Knaagblokken knaagdieren 

Knaagblokken knaagdieren bevat alle knaagproducten van onze webshop die geschikt zijn voor knaagdieren. Met knaagmateriaal doet u uw knaagdier een groot plezier, omdat het hem helpt zijn natuurlijk gedrag te kunnen uiten.
Lees meer ..
Toyka Knaagblok klein voor knaagdieren

Toyka Knaagblok klein voor knaagdieren

Toyka Knaagblok klein voor knaagdieren is een klein knaagblok dat tevens dient als speeltje en is geschikt voor konijnen en knaagdieren. Konijnen en knaagdieren zijn van nature gewend om aan natuurlijk materiaal te knagen. Ze doen dit om de tanden te slijten en zo overmatige groei hiervan te voorkomen. Tegelijk zorgt dit gedrag ervoor dat de tanden scherp blijven. Het Toyka Knaagblok klein voor knaagdieren is een prima vorm van vermaak voor ieder knaagdier en konijn.

 • Houdt de tanden scherp
 • Voorkomt overmatige groei van de tanden
 • Prima middel ter vermaak van uw huisdier
 • Geschikt voor knaagdieren en konijnen
   

Bij Brekz kunt u de beste knaagblokken knaagdieren goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Toyka Knaagblok klein voor knaagdieren tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld takjes voor uw knaagdieren? Kijk dan eens bij onze Wilgentakjes voor vogels en knaagdieren. Een overzicht van al onze Knaagblokken knaagdieren vindt u hier.

Toyka Knaagblok klein voor knaagdieren > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 2,49
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,99
Wilgentakjes voor vogels en knaagdieren

Wilgentakjes voor vogels en knaagdieren

Wilgentakjes voor vogels en knaagdieren is een bundeltje takjes en dient ter vermaak van vogels en knaagdieren. De takjes zijn een natuurproduct en zijn een uitstekend middel voor uw huisdieren om zich mee te vermaken. Spelen gaat de verveling tegen en stimuleert natuurlijk knaaggedrag.
De lengte van de Wilgentakjes voor vogels en knaagdieren bedraagt 16,5 cm.

 • Natuurlijke wilgentakjes met een pure smaak 
 • Verdrijft verveling
 • Stimuleert natuurlijk knaaggedrag
 • Geschikt voor alle soorten vogels en knaagdieren
 • Lengte: 16,5 cm

 

Bij Brekz kunt u de beste speelgoed en huisjes goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Wilgentakjes voor vogels en knaagdieren tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een speeltje van hooi, bloemen en kruiden? Kijk dan eens bij onze Knaagdier Lenterol Middel. Een overzicht van al onze Speelgoed en huisjes vindt u hier. 

Wilgentakjes voor vogels en knaagdieren > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 1,75
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Knaagblokken knaagdieren

Knaagblokken knaagdieren bevat alle knaagproducten van onze webshop die geschikt zijn voor knaagdieren. Knagen is bij uitstek de behoefte die knaagdieren van andere huisdieren onderscheidt. In de natuur gebruiken de dieren dit voornamelijk als methode om de tanden scherp en op de juiste lengte te houden. Maar die behoefte is voor de huisdieren onder de knagers nog evengoed aanwezig. Bovendien vinden ze er naast nut ook plezier en afleiding in. Wilt u uw knaagdier voorzien van lekker knaagmateriaal? Hieronder vindt u meer informatie over onze knaagblokken voor knaagdieren.

Knaagblokken knaagdieren assortiment

 In ons assortiment vindt u diverse soorten knaagblokken, varierend van een klein knaagblok tot wilgentakjes. Om u de keuze wat gemakkelijker te maken vindt u hieronder een korte beschrijving van het assortiment.

Knaagblokken

Knaagblokken zijn een ideale manier om de tanden scherp en en op de juiste lengte te houden. Afhankelijk van de grootte van uw knaagdier kunt u kiezen voor het juiste formaat van het knaagblok. Heeft u een klein huisdier, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het Toyka Knaagblok klein voor knaagdieren. Voor grotere knaagdieren is er ook een groot model, het Toyka Knaagblok groot voor knaagdieren.

Wilgentakjes

Wilgentakjes zijn een natuurlijke oplossing voor het gebruik als knaagmateriaal. Met dit product krijgt u een bundeltje takjes van zo'n 17cm lang. Zij zijn bij uitstek geschikt als speeltje en om de tanden te korten en scherpen. Kijkt u eens bij de Wilgentakjes voor vogels en knaagdieren. De takjes zijn geschikt voor alle soorten knaagdieren (en vogels).

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Andere producten?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld speelgoed en huisjes voor uw knaagdier? Kijk dan eens bij onze Speelgoed en huisjes.

Terug