Virbac Epiotic SIS Oorreiniger voor de hond en kat

Product Information
125 ml
€ 13,25 (€ 0,11/ml)
€ 13,25 (€ 0,11/ml)
2 x 125 ml
€ 25,95 (€ 103,80/l)
€ 25,95 (€ 103,80/l)
3 x 125 ml
€ 37,95 (€ 99,87/l)
Meest verkocht
€ 37,95 (€ 99,87/l)

Virbac Epiotic SIS Oorreiniger voor de hond en kat is een vetvrij reinigingsmiddel om het oor van uw huisdier te reinigen. 

  • Vermindert aanhechting van bacteriën
  • Versterkt de weerstand van de gehoorgang
  • Geschikt voor honden, puppy's, katten en kittens

Meer informatie

Productinformatie Virbac Epiotic SIS oorreiniger voor hond en kat

Virbac Epiotic SIS oorreiniger voor hond en kat is een indrogende oorreiniger die de aanhechting van bacteriën en gisten in de gehoorgang helpt te verminderen door een combinatie van monosacchariden en alkylpolyglucoside. Dit heet ook wel Glycotechnologie. Deze reiniger lost oorsmeer en vuil op. Hierdoor maken verwekkers van oorontsteking minder kans en wordt de kans op irritaties en het ontstaan of verergeren van een oorontsteking ook beter voorkomen. Daarnaast helpen de monosacchariden bij het kalmeren van de wand van de gehoorgang.

Deze reiniger kenmerkt zich door de Defensine technologie, die bestaat uit een combinatie van de twee plantenextracten; Peumus boldus en Spiraea ulmaria. Dit stimuleert de aanmaak van antimicrobiële peptiden die het natuurlijke afweersysteem van de huid helpen. De glycotechnologie samen met de nieuwe defensine technologie bevorderen het verdedigingsmechanisme van de huid in de gehoorgang. 

  • Helpt de aanhechting van bacteriën en/of gisten voorkomen (Glycotechnologie)
  • Stimuleert de natuurlijke afweer van de huid in de gehoorgang (Defensine technologie)
  • Geschikt voor honden, katten, pups en kittens

Bij Brekz kunt u het beste Virbac Epiotic SIS oorreiniger voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Virbac Epiotic SIS oorreiniger voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Virbac Epiotic SIS oorreiniger voor hond en kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Samenstelling Virbac Epiotic SIS oorreiniger voor hond en kat

Zachte reinigende basen, acetylsalicylzuur, natriumdocusaat, PCMX, EDTA, monosachariden Neutrale pH.

Gebruiksadvies Virbac Epiotic SIS oorreiniger voor hond en kat

Vraag uw dierenarts om advies, in het bijzonder bij oorproblemen en evenwichtsstoornissen van uw huisdier. 

Draai de witte afsluitdop van de canule open. Trek de oorschelp omhoog en breng de canule verticaal in. Dien een voldoende hoeveelheid toe in de gehoorgang en masseer vervolgens voorzichtig het oor. 

Dosering

Voor routinematige behandeling kan Epiotic 2 tot 3 keer per week worden toegepast. Als voorbehandeling voor het oorspoelen 2 keer per dag toepassen. Als ondersteuning bij therapie, voorafgaand aan elke behandeling.

Ander product?

Wilt u ook de ogen van uw hond of kat op dezelfde effectieve manier reinigen? Kijk dan eens naar Virbac Ophta-Clean oogreiniger hond en kat.


Reviews
4
4
4
4
4
4.4 / 5 (7)
14-10-2019
1
2
3
4
5
Nog niet geprobeerd, ga ervan uit ma het lezen van de recensies dat het een goed product is

Translate to English

16-08-2019
1
2
3
4
5
Mijn hondje met lange oren gevoelig voor oorontstekingen ik gebruik dit 2x per week op aanraden dierenarts geen last van oorontstekingen en hier veel goedkoper dan elders

Translate to English

23-06-2019
1
2
3
4
5
Prima reiniger. Netjes verpakt en bezorgd. Brekz is een van de weinige webwinkels waar de bezorgtijd enkele dagen duurt. Op zich heb ik daar geen probleem mee maar ik zou het beter vinden als dat bij bestelling duidelijk wordt aangegeven.

Translate to English

20-08-2018
1
2
3
4
5
Wordt ook door dierenarts gebruikt en voorgeschreven, direkt verbetering en makkelijk in gebruik. Inspuiten, masseren en schoonvegen.

Translate to English

23-10-2021
1
2
3
4
5
trés bien comme tout les produits

Translate to English

26-12-2019
1
2
3
4
5
très bon produit

Translate to English

16-05-2019
1
2
3
4
5
Produit utilisé de puis longtemps et très efficace

Translate to English