Eukanuba kattenvoer

Eukanuba kattenvoer is er speciaal voor om uw kat een optimale gezondheid te garanderen. Alle formules bevatten primaire eiwitbronnen zoals kip, lam of vis, en geen groenten.
Lees meer ..
Adult
Kitten
Senior

Adult

Kitten

Senior

Adult

Eukanuba Adult kip kattenvoer

Productinformatie Eukanuba Top Condition 1+ kattenvoer

Eukanuba Top Condition 1+ kattenvoer is een premium kattenvoer van Eukanuba voor volwassen katten (ouder dan 1 jaar), waarmee u uw kat pure kracht te eten geeft! Het voer zit vol met dierlijk eiwit, wat soepele en sterke spieren stimuleert. Ook bevat Eukanuba Top Condition 1+ Adult Kip voor de kat voor de kat vitamine E, een antioxidant dat de natuurlijke weerstand van uw kat ondersteunt en zijn immuunsysteem stimuleert. Dankzij een laag magnesiumgehalte blijven zijn urinewegen gezond, terwijl toegevoegde bietenpulp zijn spijsvertering verbetert. Bovendien bevat Eukanuba Top Condition+ Adult Kip voor de kat omega-6- en omega-3-vetzuren die zijn huid en vacht gezond en weelderig helpen blijven. Ook zijn de krokante brokjes zo ontworpen dat ze bij iedere hap de tanden van uw kat reinigen. Eukanuba Top Condition 1+ Adult Kip voor de kat: een 100% compleet en uitgebalanceerd kattenvoer dat helpt uw kat zich gezond, gelukkig en bijzonder te laten voelen.

Bij Brekz vindt u de goedkoopste Eukanuba Top Condition kattenvoer. Bestel nu snel en eenvoudig op Brekz of bekijk ons uitgebreide assortiment!

De houdbaarheid van Eukanuba Top Condition 1+ Adult Kip voor de kat voor de kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Belangrijkste eigenschappen Eukanuba Top Condition kattenvoer

  • Een compleet en hoogwaardig kattenvoer voor volwassen katten van alle rassen (vanaf 1 jaar oud);
  • Maar liefst 91% aan dierlijke proteïne (van het totale eiwitgehalte), waardoor de spieren van uw kat optimaal worden ondersteund;
  • Een rijke mix van speciaal geselecteerde ingrediënten ter ondersteuning van de urinewegen, spijsvertering, tandgezondheid en huid en vacht van uw kat;
  • Volledig vrij van kunstmatige toevoegingen zoals conserveringsmiddelen, aroma's en kleurstoffen. 

 

Ingrediënten Eukanuba Top Condition kattenvoer

Gedroogde kip en kalkoen (20%, een natuurlijke bron van taurine), kippeningewanden, kippenlever (9%), rijst, maïsgrutten, vismeel, dierlijk vet, gedroogde bietenpulp (3,3%), gedroogde hele eieren, kippenaroma, kaliumchloride, calciumcarbonaat, gedroogde biergist, natriumchloride

Analytische bestandsdelen

Eiwit (35,0%), vetgehalte (22,0%), omega-6-vetzuren (3,50%), omega-3-vetzuren (0,70%), vocht (8,00%), ruw as (6,50%), ruwe celstof (2,00%), calcium (1,10%), fosfor (0,90%), magnesium (0,09%). 

Toevoegingen

Vitamine A (29000 IU/kg), vitamine Dз (1330 IU/kg), vitamine E (alfa-tocoferol) (200 mg/kg).

Sporenelementen

Zink (zinkoxide 126 mg/kg), mangaan (mangaansulfaat), monohydraat (34 mg/kg), koper (kopersulfaat), pentahydraat (7 mg/kg), jodium (kaliumjodide 1 mg/kg), kobalt (basisch kobalt-(II)-carbonaat), monohydraat (0,3 mg/kg).

Voedingsadvies Eukanuba Top Condition kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Eukanuba Top Condition kattenvoer
Gewicht van de kat (kilogram) Hoeveelheid droogvoer (in gram)
2 25-35
4 50-70
6 75-105
8 100-140
10 125-170

 

Ander voer?

Zoekt u een ander kattenvoer van Eukanuba, bijvoorbeeld voor kittens of senior katten? Bekijk dan ons totale aanbod aan Eukanuba kattenvoer!

https://www.brekz.be/43602-home_default/eukanuba-adult-kip-en-lever-voor-de-kat.jpg
26.49 2019/01/01
Fijn dat jullie dit product kunnen leveren het is vaak te duur maar heel goed voer
-Zeer snel geleverd en goedkoper. -Leverings doos volledig stuk jammer !!!
wordt graag gegeten door mijn twee poezen is goed verteerbaar en is goed voor een vaste stoelgang.
zeer tevreden over Eukanuba. Andere merken werden weer uitgespuugd, dit blijft binnen.
Ware wie beschrieben mit günstigem Preis. Meine Katze war auch sehr zufrieden und es schmeckt ihr sehr gut.
Gutes Katzenfutter, das die Katzen gern fressen. Bei Brekz zu erschwinglicherem Preis als im Einzelhandel erhältlich.
Ingen problemer med købet eller leveringen.
J'ai choisi Eukanubia étant un très bon produit pour les animaux domestiques. Je les ai achetés chez Brekz parce que ce site était le moins cher de tous, et la livraison très rapide
5735
2966
Eukanuba Adult kip kattenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 kg
€ 16,25 (€ 8,13/kg)
2 x 2 kg
€ 31,49 (€ 7,87/kg)
10 kg
€ 45,95 (€ 4,60/kg)
2 x 10 kg
€ 89,95 (€ 4,50/kg)
Eukanuba Adult Hairball Control kip kattenvoer

Eukanuba Adult Hairball Control kattenvoer

Eukanuba Adult Hairball Control kattenvoer is een premium kattenvoer van Eukanuba voor volwassen katten (ouder dan 1 jaar), dat speciaal ontwikkeld is om de vorming van haarballen bij uw kat te verminderen. Haarballen kunnen erg belastend zijn voor uw kat, en ook voor u kunnen de haarballen van uw kat vervelend zijn. Eukanuba Adult Hairball Control kattenvoer helpt uw kat om de vorming van zijn haarballen onder controle te krijgen, dankzij een speciale mix van natuurlijke voedingsvezels. De formule zorgt ervoor dat uw kat de ingeslikte haren bindt, waardoor hij maar liefst 2 keer zo veel haren uitscheidt. Verder bevat Eukanuba Adult Hairball Control kattenvoer maar liefst 91% dierlijke proteïne (van het totale eiwitgehalte), vitamine E, prébiotica omega-3 en omega-6-vetzuren. Uw kat zal zich bijzonder voelen en er prachtig uitzien!  

Bij Brekz kunt u Eukanuba Adult Hairball Control kattenvoer goedkoop online bestellen. Wij hebben namelijk vaak een aanbieding voor Eukanuba Adult Hairball Control kattenvoer!

De houdbaarheid van Eukanuba Adult Hairball Control kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Belangrijkste eigenschappen Eukanuba Adult Hairball Control kattenvoer

  • Een complete en hoogwaardige voeding voor volwassen katten van alles rassen (vanaf 1 jaar oud);
  • Helpt de vorming van haarballen bij uw kat te verminderen, dankzij een speciale mix van voedingsvezels die helpt om te ingeslikte haren te binden en via de spijsvertering af te voeren;
  • Maar liefst 91% aan dierlijke proteïne (van het totale eiwitgehalte), wat de opbouw en het behoud van de spieren van uw kat stimuleert;
  • Extra aandacht voor de vitaliteit, urinewegen, tandgezondheid en huid en vacht van uw kat;
  • Volledig vrij van kunstmatige toevoegingen zoals conserveringsmiddelen, aroma's en kleurstoffen. 

Ingrediënten Eukanuba Adult Hairball Control kattenvoer

Gedroogde kip en kalkoen (24%, een natuurlijke bron van taurine), kippenorganen, kippenlever (9%), maïs, sorghum, dierlijk vet, vismeel, gedroogde bietenpulp (4,5%), gedroogde hele eieren, kippenaroma, kaliumchloride, gedroogde biergist, calciumcarbonaat, natriumchloride

Analytische bestandsdelen:

Eiwit (35%), vetgehalte (22%), omega-6-vetzuren (2,5%), omega-3-vetzuren (0,5%), vocht (8%), ruw as (6,6%), ruwe celstof (2%), calcium (10,5%), fosfor (0,95%), magnesium (0,10%). 

Toevoegingen

Vitamine A (27000 IU/kg), vitamine Dз (1330 IU/kg), vitamine E (alfa-tocoferol) (200 mg/kg).

Sporenelementen

Zink (zinkoxide 116 mg/kg), mangaan (mangaansulfaat), monohydraat (31 mg/kg), koper (kopersulfaat), pentahydraat (7 mg/kg), jodium (kaliumjodide 1 mg/kg), kobalt (basisch kobalt-(II)-carbonaat), monohydraat (0,3 mg/kg).

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingsdavies Eukanuba Adult Hairball Control kattenvoer
Gewicht van de kat (kilogram) Hoeveelheid droogvoer (in gram)
2 25-40
4 50-70
6 75-105
8 100-140
10 125-175

 

Ander voer?

Zoekt u een ander kattenvoer van Eukanuba? Bekijk dan ons totale aanbod aan Eukanuba kattenvoer!

https://www.brekz.be/22930-home_default/eukanuba-adult-hairball-en-indoor-voor-de-kat.jpg
26.49 2019/01/01
Gewenste product snel geleverd.
Voor mij en mijn twee katten zeker tevreden
Livraison rapide et produit le tout , Parfait merci
5740
2968
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 kg
€ 16,25 (€ 8,13/kg)
2 x 2 kg
€ 31,49 (€ 7,87/kg)
10 kg
€ 45,95 (€ 4,60/kg)
2 x 10 kg
€ 89,95 (€ 4,50/kg)
Eukanuba Adult Sterilised/Weight Control kip kattenvoer

Productinformatie Eukanuba Adult Sterilised/Weight Control kattenvoer

Eukanuba Adult Sterilised/Weight Control kattenvoer helpt uw kat op een gezond gewicht te houden. Katten die gesteriliseerd zijn lopen het risico om meer te eten en zwaarder te worden. Het lage vetgehalte en de toegevoegde L-carnitine stimuleren dat er minder vet wordt opgeslagen. Hierdoor valt de kat makkelijker af of is het makkelijker om zijn juiste gewicht te behouden. Daarnaast bevat het voer bietenpulp, wat helpt om de voedingsstoffen die in het voer aanwezig te zijn op te nemen. Doordat er weinig magnesium in het voer aanwezig is, worden de urinewegen minder belast en blijven deze langer gezond.

De toevoeging van een antioxidant helpt dat het immuunsysteem van uw kat sterk blijft. Daarbij zijn er omega-3 en omega-6 vetzuren aanwezig om de huid van uw kat te verzorgen. Door uw kat premium voeding van Eukanuba te geven, voelt uw kat zich gezond en ziet deze er prachtig uit. Eukanuba Adult Sterilised/Weight Control kattenvoer is gemakkelijk te koop via onze website, waardoor wij onze klanten altijd de beste koopervaring kunnen bieden.

De houdbaarheid van Eukanuba Adult Sterilised/Weight Control kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Ingrediënten Eukanuba Adult Sterilised/Weight Control kattenvoer

Gedroogde kip en kalkoen (17%, een natuurlijke bron van taurine), maïsgries, maïs, kippenorganen, kippenlever (9%), sorghum, vismeel, gedroogde bietenpulp (2,4%), gedroogde hele eieren, dierlijk vet, kippenaroma, kaliumchloride, calciumcarbonaat, natriumchloride, gedroogde biergist, dicalciumfosfaat.

Analytische bestanddelen:

eiwit 30,0%
vetgehalte 13,5%
omega-6-vetzuren 1,75%
omega-3-vetzuren 0,35%
ruw as 6,20%
ruwe celstof 2,00%
vocht 8,00%
calcium 0,95%
fosfor 0,80%
magnesium 0,095%

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Vitamine A (70000 IU/kg), vitamine Dз (1100 IU/kg), vitamine E (alfa-tocoferol) (200 mg/kg), L-carnitine (50 mg/kg), bevat ijzer (ijzersulfaat), heptahydraat (99 mg/kg), zink (zinkoxide 148 mg/kg), mangaan (mangaansulfaat), monohydraat (40 mg/kg), koper (kopersulfaat), pentahydraat (9 mg/kg), jodium (kaliumjodide 1 mg/kg), kobalt (basisch kobalt-(II)-carbonaat), monohydraat (0,4 mg/kg).

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Eukanuba Adult Sterilised/Weight Control kattenvoer
Gewicht in KG Gewichtsverlies Gewichtsbehoud
  Gram Gram
2 25 25 – 40
4 50 55 – 75
6 75 80 – 115
8 100 110 – 155
10 125 135 – 190

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. Dit voer is lang genoeg houdbaar bij het aanbevolen gebruik.

Ander voer?

Bent u in plaats van Eukanuba Adult Sterilised/Weight Control kattenvoer op zoek naar ander voer voor uw gesteriliseerde kat dan kunt u kijken bij onze kattenapotheek onder Gesteriliseerd en Overgewicht. Voor een compleet overzicht van al het voer van Eukanuba kijkt u op de merkpagina!
 

https://www.brekz.be/43606-home_default/eukanuba-adult-weight-control-voor-de-kat.jpg
21.25 2019/01/01
Kwalitatief goed product, snelle levering, altijd voldoende voorraad, gemak dient de mens.
Eukanuba wordt met smaak gegeten door mijn kater Tommie.
De katten eten het graag, maar de korreltjes zijn wel erg klein. Ik heb het idee dat ze er daarom minder goed op kauwen, omdat ze ze zo ook wel door kunnen slikken. Ik merk weinig van het feit dat ze eerder vol zouden zitten, mijn katten zouden twee keer hun aanbevolen dagelijkse hoeveelheid eten als ze de kans kregen en dat is niet echt veranderd. Helaas.
An sich ein gutes Produkt, jedoch sind die Pellets sehr klein. Erinnert an Kittenfutter und wird halt nur eingeatmet, jedoch nicht gekaut.
Produktet er godt og lig med det, jeg plejer at købe hos dyrlægen. Nemt at bestille og hurtig levering. Vh, Anne-Mette
Prima product waar tenminste nog vlees in zit !
Le produit choisi (colisage 10 kg) me convient parfaitement. Ce que je regrette, c'est que l'on me livre un colis inférieur à 10kg, emballage compris ! J'attends toujours des nouvelles de Brekz (ils ont déjà 3 jours de retard !!). Dommage de traiter ainsi les nouveaux clients !
5742
2969
Eukanuba Adult Overweight/Sterilised kattenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 kg
€ 16,25 (€ 8,13/kg)
2 x 2 kg
€ 31,49 (€ 7,87/kg)
10 kg
€ 45,95 (€ 4,60/kg)
2 x 10 kg
€ 89,95 (€ 4,50/kg)

Kitten

Eukanuba Kitten kip kattenvoer

Productinformatie Eukanuba Kitten kattenvoer

Eukanuba Kitten kattenvoer voor de kat helpt uw jonge kat de best mogelijke start van zijn leven te geven. Een goede ontwikkeling van spieren, hersenen en gezichtsvermogen is daarbij essentieel. Daarnaast dienen de botten en het gebit goed ondersteund te worden. Een jonge kat heeft een lagere natuurlijke weerstand. Voer dat helpt bij het versterken van de natuurlijke weerstand is daarom van belang.

Eukanuba Kitten kattenvoer voor de kat geeft de ontwikkeling van uw kitten een extra impuls. DHA dat in het voer verwerkt is stimuleert een goede ontwikkeling van de hersenen en het gezichtsvermogen. Daarnaast zorgen de toegevoegde mineralen en het calcium ervoor dat het gebit en de botten van de jonge kat sterker worden. Het immuunsysteem en de natuurlijke weerstand worden versterkt door de toegevoegde vitamine E. Door het toevoegen van bietenpulp worden de voedingsstoffen makkelijk door uw kitten opgenomen. Omega-3- en omega-6-vetzuren zorgen ervoor dat de huid van uw kitten mooi glanzend blijft. Zo straalt zijn gezondheid letterlijk van zijn huid af. Online ervaart u een ruime keus aan verpakkingen voor Eukauba Kitten voor de kat.

De houdbaarheid van Eukanuba Kitten voor de kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Eukanuba Kitten kattenvoer

Gedroogde kip en kalkoen (20%, een natuurlijke bron van taurine), kippeningewanden, kippenlever (9%), rijst, maïsgrutten, vismeel, dierlijk vet, gedroogde hele eieren, gedroogde bietenpulp (2,2%), kippenaroma, gedroogde biergist, kaliumchloride,

Analytische bestanddelen:

Eiwit 36,0%, Vetgehalte 23,75%, Omega-6-vetzuren 4,57%, Omega-3-vetzuren 0,82%, DHA 0,10%, Ruwe as 6,80%, Ruwe celstof 1,40%, Calcium 1,15%, Fosfor 1,05%, Magnesium 0,08%,

Toegevoede voedingsmiddelen:

Vitamine A: 66913IU/kg, Vitamine D₃: 1714IU/kg, Vitamine E: 274mg/kg, Kopersulfaat‐pentahydraat: 36mg/kg, Kaliumjodide: 1,6mg/kg, Mangaansulfaat‐monohydraat: 130mg/kg, Zinkoxide: 215mg/kg.

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 3 maaltijden te verdelen totdat uw kat 6 maanden oud is. Daarna over 2 maaltijden per dag. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. Dit voer is lang genoeg houdbaar bij het aanbevolen gebruik.

Voedingstabel Eukanuba Kitten kattenvoer

Gewicht Hoeveelheid voer per dag
>4-19 weken 20-29 weken 30-39 weken
40-49 weken drachtige kat
zogende kat
0,5 kg 30 g - - - - -
1 kg 60 g 30 g - - - -
2 kg 120 g 65 g 50 g 40 g 45 g 60 - 85 g
3 kg 180 g 95 g 75 g 60 g 65 g 85 - 130 g
4 kg 245 g 125 g 95 g 80 g 85 g 115 - 175 g
5 kg - 160 g 120 g 95 g 110 g 145 - 220 g
6 kg - - 145 g 115 g 130 g 175 - 260 g
8 kg 175 g 235 - 350 g
10 kg 220 g 290 - 435 g

Ander merk?

Bent u in plaats van Eukanuba Kitten voor de kat op zoek naar voer voor uw volwassen kat dan kunt u kijken naar Eukanuba Top Condition 1+ Adult Kip voor de kat. Voor een compleet overzicht van al het voer van Eukanuba kijkt u op de merkpagina!

https://www.brekz.be/23135-home_default/eukanuba-kitten-voor-de-kat.jpg
22.52 2019/01/01
Goed kattenvoer tegen goede prijs
Polo de kat is super blij met de voeding en eet dit vlotjes op
Zeer lekker zegt onze kat.
gewoon goed voer voor de kat
dit was wel op tijd geleverd de rest was weer verkeerd. nog steeds aan het wachten dat ze de verkeerd geleverde spullen op komen halen.
Kitten vind het lekker, prijs kwaliteit verhouding is prima
Zoals altijd alles weer perfect verlopen! Dikke
Dans notre association nous avons essentiellement des chatons avec une santé fragile, les croquettes ont été appréciées de tous
Det bedste man kan få til katte
bon produit mais emballage trop fragile : sachet éclaté pendant le transport!
Délai de livraison raisonnable malgré le weekend. Je recommande
5732
2965
Standaard label korting > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 Kg OP = OP
€ 26,49 (€ 6,62/kg)
€ 22,52 (€ 5,63/kg)
2 x 4 kg OP = OP
€ 50,95 (€ 6,37/kg)
€ 43,31 (€ 5,41/kg)
10 kg
€ 53,95 (€ 5,40/kg)
2 x 10 kg
€ 105,95 (€ 5,30/kg)
3 x 10 kg
€ 155,25 (€ 5,18/kg)

Senior

Eukanuba Senior kip kattenvoer

Eukanuba Top Condition 7+ (Senior) voor de kat

Eukanuba Top Condition 7+ (Senior) voor de kat is gezonde voeding voor katten op leeftijd die nog een steuntje in de rug wel kunnen gebruiken. Bij oudere katten is er de kans dat de weerstand wat vermindert, de huid slechter wordt en de opname van voedingsstoffen vertraagd wordt. Daarnaast kunnen urinewegen minder gezond worden en kan het gebit achteruit gaan. Om dergelijke symptomen tegen te gaan is het belangrijk dat uw oudere kat de juiste voeding voorgeschoteld krijgt. Eukanuba Top Condition 7+ (Senior) voor de kat is hier bij uitstek geschikt voor.

De voeding is rijk aan lever dat calcium en andere mineralen. Hierdoor worden de botten en gewrichten van uw kat ondersteund. Daarnaast zorgt de aanwezige Vitamine E ervoor dat de natuurlijke weerstand en het immuunsysteem van de kat gezond blijft. De toevoeging van omega-3 en omega-6 helpen om de huid en vacht van uw kat gezond en glanzend te houden. Het lage magnesiumgehalte helpt om de urinewegen minder te belasten. Door de aanwezige bietenpulp wordt de verteerbaarheid van het voedsel makkelijk en kan de kat de aanwezige voedingsstoffen beter opnemen. De krokante brokjes waarin dit voer geperst zit helpen het gebit van uw kat gezonder en sterker te maken. Eukanuba Top Condition 7+ (Senior) voor de kat kunt u in een verpakking van 4kg kopen via Brekz.be.

De houdbaarheid Eukanuba Top Condition 7+ (Senior) voor de kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Ingrediënten Eukanuba Top Condition 7+ (Senior) voor de kat

Gedroogde kip en kalkoen (29%, een natuurlijke bron van taurine), kippenorganen, kippenlever (9%), dierlijk vet, maïsgries, rijst, vismeel, gedroogde hele eieren, gedroogde bietenpulp (3%), kippenaroma, gedroogde biergist, kaliumchloride, maïs, fructo-oligosacchariden, natriumchloride, mannanoligosacchariden, calciumcarbonaat, glucosamine, goudsbloemextract, borage-olie, chondroïtinesulfaat.

Analytische bestandsdelen

Eiwit (35%), vetgehalte (22%), ruw as (6,6%), ruwe celstof (2%), calcium (1,5%), fosfor (0,95%), magnesium (0,1%).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (27000 IU/kg), vitamine Dз (1330 IU/kg), vitamine E (alfa-tocoferol) (200 mg/kg).

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Eukanuba Top Condition 7+ (Senior) voor de kat

Gewicht van de kat in kg Hoeveelheid voer in gram
2 25 – 40
4 50 – 70
6 80 – 110
8 105 – 145
10 130 – 190

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ander Merk?

Bent u in plaats van Eukanuba Top Condition 7+ (Senior) voor de kat op zoek naar ander voer voor uw kat dan kunt u kijken naar Eukanuba adult Top Condition 1+ Kip voor de kat. Voor een compleet overzicht van al het voer van Eukanuba kijkt u op de merkpagina.
 

https://www.brekz.be/43624-home_default/eukanuba-senior-voor-de-kat.jpg
31.75 2019/01/01
Kat blijft in top conditie en eet dit graag
Goed product voor onze poes ouder als 7 jaar
myn kat reageerd met een goed gevoel op het voer ze krygt alles wat ze nodig heeftdwz er zit alles in wat ze nodig heeft en wat ik goed vindt ze blinkt als een spiegel dus de poes en wy mensen zyn zeer tevreden
Mijn oude kat van bijna 15 jaar was der oude blokjes zat. Ben toen hier op overgestapt mijn hond gebruikt dit merk ook. Het bevalt der prima.!!
Het overschakelen naar dit voer was geen enkel probleem prima product
Eten is van goede kwaliteit. Handig dat het in grote verpakking te verkrijgen is. Levering liet te wensen over.
geen rommel uit de supermarkt
Kleine korreltjes die onze kater zeer lekker vindt. Zak werd netjes verpakt en binnen de paar dagen geleverd. Ik ben tevreden!
Très bon produit..en tout cas apprécié de mon animal.
Sehr gute Verträglichkeit, gleichbleibend gute Qualität - Ich füttere das Futter seit Jahren und habe sehr gute Erfahrungen damit gemacht.
Super hurtig og varen var fin
Schmeckt sehr gut dem Kater. Ist auch von der Größe gut kaubar.
prima voer, prijs kwaliteit = top
Seit ich meinen 4 Katzen das Futter füttere, haben die etwas zu dicken Katzen ein tolles Gewicht bekommen, das Fell ist schöner und die Kotausscheidung ist weniger und geruchsärmer....Sie fressen auch weniger im Vergleich zu früher. Das Futter wird sehr gut angenommen!
5743
2970
Eukanuba Senior kip kattenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 kg
€ 16,25 (€ 8,13/kg)
2 x 2 kg
€ 31,49 (€ 7,87/kg)
10 kg
€ 45,95 (€ 4,60/kg)
2 x 10 kg
€ 89,95 (€ 4,50/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Eukanuba kattenvoer

Al meer dan 45 jaar ontwikkelt Eukanuba kattenvoer van zeer hoogwaardige kwaliteit. Eukanuba's filosofie is dat katten carnivoren zijn en als zodanig gevoerd moeten worden. Daarom bevat Eukanuba kattenvoer bijna uitsluitend hoogwaardige dierlijke eiwitten, die hoofdzakelijk afkomstig zijn van kip of lam. Deze producten bevatten geen conserveringsmiddelen, noch kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Dit merk werkt nauw samen met fokkers en dierenartsen.

Ons assortiment omvat volledig kattenvoer dat is afgestemd op de specifieke levensfase en bepaalde gevoeligheden van uw kat. De houdbaarheidsduur van Eukanuba kattenvoer varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Online kunt u uw Eukanuba kattenvoer zeer voordelig en snel kopen! 
 

Assortiment Eukanuba kattenvoer

Adult

Eukanuba Adult is een voedingslijn voor de volwassen kater of poes vanaf 1 jaar oud. Deze voeding bestaat voor 91% uit dierlijk eiwit. Dit voer ondersteunt het gebit en het natuurlijke afweersysteem van uw kat. Ook zorgt het voor een gezonde en stralende vacht. In ons aanbod vindt u naast het reguliere voer (Eukanuba Adult Top Condition) ook speciaalproducten. Zo draagt Eukanuba Adult Healthy Digestion in het bijzonder bij aan een gezonde spijsvertering. Eukanuba Adult Hairball Control bevordert het uitscheiden van haren uit de maag, waardoor de vorming van haarballen vermindert. Eukanuba Adult Sterilised/Weight Control is speciaal geschikt voor de gesteriliseerde poes of de kat met neiging tot overgewicht. 

Kitten

Eukanuba Kitten is speciaalvoer voor katten jonger dan 1 jaar. Ook is het uitermate geschikt voor drachtige en zogende katten. Dit Eukanuba kattenvoer bevat extra veel kip en het voorziet dan ook in alle nodige eiwitten. Het voer ondersteunt een gezonde groei van uw kitten. Het is erg goed verteerbaar en aangepast op de spijsvertering van de jonge kat. Bovendien versterkt het het immuunsysteem van uw jonge huisdier dankzij de prebiotische ingrediënten. Ideaal om uw kitten een goede start te geven.

Senior

Voor de poes of kater vanaf 7 jaar is Eukanuba Senior bijzonder geschikt. Ouder wordende katten krijgen langzaamaan een andere spijsvertering en hun voedingsbehoefte verandert. Eukanuba Top Condition 7+ Senior speelt daar op in. De unieke samenstelling is afgestemd op de stofwisseling van de oudere kat. Uw oudere kat heeft minder energie nodig, maar meer vitaminen en mineralen. Dit kattenvoer kent een perfecte balans van o.a. eiwitten, vet, vitaminen en mineralen. Eukanuba senior kattenvoer helpt om de vitaliteit, een gezond gewicht, gebit, soepele spieren en een gezonde huid en vacht te behouden. 

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.