Speelgoed en huisjes 

Speelgoed en huisjes omvat ons gehele assortiment aan speelgoed en huisjes die geschikt zijn voor knaagdieren. Met het brede aanbod aan speelgoed en huisjes vindt u altijd een product waar u uw knaagdier blij mee verrast. Hieronder vindt u een korte toelichting om u wegwijs te maken in het assortiment.
Lees meer ..
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,75
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 6,99
Knaagdier Lenterol Groot 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 12,49
Knaaghuis voor knaagdieren en konijnen

Knaaghuis voor knaagdieren en konijnen

Knaaghuis voor knaagdieren en konijnen is een buigbaar knaaghuis, gemaakt van houten stokken en is bedoeld voor knaagdieren en konijnen. Het knaaghuis is een eenvoudig en leuk product ter aankleding van uw konijnen- of knaagdierhok. Het is een buigbare constructie, gemaakt van natuurlijke houten stokken. Zo kunt u hem aanpassen aan de favoriete vorm van uw huisdier.
Het knaaghuis is verkrijgbaar in 3 maten: 

 • Small     -  20x10 cm
 • Medium -  25x18 cm
 • Large     -  50x30 cm

 

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed en goede speelhuisjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Knaaghuis voor knaagdieren en konijnen tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld wilgentakjes? Kijk dan eens bij Wilgentakjes voor vogels en knaagdieren. Een overzicht van alle speelgoed en huisjes vindt u hier.

Knaaghuis voor knaagdieren en konijnen > Meer informatie
Verpakking Prijs
Small
€ 1,99
Medium
€ 2,99
Large
€ 8,49
Snackbal voor konijnen 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 2,99
Wilgentakjes voor vogels en knaagdieren

Wilgentakjes voor vogels en knaagdieren

Wilgentakjes voor vogels en knaagdieren is een bundeltje takjes en dient ter vermaak van vogels en knaagdieren. De takjes zijn een natuurproduct en zijn een uitstekend middel voor uw huisdieren om zich mee te vermaken. Spelen gaat de verveling tegen en stimuleert natuurlijk knaaggedrag.
De lengte van de Wilgentakjes voor vogels en knaagdieren bedraagt 16,5 cm.

 • Natuurlijke wilgentakjes met een pure smaak 
 • Verdrijft verveling
 • Stimuleert natuurlijk knaaggedrag
 • Geschikt voor alle soorten vogels en knaagdieren
 • Lengte: 16,5 cm

 

Bij Brekz kunt u de beste speelgoed en huisjes goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Wilgentakjes voor vogels en knaagdieren tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een speeltje van hooi, bloemen en kruiden? Kijk dan eens bij onze Knaagdier Lenterol Middel. Een overzicht van al onze Speelgoed en huisjes vindt u hier. 

Wilgentakjes voor vogels en knaagdieren > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 1,75
Lief! Speeltunnel Boys voor kat, pup en konijn

Lief! Speeltunnel Boys voor kat pup en konijn

De Lief! Speeltunnel Boys voor kat pup en konijn is een vrolijke pluche speeltunnel waar uw kat, jonge hond of konijn vrolijk in kan spelen. Deze speeltunnel van het merk Lief! is gemaakt van zacht pluche, en wordt erg gewaardeerd door huisdieren. Zij kunnen zich in de tunnel verstoppen, er snel doorheen rennen, of heerlijk uitrusten op een beschermd plekje. Deze speeltunnel komt in de blauwe Boys uitvoering en heeft een print van sterretjes en pootjes. Bovendien is de Lief! Speeltunnel Boys voor kat pup en konijn eenvoudig op te vouwen tot een compact formaat, zodat u hem gemakkelijk op kan bergen. Deze leuke speeltunnel is van zeer goede kwaliteit en staat garant voor uren speelplezier!

 • Zachte pluche speeltunnel van Lief!
 • In een stoere blauwe uitvoering
 • Geschikt voor de katten, jonge honden en konijnen
 • Eenvoudig op te vouwen tot een compact formaat


Bij Brekz kunt u de leukste hondenspeeltjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Lief! Speeltunnel Boys voor kat pup en konijn. Gemakkelijk besteld en comfortabel thuisbezorgd!

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld dezelfde speeltunnel in een andere kleur? Wij verkopen ook de Lief! Speeltunnel Girls voor kat pup en konijn en de Lief! Speeltunnel Unisex voor kat, pup en konijn. Bekijk daarnaast ook ons overzicht van alle Speeltjes die wij verkopen.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 16,49
Lief! Speeltunnel Girls voor kat, pup en konijn

Lief! Speeltunnel Girls voor kat, pup en konijn

Lief! Speeltunnel Girls voor kat, pup en konijn is een mooie pluche speeltunnel en is geschikt voor de kat, pup en het konijn. Deze zachte pluche speeltunnel van Lief! is een heel vermakelijk speeltje voor uw kat, pup of konijn. De speeltunnel komt in roze girls uitvoering en heeft een print van hartjes en pootjes. Wilt u hem opbergen, dan is hij eenvoudig op te vouwen tot een compact formaat. De Lief! Speeltunnel Girls voor kat, pup en konijn staat garant voor urenlang speelplezier.

 • Zachte pluche Lief! speeltunnel
 • In roze girls uitvoering
 • Geschikt voor de kat, pup of het konijn
 • Eenvoudig opvouwbaar tot compact formaat, ideaal voor opbergen


Bij Brekz kunt u de beste overige hondenspeeltjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Lief! Speeltunnel Girls voor kat, pup en konijn tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een unisex speeltunnel voor kat, pup en konijn? Kijk dan eens bij onze Lief! Speeltunnel Unisex voor kat, pup en konijn. Een overzicht van al onze Overige hondenspeeltjes vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 16,49
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Speelgoed en huisjes

Speelgoed en huisjes omvat ons gehele assortiment aan speelgoed en huisjes die geschikt zijn voor knaagdieren. Dankzij het brede aanbod vindt u hier altijd een leuk speeltje of huisje voor uw knaagdier. Het leukste speelgoed is present, zoals de grote speelbal voor konijnen en de wat compactere voor kleine knaagdieren. Heerlijk knagen, dat kan uw knaagdier met de lenterollen. En wat te denken van de spannende speeltunnels van Lief! Er is genoeg te kiezen. Om u de keuze wat te vergemakkelijken vindt u hieronder een korte toelichting op het assortiment.

Speelgoed en huisjes assortiment

Speelbal & snackbal

Een speelbal is een zeer vermakelijk speeltje voor uw knaagdier. Behalve als speelgoed kan het product ook dienen als voederbal. Zo kunt u uw huisdier uitdagen om moeite te doen voor zijn snacks of voer. Kijkt u eens bij de onderstaande producten.

 • Een leuke speelbal met een belletje voor konijnen nodig? Kijk eens bij de stevige kunststof Speelbal met bel voor konijnen
 • Er is ook een groter alternatief verkrijgbaar, de Grote Speelbal voor konijnen
 • Erg spannend is de diabolo speelbal, die in de vorm is van een diabolo en waar een belletje in is verwerkt
 • Bent u op zoek naar een uitdagend voederspeeltje voor uw konijn? Kijk eens bij de Snackbal voor konijnen

Lenterol

Een lenterol is een natuurlijk product vol bloemen en kruiden. Het is zo een smakelijk knaagproduct, maar kan ook dienen als aanvullend voeder of als spannende tunnel. Kijkt u eens bij de verschillende varianten.

 • Voor kleine knaagdieren is er de Knaagdier Lenterol Klein
 • Zoekt u een maatje groter? Kijk eens bij de Knaagdier Lenterol Middel
 • Voor grote knaagdieren zoals konijnen is er een lenterol van formaat, de Knaagdier Lenterol Groot

Speeltunnel

Speeltunnels zijn een geliefd speelobject voor knaagdieren, aangezien ze aansluiten op hun natuurlijke gedrag. Lief! heeft een aantal leuke speeltunnels in het assortiment. Kijk ens bij de Lief! Speeltunnel Boys voor kat, pup en konijn bijvoorbeeld. Er is ook een girls versie verkrijgbaar.

Overig speelgoed

Bent u op zoek naar een ander speeltje voor uw knaagdier? Wat denkt u van een lekker knaagproduct, zoals het Knaaghuis voor knaagdieren en konijnen? Of kies voor de wilgentakjes om lekker op te knabbelen. Er is ook nestmateriaal voor hamsters en muizen. Zo kunnen zij hun natuurlijke gedrag uitleven zoals ze dat het liefst doen.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld naar snacks voor uw konijn? Kijk dan eens bij onze konijnensnacks.

Terug