Versele-Laga Rat Nature

2,5 kg OP is OP
€ 9,95 (€ 3,98/kg)
€ 9,95 (€ 3,98/kg)
2 x 2,5 kg
€ 18,95 (€ 3,79/kg)
Meest verkocht
€ 18,95 (€ 3,79/kg)

Versele-Laga Rat Nature is voeding die volledig is aangepast op het dieet van een rat. 

 • Gezond en vitaal leven
 • Goede spijsvetering
 • Smakelijk voer

Versele-Laga Rat Nature

Versele-Laga Rat Nature is volledig voer voor ratten. Het bevat alle voedingsstoffen die een rat nodig heeft in de juiste verhouding. Dit zijn onder andere vitaminen, mineralen en aminozuren. Uw huisdier zal een vitaal en gezond leven kunnen lijden! Het voer bevat extra granen, zaden, noten, fruit, kruiden en groenten. Ook zitten er gezondheidsondersteunde supplementen in, onder andere voor een goede spijsvertering. Het ondersteunt een stevig gebit in houdt de vacht en huid glanzend en gezond. Doordat er veel natuurlijke ingrediënten in zitten, is de smakelijkheid hoog. Zelfs de meest kieskeurige dieren zullen het lekker vinden.

 • Volledige voeding
 • Bevat alle nodige voedingsstoffen in de juiste verhouding
 • Vol mineralen, vitaminen en aminozuren
 • Voor een gezond en vitaal leven
 • Ondersteunt een goede spijsvertering
 • Houdt de vacht glanzend en gezond
 • Hoge smakelijkheid
   

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw rat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Rat Nature tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Versele-Laga Rat Nature staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Versele-Laga Rat Nature

Voor een rat is een gemiddelde dagelijkse portie van ca. 15 g voeder aangewezen. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw rat. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Versele-Laga Rat Nature

Granen, plantaardige bijproducten, plantaardige eiwitextracten, groenten, noten, zaden, fruit, oliën en vetten, mineralen, gist, fructo-oligosachariden, goudsbloem, algen, goudsbloemextract, yucca-extract, kruiden, mannan-oligosachariden, druivenpitextract. 

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (17,5%), ruw vet (9,0%), ruwe as (5,0%), ruwe celstof (7,0%), calcium (0,6%), fosfor (0,45%), lysine (0,81%), methionine (0,4%), vitamine A (12000 IE/kg), vitamine D3 (1500 IE/kg), vitamine E (30 mg/kg), koper(II)sulfaat (9 mg/kg)

Ander rattenvoer? 

Bent u op zoek naar voer dat geschikt is voor ratten én muizen? Bekijk dan ons Rattenvoer assortiment. Hier verkopen we onder andere de Versele-Laga Crispy Pellets voor ratten & muizen. Deze pellets voorkomen selectief eetgedrag en zijn geschikt voor ratten en muizen.


4
4
4
4
4
4 / 5 (1)
11-10-2018
4
4
4
4
4
Ze, onze 6 ratten, vinden het fantastisch.