terug
Hill's Prescription Diet kattenvoer

Hill's Prescription Diet kattenvoer

Hill's Prescription Diet kattenvoer is een voedingslijn met enkel gespecialiseerde voeding voor katten met gezondheidsproblemen. Zo zijn er varianten ter ondersteuning van o.a. urinewegen, nieren en maag- en darmstelsel.
Lees meer ..
Hill's Prescription Diet kattenvoer
Let op: Dit is speciale voeding

Hill's Prescription Diet kattenvoeding

Hill's Prescription Diet kattenvoer biedt een ruim assortiment droogvoer ter ondersteuning van katten met gezondheidsproblemen. Elk product is speciaal samengesteld voor specifieke gezondheidsklachten of specifieke voedingsbehoeften. Alle dieetvoedingen zijn uitvoerig klinisch getest. Met de expertise van specialisten en de laatste wetenschappelijke inzichten, helpt Hills de levenskwaliteit van uw kat te verbeteren.

Bij Brekz kunt u Hill's Prescription Diet kattenvoer goedkoop online bestellen. Makkelijk en snel online besteld!

Assortiment Hill's Prescription Diet kattenvoer

Hills biedt voor diverse gezondheidsproblemen een specifieke voeding. Dankzij de ruime keuze zit en bijna altijd wel een juiste aanpak voor u bij! Hieronder vindt u een overzicht van ons assortiment.

Urinewegen

Hill's Prescription Diet C/D en S/D voedingen zijn speciaal ontwikkeld voor de behandeling van urinewegaandoeningen. Dit dieetvoer helpt onder andere om de gevolgen van een blaasontsteking te verlichten, struviet- of blaasstenen op te lossen en de kans op hervorming te verkleinen. Kijkt u bijvoorbeeld eens naar Hill's Prescription Diet C/D Urinary Care Multicare kattenvoer.

Hills heeft ook Multicare Stress varianten, zoals de C/D Multicare Stress Urinary Care. Deze voedingen dragen naast de ondersteuning bij urinewegproblemen ook bij aan het verminderen van stress, een bekende risicofactor voor blaasontsteking. Voor katten met overgewicht is er een speciale C/D Multicare Stress Urinary + Metabolic variant.

Nieren

Hill's Prescription Diet K/D helpt bij de behandeling van nierkwalen. Deze kattenvoeding helpt om de symptomen te verminderen, de levenskwaliteit van uw kat te verbeteren en de levensverwachting te verhogen. Voor katten die naast nierproblemen ook last hebben van gewrichtsproblemen is er de K/D + J/D variant.

Maag en Darm

Hill's Prescription Diet I/D en Gastrointestinal Biome helpen bij het herstellen van maag- en darmproblemen. Dit voer is geschikt voor aandoeningen die een gezonde spijsvertering verstoren. Het helpt om het spijsverteringskanaal in evenwicht te brengen en spijsverteringsproblemen, zoals diarree, tegen te gaan.

Overgewicht

Katten met overgewicht hebben een grotere kans op het ontwikkelen van gezondheidsproblemen. Het is daarom belangrijk om uw kat op een gezond gewicht te houden. Hill's Prescription Diet R/D Weight Loss en Metabolic Weight Management zijn caloriearme producten die uw kat helpen om op een gezonde manier af te vallen.

Allergie

Katten kunnen een voedselallergie of -intolerantie hebben, wat kan leiden tot geïrriteerde huid-, vacht- en ooraandoeningen of zelfs gastro-intestinale stoornissen. Hill's Prescription Diet Z/D en Hills Prescription Diet D/D zijn speciaal samengesteld om huid- en maagdarmklachten door voedselallergieën te verminderen.

Gebit

Hill's Prescription Diet T/D Dental Care is een volledige diervoeder voor volwassen katten dat bijdraagt aan gezonde mondhygiëne. Het helpt de vorming van tandplak, tandverkleuring en tandsteen te verminderen.

Diabetes

Voor ondersteuning bij diabetes biedt Hills de M/D Diabetes Care. Een volledig dieetvoeder voor de regulering van de glucosevoorziening. Hill's Prescription W/D Multi-Benefiet is gemaakt om uw kat op meerdere niveaus te helpen. Het helpt naast het reguleren van de bloedsuikerspiegel (diabetes mellitus) ook bij de gezondheid van de urinewegen, spijsvertering en gewichtscontrole.

Lever, Schildklier en Gewrichten

Hill's Prescription Diet L/D is speciaal ontwikkeld voor katten met een leveraandoening. En Hill's Prescription Diet Y/D is een volledig dieetvoer voor volwassen katten met schildklierproblemen. Voor katten met mobiliteitsproblemen vind u op onze website de J/D voeding. Deze droogvoeding is ontstekingsremmend, helpt met het verlichten van gewrichtspijn en draagt bij aan het behoud van gezond kraakbeen.

Belangrijk voor gebruik van Hill's Prescription Diet kattenvoer

Wat de specifieke behoefte voor uw kat is en welke behandeling uw huisdier nodig heeft, kunt u het beste in overleg met uw dierenarts bepalen. Wij adviseren u dan ook om eerst uw dierenarts te raadplegen voordat u besluit een product uit het Hill's Prescription Diet kattenvoer assortiment te bestellen.

De houdbaarheid van Hill's Prescription Diet kattenvoer staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Meer van Hill's Prescription Diet

Brekz verkoopt naast bovenstaande droogvoer ook Hill's Prescription Diet natvoer in blik en zakjes. U vindt deze op de pagina Hill's Prescription Diet natvoer.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.