Kattenspeeltjes

​Bij Brekz kunt u kiezen uit een groot Assortiment Kattenspeeltjes waarmee uw kitten of kat zich eindeloos kan uitleven. Wij hebben speelgoed in alle soorten en maten voor katten die houden van uitdaging, voor katten die gek zijn om ergens in te kruipen en katten die met jute knuffels willen spelen. Bestel nu gemakkelijk en goedkoop op Brekz!
Lees meer ..
Knuffeldieren
Interactief speelgoed
Tunnels
Overige

Interactief speelgoed

Tunnels

Overige

Slaapzakken en tunnels

Interactief speelgoed

PS Laser Kattenspeelgoed

Productinformatie PS Laser Kattenspeelgoed

PS Laser Kattenspeelgoed is een leuk interactief speeltje dat geschikt is voor honden en katten. Het speeltje heeft een automatische laser die, wanneer u het speeltje op de grond zet, automatisch gaat ronddraaien. Uw hond of kat zal meteen op de laserstraal gaan jagen! 

PS Laser Kattenspeelgoed is het perfecte speeltje om uw hond of kat zowel fysiek als mentaal uit te dagen. Een leuk interactief speeltje voor iedere hond of kat! 

Bij Brekz kunt u PS Laser Kattenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenspeelgoed tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Ander speeltje?

Voor uw hond hebben wij ook nog dit interactieve HS Wilson apporteerspel, dat uw hond automatisch een traktatie geeft. Bent u nog op zoek naar een ander speeltje voor uw kat? Op onze overzichtspagina kattenspeelgoed kunt u vast en zeker vinden wat u zoekt! 

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.be/30914-home_default/ps-laser-kattenspeelgoed.jpg
25.25 2019/01/01
33700
15960
PS Laser Kattenspeelgoed > Meer informatie
PS Laser Kattenspeelgoed 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 25,25
Trixie Activity Snuffelmat voor honden en katten

Productinformatie Trixie Activity Snuffelmat voor honden en katten

De Trixie Activity Snuffelmat voor honden en katten is een mat van 50 x 34 cm waarmee u uw hond of kat een leuke uitdaging kunt aanbieden. Of u deze mat nu gebruikt om een maaltijd tussen te verstoppen of af en toe lekkere snacks in te verbergen, met de Trixie Activity Snuffelmat kunt u uw viervoeter lekker bezig houden. De uitneembare kunststof plaat voorkomt verkreuken en maakt eenvoudige reiniging in de wasmachine mogelijk. Trixie Activity Snuffelmat is wasbaar op 30 °C. De mat wordt geleverd inclusief handleiding met tips en tricks voor een optimale training.

Bij Brekz koopt u de Trixie Activity Snuffelmat voor honden en katten goedkoop online. Bestel nu uw hondentrainingsspeelgoed en krijg uw bestelling snel en gratis thuis bezorgd!

Kenmerken Trixie Activity Snuffelmat voor honden en katten

 • Anti schrok: Helpt bij het tegengaan van schrokken bij het eten
 • Geschikt voor zowel honden als katten
 • Met uitneembare kunststof plaat
 • Afmetingen: 50 x 34cm
 • Wasbaar op 30°C
 • Incl. handleiding met tips & tricks voor een optimale training

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere manier om uw viervoeter bezig te houden? Bekijk eens het Nina Ottosson Multipuzzle hondenspel. Benieuwd naar al onze andere varianten? Dan kunt u kijken op de pagina met al ons trainingsspeelgoed voor honden.

https://www.brekz.be/26356-home_default/trixie-activity-snuffelmat-honden-en-katten.jpg
27.25 2019/01/01
Onze border colli is er héél blij mee. Ze doet niet liever dan haar korrels of koekjes te zoeken in de snuffelmat! Echt een topper! Je kan zelf kiezen hoe moeilijk je het maakt
Onze pup boef is er erg blij mee. En loop continu te zoeken naar de snoepjes die wij verstoppen
Uw jonge hond is voor een tijdje zoet
Snelle levering, goed product
Super leuk product voor onze honden, ze blijven snuffelen!
De perfecte maat voor mijn hond. Lekker dikke laag fleece. En handig dat ie wasbaar is door die uitneembare bodemplaat. Baasje tevreden en hondje tevreden...
Geweldig! Frits is er erg blij mee!
Heel goed hond is er blij mee en je kunt het op verschillende manieren gebruiken
29370
14772
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 27,25

Tunnels

Fleece Speeltunnel voor de kat of pup

Trixie Fleece Speeltunnel voor de kat of pup

De Trixie Fleece Speeltunnel voor de kat of pup is een vrolijk gekleurde tunnel waar uw kat of puppy in kan spelen. De tunnel is gemaakt van heerlijk zacht en zeer sterk materiaal. Hij is 50 cm lang en 25 cm breed en is rood, oranje, blauw en groen gekleurd met witte stippen. Voor kittens is de tunnel vooral erg leuk door het knisperende geluid dat deze maakt als uw kitten erdoorheen rent. 

 • Speeltunnel voor katten en puppy's
 • Zeer zacht en sterk materiaal
 • 50 cm lang en 25 cm breed
 • Heeft diverse kleuren met witte stippen
 • Maakt knisperend geluid

Bij Brekz kunt u diverse soorten speelgoed gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop de Trixie Fleece Speeltunnel voor de kat of pup en uw bestelling wordt snel bij uw thuisbezorgd!

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

        

Ander speelgoed dan Trixie Fleece Speeltunnel voor de kat of pup?

Wij verkopen ook de Lief! Speeltunnel Unisex voor kat, pup en konijn in blauw en de Lief! Speeltunnel Girls voor kat, pup en konijn in roze. Bekijk ook onze pagina's met kattenspeelgoed en hondenspeelgoed en bestel de leukste speeltjes voor uw dier!

https://www.brekz.be/25063-home_default/fleece-speeltunnel-voor-de-kat-of-pup.jpg
10.75 2019/01/01
Leuk speelding voor mijn puppies
27791
14442
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 10,75

Overige

Kattenspeeltjes zak à 10 stuks

Productinformatie Kattenspeeltjes zak à 10 stuks

Kattenspeeltjes zak à 10 stuks is een zakje waarin tien verschillende speeltjes in zitten voor uw kat. In het zakje zitten kleine balletjes, een speelgoedmuis en -vis en nog veel meer. Ze zijn verkrijgbaar in een paarse en een blauwe variant. 

Kattenspeeltjes zak 10 stuks is bovenal gevuld met kattenkruid, waar katten dol op zijn. Uw kat of kitten zal er dus uren speelplezier mee hebben! 

Bij Brekz kunt u Kattenspeeltjes zak 10 stuks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu kattenspeelgoed tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
           

Ander speelgoed?

Voor uw kat is er ook nog deze pluchen knuffelbever die gevuld kan worden met kattenkruid. Een overzicht van ons andere kattenspeelgoed kunt u vinden op onze overzichtspagina kattenspeelgoed.

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.be/31398-home_default/kattenspeeltjes-zak-a-10-stuks.jpg
4.59 2019/01/01
34070
16093
Kattenspeeltjes zak á 10 stuks > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Blauw
€ 4,59
Paars
€ 4,59
Matatabi Bezem kattenspeelgoed

Matatabi Bezem kattenspeelgoed

Matatabi Bezem Kattenspeelgoed is een natuurlijk, niet-schadelijk product waar katten gek op zijn. De werkzame stof heeft een soortgelijk effect als dat bij Catnip. Matatabi bevat Actinicine en matatabi lacton. Dit zijn alkaloïden met een lichte chloroform of alcohol-achtige werking die de zenuwprikkeling in de hersenen bij katten beïnvloeden. Dit speeltje werkt zeer ontspannend bij katten en kan bijdragen aan gebitsverzorging wanneer uw kat er lekker op kauwt. Het is aan te raden om het stokje weg te halen wanneer uw kat er genoeg van heeft, zodat het speeltje interessant blijft. 

Bij Brekz kunt u diverse soorten kattenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze Matatabi Bezem kattenspeelgoed tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.


     

Matatabi Bezem kattenspeelgoed

 • Natuurlijk product
 • Vergelijkbaar met Catnip
 • Werkt ontspannend
 • Kat kan er lekker op kauwen
 • Voor lang speelplezier
      

Ander product?

Speelt u liever met uw kat samen? Kijk dan eens naar deze leuke Speelhengel met Pauwenveer. Voor het complete assortiment kunt u kijken op de pagina met al onze kattenspeeltjes.  

https://www.brekz.be/27773-home_default/matatabi-bezem-kattenspeelgoed.jpg
9.99 2019/01/01
Katten worden hier zen van, aanrader!
Heel leuk bezempje waar de kat dol op is.
Katten zijn er gek op! Wel regelmatig weg nemen zodat ze het leuk blijven vinden.
31639
15357
Matatabi Bezem kattenspeelgoed > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 3
€ 4,99
Per 6
€ 9,95

Slaapzakken en tunnels

D&D Homecollection cat tunnel cote d'ivoire jute voor katten

D&D Homecollection cat tunnel cote d'ivoire jute voor katten

D&D Homecollection cat tunnel cote d'ivoire jute voor katten is een duurzame speeltunnel voor katten. De tunnel heeft vier openingen waarvan er twee voorzien zijn van een speeltje. De wand van de tunnel bevat een knisperende vulling waardoor uw kat nog meer speelplezier zal hebben. De tunnel is 120 x 25 x 25 cm groot en is gemaakt van sterk jute en polyester aan de buitenkant en zachte fleece stof aan de buitenkant. Voor extra versteviging zijn stalen ringen van 30 cm in de tunnel verwerkt. Als uw kat er even niet mee speelt, is de tunnel eenvoudig in elkaar te vouwen en op te bergen.

Let op: dit product is alleen geschikt voor katten, niet voor baby's of kleine kinderen.

 • Heeft 4 openingen
 • Bevat 2 speeltjes
 • Met knisperende vulling
 • 120 x 25 x 25 cm groot
 • Gemaakt van jute en polyester
 • Gevoerd met fleece stof
 • Met extra versteviging
 • Gemakkelijk op te vouwen

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Bij Brekz kunt u kiezen uit verschillende speeltunnels voor katten. Bestel bijvoorbeeld de D&D Homecollection cat tunnel cote d'ivoire jute voor katten eenvoudig en goedkoop online en uw bestelling wordt snel geleverd!
     

Andere speeltunnel dan D&D Homecollection cat tunnel cote d ivoire jute voor katten?

Bij ons kunt u ook de Lief! Speeltunnel Boys voor kat, pup en konijn of de Lief! Speeltunnel Girls voor kat, pup en konijn of de Lief! Speeltunnel Unisex voor kat, pup en konijn bestellen. Deze tunnels zijn gemaakt van zacht pluche en gemakkelijk op te vouwen. Bekijk ook ons gehele aanbod aan kattenspeelgoed en bestel de leukste speeltjes snel!

https://www.brekz.be/26398-home_default/dd-homecollection-cat-tunnel-cote-d-ivoire-jute-voor-katten.jpg
27.25 2019/01/01
Snel en goed verlopen
Erg goeie kwaliteit binnen en buitenkant mooi afgewerkt. Er zijn drie openingen voorzien waar de kat met plezier in en uit springt. De plastiek die tussen de lagen stof zit prikkelt het spel van het dier. Erg tevreden met deze aankoop !!!!
29426
14795
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 27,25
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Assortiment Kattenspeelgoed

​Bij Brekz kunt u kiezen uit een groot Assortiment Kattenspeelgoed waarmee uw kitten of kat zich eindeloos kan uitleven. Wij hebben speelgoed in alle soorten en maten voor katten die houden van uitdaging, voor katten die gek zijn op catnip, voor katten die dol zijn op zacht pluche, voor katten die het liefst een snack vinden in hun speeltje en voor kattenliefhebbers die graag een duurzaam kattenspeeltje kopen. Daarnaast vind u bij ons diverse soorten hengels en balletjes.

​Bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod en bestel uw product uit het leukste Assortiment Kattenspeelgoed gemakkelijk en goedkoop online bij Brekz!

   

Kies voor uitdaging!

Het leuke trainingswiel heeft een balletje dat uw kat zal proberen te pakken, maar hij kan er niet bij doordat het balletje vastzit in de tunnel. Zo blijft uw kat het balletje door de tunnel bewegen. Is hij klaar met het balletje? Dan zal hij zich richten op de muis die op het stokje staat. Voor gevorderde katten kunt u ook het Cat It Senses Play Circuit bestellen. Hierbij legt u een baan aan met verschillende onderdelen en enkele gaten waar uw kat een balletje doorheen kan rollen.
   

​Onweerstaanbare catnip

Houdt uw kat van catnip? Ook dan bent u bij Brekz aan het juiste adres. Wij verkopen onder andere de Kong Catnip Toy Squirrel en de Kong Catnip Toy Duckie die u vult met kattenkruid. Deze speeltjes verspreiden niet alleen een heerlijke geur, maar zijn ook fijn om mee te slapen.
    

​Spelen met zacht pluche

​Bij ons vind u diverse soorten pluchen speelgoed, zoals de Trixie muis of mol die fijn is als knuffel, maar ook kan piepen. Of kies voor de Lief! Wrestling Fish Girls, een mooie pluchen roze vis. Voor avontuurlijke katten is er de zachte Lief! Speeltunnel Boys.
   

​Lekker snacken en spelen tegelijk

De Trixie Cat Activity Snack Box is een speelse manier om uw kat brokjes te geven. Laat hem door de opening van de bol graaien naar zijn beloning! De Trixie Cat Activity Solitaire is een bordspel voor katten met onder elke knop een lekkere snack. Voor het eenvoudig doseren van de dagelijks voeding kunt u kiezen voor de Trixie Cat Activity Tunnel Feeder. Deze verdeelt de voeding over zes buisjes waaruit uw kat kan eten.
      

Duurzaam spelen

Voor duurzaam speelgoed kiest u de producten van Petstages. Zo verkopen wij de warmtegevende Petstages Kitty Cuddle Pal die zorgt voor heerlijk slaapcomfort. Of kies voor de grappige Petstages Madcap Go Buggy met catnip en wiebelende armen en benen. Voor extra mondhygiëne en verwijdering van tandplak bij uw kat, koopt u de Petstages Dental Health Chew.
     

Hengels en ballen

Voor leuke speelhengels kunt u de felgekleurde Hengel met draadbal of de Hengel met regenboogmuis met zachte veren bestellen. Voor echte balspelers koopt u de zachte Trixie Speelballetjes Luipaardprint of de Cat It Senses Illuminated Balls die oplichten als ze bewegen.
     

​Andere keuze dan uit ons Assortiment Kattenspeelgoed voor uw kat?

​Voor een echte leuke plek om te spelen, kunt u behalve een product uit ons Assortiment Kattenspeelgoed ook kiezen voor een mooie krabpaal! Deze geeft niet alleen speelplezier, maar ook een fijne slaapplek en de mogelijkheid de nagels te scherpen. Neem hier een kijkje in ons aanbod krabpalen

Terug