Rodi honden- en kattenmand vierkant brei print OP is OP

50 x 50 cm
€ 29,99
€ 23,99
Meest verkocht
€ 29,99
€ 23,99

Mand Rodi heeft een een geprint dessin, heeft een los, omkeerbaar binnenkussen en  de mand heeft een antislip onderzijde. Mand en kussen zijn gevuld met 100% polyestervezel.


Rodi honden- en kattenmand vierkant brei print

De Rodi honden- en kattenmand vierkant brei print  is een comfortabele mand voor zowel uw hond als uw kat. De mand is gemaakt van 100% polyestervezel. Door deze vulling buigt de mand mee met de vorm van uw hond. Hiermee is deze hondenmand een ideale plek om 's nachts in te slapen. De hondenmand beschikt over een los, omkeerbaar binnenkussen. Aan de onderkand van de mand is een antislip laag bevestigd. De hondenmand blijft hierdoor goed op zijn plek, wanneer uw hond zich verplaatst in zijn mand. De Rodi honden- en kattenmand vierkant  breiprint is verkrijgbaar in de maat 50 x 50 cm.

  • Geschikt voor zowel uw hond als kat
  • Verkrijgbaar in brei print
  • Gevuld met 100% polyestervezel
  • Met los, omkeerbaar binnenkussen
  • Inclusief antislip aan de onderzijde
  • Grootte: 50 x 50 cm

Bij Brekz kunt u de beste manden voor uw hond en kat goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Rodi honden- en kattenmand vierkant breiprint voor een scherpe prijs online. Makkelijk en snel besteld!

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere vergelijkbare honden of kattenmand, bijvoorbeeld Lief! Pluche Slaapmand Boys voor kat en hond? Of bent u op zoek naar andere honden- of kattenaccessoires, neem gerust een kijkje op onze site.