terug
Hill's Prescription Diet natvoer kat

Hill's Prescription Diet natvoer kat

Hill's Prescription Diet nat kattenvoer is voer dat speciaal is ontwikkeld om bij te springen wanneer uw kat ziek is. Alle voeding is klinisch uitgebreid getest en samengesteld in samenwerking met dierenartsen. 
Lees meer ..
Hill's Prescription Diet natvoer kat
Let op: Dit is speciale voeding

Hill's Prescription Diet nat kattenvoer

Hill's Prescription Diet nat kattenvoer biedt een ruim assortiment aan natvoer ter ondersteuning van katten met gezondheidsproblemen. Het voer helpt klachten verminderen wanneer katten last hebben van problemen zoals urinewegklachten, huidziektes, nierziektes, bewegingsproblemen, maag-darmziektes en overgewicht. Alle voeding is door Hill's samengesteld in nauwe samenwerking met dierenartsen en is natuurlijk uitgebreid klinisch getest. Het voer wordt ontwikkeld aan de hand van de laatste wetenschappelijke inzichten en met de expertise van specialisten. Op deze manier wordt de gezondheid van uw kat optimaal ondersteund. Een gezonde kat gaat natuurlijk gelukkiger door het leven. Wel is het belangrijk dat u altijd eerst uw dierenarts raadpleegt voordat u Hill's dieetvoeding of Hill's dierenartsvoer aan uw kat geeft. Bij Brekz kunt u Hill's Prescription nat kattenvoer goedkoop online kopen en het gemakkelijk bij u thuis laten bezorgen.

De houdbaarheid van Hill's Prescription nat kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Assortiment Hill's Prescription Diet nat kattenvoer

Hieronder vindt u een paar voorbeelden van Hill's Prescription Diet nat kattenvoer producten die wij verkopen:

  • Hill’s Prescription Diet Y/D blikken kat: Een uitgebalanceerde voeding voor katten met schildklier problemen. Deze voeding helpt de kwaliteit van het leven van uw kat bevorderen door onder meer een verlaagd jodiumgehalte, hetgeen de concentratie van schildklierhormonen van uw kat helpt normaliseren. 

  • Hill's Prescription Diet Metabolic in blik voor de kat: Dit voer is speciaal ontwikkeld om katten op een goede en makkelijke manier af te laten vallen. Het bevordert gewichtsverlies zonder ontbering.

  • Hill's Prescription Diet I/D blikvoer voor katten: Dit voer is speciaal ontwikkeld voor katten met maag- en darmproblemen. Het hoge antixiodantengehalte helpt uw kat met neutralisatie van de vrije radicalen.

Ander dierenarts kattenvoer?

Zoekt u misschien droog dierenarts kattenvoer? Bekijk dan eens ons assortiment Hill's Prescription Diet kattenvoer. 
 

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.