Speelgoed en huisjes 

Speelgoed en huisjes omvat ons gehele assortiment aan speelgoed en huisjes die geschikt zijn voor knaagdieren. Met het brede aanbod aan speelgoed en huisjes vindt u altijd een product waar u uw knaagdier blij mee verrast. Hieronder vindt u een korte toelichting om u wegwijs te maken in het assortiment.
Lees meer ..
Knaagdier Lenterol Middel

Knaagdier Lenterol Middel

Knaagdier Lenterol Middel is speelgoed om mee te spelen, te eten en te knuffelen en is geschikt voor konijnen en knaagdieren. Het speelgoed biedt dus diverse gebruiksmogelijkheden en is zodoende een aanvullend voer, speelgoed en behuizing in één. Het product bestaat volledig uit natuurlijke materialen en bevat frisse bloemen en kruiden, vers van de bergweide. 
De afmetingen van dit product zijn: 15 cm (doorsnee), 25 cm (breedte).

 • Geschikt voor konijnen en knaagdieren
 • 100% natuurlijk product
 • Met bloemen en kruiden
 • Speeltje, aanvullend voer en behuizing in één

 

Bij Brekz kunt u de beste speelgoed en huisjes goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Knaagdier Lenterol Middel tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Ingrediënten Knaagdier Lenterol Middel

Bergweidehooi, goudsbloemen, pepermuntplant en rozenbloemen, cellulose.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een grote lenterol? Kijk dan eens bij Knaagdier Lenterol Groot. Een overzicht van al ons speelgoed en huisjes vindt u hier. 

Brekz
https://www.brekz.be/2709-home_default/knaagdier-lenterol-middel.jpg
6.99 2019/01/01
dacht dat hij kleiner zou zijn
3715
1967
Knaagdier Lenterol Middel > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 6,99
Knaagdier Lenterol Groot

Knaagdier Lenterol Groot

De Knaagdier Lenterol Groot is veelzijdig speelgoed voor uw knaagdier waar tevens aan geknaagd kan worden. Het is bijvoorbeeld een leuke tunnel of verstopplek voor kleine knaagdieren, en u kunt uw konijn eroverheen laten springen. Het is ook geschikt om mee te knuffelen en het kan als behuizing dienen. Het biedt dus een scala aan gebruiksmogelijkheden, waardoor het een perfecte toevoeging is voor in de ren of het hok van uw knaagdier. Het product bestaat volledig uit natuurlijke materialen en bevat frisse lentebloemen en kruiden, rechtstreeks afkomstig van de bergweide.

De diameter van de lenterol is 30 centimeter en de breedte is 30 centimeter.

 • Geschikt voor konijnen en andere knaagdieren
 • 100% natuurlijk
 • Met frisse lentebloemen en kruiden
 • Speelgoed, aanvullend voer en behuizing in één
   

Bij Brekz kunt u de beste speelgoed en huisjes voor uw knaagdier goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Knaagdier Lenterol Groot tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Ingrediënten Knaagdier Lenterol Groot

Bergweidehooi, goudsbloemen, pepermuntplant en rozenbloemen, cellulose.
 

Ander knaagdierenspeelgoed?

Bent u op zoek naar een alternatief voor de Knaagdier Lenterol Groot? Bekijk dan eens ons totaalaanbod knaagdierenspeelgoed. Hier vindt u onder andere de Knaagdier Lenterol Middel en het Knaaghuis voor knaagdieren en konijnen.

Brekz
https://www.brekz.be/25133-home_default/knaagdier-lenterol-groot.jpg
12.49 2019/01/01
3716
1968
> Meer informatie
Knaagdier Lenterol Groot 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 12,49
Wilgentakjes voor vogels en knaagdieren

Wilgentakjes voor vogels en knaagdieren

Wilgentakjes voor vogels en knaagdieren is een bundeltje takjes en dient ter vermaak van vogels en knaagdieren. De takjes zijn een natuurproduct en zijn een uitstekend middel voor uw huisdieren om zich mee te vermaken. Spelen gaat de verveling tegen en stimuleert natuurlijk knaaggedrag.
De lengte van de Wilgentakjes voor vogels en knaagdieren bedraagt 16,5 cm.

 • Natuurlijke wilgentakjes met een pure smaak 
 • Verdrijft verveling
 • Stimuleert natuurlijk knaaggedrag
 • Geschikt voor alle soorten vogels en knaagdieren
 • Lengte: 16,5 cm

 

Bij Brekz kunt u de beste speelgoed en huisjes goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Wilgentakjes voor vogels en knaagdieren tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een speeltje van hooi, bloemen en kruiden? Kijk dan eens bij onze Knaagdier Lenterol Middel. Een overzicht van al onze Speelgoed en huisjes vindt u hier. 

https://www.brekz.be/3806-home_default/wilgentakjes-voor-vogels-en-knaagdieren.jpg
1.75 2019/01/01
In de omschrijving was voor mij niet duidelijk dat het om een bosje wilgentakjes ging, dus was daar zeer blij mee. Zoals altijd snel besteld en snel bezorgd.
prima, gelukkig wat groter als de gangbare in de winkel.
Onze kaketoe kreeg zeer dunne ontlasting van deze takjes.
Mijn cavia's doen er niets mee. Waarschijnlijk geschikter voor vogels dan voor knaagdieren.
Niet kunnen kopen omdat het product niet op voorraad was maar 1 telefoontje en dit deel van de bestelling werd geannuleerd, het geld terug gestort en de rest werd verzonden, volgende dag in huis
We hebben 3 hamsters in huis. Onze oudste hanster deed er niet zo veel mee maar probeerde wat. De jongste heeft er heerlijk aan geknaagd.
Goed product. Ik heb er geen andere woord voor.
ben heel tevreden eerste keer dat ik bij uw wat besteld heb alles naar wens verlopen prima takjes die ik heb ontvangen zelfs de roodstaart is er tevreden over grt mart
5375
2804
Wilgentakjes voor vogels en knaagdieren > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 1,75
Lief! Speeltunnel Girls voor kat, pup en konijn

Lief! Speeltunnel Girls voor kat, pup en konijn

Lief! Speeltunnel Girls voor kat, pup en konijn is een mooie pluche speeltunnel en is geschikt voor de kat, pup en het konijn. Deze zachte pluche speeltunnel van Lief! is een heel vermakelijk speeltje voor uw kat, pup of konijn. De speeltunnel komt in roze girls uitvoering en heeft een print van hartjes en pootjes. Wilt u hem opbergen, dan is hij eenvoudig op te vouwen tot een compact formaat. De Lief! Speeltunnel Girls voor kat, pup en konijn staat garant voor urenlang speelplezier.

 • Zachte pluche Lief! speeltunnel
 • In roze girls uitvoering
 • Geschikt voor de kat, pup of het konijn
 • Eenvoudig opvouwbaar tot compact formaat, ideaal voor opbergen


Bij Brekz kunt u de beste overige hondenspeeltjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Lief! Speeltunnel Girls voor kat, pup en konijn tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Voorkom dat uw hond deeltjes van het speelgoed afbijt en opeet. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

       

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een unisex speeltunnel voor kat, pup en konijn? Kijk dan eens bij onze Lief! Speeltunnel Unisex voor kat, pup en konijn. Een overzicht van al onze Overige hondenspeeltjes vindt u hier.

https://www.brekz.be/23301-home_default/lief-speeltunnel-girls-voor-kat-pup-en-konijn.jpg
15.95 2019/01/01
Heel mooie tunnel, lekker zacht. Mijn kitten vind hem helemaal geweldig.
25299
13963
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 15,95
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Speelgoed en huisjes

Speelgoed en huisjes omvat ons gehele assortiment aan speelgoed en huisjes die geschikt zijn voor knaagdieren. Dankzij het brede aanbod vindt u hier altijd een leuk speeltje of huisje voor uw knaagdier. Het leukste speelgoed is present, zoals de grote speelbal voor konijnen en de wat compactere voor kleine knaagdieren. Heerlijk knagen, dat kan uw knaagdier met de lenterollen. En wat te denken van de spannende speeltunnels van Lief! Er is genoeg te kiezen. Om u de keuze wat te vergemakkelijken vindt u hieronder een korte toelichting op het assortiment.

Speelgoed en huisjes assortiment

Speelbal & snackbal

Een speelbal is een zeer vermakelijk speeltje voor uw knaagdier. Behalve als speelgoed kan het product ook dienen als voederbal. Zo kunt u uw huisdier uitdagen om moeite te doen voor zijn snacks of voer. Kijkt u eens bij de onderstaande producten.

 • Een leuke speelbal met een belletje voor konijnen nodig? Kijk eens bij de stevige kunststof Speelbal met bel voor konijnen
 • Er is ook een groter alternatief verkrijgbaar, de Grote Speelbal voor konijnen
 • Erg spannend is de diabolo speelbal, die in de vorm is van een diabolo en waar een belletje in is verwerkt
 • Bent u op zoek naar een uitdagend voederspeeltje voor uw konijn? Kijk eens bij de Snackbal voor konijnen

Lenterol

Een lenterol is een natuurlijk product vol bloemen en kruiden. Het is zo een smakelijk knaagproduct, maar kan ook dienen als aanvullend voeder of als spannende tunnel. Kijkt u eens bij de verschillende varianten.

 • Voor kleine knaagdieren is er de Knaagdier Lenterol Klein
 • Zoekt u een maatje groter? Kijk eens bij de Knaagdier Lenterol Middel
 • Voor grote knaagdieren zoals konijnen is er een lenterol van formaat, de Knaagdier Lenterol Groot

Speeltunnel

Speeltunnels zijn een geliefd speelobject voor knaagdieren, aangezien ze aansluiten op hun natuurlijke gedrag. Lief! heeft een aantal leuke speeltunnels in het assortiment. Kijk ens bij de Lief! Speeltunnel Boys voor kat, pup en konijn bijvoorbeeld. Er is ook een girls versie verkrijgbaar.

Overig speelgoed

Bent u op zoek naar een ander speeltje voor uw knaagdier? Wat denkt u van een lekker knaagproduct, zoals het Knaaghuis voor knaagdieren en konijnen? Of kies voor de wilgentakjes om lekker op te knabbelen. Er is ook nestmateriaal voor hamsters en muizen. Zo kunnen zij hun natuurlijke gedrag uitleven zoals ze dat het liefst doen.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld naar snacks voor uw konijn? Kijk dan eens bij onze konijnensnacks.

Terug