terug
Katten accessoires
Brekz biedt u een breed aanbod met allerlei accessoires die het leven van u en uw kat gemakkelijker maken. U kunt deze benodigdheden eenvoudig en goedkoop bij ons bestellen.
Lees meer ..
Katten accessoires

Katten accessoires

In onze online dierenspeciaalzaak vindt u naast alle merken kattenvoer, natuurlijk ook een breed assortiment aan katten accessoires. Van kattenbakken, kattenluiken en voerbakken tot reisartikelen en krabpalen, in het  brede en gevarieerde aanbod van Brekz vindt u vrijwel altijd wat u zoekt. Alles wat het leven van uw kat gezonder en aangenamer maakt vindt u hier gemakkelijk en goedkoop op één adres! 

Bent u benieuwd naar klant ervaringen met onze Kattenbenodigdheden en de service van Brekz, leest u dan de Brekz klantbeoordelingen op Trustpilot.
 

Assortiment kattenaccessoires

Onderstaand vindt u een beknopt overzicht van de verschillende producten voor uw kat. Kijkt u gerust rond. Voor nadere informatie over de verschillende kattenaccessoires kunt u de teksten bij de producten raadplegen of contact opnemen met de medewerkers onze Klantenservice.

Kattenbakken, kattengrit en hygiëne

Wanneer uw kat niet zelfstandig naar buiten kan om zijn of haar behoefte te doen, zijn een goede kattenbak en kattengrit natuurlijk onmisbaar. In ons assortiment Kattenbakken vindt u een keur aan bakken en toebehoren zoals kattenbakzakken, geurverdrijvers enzovoort. Kattengrit zorgt voor vermindering van urinegeuren en het gemakkelijk wegwerpen van ontlasting van uw kat. Tegenwoordig zijn er veel verschillende merken kattengrit verkrijgbaar. U kunt kiezen uit klei- of houtkorrels, maar ook voor grove kattengrit, kattengrit met of zonder geur of maximaal absorberende grit. Een goede hygiëne maakt het leven van uw kat aangenaam. Neemt u ook eens een kijkje bij onze andere Hygiëne producten. Hier vindt u onder meer geur- en vlekkenverwijderaars.
 

Kattenluiken

Het liefst wilt u uw kat waarschijnlijk de vrijheid geven om naar binnen en buiten te kunnen, ook wanneer u zelf niet thuis bent. Een kattenluik is in de meeste gevallen een hele goede oplossing. Tegenwoordig zijn er 'slimme' kattenluiken, die andere katten uit de omgeving buiten de deur houden. Kijkt u eens in ons assortiment Kattenluiken, wat er allemaal mogelijk is. Zo zijn er kattenluiken van Pet Safe / Stay Well en Cat Mate die via een magneetje in de halsband of de microchip van uw kat alleen voor uw kat toegankelijk zijn.
 

Kattenmanden en krabpalen

Zoekt u simpele, fijne kattenmand of een luxe, fraai model die qua tint en motief ook nog past bij uw interieur? Bepaal nu uw voorkeur aan de hand van ons Kattenmanden-assortiment. Wilt u verveling bij uw kat en het krabben aan meubels voorkomen, gun uw trouwe huisdier dan een krabpaal. Het biedt uw kat ook een privéplek en helpt bij het scherpen van de nageltjes. Naast het assortiment aan Krabpalen, zijn er ook verschillende accessoires aan de krabpaal toe te voegen.

Vachtverzorging

Er wordt vaak gezegd dat de vacht van uw kat uitstraalt hoe gezond hij of zij is. Het is daarom belangrijk om de vacht van uw kat goed te verzorgen. Onder de categorie Vachtverzorging vindt u borstels, kammen, furminators, shampoos en andere verzorgende artikelen die  die helpen de vacht van uw kat gezond te houden. Wanneer de vacht niet glanst en kale plekken vertoont, kan het zijn dat uw kat een aandoening of allergie heeft. Het is dan raadzaam om contact op te nemen met uw dierenarts en over te stappen op speciaalvoer ter ondersteuning van huid en vacht. Heeft uw kat last van vlooien of ander ongedierte, kijkt u dan bij onze Kattenapotheek.
 

Voerbakken en Drinkfonteinen

U vindt bij ons Katten voerbakken en drinkfonteinen met toebehoren in allerlei formaten, uitvoeringen en prijsklassen. Van een eenvoudige melanine bak, tot een katten voerautomaat, het gevarieerde assortiment biedt voor elke kat wat wils.
 

Overige kattenbenodigdheden

Bovenstaande artikelen zijn slechts een greep uit ons aanbod aan kattenaccessoires. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor een brede sortering Kattenhalsbanden en tuigjes. Halsbanden zijn verschillend in maat, soort, kleur, materiaal en prijsklasse. Hier vindt u ook kattenbelletjes, adreskokers en looplijnen voor uw kat. Tuigjes kunnen fijn zijn om te gebruiken wanneer u uw (jonge) kat veilig wilt laten wennen aan het bewegen in de buitenlucht. Daarnaast bieden we verschillende Reisbenodigdheden die van pas komen wanneer u op reis gaat met uw trouwe metgezel. Voor het omheinen van het leefgebied van uw huisdier, binnen of buiten, zijn er Afrasteringsproducten en Trainingsmiddelen voor handen. 
 

Volledig assortiment?

Bent u in plaats van deze kattenbenodigdheden op zoek naar speelmateriaal, kijkt u dan bij ons kattenspeelgoed

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.