4
4
4
4
4
(12)

Prins VitalCare Dieet Struvite kattenvoer

Product Information

Prins Vitalcare Dieet Struvite kattenvoer is volledige dieetvoeding voor volwassen katten met bewezen struvietblaasgruis.

 • Bevordert het oplossen van struviet
 • Verlaagt de pH-waarde van de urine
 • Draagt bij aan een goede gezondheid van uw kat

Meer informatie

Productinformatie Prins VitalCare Dieet Struvite kattenvoer

Prins Vitalcare Struvite kattenvoer is een volledige en krokante dieetvoeding voor volwassen katten met bewezen struvietblaasgruis. Wanneer uw kat vaker naar de kattenbak gaat dan normaal en eventueel bloed verliest in de urine en/of veel pijn ondervindt bij het plassen, kan het zijn dat uw kat last heeft van struvietblaasgruis. Ook kan dit voorkomen wanneer uw kat op ongewenste plekken in het huis gaat plassen. Wanneerdit door de dierenarts is vastgesteld, kunt u Prins VitalCare Struvite kattenvoer gebruiken ter behandeling. Door de urineverzurende eigenschappen van de voeding wordt de pH-waarde van de urine van uw kat verlaagd. Daarnaast bevordert het lage magnesiumgehalte dat de struvietkristallen worden opgelost.

Door de uitgebalanceerde voedingssamenstelling zal de gezondheid van uw kat ook verbeteren. Zo ondersteunen de voedingsvezels in het kattenvoer een evenwichtige darmflora. De vitaminen en mineralen, zoals vitamine D, zink en selenium zijn een ondersteuning voor het immuunsysteem. De toevoeging van zalmolie aan het kattenvoer helpt voor een gezonde en glanzende vacht. Prins VitalCare Struvite kattenvoer is verkrijgbaar in verpakkingen van 1,5 of 5 kg.

Let op! Wanneer één of meerdere van de bovengenoemde symptomen voorkomen, is het raadzaam om eerst langs uw dierenarts te gaan om de juiste diagnose te stellen. Deze dieetvoeding kan worden ingezet als tijdelijke dieetvoeding en is niet geschikt voor eventuele andere katten in het huishouden zonder blaasklachten. 

 • Volledige dieetvoeding
 • Geschikt voor katten vanaf 12 maanden met een bewezen struvietblaasgruis
 • Verlaagt van de pH-waarde van de urine
 • Verbetert algehele gezondheid van uw kat
 • Met voedingsvezels voor evenwichtige darmflora
 • Verrijkt met vitaminen en mineralen
 • Met zalmolie voor glanzende en gezonde vacht
 • Verkrijgbaar in verpakking van 1,5, 5 of 10 kg

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding van Prins eenvoudig en voordelig online bestellen. Zo koopt u Prins VitalCare Struvite kattenvoer voor de scherpste prijs. Makkelijk en snel bezorgd tot aan uw voordeur!

Ingrediënten Prins VitalCare Struvite

Samenstelling: Gedehydreerd gevogelte, maïs, dierlijke vetten (gevogelte, rund), maïsgluten, rijst, eipoeder, gedroogde cichoreipulp, cellulose, hydrolysaat van kippenlever, lijnzaadolie, hydrolysaat van gist, zalmolie (0.5%), Fructo- Oligo-Sacchariden (FOS) (400mg).

Analytische bestanddelen: Vocht 9.0 %, Ruw eiwit 32.0 %, Ruw vet 20.0 %, Ruwe as 7.0 %, Ruwe celstof 3.5 %.

Toevoegingsmiddelen: Mineralen, Calcium 1.3 %, Fosfor 1.0 %, Kalium 0.6 %, Magnesium 0.08 %, Natrium 0.5 %, Chloride 0.7 %, Zwavel 0.34 %, totaal Taurine 0.34 %, Urineverzurende stoffen 2.0 %.

Voedingsadvies Prins VitalCare Struvite

In de onderstaande tabel ziet u de hoeveelheid voeding die uw kat per dag nodig heeft op basis van zijn lichaamsgewicht. De voeding kan droog gegeven worden en hoeft niet bereid te worden. Verdeel de voeding over minimaal twee maaltijden per dag. Zorg ervoor dat uw kat altijd schoon drinkwater bij het eten heeft. Wanneer u uw kat gedurende 5 tot 12 weken Prins Struvite geeft, zullen de blaasgruisproblemen afnemen. Na deze periode kunt u overstappen op blaasgruis voorkomend kattenvoer. Hiervoor zijn alle VitalCare producten van Prins geschikt. De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de aanbevolen hoeveelheid houdt.

Lichaamsgewicht (kg) Normaal actief Zeer actief
2 30 g 45 g
3 45 g 60 g
4 60 g 70 g
5 70 g 85 g

Ander voer voor uw kat?

Op zoek naar de speciale dieetvoeder voor katten met urinewegproblemen? Kijk dan naar Prins VitalCare Dieet Struvite & Calciumoxalate. Bekijk ook ons gehele aanbod aan voeding van Prins en bestel de voeding voor uw kat snel online!


Reviews
4
4
4
4
4
4.8 / 5 (12)
07-11-2020
1
2
3
4
5
Super snel en kwaliteit

Translate to English

22-07-2019
1
2
3
4
5
Netjes snel geleverd

Translate to English

15-05-2019
1
2
3
4
5
Snelle levering. Met wat extra’s. Attent

Translate to English

30-07-2018
1
2
3
4
5
Geen opmerkingen, alles positief en vlot verlopen

Translate to English

07-06-2018
1
2
3
4
5
Heel erg tevreden, poes ook. Bedankt J Janse Middelburg

Translate to English

23-12-2017
1
2
3
4
5
Degelijk kattevoer voor katten met nierproblemen tegen een goede prijs.

Translate to English

30-08-2017
1
2
3
4
5
Het helpt echt tegen blaasgruis ben super blij met de tip

Translate to English

05-06-2017
1
2
3
4
5
Dit kattenvoer gebruik ik al geruime tijd voor mijn lieverd die blaasproblemen heeft, sinds dien gaat alles goed. Ookal is t vrij prijzig in verhouding tot andere merken is het goedkoop en minstens net zo goed, kort om prima voer!!

Translate to English

01-05-2017
1
2
3
4
5
Heb een kat met nierproblemen ,met deze voeding totaal geen last meer van !

Translate to English

16-03-2017
1
2
3
4
5
Onze kat heeft blaasgruis en op aanraden van de arts moest hij dit eten. . Hij sproeit nog wel af en toe maar volgens ons heeft hij geen pijn/last meer

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.