Kattenhalsbandjes en tuigjes

Met het assortiment kattenhalsbandjes en tuigjes van Brekz maakt u uw kat gemakkelijk herkenbaar! De kattenhalsbanden en tuigjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, lengtes en patronen.
Lees meer ..
Reflecterend
Halsbandjes
Tuigjes
Overige

Tuigjes

Overige

Lichthalsbanden

Tuigjes

Kittentuig met kliksysteem

Productinformatie Kittentuig met kliksysteem

Kittentuig met kliksysteem is een kattentuigje dat speciaal is gemaakt voor kittens. Dit tuigje kan makkelijk versteld worden, waardoor het makkelijk is om hem aan de grootte van uw kitten aan te passen. Het is gemaakt van stevig nylon en is beschikbaar in het rood en in het zwart. 

Kittentuig met kliksysteem is daarnaast erg makkelijk schoon te maken. Een praktisch en veelzijdig tuigje - geschikt voor iedere kitten!

Bij Brekz kunt u Kittentuig met kliksysteem goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu kattenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander product?

Wellicht is deze reflecterende neon-halsband ook leuk voor uw kitten. Voor een handig overzicht van de overige accessoires in ons assortiment, kunt u kijken op onze overzichtspagina kattenaccessoires.

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.be/30788-home_default/kittentuig-met-kliksysteem.jpg
8.49 2019/01/01
Goed product en vlotte verzending. Wel wat eenvoudig ingepakt. Alles zat los in de doos en sommige dingen waren wat gebutst en opengescheurd. Geen schade aan de producten.
33578
15925
Kittentuig met kliksysteem > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Rood
€ 8,49 (€ 8,49/ct)
Zwart
€ 8,49 (€ 8,49/ct)
Kattentuig met kliksysteem

Productinformatie Kattentuig met kliksysteem

Kattentuig met kliksysteem is een stevig kattentuigje met een verstelbare maat. Het is gemaakt van sterk nylon en heeft een lijn die ook van nylon is gemaakt. 

Kattentuig met kliksysteem is makkelijk schoon te maken. Het tuigje is kan snel versteld worden waardoor het gemakkelijk aangepast kan worden aan uw kat. Een handige accessoire voor uw kat! 

Bij Brekz kunt u Kattentuig met kliksysteem goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu kattenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
        

Andere accessoire nodig? 

Wij hebben dit verstelbare kattentuigje ook voor kittens. Bent u nog op zoek naar een ander tuigje of een andere halsband voor uw kat? Op onze overzichtspagina kattenhalsbandjes en -tuigjes vindt u een overzicht van al de producten in ons assortiment. 

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.be/30793-home_default/kattentuig-met-kliksysteem.jpg
8.75 2019/01/01
33580
15926
Kattentuig met kliksysteem > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Rood
€ 8,75 (€ 8,75/ct)
Zwart
€ 8,75 (€ 8,75/ct)
Lief! Kattentuig Unisex voor katten

Lief! Kattentuig Unisex voor katten

Lief! Kattentuig Unisex voor katten is een neutraal kattentuig met looplijn en is geschikt voor volwassen katten. Dit leuke kattentuig is mooi uitgevoerd in klassiek bruin met rood. De meegeleverde lijn heeft een schattig hangertje met Lief! eraan. Het kattentuig is verstelbaar en is geschikt voor volwassen katten. De lijn wordt met een stevige karabijnhaak bevestigd aan het tuigje. 

 • Leuk kattentuig in neutrale en klassieke unisex uitvoering
 • Verstelbaar
 • Inclusief looplijn van 130 cm
 • Geschikt voor volwassen katten
   

Bij Brekz kunt u de beste kattenhalsbandjes en tuigjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Lief! Kattentuig Unisex voor katten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Lief! tuigje voor kittens? Kijk dan eens bij ons Lief! Kittentuig Unisex voor kittens. Een overzicht van al onze Kattenhalsbandjes en tuigjes vindt u hier.

https://www.brekz.be/23331-home_default/lief-kattentuig-unisex.jpg
11.25 2019/01/01
25342
13977
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 11,25 (€ 11,25/ct)

Overige

Adreskokertje voor hond/kat

Productinformatie Adreskokertje hond/kat

Het adreskokertje voor hond/kat is een handig kokertje dat u aan de halsband van uw hond of kat kunt bevestigen. Wanneer uw huisdier is weggelopen of verdwaald, kan dit huisdieraccessoire ervoor zorgen dat hij sneller weer bij uw thuis terug is.

Op het bijgeleverde adres- en informatieformuliertje kunt u gegevens over uw hond of kat invullen, zoals uw adres en telefoonnummer, maar ook belangrijke info over u dier, zoals bijvoorbeeld medicijnen die eventueel toegediend moeten worden of specifieke voeding die hij krijgt in verband met eventuele allergiën. 

Wanneer uw hond of kat gechipt is, is het aan te raden om het chipnummer ook op het adreskokertje voor de hond/kat zetten.

Informatie die belangrijk is om te vermelden:

 • Uw adres / adres van de eigenaar
 • Mobiele telefoonnummer van contactpersoon
 • E-mailadres 
 • Evt. medicijnen die uw huisdier krijgt
 • Specifieke voeding die gegeven moet worden
 • Informatie over evt. afwijkingen in gedrag en gezondheid.


U kunt het adreskokertje voor kat/hond goedkoop online bij Brekz bestellen. Zo bent u er zekerder van dat uw huisdier zijn weg naar huis vindt als hij weggelopen of verdwaald is. 
 

Gebruiksaanwijzing adreskokertje voor hond/kat

Schroef het kokertje open en vul het formuliertje in met de gewenste gegevens. Stop het formuliertje weer in het kokertje, schroef het kokertje weer dicht en hang het aan de halsband van uw hond of kat. Controleer regelmatig of het kokertje nog gesloten is.
 

Andere accessoires voor uw hond/kat?

Bent u ook op zoek naar een halsband of een tuigje voor uw kat? Bekijk dan onze Kattenhalsbandjes en tuigjes

Brekz
https://www.brekz.be/24176-home_default/adreskokertje-voor-de-hondkat.jpg
1.59 2019/01/01
Goed, maar adrespapiertje is na invulling moeilijk terug in kokerje te brengen.
Bij aankomst van mijn bestelling bleken de adreskokertjes er niet bij te zitten. Een mailtje leverde meteen een prettige reactie op en een paar dagen later zaten de adreskokertjes in de brievenbus. Heel correct en accuraat opgelost!
étui idéal pour petit chien
3190
1769
Adreskokertje voor de kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 2
€ 4,49 (€ 2,25/ct)

Lichthalsbanden

Kattenhalsband met dierenprint

Productinformatie Kattenhalsband met dierenprint

Kattenhalsband met dierenprint is een stoere halsband voor de echte huistijger. Uw kat kan zijn innerlijke wilde kleuren laten zien, en er tegelijkertijd super trendy uitzien! Dankzij de handige veiligheidssluiting kunt u deze halsband gemakkelijk om de nek van uw kat bevestigen. Om ervoor te zorgen dat de halsband stevig om de nek van uw kat past, is deze eenvoudig verstelbaar. Aan het halsbandje zou u een penning kunnen bevestigen zodat het duidelijk is waar uw kat thuis hoort.

 • Laat zien dat uw kat ergens thuis hoort
 • Dit kattenhalsbandje is verstelbaar
 • Blijft dankzij de veiligheidssluiting goed rond de hals van uw kat zitten

Bij Brekz kunt u de beste accessoires voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kattenhalsband met dierenprint tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.    

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander product? Kijk dan snel op de pagina van de kattenhalsbandjes en tuigjes.

https://www.brekz.be/30801-home_default/kattenhalsband-met-dierenprint.jpg
3.09 2019/01/01
Mooie halsband voor kat maar is moeilijk te openen.
Gute Verarbeitung des Produktes. Das Glöckchen habe ich für meine Katze abgemacht.
Produit de qualite
33585
15928
Kattenhalsband met dierenprint > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 4,49 (€ 4,49/ct)
Kattenhalsband Nylon

Productinformatie Kattenhalsband Nylon

Kattenhalsband Nylon is een leuk halsbandje voor uw kat in 2 vrolijke uitvoeringen.  Er is een blauwe variant, die reflecterend is en waaraan een belletje hangt. De zwarte variant is bedekt met stijlvolle siersteentjes. Dankzij de handige veiligheidssluiting kunt u deze halsband gemakkelijk om de nek van uw kat bevestigen. De nylon stof zorgt ervoor dat dit halsbandje erg stevig is. Om ervoor te zorgen dat de halsband goed om de nek van uw kat past, is deze eenvoudig verstelbaar. Aan het halsbandje zou u een penning kunnen bevestigen zodat het duidelijk is waar uw kat thuis hoort.

 • Beschikbaar in 2 vrolijke varianten
 • Blijft dankzij de veiligheidssluiting goed rond de hals van uw kat zitten
 • Van stevig nylon

Bij Brekz kunt u de beste accessoires voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kattenhalsband Nylon tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
   

Ander product? 

Bent u op zoek naar een ander product? Kijk dan snel op de pagina van de kattenhalsbandjes en tuigjes. Hier vindt u bijvoorbeeld Lief! Kattentuig Unisex voor katten, in 3 vrolijke kleuren!

https://www.brekz.be/30804-home_default/kattenhalsband-nylon.jpg
5.49 2019/01/01
Goede levering, op tijd
Mooie halsband en niet te duur !
33589
15930
Kattenhalsband Nylon > Meer informatie
Kattenhalsband Nylon 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Blauw
€ 5,49 (€ 5,49/ct)
Zwart
€ 5,49 (€ 5,49/ct)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Kattenhalsbanden en tuigjes

Op onze website heeft u keuze uit vele verschillende soorten kattenhalsbandjes en kattentuigjes voor grote en kleine katten. Een tuigje kunt u gebruiken om uw kitten veilig aan de buitenwereld te laten wennen. Sommige katten gaan het liefst alleen buiten op pad. Bent u bang dat uw kat de weg kwijtraakt? Met een adreskokertje kan de vinder u contacteren wanneer hij of zijn uw kat gevonden heeft.

Assortiment kattenhalsbandjes

Kattenhalsband Nylon is een leuk halsbandje voor uw kat in 2 uitvoeringen. Er is een blauwe variant, die reflecterend is en waaraan een belletje hangt. De zwarte variant is bedekt met stijlvolle siersteentjes. Dankzij de handige veiligheidssluiting kunt u deze halsband gemakkelijk om de nek van uw kat bevestigen.

Kattentuigjes

Om uw kitten veilig aan de buitenwereld te laten wennen kunt u bij ons een kittentuigje kopen. Een tuigje is de ideale manier om uw kleine rakker rustig te laten wennen aan de nieuwe omgeving. Maar ook voor volwassen katten hebben we tuigjes. Het kan zijn dat u een een kat geadopteerd heeft of omdat u bijvoorbeeld bent verhuisd naar een nieuwe omgeving en de kat wilt laten wennen aan de nieuwe buitenomgeving.

Iets anders nodig?

Bent u naast kattenhalsbanden ook nog op zoek naar andere accessoires voor uw kat, neem dan een kijkje bij onze overige kattenaccessoires.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.