terug
Katten accessoires
Brekz biedt u een breed aanbod met allerlei kattenaccessoires die het leven van u en uw kat gemakkelijker maken. U kunt deze benodigdheden eenvoudig en goedkoop bij ons bestellen.
Lees meer ..
Katten accessoires

Ruime keuze kattenaccessoires

In onze online dierenspeciaalzaak vindt u naast alle merken kattenvoer, ook een breed assortiment aan kattenaccessoires. Van kattenbakken en kattenluiken tot reisartikelen en krabpalen. In het brede en gevarieerde aanbod van Brekz vindt u vrijwel altijd wat u zoekt. Alles wat het leven van u en uw kat eenvoudiger en aangenamer maakt, vindt u hier gemakkelijk en goedkoop op één adres!

Alles voor uw kat op één online adres. Bekijk ons assortiment en koop nu de beste kattenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Assortiment kattenaccessoires

Bekijk al onze accessoires voor de kat online en laat ze eenvoudig en snel thuis bezorgen. Onderstaand vindt u een beknopt overzicht van de verschillende kattenbenodigdheden.

Kattenbakken, kattengrit en hygiëne

Wanneer u een kat heeft, zijn een goede kattenbak en kattengrit natuurlijk onmisbaar. In ons assortiment kattenbakken vindt u een uitgebreid aanbod aan bakken en toebehoren zoals kattenbakzakken en geurverdrijvers. Met de juiste kattenbakvulling zorgt u voor een optimale hygiëne. Tegenwoordig zijn er veel verschillende merken kattengrit verkrijgbaar zodat er altijd wel een geschikte variant voor u bij zit. U kunt onder andere kiezen uit klei- of houtkorrels, maar ook voor kattengrit, met of zonder geur. Een goede hygiëne maakt het leven van uw kat aangenaam. Neemt u ook eens een kijkje bij onze andere hygiëne producten. Hier vindt u onder meer geur- en vlekverwijderaars.

Uw kat naar buiten

Gaat uw kat graag naar buiten op avontuur? Met ons ruime aanbod kattenluiken kan uw kat veilig naar binnen en buiten, ook wanneer u zelf niet thuis bent. Tegenwoordig zijn er 'slimme' kattenluiken, die andere katten uit de omgeving buiten de deur houden. Zo zijn er kattenluiken van Staywell die via een magneetje in de halsband of de microchip van uw kat alleen voor uw kat toegankelijk zijn.

Voor extra veiligheid buiten kunt u uw kat een reflecterend halsbandje of een adreskokertje om doen. Wilt u uw kat liever niet alleen buiten hebben óf moet wilt u hem langzaam laten wennen aan de buitenwereld? Dan kunt u gebruik maken van een kattentuigje. Kijk bij onze halsbanden en tuigjes voor de beste opties voor uw kat.

Kattenmanden en krabpalen

Zoekt u een simpele, fijne kattenmand of een luxe, fraai model die qua uiterlijk ook nog past bij uw interieur? Van radiatormand tot ware relaxstoel, in ons kattenmandjes assortiment vindt u het allemaal! Naast een lekkere lig plek heeft uw kat ook een plek nodig om zijn nagels te slijpen. Om te voorkomen dat dit aan de meubels gedaan wordt, geeft u uw kat het beste een goede krabpaal. Op onze pagina met krabpalen vindt u kleine krabplankjes voor aan de muur tot uitgebreide speelparadijzen voor uw kat.

Vachtverzorging

Een goede vachtverzorging draagt bij aan de gezondheid van uw kat. Onder de categorie vachtverzorging vindt u borstels, kammen, Furminators, shampoos en andere verzorgende artikelen die helpen de vacht van uw kat gezond te houden. Heeft uw kat last van vlooien of ander ongedierte, kijkt u dan bij onze Kattenapotheek.

Eten en drinken

U vindt bij ons katten voerbakken en drinkfonteinen met toebehoren in allerlei formaten, uitvoeringen en prijsklassen. Ons uitgebreide assortiment speelt in op allerlei verschillende wensen en behoeften. Zo zijn er simpele maar efficiënte RVS bakken, schrokbakken voor de snelle eters en speciale drinkfonteinen.

Kattenaccessoires voor op reis

Moet uw kat naar de dierenarts of gaat hij mee op vakantie? Dan kunt u terecht bij onze reisbenodigdheden voor een passend vervoermiddel. U vindt hier verschillende reistassen en reismanden voor uw kat.

Volledig assortiment?

Bent u in plaats van deze kattenbenodigdheden op zoek naar speelmateriaal? Kijkt dan eens bij ons uitgebreide aanbod kattenspeelgoed.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.