Furminator hond 

Een furminator is een borstel voor honden. Met deze hondenborstel kunt u de ondervacht borstelen en losse haren verwijderen, zonder de topvacht te beschadigen. Het werkt voor 90% tegen verharing van lang-- en kortharige honden.
Lees meer ..

Borstels

Furminator Deluxe Toy Dog voor kleine honden OP is OP

Furminator Deluxe Toy Dog voor kleine honden

Furminator Deluxe Toy Dog voor kleine honden is een apparaat dat is ontwikkeld voor het snel en effectief verwijderen van loszittende haren en is geschikt voor honden van kleine rassen. Het apparaat dringt moeiteloos door tot de ondervacht en verwijdert daar loszittende haren zonder de dekvacht te beschadigen. Daarbij maakt hij natuurlijke huidvetten vrij en verdeelt deze, met als resultaat een gezondere huid en een glanzende vacht. U zult merken dat gebruik van de Furminator leidt tot minder haaruitval en dus tot een schoner huis. Ook vergemakkelijkt het apparaat het onderhoud aan de vacht van uw huisdier en zorgt het ervoor dat er minder losse deeltjes door het huis zweven; deze deeltjes zijn een bron van allergische reacties. Het product is voorzien van een ergonomisch handvat met anti-slip en ligt daardoor fijn in de hand. En met de handige FURejectorknop kunt u de losse haren uit de borstel drukken. Er is keuze uit een Furminator voor de lange vacht en een model voor de korte vacht. De Furminator Deluxe Toy Dog voor kleine honden is speciaal ontwikkeld voor gebruik bij honden van kleine rassen. 

 • Vermindert de haaruitval met tot gevolg een schoner huis
 • Dringt door tot de ondervacht en verwijdert zo effectief loszittende haren, zonder de dekvacht te beschadigen
 • Voor makkelijker onderhouden van de vacht van uw huisdier, ongeacht of hij kortharig of langharig is
 • Speciaal ontwikkeld voor honden van kleine rassen
 • Maakt huidvetten los met een gezondere huid en glanzende vacht tot gevolg
 • Resulteert in minder zwevende deeltjes in huis, een bron van allergie

 

Bij Brekz kunt u de beste borstels en scharen voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Furminator Deluxe Toy Dog voor kleine honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op! Alleen gebruiken op de droge vacht!


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Furminator voor een wat groter hondenras? Kijk dan eens bij de Furminator Deluxe L voor de hond. Een overzicht van al onze vachtverzorging vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Kort Haar
€ 19,49
Lang Haar
€ 19,49
Furminator Deluxe XS voor kleine dieren OP is OP

Furminator Deluxe XS voor kleine dieren

Furminator Deluxe XS voor kleine dieren is een kam die speciaal is ontwikkeld om dode haren uit de ondervacht te verwijderen en is geschikt voor kleine dieren. Het apparaat verwijdert pijnloos alle dode haren bij uw huisdier zonder de dekvacht te beschadigen. Dankzij het masserende effect op de huid maakt hij de natuurlijke huidvetten los en versterkt zo de glans van de vacht. Ook voor het baasje is er een groot voordeel. Het verwijderen van de dode haren zorgt namelijk voor een sterke afname van loslatende haren in huis. Hierdoor vermindert tevens het aantal zwevende stofdeeltjes in huis, die een bron van allergie kunnen zijn. Bij gebruik van de Furminator komen tot wel 90% minder losse haren in huis terecht. Het apparaat beschikt over een handige FURejectorknop om de losse haren uit de borstel te drukken. Hij is speciaal ontwikkeld voor kleine huisdieren, zoals lang- en kortharige honden, konijnen en fretten. 

 • Ontworpen om pijnloos dode haren uit de gehele vacht inclusief de ondervacht te verwijderen
 • Helpt om natuurlijke huidvetten los te maken en de vacht te voorzien van een gezonde glans
 • Vermindert het aantal losse stofdeeltjes en haren in huis en verkleint zo de kans op allergische reacties
 • Geschikt voor kleine huisdieren, zoals honden van kleine rassen en konijnen
 • Met handige FURejectorknop, voor het eenvoudig uitwerpen van haren

Bij Brekz kunt u de beste vachtverzorging goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Furminator Deluxe XS voor kleine dieren tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Let op! De Furminator alleen gebruiken op een droge vacht!


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Furminator voor middelgrote hondenrassen? Kijk dan eens bij de Furminator Deluxe M voor de hond. Een overzicht van al onze Vachtverzorging vindt u hier.

 

Furminator Deluxe XS voor kleine dieren > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 19,95
Furminator Deluxe S voor hond OP is OP

Furminator Deluxe S voor de hond 

Furminator Deluxe S voor de hond is een apparaat dat is ontwikkeld voor het snel en effectief verwijderen van loszittende haren van uw hond. Het apparaat dringt door tot de ondervacht, verwijdert loszittende haren en doet dit zonder de dekvacht te beschadigen. Hierbij maakt het natuurlijke huidvetten vrij, waardoor de huid gezonder wordt en de vacht meer zal gaan glanzen. Het gebruik van de Furminator leidt tevens tot minder haaruitval, wat u helpt om het huis schoon te houden. Ook het onderhouden van de vacht van uw hond wordt er sterk door vergemakkelijkt. Een onmiskenbaar voordeel tenslotte, is dat het product ervoor zorgt dat er minder kleine deeltjes door huis zweven; een bron van allergische reacties bij mensen. De Furminator is voorzien van een ergonomisch handvat met anti-slip en ligt fijn in de hand. Er is keuze uit en variant voor de korte vacht en een voor de lange vacht. Dit model Furminator is geschikt voor honden met een gewicht tot circa 9 kg.

 • Kambreedte: 4,4 cm
 • Vermindert de haaruitval van uw hond en helpt zo het huis schoon te houden
 • Geschikt voor langharige en kortharige honden
 • Dringt door tot de ondervacht voor effectief verwijderen van loszittende haren
 • Maakt huidvetten los en helpt zo de gezondheid van de huid en vacht te verbeteren
 • Resulteert in minder losse deeltjes in huis; zij vormen een bron van allergische reacties

Bij Brekz kunt u de beste borstels en scharen voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Furminator Deluxe S voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op! Alleen gebruiken op de droge vacht!


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een klittenkam voor de hond? Kijk dan eens bij de Beeztees Klittenkam voor de hond. Een overzicht van al onze vachtverzorging vindt u hier.

Furminator Deluxe S voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
Kort Haar
€ 16,95
Furminator XL Giant Dog voor de hond OP is OP

Furminator XL Giant Dog voor de hond

Furminator XL Giant Dog voor de hond is een apparaat dat is ontwikkeld voor het snel en effectief verwijderen van loszittende haren en is geschikt voor honden van grote rassen. Het apparaat dringt moeiteloos door tot de ondervacht en verwijdert daar loszittende haren zonder de dekvacht te beschadigen. Deze doortastende borstelmethode helpt tevens om huidvetten vrij te maken en deze te verspreiden door de huid en vacht, met een gezondere huid en een glanzende vacht als resultaat. U zult merken dat gebruik van de Furminator leidt tot minder haaruitval, wat helpt om het huis langer schoon te houden. Het apparaat vergemakkelijkt daarbij het onderhoud van de vacht van uw huisdier en vermindert het aantal zwevende deeltjes door uw huis (als gevolg van verharing); vaak een bron van allergische reacties. Dankzij een ergonomisch handvat met anti-slip ligt het product fijn in de hand. Er is keuze uit twee verschillende uitvoeringen, voor een langharige en een kortharige vacht. Dit model Furminator is speciaal ontwikkeld voor honden van grote rassen en een gewicht vanaf ongeveer 42 kg. 

 • Kambreedte: 127 mm
 • Vermindert de haaruitval en helpt zo uw huis schoon te houden
 • Er is een model voor kortharige en voor langharige honden
 • Maakt huidvetten los en verdeelt deze natuurlijke vetten met als gevolg een gezondere huid en een glanzende vacht
 • Dringt door tot de ondervacht en verwijdert zo effectief loszittende haren
 • Resulteert in minder losse zwevende deeltjes in huis, een bron van allergische reacties

Bij Brekz kunt u de beste borstels en scharen voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Furminator XL Giant Dog voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op! Alleen gebruiken op de droge vacht!


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Furminator voor honden van een gemiddeld formaat? Kijk dan eens bij de Furminator Deluxe M voor de hond. Een overzicht van al onze vachtverzorging vindt u hier.

Furminator XL Giant Dog voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Kort Haar
€ 38,49
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Furminators hond

Een furminator is een hondenborstel voor honden voor alle soorten en maten en heeft twee kanten. Een kant voor korte haren en een kant voor lange haren. Met deze borstels kunt u de ondervacht borstelen en losse haren verwijderen, zonder de topvacht te beschadigen. Het werkt voor 90% tegen verharing van lang-- en kortharige honden. De borstels zijn niet alleen goed voor de vacht van de hond, maar ze laten ook de natuurlijke huidoliën in de vacht van het huisdier vrijkomen, waardoor de huid gezonder wordt en de vacht meer glanst. Sommige mensen zijn allergisch voor deeltjes uit de hondenvacht. Deze deeltjes komen vaak in de lucht terecht, maar kunnen met de Furminator hond bijtijds uit de vacht verwijderd worden. De Furminator is alleen doeltreffend wanneer het regelmatig gebruikt wordt. 

Let op: Een furminator mag uitsluitend gebruikt worden bij verharende dieren. Niet bij huisdieren die niet verharen. Ook kan het alleen gebruikt worden op een droge vracht. 


Gebruik

Gebruik 1 tot 2 keer per week gedurende 10 tot 20 minuten voor een goed resultaat. Verharen komt voornamelijk voor in de lente en herfst. De Furminator hond bevat een knop waardoor de haren snel uit het apparaat verwijderd kunnen worden. 


Assortiment Furminators hond 

Er zijn verschillende maten verkrijgbaar:

Bij Brekz kunt u de beste hondenborstels eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu de Furminators hond tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.


Andere borstel?

Bent u niet op zoek naar een gewone borstel, maar naar een massageborstel voor uw hond? Bekijk dan onze Vachtverzorging pagina. Hier verkopen we onder andere de Massageborstel Rubber vierkant

Terug