Kattenbakken en toebehoren

Kattenbakken in verschillende modellen, maten, kleuren en vormen. Bij Brekz hebben we een uitgebreid assortiment tegen de beste prijs. Ook de accessoires voor de kattenbak zijn beschikbaar, zoals een kattenbakschep en kattenbakzakken.
Lees meer ..
Kies snel uw categorie
Kattenbakken
Voorlegmatten
Geurverdrijvers
Kattenbakzakken
Overige

Kattenbakken

Voorlegmatten

Geurverdrijvers

Kattenbakzakken

Overige

Klontvormend

Kattenbakken

Kattenbak Berto met Scheidingssysteem

Kattenbak Berto met Scheidingssysteem

Dankzij de Kattenbak Berto met Scheidingssysteem is het nu éxtra makkelijk om de kattenbak te verschonen. De bak bestaat uit vier delen, waaronder een ingebouwde zeef waarmee u het kattentoilet in een handomdraai weer lekker fris maakt. Bovendien is de Kattenbak Berto met Scheidingssysteem extra voordelig omdat het schone grit dat overblijft als de vieze delen eruit worden gezeefd nog een keer gebruikt kan worden. Bent u op zoek naar een prachtige kattenbak waar u zo min mogelijk onderhoud aan heeft? Dan is de Kattenbak Berto met Scheidingssyteem voor u!  Bij Brekz kunt u de beste kattenbakken voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kattenbak Berto met Scheidingssysteem tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Werking Kattenbak Berto met Scheidingssysteem

Wanneer u de bak wilt verschonen klikt u de bovenste rand los en legt deze aan de kant. Vervolgens pakt u de bak met het kattengrid en strooit u deze leeg in de daaropvolgende bak met het zeefsysteem. Pak deze bak op en schud het heen en weer totdat alleen de vieze resten overgebleven zijn. Gooi deze vervolgens weg. Zet de Kattenbak Berto met Scheidingssysteem nu eenvoudig weer in elkaar met de easy-click aansluitingen.

Kattenbak Berto met Scheidingssysteem in een notendop

 • voor het eenvoudig reinigen van de kattenbak
 • verkrijgbaar in twee kleuren
 • hygiënisch
 • met easy-click aansluitingen
 • materiaal: kunststof
 • merk: Trixie

Ander product?

Vergelijkt u deze ideale bak graag met andere bakken? Kijk dan snel op onze overzichstpagina van de kattenbakken. Zoek u misschien nog andere producten voor uw kat? Kijkt u dan op de overzichtspagina van de katten accessoires.

https://www.brekz.be/25614-home_default/kattenbak-berto-met-scheidingssysteem.jpg
14.99 2019/01/01
Ik gebruik grotere grind korrels Die gaan niet allemaal door de zeef. Verder is de katten bak wel handig
Zeer uitgebreide keuze, goede prijs kwaliteit verhouding!
Is wat je verwacht, snelle en vlotte levering
Bak voldoet aan verwachting. Makkelijk om schoon te houden en erg makkelijk in gebruik.
Prima artikel alleen een geknoei met grint wat achterblijft.
28674
14632
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Donkergrijs
€ 14,99
Blauw
€ 14,99
Kattenbak Privé

Kattenbak Privé

Deze Kattenbak Privé is een afgesloten kattenbak in 2 verschillende kleuren. Doordat de bak volledig is afgesloten met enkel een klepje aan de voorzijde, kunnen nare geurtjes vrijwel niet buiten de bak terecht komen. Deze kattenbak heeft een handvat bovenop zodat u de bak eenvoudig optilt en kunt verplaatsen. U kunt het bovenste gedeelte van de bak makkelijk losmaken door het kliksysteem zodat u de bak probleemloos schoon kunt maken. Dankzij de hoge rand wordt het grit zoveel mogelijk in de bak gehouden wanneer uw kat de bak verlaat.

Afmetingen

Lengte 50,5 cm

Breedte 39,6 cm 

Hoogte 41,8 cm

Bij Brekz kunt u kattenbakken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze Kattenbak Privé tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Kattenbak Privé

 • Afgesloten bak met klep, helpt geurtjes te verminderen
 • Met kliksysteem om de bovenkant los te maken
 • Dankzij het handvat kan de bak eenvoudig worden verplaatst
 • De hoge rand houdt het grit zoveel mogelijk in de bak

Ander product?

Neemt uw kat alsnog veel grit mee buiten de kattenbak? Dan kunt u gebruik maken van een schoonloopmatje. Liever een kattenbak met een eenvoudig schoonmaaksysteem? Kijk eens naar de Kattenbak Berto XL met scheidingssysteem.

https://www.brekz.be/29038-home_default/kattenbak-prive-taupe.jpg
29.99 2019/01/01
Helemaal goed
32891
15685
Kattenbak Privé Taupe > Meer informatie
Kattenbak Privé 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Wit
€ 29,99
Taupe
€ 29,99
Kattenbak Berto XL met scheidingssysteem

Kattenbak Berto XL met scheidingssysteem

De Kattenbak Berto XL met scheidingssysteem is niet alleen zeer handig om schoon te maken, maar het bespaart u ook zeer veel kattenbakvulling. De kattenbak is speciaal ontworpen als 3 afzonderlijke bakken die in elkaar gestapeld zijn. In de bovenste kattenbak wordt de kattenbakvulling geplaatst. Wanneer u de kattenbak wilt verschonen, giet u eenvoudig de vulling over in de middelste bak dat fungeert als zeef. De schone, niet-geklonterde kattengrit valt door de zeef in de onderste bak. Het geklonterde kattengrit en ontlasting blijven achter in de zeef en zijn daardoor eenvoudig weg te gooien. Het schone, gezeefde grit kunt u hergebruiken, nadat u de bakken weer in elkaar gestapeld heeft. 
De 3 bakken in deze kattenbak komt in verschillende kleurcombinaties, zodat u de bakken makkelijk uit elkaar kunt houden. 
De bak is voorzien van een Easy-Click sluiting om de boven- en onderzijde gemakkelijk en snel van elkaar los te kunnen maken. 
Dankzij de rand blijft het kattengrit in de bak.

Bij Brekz kunt u kattenbakken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Kattenbak Berto XL met scheidingssysteem tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Kattenbak Berto XL met scheidingssysteem

 • Eenvoudig kliksysteem om de diverse delen los van elkaar te maken
 • Zeer snel schoonmaken dankzij de zeef
 • Helpt enkel gebruikt kattengrit te verwijderen
 • Zeer duurzaam

Ander product?
Heeft u toch liever een afgesloten kattenbak voor uw kat? Kijk dan eens naar de Kattenbak Diego met filter. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze kattenbakken.

https://www.brekz.be/28066-home_default/kattenbak-berto-xl-met-scheidingssysteem.jpg
34.99 2019/01/01
32045
15454
Kattenbak Berto XL met scheidingssysteem > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 34,99
Curver Kattenbak

Curver Kattenbak

Curver Kattenbak is een moderne kattenbak, wat een toevoeging is aan het interieur van uw huis. Hij is daarnaast praktisch in gebruik. De Curver Kattenbak bevat namelijk een uitneembare gritbak, waardoor het vervangen van kattengrit extra eenvoudig is. Het schepje kan daarnaast tussendoor uitwerpselen verwijderen. Voor dit schepje is een opbergruimte in de bovenzijde van de kattenbak aanwezig. Het kattentoilet is gemaakt van stevig kunststof, namelijk rattan, wat gemakkelijk schoon te maken is. Het bevat een handvat, waardoor de bak eenvoudig te verplaatsen is. Aan de voorkant zit een uit te schuiven rooster, waardoor de kat zijn laatste korrels van de poten kan lopen. Dit voorkomt losse korrels in de kamer. Het filter aan de bovenkant houdt vieze geuren tegen. 

 • Moderne en mooie kattenbak
 • Met uitneembare gritbak, waardoor hij gemakkelijk te verschonen is
 • Bevat een schepje en een opbergplaats voor het schepje
 • Gemaakt van de stevige kunststof rattan
 • Makkelijk te verplaatsen door het handvat
 • Met een rooster aan de voorkant voor meer hygiëne 
 • Het filter aan de bovenkant houdt vieze geuren tegen
   

Bij Brekz kunt u de beste kattenbakken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Curver Kattenbak tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Verschonen Curver Kattenbak

De bovenkant is van de onderkant af te halen door het kliksysteem aan de zijkanten te gebruiken. Hierna kunt u de gritbak eruit schuiven, waardoor het gemakkelijk is om de kattenbak te verschonen en vullen.
 

Specificaties Curver Kattenbak 

Hoogte: 40 cm
Breedte: 38,5 cm 
Lengte: 39.5 cm
Verkrijgbaar in de kleuren antraciet, mokka, wit en babyroze
 

Ander kattenbak? 

Bent u op zoek naar een goedkopere kattenbak voor uw kat? Bekijk dan onze Kattenbakken pagina. Hier verkopen we onder andere de Kattenbak met rand. Ook verkopen we bij Brekz een losse deur waarmee u de Curver Kattenbak kunt afsluiten. Dit is de Curver deur voor de Bruin. We verkopen hem ook in de kleur antraciet.

https://www.brekz.be/21613-home_default/curver-kattenbak.jpg
39.95 2019/01/01
Mooie en praktische kattenbak. Staat netjes in het interieur en mijn poes had al vlug haar luxe toilet gevonden.
zeer fijn in gebruik de kat gaat er god op
+Goede bak; makkelijk dmv lade schoon te maken 0 Onze dames vonden het binnen-opstapje niet fijn, dus dat er maar uit - Klep valt te veel naar binnen, dus werd door de dames eruit gemept; de geur management kwaliteiten van deze bak zijn hierdoor minder effectief
Prijs/kwaliteit = ok Geen geurhinder meer en alles ligt proper in de bak.
super aankoop; heel gemakkelijk in gebruik en bovendien nog mooi om op te kijken en de poes is ook tevreden dus wat wil je nog meer....
Prima service en vlugge levering
Erg mooie kattenbak en snel geleverd. Goedkoper dan bij de meeste dierensupers.
Prima service en snelle verzendig
Het product is van zeer goede kwaliteit. En de levering evenals de communicatie waren perfect. Je kan bij een Brekz bestelling op beide oren ...........
Mooie ruime kattenbak. Gemakkelijk zuiver te maken
Het is een praktische curverbak. Ik had gelezen dat katten die aan de zijkant hun plasje (hoog) doen, dit kans had op uitlopen. Voor de moment merk ik hier nog niets van. Echter, hebben we het kattenluikje eraf gehaald. Onze katten spelen er mee door met hun pootje er op te slaan dat dit beweegd. Ook, het verhoogje dat in de kattenbak te vinden is om het zand en korrels dat aan hun pootjes hangt, tegen te gaan eruit genomen. Wanneer dit er in zat was de kattenbak een beetje aan de kleine kant toe. Wij leggen gewoon een matje voor de kattenbak en dan kunnen ze daar hun pootjes aan afkuisen.
Dit is een makkelijke en leuke kattenbak echt aan te bevelen
22218
13189
> Meer informatie
Curver Kattenbak 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Mokka
€ 39,95
Beschikbaar 01 dec
Antraciet
€ 39,95
Kattenbak Cleany Cat

Kattenbak Cleany Cat

Kattenbak Cleany Cat is een kattenbak met een extra hoge rand dat er voor zorgt dat het kattengrit en ontlasting binnen de bak blijft. De bak en de rand zijn verbonden met easy-click sluitingen. Hierdoor is dit eenvoudig vast- en los te maken, wat het ook weer eenvoudiger maakt om de bak goed schoon te maken. De bak heeft rubberen voetjes waardoor hij goed op zijn plek blijft staan.

Bij Brekz kunt u diverse soorten kattenbakken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze Kattenbak Cleany Cat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
 

Kenmerken Kattenbak Cleany Cat

 • Dankzij easy-click sluitingen zit de bak en de omranding stevig op elkaar
 • Anti-slip dankzij rubberen voetjes
 • In 2 verschillende kleuren: Wit en Blauw
 • Afmetingen: 45cm X 29cm X 54cm
   

Ander product?

Heeft u liever een afgesloten kattenbak? Kijk bijvoorbeeld eens naar Kattenbak Diego antraciet met filterVoor het totale aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze kattenbakken.

https://www.brekz.be/27650-home_default/kattenbak-cleany-cat.jpg
14.99 2019/01/01
Heb een oudere kat die sinds kort wel in de bak, maar over de rand plast. Deze bak heeft dat probleem opgelost. Zit alleen met t probleem dat er geen kattenbakzak in past, das wel vervelend. Dus als iemand dé oplossing heeft...
31555
15326
Kattenbak Cleany Cat > Meer informatie
Kattenbak Cleany Cat 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Blauw
€ 14,99
Kattenbak Berto Top Taupe

Kattenbak Berto Top Taupe

Deze Kattenbak Berto Top Taupe is een handige 3-delige kattenbak met scheidingssysteem. De kattenbak is niet alleen zeer handig om schoon te maken, maar het bespaart ook nog eens veel kattenbakvulling. De kattenbak is speciaal ontworpen als 3 afzonderlijke bakken die in elkaar gestapeld zijn. In de bovenste bak wordt de kattenbakvulling geplaatst. Wanneer u de kattenbak wilt verschonen, giet u eenvoudig de vulling over in de middelste bak dat fungeert als zeef. Het schone, niet-geklonterde kattengrit valt door de zeef in de onderste bak, terwijl het geklonterde kattengrit en ontlasting achterblijft en hierdoor eenvoudig weg te gooien is. Het schone, gezeefde grit kunt u hergebruiken, nadat u de bakken weer in elkaar gestapeld heeft. 

De 3 bakken in deze kattenbak komt in verschillende kleurcombinaties, zodat u de bakken makkelijk uit elkaar kunt houden. De bak is voorzien van een Easy-Click sluiting om de boven- en onderzijde gemakkelijk en snel los- en vast te kunnen maken. Bovenin de bak zit een actief koolfilter om geurtjes te neutraliseren. Het handvat bovenop zorgt ervoor dat de bak makkelijk te verplaatsen is.

Bij Brekz kunt u diverse varianten kattenbakken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze Kattenbak Berto Top Taupe tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
 

Kattenbak Berto Top Taupe

 • Actief-koolfilter neutraliseert onaangename geurtjes
 • 3 afzonderlijke bakken waaronder 1 zeef voor snel en eenvoudig verschonen van de kattenbak
 • Zuinig gebruik van kattenbakvulling
 • Afmetingen: 39cm X 42cm X 59cm
   

Ander product?

Zoekt u toch liever een standaard kattenbak variant? Kijk bijvoorbeeld eens naar de Kattenbak Vico Easy Clean met filterVoor het totale aanbod kunt u kijken op de pagina met alle kattenbakken.

https://www.brekz.be/27655-home_default/kattenbak-berto-top-taupe.jpg
25.99 2019/01/01
Ik vind het perfect om mee te werken
Toch wel makkelijk die zeef, waar ik eerst elke keer met een schepje bezig was gaat nu veel sneller!
31556
15327
Kattenbak Berto Top Taupe > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 25,99
Kattenbak Vico

Kattenbak Vico

Kattenbak Vico is een kattenbak met een extra hoge, dubbele rand dat er voor zorgt dat de kattenbakvulling in de bak blijft. Dit is zeer handig wanneer uw kat in de bak graaft of wanneer uw kat de kattenbak verlaat. De bak en de rand zijn verbonden met easy-click sluitingen. Hierdoor is dit eenvoudig vast- en los te maken wanneer u de bak schoon wilt maken. De bak heeft rubberen voetjes waardoor hij goed op zijn plek blijft staan. U kunt de bak eenvoudig verplaatsen dankzij het handvat bovenop.

​​​​​​​Bij Brekz kunt u diverse soorten kattenbakken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze Kattenbak Vico tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
 

Kenmerken Kattenbak Vico

 • In 2 verschillende kleuren: Antraciet en Turquoise  
 • Dubbel randprofiel houdt kattenbakvulling en ontlasting in de bak
 • Easy-Click sluitingen om snel te openen en te sluiten
 • Afmetingen: 40cm X 40cm X 56cm
   

Ander product?

Heeft u liever een kattenbak met een actief koolfilter om nare geurtjes te maskeren? Kijk dan eens naar de Kattenbak Vico Easy Clean met filterVoor het volledige aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze kattenbakken.

https://www.brekz.be/27666-home_default/kattenbak-vico.jpg
13.99 2019/01/01
goede prijs/goede kwaltiteit
31562
15332
Kattenbak Vico > Meer informatie
Kattenbak Vico 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Antraciet
€ 13,99
Turquoise
€ 13,99
Kattenbak Diego antraciet met filter

Kattenbak Diego antraciet

Kattenbak Diego antraciet met filter is een handige kattenbak met kap, klep en handvat. Het actief koolfilter neutraliseert vieze geurtjes waardoor de kamer fris blijft ruiken. De dubbele rand en de klep voorkomen dat uw kat het kattengrit en ontlasting de bak mee uit neemt. Met het eenvoudige easy-click sluitingssysteem wordt het plaatsen en verwijderen van de kap makkelijk gemaakt. Aan de bovenzijde zit een handvat, waardoor u de bak eenvoudig kunt optillen en verplaatsen.

Bij Brekz kunt u diverse soorten kattenbakken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze Kattenbak Diego antraciet tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
 

Kenmerken Kattenbak Diego antraciet

 • Actief-koolfilter neutraliseert onaangename geurtjes
 • Dubbel randprofiel houdt kattenbakvulling en urine binnenboord
 • Easy-Click sluitingen om snel open en dicht te kunnen doen
 • Afmetingen: 40cm X 40cm X 56cm
   

Ander product?

Bent u op zoek naar een open kattenbak? Kijk bijvoorbeeld eens naar Kattenbak Cleany CatVoor het totale aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze kattenbakken.

https://www.brekz.be/27670-home_default/kattenbak-diego-antraciet-met-filter.jpg
14.99 2019/01/01
Een uitstekende kattenbak , hij functioneert prima en is ook nog leuk geprijsd .
31565
15334
Kattenbak Diego antraciet met filter > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 14,99
Kattenbak Vico Easy Clean met filter

Kattenbak Vico Easy Clean 

Kattenbak Vico Easy Clean is een handige kattenbak met kap, klep en handvat . Het actief-koolfilter neutraliseert onaangename geurtjes zodat de ruimte waarin de bak staat fris blijft ruiken. Doordat de voorkant een opklapbaar gedeelte heeft wordt het schoonmaken erg eenvoudig gemaakt. De bak bevat een dubbele rand en houdt hiermee de kattenbakvulling en ontlasting in de bak wanneer uw kat aan het graven is of de bak wilt verlaten. De Easy click sluitingen helpen om de kap snel los- en vast te maken en dankzij het handvat verplaatst u de bak snel en eenvoudig.

Bij Brekz kunt u diverse soorten kattenbakken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze Kattenbak Vico Easy Clean tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
 

Kenmerken Kattenbak Vico Easy Clean

 • In 2 verschillende kleuren: Donkergrijs en Turquoise
 • Actief-koolfilter neutraliseert onaangename geurtjes
 • Dubbel randprofiel houdt kattenbakvulling en ontlasting in de bak
 • Easy-Click sluitingen om snel open en dicht te kunnen maken
 • Opklapbaar gedeelte voor eenvoudig schoonmaken
 • Afmetingen: 40cm X 40cm X 56cm
   

Ander product?

Zoekt u een kattenbak die nóg eenvoudiger schoon te maken is? Kijk eens naar de Kattenbak Berto Top Taupemet een zeer eenvoudig scheidingssysteem. Voor het complete aanbod kunt u kijken op onze pagina met kattenbakken.

https://www.brekz.be/27674-home_default/kattenbak-vico-easy-clean-met-filter.jpg
17.99 2019/01/01
Handige, transparante, omhoog te klappen instapklep. Totaal is hoog genoeg voor een kater. De onderste bak zou best wat steviger mogen zijn. Verder alles okay.
Een mooie kattenbak en werkt ook nog eens handig.
31568
15336
Kattenbak Vico Easy Clean met filter > Meer informatie
Verpakking Prijs
Turquoise
€ 17,99
Donkergrijs
€ 17,99
Trixie Kattenbak met Rand

Trixie kattenbak met rand

De Trixie kattenbak met rand is een kunststof kattenbak zonder deksel. De bak heeft een hoge rand die ervoor zorgt dat het grit binnen de bak blijft. Hij is geschikt om katten en kittens te laten wennen aan een kattenbak. De kattenbak is 37 x 15 x 47 cm groot en verkrijgbaar in bruin met een crèmekleurige rand en lichtgrijs met een antraciete rand. Wanneer je een goede kattenbakvulling gebruikt en de bak regelmatig schoonmaakt, zal je geen nare geurtjes ruiken.

 • Gemaakt van kunststof
 • Heeft een hoge rand waardoor het grit binnen de bak blijft
 • Geschikt om katten en kittens te laten wennen
 • 37 x 15 x 47 cm groot
 • Verkrijgbaar in bruin en lichtgrijs

Bij Brekz kunt u diverse soorten kattenbakken gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld de Trixie kattenbak met rand en uw bestelling wordt razendsnel bezorgd!

Andere kattenbak dan Trixie kattenbak met rand?

Ook voor andere kattenbakken kunt u bij ons terecht. Zo verkopen wij ook de Kattenbak Berto met Scheidingssysteem en de Curver Kattenbak met een huisje. Voor ons gehele aanbod aan kattenbakken en kattenbakbenodigdheden kijkt u hier

https://www.brekz.be/25365-home_default/trixie-kattenbak-met-rand.jpg
5.49 2019/01/01
Goede prijs kwaliteit verhouding
Voldoet aan de verwachting
Is op zich een prima bak alleen klikt de bovenste rand en niet zo makkelijk op vast.
Goed product voor een goede prijs. De katten zijn tevreden.
28368
14570
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Lichtgrijs
€ 5,49

Voorlegmatten

Schoonloopmat Mimi voor de kattenbak

Schoonloopmat Mimi voor de kattenbak

De Schoonloopmat Mimi voor de kattenbak is mat die u voor de kattenbak legt, zodat uw kat geen kattengrit en vuil verspreidt over uw vloer. Als uw kat over de mat loopt, zullen korrels, vuil en vocht door de microvezels namelijk in de mat blijven hangen. De mat is 60 x 38 cm groot, grijs gekleurd en past bij elke kattenbak. Door de antisliplaag aan de onderkant zal de mat goed op zijn plaats blijven liggen. U kunt de Schoonloopmat Mimi voor de kattenbakeenvoudig wassen in de wasmachine op 30 graden. 

 • Voorkomt verspreiding vuil en grit
 • Met microvezels
 • 60 x 38 cm groot
 • Grijs gekleurd
 • Past bij elke kattenbak
 • Met antisliplaag
 • Wasbaar op 30 graden

Bij Brekz kunt u verschillende kattenbakmatten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Zo bestelt u ook de Schoonloopmat Mimi voor de kattenbak met zeer snelle levering!

Andere kattenbakmat dan Schoonloopmat Mimi voor de kattenbak?

Bij Brekz kunt u ook de Dirty Cat Droogloopmat voor de kat bestellen met ultra-absorberend materiaal of kies voor de Trixie Voorlegmat Kattenbak Poot gemaakt van pvc. Bekijk hier ons gehele assortiment aan voorlegmatten en bestel de beste mat direct online!


 

https://www.brekz.be/26738-home_default/schoonloopmat-mimi-voor-de-kattenbak.jpg
13.25 2019/01/01
30268
14979
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 13,25
Trixie Voorlegmat Kattenbak 45 x 37 cm

Trixie Voorlegmat Kattenbak 45 x 37 cm

Met de Trixie Voorlegmat Kattenbak 45 x 37 cm houdt u uw huis optimaal schoon en grit-vrij. Wanneer u de mat voor de opening van de kattenbak legt zal het grit dat aan de poten van uw kat vast is blijven zitten op de mat achterblijven en niet door de huiskamer verspreid worden. Breidt uw kattenbak uit met deze handige accessoire en u zult minder hoeven stofzuigen!

Bij Brekz kunt u de beste accessoires voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Trixie Voorlegmat Kattenbak 45 x 37 cm tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Extra informatie Trixie Voorlegmat Kattenbak 45 x 37 cm

De Trixie Voorlegmat Kattenbak 45 x 37 cm is geschikt voor alle kattenbakken. Dit handige product van het betrouwbare merk Trixie is voorzien van anti-slip en zal dus goed op de gewenste plek blijven liggen.

Ander product?

Bent u op zoek naar vergelijkbare producten? Kijk dan snel op de pagina van de Kattenbakken en toebehoren. Hier vind u bijvoorbeeld de Dirty Cat Droogloopmat voor de kat en de Trixie Voorlegmat Kattenbak Poot.

https://www.brekz.be/25358-home_default/trixie-kattenbakmat-45-x-37-cm.jpg
3.99 2019/01/01
Grit blijft beter op de mat liggen
Neemt de korrels goed op
Houdt korrels goed tegen.
Perfect geen steentjes meer over de hele vloer bij mijn volgende bestelling bestel ik er nog een voor onder de andere bak
Dit matje helpt zeker om het meeste van de kattenbakkorrels tegen te houden. Natuurlijk verricht het geen wonderen en is de bezem nooit veraf :-)
Houdt het grootste deel van de uitloop tegen.
28362
14565
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Antraciet
€ 3,99
Donkerblauw
€ 3,99
Trixie Voorlegmat Kattenbak 60 x 40 cm

Trixie Voorlegmat Kattenbak 60 x 40 cm

Met deze Trixie Voorlegmat Kattenbak 60 x 40 cm houdt u uw huis vrij van kattengrit. Ondanks dat u een gesloten kattenbak heeft kan het zijn dat uw kat toch nog kattengrit meeneemt wanneer hij de bak verlaat. Dankzij het materiaal blijven de korrels in het matje hangen wanneer uw kat uit de bak stapt. De onderzijde is van antislip materiaal zodat het matje goed op zijn plek blijft liggen. Bij Brekz kunt u voorlegmatten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Trixie Voorlegmat Kattenbak 60 x 40 cm tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ander product?

Zoekt u een kleiner formaat? Kijk eens naar de Trixie Voorlegmat 45 x 37 cm. Voor overige maten en varianten kunt u kijken op de pagina van onze kattenbakken en toebehoren.

https://www.brekz.be/25360-home_default/trixie-voorlegmat-kattenbak-60-x-40-cm.jpg
7.49 2019/01/01
Geen vuile pootafdrukken meer als ze van de mat komen
Pas net (met enkele centimeter reserve) onder de kattenbak en vangt eventuele lekken op.
28364
14566
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Antraciet
€ 7,49
Trixie Voorlegmat Kattenbak Halfrond

Trixie Voorlegmat Kattenbak Halfrond

Met de Trixie Voorlegmat Kattenbak Halfrond  zorgt u ervoor dat uw kat niet al het kattengrit door het huis uitloopt en u uw huis netjes houdt. Deze voorlegmat is gemaakt van kunststof (PVC) en is geschikt voor alle kattenbakken en alle soorten kattengrit. De mat heeft een antislip laag aan de onderkant. Hiermee blijft de mat altijd op zijn plek. De grootte van de mat is 41 x 25 cm en verkrijgbaar in de kleur antraciet.

 • Houdt uitloop van kattengrit door het huis tegen
 • Geschikt voor alle kattenbakken en kattengrit
 • Gemaakt van kunststof (PVC)
 • Met antislip
 • Verkrijgbaar in de kleur antraciet
 • Afmetingen 41 x 25 cm

Bij Brekz kunt u de beste voorlegmatten voor de kattenbak van uw kat goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Trixie Voorlegmat Kattenbak Halfrond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere voorlegmat voor uw kat? Kijk dan snel op de overzichtspagina Kattenbakken en toebehoren. Bent u nog op zoek naar andere kattenaccessoires? U vindt ons gehele assortiment op onze site.

https://www.brekz.be/25361-home_default/trixie-voorlegmat-kattenbak-halfrond.jpg
3.49 2019/01/01
handig voor de kattenbak, goede keuze.
28365
14567
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Antraciet
€ 3,49
Trixie Voorlegmat Kattenbak Poot
https://www.brekz.be/25362-home_default/trixie-voorlegmat-kattenbak-poot.jpg
5.99 2019/01/01
Superhandig en schattige vorm
28366
14568
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Donkerblauw
€ 5,99

Geurverdrijvers

Katfresh kattenbakgeurverdrijver

Katfresh kattenbakgeurverdrijver

De Katfresh kattenbakgeurverdrijver is dé ideale manier om de lucht rond de kattenbak schoon en geurvrij te houden. Dankzij de zakjes granulaat in de geurverdrijver worden vieze geuren en ammoniakluchtjes geabsorbeerd en houdt u de lucht schoon. Wilt u graag uw woonomgeving vrij houden van vieze luchtjes en toch genieten van uw kat? Dan is Katfresh kattenbakgeurverdijver echt een aanrader!

De Katfresh kattenbakgeurverdrijver houdt de kattenbak van uw kat geurvrij voor een maand. Een verpakking bevat een doosje en twee zakjes granulaat. De zakjes dienen beide in het doosje gedaan te worden en dan kan het doosje in zijn geheel in het deksel van de kattenbak worden geplakt.

Bij Brekz kunt u de beste katten accessoires voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Katfresh kattenbakgeurverdrijver tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ovezicht gegevens Katfresh kattenbakgeurverdrijver

 • verpakking werkt voor een maand
 • werkt lucht-zuiverend door middel van granulaatkorrels
 • voor optimaal genot van uw huisdier!


Ander product?

Bent u misschien op zoek naar kattenbakken? Dan bent u op de goede plek! Bekijk snel ons brede aanbod aan kattenbakken. Zoekt u naar andere producten voor uw kat? Bekijk dan de overzichtspagina van de katten accessoires.

https://www.brekz.be/25661-home_default/katfresh-kattenbakgeurverdrijver.jpg
2.99 2019/01/01
28474
14595
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 2,99
per 2
€ 5,75
Per 3
€ 8,25
Deodo Kattenbak Geurverdrijver

Deodo Kattenbak Geurverdrijver

Deodo Kattenbak Geurverdrijver is een poeder voor in de kattenbak. Vaak komt het voor dat de kattenbak nog schoon genoeg is, maar wel ongewenste geuren verspreidt. Ook vinden sommige mensen de geur van kattenbakgrit in het algemeen niet lekker. Deodo Kattenbak Geurverdrijver is dan de perfecte oplossing. Dit poeder neutraliseert de geur. Hierdoor hoeft u de kattenbak minder vaak te verschonen. Het is verpakt in een handige strooibus, waarmee u het middel lichtelijk in de kattenbak kunt strooien. Het heeft een aangename lavendelgeur of bloemengeur, wat de omgeving van de kattenbak lekker laat ruiken. 
 

Gebruiksaanwijzing Deodo Kattenbak Geurverdrijver

Strooi de Deodo gelijkmatig en lichtelijk over de vloer van de kattenbak. Dit moet gebeuren vóórdat u de kattenbak vult met kattenbakvulling. Het ligt dus onder het kattengrit. 

Bij Brekz kunt u de beste geurverdrijvers goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Deodo Kattenbak Geurverdrijver tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Andere geurverdrijver?

Bent u op zoek naar een goedkopere geurverdrijver voor in de kattenbak? Bekijk dan ons Hygiëne kat assortiment. Hier verkopen we onder andere de Beeztees Kattenbakgeurverdrijver. 

Versele-Laga
https://www.brekz.be/26492-home_default/deodo-kattenbak-geurverdrijver.jpg
4.99 2019/01/01
Strooit niet echt lekker, poeder kleeft aan elkaar, maar is weer wel goed door het grind te scheppen
Goed product
ruikt heerlijk en de kat vindt het ook heerlijk
Super geurverdrijver, die ook nog een schitterende lavendel,- en bloemengeur verspreid.
ruikt lekker maar de geur is wel snel weg
Echt super! Voor mensen met een kattenbak in de woonkamer is dit een uitkomst! Aanrader!
Geen last meer van klachten over een kattengeur
Bij deze hitte stonk de bak niet. Dat was aangenaam.
Goede en subtiele geur. Doet wat het moet doen, zonder storend te zijn.
goede levering en zeer te vreden over het produkt
Een kleine dosis volstaat. Geen chemische geur. Geur blijft lang hangen. Met drie katten in huis, wordt de kattenbak wel dagelijks geledigd, maar na enkele dagen begint het toch te ruiken, met deze geurverdrijver merk je dat veel minder.
5148
1311
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Bloemenparfum
€ 4,99
Lavendelgeur
€ 4,99
Groene theegeur
€ 4,99
Aardbeiengeur
€ 4,99
2 x Aardbeiengeur
€ 9,49
2 x Lavendelgeur
€ 9,49
2 x Groene theegeur
€ 9,49
2 x Bloemenparfum
€ 9,49
3 x Bloemenparfum
€ 12,95
3 x Aardbeiengeur
€ 12,95
3 x Lavendelgeur
€ 12,95
3 x Groene theegeur
€ 12,95
Beau Beau Toiletdeo voor de kattenbak

Beau Beau Kattenbak Geurverdrijver

Deze Beau Beau Kattenbak Geurverdrijver helpt vieze geurtjes van de kattenbak te neutraliseren, waardoor de kattenbak langer fris blijft ruiken. Deze geurverdrijver is veilig voor mens en dier en is eenvoudig toe te passen door de poeder over de gehele oppervlakte in de bak te strooien.

Bij Brekz kunt u geurverdrijvers goedkoop bestellen. Neem een kijkje in ons assortiment en koop nu Beau Beau Kattenbak Geurverdrijver tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel.

Ander product?

Zoekt u een kattenbak geurverdrijver met de keuze uit verschillende geuren? Kijk dan eens naar Deodo Kattenbak Geurverdrijvers. Voor andere varianten kunt u kijken op de pagina van onze kattenbakken en toebehoren.

Beaphar
https://www.brekz.be/25807-home_default/beau-beau-toiletdeo-voor-de-kattenbak.jpg
4.95 2019/01/01
toiletdeo s van Brekz zijn altijd in orde laat een frisse geur achter en is zijn geld waard.
Heel goed houd vervelende geurtjes tegen
Perfect voor de kattenbak!!!
2195
1312
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,95
per 2
€ 9,49
CSI Urine Kattenbakreiniger

Productinformatie CSI Urine Kattenbakreiniger

CSI Urine Kattenbakreiniger is speciaal geformuleerd om de vlekken en geuren veroorzaakt door de urine van uw kat volledig te verwijderen. huisdierurine is niet zomaar te verwijderen met conventionele schoonmaakmiddelen. De urine is na schoonmaak op moleculair niveau echt nog aanwezig, ondanks dat het schoonmaakmiddel de geur tijdelijk maskert. CSI Urine Kattenbakreiniger pakt de urine aan op moleculair niveau met behulp van bacteriën en enzymen, en werkt op zowel nieuwe als oude hardnekkig vlekken, zonder schrobben.

Ook al maakt u de kattenbak van uw kat regelmatig schoon, u zult merken dat de geur van urine vaak niet volledig verdwijnt. Dit komt doordat wanneer huisdierurine opdroogt, de welbekende ammoniak geur wordt geproduceerd. Na schoonmaak met gewone middelen zijn de urineresten niet volledig verwijderd. Urine bestaat onder andere uit urinezuurkristallen. Deze urinezuurkristallen zijn niet in water oplosbaar en zullen blijven kleven aan het oppervlak van uw kooi. Deze urinezuurkristallen kunnen wel tot 10 jaar achterblijven en geactiveerd worden door (lucht)vochtigheid! Alleen een gespecialiseerd product als CSI Urine Kattenbakreiniger zal de urineresten volledig verwijderen.

CSI werkt samen met de natuur. Deze vlekverwijderaar maakt gebruik van enzymen, die natuurlijk worden geproduceerd door bacteriën. Geen agressieve chemicaliën te bekennen! Enzymen breken moleculen af, zodat bacteriën zich hiermee kunnen voeden. In uw eigen lichaam komen ook heel veel enzymen voor die helpen met het verwerken van uw eten. De bacteriën van CSI produceren enzymen die actief werken tegen urine. Deze enzymen vallen de urinemoleculen aan en breken ze volledig

Bij Brekz kunt u hygiëneproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons uitgebreide assortiment en koop nu CSI Urine Kattenbakreiniger tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel bestel bij Brekz.

Gebruiksaanwijzing CSI Urine Kattenbakreiniger

 • Controleer eerst op een onopvallende plek of het product niet leidt tot kleuraantasting.
 • Verwijder al het overtollige urine, eventuele uitwerpselen en of braaksel met keukenpapier
 • Spuit de plek met CSI Urine rijkelijk, en overlap hierbij de randen van de vlek.
 • U hoeft niet te schrobben. Gebruik dit product ook niet in combinatie met andere schoonmaakmiddelen.
 • Laat het product aan de lucht drogen. Dit kan van 24-48 uur duren.
 • Wanneer de vlek volledig is opgedroogd, kunt u met een borstel of stofzuiger de resten weghalen.

Ander hygiëneproduct?

Bent u op zoek naar een alternatief voor CSI Urine Kattenbakreiniger? Bekijk dan eens ons totaalaanbod hygiëneproducten voor de kat. Hier vindt u onder andere CSI Urine Kat & Kitten Vlekken & Geur verwijderaar.

https://www.brekz.be/31883-home_default/csi-urine-kattenbakreiniger.jpg
11.95 2019/01/01
34340
16173
CSI Urine Kattenbakreiniger > Meer informatie
Verpakking Prijs
500 ml
€ 11,95
2 x 500 ml
€ 22,95
Kattenbak Strooideo
https://www.brekz.be/30693-home_default/kattenbak-strooideo.jpg
4.99 2019/01/01
33557
15918
Kattenbak Strooideo > Meer informatie
Kattenbak Strooideo 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Babypoeder
€ 4,99
Lentefris
€ 4,99
3 stuks Babypoeder
€ 13,99
3 stuks Lentefris
€ 13,99
CSI Urine Kattenbak Granules

Productinformatie CSI Urine Kattenbak Granules

CSI Urine Kattenbak Granules is speciaal geformuleerd om urine en geuren van de urine van katten uit uw kattenbak te verwijderen. Kattenbakken kunnen flink stinken. Voor u als kattenbaasje kan dat erg vervelend zijn. CSI Urine Kattenbak Granules houdt uw kattenbak langer fris! SI Urine Kattenbak Granules werkt namelijk samen met de natuur!

CSI maakt gebruik van enzymen, die natuurlijk worden geproduceerd door bacteriën. Enzymen breken moleculen af, zodat bacteriën in de natuur zich hiermee kunnen voeden. In je eigen lichaam komen ook heel veel enzymen voor die u helpen met het verwerken van uw eten. De bacteriën van CSI produceren enzymen die actief werken tegen urine. Deze enzymen vallen de urinemoleculen aan en breken deze af. Wanneer u deze granules toevoegt aan uw kattengrit, zal de gebruiksduur van het grit worden verdubbeld.

Werking op basis van bacteriën:
1. De bacteriën worden toegediend aan kattengrit en worden pas geactiveerd wanneer een huisdier de kattenbak gebruikt.
2. De bacteriën produceren enzymen die het urinezuur gaat afbreken.
3. Telkens wanneer de kattenbak wordt gebruikt produceren de bacteriën deze enzymen en breken de urine af totdat de bacteriën zijn opgegeten door andere bacteriën.
4. De enzymen breken zichzelf af wanneer zij hun werk hebben voltooid.

Om het nog mooier te maken, CSI Urine Kattenbak Granules is 100% gifvrij en volledig vrij van agressieve chemicaliën. Leeg uw kattenbak en maak deze schoon. Vul deze vervolgens met de nieuwe grit vulling. Verdeel simpelweg een dunne laag CSI Urine Kattenbak Granules bovenop de nieuwe kattenbak vulling en geniet van uw langdurig geurvrije kattenbak.

Bij Brekz kunt u hygiëneproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons uitgebreide assortiment en koop nu CSI Urine Kattenbak Granules tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld bij Brekz.

Ander Product?

CSI Urine Kattenbak Granules is perfect te combineren met CSI Urine Kattenbakreiniger. Combineer deze producten voor een urinegeurvrije kattenbak. CSI Urine Kattenbakreiniger en andere hygiëneproducten vind u bij ons uitgebreide assortiment Kattenbakken en toebehoren.

https://www.brekz.be/31884-home_default/csi-urine-kattenbak-granules.jpg
10.95 2019/01/01
34341
16174
CSI Urine Kattenbak Granules > Meer informatie
Verpakking Prijs
400 gram
€ 10,95
2 x 400 gram
€ 20,95
Koolfilter voor Kattenbak Diego/Vico Easy Clean

Koolfilter voor Kattenbak Diego/Vico Easy Clean

Koolfilter voor Kattenbak Diego/Vico Easy Clean is een koolfilter voor de Diego en Vico Easy Clean kattenbakken. Het actieve koolfilter neutraliseert vieze geurtjes waardoor de omgeving waarin de kattenbak staan, fris blijft ruiken. Deze koolfilter plaatst u eenvoudig in de geschikte kattenbakken met koolfilters.

Bij Brekz kunt u accessoires voor de kattenbak goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Koolfilter voor Kattenbak Diego/Vico Easy Clean tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Koolfilter voor Kattenbak Diego/Vico Easy Clean

Deze koolfilter past in:

Kattenbak Diego antraciet:

 • Met dubbele rand en klep om te voorkomen dat de kat het kattengrit en ontlasting uit de bak meeneemt. 
 • Met het Easy-Click systeem voor het eenvoudig plaatsen en verwijderen van de kap. 
 • Met handvat, waardoor de bak eenvoudig is op te tillen en te verplaatsen.

Kattenbak Vico Easy Clean:

 • Met opklapbare voorkant voor het eenvoudig schoonmaken van de bak. 
 • Met dubbele rand om de kattenbakvulling en ontlasting in de bak te houden wanneer de kat aan het graven is of de bak wilt verlaten. 
 • Kap snel los en vast te maken dankzij Easy-Click systeem
 • Dankzij het handvat is de bak eenvoudig te verplaatsen.

Ander product?

Zoekt u de kattenbakken waarin deze koolfilter past? Kijk dan naar de Kattenbak Diego antraciet of Kattenbak Vico Easy Clean. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze kattenbakken en toebehoren.

https://www.brekz.be/27671-home_default/koolfilter-voor-kattenbak-diegovico-easy-clean.jpg
4.75 2019/01/01
31567
15335
Koolfilter voor Kattenbak Diego/Vico Easy Clean > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 1,75
Per 3
€ 4,75

Kattenbakzakken

Grote Kattenbakzakken Boon

Grote Kattenbakzakken Boon

Grote Kattenbakzakken Boon zijn kattenbakzakken van groot formaat en passen onder andere op Mega Comfy kattenbakken. Deze kattenbakzakken zijn volledig biologisch afbreekbaar en passen op Mega Comfy kattenbakken en op kattenbakken met vergelijkbare afmetingen. De kattenbakzakken zijn verpakt per 10 stuks.
De afmetingen van dit product zijn: 69x20x46 cm.

 • Grote kattenbakzakken
 • Passen onder meer op Mega Comfy kattenbakken
 • Volledig biologisch afbreekbaar
 • Per 10 stuks verpakt
 • Afmetingen: 69x20x46 cm

 

Bij Brekz kunt u de beste kattenbakken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Grote Kattenbakzakken Boon tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld kattenbakzakken van Europet? Kijk dan eens bij Europet Easy Cat Hygiënische kattenbakzakken. Een overzicht van al onze Kattenbakken vindt u hier. 

https://www.brekz.be/20768-home_default/grote-kattenbakzakken-boon.jpg
3.25 2019/01/01
Snelle levering! Prima zakken, ruiken lekker fris!
Deze kattenbakzakken zijn inderdaad groot. Alleen zijn wat dun zodat de zakken tijdens gebruik vrij snel kapot gaan.
heel gemakkelijk en de kattenbak blijft proper!
Ben content dat ik de grote zakken heb kunnen vinden bij jullie ga zekers er nog bestellen als ze bijna op zijn jullie mogen er zekers op rekenen grtjes mia maebe
31407
12546
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Naturel
€ 3,25
Lavendelgeur
€ 3,25

Overige

Kattenbakschep Cup

Kattenbakschep Cup

Kattenbakschep Cup is een handige schep om uitwerpselen mee uit de kattenbak te filteren. Met deze schep haalt u alleen het grit uit de kattenbak dat vuil is. Dankzij het ontwerp met gleuven valt het schone grit terug in de kattenbak. Zo vermindert u zowel het gebruik als de verspilling van kattengrit. Het solide ontwerp zorgt dat de scherp lange tijd mee gaat. Ideaal voor iedere kattenbak.

 • Handige schep met gleuven voor filteren
 • Solide ontwerp dat lange tijd mee gaat
 • Verminder de verspilling van kattengrit
 • Ideaal voor gebruik bij iedere kattenbak

Bij Brekz kunt u de beste kattenbakken producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Kattenbakschep Cup tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kattenbakschep van het merk Trixie? Kijk dan eens bij onze Trixie Grove Kattenbakschep.

https://www.brekz.be/27126-home_default/kattenbakschep-cup.jpg
3.49 2019/01/01
Heel gemakkelijk om de kattenbak proper te houden ! Een aanrader
Goed en gebruiksvriendelijk
Handige schep.Het aanzetstuk bij de greep mag best steviger zijn om te voorkomen dat hij breekt bij klonten die vastzitten aan de zijkant
30904
15114
Kattenbakschep Cup > Meer informatie
Kattenbakschep Cup 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,49
Curver deur voor de 400460 antraciet

Curver deur voor de 400460 antraciet

De Curver deur voor de 400460 antraciet is een handig vervangbaar deurtje voor de Petlife kattenbak van Curver. Hier kunt u gemakkelijk de kattenbak mee afsluiten, waardoor u nare geurtjes kan voorkomen. Ook hoeft u De afmetingen van het deurtje zijn 59x39x39 cm. 

 • In antraciet 
 • Sluit de kattenbak af, zo voorkomt u dat nare geurtjes zich verspreiden
 • Transparant, dus u kunt uw kat nog zien zitten

Bij Brekz kunt u de beste kattenbakken voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Curver deur voor de 400460 antraciet tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Andere kattenbak?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Curver deur voor de 400460 antraciet? Bekijk dan eens ons totaalaanbod kattenbakken. Hier vindt u onder andere de bijpassende Curver kattenbak

https://www.brekz.be/21728-home_default/curver-deur-400460-antraciet.jpg
2.25 2019/01/01
22410
13252
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 2,25
Kattenbakschep

Kattenbakschep

De Kattenbakschep is een eenvoudige plastic kattenbakschep en is verkrijgbaar in twee soorten. De kattenbakschep van is geschikt voor gebruik bij iedere kattenbak en is verkrijgbaar in een grove en fijne uitvoering. Zo kunt u de schep kiezen die bij uw type kattenbakgrit past. De kattenbakschep wordt geleverd in beige, zwart of grijs. 

 • Eenvoudige kattenbakschep
 • Verkrijgbaar in grove en fijne variant
 • In 2 kleuren verkrijgbaar
 • Effectief voor iedere kattenbakvulling

 

Bij Brekz kunt u de beste kattenbakken producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Kattenbakschep tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een grove kattenbakschep? Kijk dan eens bij de Grove Kattenbakschep zwart. Een overzicht van al onze kattenbakken producten vindt u hier.

Brekz
https://www.brekz.be/26507-home_default/goedkope-kattenbakschep-van-riel.jpg
1.49 2019/01/01
Geen beste kwaliteit, erg flodderig. Ben benieuwd hoelang ze meegaan.
Prima, doet wat het doen moet
Zeer gemakkelijk alleen spijtig van de kleur vroeg een grijze en kreeg een groene.
Prima schepje voor de klonten uit de kattenbak. Klonten en dergelijke blijven in het schepje en de korrels glijden mooi door de openingen weer in de bak zodat je de uitwerpselen makkelijk weg kunt gooien. Prima schepje.
Ideaal voor grote korrels
Product is wat je ervan mag verwachten. Leverancier echter niet.
praktisch, proper en niet duur
De eerste die we kregen zat vastgeplakt met plakband en brak meteen bij het loshalen. Het materiaal is kennelijk niet geweldig sterk. De tweede heeft tot nu toe overleefd en voldoet uitstekend.
mooie grote fijnmazige schep die geen rotzooi geeft bij scheppen.
Handig in gebruik, juiste grote van de mazen waardoor je de bak erg makkelijk kan uitscheppen.
4287
2259
> Meer informatie
Kattenbakschep 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Grof
€ 1,49
Fijn
€ 1,49
Grove Kattenbakschep

Grove Kattenbakschep zwart

De Grove Kattenbakschep zwart is een eenvoudige plastic schep om de kattenbak mee leeg te maken. Deze grove schep is ideaal voor grit dat klontert. De schep is gemakkelijk schoon te maken. De afmetingen van deze schep zijn 29x13 cm. Het product is beschikbaar in verschillende leuke kleuren.

 • Eenvoudige kattenbakschep
 • Ideaal voor klonterend grit
 • Makkelijk schoon te maken
 • Afmetingen: 29x13 cm


Bij Brekz kunt u de beste kattenbakproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Grove Kattenbakschep zwart tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander kattenbakproduct?

Bent u op zoek naar een alternatief voor de Grove kattenbakschep zwart? Bekijk dan eens ons totaalaanbod kattenbakproducten. Hier vindt u onder andere de Beeztees Kattenbakschep en de Beeztees Kattenbakgeurverdrijver.

Brekz
https://www.brekz.be/25003-home_default/grove-kattenbakschep.jpg
2.49 2019/01/01
3188
1767
Grove Kattenbakschep Zwart > Meer informatie
Grove Kattenbakschep 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 2,49
Poepschep Easy Scoop
https://www.brekz.be//img/p/be-default-home_default.jpg
7.95 2019/01/01
33694
15955
> Meer informatie
Poepschep Easy Scoop 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 7,95
koolfilter voor kattenbak universeel
https://www.brekz.be/30971-home_default/koolfilter-voor-kattenbak-universeel.jpg
1.99 2019/01/01
Is dunner dan het filter wat ik had. Maar dubbel gevouwen past het precies. Geen nare luchtjes meer. En een super snelle bezorging van Brekz
33698
15959
koolfilter voor kattenbak universeel > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 3
€ 1,99
Per 9
€ 4,99

Klontvormend

Biokat’s Diamond Care Classic kattengrit
https://www.brekz.be/27661-home_default/biokats-diamond-care-classic-kattengrit.jpg
8.49 2019/01/01
31557
15328
Biokat’s Diamond Care Classic kattengrit > Meer informatie
Verpakking Prijs
8 Liter
€ 8,95
€ 8,49
3 x 8 liter
€ 24,95
€ 22,95
Biokat’s Diamond Care Fresh kattengrit
https://www.brekz.be/27662-home_default/biokats-diamond-care-fresh-kattengrit.jpg
8.49 2019/01/01
Goed product
Twee katers maken gebruik van dit grit. Werd aanbevolen door de dierenwinkel, omdat het actieve kool de urinelucht verminderd.
Goed product die vieze luchtjes goed tegen houd.
31558
15329
Biokat’s Diamond Care Fresh kattengrit > Meer informatie
Verpakking Prijs
8 Liter
€ 8,95
€ 8,49
3 x 8 liter
€ 24,95
€ 22,95
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Kattenbakken en toebehoren

Bij Brekz kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan producten voor de kattenbak. Wij hebben niet alleen diverse soorten kattenbakken, maar ook voorlegmatten die ervoor zorgen dat het kattengrit zich niet overal verspreidt, kattenbakzakken waarmee het grit gemakkelijk verwijdert en geurverdrijvers die de vieze lucht verdrijven. Daarnaast verkopen wij nog enkele schepjes en deurtjes voor de kattenbak.

Bekijk hieronder ons ruime assortiment en bestel de beste kattenbak of kattenbakbenodigdheden gemakkelijk en goedkoop online bij Brekz. Uw bestelling wordt snel bij uw bezorgd!

Kattenbakken

Wij verkopen een simpele kattenbak met rand in drie verschillende kleuren, een kattenbak van Curver met een rooster aan de voorkant en een geurfilter, de Trixie Kattenbak met rand met een extra hoge rand. Deze bak is geschikt om jonge katten te leren op de bak te gaan. De Kattenbak Berto heeft een scheidingssysteem waarmee u spaarzaam omgaat met het grit.

Voorlegmatten

De Dirty Cat Droogloopmat is gemaakt van zeer goed absorberend materiaal en gemakkelijk te wassen. De Trixie Voorlegmat Kattenbak 45 x 37 cm is antislip en gemaakt van kunststof. Deze mat is ook verkrijgbaar in 60 x 40 cm en met een halfronde vorm.

Geurverdrijvers

Deodo Kattenbak Geurverdrijver is er in vier heerlijke geuren: bloemen, groene thee, lavendel en aardbeien. Beau Beau Kattenbak Geurverdrijver is een poeder dat u in de bak strooit om de geur te verminderen. Beeztees Kattenbakgeurverdrijver is een strooipoeder in de geuren lavendel en citrus. Van Beeztees is er ook een koolfilter dat geuren neutraliseert en Katfresh kattenbakgeurverdrijver bestaat uit geurabsorberende korrels.

Kattenbakzakken, schepjes en deurtjes

U kunt bij ons kiezen uit twee soorten kattenbakzakken: grote zakken van Boon die volledig biologisch afbreekbaar zijn en zakken van Trixie die in drie maten verkrijgbaar zijn. Wij verkopen van Trixie ook een grove kattenbakschep. Daarnaast verkopen wij een schepje dat in zowel grof als fijn verkrijgbaar is en grijs of blauw gekleurd is. Verder kunt u bij ons drie kattenbakdeurtjes bestellen: een van Europet, een van Curver in antraciet en een van Curver in bruin.

Andere kattenbenodigdheden dan kattenbakken en toebehoren?

Bekijk ook ons assortiment aan kattengrit en hygiëneproducten voor katten en bestel de beste producten snel bij Brekz!

Terug