Hond mee op reis

Een dagje uit met uw gezin is altijd gezellig, vooral als de gezinshond of gezinskat meereist. Vandaar dat Brekz.be een breed assortiment aan reisproducten voor de hond heeft. Wanneer u aan deze producten denkt, kunt u gerust op reis!
Lees meer ..
In de Auto
Draagtassen
Koelingsbanden
Poepzakjes
Op de Fiets
Wandelen
Lichthalsbanden
Stress
Overige

In de Auto

Draagtassen

Koelingsbanden

Poepzakjes

Op de Fiets

Wandelen

Lichthalsbanden

Overige

Beaphar

In de Auto

Vervoersbox Capri Small voor hond en kat

Vervoersbox Capri Small

Deze Vervoersbox Capri Small zorgt er voor dat u uw huisdier moeiteloos kunt vervoeren. Of u nu naar de dierenarts moet, aan een honden- of kattenshow meedoet of dat u graag uw dier mee op vakantie wilt nemen. Voor zowel uw veiligheid als dat van uw huisdier, wordt het aangeraden om een transportbox te gebruiken tijdens een autorit. Zorg er altijd voor dat de box niet kan verschuiven tijdens de rit, bijvoorbeeld door het op de vloer te plaatsen tussen de bank en de stoel. Deze draagbare kennel wordt voldoende geventileerd dankzij de gaten aan de zijkanten. Naast honden en katten, kunt u deze box ook prima gebruiken wanneer uw knaagdier naar de dierenarts moet.

De Capri Small is geschikt voor het vervoeren van honden en katten van maximaal 6 kg

Bij Brekz kunt u handige reisaccessoires goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze Vervoersbox Capri Small tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
    

Vervoersbox Capri Small Kenmerken

 • Licht in gewicht
 • Voldoende ventilatie
 • Sterk kunststof
 • Geschikt om kleine honden, katten en knaagdieren te vervoeren
       

Ander product?

Bent u op zoek naar een groter formaat van deze handige vervoerbox? Kijk dan naar de Vervoersbox Capri Medium. Voor het grootste formaat kunt u kijken naar de Vervoersbox Capri Large.

https://www.brekz.be/27777-home_default/vervoersbox-capri-small-voor-hond-en-kat.jpg
13.99 2019/01/01
31643
15360
Vervoersbox Capri small voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
Blauw
€ 13,99
Grijs
€ 13,99
Groen
€ 13,99
Vervoersbox Capri Medium voor hond en kat

Vervoersbox Capri Medium

Om uw huisdier eenvoudig te vervoeren, is de Vervoersbox Capri Medium een zeer handig middel. Deze draagbare kennel is ideaal wanneer u op vakantie gaat met uw huisdier, naar de dierenarts moet of een veilige plek nodig heeft tijdens bijvoorbeeld een honden- of kattenshow. Het is zeer belangrijk dat u de vervoersbox zo plaatst dat deze niet kan verschuiven tijdens de autorit. Dankzij de gaten aan de zijkanten, blijft de box goed geventileerd. 

Bij Brekz kunt u handige reisaccessoires goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Vervoersbox Capri Medium tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
    

Vervoersbox Capri Medium Kenmerken

 • Stevig kunststof, handig schoon te maken
 • Met opbergvakje
 • Licht in gewicht
 • Geschikt voor het vervoeren van honden en katten van maximaal 8 kg
     

Ander product?

Bent u op zoek naar een kleiner formaat van deze vervoersbox? Kijk dan eens naar de Vervoersbox Capri small. Voor een groter formaat kunt u kijken naar de Vervoersbox Capri Large.

https://www.brekz.be/27781-home_default/vervoersbox-capri-medium-voor-hond-en-kat.jpg
17.99 2019/01/01
Zeer goede vervoers box netjes geleverd , zeer vriendelijk ,
Te klein voor een jack Russel beter geschikt voor een kleinere hond of kat
31646
15361
Vervoersbox Capri Medium voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
Blauw
€ 17,99
Grijs
€ 17,99
Groen
€ 17,99
Vervoersbox Capri Large voor hond en kat

Vervoersbox Capri Large

Met deze handige Vervoersbox Capri Large vervoert u veilig en eenvoudig uw huisdier. Wanneer u bijvoorbeeld op reis gaat en uw huisdier mee wilt nemen of als u een ritje naar de dierenarts moet maken, is het van groot belang dat u uw huisdier veilig kunt vervoeren. Zet de vervoersbox zo neer dat deze niet kan verschuiven tijdens de rit. Uiteraard kunt u deze kennel ook gebruiken wanneer u bijvoorbeeld naar een hondenshow gaat. De ventilatiegaten zorgen ervoor dat luchtcirculatie optimaal is en de box beschikt over een handig opbergvakje.

De Capri Large is geschikt voor het vervoeren van honden en katten van maximaal 12 kg


Bij Brekz kunt u diverse reisproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze handige Vervoersbox Capri Large tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
    

Vervoersbox Capri Large 

 • Licht in gewicht (2,1 kg)
 • Optimale luchtcirculatie dankzij ventilatiegaten
 • Sterk kunststof
 • Eenvoudig schoon te maken
 • Afmetingen: 40x38x61cm
     

Ander product?

Bent u op zoek naar een kleiner formaat van dit product? Kijk dan eens naar de Vervoersbox Capri Medium. Voor overige handige reisproducten voor uw hond kunt u kijken op de pagina met onze reisaccessoires.

https://www.brekz.be/27783-home_default/vervoersbox-capri-large-voor-hond-en-kat.jpg
23.99 2019/01/01
De eerste was stuk en zonder problemen een andere in de plaats gekregen. Ruime bak.
veel te vroeg om uitspraak te doen. Nog niet gebruikt. Vorig exemplaar beschadigd toegekomen. Tot onze tevredenheid vervangen, buiten een ontbrekend sluitingsklep. We hebben ons beholpen met een klep uit het vorige beschadigde exemplaar. Terug naar het eerste beschadigd exemplaar en de mogelijke reden ervan. Zat in een kartonnen die o.i. net te kleine was. bovendien was de box op de bodem te o
zeer goede service, eerste was stuk aangekomen en ze hebben een nieuwe verzonden en prima in orde !!
31648
15362
Vervoersbox Capri Large voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
Blauw
€ 23,99
Grijs
€ 23,99
Wandel- en Autoharnas met Gordel voor de hond

Wandel- en Autoharnas met Gordel voor de hond

De Wandel- en Autoharnas kunt u gebruiken tijdens een wandeling of om uw hond veilig vast te zetten in de auto. Dit handige hulpmiddel bevat een wandel- en autoharnas dat extra gevoerd is en traploos verstelbaar is. Hierij krijgt u ook een handige gordel die dienst kan doen als een hondenlijn bij een wandeling. Aan de hand van de musketonhaak maakt u de korthouder-lijn vast aan het tuigje van uw hond. Zo houdt u voldoende controle over uw hond tijdens een wandeling. U kunt de lijn ook als verstelbare korthouder vastmaken aan de autogordel in uw auto. De Wandel- en Autoharnas met Gordel voor de hond is gemaakt van nylon en verkrijgbaar in de maten XS, S, M, L, XL. 

 • Geschikt voor wandeling of vastzetten van hond in de auto
 • Met borst- en buikgedeelte erbij, extra gevoerd en traploos verstelbaar
 • Gemaakt van nylon
 • Met verstelbare korthouder voor in de gordelsluiting. (niet geschikt voor Volvo en Ford).
 • Met musketonhaak
 • Verkrijgbaar in de maten XS, S, M, L, XL

XS  20-50 cm voor bijvoorbeeld Yorkshire Teriiër
S    30-60 cm voor bijvoorbeeld West Highland White Terriër
M    50-70 cm voor bijvoorbeeld Border Collie
L     70-90 cm voor bijvoorbeeld Labrador
XL  80-110 cm voor bijvoorbeeld Berner Sennen

Bij Brekz kunt u de beste accessoires voor uw hond onderweg of op reis bestellen. Bestel nu de Wandel- en Autoharnas met Gordel voor de hond voordelig online! Makkelijk en snel besteld tot aan uw voordeur!

Let op! De Wandel- en Autoharnas met Gordel voor de hond is niet geschikt voor auto's van het merk Volvo en Ford.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief en/of aanvullend product, bijvoorbeeld de Universele lus voor Autoharnassen? Neem gerust een kijkje op onze site voor een volledig overzicht. Ook voor andere hondenaccessoires kunt u terecht bij Brekz.

https://www.brekz.be/25065-home_default/wandel-en-autoharnas-met-gordel-voor-de-hond.jpg
6.99 2019/01/01
Een heel fijn auto tuig blijven nu op hun plek zitten
Nog niet gebruikt. Ligt klaar voor onze reis naar Frankrijk in september. In sommige landen (hier ook?) moeten honden verplicht een autogordel aanhebben. Meestal zit de onze in haar bench maar toch maar beter op alles voorbereid zijn. Het lijkt me ook makkelijk dat het ineens als wandelharnas kan gebruikt worden. En, het ziet er heel degelijk uit.
had een muskatonsluiting verwacht inplaats van karabijnhaak
Correcte levering van de bestelde producten
Past perfect en geschikt voor iedere hond
onze hond loopt voortdurend weg en weer in de auto.
Hond geraakt bij veel bewegen in de auto in de knoop met de riem van het harnas.
Het harnas vind ik niet zo goed om te wandelen, ik gebruik liever mijn andere, maar de gordel vind ik wel uitstekend zelfs met het harnas dat ik liefst gebruik.
Prima product en zeer snelle levering!
27792
14443
> Meer informatie
Verpakking Prijs
XS
€ 6,99
S
€ 7,99
M
€ 9,99
XL
€ 10,99
L
€ 10,99
Tussenlijn voor Autogordels Muskaton

Tussenlijn voor Autogordels Muskaton

Met de Tussenlijn voor Autogordels Musketon kunt u uw hond vast te zetten in de auto. Hiermee zorgt u er voor dat uw viervoeter veilig in en comfortabel in uw auto kan zitten. Met deTussenlijn voor Autogordels Musketon  heeft u de mogelijkheid om zelf uw ogen op de weg te houden tijdens het autorijden. De ene kant van de lijn in de gordelhouder steekt u in de gordelhouder. De karabijnhaak aan de andere kant kunt u aan de halsband of het tuigje van uw hond klikken. Zo controleert u de bewegingsvrijheid van uw hond om zich door de auto te bewegen. De zwarte tussenlijn is 20 mm breed en verstelbaar van 40 tot 60 cm. 

 • Veilige oplossing om auto te rijden met uw hond
 • Met muskatonhaak
 • Breedte: 20 mm
 • Verstelbaar van 40 tot 60 cm


Let op! De Tussenlijn voor Autogordels Muskaton is niet geschikt voor auto's van de merken Volvo en Ford.

Bij Brekz kunt u voordelig de beste accessoires online bestellen om veilig auto te rijden. Koop nu de Tussenlijn voor Autogordels Muskaton voor de scherpste prijs. Makkelijk en snel besteld tot aan de voordeur!

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief product om het autorijden met uw hond veiliger en comfortabeler te maken, bijvoorbeeld  de Tussenlijn voor Autogordels Karabijnhaak? Neem gerust een kijkje op onze site. Ook voor andere hondenaccessoires, kunt u onze site bekijken.

https://www.brekz.be/25069-home_default/tussenlijn-voor-autogordels-muskaton.jpg
4.99 2019/01/01
Geeft een goed gevoel te weten dat ook de hond veilig in de auto vast zit.
Echt een uitkomst! Veiligheid van je dier en jezelf
geen klachten het werkt veilig
Prima autogordel voor de hond. Lang zat dat de hond over de hele achterbank kan.
Werkt goed, netjes afgeleverd. Aanbeveling.
27802
14444
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,99
Tussenlijn voor Autogordels Karabijnhaak

Tussenlijn voor Autogordels Karabijnhaak

De Tussenlijn voor Autogordels Karabijnhaak is een eenvoudig hulpmiddel om uw hond veilig vast te zetten in de auto. Het is belangrijk dat u tijdens het autorijden veilig en comfortabel met uw hond in de auto kan zitten. De Tussenlijn voor Autogordels Karabijnhaak biedt hiervoor een ideale oplossing. U steekt een ene kant van de lijn in de gordelhouder. De karabijnhaak aan de andere kant kunt u aan de halsband of het tuigje van uw hond klikken. Hiermee controleert u de bewegingsvrijheid van uw hond om zich door de auto te bewegen. De zwarte tussenlijn is 25 mm breed en verstelbaar van 45 tot 70 cm. 

 • Veilige oplossing om auto te rijden met uw hond
 • Met karabijnhaak
 • Breedte: 25 mm
 • Verstelbaar van 45 tot 70 cm


Let op! De Tussenlijn voor Autogordels karabijnhaak is niet geschikt voor auto's van de merken Volvo en Ford.

Bij Brekz kunt u voordelig de beste accessoires online bestellen om veilig auto te rijden. Koop nu de Tussenlijn voor Autogordels Karabijnhaak en deze wordt zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd. Makkelijk en snel besteld tot aan de voordeur!

Ander product?

Bent u op zoek naar andere tussenlijn om het autorijden met uw hond veiliger en comfortabeler te maken, bijvoorbeeld  de Tussenlijn voor Autogordels Musketon? Bekijk gerust onze site voor meer productinformatie. Ook voor andere hondenaccessoires, kunt u terecht op onze site.

https://www.brekz.be/25070-home_default/tussenlijn-voor-autogordels-karabijnhaak.jpg
5.49 2019/01/01
Ik ben voor 100% tevreden ! Jan Geldof (Vrouwenpolder)
Zeer goede en stevige kwaliteit
Een mooie en veilige honden autolijn voor een mooie prijs.
27804
14445
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,49
Universele Lus voor Autoharnassen

Universele Lus voor Autoharnassen

Met de Universele Lus voor Autoharnassen kunt u uw hond makkelijk vastzetten in de auto. Dit handige hulpmiddel is geschikt voor alle auto's met een driepuntsgordel. Deze lus is niet alleen te gebruiken als verlengstuk voor uw autoharnas. U kunt deze ook gebruiken als als korthouder, door deze met behulp van de musketonhaak aan het tuigje van uw hond te bevestigen. De Universele Lus voor Autoharnassen is 27 cm lang en 45 mm breed.

 • Handig hulpmiddel om uw hond in de auto vast te zetten
 • Geschikt voor alle auto's met een driepuntsgordel
 • Ook te gebruiken als korthouder
 • Afmetingen: 27 cm lang en 45 mm breed.

Bij Brekz kunt u de beste accessoires voor uw hond onderweg of op reis bestellen. Bestel nu de Universele Lus voor Autoharnassen voor de scherpste prijs on line! Makkelijk en snel besteld tot aan uw voordeur!

Let op! U kunt de autoharnassen los te bestellen. Deze worden echter niet meegeleverd met de Universele Lus voor Autoharnassen.

Gebruiksaanwijzing

Bevestig de lus met behulp van de musketonhaak aan het tuig van uw hond. Steek vervolgens de gordel door de lus en zet deze vast. Zo kan u het tuigje veilig vastzetten. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief product, bijvoorbeeld de Auto Veiligheidsscherm voor de hond? Neem gerust een kijkje op onze site voor een volledig overzicht. Ook voor andere hondenaccessoires kunt u terecht bij Brekz. Klik hier, voor de overzichtspagina.

https://www.brekz.be/25072-home_default/universele-lus-voor-autoharnassen.jpg
3.99 2019/01/01
Zou voor ons iets langer mogen zijn. Onze hond heeft nu iets te weinig bewegibgsruimte. Maar verder ideaal, gemakkelijk aan te gespen en geeft een veilig gevoel!
Gemakkelijk en veilig voor je hond. Past in elke auto met een drie punt gordel
27805
14446
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,99
Safe Mat Automat voor de hond

Safe Mat Automat voor de hond

De Safe Mat Automat voor de hond is een stevige beschermingsdeken voor op de achterbank en is geschikt voor iedere auto. De mat beschermd de achterbank van uw auto tegen vies worden of beschadigd raken. Hij is deelbaar in twee delen en kan eenvoudig worden vastgemaakt aan de hoofdsteunen. De mat komt in de kleur blauw. De afmetingen van de Safe Mat Automat voor de hond zijn: 145 x 150 cm.

 • Stevige beschermingsdeken voor uw achterbank
 • Deelbaar in twee delen
 • Eenvoudig te bevestigen aan de hoofdsteunen
 • Geschikt voor iedere auto (met hoofdsteunen achter)
 • Afmetingen: 145 x 150 cm

 

Bij Brekz kunt u de beste artikelen voor op reis en onderweg goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Safe Mat Automat voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een beschermhoes voor de kofferbak? Kijk dan eens bij onze Beeztees Beschermhoes Break Deluxe voor de hond. Een overzicht van al onze artikelen voor Op reis en onderweg vindt u hier. 

Europet
https://www.brekz.be/30821-home_default/safe-mat-automat.jpg
17.99 2019/01/01
Makkelijk en snel in de auto gelegd ideaal om je achterbank schoon te houden
Het materiaal is erg mooi en lijkt stevig; De uitsparingen voor de autogordel zit niet op de juiste plek. Het zou handig zijn als er instopstroken aan de zijkanten vast zaten om de deken goed op zijn plaats te houden.
Snelle levering degelijk product
Mooi, handig door de rits, eenvoudig te monteren.
Prima product en goede prijs/kwaliteitverhouding. Gelverde automat is geheel conform de presentatie in de webshop. Vlot geleverd.
Snel in huis. Goed product. De hond is blij met de deken en wij houden de auto schoon.
2047
1177
Safe Mat Automat voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 17,99
Trixie Veiligheidsnet voor de auto

Trixie Veiligheidsnet voor de auto

Het Trixie Veiligheidsnet voor de auto is een autonet gemaakt van zwart nylon waarmee u de veiligheid van uzelf en uw hond tijdens het rijden kunt verbeteren. Zit uw huisdier regelmatig op de achterbank, of in de kofferbak met de achterste stoelen naar beneden geklapt? Dan is het wel zo veilig als uw huisdier zich niet bemoeit met u terwijl u aan het rijden bent.

Het Trixie Veiligheidsnet voor de auto voorkomt dat uw huisdier voor in de auto komt. Het veiligheidsnet is geschikt voor alle reguliere autotypes (met uitzondering van Volvo). De afmetingen van het net zijn 100x100cm. Bevestigingsmateriaal voor het net is inbegrepen. U kunt het autonet op verschillende manieren bevestigen, bijvoorbeeld aan de dakrails of aan de deurstijl.

 • Verbetert de veiligheid van u en uw hond tijdens het autorijden
 • Eenvoudig te bevestigen (bevestigingsmateriaal inbegrepen)
 • Geschikt voor alle voertuigen (behalve Volvo)
 • Gemaakt van sterk zwart nylon
 • Afmetingen 100x100 cm
   

Bij Brekz kunt u de beste artikelen voor op reis en onderweg eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu een Trixie Veiligheidsnet voor de auto tegen de scherpste prijs.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een scherm dat u kunt bevestigen tussen de voorstoelen van uw auto? Bekijk dan eens het Beeztees Auto Veiligheidsscherm voor de hond. Daarnaast verkopen we bij Brekz diverse andere producten voor uw hond voor in de auto.

Trixie
https://www.brekz.be/24568-home_default/karlie-veiligheidsnet-voor-de-auto.jpg
9.99 2019/01/01
Voor een grote hond niet echt stevig kun je beter voor een hek gaan
4199
2214
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 9,99
Auto Veiligheidsscherm voor de hond

Auto Veiligheidsscherm voor de hond

Het Auto Veiligheidsscherm voor de hond is een scherm dat ervoor zorgt dat uw huisdier tijdens het autorijden veilig op de achterbank van de auto blijft. Dit veiligheidsscherm is geschikt voor alle voertuigen en kan eenvoudig worden bevestigd tussen de voorstoelen van uw auto. U gebruikt daarvoor de meegeleverde, verstelbare bevestigingsriemen. Het scherm is gemaakt van stevig materiaal en beschikt over gaas zodat u uw hond gemakkelijk in de gaten kunt houden.  

Dit veiligheidsscherm is 60/44 cm breed en 69 cm hoog.

 • Voor meer veiligheid tijdens het autorijden
 • Scherm is eenvoudig te bevestigen tussen de voorstoelen
 • Geschikt voor alle voertuigen
 • Te bevestigen met meegeleverde, verstelbare bevestigingsriemen
 • Gemaakt van sterk materiaal met gaas, zodat u uw hond in de gaten kunt houden
 • Compact op te bergen

Bij Brekz kunt u de beste artikelen voor op reis en onderweg eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu een Auto Veiligheidsscherm voor de hond tegen de scherpste prijzen.

   
Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een veiligheidsnet voor boven de achterbank van uw auto? Kijk dan eens bij Trixie Veiligheidsnet voor de auto. Een overzicht van al onze honden accessoires kijkt u hier.

https://www.brekz.be/29061-home_default/auto-veiligheidsscherm-voor-de-hond.jpg
10.49 2019/01/01
Ik ben er heel content van en prijs kwaliteit ook, ik heb het in de winkel gezien en het was iets duurder vandaar dat ik het bij jullie gekocht heb, het was ook hetzelfde merk.Ik vind één ding jammer dat je de autoriem voor grote honden niet hebt voor in een Ford auto want de onze is een Ford.Ik koop regelmatig bij jullie en ben al altijd tevreden geweest.
Leuke afzetting tussen de stoelen, maar de bevestigingen vind ik nogal slapjes. Wanneer er door de klap de hond tegenaan vliegt ben ik bang dat deze gelijk afscheuren.
7045
3524
Auto Veiligheidsscherm voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 10,49
Ventilatierooster voor autoramen

Ventilatierooster voor autoramen 

Het ventilatierooster voor autoramen is een rooster dat ervoor zorgt dat er frisse lucht in de auto komt, zonder dat u bang hoeft te zijn dat uw hond zijn kop uit het raam steekt. Het rooster is gemaakt van hoogwaardig zwart kunststof en is weerbestendig. Om het rooster vast te maken, draait u eerst uw autoraam naar beneden en u trekt het rooster in de juiste breedte. Plaats daarna de inkepingen over het raam en draai het langzaam omhoog tot de bovenkant van het rek in het rubber komt. Zo kunt u uw hond even alleen laten als u de auto uit gaat. Zorg er wel voor dat u uw hond nooit te lang alleen laat in de auto op warme dagen, want dat kan voor verstikking zorgen.

 • Zorgt voor frisse lucht in de auto
 • Gemaakt van hoogwaardig zwart kunststof
 • Weerbestendig
 • Gemakkelijk te plaatsen tussen raam en portier

Bij Brekz kunt u terecht voor diverse accessoires voor op reis en onderweg. Bij ons kunt u het ventilatierooster voor autoramen gemakkelijk en goedkoop online bestellen!

Ander product dan het ventilatierooster voor autoramen?

Ook voor andere accessoires voor in de auto, zoals het Trixie Veiligheidsnet of het Beeztees Auto Veiligheidsscherm kunt u bij Brekz terecht. Wij verkopen echter ook producten voor op de fiets, tijdens het wandelen en voor in de bench. Bekijk hier ons veelzijdige aanbod en bestel snel!

https://www.brekz.be/5110-home_default/ventilatierooster-voor-de-auto.jpg
3.99 2019/01/01
Kwaliteit is goed .maar ik had er 4 besteld voor mijn wagen2 en 2 voor mijn vriendin haar wagen .maar voor mijn wagen zijn ze te klein .anders super product
Top! Makkelijk en klein dus ook handig om te bergen.
onze Turbo zal iets minder warm hebben komende mooie dagen en wij ook met deze ventilatierooster
7052
3525
Ventilatierooster voor de auto > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,99
Trixie Loopplank Petwalk Klein voor honden

Trixie Loopplank Petwalk Klein voor honden

De Trixie Loopplank Petwalk Klein voor honden is een loopplank die u kunt gebruiken om uw hond gemakkelijk in en uit de auto te laten stappen. Vooral voor kleine honden en honden met rug- en gewrichtsproblemen is de plank zeer nuttig. De plank is 38 x 100 cm groot en gemaakt van zwart kunststof. Hij weegt slechts 2,8 kg en kan honden tot 50 kg dragen. De plank heeft veiligheidsranden en een antislipcoating. U kunt hem zowel binnen als buiten gebruiken, omdat hij is eenvoudig te reinigen is. 

 • Beperkt rug- en gewrichtsproblemen
 • 38 x 100 cm groot
 • Zwart kunststof
 • Weegt 2,8 kg
 • Draagt tot 50 kg
 • Met veiligheidsranden
 • Met antislipcoating
 • Eenvoudig te reinigen

Bij Brekz kunt u verschillende loopplanken eenvoudig en voordelig online bestellen. Koop nu de Trixie Loopplank Petwalk Klein voor honden en uw aankoop staat razendsnel voor uw deur!

Andere loopplank dan de Trixie Loopplank Petwalk Klein voor honden?

Bij ons kunt u ook kiezen voor de Trixie Loopplank Petwalk Uitklapbaar voor honden tot 90 kg of de Trixie Telescopische Loopplank Petwalk voor honden tot 120 kg. Bekijk hier ook de andere loopplanken.

https://www.brekz.be/24563-home_default/trixie-loopplank-petwalk-klein-voor-honden.jpg
49.99 2019/01/01
Wij hebben twee teckels waarvan eentje makkelijk op en af de bank springt. Vanwege een rug probleem zijn we ze beide aan het leren om via de loopplank te laten gaan. Het gaat goed en ze maken er goed gebruik van. Een aanwinst waar je even geduld mee moet hebben.
Zeer goed stevige kunstof loopplank voor mij twee teckels waarmee zij de auto in en ui kunnen lopen.
27003
14298
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 49,99
Trixie Loopplank Petwalk Uitklapbaar voor honden

Trixie Loopplank Petwalk Uitklapbaar voor honden

De Trixie Loopplank Petwalk Uitklapbaar voor hondenis een loopplank waarmee uw hond gemakkelijk in en uit de auto kan stappen. Vooral voor honden met rug- en gewrichtsproblemen is dit een geschikt hulpmiddel. De plank is 40 x 156 cm groot en gemaakt van aluminium en kunststof. Hij weegt slechts 4,5 kg en heeft een draaggewicht van 90 kg. Het rubber rondom de plank beschermt uw bumper tegen krassen en de antisliplaag en veiligheidsranden beschermen uw hond. De plank is inklapbaar en eenvoudig schoon te maken.

 • Beperkt belasting rug en gewrichten
 • 40 x 156 cm groot
 • Aluminium en kunststof
 • Weegt 4,5 kg
 • Draagt tot 90 kg
 • Met beschermrand
 • Met antisliplaag
 • Snel te reinigen

Bij Brekz kunt u kiezen uit verschillende loopplanken voor honden. Koop bijvoorbeeld de Trixie Loopplank Petwalk Uitklapbaar voor honden en uw bestelling wordt snel thuisbezorgd!

Andere loopplank dan Trixie Loopplank Petwalk Uitklapbaar voor honden?

U kunt ook kiezen voor de Trixie Telescopische Loopplank Petwalk voor honden tot 120 kg of de Trixie Loopplank Petwalk Klein voor honden tot 50 kg. Bekijk hier ook de andere loopplanken.

https://www.brekz.be/24565-home_default/trixie-loopplank-petwalk-uitklapbaar-voor-honden.jpg
63.99 2019/01/01
Zeer goed product en snel geleverd
Top ...op 1 dag was onze schat vertrouwd met de loopplank ...heel snel geleverd ...tevreden klant !
Product ok! Hond wil wel rap in auto en kan nauwelijks wachten tot de plank is geïnstalleerd , maar komt goed, we blijven oefenen
mooi stevig en zeer licht goed stroef loop vlak goeie bescherming voor de bumper oftewel een prima loopplank krijg er veelvragen over waar ik dat gekocht heb
Zeer snelle service met een goed materiaal
Prima stabiele loopplank. Onze Labrador van 35 kg loopt er met gemak op. Voldoende ruw loopvlak. Neemt uiteraard wel plaats in, door de afmeting. Past achter de bestuurdersstoel
moeilijke aanpassing voor mijn hond maar nu geleidelijk aan beter.
De loopplank voor onze labrador voldeed exact aan de verwachtingen en is slipvast en van goede kwaliteit. Bezorging als eerder ervaren: stipt en correct!
Ben tevreden tot nu !!! doch ik denk wanneer de hond groter wordt de plant te stijl en te wankel zal worden .
deze loopplank helpt onze hond ( die al wat ouder geworden is ) om makkelijk in de auto te komen , een handig hulpje
27007
14299
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 63,99
Trixie Telescopische Loopplank Petwalk voor honden

Trixie Telescopische Loopplank Petwalk voor honden

Trixie Telescopische Loopplank Petwalk voor hondenis een loopplank waarmee uw hond tot maximaal 120 kg gemakkelijk in en uit de auto kan komen. Voor honden met gewrichtsproblemen, jonge, oudere, kleine, bange of zieke honden is deze loopplank zeer geschikt, omdat zij vaak moeite hebben met springen. U kunt de plank ook preventief gebruiken om gewrichtsproblemen bij uw hond te voorkomen. De plank heeft opstaande randen waardoor uw hond er niet snel vanaf valt. Hij is uitschuifbaar van 100 tot 180 cm, is 43 cm breed en weegt 5,8 kg. De plank is gemaakt van aluminium en plastic en heeft een antisliplaag van watervast schuurpapier die eenvoudig schoon te maken is.

 • Voor honden tot 120 kg
 • Eenvoudig de auto inlopen
 • Voor honden met gewrichtsproblemen
 • Met opstaande randen
 • Uitschuifbaar tot 180 cm
 • 5,8 kg zwaar
 • Gemaakt van aluminium en plastic
 • Met antsliplaag

Bij Brekz kunt u diverse soorten loopplanken eenvoudig en voordelig bestellen. Koop de Trixie Telescopische Loopplank Petwalk voor honden online en uw bestelling staat snel bij u voor de deur!

Andere loopplank dan Trixie Telescopische Loopplank Petwalk voor honden?

Bij ons kunt u ook de Trixie Loopplank Petwalk Uitklapbaar voor honden bestellen. Deze is 40 x 156 cm groot of de Trixie Loopplank Petwalk Klein voor honden met een grootte van 38 x 100 cm. Bekijk ook onze andere loopplanken en bestel snel online!

https://www.brekz.be/24566-home_default/trixie-telescopische-loopplank-petwalk-voor-honden.jpg
139.95 2019/01/01
Practisch. Nu moet ik onze Duitse Herder niet meer opheffen om mee te nemen op verplaatsing. Hij leerde snel hoe hij erop moet stappen. Klein nadeel: dichtgeklapt neemt de loopplank veel plaats in in de auto Een aanrader!
Zeer makkelijk te hanteren, onze honden waren na 2 dagen al aan de loopplank gewend, wij vonden onze aankoop geslaagd.
Echt een super handige loopplank echt top en zeker als je een hond van 75 kilo hebt
Tot nu de beste aankoop voor mijn bordeaux dog mijn rug gelukkig en mijn diesel gelukkig. Was er de eerste keer al mee weg. Gemakelijk in gebruik aanrader
Precies zoals beschreven en snel, zeer snel geleverd
27008
14300
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 139,95
Trixie Autorek Verstelbaar Recht

Trixie Autorek Verstelbaar Recht

Bent u van plan road trips te gaan maken met uw hond? Zou u uw huisdier graag meenemen op vakantie? Of maakt u simpelweg korte ritjes en wilt u uw huisdier gemakkelijk vervoeren? Dan is de aanschaf van een Trixie Autorek Verstelbaar Recht voor u onmisbaar! Dit metalen rek zorgt ervoor dat uw hond niet vanuit de achterbak de auto inspringt en chaos of gevaarlijke situaties veroorzaakt. Door dit rek te plaatsen kunt u uw hond veilig in de achterbak van de auto vervoeren. 

Veiligheid is natuurlijk de belangrijkste reden voor het online bestellen van een goed en goedkoop hondenrek. Maar naast veiligheid biedt het Trixie Autorek Verstelbaar Recht nog veel meer voordelen.

Eenvoudig te monteren
Het plaatsen van een Trixie Autorek Verstelbaar Recht is niet moeilijk. Het is een eenvoudig systeem en bovendien wordt het rek geleverd met een duidelijke handleiding. Het rek is verstelbaar in breedte en hoogte en dus makkelijk op maat te maken voor uw auto.

Brede inzetbaarheid
Het rek is geschikt voor honden van alle leeftijden en rassen. Daarnaast kan het ook van pas komen bij het vervoeren van voorwerpen of andere huisdieren.

Voldoende ruimte over
Het Trixie Autorek neemt nauwelijks plek in beslag daarom zal uw huisdier niet het idee hebben opgesloten te zitten. Bovendien wordt door het rek de kofferbak niet volledig afgesloten van de cabine waardoor uw huisdier u nog kan horen en u het indien nodig kalmerend kunt toespreken.

Bij Brekz kunt u de beste artikelen voor op reis en onderweg eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu een Trixie Autorek Verstelbaar Recht voor de auto tegen de scherpste prijs.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een scherm dat u kunt bevestigen tussen de voorstoelen van uw auto? Bekijk dan eens het Beeztees Auto Veiligheidsscherm voor de hond. Daarnaast verkopen we bij Brekz diverse andere producten voor uw hond voor in de auto.

https://www.brekz.be/24571-home_default/trixie-autorek-verstelbaar-recht.jpg
29.95 2019/01/01
Mooi autorek, makkelijk in elkaar te zetten en past precies in mijn Fiat Panda!
Past perfect goede rek
Prima en universeel met veel afstel mogelijkheden
Snelle levering! Het rek is heel gemakkelijk te plaatsen in de auto.
Helaas kan men het onderste deel niet vastzetten zodat dit van het rek afvalt als het niet geklemt zit. er is geen goede montage handleiding aanwezig. goed rek,
Zette niet goed vast in de auto
moet blijven aan draaien want trilt los
snelle service. na 1 dag al geleverd
27016
14301
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 29,95
Trixie Autorek Verstelbaar Gebogen

Trixie Autorek Verstelbaar Gebogen

Wanneer u van plan bent om uw hond mee te nemen op vakantie, of wanneer u uw hond veel vervoert met de auto, dan is dit Trixie Autorek Verstelbaar Gebogen onmisbaar. Door de schuine verticale balken heeft u de beschikking over extra laadruimte in uw kofferbak. Met dit autorek beschermt u mens en dier tijdens het vervoeren in de auto. Dit autorek kan van pas komen bij het vervoeren van voorwerpen. Ook zorgt dit metalen rek er bijvoorbeeld voor dat uw hond niet vanuit de achterbak de auto inspringt en chaos of gevaarlijke situaties veroorzaakt. Door dit rek te plaatsen kunt u dus uw hond veilig in de achterbak van de auto vervoeren. 

Het rek is geschikt voor honden van alle leeftijden en rassen. Het TrixieVerstelbaar Verstelbaar Gebogen is het rek in breedte en hoogte verstelbaar en is het makkelijk te monteren. Hierdoor kan het autorek gemakkelijk op maat gemaakt worden voor auto. Dit metalen Trixie autorek heeft een breedte van 85 tot 140 cm breedte en een hoogte van 75 tot 110 cm.

 • Geschikt voor veilig ervoer huisdieren en voorwerpen
 • Met schuine verticale balken voor extra benutten van laadruimte
 • Gemaakt van metaal
 • Verstelbaar in breedte en hoogte
 • Afmetingen: breedte 85 - 140 cm / hoogte 75 - 110 cm. 

Bij Brekz kunt u de beste artikelen voor op reis en onderweg eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu Trixie Autorek Verstelbaar Gebogen tegen de scherpste prijs. Makkelijk en snel besteld!

Ander rek?

Bent u op zoek naar een vergelijkbaar product, bijvoorbeeld het Trixie Autorek Verstelbaar Recht? Ook voor andere producten voor uw hond in de auto kunt u terecht op onze site.

https://www.brekz.be/24573-home_default/trixie-autorek-verstelbaar-gebogen.jpg
25.95 2019/01/01
Goed artikel, voldoet aan de verwachting en snel geleverd.
Gewoon een goed hondenrek. En prijs kwaliteit verhouding ook goed. En snelle levering.
Weer een snelle levering! Gewoon hoorde spullen met een goede prijs!
Jammer dat de buizen voor tussen het dak en de bodem van de auto berekend zijn op een stationcar. Nu heb ik met kussens de ruimte tussen mijn passagiersstoelen en de achterbank op moeten vullen en rusten de buizen daarop. Deze oplossing is niet echt stabiel zodat ik het rek ook nog vast heb moeten zetten met tai rips aan de hoofdsteunen van de passagiersstoelen, maar uiteindelijk werkt het wel
Vlot en keurig verpakt bezorgd. Jammer geen handleiding bij was, moest het nu doen met afbeelding op de verpakking. Toch vrij snel geplaatst in de auto. Degelijk materiaal. Nu 4 sterren. Met handleiding was het 5 sterren.
Goede kwaliteit, degelijk product.
Snelle levering en goed product. Wel met een snelspanner vast gezet aan de hoofdsteun .
Bestelde snel geleverd voor een goede prijs.
Makkelijk te installeren en hindert de hond niet
1 Trixie auto rek besteld de volgende dag op tijd geleverd goede service alles tip top.
een goed en degelijk honderek
OK de levering was top firma zeer aan te raden
Snelle levering , goede prijs en service
Prijs-kwaliteit wel ok! Vlotte levering.
Perfect rek. Snel geleverd.
Is een nette hondenrek en was snel geleverd
Niet heel stevig rek maar met wat aanpassingen is het best een topper maar om hem stevig te bevestigen is een extra paar handen wel gewenst
Heel vlug en correct geleverd en mooi spul
Top! Levering duurde alleen een paar dagen en de montageinstructie op de doos zat dicht geplakt, maar product is erg goed, prima prijs!
Door de gebogen vorm, minimaal ruimte verlies in bagageruimte. eenvoudig verstelbaar tussen vloer en dak, waarbij de mogelijkheid van uitschuiven naar links en rechts de opening volledig afsluit.
correcte levering en een goede prijs kwalitietsverhouding
27017
14302
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 25,95
Trixie Autorek Aluminium

Trixie Autorek Aluminium

Het Trixie Autorek Aluminium is een rek dat bedoeld is om honden veilig te vervoeren in de kofferbak van uw auto. Zo kan uw hond niet alle kanten op springen. Het rek is gemaakt van lichtgewicht aluminium en is met enkele handgrepen gemakkelijk aan de hoofdsteunen te monteren en ook te demonteren. Het rek is 96 tot 163 cm breed en 34 tot 48 cm hoog. U kunt het zowel in de hoogte als breedte verstellen waardoor u de hele laadruimte kunt gebruiken, maar de maximale afstand van de buitenste hoofdsteunen mag niet meer zijn dan 81 cm. De kleur van het rek is zilver met zwart.

 • Rek voor veilig vervoer van honden
 • Gemaakt van lichtgewicht aluminium
 • Gemakkelijk te monteren en demonteren aan de hoofdsteunen
 • 96 tot 163 cm breed en 34 tot 48 cm hoog
 • Verstelbaar
 • Zilver met zwart gekleurd

Bij Brekz kunt u diverse producten kopen voor het vervoer van honden in uw auto. Bestel bijvoorbeeld het Trixie Autorek Aluminium gemakkelijk en goedkoop online en uw aankoop wordt razendsnel bezorgd!

Ander product dan Trixie Autorek Aluminium?

Bij ons kunt u ook het Trixie Veiligheidsnet voor de auto en de Auto Veiligheidsscherm voor de hond kopen. Of u bestelt een van de vele andere producten uit ons veelzijdige assortiment.

https://www.brekz.be/24574-home_default/trixie-autorek-aluminium.jpg
69.99 2019/01/01
uitstekend rek en makkelijk te plaatsen (ook voor mij als hoogbejaarde)
Auto rek Trixie voldoet aan de wensen, eenvoudige montage en prima afstelbaar voor iedere auto. Levering binnen 2 werk dagen.
Mooi en degelijk autorek wat gemakkelijk te plaatsen is.
Mooi en zeer makkelijk te monteren degelijk hondenrek.
Het hondenrek paste niet in mijn auto, dus teruggestuurd. Maar moest zelf de retourzending betalen.
Heb het juist geplaatst en is perfect!!! Past goed voor citroën c5 braek, zeker voor iedereen aan te raden, de montage is simpel en is stevig, thanks Brekz voor de goede autorek!!!
Geweldig rek wat makkelijk te monteren is en op maat te maken! Dus inderdaad een universeel rek .
27018
14303
> Meer informatie
Trixie Autorek Aluminium 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 69,99
Trixie Autorek Gaas Metaal

Trixie Autorek Gaas Metaal

Wanneer u van plan bent om uw hond mee te nemen op vakantie, of wanneer u uw hond veel vervoert met de auto, dan is dit Trixie Autorek Gaas Metaal onmisbaar. Met dit autorek beschermt u mens en dier tijdens het vervoeren in de auto. Het rek komt van pas bij het vervoeren van voorwerpen of andere huisdieren. Zo zorgt dit metalen rek er bijvoorbeeld voor dat uw hond niet vanuit de achterbak de auto inspringt en chaos of gevaarlijke situaties veroorzaakt. Door dit rek te plaatsen kunt u dus uw hond veilig in de achterbak van de auto vervoeren. 

De veiligheid van uw huisdier wordt extra gegarandeerd door de kleine mazen van het rek. Het rek is geschikt voor honden van alle leeftijden en rassen. Het Trixie Autorek Gaas Metaal is speciaal ontworpen voor bestelwagens. Daarnaast is het rek in breedte en hoogte verstelbaar en is het makkelijk te monteren. Hierdoor kan het autorek gemakkelijk op maat gemaakt worden voor uw bestelwagen. Dit Trixie autorek heeft een breedte van 125 tot 140 cm breedte en een hoogte van 63 tot 135 cm.

 • Geschikt voor bestelwagens
 • Geschikt voor alle honden en voor andere huisdieren
 • Veilig door kleine mazen
 • In breedte en hoogte verstelbaar
 • Makkelijk te monteren
 • Afmetingen: breedte 125 - 140 cm / hoogte 63 - 135 cm

Bij Brekz kunt u de beste artikelen voor op reis en onderweg eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu Trixie Autorek Gaas Metaal tegen de scherpste prijs. Makkelijk en snel besteld!

Ander rek?

Bent u op zoek naar een vergelijkbaar product, bijvoorbeeld het Trixie Autorek Verstelbaar Recht? Ook voor andere producten voor uw hond in de auto kunt u terecht op onze site.

https://www.brekz.be/24576-home_default/trixie-autorek-gaas-metaal.jpg
49.99 2019/01/01
eerste klas producten. zeer snelle levering.echt een aanrader.
27019
14304
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 49,99
Trixie Autodeken Luxe Deelbaar voor honden

Trixie Autodeken Luxe Deelbaar voor honden

Trixie Autodeken Luxe Deelbaar voor honden is een deken voor uw hond voor in de auto. De deken beschermt uw auto tegen vuil en haren. U kunt hem met nylon riemen gemakkelijk aan de hoofdsteunen vastmaken. Met de rits kunt u de deken in tweeën delen, zodat er ook iemand naast de hond kan zitten. U kunt uw hond ook nog vastzetten in een gordel. De deken is gemaakt van polyester en katoen met een waterafstotende laag van nylon aan de bovenkant. Hij is 145 x 160 cm groot en bedekt daarmee de hele achterbank en de achterkant van de voorstoelen. U kunt de deken in de wasmachine wassen op 30 graden. 

 • Beschermt tegen haren en vuil
 • Gemakkelijk te bevestigen
 • In tweeën te delen
 • Gemaakt van polyester en katoen
 • Met waterafstotend nylon
 • 145 x 160 cm groot
 • Wasbaar op 30°C
 • Bedekt hele achterbank

Bij Brekz kunt u diverse autodekens gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld de Trixie Autodeken Luxe Deelbaar voor honden en uw bestelling wordt snel bij uw thuisbezorgd!

Andere deken dan Trixie Autodeken Luxe Deelbaar voor honden?

U kunt bij ons ook de Trixie Autodeken met Zijwanden Groot voor honden of de Trixie Kofferbakdeken 120 x 150 cm kopen. Bekijk ook ons gehele aanbod aan producten voor in de auto en bestel de beste producten snel online!

https://www.brekz.be/24578-home_default/trixie-autodeken-luxe-deelbaar-voor-honden.jpg
36.99 2019/01/01
Was even puzzelen hoe die vastgezet moest worden, maar stevige en fijne autodeken. Vooral het uitritsbare gedeelte is handig. Zo kan er nog iemand naast zitten.
Een hele goede autodelen voor de honden
Super tevreden. Het was alleen even uitzoeken hoe het in de auto moest. Zit geen beschrijving bij. Opgelost door op de doos te kijken. Alleen kun je dat niet goed zien. Verder tevreden.
Werkt perfect stevige kwaliteit, wel aan te raden in combinatie met een honden gordel.
Hond kan in onze kleinere auto lekker op de achterbank met genoeg ruimte om te bewegen vast maken vergte wat creativiteit maar zit netjes nu
Echt een dik deken ,waar de pootjes van de honden niet door kunnen.. Super.
Snel, perfect en voldoet aan alle verwachtingen
Mooie kwaliteit jammer dat er niet een "overlap" en/of bevestiging is aan de zijkant ( instap )
Past heel goed op de zitting alleen de zijkanten kan je niet vastzetten
27021
14305
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 36,99
Trixie Autodeken met Zijwanden Groot voor honden

Trixie Autodeken met Zijwanden Groot voor honden

De Trixie Autodeken met Zijwanden Groot voor honden is een stevige nylon hoes die de achterbank van uw auto beschermt tegen vuil, haren en vocht als u uw hond in de auto meeneemt. U maakt uw hond gemakkelijk vast door de ritjes te openen waar de gordelsluiting doorheen kan. De deken heeft een antisliplaag zodat uw hond niet uitglijdt tijdens het rijden. De zijwanden van de deken zijn extra hoog, zodat ook de portieren niet vies worden en uw hond op zijn plaats blijft zitten. De zijwanden kunt u openritsen zodat uw hond op zijn plek blijft. De deken is 150 x 135 cm groot, eenvoudig wasbaar en vormvast door de metalen beugels waarmee u hem gemakkelijk aan de achterbank bevestigt. 

 • Gemaakt van nylon
 • Beschermt tegen vuil en vocht
 • Gemakkelijk te bevestigen
 • Met antisliplaag
 • Hond kan vastgezet worden
 • Met rits voor openen zijwanden
 • 150 x 135 cm groot
 • Wasbaar

Bij Brekz kunt u diverse autodekens eenvoudig en goedkoop bestellen. Koop bijvoorbeeld de Trixie Autodeken met Zijwanden Groot voor honden en uw bestelling wordt snel bij u bezorgd!

Andere autodeken dan Trixie Autodeken met Zijwanden Groot voor honden?

Bij ons u kunt ook de Trixie Autodeken Luxe Deelbaar bestellen die in tweeën te delen is of de Trixie Autodeken met Zijwanden Klein met een grootte van 65 x 145 cm. Bekijk ook ons gehele aanbod aan producten voor in de auto en bestel snel!

https://www.brekz.be/24584-home_default/trixie-autodeken-met-zijwanden-voor-honden.jpg
27.99 2019/01/01
Superhandig, blijft goed op zijn plaats
Levering altijd in orde en snel
Nou eerlijk gezegd, hadden we de aankoop jaren eerder moeten doen
Degelijk materiaal, past perfect in ook wat grotere auto's en de auto blijft brandschoon ook met een vieze hond.
Zeil is sterk genoeg voor een Herdershond, ligt comfortabel. Maar ritssluitingen blijven soms hangen, zijn wat te fijn naar mijn idee
Echt heel praktische, super kwaliteit, alles blijft spik en span....
27022
14306
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 27,99
Trixie Autodeken met Zijwanden Klein voor honden

Trixie Autodeken met Zijwanden Klein voor honden

De Trixie Autodeken met Zijwanden Klein voor honden is een deken voor het vervoer van uw hond in de auto. De deken beschermt uw auto tegen vuil en haren. De deken is gemaakt van warme fleecestof en polyester dat eenvoudig te reinigen is. De onderkant is gemaakt van nylon dat ervoor zorgt dat er geen vocht in de auto komt. Door de hoge wanden zal uw hond niet door de auto springen. In- en uitstappen doet uw hond als u de ritsen openmaakt en de wanden uitklapt. Met de metalen beugels kunt u de deken eenvoudig aan de auto monteren en ook weer snel demonteren. De deken is slechts 65 x 145 cm groot en daardoor is er nog zitruimte naast uw hond in de auto.

 • Deken voor vervoer van uw hond in de auto
 • Houdt uw auto vrij van vuil, haren en vocht
 • Gemaakt met warme fleecestof
 • Gemaakt met gemakkelijk te reinigen polyester
 • Gemaakt met vochtwerend nylon
 • Voorkomt springen en lopen in de auto
 • Op te ritsen bij in- en uitstappen
 • Eenvoudig te monteren en demonteren
 • 65 x 145 cm groot

Bij Brekz kunt u diverse soorten producten kopen voor vervoer van honden in uw auto. Bestel bijvoorbeeld de Trixie Autodeken met Zijwanden Klein voor honden gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt snel bezorgd!

Andere autodeken dan Trixie Autodeken met Zijwanden Klein voor honden?

Bekijk ook eens deTrixie Autodeken Luxe Deelbaar voor honden en de Trixie Kofferbakdeken 120 x 150 cm. Of bekijk ons volledige assortiment voor honden voor onderweg.

https://www.brekz.be/24587-home_default/trixie-autodeken-met-zijwanden-klein-voor-honden.jpg
27.99 2019/01/01
moest goed kijken hoe ik de zijkanten er aan moest zetten ,had er wel even ruzie mee kan beter beschreven moeten worden op de doos en of een plaatje er bij doen voor de duidelijkheid .als hij staat gewoon in mekaar laten staan als je plek heb in de auto ,de hond lag in de mand en in zijn nieuwe kleed hij was er heel blij mee .grtjes Merv Hoogendoorn
Prima product, een uitkomst voor onze hond!
Perfecte oplossing voor het vervoeren van je hond of honden
Ideaal om je hond te vervoeren en de auto netjes te houden. In het gebruik heel snel te monteren en demonteren. En hij neemt maar één plek in beslag. Onze Kelpie vind het helemaal top op de achterbank.
De eerste was goed maar de tweede was niet compleet maar is heel netjes opgelost door de klantenservice. Snelle en goede levering
product is oke werkt goed en makelijk in gebruik , en met de 1 stoel bevestiging groot genoeg voor kleine hond zoals king charles spaniel die wij hebben hij kan zelfs nog erin liggen . zeer zeker een aanrader om te kopen als u een haarvrije bekleding in de auto wilt hebben .
super tevreden over de afwikkeling van de bestelling, vlot en zonder één enkel probleem geleverd.
Zeer snelle en correcte levering
DOELTREFFEND PRODUKT EN ZEER GOED PRIJS/QUALITEIT
Heel tevreden over mijn aankoop namelijk een bekleding voor in de auto tegen het vuilmaken door de hond een pluim voor de verpakking ervan en ook voor de snelle levering ik heb alvast een lovend woordje gedaan bij mijn dochter die ook twee honden heeft zeker tot nog eens .
Pakket is goed aangekomen
meer zitruimte op achterbank
het product was zoals verwacht en beschreven
Makkelijk te bevestigen op de achterbank en een uitkomst als je een sterk verharende hond hebt, snelle en correcte levering.
27024
14307
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 27,99