Hond mee op reis

Een dagje uit met uw gezin is altijd gezellig, vooral als de gezinshond of gezinskat meereist. Vandaar dat Brekz.be een breed assortiment aan reisproducten voor de hond heeft. Wanneer u aan deze producten denkt, kunt u gerust op reis!
Lees meer ..
Kies snel uw categorie
In de Auto
Op de Fiets
Wandelen
Overige

In de Auto

Safe Mat Automat voor de hond

Safe Mat Automat voor de hond

De Safe Mat Automat voor de hond is een stevige beschermingsdeken voor op de achterbank en is geschikt voor iedere auto. De mat beschermd de achterbank van uw auto tegen vies worden of beschadigd raken. Hij is deelbaar in twee delen en kan eenvoudig worden vastgemaakt aan de hoofdsteunen. De mat komt in de kleur blauw. De afmetingen van de Safe Mat Automat voor de hond zijn: 145 x 150 cm.

 • Stevige beschermingsdeken voor uw achterbank
 • Deelbaar in twee delen
 • Eenvoudig te bevestigen aan de hoofdsteunen
 • Geschikt voor iedere auto (met hoofdsteunen achter)
 • Afmetingen: 145 x 150 cm

 

Bij Brekz kunt u de beste artikelen voor op reis en onderweg goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Safe Mat Automat voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een beschermhoes voor de kofferbak? Kijk dan eens bij onze Beeztees Beschermhoes Break Deluxe voor de hond. Een overzicht van al onze artikelen voor Op reis en onderweg vindt u hier. 

Europet
https://www.brekz.be/30821-home_default/safe-mat-automat.jpg
17.99 2019/01/01
Makkelijk en snel in de auto gelegd ideaal om je achterbank schoon te houden
Het materiaal is erg mooi en lijkt stevig; De uitsparingen voor de autogordel zit niet op de juiste plek. Het zou handig zijn als er instopstroken aan de zijkanten vast zaten om de deken goed op zijn plaats te houden.
Snelle levering degelijk product
Mooi, handig door de rits, eenvoudig te monteren.
Prima product en goede prijs/kwaliteitverhouding. Gelverde automat is geheel conform de presentatie in de webshop. Vlot geleverd.
Snel in huis. Goed product. De hond is blij met de deken en wij houden de auto schoon.
2047
1177
Safe Mat Automat voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 17,99
Trixie Veiligheidsnet voor de auto

Trixie Veiligheidsnet voor de auto

Het Trixie Veiligheidsnet voor de auto is een autonet gemaakt van zwart nylon waarmee u de veiligheid van uzelf en uw hond tijdens het rijden kunt verbeteren. Zit uw huisdier regelmatig op de achterbank, of in de kofferbak met de achterste stoelen naar beneden geklapt? Dan is het wel zo veilig als uw huisdier zich niet bemoeit met u terwijl u aan het rijden bent.

Het Trixie Veiligheidsnet voor de auto voorkomt dat uw huisdier voor in de auto komt. Het veiligheidsnet is geschikt voor alle reguliere autotypes (met uitzondering van Volvo). De afmetingen van het net zijn 100x100cm. Bevestigingsmateriaal voor het net is inbegrepen. U kunt het autonet op verschillende manieren bevestigen, bijvoorbeeld aan de dakrails of aan de deurstijl.

 • Verbetert de veiligheid van u en uw hond tijdens het autorijden
 • Eenvoudig te bevestigen (bevestigingsmateriaal inbegrepen)
 • Geschikt voor alle voertuigen (behalve Volvo)
 • Gemaakt van sterk zwart nylon
 • Afmetingen 100x100 cm
   

Bij Brekz kunt u de beste artikelen voor op reis en onderweg eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu een Trixie Veiligheidsnet voor de auto tegen de scherpste prijs.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een scherm dat u kunt bevestigen tussen de voorstoelen van uw auto? Bekijk dan eens het Beeztees Auto Veiligheidsscherm voor de hond. Daarnaast verkopen we bij Brekz diverse andere producten voor uw hond voor in de auto.

Trixie
https://www.brekz.be/24568-home_default/karlie-veiligheidsnet-voor-de-auto.jpg
9.99 2019/01/01
Voor een grote hond niet echt stevig kun je beter voor een hek gaan
4199
2214
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 9,99
Auto Veiligheidsscherm voor de hond

Auto Veiligheidsscherm voor de hond

Het Auto Veiligheidsscherm voor de hond is een scherm dat ervoor zorgt dat uw huisdier tijdens het autorijden veilig op de achterbank van de auto blijft. Dit veiligheidsscherm is geschikt voor alle voertuigen en kan eenvoudig worden bevestigd tussen de voorstoelen van uw auto. U gebruikt daarvoor de meegeleverde, verstelbare bevestigingsriemen. Het scherm is gemaakt van stevig materiaal en beschikt over gaas zodat u uw hond gemakkelijk in de gaten kunt houden.  

Dit veiligheidsscherm is 60/44 cm breed en 69 cm hoog.

 • Voor meer veiligheid tijdens het autorijden
 • Scherm is eenvoudig te bevestigen tussen de voorstoelen
 • Geschikt voor alle voertuigen
 • Te bevestigen met meegeleverde, verstelbare bevestigingsriemen
 • Gemaakt van sterk materiaal met gaas, zodat u uw hond in de gaten kunt houden
 • Compact op te bergen

Bij Brekz kunt u de beste artikelen voor op reis en onderweg eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu een Auto Veiligheidsscherm voor de hond tegen de scherpste prijzen.

   
Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een veiligheidsnet voor boven de achterbank van uw auto? Kijk dan eens bij Trixie Veiligheidsnet voor de auto. Een overzicht van al onze honden accessoires kijkt u hier.

https://www.brekz.be/29061-home_default/auto-veiligheidsscherm-voor-de-hond.jpg
10.49 2019/01/01
Ik ben er heel content van en prijs kwaliteit ook, ik heb het in de winkel gezien en het was iets duurder vandaar dat ik het bij jullie gekocht heb, het was ook hetzelfde merk.Ik vind één ding jammer dat je de autoriem voor grote honden niet hebt voor in een Ford auto want de onze is een Ford.Ik koop regelmatig bij jullie en ben al altijd tevreden geweest.
Leuke afzetting tussen de stoelen, maar de bevestigingen vind ik nogal slapjes. Wanneer er door de klap de hond tegenaan vliegt ben ik bang dat deze gelijk afscheuren.
7045
3524
Auto Veiligheidsscherm voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 10,49
Ventilatierooster voor autoramen

Ventilatierooster voor autoramen 

Het ventilatierooster voor autoramen is een rooster dat ervoor zorgt dat er frisse lucht in de auto komt, zonder dat u bang hoeft te zijn dat uw hond zijn kop uit het raam steekt. Het rooster is gemaakt van hoogwaardig zwart kunststof en is weerbestendig. Om het rooster vast te maken, draait u eerst uw autoraam naar beneden en u trekt het rooster in de juiste breedte. Plaats daarna de inkepingen over het raam en draai het langzaam omhoog tot de bovenkant van het rek in het rubber komt. Zo kunt u uw hond even alleen laten als u de auto uit gaat. Zorg er wel voor dat u uw hond nooit te lang alleen laat in de auto op warme dagen, want dat kan voor verstikking zorgen.

 • Zorgt voor frisse lucht in de auto
 • Gemaakt van hoogwaardig zwart kunststof
 • Weerbestendig
 • Gemakkelijk te plaatsen tussen raam en portier

Bij Brekz kunt u terecht voor diverse accessoires voor op reis en onderweg. Bij ons kunt u het ventilatierooster voor autoramen gemakkelijk en goedkoop online bestellen!

Ander product dan het ventilatierooster voor autoramen?

Ook voor andere accessoires voor in de auto, zoals het Trixie Veiligheidsnet of het Beeztees Auto Veiligheidsscherm kunt u bij Brekz terecht. Wij verkopen echter ook producten voor op de fiets, tijdens het wandelen en voor in de bench. Bekijk hier ons veelzijdige aanbod en bestel snel!

https://www.brekz.be/5110-home_default/ventilatierooster-voor-de-auto.jpg
5.49 2019/01/01
Kwaliteit is goed .maar ik had er 4 besteld voor mijn wagen2 en 2 voor mijn vriendin haar wagen .maar voor mijn wagen zijn ze te klein .anders super product
Top! Makkelijk en klein dus ook handig om te bergen.
onze Turbo zal iets minder warm hebben komende mooie dagen en wij ook met deze ventilatierooster
7052
3525
Ventilatierooster voor de auto > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,49
Trixie Loopplank Petwalk Klein voor honden

Trixie Loopplank Petwalk Klein voor honden

De Trixie Loopplank Petwalk Klein voor honden is een loopplank die u kunt gebruiken om uw hond gemakkelijk in en uit de auto te laten stappen. Vooral voor kleine honden en honden met rug- en gewrichtsproblemen is de plank zeer nuttig. De plank is 38 x 100 cm groot en gemaakt van zwart kunststof. Hij weegt slechts 2,8 kg en kan honden tot 50 kg dragen. De plank heeft veiligheidsranden en een antislipcoating. U kunt hem zowel binnen als buiten gebruiken, omdat hij is eenvoudig te reinigen is. 

 • Beperkt rug- en gewrichtsproblemen
 • 38 x 100 cm groot
 • Zwart kunststof
 • Weegt 2,8 kg
 • Draagt tot 50 kg
 • Met veiligheidsranden
 • Met antislipcoating
 • Eenvoudig te reinigen

Bij Brekz kunt u verschillende loopplanken eenvoudig en voordelig online bestellen. Koop nu de Trixie Loopplank Petwalk Klein voor honden en uw aankoop staat razendsnel voor uw deur!

Andere loopplank dan de Trixie Loopplank Petwalk Klein voor honden?

Bij ons kunt u ook kiezen voor de Trixie Loopplank Petwalk Uitklapbaar voor honden tot 90 kg of de Trixie Telescopische Loopplank Petwalk voor honden tot 120 kg. Bekijk hier ook de andere loopplanken.

https://www.brekz.be/24563-home_default/trixie-loopplank-petwalk-klein-voor-honden.jpg
49.99 2019/01/01
Wij hebben twee teckels waarvan eentje makkelijk op en af de bank springt. Vanwege een rug probleem zijn we ze beide aan het leren om via de loopplank te laten gaan. Het gaat goed en ze maken er goed gebruik van. Een aanwinst waar je even geduld mee moet hebben.
Zeer goed stevige kunstof loopplank voor mij twee teckels waarmee zij de auto in en ui kunnen lopen.
27003
14298
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 49,99
Trixie Loopplank Petwalk Uitklapbaar voor honden

Trixie Loopplank Petwalk Uitklapbaar voor honden

De Trixie Loopplank Petwalk Uitklapbaar voor hondenis een loopplank waarmee uw hond gemakkelijk in en uit de auto kan stappen. Vooral voor honden met rug- en gewrichtsproblemen is dit een geschikt hulpmiddel. De plank is 40 x 156 cm groot en gemaakt van aluminium en kunststof. Hij weegt slechts 4,5 kg en heeft een draaggewicht van 90 kg. Het rubber rondom de plank beschermt uw bumper tegen krassen en de antisliplaag en veiligheidsranden beschermen uw hond. De plank is inklapbaar en eenvoudig schoon te maken.

 • Beperkt belasting rug en gewrichten
 • 40 x 156 cm groot
 • Aluminium en kunststof
 • Weegt 4,5 kg
 • Draagt tot 90 kg
 • Met beschermrand
 • Met antisliplaag
 • Snel te reinigen

Bij Brekz kunt u kiezen uit verschillende loopplanken voor honden. Koop bijvoorbeeld de Trixie Loopplank Petwalk Uitklapbaar voor honden en uw bestelling wordt snel thuisbezorgd!

Andere loopplank dan Trixie Loopplank Petwalk Uitklapbaar voor honden?

U kunt ook kiezen voor de Trixie Telescopische Loopplank Petwalk voor honden tot 120 kg of de Trixie Loopplank Petwalk Klein voor honden tot 50 kg. Bekijk hier ook de andere loopplanken.

https://www.brekz.be/24565-home_default/trixie-loopplank-petwalk-uitklapbaar-voor-honden.jpg
63.99 2019/01/01
Top ...op 1 dag was onze schat vertrouwd met de loopplank ...heel snel geleverd ...tevreden klant !
Product ok! Hond wil wel rap in auto en kan nauwelijks wachten tot de plank is geïnstalleerd , maar komt goed, we blijven oefenen
mooi stevig en zeer licht goed stroef loop vlak goeie bescherming voor de bumper oftewel een prima loopplank krijg er veelvragen over waar ik dat gekocht heb
Zeer snelle service met een goed materiaal
Prima stabiele loopplank. Onze Labrador van 35 kg loopt er met gemak op. Voldoende ruw loopvlak. Neemt uiteraard wel plaats in, door de afmeting. Past achter de bestuurdersstoel
moeilijke aanpassing voor mijn hond maar nu geleidelijk aan beter.
De loopplank voor onze labrador voldeed exact aan de verwachtingen en is slipvast en van goede kwaliteit. Bezorging als eerder ervaren: stipt en correct!
Ben tevreden tot nu !!! doch ik denk wanneer de hond groter wordt de plant te stijl en te wankel zal worden .
deze loopplank helpt onze hond ( die al wat ouder geworden is ) om makkelijk in de auto te komen , een handig hulpje
27007
14299
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 63,99
Trixie Telescopische Loopplank Petwalk voor honden

Trixie Telescopische Loopplank Petwalk voor honden

Trixie Telescopische Loopplank Petwalk voor hondenis een loopplank waarmee uw hond tot maximaal 120 kg gemakkelijk in en uit de auto kan komen. Voor honden met gewrichtsproblemen, jonge, oudere, kleine, bange of zieke honden is deze loopplank zeer geschikt, omdat zij vaak moeite hebben met springen. U kunt de plank ook preventief gebruiken om gewrichtsproblemen bij uw hond te voorkomen. De plank heeft opstaande randen waardoor uw hond er niet snel vanaf valt. Hij is uitschuifbaar van 100 tot 180 cm, is 43 cm breed en weegt 5,8 kg. De plank is gemaakt van aluminium en plastic en heeft een antisliplaag van watervast schuurpapier die eenvoudig schoon te maken is.

 • Voor honden tot 120 kg
 • Eenvoudig de auto inlopen
 • Voor honden met gewrichtsproblemen
 • Met opstaande randen
 • Uitschuifbaar tot 180 cm
 • 5,8 kg zwaar
 • Gemaakt van aluminium en plastic
 • Met antsliplaag

Bij Brekz kunt u diverse soorten loopplanken eenvoudig en voordelig bestellen. Koop de Trixie Telescopische Loopplank Petwalk voor honden online en uw bestelling staat snel bij u voor de deur!

Andere loopplank dan Trixie Telescopische Loopplank Petwalk voor honden?

Bij ons kunt u ook de Trixie Loopplank Petwalk Uitklapbaar voor honden bestellen. Deze is 40 x 156 cm groot of de Trixie Loopplank Petwalk Klein voor honden met een grootte van 38 x 100 cm. Bekijk ook onze andere loopplanken en bestel snel online!

https://www.brekz.be/24566-home_default/trixie-telescopische-loopplank-petwalk-voor-honden.jpg
129.95 2019/01/01
Practisch. Nu moet ik onze Duitse Herder niet meer opheffen om mee te nemen op verplaatsing. Hij leerde snel hoe hij erop moet stappen. Klein nadeel: dichtgeklapt neemt de loopplank veel plaats in in de auto Een aanrader!
Zeer makkelijk te hanteren, onze honden waren na 2 dagen al aan de loopplank gewend, wij vonden onze aankoop geslaagd.
Echt een super handige loopplank echt top en zeker als je een hond van 75 kilo hebt
Tot nu de beste aankoop voor mijn bordeaux dog mijn rug gelukkig en mijn diesel gelukkig. Was er de eerste keer al mee weg. Gemakelijk in gebruik aanrader
Precies zoals beschreven en snel, zeer snel geleverd
27008
14300
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 129,95
Trixie Autorek Verstelbaar Recht

Trixie Autorek Verstelbaar Recht

Bent u van plan road trips te gaan maken met uw hond? Zou u uw huisdier graag meenemen op vakantie? Of maakt u simpelweg korte ritjes en wilt u uw huisdier gemakkelijk vervoeren? Dan is de aanschaf van een Trixie Autorek Verstelbaar Recht voor u onmisbaar! Dit metalen rek zorgt ervoor dat uw hond niet vanuit de achterbak de auto inspringt en chaos of gevaarlijke situaties veroorzaakt. Door dit rek te plaatsen kunt u uw hond veilig in de achterbak van de auto vervoeren. 

Veiligheid is natuurlijk de belangrijkste reden voor het online bestellen van een goed en goedkoop hondenrek. Maar naast veiligheid biedt het Trixie Autorek Verstelbaar Recht nog veel meer voordelen.

Eenvoudig te monteren
Het plaatsen van een Trixie Autorek Verstelbaar Recht is niet moeilijk. Het is een eenvoudig systeem en bovendien wordt het rek geleverd met een duidelijke handleiding. Het rek is verstelbaar in breedte en hoogte en dus makkelijk op maat te maken voor uw auto.

Brede inzetbaarheid
Het rek is geschikt voor honden van alle leeftijden en rassen. Daarnaast kan het ook van pas komen bij het vervoeren van voorwerpen of andere huisdieren.

Voldoende ruimte over
Het Trixie Autorek neemt nauwelijks plek in beslag daarom zal uw huisdier niet het idee hebben opgesloten te zitten. Bovendien wordt door het rek de kofferbak niet volledig afgesloten van de cabine waardoor uw huisdier u nog kan horen en u het indien nodig kalmerend kunt toespreken.

Bij Brekz kunt u de beste artikelen voor op reis en onderweg eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu een Trixie Autorek Verstelbaar Recht voor de auto tegen de scherpste prijs.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een scherm dat u kunt bevestigen tussen de voorstoelen van uw auto? Bekijk dan eens het Beeztees Auto Veiligheidsscherm voor de hond. Daarnaast verkopen we bij Brekz diverse andere producten voor uw hond voor in de auto.

https://www.brekz.be/24571-home_default/trixie-autorek-verstelbaar-recht.jpg
29.95 2019/01/01
Past perfect goede rek
Prima en universeel met veel afstel mogelijkheden
Snelle levering! Het rek is heel gemakkelijk te plaatsen in de auto.
Helaas kan men het onderste deel niet vastzetten zodat dit van het rek afvalt als het niet geklemt zit. er is geen goede montage handleiding aanwezig. goed rek,
Zette niet goed vast in de auto
moet blijven aan draaien want trilt los
snelle service. na 1 dag al geleverd
27016
14301
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 29,95
Trixie Autorek Verstelbaar Gebogen

Trixie Autorek Verstelbaar Gebogen

Wanneer u van plan bent om uw hond mee te nemen op vakantie, of wanneer u uw hond veel vervoert met de auto, dan is dit Trixie Autorek Verstelbaar Gebogen onmisbaar. Door de schuine verticale balken heeft u de beschikking over extra laadruimte in uw kofferbak. Met dit autorek beschermt u mens en dier tijdens het vervoeren in de auto. Dit autorek kan van pas komen bij het vervoeren van voorwerpen. Ook zorgt dit metalen rek er bijvoorbeeld voor dat uw hond niet vanuit de achterbak de auto inspringt en chaos of gevaarlijke situaties veroorzaakt. Door dit rek te plaatsen kunt u dus uw hond veilig in de achterbak van de auto vervoeren. 

Het rek is geschikt voor honden van alle leeftijden en rassen. Het TrixieVerstelbaar Verstelbaar Gebogen is het rek in breedte en hoogte verstelbaar en is het makkelijk te monteren. Hierdoor kan het autorek gemakkelijk op maat gemaakt worden voor auto. Dit metalen Trixie autorek heeft een breedte van 85 tot 140 cm breedte en een hoogte van 75 tot 110 cm.

 • Geschikt voor veilig ervoer huisdieren en voorwerpen
 • Met schuine verticale balken voor extra benutten van laadruimte
 • Gemaakt van metaal
 • Verstelbaar in breedte en hoogte
 • Afmetingen: breedte 85 - 140 cm / hoogte 75 - 110 cm. 

Bij Brekz kunt u de beste artikelen voor op reis en onderweg eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu Trixie Autorek Verstelbaar Gebogen tegen de scherpste prijs. Makkelijk en snel besteld!

Ander rek?

Bent u op zoek naar een vergelijkbaar product, bijvoorbeeld het Trixie Autorek Verstelbaar Recht? Ook voor andere producten voor uw hond in de auto kunt u terecht op onze site.

https://www.brekz.be/24573-home_default/trixie-autorek-verstelbaar-gebogen.jpg
24.95 2019/01/01
Weer een snelle levering! Gewoon hoorde spullen met een goede prijs!
Jammer dat de buizen voor tussen het dak en de bodem van de auto berekend zijn op een stationcar. Nu heb ik met kussens de ruimte tussen mijn passagiersstoelen en de achterbank op moeten vullen en rusten de buizen daarop. Deze oplossing is niet echt stabiel zodat ik het rek ook nog vast heb moeten zetten met tai rips aan de hoofdsteunen van de passagiersstoelen, maar uiteindelijk werkt het wel
Vlot en keurig verpakt bezorgd. Jammer geen handleiding bij was, moest het nu doen met afbeelding op de verpakking. Toch vrij snel geplaatst in de auto. Degelijk materiaal. Nu 4 sterren. Met handleiding was het 5 sterren.
Goede kwaliteit, degelijk product.
Snelle levering en goed product. Wel met een snelspanner vast gezet aan de hoofdsteun .
Bestelde snel geleverd voor een goede prijs.
Makkelijk te installeren en hindert de hond niet
1 Trixie auto rek besteld de volgende dag op tijd geleverd goede service alles tip top.
een goed en degelijk honderek
OK de levering was top firma zeer aan te raden
Snelle levering , goede prijs en service
Prijs-kwaliteit wel ok! Vlotte levering.
Perfect rek. Snel geleverd.
Is een nette hondenrek en was snel geleverd
Niet heel stevig rek maar met wat aanpassingen is het best een topper maar om hem stevig te bevestigen is een extra paar handen wel gewenst
Heel vlug en correct geleverd en mooi spul
Top! Levering duurde alleen een paar dagen en de montageinstructie op de doos zat dicht geplakt, maar product is erg goed, prima prijs!
Door de gebogen vorm, minimaal ruimte verlies in bagageruimte. eenvoudig verstelbaar tussen vloer en dak, waarbij de mogelijkheid van uitschuiven naar links en rechts de opening volledig afsluit.
correcte levering en een goede prijs kwalitietsverhouding
27017
14302
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 24,95
Trixie Autorek Aluminium

Trixie Autorek Aluminium

Het Trixie Autorek Aluminium is een rek dat bedoeld is om honden veilig te vervoeren in de kofferbak van uw auto. Zo kan uw hond niet alle kanten op springen. Het rek is gemaakt van lichtgewicht aluminium en is met enkele handgrepen gemakkelijk aan de hoofdsteunen te monteren en ook te demonteren. Het rek is 96 tot 163 cm breed en 34 tot 48 cm hoog. U kunt het zowel in de hoogte als breedte verstellen waardoor u de hele laadruimte kunt gebruiken, maar de maximale afstand van de buitenste hoofdsteunen mag niet meer zijn dan 81 cm. De kleur van het rek is zilver met zwart.

 • Rek voor veilig vervoer van honden
 • Gemaakt van lichtgewicht aluminium
 • Gemakkelijk te monteren en demonteren aan de hoofdsteunen
 • 96 tot 163 cm breed en 34 tot 48 cm hoog
 • Verstelbaar
 • Zilver met zwart gekleurd

Bij Brekz kunt u diverse producten kopen voor het vervoer van honden in uw auto. Bestel bijvoorbeeld het Trixie Autorek Aluminium gemakkelijk en goedkoop online en uw aankoop wordt razendsnel bezorgd!

Ander product dan Trixie Autorek Aluminium?

Bij ons kunt u ook het Trixie Veiligheidsnet voor de auto en de Auto Veiligheidsscherm voor de hond kopen. Of u bestelt een van de vele andere producten uit ons veelzijdige assortiment.

https://www.brekz.be/24574-home_default/trixie-autorek-aluminium.jpg
69.99 2019/01/01
Auto rek Trixie voldoet aan de wensen, eenvoudige montage en prima afstelbaar voor iedere auto. Levering binnen 2 werk dagen.
Mooi en degelijk autorek wat gemakkelijk te plaatsen is.
Mooi en zeer makkelijk te monteren degelijk hondenrek.
Het hondenrek paste niet in mijn auto, dus teruggestuurd. Maar moest zelf de retourzending betalen.
Heb het juist geplaatst en is perfect!!! Past goed voor citroën c5 braek, zeker voor iedereen aan te raden, de montage is simpel en is stevig, thanks Brekz voor de goede autorek!!!
Geweldig rek wat makkelijk te monteren is en op maat te maken! Dus inderdaad een universeel rek .
27018
14303
> Meer informatie
Trixie Autorek Aluminium 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 69,99
Trixie Autorek Gaas Metaal

Trixie Autorek Gaas Metaal

Wanneer u van plan bent om uw hond mee te nemen op vakantie, of wanneer u uw hond veel vervoert met de auto, dan is dit Trixie Autorek Gaas Metaal onmisbaar. Met dit autorek beschermt u mens en dier tijdens het vervoeren in de auto. Het rek komt van pas bij het vervoeren van voorwerpen of andere huisdieren. Zo zorgt dit metalen rek er bijvoorbeeld voor dat uw hond niet vanuit de achterbak de auto inspringt en chaos of gevaarlijke situaties veroorzaakt. Door dit rek te plaatsen kunt u dus uw hond veilig in de achterbak van de auto vervoeren. 

De veiligheid van uw huisdier wordt extra gegarandeerd door de kleine mazen van het rek. Het rek is geschikt voor honden van alle leeftijden en rassen. Het Trixie Autorek Gaas Metaal is speciaal ontworpen voor bestelwagens. Daarnaast is het rek in breedte en hoogte verstelbaar en is het makkelijk te monteren. Hierdoor kan het autorek gemakkelijk op maat gemaakt worden voor uw bestelwagen. Dit Trixie autorek heeft een breedte van 125 tot 140 cm breedte en een hoogte van 63 tot 135 cm.

 • Geschikt voor bestelwagens
 • Geschikt voor alle honden en voor andere huisdieren
 • Veilig door kleine mazen
 • In breedte en hoogte verstelbaar
 • Makkelijk te monteren
 • Afmetingen: breedte 125 - 140 cm / hoogte 63 - 135 cm

Bij Brekz kunt u de beste artikelen voor op reis en onderweg eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu Trixie Autorek Gaas Metaal tegen de scherpste prijs. Makkelijk en snel besteld!

Ander rek?

Bent u op zoek naar een vergelijkbaar product, bijvoorbeeld het Trixie Autorek Verstelbaar Recht? Ook voor andere producten voor uw hond in de auto kunt u terecht op onze site.

https://www.brekz.be/24576-home_default/trixie-autorek-gaas-metaal.jpg
49.99 2019/01/01
eerste klas producten. zeer snelle levering.echt een aanrader.
27019
14304
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 49,99
Trixie Autodeken Luxe Deelbaar voor honden

Trixie Autodeken Luxe Deelbaar voor honden

Trixie Autodeken Luxe Deelbaar voor honden is een deken voor uw hond voor in de auto. De deken beschermt uw auto tegen vuil en haren. U kunt hem met nylon riemen gemakkelijk aan de hoofdsteunen vastmaken. Met de rits kunt u de deken in tweeën delen, zodat er ook iemand naast de hond kan zitten. U kunt uw hond ook nog vastzetten in een gordel. De deken is gemaakt van polyester en katoen met een waterafstotende laag van nylon aan de bovenkant. Hij is 145 x 160 cm groot en bedekt daarmee de hele achterbank en de achterkant van de voorstoelen. U kunt de deken in de wasmachine wassen op 30 graden. 

 • Beschermt tegen haren en vuil
 • Gemakkelijk te bevestigen
 • In tweeën te delen
 • Gemaakt van polyester en katoen
 • Met waterafstotend nylon
 • 145 x 160 cm groot
 • Wasbaar op 30°C
 • Bedekt hele achterbank

Bij Brekz kunt u diverse autodekens gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld de Trixie Autodeken Luxe Deelbaar voor honden en uw bestelling wordt snel bij uw thuisbezorgd!

Andere deken dan Trixie Autodeken Luxe Deelbaar voor honden?

U kunt bij ons ook de Trixie Autodeken met Zijwanden Groot voor honden of de Trixie Kofferbakdeken 120 x 150 cm kopen. Bekijk ook ons gehele aanbod aan producten voor in de auto en bestel de beste producten snel online!

https://www.brekz.be/24578-home_default/trixie-autodeken-luxe-deelbaar-voor-honden.jpg
36.99 2019/01/01
Was even puzzelen hoe die vastgezet moest worden, maar stevige en fijne autodeken. Vooral het uitritsbare gedeelte is handig. Zo kan er nog iemand naast zitten.
Een hele goede autodelen voor de honden
Super tevreden. Het was alleen even uitzoeken hoe het in de auto moest. Zit geen beschrijving bij. Opgelost door op de doos te kijken. Alleen kun je dat niet goed zien. Verder tevreden.
Werkt perfect stevige kwaliteit, wel aan te raden in combinatie met een honden gordel.
Hond kan in onze kleinere auto lekker op de achterbank met genoeg ruimte om te bewegen vast maken vergte wat creativiteit maar zit netjes nu
Echt een dik deken ,waar de pootjes van de honden niet door kunnen.. Super.
Snel, perfect en voldoet aan alle verwachtingen
Mooie kwaliteit jammer dat er niet een "overlap" en/of bevestiging is aan de zijkant ( instap )
Past heel goed op de zitting alleen de zijkanten kan je niet vastzetten
27021
14305
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 36,99
Trixie Autodeken met Zijwanden Groot voor honden

Trixie Autodeken met Zijwanden Groot voor honden

De Trixie Autodeken met Zijwanden Groot voor honden is een stevige nylon hoes die de achterbank van uw auto beschermt tegen vuil, haren en vocht als u uw hond in de auto meeneemt. U maakt uw hond gemakkelijk vast door de ritjes te openen waar de gordelsluiting doorheen kan. De deken heeft een antisliplaag zodat uw hond niet uitglijdt tijdens het rijden. De zijwanden van de deken zijn extra hoog, zodat ook de portieren niet vies worden en uw hond op zijn plaats blijft zitten. De zijwanden kunt u openritsen zodat uw hond op zijn plek blijft. De deken is 150 x 135 cm groot, eenvoudig wasbaar en vormvast door de metalen beugels waarmee u hem gemakkelijk aan de achterbank bevestigt. 

 • Gemaakt van nylon
 • Beschermt tegen vuil en vocht
 • Gemakkelijk te bevestigen
 • Met antisliplaag
 • Hond kan vastgezet worden
 • Met rits voor openen zijwanden
 • 150 x 135 cm groot
 • Wasbaar

Bij Brekz kunt u diverse autodekens eenvoudig en goedkoop bestellen. Koop bijvoorbeeld de Trixie Autodeken met Zijwanden Groot voor honden en uw bestelling wordt snel bij u bezorgd!

Andere autodeken dan Trixie Autodeken met Zijwanden Groot voor honden?

Bij ons u kunt ook de Trixie Autodeken Luxe Deelbaar bestellen die in tweeën te delen is of de Trixie Autodeken met Zijwanden Klein met een grootte van 65 x 145 cm. Bekijk ook ons gehele aanbod aan producten voor in de auto en bestel snel!

https://www.brekz.be/24584-home_default/trixie-autodeken-met-zijwanden-voor-honden.jpg
27.99 2019/01/01
Levering altijd in orde en snel
Nou eerlijk gezegd, hadden we de aankoop jaren eerder moeten doen
Degelijk materiaal, past perfect in ook wat grotere auto's en de auto blijft brandschoon ook met een vieze hond.
Zeil is sterk genoeg voor een Herdershond, ligt comfortabel. Maar ritssluitingen blijven soms hangen, zijn wat te fijn naar mijn idee
Echt heel praktische, super kwaliteit, alles blijft spik en span....
27022
14306
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 27,99
Trixie Autodeken met Zijwanden Klein voor honden

Trixie Autodeken met Zijwanden Klein voor honden

De Trixie Autodeken met Zijwanden Klein voor honden is een deken voor het vervoer van uw hond in de auto. De deken beschermt uw auto tegen vuil en haren. De deken is gemaakt van warme fleecestof en polyester dat eenvoudig te reinigen is. De onderkant is gemaakt van nylon dat ervoor zorgt dat er geen vocht in de auto komt. Door de hoge wanden zal uw hond niet door de auto springen. In- en uitstappen doet uw hond als u de ritsen openmaakt en de wanden uitklapt. Met de metalen beugels kunt u de deken eenvoudig aan de auto monteren en ook weer snel demonteren. De deken is slechts 65 x 145 cm groot en daardoor is er nog zitruimte naast uw hond in de auto.

 • Deken voor vervoer van uw hond in de auto
 • Houdt uw auto vrij van vuil, haren en vocht
 • Gemaakt met warme fleecestof
 • Gemaakt met gemakkelijk te reinigen polyester
 • Gemaakt met vochtwerend nylon
 • Voorkomt springen en lopen in de auto
 • Op te ritsen bij in- en uitstappen
 • Eenvoudig te monteren en demonteren
 • 65 x 145 cm groot

Bij Brekz kunt u diverse soorten producten kopen voor vervoer van honden in uw auto. Bestel bijvoorbeeld de Trixie Autodeken met Zijwanden Klein voor honden gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt snel bezorgd!

Andere autodeken dan Trixie Autodeken met Zijwanden Klein voor honden?

Bekijk ook eens deTrixie Autodeken Luxe Deelbaar voor honden en de Trixie Kofferbakdeken 120 x 150 cm. Of bekijk ons volledige assortiment voor honden voor onderweg.

https://www.brekz.be/24587-home_default/trixie-autodeken-met-zijwanden-klein-voor-honden.jpg
27.99 2019/01/01
Perfecte oplossing voor het vervoeren van je hond of honden
Ideaal om je hond te vervoeren en de auto netjes te houden. In het gebruik heel snel te monteren en demonteren. En hij neemt maar één plek in beslag. Onze Kelpie vind het helemaal top op de achterbank.
De eerste was goed maar de tweede was niet compleet maar is heel netjes opgelost door de klantenservice. Snelle en goede levering
product is oke werkt goed en makelijk in gebruik , en met de 1 stoel bevestiging groot genoeg voor kleine hond zoals king charles spaniel die wij hebben hij kan zelfs nog erin liggen . zeer zeker een aanrader om te kopen als u een haarvrije bekleding in de auto wilt hebben .
super tevreden over de afwikkeling van de bestelling, vlot en zonder één enkel probleem geleverd.
Zeer snelle en correcte levering
DOELTREFFEND PRODUKT EN ZEER GOED PRIJS/QUALITEIT
Heel tevreden over mijn aankoop namelijk een bekleding voor in de auto tegen het vuilmaken door de hond een pluim voor de verpakking ervan en ook voor de snelle levering ik heb alvast een lovend woordje gedaan bij mijn dochter die ook twee honden heeft zeker tot nog eens .
Pakket is goed aangekomen
meer zitruimte op achterbank
het product was zoals verwacht en beschreven
Makkelijk te bevestigen op de achterbank en een uitkomst als je een sterk verharende hond hebt, snelle en correcte levering.
27024
14307
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 27,99
Trixie Kofferbakdeken 120 x 150 cm

Trixie Kofferbakdeken 120 x 150 cm

De Trixie Kofferbakdeken 120 x 150 cm is een zwarte deken van 120 x 150 cm die uw kofferbak beschermt tegen haren, vuil en vocht van uw hond. De deken is gemaakt van katoen en polyester en is eenvoudig met klittenband te bevestigen en op zijn plaats te houden. U kunt deze kofferbakdeken wassen in de wasmachine op 30 graden.

 • Beschermt tegen vuil en vocht
 • 120 x 150 cm groot
 • Polyester met katoen
 • Te bevestigen met klittenband
 • Wasbaar in de wasmachine

Bij Brekz kunt u verschillende autodekens van Trixie gemakkelijk online bestellen tegen een lage prijs. Zo koopt u ook de Trixie Kofferbakdeken 120 x 150 cm met zeer snelle levering!

Andere autodeken dan Trixie Kofferbakdeken 120 x 150 cm?

Bij ons kunt u ook de Trixie Autodeken Luxe Deelbaar voor honden of de Trixie Autodeken met Zijwanden Groot voor honden kopen. Bekijk hier ook ons gehele aanbod aan producten voor in de auto en ontdek ook de verschillende automatten van D&D En Route. 

https://www.brekz.be/24590-home_default/trixie-kofferbakdeken-120-x-150-cm.jpg
20.49 2019/01/01
netjes op tijd en het ziet er goed verzorg uit
27028
14308
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 20,49
Trixie Kofferbakdeken met Zijwanden

Trixie Kofferbakdeken met Zijwanden

DeTrixie Kofferbakdeken met Zijwanden is een deken voor het vervoer van uw hond in de auto. Met deze deken beschermt uw kofferbak tegen haren en vuil. Aan de deken zijn klittenband en nylon banden bevestigd waarmee u de deken kunt vastzetten om te voorkomen dat deze wegglijdt tijdens het vervoer of tijdens het rijden in de auto. De deken kan eenvoudig gemonteerd en gedemonteerd worden. De Trixie Kofferbakdeken met Zijwanden is gemaakt van polyester en is verkrijgbaar in de kleur zwart. De deken heeft een omvang van 230 x 170 cm. Met deze solide deken voorkomt gegarandeerd beschadigingen en vuil tijdens het vervoer en biedt u tegelijkertijd uw hond een fijne en gerieflijke ligplek in uw auto!

 • Beschermt uw auto tegen vuil en haren
 • Met klittenband en nylon banden voor bevestiging.
 • Eenvoudige montage en demontage 
 • Gemaakt van polyester
 • Verkrijgbaar in de kleur zwart
 • Afmetingen: 230 x 170 cm

Bij Brekz kunt u diverse soorten autodekens gemakkelijk en voordelig online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu de Trixie Kofferbakdeken met Zijwanden tegen de scherpste prijs. Makkelijk en snel bezorgd tot aan de voordeur! 

Andere autodeken dan de Trixie Kofferbakdeken met Zijwanden?

Op zoek naar een alternatief product? Bekijk ook een ons gehele aanbod aan autoproducten voor uw hond en ontdek met welke producten u de veiligheid in de auto vergroot.

https://www.brekz.be/24593-home_default/trixie-kofferbakdeken-met-zijwanden.jpg
24.99 2019/01/01
Makkelijk te instaleren en schoon te maken. De auto blijft mooi schoon
De kofferbakdeken voldoet prima om de hondenharen tegen te houden. Ideaal om de auto mooi schoon te houden.
Voldoende groot om de kofferbak volledig te beschermen. Afwasbaar material wat het gemakkelijk maakt om het zuiver te houden.
Snelle afhandeling van bestelling en correcte levering. Een aanrader. Goed product , mijn hond houdt ervan !!
27029
14309
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 24,99
Wandel- en Autoharnas met Gordel voor de hond

Wandel- en Autoharnas met Gordel voor de hond

De Wandel- en Autoharnas kunt u gebruiken tijdens een wandeling of om uw hond veilig vast te zetten in de auto. Dit handige hulpmiddel bevat een wandel- en autoharnas dat extra gevoerd is en traploos verstelbaar is. Hierij krijgt u ook een handige gordel die dienst kan doen als een hondenlijn bij een wandeling. Aan de hand van de musketonhaak maakt u de korthouder-lijn vast aan het tuigje van uw hond. Zo houdt u voldoende controle over uw hond tijdens een wandeling. U kunt de lijn ook als verstelbare korthouder vastmaken aan de autogordel in uw auto. De Wandel- en Autoharnas met Gordel voor de hond is gemaakt van nylon en verkrijgbaar in de maten XS, S, M, L, XL. 

 • Geschikt voor wandeling of vastzetten van hond in de auto
 • Met borst- en buikgedeelte erbij, extra gevoerd en traploos verstelbaar
 • Gemaakt van nylon
 • Met verstelbare korthouder voor in de gordelsluiting. (niet geschikt voor Volvo en Ford).
 • Met musketonhaak
 • Verkrijgbaar in de maten XS, S, M, L, XL

XS  20-50 cm voor bijvoorbeeld Yorkshire Teriiër
S    30-60 cm voor bijvoorbeeld West Highland White Terriër
M    50-70 cm voor bijvoorbeeld Border Collie
L     70-90 cm voor bijvoorbeeld Labrador
XL  80-110 cm voor bijvoorbeeld Berner Sennen

Bij Brekz kunt u de beste accessoires voor uw hond onderweg of op reis bestellen. Bestel nu de Wandel- en Autoharnas met Gordel voor de hond voordelig online! Makkelijk en snel besteld tot aan uw voordeur!

Let op! De Wandel- en Autoharnas met Gordel voor de hond is niet geschikt voor auto's van het merk Volvo en Ford.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief en/of aanvullend product, bijvoorbeeld de Universele lus voor Autoharnassen? Neem gerust een kijkje op onze site voor een volledig overzicht. Ook voor andere hondenaccessoires kunt u terecht bij Brekz.

https://www.brekz.be/25065-home_default/wandel-en-autoharnas-met-gordel-voor-de-hond.jpg
6.99 2019/01/01
Een heel fijn auto tuig blijven nu op hun plek zitten
Nog niet gebruikt. Ligt klaar voor onze reis naar Frankrijk in september. In sommige landen (hier ook?) moeten honden verplicht een autogordel aanhebben. Meestal zit de onze in haar bench maar toch maar beter op alles voorbereid zijn. Het lijkt me ook makkelijk dat het ineens als wandelharnas kan gebruikt worden. En, het ziet er heel degelijk uit.
had een muskatonsluiting verwacht inplaats van karabijnhaak
Correcte levering van de bestelde producten
Past perfect en geschikt voor iedere hond
onze hond loopt voortdurend weg en weer in de auto.
Hond geraakt bij veel bewegen in de auto in de knoop met de riem van het harnas.
Het harnas vind ik niet zo goed om te wandelen, ik gebruik liever mijn andere, maar de gordel vind ik wel uitstekend zelfs met het harnas dat ik liefst gebruik.
Prima product en zeer snelle levering!
27792
14443
> Meer informatie
Verpakking Prijs
XS
€ 6,99
S
€ 7,99
M
€ 9,99
XL
€ 10,99
L
€ 10,99
Tussenlijn voor Autogordels Muskaton

Tussenlijn voor Autogordels Muskaton

Met de Tussenlijn voor Autogordels Musketon kunt u uw hond vast te zetten in de auto. Hiermee zorgt u er voor dat uw viervoeter veilig in en comfortabel in uw auto kan zitten. Met deTussenlijn voor Autogordels Musketon  heeft u de mogelijkheid om zelf uw ogen op de weg te houden tijdens het autorijden. De ene kant van de lijn in de gordelhouder steekt u in de gordelhouder. De karabijnhaak aan de andere kant kunt u aan de halsband of het tuigje van uw hond klikken. Zo controleert u de bewegingsvrijheid van uw hond om zich door de auto te bewegen. De zwarte tussenlijn is 20 mm breed en verstelbaar van 40 tot 60 cm. 

 • Veilige oplossing om auto te rijden met uw hond
 • Met muskatonhaak
 • Breedte: 20 mm
 • Verstelbaar van 40 tot 60 cm


Let op! De Tussenlijn voor Autogordels Muskaton is niet geschikt voor auto's van de merken Volvo en Ford.

Bij Brekz kunt u voordelig de beste accessoires online bestellen om veilig auto te rijden. Koop nu de Tussenlijn voor Autogordels Muskaton voor de scherpste prijs. Makkelijk en snel besteld tot aan de voordeur!

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief product om het autorijden met uw hond veiliger en comfortabeler te maken, bijvoorbeeld  de Tussenlijn voor Autogordels Karabijnhaak? Neem gerust een kijkje op onze site. Ook voor andere hondenaccessoires, kunt u onze site bekijken.

https://www.brekz.be/25069-home_default/tussenlijn-voor-autogordels-muskaton.jpg
4.99 2019/01/01
Geeft een goed gevoel te weten dat ook de hond veilig in de auto vast zit.
Echt een uitkomst! Veiligheid van je dier en jezelf
geen klachten het werkt veilig
Prima autogordel voor de hond. Lang zat dat de hond over de hele achterbank kan.
Werkt goed, netjes afgeleverd. Aanbeveling.
27802
14444
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,99
Tussenlijn voor Autogordels Karabijnhaak

Tussenlijn voor Autogordels Karabijnhaak

De Tussenlijn voor Autogordels Karabijnhaak is een eenvoudig hulpmiddel om uw hond veilig vast te zetten in de auto. Het is belangrijk dat u tijdens het autorijden veilig en comfortabel met uw hond in de auto kan zitten. De Tussenlijn voor Autogordels Karabijnhaak biedt hiervoor een ideale oplossing. U steekt een ene kant van de lijn in de gordelhouder. De karabijnhaak aan de andere kant kunt u aan de halsband of het tuigje van uw hond klikken. Hiermee controleert u de bewegingsvrijheid van uw hond om zich door de auto te bewegen. De zwarte tussenlijn is 25 mm breed en verstelbaar van 45 tot 70 cm. 

 • Veilige oplossing om auto te rijden met uw hond
 • Met karabijnhaak
 • Breedte: 25 mm
 • Verstelbaar van 45 tot 70 cm


Let op! De Tussenlijn voor Autogordels karabijnhaak is niet geschikt voor auto's van de merken Volvo en Ford.

Bij Brekz kunt u voordelig de beste accessoires online bestellen om veilig auto te rijden. Koop nu de Tussenlijn voor Autogordels Karabijnhaak en deze wordt zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd. Makkelijk en snel besteld tot aan de voordeur!

Ander product?

Bent u op zoek naar andere tussenlijn om het autorijden met uw hond veiliger en comfortabeler te maken, bijvoorbeeld  de Tussenlijn voor Autogordels Musketon? Bekijk gerust onze site voor meer productinformatie. Ook voor andere hondenaccessoires, kunt u terecht op onze site.

https://www.brekz.be/25070-home_default/tussenlijn-voor-autogordels-karabijnhaak.jpg
5.49 2019/01/01
Ik ben voor 100% tevreden ! Jan Geldof (Vrouwenpolder)
Zeer goede en stevige kwaliteit
Een mooie en veilige honden autolijn voor een mooie prijs.
27804
14445
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,49
Universele Lus voor Autoharnassen

Universele Lus voor Autoharnassen

Met de Universele Lus voor Autoharnassen kunt u uw hond makkelijk vastzetten in de auto. Dit handige hulpmiddel is geschikt voor alle auto's met een driepuntsgordel. Deze lus is niet alleen te gebruiken als verlengstuk voor uw autoharnas. U kunt deze ook gebruiken als als korthouder, door deze met behulp van de musketonhaak aan het tuigje van uw hond te bevestigen. De Universele Lus voor Autoharnassen is 27 cm lang en 45 mm breed.

 • Handig hulpmiddel om uw hond in de auto vast te zetten
 • Geschikt voor alle auto's met een driepuntsgordel
 • Ook te gebruiken als korthouder
 • Afmetingen: 27 cm lang en 45 mm breed.

Bij Brekz kunt u de beste accessoires voor uw hond onderweg of op reis bestellen. Bestel nu de Universele Lus voor Autoharnassen voor de scherpste prijs on line! Makkelijk en snel besteld tot aan uw voordeur!

Let op! U kunt de autoharnassen los te bestellen. Deze worden echter niet meegeleverd met de Universele Lus voor Autoharnassen.

Gebruiksaanwijzing

Bevestig de lus met behulp van de musketonhaak aan het tuig van uw hond. Steek vervolgens de gordel door de lus en zet deze vast. Zo kan u het tuigje veilig vastzetten. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief product, bijvoorbeeld de Auto Veiligheidsscherm voor de hond? Neem gerust een kijkje op onze site voor een volledig overzicht. Ook voor andere hondenaccessoires kunt u terecht bij Brekz. Klik hier, voor de overzichtspagina.

https://www.brekz.be/25072-home_default/universele-lus-voor-autoharnassen.jpg
4.99 2019/01/01
Zou voor ons iets langer mogen zijn. Onze hond heeft nu iets te weinig bewegibgsruimte. Maar verder ideaal, gemakkelijk aan te gespen en geeft een veilig gevoel!
Gemakkelijk en veilig voor je hond. Past in elke auto met een drie punt gordel
27805
14446
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,99
Vervoersbox Capri Small voor hond en kat

Vervoersbox Capri Small

Deze Vervoersbox Capri Small zorgt er voor dat u uw huisdier moeiteloos kunt vervoeren. Of u nu naar de dierenarts moet, aan een honden- of kattenshow meedoet of dat u graag uw dier mee op vakantie wilt nemen. Voor zowel uw veiligheid als dat van uw huisdier, wordt het aangeraden om een transportbox te gebruiken tijdens een autorit. Zorg er altijd voor dat de box niet kan verschuiven tijdens de rit, bijvoorbeeld door het op de vloer te plaatsen tussen de bank en de stoel. Deze draagbare kennel wordt voldoende geventileerd dankzij de gaten aan de zijkanten. Naast honden en katten, kunt u deze box ook prima gebruiken wanneer uw knaagdier naar de dierenarts moet.

De Capri Small is geschikt voor het vervoeren van honden en katten van maximaal 6 kg

Bij Brekz kunt u handige reisaccessoires goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze Vervoersbox Capri Small tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
    

Vervoersbox Capri Small Kenmerken

 • Licht in gewicht
 • Voldoende ventilatie
 • Sterk kunststof
 • Geschikt om kleine honden, katten en knaagdieren te vervoeren
       

Ander product?

Bent u op zoek naar een groter formaat van deze handige vervoerbox? Kijk dan naar de Vervoersbox Capri Medium. Voor het grootste formaat kunt u kijken naar de Vervoersbox Capri Large.

https://www.brekz.be/27777-home_default/vervoersbox-capri-small-voor-hond-en-kat.jpg
13.99 2019/01/01
31643
15360
Vervoersbox Capri small voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
Blauw
€ 13,99
Grijs
€ 13,99
Groen
€ 13,99
Vervoersbox Capri Medium voor hond en kat

Vervoersbox Capri Medium

Om uw huisdier eenvoudig te vervoeren, is de Vervoersbox Capri Medium een zeer handig middel. Deze draagbare kennel is ideaal wanneer u op vakantie gaat met uw huisdier, naar de dierenarts moet of een veilige plek nodig heeft tijdens bijvoorbeeld een honden- of kattenshow. Het is zeer belangrijk dat u de vervoersbox zo plaatst dat deze niet kan verschuiven tijdens de autorit. Dankzij de gaten aan de zijkanten, blijft de box goed geventileerd. 

Bij Brekz kunt u handige reisaccessoires goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Vervoersbox Capri Medium tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
    

Vervoersbox Capri Medium Kenmerken

 • Stevig kunststof, handig schoon te maken
 • Met opbergvakje
 • Licht in gewicht
 • Geschikt voor het vervoeren van honden en katten van maximaal 8 kg
     

Ander product?

Bent u op zoek naar een kleiner formaat van deze vervoersbox? Kijk dan eens naar de Vervoersbox Capri small. Voor een groter formaat kunt u kijken naar de Vervoersbox Capri Large.

https://www.brekz.be/27781-home_default/vervoersbox-capri-medium-voor-hond-en-kat.jpg
17.99 2019/01/01
Zeer goede vervoers box netjes geleverd , zeer vriendelijk ,
Te klein voor een jack Russel beter geschikt voor een kleinere hond of kat
31646
15361
Vervoersbox Capri Medium voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
Blauw
€ 17,99
Grijs
€ 17,99
Groen
€ 17,99
Vervoersbox Capri Large voor hond en kat

Vervoersbox Capri Large

Met deze handige Vervoersbox Capri Large vervoert u veilig en eenvoudig uw huisdier. Wanneer u bijvoorbeeld op reis gaat en uw huisdier mee wilt nemen of als u een ritje naar de dierenarts moet maken, is het van groot belang dat u uw huisdier veilig kunt vervoeren. Zet de vervoersbox zo neer dat deze niet kan verschuiven tijdens de rit. Uiteraard kunt u deze kennel ook gebruiken wanneer u bijvoorbeeld naar een hondenshow gaat. De ventilatiegaten zorgen ervoor dat luchtcirculatie optimaal is en de box beschikt over een handig opbergvakje.

De Capri Large is geschikt voor het vervoeren van honden en katten van maximaal 12 kg


Bij Brekz kunt u diverse reisproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze handige Vervoersbox Capri Large tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
    

Vervoersbox Capri Large 

 • Licht in gewicht (2,1 kg)
 • Optimale luchtcirculatie dankzij ventilatiegaten
 • Sterk kunststof
 • Eenvoudig schoon te maken
 • Afmetingen: 40x38x61cm
     

Ander product?

Bent u op zoek naar een kleiner formaat van dit product? Kijk dan eens naar de Vervoersbox Capri Medium. Voor overige handige reisproducten voor uw hond kunt u kijken op de pagina met onze reisaccessoires.

https://www.brekz.be/27783-home_default/vervoersbox-capri-large-voor-hond-en-kat.jpg
23.99 2019/01/01
veel te vroeg om uitspraak te doen. Nog niet gebruikt. Vorig exemplaar beschadigd toegekomen. Tot onze tevredenheid vervangen, buiten een ontbrekend sluitingsklep. We hebben ons beholpen met een klep uit het vorige beschadigde exemplaar. Terug naar het eerste beschadigd exemplaar en de mogelijke reden ervan. Zat in een kartonnen die o.i. net te kleine was. bovendien was de box op de bodem te o
zeer goede service, eerste was stuk aangekomen en ze hebben een nieuwe verzonden en prima in orde !!
31648
15362
Vervoersbox Capri Large voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
Blauw
€ 23,99
Grijs
€ 23,99

Op de Fiets

Walkydog fietsbeugel voor de hond

Walkydog fietsbeugel voor de hond

Walkydog fietsbeugel voor de hond is een gemakkelijke en veilige manier waarop u uw hond naast de fiets kunt laten lopen. Op deze manier kunt u hond lekker meerennen. Dit houdt jullie samen in topcondtitie! De fietsbeugel is geschikt voor alle soorten fietsen en terreinen en is gemakkelijk aan de fiets te bevestigen.

Bij Brekz kunt u de beste reisaccessoires voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Walkydog fietsbeugel voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Gebruiksaanwijzing Walkydog fietsbeugel voor de hond

Bevestig de Walkydog aan de beugel onder uw zadel. Met één klik kunt u de stang weer losmaken van de fiets. De Walkydog fietsbeugel is niet geschikt voor kinderen onder de 15 jaar, of lichter dan 40 kilogram. Het gewichtsverschil tussen de fietser en de hond moet minstens 20 kilogram zijn. Ook mag de fietser geen andere personen achterop hebben terwijl de Walkydog in gebruik is. 
 

Andere accessoire voor op reis?

Bent u op zoek naar een handig accessoire voor tijdens het wandelen? Bekijk dan ons Op reis en onderweg Wandelen pagina. Hier verkopen we onder andere de Beeztees Drinkfles voor onderweg voor de hond. Deze is ideaal voor onderweg en kan bevestigd worden aan de broek met een haak.

Walkydog
https://www.brekz.be/3428-home_default/walkydog-fietsbeugel-voor-de-hond.jpg
56.95 2019/01/01
Is een perfecte aankoop
Prima product. Eerst met beugel gewandeld. Toen met beugel en fiets gewandeld. Uiteindelijk gefietst. Gaat prima. Montage heel gemakkelijk.
Voldoet aan de verwachtingen, zoals beschreven
ik was de beugel kwijt en had een nieuwe nodig, beugel past prima
Heb het nog niet kunnen gebruiken omdat m'n hond er nog niet aan gewoon is. Is wel degelijk gemaakt en de snelkoppeling is echt handig. De leiband is echter wel te kort. Heb twee veren verwijderd en nu is hij lang genoeg.
Goed product !cxxcccccxccc!xccccccccccccc# cvvvccvvvvvvvv
Prima product, snelle levering. Het enige onhandige is dat onderin de doos de brief zit waarin staat dat een verpakking alleen ongeopend terug mag. Ik had de fietsbeugel al uitgepakt en las dat toen pas.
4887
2536
Walkydog fietsbeugel voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Beugel voor onder zadel
€ 18,99
Complete Set
€ 56,95
Dogrunner fietsbeugel voor de hond

Dogrunner fietsbeugel voor de hond 

De Dogrunner fietsbeugel voor de hond (voorheen Springer fietsbeugel) bestaat uit een beugel met lijn en is bedoeld om uw hond veilig naast uw fiets te laten lopen. Fietsen is de manier om er eens lekker op uit te trekken bij mooi weer en is goed voor de conditie van uw hond. De Dogrunner fietsbeugel voor de hond is hierbij uw maatje. Het product wordt bevestigd aan het frame en zorgt ervoor dat uw hond op enige afstand van uw fiets veilig naast u kan blijven lopen. Zo heeft u uw handen vrij om te sturen en heeft u geen omkijken naar de veiligheid van uw huisdier. Om schokken bij trekken te voorkomen is een veer aangebracht. De beugel is eenvoudig te bevestigen en is geschikt voor montage op iedere fiets. Gaat uw hond niet mee? Het product is grotendeels demontabel; alleen de klem blijft achter op uw fiets. 

 • Gemakkelijk te bevestigen
 • Geschikt voor iedere fiets
 • Grotendeels demontabel voor als uw hond niet mee gaat
 • Veilige manier om uw hond uit te laten met de fiets
 • Voorzien van een veer om schokken bij trekken te voorkomen
 • Houdt uw hond eenvoudig in topconditie

Bij Brekz kunt u de beste producten voor op reis en onderweg gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Dogrunner fietsbeugel voor de hond tegen de scherpste prijzen.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een fietsbeugel met montage onder het zadel? Kijk dan eens bij de Walkydog fietsbeugel voor de hond. Een overzicht van al onze producten voor op reis en onderweg vindt u hier.

Altranet
https://www.brekz.be/3429-home_default/springer-fietsbeugel-voor-de-hond.jpg
45.99 2019/01/01
Op tijd geleverd en alles ok
Ik heb een grote mechelse herder. Het is een fijn hulpstuk om veilig met hem te kunnen fietsen. Hond blijft mooi naast de fiets lopen.
Een van mijn beste koop geweest,geweldig die dogrunner en je voelt niks van schokken of trekken.we trekken samen erop uit zodra er tijd voor is en rennen dat hij doet en amuzeren.zeker een aanrader.
Beetje lastig om te bevestigen maar als t erop zit enorm veel plezier met de hond
Zeer makelijk . Voordeel beide handen aan het stuur
Zeer handig, makkelijk te plaatsen,doggy blij baasje content! Thanks Brekz.be voor snelle en goede afhandeling!
Goeie aankoop, zo hoef ik mij niet meer schuldig te voelen naar mijn hondje toe als ik ga fietsen, nu kan hij steeds met me mee. super koop. De levering was heel precies zoals beloofd geleverd
4888
2537
Springer fietsbeugel voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 45,99
Fietstas Hond/Kat voor op de Bagagedrager

Fietstas Hond/Kat voor op de Bagagedrager

De Fietstas Hond/Kat voor op de Bagagedrager is een robuuste fietstas voor katten of kleinere honden (tot ongeveer 8 kilo) die u gemakkelijk achterop uw fiets kunt bevestigen. Ideaal voor het vervoer van uw hond of kat! Het vastmaken van de tas aan de bagagedrager van uw fiets gebeurt met behulp van tie rips en klittenband. Voor de veiligheid zit er in de fietstas een veiligheidshaakje die u aan de halsband van uw kat of hond vast kunt maken.

Hierdoor zal uw huisdier niet zomaar uit de tas kunnen springen tijdens de fietstocht. Kortom: bent u op zoek naar een fietstas van uitstekende kwaliteit waarin u uw hond of kat veilig kunt vervoeren? Dan is de Fietstas Hond/Kat voor op de Bagagedrager voor u!

Bij Brekz kunt u de beste honden en katten accessoires voor uw hond of kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Fietstas Hond/Kat voor op de Bagagedrager tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Overzicht gegevens Fietstas Hond/Kat voor op de Bagagedrager

 • gemaakt van duurzaam polyester
 • voor het vervoer van het dier op de bagagedrager
 • door handvat ook als vervoerstas te gebruiken
 • aan zij- en voorkant te openen
 • gaas-afdekking biedt optimale bescherming, vooral bij energieke dieren, en zorgt voor een goede luchtcirculatie
 • geïntegreerde korthouder voorkomt dat het dier eruit springt
 • met reflecterende strepen
 • met zachte fleecebekleding
 • eenvoudig aan de fiets te bevestigen
 • compact op te bergen
 • kleur: zwart

 

Ander product?

Bent u op zoek naar andere producten waarmee u uw hond of kat veilig kunt vervoeren? Bekijk dan de pagina op reis en onderweg voor honden of op de pagina de kat mee op reis voor katten! Of bent u misschien op zoek naar accessoires voor uw hond of kat? Kijk dan snel op de pagina van de honden accessoires of de pagina van katten accessoires.

https://www.brekz.be/25061-home_default/fietstas-bagagedrager.jpg
25.99 2019/01/01
Op tijd binnen en na retour (te klein), na enkele dagen geld terug gestort!
het is wel een goed product maar de tas was te klein of mijn hond te groot dus ik heb de tas geretourneerd
Een handige en makkelijke montage en stevig.
Goed product goede levering .
Het is wel handig maar niet voor alle soorten honden. Mijn hond is 7 kilo's zwaar maar past daar niet in.
Snelle levering van de mand Is handig en goed van kwaliteit
Ik moet nog eens even kijken hoe het bevestigd moet worden. De tierips die erbij zitten zijn helaas niks. Maar heb wel stevigere. Volgens mij is mijn bagagedrager te smal. Verder mooie tas.
zeer tevreden en de hondjes ook
Uitstekende hondenmand voor op een electrische fiets wij zijn er blij mee
Heel snelle levering, heel tevreden
De fietstas voor de hond ziet er goed uit, maar heb hem nog niet geprobeerd. Materiaal ziet er netjes uit en de hond is er nu al gek mee.( wennen)
Mooie fietsmand voor klein hondje , goed opvouwbaar en goede prijs
veel fijner als een mand bij kleine hondjes licht gewicht je voet er niets van met fietsen een aanrader gr gerrie
Snelle afhandeling.mooi product..
Goed nog niet op fiets bevestigd
Hele snelle levering,moet hem nog gaan uitproberen .Maar hij ziet er stevig genoeg uit.
Het is een goede reistas voor achter op de fiets. Ik gebruik hem voor de kat, naar de dierenarts brengen of bij vakantie naar het pension. Het onderstel maak je met meegeleverde tieraps vast op de bagagedrager, de reistas gaat met klikgespen hier aan vast. Het zit heel stevig. De ritsen heb ik voor onderweg met een touwtje vastgemaakt, zodat poes het niet met haar snuitje open kan duwen. Er zit een zachte bodem in, maar ik heb er zelf nog een extra dekentje ingelegd, zodat ze het trillen op de fiets minder voelt. De tas werd ook snel geleverd door Brekz.
bevestiging op de fiets is weinig stevig honden tot 8 kg zijn helaas te zwaar voor deze hondendrager
Handzaam maar niet super stabiel
27786
14440
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 25,99
Fietstas Hond/Kat voor aan het Stuur

Fietstas voor hond en kat voor aan het stuur

De Fietstas voor hond en kat voor aan het stuur is een handige tas voor het vervoer van dieren tot 7 kg. Hij is gemaakt van duurzaam polyester en heeft twee zijvlakken met een ritssluiting en een voorvlak met klittenband. Met stabiele beugels is hij gemakkelijk aan het stuur te verbinden. De tas heeft reflecterende randen waardoor hij ook in het donker zichtbaar is. De bodemplaat is uitneembaar en de tas is gemakkelijk tot een klein pakketje op te vouwen. U kunt de tas ook als schoudertas gebruiken. Daarnaast is de tas veilig, want een geïntegreerde korthouder zorgt ervoor dat uw dier er niet uit springt. De afmetingen zijn 41 x 26 x 26 cm en de kleur is zwart met grijs.

 • Fietstas voor vervoer van dieren tot 7 kg
 • Gemaakt van duurzaam polyester
 • Heeft aan beide zijvlakken een ritssluiting
 • Heeft een voorvlak met klittenband
 • Is gemakkelijk aan het stuur te bevestigen
 • Is ook in het donker goed zichtbaar
 • Heeft uitneembare bodemplaat
 • Is gemakkelijk op te vouwen
 • Ook geschikt als schoudertas
 • Is veilig
 • 41 x 26 x 26 cm groot en zwart met grijs gekleurd

Bij Brekz kunt u verschillende producten kopen voor onderweg. Bestel bijvoorbeeld de Fietstas voor hond en kat voor aan het stuurgemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt razendsnel bezorgd!

Ander product dan de Fietstas voor hond en kat voor aan het stuur?

Wij verkopen ook een fietstas voor op de bagagedrager, een fietsbeugel en een dogrunner waarmee u veilig met uw hond kunt fietsen. Voor ons gehele aanbod aan producten voor uw hond voor onderweg bekijkt u ons overzicht.

https://www.brekz.be/25062-home_default/fietstas-stuur.jpg
39.99 2019/01/01
Ok ok ok ok
Degelijke fietstas, ben er erg blij mee.
Prima tas. Voelt eerst wel wat gammel aan als de tas voor het eerst aan het stuur hangt.
gaat met enige aanpassingen ook op sooot mobile. zeer handig dus.
Dit is zeker de beste hondenfietsmand die we tot nu toe gehad hebben. Ook op een sportfiets zeer degelijk gemonteerd zonder beknelling van rem- en schakel kabels. Zeer degelijk uitgevoerd met veel handige opberg mogelijkheden. Echt super!
27787
14441
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 39,99
Fietskar Runner Medium

Voorzien van reflecterende elementen in wielen en doek en diverse aanlijnpunten.

Eenvoudig op te vouwen tot handzaam pakket. Ideaal voor het vervoer in bijv. de auto of voor het opbergen

Specifiek ontworpen voor het vervoer van honden.

Maximaal te beladen gewicht: 25 KG.

Extra koppelstuk voor tweede fiets inbegrepen.

Afmetingen

Binnenmaat
L: 60cm x B: 40cm x H: 48cm

Buitenmaat (incl wielen)
L: 63cm x B: 58cm x H: 64cm

Totale lengte: 120 cm incl. trekstang

Totale hoogte 150 cm incl. vlag

https://www.brekz.be/27441-home_default/fietskar-runner-medium.jpg
103 2019/01/01
Rijdt goed maar de hond is nog niet overtuigd in tegenstelling tot zijn baasje.... Dus nog altijd piepen en janken ondanks gewenning... Bandjes zijn beetje te groot voor de wielen en karretje wipt een beetje maar toch goede kwaliteit voor de prijs!
Er was kleine schade aan fietskar en ik 7,5 euro schadevergoeding waar Ik kan mee leven correct afgehandeld
Zeer snelle levering .Dinsdagmorgen d Tussen 10h en 11h bestelt Woensdagmorgend voor 12h00 geleverd.( goede kwaliteid Karretje )
31333
15238
Fietskar Runner Medium > Meer informatie
Fietskar Runner Medium 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 103,00
Fietskar Runner Large

Fietskar Runner Large

Fietskar Runner Large is een voordelige fietskar en is goed geschikt voor het vervoeren van uw hond. Deze robuuste fietskar heeft een lage instap en is voorzien van anti-slip materiaal. Bovendien zijn er diverse aanlijnpunten aangebracht in de kar. Dit maakt hem uitstekend geschikt voor het vervoeren van uw hond. De fietskar is voorzien van reflectoren en is eenvoudig te demonteren, bijvoorbeeld voor vervoer in de auto. Optioneel is een extra koppelstuk verkrijgbaar. Hij is geschikt voor honden tot max. 45 kg. 

 • Lage instap
 • Geschikt voor honden tot max. 45 kg
 • Eenvoudig te demonteren
 • Met anti slip
 • Voorzien van reflectoren

Bij Brekz kunt u het beste hond mee op reis producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Fietskar Runner Large tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Afmetingen Fietskar Runner Large

De afmetingen van de Fietskar zijn:

Binnenmaat (LxBxH): 75 x 56 x 64 cm
Buitenmaat (LxBxH): 80 x 70 x 90 cm

Lengte: 135 cm (incl. trekstang)
Hoogte: 165 cm (incl. vlaggetje)

Max. laadgewicht: 45 kg


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een medium fietskar voor de hond? Kijk dan eens bij onze Fietskar Runner Medium.

https://www.brekz.be/27442-home_default/fietskar-runner-large.jpg
129 2019/01/01
Hoewel geschikt voor honden tot en met 45 kg is de instap veel te hoog en de ingang veel te klein. Constructie is verder stevig en makkelijk inklapbaaar
Prima fietskar, groot maar niet zwaar achter de fiets.
Prima fietskar, makkelijk te monteren en demonteren. Het gat bovenaan is ideaal want de hond kan daar zijn kop door steken. Vrij licht, dus handig om voort te trekken (met elektrische fiets weliswaar).
31334
15239
Fietskar Runner Large > Meer informatie
Fietskar Runner Large 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 129,00
Koppelstuk fietskar Runner M + L

Koppelstuk Fietskar Runner M + L

Koppelstuk Fietskar Runner M + L is een extra koppelstuk voor de Fietskar Runner. Hiermee kunt u de fietskar met verschillende fietsen gebruiken zonder dat u iedere keer het koppelstuk van de fiets af moet halen. Dit extra koppelstuk vereenvoudigt het gebruik van de fietskar waardoor bijvoorbeeld andere gezinsleden of uw hondenoppas er ook gebruik van kunnen maken zonder dat zij uw fiets daarvoor nodig hebben.

Bij Brekz kunt u reisaccessoires goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Koppelstuk Fietskar Runner M + L tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Koppelstuk Fietskar Runner M + L

 • Eenvoudig te monteren.
 • Geeft de mogelijkheid om de fietskar bij meerdere fietsen te gebruiken.
 • Geschikt voor de maten M en L.

Ander product?

Zoekt u een extra borgpin om de fietskar veilig vast te zetten? Kijk dan naar Borgpin met clip voor Fietskar Runner M+L. Voor alle overige benodigdheden voor uw fietskar kunt u kijken op de pagina met onze reisaccessoires.

https://www.brekz.be/27443-home_default/koppelstuk-fietskar-runner-m-l.jpg
12.95 2019/01/01
31335
15240
Koppelstuk fietskar Runner M + L > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 12,95
Reservewiel met band en reflectoren voor Runner

Reservewiel met band en reflectoren voor Runner

Reservewiel met band en reflectoren voor Runner is een reservewiel voor de Fietskar Runner. Deze band kunt u gebruiken voor zowel de Fietskar maat M en L. Deze reservewiel klikt u eenvoudig op de kar waardoor vervangen snel en moeiteloos kan worden gedaan. Het reservewiel bevat reflectoren waardoor u altijd goed zichtbaar bent en u veilig de weg op kunt met uw viervoeter.

Bij Brekz kunt u reisaccessoires goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Reservewiel met band en reflectoren voor Runner tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Reservewiel met band en reflectoren voor Runner

 • Geschikt voor Fietskar Runner maat M + L
 • Compleet reservewiel met band en reflectoren
 • Eenvoudig op de fietskar vast te klikken

Ander product?

Bent u op zoek naar een extra trekstang voor uw fietskar? Kijk dan eens naar Trekstang voor Fietskar Runner. Voor alle overige benodigdheden voor uw fietskar kunt u kijken op de pagina met reisaccessoires.

https://www.brekz.be/27446-home_default/reservewiel-met-band-en-reflectoren-voor-runner.jpg
27.99 2019/01/01
31337
15241
Reservewiel met band en reflectoren voor Runner > Meer informatie
Verpakking Prijs
Medium
€ 21,49
Large
€ 27,99
Trekstang voor fietskar Runner

Trekstang voor Fietskar Runner

De Trekstang voor Fietskar Runner is geschikt om uw fietskar aan uw fiets vast te maken. U kunt deze trekstang aanschaffen om de fietskar bijvoorbeeld bij andere fietsen te gebruiken of simpelweg als reserve onderdeel.

Bij Brekz kunt u reisaccessoires goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Trekstang voor Fietskar Runner tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Trekstang voor Fietskar Runner

 • Geschikt voor de Fietskar Runner 
 • Handig als reserve onderdeel of voor gebruik bij andere fietsen

Ander product?

Wilt u uw fietskar graag kunnen gebruiken bij meerdere fietsen? Schaf dan het Koppelstuk voor Fietskar Runner en een extra Borgpin met clip aan.

https://www.brekz.be/27447-home_default/trekstang-voor-fietskar-runner.jpg
19.95 2019/01/01
31342
15242
Trekstang voor fietskar Runner > Meer informatie
Verpakking Prijs
Large
€ 19,95
Medium
€ 19,95
Borgpin met clip voor Fietskar Runner M + L

Borgpin met clip voor Fietskar Runner M + L

Borgpin met clip voor Fietskar Runner M + L is een reserve borgpin die u kunt toepassen op uw Fietskar Runner. Met deze borgpin kunt u eenvoudig uw fietskar vastzetten. De borgpin is eenvoudig te vervangen en om te voorkomen dat uw leuke fietsreis wordt onderbroken, is het aan te raden om altijd een reserve borgpin bij u te houden.

Bij Brekz kunt u reisaccessoires goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Borgpin met clip voor Fietskar Runner M + L tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Borgpin met clip voor Fietskar Runner M + L

 • Beschikbaar in groot en klein formaat voor de Fietskar Runner M en L.
 • Eenvoudig te los te maken en vast te zetten

Ander product?

Bent u op zoek naar een extra koppelstuk voor uw fietskar? Kijk dan naar Koppelstuk voor Fietskar Runner. Voor alle overige benodigdheden voor onder andere uw fietskar kunt kijken op de pagina met al onze reisaccessoires.

https://www.brekz.be/27541-home_default/borgpin-met-clip-voor-fietskar-runner-m-l.jpg
1.75 2019/01/01
31388
15262
Borgpin met clip voor Fietskar Runner M + L > Meer informatie
Verpakking Prijs
Groot
€ 1,75
Klein
€ 1,75
Fietsmand Polyrotan

Fietsmand van Polyrotan

Deze Fietsmand van Polyrotan is een handige, stevige fietsmand waar uw hond in kan. U kunt het eenvoudig aan uw stuur hangen zonder dat het u in de weg zit. Door de eenvoud kunt u de mand ook weer snel en simpel van uw stuur afhalen wanneer u deze niet gebruikt. In het mandje ligt een zacht kussentje zodat uw hondje heerlijk zacht en comfortabel zit tijdens de fietstocht. De mand is zeer handig wanneer u graag uw hondje meeneemt, ongeacht of dit een paar straten verderop is of wanneer u graag een heerlijke lange fietstocht gaat maken en uw geliefde viervoeter graag mee wilt nemen. Omdat deze fietsmand aan uw stuur hangt, kunt u alles goed in de gaten houden. De bovenzijde van het mandje wordt afgesloten door gepowdercoat gaas, waardoor uw hond er niet plotseling uit kan springen. Dit maakt het mandje zeer veilig in gebruik voor zowel u als uw kleine vriend. 

Bij Brekz kunt u diverse hondenaccessoires goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Fietsmand van Polyrotan tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
    

Kenmerken Fietsmand van Polyrotan

 • Afmetingen: 44cm X 34cm X 41cm

 • Om aan het stuur te hangen. Stabilisatiebeugels worden meegeleverd

 • Inclusief een kussentje 

 • Gemaakt van polyrotan, uitgevoerd in donkergrijs

 • Met een bovenzijde van gepowdercoat gaas, zodat uw hond er niet uit uit kan springen en onderweg alles kan zien

   

Productspecificaties Fietsmand van Polyrotan

 • Materiaal: Polyrotan
 • Afmetingen: 44 x 34 x 41 cm
 • Lengte: 44 cm
 • Breedte: 34 cm
 • Hoogte: 41 cm
 • Gewicht: 1kg
 • Maximaal belastbaar gewicht: 5kg

    

Ander product?
Heeft u een grotere hond en bent u op zoek naar een fietskar? Kijk dan eens naar onze Fietskar Runner MediumVoor alle soorten, maten en varianten  kunt u kijken op onze pagina met het complete aanbod in hondenaccessoires.

https://www.brekz.be/30944-home_default/fietsmand-polyrotan.jpg
44.95 2019/01/01
Mooie mandje. Bevestiging is (te) eenvoudig, twee metalen beugels van ijzerdraad, ommanteld met plastic en daarom niet veilig. Ga zelf een betere en veiliger bevestiging maken.
De hangers hadden wel wat steviger gemogen?
Was snel opgestuurd. Product prima Erg slecht wat betreft melding terug gestuurd pakket. erg slecht wat betreft terug zenden betaald geld .
31607
15349
Fietsmand Polyrotan > Meer informatie
Fietsmand Polyrotan 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 44,95

Wandelen

Drinkfles voor onderweg voor de hond

Drinkfles voor onderweg voor de hond

Drinkfles voor onderweg voor de hond is een handige drinkfles met drinkbakje voor onderweg en is geschikt voor iedere hond. Met deze drinkfles kan uw hond ook onderweg drinken, bijvoorbeeld tijdens een stop of na een lange wandeling. De fles is gecombineerd met een handige drinkbak. Zo loopt het water uit de fles als vanzelf in de drinkbak, waar uw hond het kan opdrinken. De drinkfles is door middel van een haak te bevestigen aan uw broek en is geschikt voor iedere hond.

 • Drinkfles met drinkbak voor uw hond
 • Ideaal voor onderweg of na een lange wandeling
 • Combinatie tussen fles en bak voor makkelijk schenken en drinken
 • Kan bevestigd worden aan de broek met een haak
 • Geschikt voor iedere hond

 

Bij Brekz kunt u de beste producten voor op reis en onderweg goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Drinkfles voor onderweg voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een drinknippel voor in de bench? Kijk dan eens bij onze Beeztees Drinknippel voor de hond. Een overzicht van al onze producten voor Op reis en onderweg vindt u hier.

Brekz
https://www.brekz.be/25296-home_default/drinkfles-voor-onderweg.jpg
3.99 2019/01/01
Handig en niet duur, snel op tijd gebracht.
Handig en makkelijk voor onderweg
Handig flesje, sluit wel niet altijd even goed af, rubberen afsluitring moet soms teruggestoken worden.
heel makkelijk voor onderweg
een fantastisch ding, ik koop al een tweede voor onderweg op hele warme dagen zoals nu
2006
1138
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,99
Trixie Beloningszakje voor de hond

Trixie Beloningszakje voor de hond

Het Trixie Beloningszakje voor de hond is een zakje waarin u kleine hondensnoepjes kunt meenemen tijdens het wandelen, op reis of tijdens een training. Het zakje is gemaakt van hoogwaardig en stevig nylon en zorgt ervoor dat de snoepjes en uw broek- of jaszak schoon blijven. Het zakje kunt u gemakkelijk schoonmaken met een vochtig doekje. Door aan het koord van het zakje te trekken, kunt u het sluiten en met de bevestigingsclip maakt u het gemakkelijk vast aan uw kleding of tas.

 • Zakje voor hondensnoepjes
 • Geschikt voor tijdens wandelen, reizen en trainen
 • Gemaakt van hoogwaardig en stevig nylon
 • Houdt uw kleding schoon
 • Gemakkelijk schoon te maken
 • Sluitbaar met koordje
 • Via bevestigingsclip aan kleding of tas te verbinden
 • Afmeting: circa 10 cm (doorsnede) x 14 cm.

Het beloningszakje is verkrijgbaar in de kleuren zwart en rood en zal in een willekeurige kleur geleverd worden.

Bij Brekz kunt u diverse handige producten voor onderweg bestellen. Koop bijvoorbeeld het Trixie Beloningszakje voor de hond gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt razendsnel bezorgd!

Ander product dan Trixie Beloningszakje voor de hond?

Wij verkopen ook het Beeztees Beloningszakje voor de hond in de kleuren groen en bruin en de Trixie Snacktas voor de hond in diverse kleuren. Kijk hier voor ons gehele aanbod aan producten voor onderweg.

https://www.brekz.be/25363-home_default/trixie-beloningszakje-voor-de-hond.jpg
3.49 2019/01/01
Kan gemakkelijk op de broekriem of jaszak geklemd worden. Erg handig!
Super handig zakje om mijn beloninkjes aan mijn rolstoel te hangen! Via het touwtje kan ik de opening zo regelen dat ik er met mijn vingers in kan om een snoepje te nemen maar mijn hondje kan er met haar snoet niet in!
Handig zakje! Minpuntje: het touwtje heb ik boven in het zakje vast gezet.
28367
14569
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,49
Sporting Snack Tas met riem
https://www.brekz.be/28039-home_default/sporting-snack-tas-met-riem.jpg
11.99 2019/01/01
32000
15445
Sporting Snack Tas met riem > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 11,99

Overige

Grondhaak hond en kat

Grondhaak hond en kat

De Grondhaak hond en kat is een haak voor in de grond, waaraan u uw hond of kat kunt vastmaken en is geschikt voor veel uiteenlopende grondsoorten. Om hem te gebruiken draait u de haak vast in de grond en legt de ketting of riem eraan vast. De haak kan worden gebruikt in alle grondsoorten en is daarom ideaal voor op de camping of in het bos. Afhankelijk van de dichtheid van de ondergrond, kan de grondhaak ook op het strand worden gebruikt. Houdt u uw hond wel altijd in de gaten. Voor deugdelijk gebruik dient het product tot het driehoekige gedeelte in de grond te worden gedraaid. Zo voorkomt u ombuigen.

 • Voor eenvoudig vastleggen van uw hond of kat
 • Geschikt voor gebruik in alle grondsoorten
 • Ideaal voor in de tuin, in het bos of op de camping
 • Snel en effectief

 

Bij Brekz kunt u de beste producten voor op reis en onderweg goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Grondhaak hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een fietsbeugel voor uw hond? Kijk dan eens bij de Dogrunner fietsbeugel voor de hond. Een overzicht van al onze producten voor Op reis en onderweg vindt u hier.

Brekz
https://www.brekz.be/31636-home_default/grondhaak.jpg
4.99 2019/01/01
Voor mij is dit een goede site met interessante aanbiedingen . Spijtig dat ik vandaag niet verwittigd ben vd. levering. Gelukkig was ik aanwezig. Minpuntje
Vrij groot, stevig en prijs/kwaliteit meer dan waard!
Hij was voor mijn doel, te groot. Het toen willen ruilen was voor mij een probleem. Het was verpakt in een grote doos, bij mijn vogelvoer. Hoe dus te retourneren? En de verzendkosten kwam voor eigen rekening en.. ..werd niet thuis opgehaald.,! Ik ga dan ook niet iets kopen bij Breks als ik niet zeker weet of ik het wil houden.
2007
1139
Grondhaak > Meer informatie
Grondhaak hond en kat 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,99
Beschikbaar 21 jun
Adreskokertje Zilver voor de hond

Adreskokertje Zilver voor de hond

Het Adreskokertje Zilver voor de hond is een handige accessoire die u bij uw hond omdoet. Met een adreskokertje is uw hond gemakkelijker te identificeren. Stel dat uw hond onverhoopt is weggelopen, dan kan diegene die hem gevonden heeft er snel en gemakkelijk contact met u opnemen. Ook kunt u op het briefje dat u in het kokertje doet aangeven hoe uw hond behandeld moet worden en eventuele speciale zorg aangeven. Denk bijvoorbeeld aan medicijnen die toegediend moeten worden, of voedselallergieën. Bovendien is het adreskokertje een stijlvolle accessoire die bijdraagt aan zijn uiterlijk.

Wanneer uw hond gechipt is, is het aan te raden om het chipnummer op het Adreskokertje Zilver voor de hond te zetten.

Bij Brekz kunt u online het Adreskokertje Zilver voor de hond goedkoop bestellen. Met een adreskokertje is uw hond goed en gemakkelijk te identificeren. 
 

Gebruiksaanwijzing Adreskokertje Zilver voor de hond

Schroef het kokertje open en noteer belangrijke gegevens op het briefje. Rol het briefje voorzichtig op, plaats het in het kokertje en schroef het kokertje weer dicht. Hang vervolgs het kokertje aan de halsband van uw hond. Controleer regelmatig of het kokertje nog aan de halsband bevestigd is en of het goed gesloten is.
 

Belangrijke informatie om te vermelden op het Adreskokertje Zilver voor de hond

De volgende informatie is belangrijk om te vermelden op het  briefje dat u in het adreskokertje stopt:

 • De naam van de hond;
 • Het adres van de eigenaren;
 • Het mobiele telefoonnummer van de eigenaren;
 • Het e-mailadres van de eigenaren;
 • Eventuele voedselallergieën;
 • Medicijnen die gegeven moeten worden;
 • Afwijkingen in gedrag en gezondheid

 

Andere accessoires voor uw hond?

Bent u ook op zoek naar andere accessoires voor uw hond? Bijvoorbeeld een halsband of riem? Bekijk dan ons totale overzicht aan hondenaccessoires. En bekijk ook ons ruime aanbod aan hondenvoer, dat u bij ons voor de laagste prijzen kunt kopen!

Brekz
https://www.brekz.be/24175-home_default/adreskokertje-zilver-voor-de-hond.jpg
1.49 2019/01/01
Zeer tevreden over de procedure van bestellen, levering en producten.
Tja, wat kan je over een adreskokertje vertellen, het doet wat het moet doen...
Ietsje te kleine ring om aan zijn ketting te hangen
Ideaal voor op vakantie als de hond vrij rond loopt.
Simpel en goedkoop. Ook voor bv een tijdelijk vakantie adres. Smeer het schroefdraad wel even in met nagellak dan blijft het briefje droog.
3148
1749
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk OP is OP
€ 1,49
per 2
€ 2,49
Per 3
€ 3,49
Adreskokertje voor de hond/kat

Adreskokertje voor de hond/kat

Het adreskokertje voor de hond/kat is een accessoire om bij uw hond of kat om te doen. Naast dat het een toevoeging is aan het uiterlijk, geeft het ook identificatie. Stel dat uw hond of kat onverhoopt is weggelopen, dan kan de persoon die hem gevonden heeft er snel en gemakkelijk achter komen: van wie hij is, hoe hij behandeld moet worden en wat hij in de tijd dat hij weggelopen is voor specialiteiten nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan medicijnen die eventueel toegediend moeten worden.

Wanneer uw hond of kat gechipt is, is het aan te raden om het chipnummer op het adreskokertje voor de hond/kat zetten.

Informatie die belangrijk is om te vermelden:

 • Adres van de eigenaren.
 • Mobiele telefoonnummer van de eigenaren,
 • E-mailadres van de eigenaren.
 • Medicijnen die toegediend moeten worden.
 • Specifieke voeding die gegeven moet worden.
 • Afwijking en in gedrag en gezondheidheid die noodzakelijk zijn om te weten.


Nu kunt u online het adreskokertje voor de kat goedkoop bij Brekz bestellen. Zo weet u zeker dat uw kat altijd zijn weg naar huis vindt.
 

Gebruiksaanwijzing adreskokertje voor de hond/kat

Schroef het kokertje open en vul het formuliertje in met de gewenste gegevens. Schroef daarna het koktertje weer dicht en hang het aan de halsband van uw hond of kat. Controleer regelmatig of het kokertje niet open is en of de halsband er niet af gevallen is.
 

Andere accessoires voor uw hond/kat?

Bent u ook op zoek naar een halsband of een tuigje voor op kat? Bekijk dan onze Kattenhalsbandjes en tuigjes pagina. We verkopen bijvoorbeeld de Kattenhalsband Boon Safari voor de kat.

Brekz
https://www.brekz.be/24176-home_default/adreskokertje-voor-de-hondkat.jpg
1.49 2019/01/01
Bij aankomst van mijn bestelling bleken de adreskokertjes er niet bij te zitten. Een mailtje leverde meteen een prettige reactie op en een paar dagen later zaten de adreskokertjes in de brievenbus. Heel correct en accuraat opgelost!
3190
1769
Adreskokertje voor de kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 1,49
Veiligheidshesje voor de hond

Veiligheidshesje voor de hond

Het Veiligheidshesje voor de hond is een reflecterend hesje voor uw hond en is verkrijgbaar in 5 maten. Het opvallende hesje is voorzien van een leuke hondenpoot en heeft de kleur geel meegekregen. Dankzij de verschillende maten past hij zowel grote als kleine honden. De maataanduidingen geven de afstand tussen nek en staart aan.

 • Opvallend fluorescerend hesje
 • Geel met een print van een hondenpoot
 • Eenvoudig om te doen
 • Verkrijgbaar in 5 verschillende maten
 • Geschikt voor iedere hond
   

Bij Brekz kunt u de beste artikelen voor op reis en onderweg goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Veiligheidshesje voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een lichthalsband voor uw hond? Kijk dan eens bij onze Veiligheidslichtbuis. Een overzicht van al onze artikelen voor Op reis en onderweg vindt u hier.

https://www.brekz.be/3836-home_default/veiligheidshesje-voor-de-hond.jpg
3.99 2019/01/01
5426
2830
Veiligheidshesje voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
20 cm OP is OP
€ 4,99
€ 3,99
25 cm OP is OP
€ 5,25
30 cm OP is OP
€ 5,50
€ 4,40
35 cm OP is OP
€ 5,75
40 cm
€ 5,99
Trixie Vastlegspiraalkabel 5 meter voor de hond

Trixie Vastlegspiraalkabel 5 meter voor de hond

Trixie Vastlegspiraalkabel 5 meter voor de hond is een stevige kabel met ijzeren kern en is bedoeld voor het vastleggen van uw hond. De vastlegspiraalkabel is een ideaal hulpmiddel voor situaties onderweg, waarbij u uw hond (tijdelijk) wilt vastleggen. De kabel is voorzien van een ijzeren kern en is daardoor zeer sterk. Hij wordt aan beide zijden bevestigd met stevige karabijnhaken.

Bij Brekz kunt u de beste artikelen voor op reis en onderweg goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Trixie Vastlegspiraalkabel 5 meter voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een grondhaak om de hondenriem aan te koppelen? Kijk dan eens bij de Grondhaak hond en kat. Een overzicht van al onze producten voor op reis en onderweg vindt u hier.

https://www.brekz.be/25130-home_default/boon-vastlegspiraalkabel-4-meter-voor-de-hond.jpg
11.49 2019/01/01
Enorm tevreden, stevig + veert terug na bully tegen te houden. Super handig op camping wanneer je alles moet opbouwen & afbreken en je viervoeter (junior/pup van 20kg) wil er vandoor gaan. Tezamen met spiraalpin gekocht.
Heel praktisch ding. Heb 'm zelf nog niet gebruikt, mijn dochter wel en die was er tevreden over. Punt is, en daarom heb ik hem gekocht, dat de draad niet verward raakt.
Het is een goede kabel. Ik gebruik het voor 1 van mijn hondjes. Als ik rustig in het bos wil zitten leg ik haar aan de kabel. De kabel is perfect en stevig genoeg voor mijn hondjes van 6.5 kilo.
6828
3442
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 11,49
per 2
€ 20,99
Drooghandschoen Microvezel voor de hond

Drooghandschoen Microvezel voor de hond

De Drooghandschoen Microvezel voor de hond is een compacte handschoen van microvezel die speciaal is ontwikkeld voor het afdrogen van uw hond. De vochtopname van de microvezel is uitstekend en de compacte afmetingen maken hem makkelijk om mee te nemen. De drooghandschoen is zowel links- als rechtshandig te gebruiken. 


Bij Brekz kunt u het beste verzorgingsproducten voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu een Drooghandschoen Microvezel voor de hond tegen de scherpste prijs of bekijk ons uitgebreide assortiment.

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander product, bijvoorbeeld een koelingsband voor de hond? Kijk dan eens bij de Quick Cooler Coolingscollar beige voor de hond. Voor een overzicht van onze producten voor op reis en onderweg kijkt u in ons assortiment Op reis en onderweg.

https://www.brekz.be/25355-home_default/van-riel-drooghandschoen-microvezel-voor-de-hond.jpg
3.99 2019/01/01
7271
3636
Van Riel Drooghandschoen Microvezel voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,99
Reistas Jamie voor kat en kleine hond

Reistas Jamie voor kat en kleine hond

Reistas Jamie voor kat en kleine hond is een tas waarin u uw kat of kleine hond tot maximaal 9 kg mee kunt nemen. De tas is 26 x 28 x 46 cm groot en gemaakt van blauw met zwart neopreen. U kunt de tas aan zowel de boven- als voorkant openritsen. De schouderriem van de tas is traploos verstelbaar en gemakkelijk af te nemen net als de bodemplaat. De geïntegreerde korthouder voorkomt dat het dier uit de tas springt. De tas heeft verschillende stukken met alleen gaas, zodat uw dier voldoende frisse lucht krijgt. Verder heeft de tas een extra vak waarin u andere spullen mee kunt nemen. 

 • Geschikt voor dieren tot 9 kg
 • 26 x 28 x 46 cm groot
 • Blauw met zwart
 • Gemaakt van neopreen
 • Van boven en opzij open te ritsen
 • Schouderriem is verstelbaar
 • Gemakkelijk af te nemen
 • Met geïntegreerde korthouder

Bij Brekz kunt u diverse soorten reistassen en -manden kopen voor huisdieren. Bestel bijvoorbeeld de Reistas Jamie voor kat en kleine hond gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt snel bij u afgeleverd!

Andere reistas dan Reistas Jamie voor kat en kleine hond?

Wij verkopen ook de Beeztees Draagbare Nylon Reistas en de Reistas Kilian voor de kat/kleine hond. Bekijk hier ook ons gehele aanbod aan reisproducten voor uw kat en hond.

https://www.brekz.be/25054-home_default/reistas-jamie-voor-kat-en-kleine-hond.jpg
23.99 2019/01/01
Prima reistas voor mijn hondje. Licht van gewicht en mooi van kleur. Aantrekkelijke prijs.
27782
14437
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 23,99
Inklapbare Siliconen Voer-/Drinkbak

Inklapbare Siliconen Voer- en drinkbak

Deze Inklapbare Siliconen Voer- en drinkbak is zeer handig voor onderweg. Doordat u hem in kunt klappen, neemt hij namelijk weinig ruimte in beslag. De vorm is zeer stabiel en de bak heeft een stevige kunststof rand. Het materiaal is daarnaast gemakkelijk schoon te maken. De bak is verkrijgbaar in 0,5 liter met een doorsnede van 14 en in 1 liter met een doorsnede van 18 cm in de kleuren groen en oranje. 

 • Bak geschikt voor diervoeding en water
 • Gemakkelijk in te klappen
 • Neemt weinig ruimte in beslag
 • Gemakkelijk schoon te maken
 • Gemaakt van siliconen met rand van stevig kunststof
 • Verkrijgbaar met een doorsnede van 14 en 18 cm
 • Verkrijgbaar in de kleuren groen en oranje

Bij Brekz kunt u diverse soorten drink- en voerbakken kopen voor uw dier. Bestel bijvoorbeeld de Inklapbare Siliconen Voer- en drinkbakgemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt razendsnel bezorgd!

Andere drink- of voerbak dan de Inklapbare Siliconen Voer- en drinkbak?

Wij verkopen ook een roestvrijstalen bak die verkrijgbaar is in 5 maten en de Designed By Lotte Voerbak My Favorite Dog. Bekijk ook eens ons uitgebreide aanbod aan voerbakken voor honden en katten en bestel snel uw favoriet!

https://www.brekz.be/25074-home_default/inklapbare-siliconen-voer-drinkbak.jpg
6.99 2019/01/01
Superhandig voor op vakantie. Onze Hovawart van 3.5 jr is nogal van het slopen van nieuwe dingen, maar deze liet ie heel
Sterk drinkbakje, zeker zn prijs waard .
27808
14448
> Meer informatie
Verpakking Prijs
0,5 Liter
€ 6,99
1 liter
€ 8,99
Reistas Kilian voor de kat/kleine hond

Reistas Kilian voor de kat en kleine hond

De Reistas Kilian voor de kat en kleine hond is een luxe en hoogwaardige draagtas voor katten en kleine honden tot 6 kg. De tas is gemaakt van zwart met blauw gekleurd polyester en 31 x 32 x 48 cm groot. De tas heeft een afneembare en traploos verstelbare schouderriem. De bodemplaat heeft een voering van pluche en is uitneembaar, zodat deze apart gewassen kan worden in de wasmachine. Inzetstukjes van gaas zorgen ervoor dat uw dier tijdens het reizen voldoende zuurstof en licht krijgt en de geïntegreerde korthouder voorkomt dat uw dier uit de tas springt.

 • Voor dieren tot 6 kg
 • Zwart met blauw
 • Gemaakt van polyester
 • 31 x 32 x 48 cm groot
 • Met verstelbare schouderriem
 • Bodemplaat is wasbaar
 • Gaas zorgt voor licht en lucht
 • Met geïntegreerde korthouder

Bij Brekz kunt u diverse reistassen kopen voor uw dier. Zo is ook de Reistas Kilian voor de kat en kleine hond eenvoudig en voordelig online te bestellen. Uw aankoop wordt ranzendsnel bezorgd!

Andere reistas dan Reistas Kilian voor de kat en kleine hond?

Bij ons kunt u ook de Reistas Jamie en de Draagtas Mitch bestellen. Bekijk ook ons gehele aanbod aan reisproducten voor zowel honden als katten

https://www.brekz.be/25585-home_default/reistas-kilian-voor-de-katkleine-hond.jpg
34.99 2019/01/01
Heel handig om met de poes op stap te gaan.
Product precies zoals beschreven op de website. Echt een leuk artikel, mooie kwaliteit en makkelijk in gebruik
heerlijke tas, maar vind ze beter voor kittens
Mooie vliegtuig bench. Snelle levering. Correcte prijs.
Poes is zo beter te vervoeren.p.v. Een hard plastic box
Juist wat nodig had.Niet verkrijgbaar in speciale hondenzaken.
28644
14619
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 34,99
Draagtas Mitch voor kat/kleine hond

Draagtas Mitch voor kat/kleine hond

Draagtas Mitch voor kat/kleine hond is een draagtas voor uw huisdier van uitstekende kwaliteit! Ideaal als u uw kat of kleine hond graag meeneemt, bijvoorbeeld tijdens het winkelen of op vakantie. De tas is gemaakt van een stevige stof en kunt u dragen om uw nek of schouder. U kunt de tas aan de bovenkant op twee manieren openritsen waardoor uw huisdier lekker kan meekijken terwijl jullie onderweg zijn. Een dutje doen in de tas is natuurlijk ook een optie die extra aantrekkelijk is gemaakt door de gevoerde bodem van de Draagtas Mitch voor kat/kleine hond!

Bij Brekz kunt u de beste hondenaccessoires voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Draagtas Mitch voor kat/kleine hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Overzicht gegevens Draagtas Mitch voor kat/kleine hond

 • makkelijk in gebruik
 • geschikt voor katten en honden tot 5 kg
 • de tas kan op twee plaatsen open geritst worden
 • inclusief riempje dat voorkomt dat uw dier uit de tas springt
 • de tas beschikt over een heerlijk zachte bodem, de bodemplaat is echter ook uitneembaar
 • inclusief sterke schouderriem wat het dragen van de tas comfortabel maakt
 • gemaakt van polyester
 • afmetingen: 35 cm breedte x 22 cm diepte x 28 cm hoogte

 

Ander product?

Bent u op zoek naar andere producten voor uw hond of kat? Kijk dan snel op de pagina van de hondenaccessoires of de pagina van katten accessoires. Bent u op zoek naar andere vervoersmiddelen voor uw hond of kat? Bekijk dan de pagina op reis en onderweg voor honden of op de pagina de kat mee op reis voor katten.

https://www.brekz.be/25586-home_default/draagtas-mitch-voor-katkleine-hond.jpg
29.99 2019/01/01
Trad is kleiner dan verwacht. Staat denk ik op de foto vol met vulmateriaal. Foto met mens erop zou helpen om de verhoudingen in te schatten. Service was goed en snel.
28646
14620
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 29,99

Poepzakjes

Beco Bags poepzakjes

Beco Bags poepzakjes

Beco Bags poepzakjes zijn milieuvriendelijke poepzakjes voor gebruik bij het uitlaten van uw hond. De zakjes zijn van stevige kwaliteit en zijn op een 100% milieuvriendelijke wijze geproduceerd. In plaats van plastic is gebruik gemaakt van restafval uit de Aziatische voedingsindustrie, zoals fijngestampt bamboe- en rijstafval. Dankzij de toevoeging van natuurhars weet Beco Bags het materiaal te maken tot stevige poepzakjes, waarin geen plastic is verwerkt. De zakjes zijn vrij van milieubelastende stoffen en zijn daardoor volledig biologisch afbreekbaar. Een verpakking bevat 60 zakjes. 

Bij Brekz kunt u de beste artikelen voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Beco Bags poepzakjes tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een beloningszakje voor de hond? Kijk eens bij het Beloningszakje voor de hond. Een overzicht van al onze producten voor onderweg vindt u in ons assortiment Op reis en onderweg.

https://www.brekz.be/24967-home_default/beco-bags-poepzakjes-.jpg
3.75 2019/01/01
Hele fijne ruime poepzakjes die ook nog eens milieu vriendelijk zijn. Ze passen in alle verschillende houders en zijn makkelijk af te scheuren.
gewoon de max, heb geen enkele opmerking te maken
Prima zakjes! Natuurlijk afbreekbaar. Ook niet geheel onbelangrijk.
Super fijn en sterk en ook makkelijk opening te vinden.
stevige ruime zakjes en goed voor het milieu.
prima alleen gebruiken wij ze voor de kattenbak
22321
13237
> Meer informatie
Beco Bags poepzakjes 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 4,99
€ 3,75
per 3 verpakkingen
€ 12,99
€ 9,49

Lichthalsbanden

Safety Blinker voor de hond

Safety Blinker voor de hond

Safety Blinker voor de hond is een veiligheidslampje met LED voor aan de halsband of het tuig van uw hond. Het felle LED lampje knippert in de kleur rood en maakt uw hond in een omtrek van circa 800 meter zichtbaar. Hij is tevens waterbestendig, een ideaal product voor veilig uitlaten en voor onderweg dus.
Dit product wordt geleverd inclusief een setje batterijen.

Bij Brekz kunt u de beste artikelen voor op reis en onderweg eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Safety Blinker voor de hond tegen de scherpste prijzen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een lichtbuisje? Kijk dan eens bij de Veiligheidslichtbuis. Een overzicht van al onze artikelen voor op reis en onderweg vindt u hier.

https://www.brekz.be/22501-home_default/beeztees-safety-blinker-voor-de-hond.jpg
2.99 2019/01/01
De honden zijn goed zichtbaar in het donker ook erg grappig dat blauw/rood geknipper de honden worden er gelukkig niet onrustig van dus ik vind hem geweldig
Zoals altijd perfecte service!
Heel goed zichtbaar.gemakkelijk te gebruiken
Voor een teckel een prima lichtje in het donker! Werkt goed, batterijen gaan lang mee en zijn nog eens extra bijgeleverd. Prima prijs/kwaliteit.
23795
13650
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 2,99
Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem

Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem

Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem is een beschermende, verzachtende en hydraterende balsem op basis van zinkoxide en glycerine. Zinkoxide en Glycerine vormen een beschermlaag op het voetzoolkussen en op de rest van de voet. Dit beschermt de gevoelige voetzool van uw hond of kat tegen irriterende factoren zoals zand, sneeuw of een heet wegdek. Verzachtende ingrediënten, zoals het provitamine B5, bieden bovendien hydratering en maken de huid zacht. Het product is eenvoudig in gebruik. U hoeft alleen de voet(zool) in te smeren met de balsem om de voeten te beschermen. Binnen drie tot vier dagen zouden beschadigde voetzolen weer hersteld moeten zijn. 

De ingrediënten van Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem zijn hoofdzakelijk van plantaardige oorsprong. De ingredienten hebben de volgende werking: Zinkoxide werkt verzachtend, stimuleert collageenvorming, beschermt en kalmeert. Ook glycerine en paraffine beschermen de voetzoolkussen. Zonnebloemolie is rijk aan onverzadigde vetzuren en vitamine E. Boter afkostig van noten verzacht de droge en schrale huid. Ook bevat de balsem rhamnose. Dit is een suiker die aanhechting van bacteriën op de huid verhndert en de huid hydrateert. Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem is dus uitermate geschikt voor honden of katten die reeds beschadigde voetzoolkussens hebben of huidieren die hiertegen beschermd moeten worden. Eén tube Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem bevat 100 ml.  

 • Beschermt, verzacht en hydrateert
 • Geschikt voor honden en katten

Alleen voor extern gebruik. Vermijd contact met ogen. Indien dit toch gebeurt, goed spoelen met water. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Zoekt u een beschermende, verzachtende en hydraterende balsem voor de voetzolen van uw hond of kat? Koop dan nu Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem goedkoop online bij Brekz! Bekijk ook eens onze andere Frontline Pet Care producten voor honden of katten.

De houdbaarheid van Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ander verzorgingsproduct?

Bent u op zoek naar een ander verzorgingsproduct voor uw kat of hond? Op de Frontline kat pagina vindt u verschillende verzorgingsproducten voor katten en op de Frontline hond pagina staan de producten die geschikt zijn voor honden. Er zit vast een geschikt product voor uw huisdier tussen! Wat dacht u bijvoorbeeld van Frontline Pet Care Reinigingsmousse? Dit product reinigt de vacht zonder water waardoor uw hond of kat er weer stralend uitziet.

https://www.brekz.be/22896-home_default/frontline-pet-care-voet-voetzoolkussen-balsem.jpg
8.95 2019/01/01
Goed product,wrijft goed open.
24063
13707
> Meer informatie
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 8,95
Per 2 verpakkingen
€ 16,95

Koelingsbanden

Doggy Cool Bandana Lichtblauw

Doggy Cool Bandana Lichtblauw

Doggy Cool Bandana Lichtblauw is een verkoelende band die u uw hond aandoet rond de hals. Omdat honden niet kunnen zweten is het kwijtraken van warmte tijdens hete dagen lastig voor hen. Zeker bij aanhoudende hitte of warme klimaten kan dit problematisch worden. De Doggy Cool Bandana Lichtblauw biedt echter een fantastische oplossing voor dit probleem!

Bij Brekz kunt u de beste hondenaccessoires voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Doggy Cool Bandana Lichtblauw tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Werking Doggy Cool Bandana Lichtblauw

In de bandana (in dit geval een soort weide halsband) zitten verkoelende water absorberende kristalkorrels. Hierdoor blijft uw hond lekker koel, wat zeker belangrijk is tijdens warme zomerdagen. Omdat de bandana de halsslagader van uw hond zit en hem daarmee afkoelt zal uw hond de hitte in zijn lijf beter kunnen reguleren wat uw viervoeter heerlijke verkoeling biedt. Wilt u investeren in het comfort van uw huisdier tijdens de zomermaanden of in warme klimaten? Dan is de Doggy Cool Bandana Lichtblauw zeker geschikt voor u!

Formaat halsomtrek meten voor uw hond

Meet met een meetlint de hals van uw hond waar normaal de halsband zou zitten en kies vervolgens op basis van onderstaande gegevens de juiste maat.

XS 20 tot 25 cm
S 30 tot 35 cm
M 38 tot 47 cm
L 43 tot 52 cm

Gegevens Doggy Cool Bandana Licthblauw

 • Gemakkelijk vast te maken met klittenband
 • Geeft verkoeling door middel van water absorberende kristalkorrels
 • Ideaal voor tijdens de zomermaanden of bij hete klimaten

Ander product?

De Doggy Cool Bandana Lichtblauw is ook beschikbaar in een andere kleur, namelijk de Doggy Cool Bandana Donkerblauw. Ben u op zoek naar meer hondenaccessoires die u goed kunt gebruiken tijdens de vakantiemaanden? Bekijk dan ons assortiment aan producten voor op reis en onderweg.

https://www.brekz.be/25034-home_default/doggy-cool-bandana-lichtblauw.jpg
5.62 2019/01/01
Erg tevreden over de doggy cool bandana. De hond wordt er rustiger van tijdens de enorme hitte.
Makkelijk in gebruik en ideaal voor de hondjes. Na eerste gebruik ztonden zij direct klaar toen ze de bandana zagen!
wellicht handig om de afmeting/ lengte erbij te vermelden, en dan de minimale en maximale maat
Voldoet aan onze verwachtingen
Gemakkelijk en eenvoudig , zeker als je met een Deense dog zit want de meeste coolmatten zijn te klein
Dit product houdt de hals van de hond nat, fris, ook al is de buitenste laag niet langer nat.
Het lijkt effectief verkoeling te brengen. Maar de honden kunnen het zelf niet zeggen hé!
Met hele warme dagen gebruiken we de koelbandage bij onze hond en na een wandeling is ze weer snel afgekoeld...
Mijn hond heeft hem 1x om gehad en volgens mij vind hij het wel fijn.
27714
14425
> Meer informatie
Verpakking Prijs
XS OP is OP
€ 7,49
€ 5,62
S
€ 7,99
M
€ 8,49
L
€ 8,99
Doggy Cool Bandana Donkerblauw

Doggy Cool Bandana Donkerblauw

In de bandana (in dit geval een soort weide halsband, zie afbeelding) zitten verkoelende water absorberende kristalkorrels. Deze nemen de hitte op die uw hond afgeeft waardoor uw hond heerlijk koel blijft, wat zeker belangrijk is tijdens warme zomerdagen. Omdat de bandana de halsslagader van uw hond afkoelt zal uw hond de hitte in zijn lijf dus veel beter kunnen reguleren. Wilt u investeren in het comfort van uw huisdier tijdens de zomermaanden of in warme klimaten? Dan is de Doggy Cool Bandana Donkerblauw zeker geschikt voor u!

Bij Brekz kunt u de beste hondenaccessoires voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Doggy Cool Bandan Donkerblauw tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Formaat halsomtrek meten bij uw hond

Meet met een meetlint de hals van uw hond op de plek waar normaal de halsband zou zitten, kies vervolgens op basis van onderstaande gegevens voor de juiste maat.

Formaat halsomtrek
XS 20 tot 25 cm
S 30 tot 35 cm
M 38 tot 47 cm
L 43 tot 52 cm

 

Overzicht gegevens Doggy Cool Bandana Donkerblauw

 • Gemakkelijk vast te maken met klittenband
 • Geeft verkoeling door middel van water absorberende kristalkorrels
 • Ideaal voor tijdens de zomermaanden of bij hete klimaten

 

Ander product?

De Doggy Cool Bandana Donkerblauw is ook beschikbaar in een andere kleur, namelijk de Doggy Cool Bandana Lichtblauw. Ben u op zoek naar meer hondenaccessoires die u goed kunt gebruiken tijdens de vakantiemaanden? Bekijk dan ons assortiment aan producten voor op reis en onderweg.

https://www.brekz.be/25035-home_default/doggy-cool-bandana-donkerblauw.jpg
5.62 2019/01/01
27718
14426
> Meer informatie
Verpakking Prijs
XS OP is OP
€ 7,49
€ 5,62
S
€ 7,99
M
€ 8,49
L
€ 8,99

Poepzakjes

Poepzakjes Dispenser Tasje

Poepzakjes Dispenser Tasje

Het Poepzakjes Dispenser Tasje kan gemakkelijk meegenomen worden tijdens de dagelijkse wandeling met uw hond. Het nylon tasje is eenvoudig aan de hondenriem of broek te bevestigen door een karabijnhaak. U kunt tijdens de wandeling het zakje makkelijk pakken door een opening in de zijkant van het tasje. Deze opening kan na gebruik weer gesloten worden door middel van een koord.Met dit handige compacte tasje ruimt u zo snel en discreet de poep van uw hond op.

Het Poepzakjes Dispenser Tasje wordt geleverd met 2 rolletjes poepzakjes (2 x 20 zakjes in totaal) en is verkrijgbaar in een fleurige zwart-wit print. 

 • Dispenser voor hondenpoepzakjes
 • Gemakkelijk te bevestigen aan broek of hondenriem
 • Gemaakt van nylon
 • Inclusief 40 poepzakjes
 • Verkrijgbaar in fleurige zwart-wit print

Bij Brekz kunt u diverse producten kopen voor tijdens het wandelen. Bestel bijvoorbeeld het Poepzakjes Dispenser Tasje gemakkelijk en goedkoop online bij Brekz. Makkelijk en snel besteld!


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief product voor het verwijderen van poep, bijvoorbeeld de KONG HandiPOD Clean Dispenser - Poepzakjes Houder. Bent u op zoek naar andere accessoires voor tijdens het wandelen met uw hond? Bekijk hier ons gehele aanbod om te zien welke andere producten handig zijn voor onderweg!

https://www.brekz.be/25056-home_default/poepzakjes-dispenser-tasje.jpg
4.49 2019/01/01
27783
14438
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,49
Poepzakjes Dispenser Kunstof

Poepzakjes Dispenser Kunststof

De Poepzakjes Dispenser Kunststof is een handig middel om poepzakjes mee te nemen als u met uw hond gaat wandelen. De Dispenser is gemakkelijk aan uw broek of aan een hondenriem te bevestigen door de karabijnhaak. Hij is gemaakt van kunststof en heeft een opening waaruit u snel een zakje kunt pakken. Bij aankoop van de dispenser krijgt u twee rolletjes met in totaal 40 poepzakjes. Met de Poepzakjes Dispenser Kunstof ruimt u snel en gemakkelijk de poep van uw hond op! Hij is verkrijgbaar in de kleuren blauw, oranje, rood en zwart.

 • Dispenser voor hondenpoepzakjes
 • Gemakkelijk aan broek of hondenriem te bevestigen
 • Gemaakt van kunststof
 • Bij aankoop van de dispenser krijgt u 40 poepzakjes
 • Verkrijgbaar in blauw, oranje, rood en zwart

Bij Brekz kunt u diverse producten kopen voor tijdens het wandelen. Bestel bijvoorbeeld de Poepzakjes Dispenser Kunstof gemakkelijk en goedkoop online bij Brekz en uw bestelling wordt snel bezorgd!
 

Ander product dan Poepzakjes Dispenser Kunstof?

Bij Brekz kunt u ook gekleurde poepzakjes van het merk Trixie kopen. Om uw hond onderweg te belonen, geeft u hem snoepjes uit het Beloningszakje van Beeztees en om te drinken gebruikt u de Drinkfles voor onderweg voor de hond. Bekijk hier ons gehele aanbod om te zien welke andere producten handig zijn voor onderweg!

https://www.brekz.be/25057-home_default/poepzakjes-dispenser-kunstof.jpg
1.99 2019/01/01
tsja wat moet je erover zeggen Spreekt voor zich. Alleen jammer dat je bij de bestelling een opmerking kan plaatsen wat betreft de kleur en dan toch een andere kleur wordt toegezonden.
27785
14439