terug
Hill's Prescription Diet kattenvoer

Hill's Prescription Diet kattenvoer

Hill's Prescription Diet kattenvoer is een lijn met enkel gespecialiseerde voeding voor katten met gezondheidsproblemen. Hier voer kan gebruikt worden ter ondersteuning van de behandeling van o.a. urinewegproblemen, nieraandoeningen en maag- of darmklachten.
Lees meer ..
Hill's Prescription Diet kattenvoer
Let op: Dit is speciale voeding

Hill's Prescription Diet kattenvoer

Het ruime aanbod Hill's Prescription Diet kattenvoer bestaat uit therapeutische voedingsproducten die klinisch zijn getest. Hill's Prescription Diet kattenvoer helpt om gezondheidsproblemen van uw kat te verzachten en uw huisdier weer gezond te krijgen. Hill's streeft ernaar om haar producten continu te verbeteren. Dit merk combineert de expertise van specialisten dan ook met de laatste wetenschappelijke inzichten.

Bij Brekz bestelt u uw Hill's Presription Diet kattenvoer voordeliger dan bij de dierenarts! De houdbaarheidsduur van Hill's Prescription Diet kattenvoer varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Assortiment Hill's Prescription Diet kattenvoer

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende soorten Hill’s Prescription Diet kattenvoer in ons assortiment en de aandoeningen die hiermee behandeld kunnen worden. Hill's verkoopt naast droogvoer ook natvoer in blik en in zakjes. 

Urinewegen

Urinewegproblemen kunnen gevaarlijk zijn wanneer hier niets aan wordt gedaan. Hill's Prescription Diet C/D en S/D voedingen zijn speciaal ontwikkeld voor de behandeling van urinewegaandoeningen. Dit speciaalvoer helpt onder andere om de gevolgen van blaasontsteking te verlichten en om de struviet- of blaasstenen op te lossen en hervorming te voorkomen. Kijkt u bijvoorbeeld eens naar Hill's Prescription Diet C/D Urinary Care Multicare kattenvoer. 

Nieren

Gezonde nieren zijn belangrijk omdat ze onder anderen afvalstoffen uit het bloed verwijderen. Hill's Prescription Diet K/D helpt bij de behandeling van nierkwalen. Dit voer helpt om de symptomen te verminderen, de levenskwaliteit van uw kat te verbeteren en de levensverwachting te verhogen. 

Maag en Darm

Hill's Prescription Diet I/D helpt bij het herstellen van maag- en darmproblemen. Dit voer is geschikt voor aandoeningen die een gezonde spijsvertering verstoren. Het helpt om het spijsverteringskanaal in evenwicht te brengen en spijsverteringsproblemen, zoals diarree, tegen te gaan. 

Overgewicht 

Hill's Prescription Diet R/D en Hill's Prescription Diet Metabolic zijn caloriearme producten die uw kat helpen om op een gezonde manier af te vallen en op gewicht te blijven.
 

Allergie

Huisdieren kunnen een allergische reactie vertonen op hun voedsel of een ingrediënt hiervan. Braken of diarree zijn dan vaak een gevolg. Wanneer u gehydroliseerde dieetvoeding zoals Hill's Prescription Diet Z/D gebruikt, kan dit helpen om voedselallergie te verminderen. 

Herstel 

Voor katten die herstellen van een zware ziekte of operatie is Hill’s Prescription Diet A/D speciaal ontwikkeld. Deze voeding ondersteunt het immuunsysteem en een voorspoedig herstel. 

Gebit

De meeste katten die ouder zijn dan 2 jaar hebben problemen met de tanden of het tandvlees. Gebitsproblemen beginnen veelal met tandsteen, wat onbehandeld tot ontstoken tandvlees kan leiden. Daarom is Hill's Prescription Diet TD Dental Care kattenvoer samengesteld voor katten met een probleemgebit.

Schildklier, Gewichtscontrole en Gewrichten 

Hill's Prescription Diet Y/D is speciaal ontwikkeld voor katten met een te snel werkende schildklier. 

Hill's Prescription Diet W/D bevat weinig calorieën en helpt uw kat om haar ideale gewicht te behouden.

Hill's Prescription Diet J/D is speciaal ontwikkeld voor katten met problemen aan hun gewrichten. Deze voeding helpt de beweeglijkheid van uw kat te verbeteren. 

Belangrijk voor gebruik van Hill's Prescription Diet kattenvoer

Wat de specifieke behoefte voor uw kat is en welke behandeling uw huisdier nodig heeft, kunt u het beste in overleg met uw dierenarts bepalen. Wij adviseren u dan ook om eerst uw dierenarts te raadplegen voordat u een product uit het Hill's Prescription Diet kattenvoer assortiment bestelt.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.