terug
Oog- en oorverzorging hond

Oog- en oorverzorging hond

Bij Brekz vindt u de beste verzorgingsproducten voor de ogen en oren van uw hond tegen de scherpste prijzen. Van oorreinigers en verzorgende oogdruppels tot reinigingspads en kunsttranen, bij Brekz vindt u het allemaal.
Lees meer ..
Oog- en oorverzorging hond

Oog- en oorverzorging voor de hond

Iedere dag krijgen de ogen en oren van uw hond aardig wat te verduren. Vuil, water, modder en haren kunnen zich ophopen en uiteindelijk leiden tot irritatie. Een goede oog- en oorverzorging is dan ook van groot belang. Het kan de kans op infecties, irritaties en andere pijnlijke aandoeningen aanzienlijk verkleinen. Ons uitgebreide assortiment oog- en oorverzorging voor de hond biedt u alle middelen die u nodig heeft om de gezonde ogen en oren bij uw hond te ondersteunen. Ook wanneer uw hond kampt met bepaalde oog- of oorproblemen zoals oorontsteking of overtollig traansmeer, schiet ons assortiment u te hulp!

Bij Brekz kunt u alles voor de hond goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment oog- en oorverzorgingsproducten voor de hond en koop nu de beste producten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Assortiment oog- en oorverzorging voor de hond

Ons assortiment biedt een groot aanbod aan verzorgingsproducten voor de ogen en oren van uw hond. 

Oorverzorging bij de hond

Er is keuze uit diverse middelen voor de oorverzorging van uw hond. Zo zijn er bijvoorbeeld de handige Trixie vingerpads in de vorm van een 'vingerhoedje', die speciaal zijn ontworpen om de oren van uw hond schoon te maken. Ook zijn er milde oorreinigers als Beaphar Bio reinigende melk. Om geïrriteerde oren te verzachten zijn er oordruppels verkrijgbaar. Heeft uw huisdier last van een oorontsteking? Kijkt u dan bijvoorbeeld eens naar Otoclean hond en kat.

Oogverzorgingsproducten voor de hond

Ook het assortiment oogverzorging hond omvat vele producten van verschillende merken. Er zijn speciale oogreinigingspads en verscheidene oogdruppels met een verzorgende en reinigende werking, zodat u de ogen van uw hond eenvoudig schoon kunt maken. Bent u juist op zoek naar een verzachtende oogzalf voor geïrriteerde ogen? Dan kunt u onder andere kijken naar Ophtosan Oogzalf voor hond.

Ook wanneer uw hond kampt met problemen omtrent traanvocht kunt u terecht in ons assortiment. Lacriforte oogdruppels voor hond kan bijvoorbeeld worden ingezet als kunsttranen wanneer uw hond kampt met droge ogen. Heeft uw hond juist last van overtollig traansmeer? Dan biedt de speciale traansmeerremover van Beaphar een uitkomst bij het verwijderen van traanvlekken en korstjes rond de ogen van uw hond. Zo is er voor bijna elk kwaaltje wel het juiste middel te vinden.

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander verzorgend product, bijvoorbeeld voor huid en vacht? Kijk dan eens naar deze producten in de hondenapotheek.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.