Furminator hond 

Een furminator is een borstel voor honden. Met deze hondenborstel kunt u de ondervacht borstelen en losse haren verwijderen, zonder de topvacht te beschadigen. Het werkt voor 90% tegen verharing van lang- en kortharige honden.
Lees meer ..

Borstels

Borstels

Trimhark voor honden dunne vacht

Productinformatie Trimhark voor honden dunne vacht

Trimhark voor honden dunne vacht is een handige trimmer die geschikt is voor honden met een dunne vacht. De trimmer is geschikt voor honden met lang of kort haar en helpt met het verwijderen van dode en losse haren uit de vacht. 

Trimhark voor honden dunne vacht is verkrijgbaar in de maten small, medium en large. Een praktisch product voor de vachtverzorging. 

Bij Brekz kunt u Trimhark voor honden dunne vacht goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander product? 

Wij hebben deze trimhark ook voor honden met een dikke vacht. Zoekt u nog een ander product voor de vachtverzorging? Dan kunt u op onze overzichtspagina vachtverzorging hond ongetwijfeld vinden wat u zoekt.

https://www.brekz.be/30811-home_default/trimhark-voor-honden-dunne-vacht.jpg
6.63 2019/01/01
Doet wat het moet
33596
15932
Trimhark S voor honden dunne vacht > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Small OP = OP
€ 13,25
€ 6,62
Large
€ 15,25
Medium OP = OP
€ 15,25
€ 12,20
Trimhark voor honden dikke vacht

Productinformatie Trimhark voor honden dikke vacht

Trimhark voor honden dikke vacht is een handige trimmer voor de verzorging van de vacht van uw hond. De trimmer is geschikt voor honden met een dikke vacht die ofwel kort, ofwel lang haar hebben.

Trimhark voor honden dikke vacht helpt met het verwijderen van dode en losse haren uit de vacht. Het is verkrijgbaar in drie maten: small, medium en large. Een fijn product voor de vachtverzorging! 

Bij Brekz kunt u Trimhark voor honden dikke vacht goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
   

Ander product? 

Heeft u een hond met een dunne vacht? Dan is deze trimhark het geschikte product. Zoekt u nog een ander product voor de vachtverzorging? Op onze overzichtspagina vachtverzorging hond vindt u een handige opsomming van de overige producten uit ons uitgebreide assortiment.

https://www.brekz.be/30814-home_default/trimhark-voor-honden-dikke-vacht.jpg
9.8 2019/01/01
ik ben er super tevreden van!
33599
15933
Trimhark voor honden dikke vacht > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Small OP = OP
€ 12,25
€ 9,80
Medium
€ 15,25
Large
€ 16,25
FURminator Hond lang haar

FURminator Hond lang haar

FURminator Hond lang haar is een apparaat dat is ontwikkeld voor het snel en effectief verwijderen van loszittende haren. Het apparaat dringt moeiteloos door tot de ondervacht en verwijdert daar loszittende haren zonder de dekvacht te beschadigen. Deze doortastende borstelmethode helpt tevens om huidvetten vrij te maken en deze te verspreiden door de huid en vacht, met een gezondere huid en een glanzende vacht als resultaat. U zult merken dat gebruik van de Furminator leidt tot minder haaruitval, wat helpt om het huis langer schoon te houden. Het apparaat vergemakkelijkt daarbij het onderhoud van de vacht van uw huisdier en vermindert het aantal zwevende deeltjes door uw huis (als gevolg van verharing); vaak een bron van allergische reacties. Dankzij een ergonomisch handvat met anti-slip ligt het product fijn in de hand.

https://www.brekz.be/37208-home_default/furminator-hond-lang-haar.jpg
24.95 2019/01/01
37095
16683
FURminator Hond lang haar > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
S
€ 24,95
M
€ 29,95
€ 22,46
L
€ 34,95
€ 27,96
FURminator Hond kort haar

FURminator Hond kort haar

FURminator Hond kort haar is een apparaat dat is ontwikkeld voor het snel en effectief verwijderen van loszittende haren. Het apparaat dringt moeiteloos door tot de ondervacht en verwijdert daar loszittende haren zonder de dekvacht te beschadigen. Deze doortastende borstelmethode helpt tevens om huidvetten vrij te maken en deze te verspreiden door de huid en vacht, met een gezondere huid en een glanzende vacht als resultaat. U zult merken dat gebruik van de Furminator leidt tot minder haaruitval, wat helpt om het huis langer schoon te houden. Het apparaat vergemakkelijkt daarbij het onderhoud van de vacht van uw huisdier en vermindert het aantal zwevende deeltjes door uw huis (als gevolg van verharing); vaak een bron van allergische reacties. Dankzij een ergonomisch handvat met anti-slip ligt het product fijn in de hand.

https://www.brekz.be/37196-home_default/furminator-hond-kort-haar.jpg
24.95 2019/01/01
37092
16682
FURminator Hond kort haar > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
S
€ 24,95
M
€ 29,95
€ 22,46
L
€ 34,95
€ 27,96
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Furminator hond

Een furminator is een borstel voor honden voor alle soorten en maten en heeft twee kanten. Een kant voor korte haren en een kant voor lange haren. Met deze hondenborstels kunt u de ondervacht borstelen en losse haren verwijderen, zonder de topvacht te beschadigen. Het werkt voor 90% tegen verharing van lang- en kortharige honden. De borstels zijn niet alleen goed voor de vacht van de hond, maar ze laten ook de natuurlijke huidoliën in de vacht van het huisdier vrijkomen, waardoor de huid gezonder wordt en de vacht meer glanst. Sommige mensen zijn allergisch voor deeltjes uit de hondenvacht. Deze deeltjes komen vaak in de lucht terecht, maar kunnen met speciaal door het merk FURminator ontwikkelde borstel uit de vacht verwijderd worden. Een furminator is alleen doeltreffend wanneer het regelmatig gebruikt wordt. 

Let op: Een furminator mag uitsluitend gebruikt worden bij verharende dieren. Niet bij huisdieren die niet verharen. Ook kan het alleen gebruikt worden op een droge vracht. 


Gebruik

Gebruik 1 tot 2 keer per week gedurende 10 tot 20 minuten voor een goed resultaat. Verharen komt voornamelijk voor in de lente en herfst. De Furminator hond bevat een knop waardoor de haren snel uit het apparaat verwijderd kunnen worden. 


Assortiment FURminator voor de hond 

Er zijn verschillende maten verkrijgbaar:

Bij Brekz kunt u de beste hondenborstels eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu een FURminator voor de hond tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.


Andere borstel?

Bent u niet op zoek naar een gewone borstel, maar naar een massageborstel voor uw hond? Bekijk dan onze pagina Vachtverzorging. Hier verkopen we onder andere de Massageborstel Rubber.

Terug