Kattenmandjes 

Kattenmanden ​heeft Brekz in alle soorten en maten, kleuren, prints en materialen. Dankzij ons grote assortiment hebben wij voor iedere kat een heerlijk eigen mandje.
Lees meer ..
Beeztees Baboo Kattenmandje met Kattenkopje

Baboo Kattenmandje met Kattenkopje

Het Baboo Kattenmandje met Kattenkopje is het comfortabele ligbed voor uw kat. Door zijn ruime afmetingen is de mand geschikt voor vrijwel alle katten. De zachte vulling maakt deze mand voor uw kat al snel tot het favoriete plekje om zich terug te trekken. Het mandje is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Afmetingen: 48 x 37 x 18 cm.

De witte kleur is uitlopend en is daarom met korting verkrijgbaar. Zolang de voorraad strekt!

Bij Brekz kunt u alle soorten manden voor uw kat eenvoudig en goedkoop bestellen. Maak gebruik van een van onze vele acties om Baboo Kattenmandje met Kattenkopje tegen de scherpste prijs te kopen.
 

Andere mand voor uw kat?

Bent u op zoek naar een andere mand voor uw kat, bijvoorbeeld een ronde mand? Kijk dan eens naar de Thompson Kattenmand. Kijk voor ons hele assortiment aan kattenmanden hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Grijs
€ 12,49
Zwart
€ 12,49
Stewart Kattenligbed

Stewart Kattenligbed

Het Stewart Kattenligbed is een heerlijk zacht ligbedje voor uw kitten of kat. Katten zijn gek op zachte plekjes om lekker in te luieren. Dit mandje wordt in no time de favoriete plek van uw kat. Het ligbedje is goed gevuld en is voorzien van zacht materiaal met een leuke geruite print.
De afmetingen zijn 48x37x15 cm. Het ligbed is leverbaar in twee kleuren; bruin of grijs.

Bij Brekz kunt u de leukste kattenaccessoires gemakkelijk en eenvoudig online bestellen. Wilt u het Stewart Kattenligbed nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele aanbiedingen voor de scherpste prijs! 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product? Kijk dan eens bij het Beeztees Pluche Ligbed. Een overzicht van al onze kattensofa's vindt u op de Productpagina.

> Meer informatie
Stewart Kattenligbed 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Grijs 705259
€ 12,49
bruin 705258
€ 12,49
D&D Home Collection Cat-Dome kattenhuis

D&D Home Collection Cat-Dome kattenhuis

D&D Home Collection Cat-Dome kattenhuis is een fantastisch speelmeubel met mand voor uw kat(ten). De buitenkant is van het meubel is bedekt met duurzaam jute, de randen van de gaten zijn afgewerkt met pluche. Bovenop de ton is een zachte pluche mand waarin uw kat lekker kan luieren. Dit speelmeubel staat garant voor urenlang plezier. 

Afmetingen: 34 x 34 x 72 cm. Let op! Dit is geen krabpaal.

Bij Brekz kunt u de beste kattenmandjes voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu D&D Home Collection Cat-Dome kattenhuis tegen de scherpste prijzen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een huisje voor uw kat? Kijk dan eens bij het D&D Ottoman One huisje voor de kat. Voor een overzicht van al onze kattenmandjes kijkt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Pura Vida
€ 49,95
Cote D'ivoire
€ 49,95
Lief! Pluchen Slaapmand Boys voor kat en hond

Lief! Pluchen Slaapmand Boys voor kat en hond

De Lief! Pluchen Slaapmand Boys voor kat en hond is een blauw gekleurd mandje met een heerlijke, zachte pluche voering. Dit fijne mandje is geschikt voor katten van alle rassen, en ook kleine honden kunnen er heerlijk in liggen. De zachte slaapmand van Lief! heeft een halfrond ontwerp, waardoor uw huisdier een lekker besloten gevoel heeft wanneer hij tot rust komt in zijn mandje. De boys uitvoering van deze Lief! slaapmand heeft een bekleding van blauw pluche aan de binnenkant. Op de grijze onderkant en zijkant staan pootjes van katten en honden afgedrukt. 

De Lief! Pluchen Slaapmand Boys voor kat en hond is verkrijgbaar in twee maten: 40 cm en 50 cm.

 • De boys uitvoering van de Lief! slaapmand met een stoere blauwe kleur
 • Heerlijk zachte slaapmand voor alle katten en kleine honden
 • Halfrond ontwerp, voor een besloten gevoel
 • Een stijlvol en vrolijk design met pootjes op de zijkant
 • Verkrijgbaar in twee verschillende maten


Op de kussens krijgt u alleen garantie op fabricage fouten op de stiksels en de rits. De stof zelf is uitgesloten van garantie.

Bij Brekz kunt u goedkoop de lekkerste hondenkussens en kattenmandjes online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Lief! Pluchen Slaapmand Boys voor kat en hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ander product?

Misschien koopt u liever de Lief! Pluchen Slaapmand Girls voor kat en hond? Of bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld  omdat u een grotere hond heeft? Bekijk dan het overzicht van al onze Hondenkussens.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
40 cm
€ 22,49
50 cm
€ 27,99

Voor thuis

Verpakking Prijs
Per stuk
€ 39,95
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 29,49
Lief! Plaid Girls voor kat en hond

Lief! Plaid Girls voor kat en hond

Lief! Plaid Girls voor kat en hond is een heerlijk zachte deken in een girls uitvoering en is geschikt voor zowel katten als honden. Deze zachte plaid in girls uitvoering heeft een lichtrode kleur en een print van pootjes meegekregen. U kunt het kleed op talloze manieren gebruiken. Zo is hij geschikt voor op de bank, in de mand of in de bench. Of misschien wilt u hem liever in de favoriete leunstoel van uw kat leggen. De Lief! Plaid Girls voor kat en hond mag gezien worden en zal al snel het favoriete plekje worden van uw huisdier. 

De afmetingen van deze plaid zijn: 150 x 100 cm.

 • Heerlijk zachte plaid
 • In rood gekleurde girls uitvoering
 • Op talloze manieren te gebruiken
 • Geschikt voor zowel katten als honden
Op de kussens krijgt u alleen garantie op fabricage fouten op de stiksels en de rits.
De stof is uitgesloten van garantie.
 

Bij Brekz kunt u de beste hondenkussens goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Lief! Plaid Girls voor kat en hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een hondenkussen van Lief! voor girls? Kijk dan eens bij ons Lief! Hondenkussen "Lief". Een overzicht van al onze Hondenkussens vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 27,95
Lief! Pluchen Slaapmand Girls voor kat en hond

Lief! Pluchen Slaapmand Girls voor kat en hond

Lief! Pluchen Slaapmand Girls voor kat en hond is een heerlijk zacht, roze mandje met pluche en is geschikt voor katten en kleine honden. Deze heerlijke zachte slaapmand heeft een halfrond ontwerp en geeft uw huisdier zo een lekker besloten gevoel. De girls uitvoering van deze Lief! slaapmand heeft een bekleding van roze pluche. Op de grijze onderkant en zijkant staan pootjes afgedrukt. 

Dit product is verkrijgbaar in de volgende twee maten: 40 cm en 50 cm.

 • De girls uitvoering van de Lief! slaapmand is van mooi roze pluche
 • Heerlijk zachte slaapmand voor uw kat of kleine hond
 • Halfrond ontwerp, voor een besloten gevoel
 • Leuk design met pootjes op de zijkant
 • Verkrijgbaar in twee maten

Op de kussens krijgt u alleen garantie op fabricage fouten op de stiksels en de rits. De stof is uitgesloten van garantie.

Bij Brekz kunt u de beste hondenkussens goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Lief! Pluchen Slaapmand Girls voor kat en hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een ligkussen voor uw hond? Kijk dan eens bij het Designed By Lotte Ligkussen Script voor de hond. Een overzicht van al onze Hondenkussens vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
40 cm
€ 22,49
50 cm
€ 27,99

Overige

Relaxstoel voor de kat en kleine hond

Relaxstoel voor de kat en kleine hond

De Relaxstoel voor de kat en kleine hond is van het bekende merk Papillon, u kunt dan ook kwaliteit verwachten! De relaxstoel is ontworpen voor optimaal comfort. Het zitoppervlak is gemaakt van een zachte stof en dankzij de speciale vorm kan uw huisdier zich heerlijk in de stoel oprollen. Wilt u uw huisdier niet langer op de koude voer laten slapen, maar hem of haar een comfortabel plekje in uw huis geven, waarbij uw dier ook nog eens alles kan zien? Koop dan snel de Relaxstoel voor de kat en kleine hond!

 • Afmetingen 50 x 50 x 40 cm

Bij Brekz kunt u de beste kattenmandjes en hondenmanden voor uw kat of hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Relaxstoel voor de kat en kleine hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander product?

Bent u op zoek naar vergelijkbare producten? Kijk voor uw kat dan snel op de pagina van de kattenmandjes, en voor uw hond op de overzichtspagina van de hondenkussens.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Grijs
€ 24,99
Roze
€ 24,99
Zwart
€ 24,99
Effen Blauw
€ 24,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 49,99
Rotan Hocker voor de kat

Rotan Hocker voor de kat

De Rodi hocker voor de kat  is een comfortabele mand voor uw kat. Deze trendy mand is gemaakt van rotan en biedt een robuuste slaapplek voor uw kat. Deze kattenmand wordt geleverd exclusief kussen. U kunt zelf een bijpassend kussen bestellen bij de hocker. De kussens hebben een omvang van 37 x 37 cm, zijn gemaakt van zacht pluchte materiaal en zijn leverbaar in de modellen Grizzly Brown en Polar White. Natuurlijk kunt u het kussen ook los gebruiken op uw bank of bovenop de hocker leggen, zodat u een comfortabel voetenbankje voor uzelf hebt!  De Rotan Hocker voor de kat heeft een omvang van 40x45 cm. Met deze leuke kattenmand haalt u zeker een leuk woonaccessoire in huis waarmee u uw kat een groot plezier zult doen!

 • Geschikt voor volwassen katten
 • Gemaakt van rotan
 • Bijbehorende kussens los te bestellen
 • Kussens verkrijgbaar in Grizzly Brown of Polar White
 • Omvang: 40x45 cm (hocker) en 37x37 cm (kussen)

Let op! Kussens worden niet standaard meegeleverd bij bestelling van de hocker.

Bij Brekz kunt u de beste kattenmanden voor uw kat goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Rotan Hocker voor de kat voor een scherpe prijs online. Makkelijk en snel besteld!

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere vergelijkbare kattenmand, bijvoorbeeld de Lief! Pluche Slaapmand Boys voor kat en hond? Of bent u op zoek naar andere kattenaccessoires, neem gerust een kijkje op onze site.

> Meer informatie
Rotan Hocker voor de kat 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Kussen Polar White
€ 10,95
Kussen Grizzly Brown
€ 10,95
Rotan Hocker
€ 58,85
Iride Slof honden- en kattenmand

Iride Slof  honden- en kattenmand

De Iride Slof honden- en kattenmand is een zachte mand voor uw hond of kat. Uw dier kan heerlijk slapen in deze mand, want hij heeft een zachte binnenkant van fleecestof. De mand heeft een afmeting van 40 x 50 cm.

 • Mand voor honden en katten
 • Geschikt om heerlijk in te slapen
 • Heeft een zachte binnenkant van fleecestof
 • Is 40 x 50 cm groot

Bij Brekz kunt u diverse soorten manden voor honden en katten gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld de Iride Slof honden- en kattenmand en uw bestelling wordt snel bezorgd!

Andere honden- of kattenmand dan de Iride Slof honden- en kattenmand?

Bij ons kunt u ook de weersbestendige Doggybag X-treme Fossil voor de hond en de Elba hondenmand blauw van stevig canvas kopen. Voor ons gehele assortiment aan hondenmanden en -kussens kijkt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Blauw
€ 14,99
Roze
€ 14,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 32,95
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 13,49
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 35,95
D&D Home collection petbox kussen voor katten

D&D Home collection petbox kussen voor katten

Het D&D Home collection petbox kussen is een zacht en comfortabel kussen voor uw kat. Dit ronde kussentje kan los gebruikt worden en is geschikt voor alle katten. U kunt dit ronde kussen echter ook gebruiken in combinatie met een D&D Petbox Kattenhuis. Met dit fijne kussen haalt u voor uw kat een fijne slaapplek in huis, waarop uw kat lekker kan uitrusten of luieren gedurende de dag. Het D&D Home collection petbox kussen voor katten heeft een diameter van 34 centimeter.

 • Geschikt voor alle katten
 • Los te gebruiken
 • Te gebruiken in combinatie met een D&D Petbox Kattenhuis
 • Afmeting 34 cm diameter

Let op! Het kussen is niet geschikt voor een droger en/of om te stomen.

Bij Brekz kunt u makkelijk en goedkoop online de meest comfortabele kattenmanden en kattenaccesoires bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu D&D Home collection petbox kussen voor katten. Makkelijk en snel besteld!

Ander product?

Bent u op zoek naar een aanvullend product, bijvoorbeeld  de D&D Petbox cocktail lounge Kattenhuis? Of bent u toch op zoek naar een ander D&D Petbox Kattenhuis? Voor een totaal overzicht van onze kattenmanden en/of kattenaccessoires kunt u terecht op onze site.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,95
per 2
€ 11,49
Verpakking Prijs
37 cm
€ 16,95
45 cm
€ 23,95
Verpakking Prijs
40 cm
€ 19,49
45 cm
€ 27,95

Voor thuis

Trixie Deken Kenny voor hond en kat

Trixie Deken Kenny voor hond en kat

De Trixie Deken Kenny voor hond en kat is verkrijgbaar in twee maten, namelijk 100 x 75 cm en 150 x 100 cm. Trixie is een merk dat al jaren een bekende naam is op het gebied van huisdierproducten, en daarom kunt u van deze deken dus ook kwaliteit verwachten! De deken is gemaakt van een pluche stof, wat extra comfortabel is voor uw huisdier. U kunt de lekkere zachte deken gemakkelijk over uw meubels draperen waardoor uw hond of kat bijvoorbeeld gezellig bij u op de bank kan zitten, terwijl u daar niet telkens vieze meubels aan over houdt. Kortom: de Trixie Deken Kenny voor hond en kat is een ideaal product van goede kwaliteit, die u veel werk kan besparen.

Bij Brekz kunt u de beste honden- en kattenaccessoires voor uw hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Trixie Deken Kenny voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander product?

Kijkt u graag nog even verder naar andere producten waar uw huisdier lekker op uit kan rusten? Kijk voor de kat dan snel op de pagina van de kattenmandjes, en voor de hond op de overzichtspagina van de hondenkussens.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
100 x 75 cm
€ 7,49
150 x 100 cm
€ 11,99
Trixie Deken Cosy voor hond en kat

Trixie Deken Cosy voor hond en kat

De Trixie Deken Cosy voor hond en kat is een zachte en warme deken gemaakt van fleecestof. Leg hem op uw bank, stoel of in de auto zodat uw hond of kat een fijne lig- of slaapplek heeft en de deken beschermt tegen verspreiding van haren en vuil. U kunt de deken gemakkelijke wassen in de wasmachine op 30 graden. 

 • Gemaakt van fleecestof
 • Warm en zacht
 • Geschikt voor meubels en auto
 • Beschermt tegen haren en vuil
 • Geeft een fijne slaapplek
 • Wasbaar op 30 graden

Bij Brekz kunt u diverse hondendekens en -kussens gemakkelijk en voordelig online bestellen. Koop bijvoorbeeld de Trixie Deken Cosy voor hond en kat en uw bestelling wordt razendsnel bij uw thuisbezorgd!

Andere hondendeken dan Trixie Deken Cosy voor hond en kat?

U kunt ook kiezen voor de weersbestendige en duurzame Doggybag Bench Duvet X-treme Zwart of de eveneens van zacht fleece gemaakte Doggybag Wool Blanket Coriander. Bekijk hier ook ons gehele assortiment en bestel de fijnste deken snel online bij Brekz!

> Meer informatie
Verpakking Prijs
100 x 70 cm
€ 13,49
150 x 100 cm
€ 21,95
Ebi Radiator bed sunrise waterhyacinth Beige voor katten

Ebi Radiator bed sunrise waterhyacinth Beige voor katten

De Ebi Radiator bed sunrise waterhyacinth Beige voor katten is een heerlijk slaapplekje voor kat aan de radiator. Met deze kattenmand heeft uw kat warm plekje aan de radiator om een lekker middagdutje te doen bij de verwarming. De Ebi Radiator bed sunrise waterhyacinth Beige voor katten is niet alleen een fijn slaapplekje, ook kan uw kat gedurende de dag lekker luieren in deze kattenmand. Het bed heeft aan de voorkant een grote opening, zodat uw kat gemakkelijk in de mand kan klimmen. In de mand ligt een zacht grijs pluche kussen, zodat uw kat comfortabel ligt.  Dit ligplekje is geschikt voor elke kat en heeft een maximale diepte van 15 cm. Dit radiatorbed heeft een omvang van 45 x 30 x 30 cm en is te verkrijgbaar in de kleur zwart.

 • Geschikt voor elke kat
 • warm lig- en slaapplekje bij radiator
 • Past op elke radiator
 • Maximale diepte 15 cm
 • Afmetingen: 45x30x30 cm

Bij Brekz kunt u makkelijk en goedkoop online de meest comfortabele kattenmanden bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu Ebi Radiator bed sunrise waterhyacinth Beige voor katten.

Ander product?

Dit radiator bed is ook verkrijgbaar in de kleur zwart. Bent u op zoek naar een alternatief product, bijvoorbeeld Ebi Radiator bed cloud nine waterhyacinth voor katten? Of bent u toch op zoek naar een andere slaapplek? Voor een totaal overzicht van onze kattenmanden, kunt u terecht op onze site.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 54,95
per 2
€ 105,50
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 54,95
per 2
€ 105,50
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 19,95
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 22,95
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 38,25
per 2
€ 73,44
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 38,25
per 2
€ 73,49
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,49
per 2
€ 10,49
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 22,95
Verpakking Prijs
Pura Vida
€ 11,50
Cote D'ivoire
€ 11,50
Verpakking Prijs
Medium
€ 9,95
Beeztees Pluchen Ligmand Snooze voor de kat OP is OP

Beeztees Pluchen Ligmand Snooze voor de kat

Beeztees Pluchen Ligmand Snooze voor de kat is een heerlijke mand die uw kat de ruimte en het comfort biedt om zorgeloos uit te rusten. De zachte mand biedt uw kat comfort waardoor deze lekker makkelijk in slaap valt. Voor uw kat is een mand in huis ontzettend belangrijk. De juiste mand biedt uw kat een goede plek om uit te kunnen rusten. Daarnaast zal uw kat zicht geborgen voelen in deze eigen mand. Beeztees Pluchen Ligmand Snooze voor de kat heeft een zachte textuur en de juiste diepte zodat uw kat zich heerlijk kan terug trekken in deze mand.
 
De Beeztees Pluchen Ligmand Snooze voor de kat heeft een mooie ronde vorm waardoor de kat zich gemakkelijk op kan rollen en tegen de kant kan liggen. De zachte pluche randen geven de kat een soort deken waardoor hij lekker warm ligt. Deze mand wordt geleverd met een los kussentje. Dit kussentje kunt u in de mand leggen waardoor de kat kan genieten van nog meer comfort. De mand heeft een afmeting van 40 bij 40cm en een diepte van 15cm. Door de grote diepte en de zachte textuur zal uw kat heerlijk wegdromen in deze mand. Elke kat voelt zich dankzij deze mand onmiddellijk thuis. 

Bij Brekz kunt u de beste artikelen voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu een Beeztees Pluchen Ligmand Snooze voor de kat  tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Ander product?

Bent u in plaats van een Beeztees Pluchen Ligmand Snooze voor de kat op zoek naar een andere ligmand voor uw kat? Kijk dan eens naar de Beeztees Pluchen Ligbed Cosy voor de kat. Voor een volledig overzicht kunt u kijken bij al onze kattenmanden.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Taupe
€ 22,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 12,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 28,49
Verpakking Prijs
40 cm
€ 22,95
50 cm
€ 27,95
Radiatorhangmat voor de kat

Radiatorhangmat voor de kat

De Radiotorhangmat voor de kat is geschikt voor alle katten. Uw huisdier zoekt graag warmte op, met name in de winter. Daarom wil hij het liefst zo dicht mogelijk bij de verwarming zitten. Om dit op een veilige manier mogelijk te maken, bestaat de radiatorhangmat. Deze zachte mat kunt u op een makkelijke, stabiele manier aan de verwarming bevestigen. Uw kat zal er dankbaar gebruik van maken. Deze Radiatorhangmat voor de kat neemt weinig ruimte in beslag en is dus geschikt voor een kleinere woning. 

De kattenmand is beschikbaar in de kleuren grijs, beige en zwart. 
 

Afmetingen Radiatorhangmat voor de kat

Buitenmaat: 43 x 43 x 24 cm
Binnenmaat: 43 x 32 x 23 cm

Bij Brekz kunt u de beste matten voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Radiatorhangmat voor de kat tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Andere kattenmand?

Bent u niet op zoek naar een kattenmand die aan de radiator gehangen kan worden? Bekijk dan onze kattenmandjes pagina. Hier vindt u onder andere ons Steward Kattenligbed.

Radiatorhangmat > Meer informatie
Verpakking Prijs
Grijs
€ 9,99
Zwart
€ 9,99
Ivoor
€ 9,99
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Kattenmanden

Kattenmanden kunt u bij Brekz in alle soorten en maten krijgen. Zoals u vast wel weet is er niets zo belangrijk voor een kat als een lekker geborgen plekje in huis om te rusten. Katten genieten van een besloten plekje met zachte stof, die ze liefst nauw omsluit. Bij Brekz kunt u uw kat zijn nieuwe favoriete rustplekje geven, voor welke plek u ook maar uit komt. Wij hebben voor elke kat een geschikte kattenmand in ons assortiment.
 

Het kattenligbed

Het kattenmandje of kattenligbed is een veelgebruikte rustplek voor de kat. U kunt kiezen uit onze heerlijk zachte modellen van Beeztees, zoals het Beeztees Pluche Ligbed Cosy voor de kat. Of mischien toch het kattenligbed van Stewart. Het Pluche Ligmandje Cheetah heeft een stoere cheetahprint en past naadloos bij het karakter van uw huiskamertijger. Zoekt u een schattig mandje voor de kat van uw dochter? De Lief! Pluche Slaapmand Girls is superzacht en wordt meer dan alleen een favoriet item van uw kat.
 

Huisjes

Wat is er nu leuker dan een huisje voor uw kat? Dit is de ideale plek om je eens lekker in te verbergen en tomeloos te luieren. Het grote voordeel? De kat kan er ook op zitten en als er iets is waar katten van houden, dan is het wel overzicht. De huisjes zijn tevens prima speelobjecten voor de speelse rakkers. Kijk eens bij de huisjes en de coffeebag van D&D, zoals deze D&D Ottoman One
 

Overige plekjes

Verder zijn er nog een aantal praktische en leuke oplossingen voor uw kat. Zo is er de Radiatorhangmat voor de kat. Ideaal voor als er weinig ruimte is op de vloer, voor de gezelligheid, of om de kat wat meer overzicht te geven. De plaids van Lief! zijn precies zoals u het leest; lief! Ze zijn zacht en vormen een heerlijk plekje voor uw kat. Daarbij zijn ze ook nog eens een hartstikke leuk kado voor uw kinderen. U kunt de plaids krijgen in verschillende kleuren.

Bij Brekz kunt u de leukste en zachtste kattenmanden eenvoudig en goedkoop online bestellen. Wilt u het product nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere accessoire voor uw kat, bijvoorbeeld naar kattenbakken? Kijk dan eens bij de kattenbakken. Alle accessoires voor uw kat vindt u bij de Categorie Overige benodigdheden.

Terug