terug
Farm Food hondenvoer

Farm Food hondenvoer

Farm Food hondenvoer is een natuurlijke, licht verteerbare en energierijke hondenbrok, zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Koop nu één van uw favoriete varianten en krijg vanaf €39 uw bestelling gratis thuisbezorgd!
Lees meer ..
Farm Food hondenvoer

Farm Food hondenvoer

Farm Food hondenvoer is een geperste en energierijke hondenbrok, voor honden van alle leeftijden. Farm Food gelooft namelijk in het All Life Stages-concept, oftewel één soort voer voor alle honden. Volgens Farmfood hebben honden van verschillende leeftijden en/of verschillende omstandigheden geen ander voer nodig, maar meer of minder van een hoogwaardige, goed uitgebalanceerde voeding. Al sinds 1982 maakt het familiebedrijf hondenvoer. Het voer voldoet aan de dezelfde hoogwaardige kwaliteitseisen als voeding voor menselijke consumptie. Het is geschikt voor iedere viervoeter; van pup tot senior, en van klein ras tot groot.

Farm Food onderscheidt zich verder door de hoge mate van zuiverheid van de gebruikte grondstoffen. De ontsloten (voor-verteerde) granen leiden tot een zeer goede verteerbaarheid. Een ander voordeel van Farm Food hondenvoer is dat het geperst wordt en niet geëxtrudeerd. De lage productietemperatuur zorgt ervoor dat voedingsstoffen beter behouden blijven en beter door het lichaam opgenomen worden. Dit bevordert een zeer goede gezondheid, wat onder andere te zien is aan de huid, vacht en ontlasting.

Bij Brekz kunt u de beste geperste hondenbrok snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel Farm Food geperst hondenvoer tegen de scherpste prijzen!

Assortiment Farm Food hondenvoer

Het voer van Farm Food is qua samenstelling geschikt voor alle honden. Voor de kleine hond is er een kleiner formaat brok, maar de samenstelling is hetzelfde.

Farm Food puppymelk

Farmfood Puppymelk is een complete melkvoeding voor pups én kittens. Het is bedoeld als vervanging van en aanvulling op de moedermelk, vanaf de geboorte t/m het spenen. Farm Food Puppy is gemaakt op basis van geitenmelkpoeder. Geitenmelk is lichter verteerbaar dan koeienmelk en kent vele darm stimulerende en beschermende eigenschappen. 

Farm Food HE

Farm Food HE 'High Energy' is verkrijgbaar in 4 verschillende varianten. De Classic, Schotse Zalmolie, Schaap en Glutenvrij is verkrijgbaar als 'standaard' brok en in de Mini-variant.

Farm Food HE Classic is een complete voeding en bevat geen chemische antioxidanten, conserveringsmiddelen, toegevoegde kleurstoffen, geurstoffen of smaakstoffen. Ook is er een variant verkrijgbaar met Schotse zalmolie in plaats van plantaardige olie. Farm Food Schaap bevat plantaardige lijnzaadolie en ook zonnebloemolie. 

Farm Food hondenvoer glutenvrij

Farm Food HE Glutenvrij heeft dezelfde voedingsanalyse als de Classic variant, maar heeft een speciale (tarwe)glutenvrije samenstelling. Hierbij is de tarwe vervangen door sorghum en rijst. Farm Food HE Glutenvrij is zeer geschikt voor honden met gevoelige darmen door een glutenallergie.

Farm Food HE Mini

Farm Food Classic Mini HE is de variant voor kleine honden. Dit zijn complete, energierijke hondenbrokken van dezelfde hoogwaardige samenstelling als de reguliere Farm Food. Naast Farm Food Classic heeft Farm Food ook de Mini-varianten Schaap en Schotse zalmolie

Ander hondenvoer? 

Naast Farm Food hondenvoer verkopen we ook nog vele snacks van Farm Food en vele andere hondenvoedingen. Bekijk op onze hondenpagina al onze hondenbrokken en vleesvoedingen.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.