Hond mee op reis

Hond mee op reis

Een dagje uit met uw gezin is altijd gezellig, vooral als de gezinshond of gezinskat meereist. Vandaar dat Brekz.be een breed assortiment aan reisproducten voor de hond heeft. Wanneer u aan deze producten denkt, kunt u gerust op reis!
Lees meer ..
Hond mee op reis

Op reis en onderweg

Bij Brekz kunt u kiezen uit een groot aanbod aan hondenproducten voor als u op reis of onderweg bent met uw hond. Wij hebben producten voor in de auto, op de fiets en tijdens het wandelen.

Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment en bestel de beste reisproducten voor uw hond gemakkelijk en goedkoop online bij Brekz!

In de auto

Om uw auto te beschermen tegen vuil, vocht en haren van uw hond, kunt u kiezen uit diverse automatten en -kleden. Zo verkopen wij de polyester Safe Mat Automat en diverse wasbare dekens met nylonbeschermlaag van Trixie, zoals de Trixie Autodeken Luxe Deelbaar, de Trixie Autodeken met Zijwanden Groot en Klein, de Trixie Kofferbakdeken 120 x 150 cm, en de Trixie Kofferbakdeken met Zijwanden.

Naast verschillende soorten autodekens en -kleden hebben wij ook een veiligheidsnet en veiligheidsscherm die voorkomen dat uw hond op de voorbank kan komen. Het Ventilatierooster voor autoramen zorgt ervoor dat er frisse lucht in de auto komt zonder dat uw hond uit het raam springt. Met het Trixie Autorek Verstelbaar Recht, het Trixie Autorek Verstelbaar Gebogen, het Trixie Autorek Aluminium en het Trixie Autorek Gaas Metaal kunt u uw hond veilig in de kofferbak vervoeren. Verder verkopen wij drie soorten loopplanken, waaronder de Trixie Telescopische Loopplank Petwalk voor als uw hond uit de auto stapt. 

Op de fiets

Voor op de fiets verkopen wij de Walkydog fietsbeugel. Deze is aan uw fiets en hond te bevestigen zodat uw hond met u mee kan rennen terwijl u fietst. De Dogrunner (voorheen Springer) fietsbeugel zorgt er ook voor dat uw hond naast uw fiets mee kan lopen. Verder kunt u bij ons een fietstas voor honden kopen. 

Tijdens het wandelen

Voor tijdens het wandelen kunt u gebruik maken van een groot assortiment aan handige producten. Wat denkt u van een drinkfles met bakje, een beloningszakje om snoepjes in te bewaren, afbreekbare  poepzakjes en een poepzakjesdispensertasje voor aan de hondenriem? Verder hebben wij ook diverse poepzakjesdispensers van Kong, zoals de KONG HandiPOD Mini Clean Dispenser - Poepzakjes Houder.

Overig

Andere handige voorwerpen zijn een adreskokertjemuilkorf en vastlegkabel. Daarnaast hebben wij diverse koelingsbanden, zoals de Quick Andere handige voorwerpen zijn een adreskokertjemuilkorf en vastlegkabel. Daarnaast hebben wij diverse koelingsbanden, zoals de bandana's van Doggy Cool. Verder hebben wij verschillende lichtgevende voorwerpen, zoals de veiligheidslichtbuis, de Safety Blinker voor aan de halsband van uw hond, het Beeztees veiligheidslampje en voor verzorging onderweg is er Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem en bijvoorbeeld een tekentang.

Ander product?

Bekijk ook ons uitgebreide aanbod aan halsbanden en hondenriemen en bestel de beste producten voor op reis en onderweg gemakkelijk en goedkoop online!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.