Renske natvoer hond

Naast droogvoeding kunt u uw hond voor de afwisseling ook natvoeding geven. De natvoeding van Renske nat hondenvoer is volledig natuurlijk en gemaakt met oog voor dieren, milieu en mensen. Zo worden er geen antibiotica gebruikt en worden er geen chemische kleur-, geur- en smaakstoffen aan de producten toegevoegd.
Lees meer ..
Natvoer
Snacks
Multipack

Natvoer

Snacks

Multipack

Natvoer

Renske Hond Vers Bio Kip 300 gram

Renske Hond Vers Bio Kip 300 gram

Renske Hond Vers Bio Kip 300 gram is een biologische vleesmaaltijd met kip en is geschikt voor iedere hond. Deze heerlijke maaltijd met kip is graan- en glutenvrij en volledig gemaakt met biologische SKAL gecertificeerde ingrediënten. Dit betekent dat hij vrij is van conserveringsmiddelen en kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. De voeding bevat verder Omega vetzuren uit lijnzaad en is aangevuld met waardevolle kruiden. Renske Hond Vers Bio Kip is licht gestoomd en vacuüm geseald, waardoor de voedingsstoffen optimaal behouden blijven. 

 • Graanvrije voeding
 • 100% biologisch, gecertificeerd door SKAL
 • Boordevol smakelijke kip
 • Aangevuld met kruiden en lijnzaad
 • Licht gestoomd en vacuüm geseald voor een optimaal behoud van voedingsstoffen

Bij Brekz kunt u de beste Renske producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Renske Hond Vers Bio Kip 300 gram tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Renske Hond Vers Bio Kip 300 gram staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
    

Voedingsadvies Renske Hond Vers Bio Kip 300 gram

​​​​​Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Renske Hond Vers Bio Kip 300 gram

Volwassen gewicht van uw hond Dagelijkse hoeveelheid
Kg Gram
5-10 300-500 gram
10-20 500-800 gram
20-30 800-1200 gram

    
Ingrediënten Renske Hond Vers Bio Kip 300 gram

Biologisch gecertificeerde kip (vleugels, nek, lever, karkas) (89%), biologisch lijnzaad (6%), biologische kruidenmix (brandnetel, rozenbottel, anijs, kamille, melisse, Echinacea) (1,6%), mineralen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (9,5%), ruw vet (5,5%), ruwe as (2,2%), ruwe celstof (0,3%), vocht (82%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine D3 (140 IE/kg), zinksulfaat monohydraat (12 mg/kg), mangaan(II)oxide (1 mg/kg), koper(II)sulfaat-pentahydraat (0,5 mg/kg), calciumjodaat, watervrij (0,3 mg/kg).
   

Ander voer? 

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een biologische worst met kip van Renske? Kijk dan eens bij onze Renske Vers Bio Worst Kip voor de hond.

https://www.brekz.be/27962-home_default/renske-hond-vers-bio-kip-300-gram.jpg
2.75 2019/01/01
Ik kan natuurlijk niet zeggen dat het lekker is, maar de hond lust het wel.
31651
15364
Renske Hond Vers Bio Kip 300 gram > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 9
€ 24,75
Per 18
€ 45,95
Renske Hond Vers Bio Rund 300 gram

Renske Hond Vers Bio Rund 300 gram

Renske Hond Vers Bio Rund 300 gram is een complete, graanvrije voeding met rund en is geschikt voor iedere hond. De maaltijd is bereid met 100% biologische, SKAL gecertificeerde ingrediënten en bevat dan ook geen kunstmatige toevoegingen zoals geur-, kleur- en smaakstoffen. Het is verder rijk aan lijnzaad en daarmee aan Omega-3 vetzuren die helpen bij een gezonde huid en vacht. Een smakelijke maaltijd voor iedere hond met een leeftijd vanaf 1 jaar. 

 • Graanvrije voeding
 • 100% biologische ingrediënten, SKAL gecertificeerd
 • Complete voeding met smakelijke rund
 • Bevat Omega-3 vetzuren uit lijnzaad, voor verzorging van huid en vacht
 • Geschikt voor iedere hond vanaf 1 jaar

Bij Brekz kunt u het beste Renske producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Renske Hond Vers Bio Rund 300 gram tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Renske Hond Vers Bio Rund 300 gram staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
     

Voedingsadvies Renske Hond Vers Bio Rund 300 gram

​​​​​Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Renske Hond Vers Bio Rund 300 gram

Volwassen gewicht van uw hond Dagelijkse hoeveelheid
Kg Gram
5-10 300-500 gram
10-20 500-800 gram
20-30 800-1200 gram

    
Ingrediënten Renske Hond Vers Bio Rund 300 gram

Biologisch gecertificeerde rund (long, hart, lever) (89%), biologisch lijnzaad (6%), biologische kruidenmix (brandnetel, rozenbottel, anijs, kamille, melisse, Echinacea) (1,6%), mineralen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (9,5%), ruw vet (5,5%), ruwe as (2,2%), ruwe celstof (0,3%), vocht (82%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine D3 (140 IE/kg), zinksulfaat monohydraat (12 mg/kg), mangaan(II)oxide (1 mg/kg), koper(II)sulfaat-pentahydraat (0,5 mg/kg), calciumjodaat, watervrij (0,3 mg/kg).
    

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een worst met rund van Renske? Kijk dan eens bij onze Renske Vers Bio Worst Rund voor de hond.

https://www.brekz.be/27963-home_default/renske-hond-vers-bio-rund-300-gram.jpg
2.75 2019/01/01
goed voer
31652
15365
Renske Hond Vers Bio Rund 300 gram > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 9
€ 24,75
Per 18
€ 45,95
Renske Hond Vers Kip & Rund 100 gram

Productinformatie Renske Hond Vers Kip & Rund 100 gram

Renske Hond Vers Kip & Rund 100 gram is een complete en geheel natuurlijke natvoeding voor jonge en volwassen honden vanaf 9 weken. De voeding bevat minstens 65% verse kip en rundvlees waaraan volkoren rijst en moestuingroenten zijn toegevoegd. Doordat de voeding gestoomd en vacuüm verpakt is, zijn alle voedingsstoffen, zoals de vele gezonde, natuurlijke antioxidanten behouden gebleven. Renske Hond Vers Kip & Rund 100 gram bevat geen soya, varkensvlees, vleesbijproducten, pinda's, melkproducten, gluten, granen, suiker, chemische conserveringsmiddelen, kleur-, geur- en smaakstoffen, E-nummers en GMO-producten. Door de kleine verpakking is de voeding handig voor als u onderweg bent.

 • Compleet en natuurlijk
 • Bevat 65% vers vlees
 • Bevat rijst en groenten
 • Glutenvrij
 • Gestoomd
 • Natuurlijke antioxidanten
 • Zonder chemische toevoegingen
 • Handig voor onderweg

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding van Renske eenvoudig en voordelig online bestellen. Koop bijvoorbeeld Renske Hond Vers Kip & Rund 100 gram en uw bestelling wordt snel bij u thuisbezorgd!

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan het voedingsadvies houdt. In geopende toestand is de voeding 2 tot 3 dagen in de koelkast houdbaar. U kunt het product ook invriezen.

Voedingsadvies Renske Hond Vers Kip & Rund 100 gram

Geef uw hond 1 tot 2 kuipjes per 4 kg lichaamsgewicht, afhankelijk van de leeftijd en activiteit van uw hond. Varieer in de smaken voeding die u geeft en combineer ook met de droogvoeding van Renske. Afwisseling houdt het immuunsysteem van uw hond gezond en zorgt ervoor dat uw hond niet snel intoleranties of allergieën opbouwt. Serveer de voeding op kamertemperatuur. Indien wenselijk kunt u de maaltijd ook 30 tot 60 seconden opwarmen. Deze moet dan binnen 20 minuten opgegeten worden. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij de voeding.

Ingrediënten Renske Hond Vers Kip & Rund 100 gram

Samenstelling
Verse kip (min. 50%), verse rund (min. 10%), rijst, wortelen (3%), erwten (1%), zeewier extract, yucca extract en prebiotica: FOS (Fructo Oligosacchariden).

Analytische bestanddelen
Vocht (80%), ruw eiwit (8%), ruw vet (3%), ruwe as (0,2%) en ruwe celstof (0,2%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (3000 IU/kg), vitamine D3 (500 IU/kg), vitamine E (10 mg/kg) en taurine (0,2 mg/kg).

Andere voeding van Renske?

Bij ons kunt u ook natvoeding met eend en konijn of verse oceaanvis kopen. Bestel daarnaast ook de droogvoeding, zoals Renske Super Premium Adult Graanvrij Verse Kip hondenvoer. Bekijk ook ons gehele aanbod van Renske en ontdek alle andere heerlijke smaken.

https://www.brekz.be/24867-home_default/renske-vers-kip-rund-100-gr-hondenvoer.jpg
13.95 2019/01/01
Renske vers wordt met veel smaak door mijn hond gegeten.
Goed vlees
MIJN HOND VIND HET ZEER LEKKER TUSSEN ZIJN DROOGVOEDING
Alles is prima verlopen van bestelling tot bezorgen ( en de prijs was ook prima
De hond vindt het heerlijk en geniet er enorm van. Hij wordt helemaal dol als ik een bakje pak.
27170
14357
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 8
€ 9,99
Per 24
€ 29,65
Renske Vers Graanvrij Stoofpotje met wild hondenvoer

Renske Vers Graanvrij Stoofpotje met wild hondenvoer

Renske Vers Graanvrij Stoofpotje met wild hondenvoer is een traditioneel gestoomde Vers Vlees maaltijd uit de keuken van Renske, speciaal voor alle soorten honden vanaf 9 weken. De voeding is graanvrij, waardoor deze zeer geschikt is voor honden met een overgevoeligheid voor granen. Minstens 80% van het product bestaat uit vers wild vlees, dat aangevuld wordt met aardappelen en duurzaam geteelde moestuingroenten.

Doordat de ingrediënten zachtjes gestoomd worden blijven alle noodzakelijke voedingsstoffen behouden. Het resultaat is een heerlijke, graanvrije, complete maaltijd die geschikt is voor honden van alle rassen. Bovendien is deze voeding zeer geschikt voor honden met huid- en vachtproblemen doordat de voeding een positieve werking op de huid en vacht van uw hond heeft.

 • Voor honden van alle rassen, vanaf 9 weken
 • Bevat minstens 80% vers vlees: hert, fazant, konijn en eend
 • Zeer geschikt voor honden met huid- en vachtproblemen
 • Volledig graan- en glutenvrije voeding
 • Voor een gezonde huid en glanzende vacht van uw hond
 • Rijk aan natuurlijke anti-oxidanten, die de natuurlijke afweer van uw hond ondersteunen
 • Een speciale bereidingswijze waardoor alle voedingsstoffen optimaal tot hun recht komen

Let op! Dit product van Renske heeft de Nederlandse Consumentenprijs 'Beste product van het jaar 2016-2017' gewonnen!

Bij Brekz vindt u de beste prijzen voor Renske hondenvoer. Zo kunt u altijd eenvoudig en goedkoop Renske Vers Graanvrij Stoofpotje met wild online kopen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Renske Vers Graanvrij Stoofpotje met Wild hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Voedingsadvies Renske Vers Graanvrij Stoofpotje met wild hondenvoer

In de onderstaande tabel ziet u de hoeveelheid voeding die uw hond per dag nodig heeft op basis van zijn leeftijd en lichaamsgewicht. De voeding kan droog gegeven worden en hoeft niet bereid te worden. Verdeel de voeding over minimaal twee maaltijden per dag. Zorg ervoor dat uw hond altijd schoon drinkwater bij het eten heeft. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Hoeveelheid gram voer per dag
Lichaamsgewicht (KG) Hoeveelheid (gram per kg lichaamsgewicht)
 vanaf 9 weken 40
 vanaf 6 maanden 30
 vanaf 1 jaar 20-25

 

Ingrediënten Renske Vers Graanvrij Stoofpotje met wild hondenvoer

Samenstelling
Vers hert (20%), verse fazant (20%), verse konijn (20%), verse eend (20%), pompoen (4%), erwten (1%), wortelen (1%), zeewier (0,45%), prebiotica: FOS (Fructo Oligosacchariden), mineralen, yucca, gemalen smeerwortel, peterselie, rozemarijn en knoflook, glucosamine (0,05%), chondroitine (0,05%).

Analytische bestandsdelen
Ruw eiwit 10,5%, ruw vet 7,0%, ruwe as 3,5%, ruwe celstof 0,5%, calcium 1,13%, fosfor 0,80%, vocht 72%

Ander voer?

Zoekt u graanvrij natvoer van Renske voor uw hond, maar houdt uw hond niet zo van wild? Wij verkopen diverse (graanvrije) producten van Renske, dus kijk eens bij ons aanbod aan Renske Vers hondenvoer!

https://www.brekz.be/24875-home_default/renske-vers-graanvrij-stoofpotje-met-wild-hondenvoer.jpg
28.32 2019/01/01
Hond vindt het superlekker !
Zeer goed product. Eetbakje tot de bodem telkens leeg wanneer we Renske vers geven. Bestellen bij Brekz.be houdt wel risico in. Alhoewel ik hun telkens vraag om "breekbaar" op hun verpakking te plaatsen, doen ze het nog steeds niet. Met als resultaat, altijd beschadigde dozen bij de leverancier en beschadigde pakjes eten. Dus telkens moet ik eten weggooien, wat het "goedkoper" bij hun, dan toch een "duurderkoop" maakt.
Kocht het altijd in winkel maar heel vaak hebben ze het niet vandaar en het is zeker veel makkelijker ... dus nu eindelijk een winkel die het wel heeft ....
Mn hond vind het heerlijk! En hier door heeft hij nog meer variatie dan hij al had!
Renske is de perfecte maaltijd voor onze border collie Kay voor thuis en op reis !!
27404
14380
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (10 x 395 gram)
€ 28,32
2 trays (20 x 395 gram)
€ 56,06
Renske Vers Graanvrij Kip hondenvoer

Renske Verse Kip Graanvrij hondenvoer

Renske Verse Kip Graanvrij hondenvoer is geschikt voor honden vanaf 9 weken van alle rassen. Deze maaltijd is 100% natuurlijk en bevat minstens 80% verse kip! De voeding is aangevuld met pompoen en duurzaam geteelde moestuingroenten en kruiden.

Deze maaltijd is gestoomd en vacuüm geseald, waardoor deze veilig en ideaal is voor onderweg of op vakantie. Door het stomen en sealen blijven de noodzakelijke voedingstoffen uitstekend behouden. Het voer is dan ook rijk aan natuurlijke antioxidanten en is verrijkt met glucosamine en chondroïtine.

Hondenvoer van Renske is 100% graanvrij en daardoor ook glutenvrij. Renske Verse Kip Graanvij hondenvoer is dan ook uitermate geschikt voor uw geliefde viervoeter met huid- en vachtproblemen, veroorzaakt door een intolerantie of allergie voor granen.

Bij Brekz bestelt u Renske Verse Kip Graanvrij hondenvoer goedkoop online. Bekijk ons assortiment en koop Renske Verse Kip Graanvrij hondenvoer tegen de laagste prijzen. Eenvoudig en snel besteld!

Voedingsavies Renske Verse Kip Graanvrij hondenvoer

Voedingstabel:

Vanaf 9 weken 40 g per kg lichaamsgewicht
Vanaf 6 maanden 30 g per kg lichaamsgewicht
Vanaf 1 Jaar 20-25 g per kg lichaamsgewicht


Aanbevolen wordt de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Wanneer u een kuipje niet in één keer voert, kan wat over is gedurende 2 tot 3 dagen afgesloten bewaard worden in de koelkast, en anders ingevroren worden.

De houdbaarheid van Renske Verse Kip Graanvrij hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Renske Verse Kip Graanvrij hondenvoer

Samenstelling:
Verse kip (80%), pompoen (4%), erwten (1%), wortelen (1%), zeewier (0,45%), prebiotica: FOS (Fructo Oligosacchariden), mineralen, yucca, gemalen smeerwortel, peterselie, rozemarijn en knoflook, glucosamine (0,05%), chondroitine (0,05%).

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit 11%, ruw vet 10,5%, ruwe as 2%, ruwe celstof 0,5%, calcium 0,3%, fosfor 0,74%, vocht 72%.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Renske Verse Kip Graanvrij hondenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Renske. Hier vindt u onder andere Renkse Super Premium Adult Graanvrij Verse Kip hondenvoer.

https://www.brekz.be/24876-home_default/renske-vers-graanvrij-kip-hondenvoer.jpg
24.48 2019/01/01
100% prima eten van de hond, wordt hier gebruikt in combinatie met Zalm graan vrij brokken
Honden vinden het lekker en bovendien zonder granen, dus minder allergische reactie
Fijn dat er soms ook van die leuke aanbiedingen zijn, houd het betaalbaar.
27405
14381
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (10 x 395 gram)
€ 24,48
2 trays (20 x 395 gram)
€ 48,46
Renske Vers Graanvrij Lam hondenvoer

Renske Vers Graanvrij Lam hondenvoer

Renske Vers Graanvrij Lam hondenvoer is een complete natvoeding met vers gestoomd vlees voor honden vanaf 9 weken van alle rassen. De voeding bevat minimaal 80% vers lamsvlees aangevuld met zoete aardappel, duurzaam geteelde moestuingroenten en kruiden. Aan de voeding is geen graan toegevoegd. Wel bevat de voeding glucosamine en chondroïtine en veel natuurlijke antioxidanten. Na bereiding is de voeding vacuüm geseald zodat alle voedingsstoffen behouden zijn gebleven. Renske Vers Graanvrij Lam hondenvoer is zeer geschikt voor kieskeurige honden.

 • Complete natvoeding
 • Met min. 80% lam
 • Met diverse groenten
 • Bevat glucosamine en chondroïtine
 • Met natuurlijke antioxidanten
 • Vacuüm verpakt
 • Geschikt voor kieskeurige eters

Bij Brekz kunt u diverse soorten graanvrije voeding van Renske eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld Renske Vers Graanvrij Lam hondenvoer en uw bestelling wordt snel bezorgd!

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld. Na opening is de voeding nog 2 tot 3 dagen in de koelkast houdbaar.

Voedingsadvies Renske Vers Graanvrij Lam hondenvoer

Geef uw hond vanaf 9 weken 40 gram per kilo lichaamsgewicht, vanaf 6 maanden 30 gram per kilo lichaamsgewicht en vanaf 1 jaar 20 tot 25 gram per kilo lichaamsgewicht. Wissel de smaken van de maaltijden af zodat uw hond voldoende variatie heeft. U kunt de voeding eventueel 30 tot 60 seconden verwarmen in de magnetron als dat nodig is, maar dan moet het product wel binnen twee minuten opgegeten worden. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater bij het eten.

Ingrediënten Renske Vers Graanvrij Lam hondenvoer

Samenstelling
Verse lam (80%), zoete aardappel (4%), erwten (1%), wortelen (1%), zeewier (0,45%), Prebiotica: FOS (Fructo Oligosacchariden), mineralen, yucca, gemalen smeerwortel, rozemarijn, peterselie, knoflook, glucosamine (0,05%) en chondroitine (0,05%)

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (10%), ruw vet (11%), ruwe as (2%), ruwe celstof (0,4%), calcium (0,36%), fosfor (0,95%) en vocht (72%).

Andere graanvrije voeding voor uw hond?

Bij ons kunt u ook van diverse andere merken graanvrije voeding kopen. Bestel bijvoorbeeld Nutram Graanvrij Lam & Peulvruchten T26 hond of Prins ProCare Grainfree Sensible Hypoallergic hondenvoer. Voor meer graanvrije voeding bekijkt u het volledige assortiment van Renske, Nutram of Prins.

https://www.brekz.be/24877-home_default/renske-vers-graanvrij-lam-hondenvoer.jpg
24.48 2019/01/01
Mijn hondje eet het goed
Prima voer ,onze hond eet het erg graag!
27406
14382
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (10 x 395 gram)
€ 24,48
2 trays (20 x 395 gram)
€ 48,46
Renske Vers Pup/Junior Kip en Lam hondenvoer

Renske Vers Pup/Junior Kip en Lam hondenvoer

Renske Vers Pup/Junior Kip en Lam hondenvoer is een gestoomde Vers Vlees maaltijd van Renske, die speciaal ontwikkeld is voor puppies vanaf 3 weken oud. De voeding helpt uw puppy om te leren eten in de eerste maanden. Het bevat alle bouwstoffen die uw puppy nodig heeft om te groeien en is hoog in calorieën. Renske Vers Pup/Junior Kip en Lam hondenvoer is rijk aan vers vlees: minstens 80% van de voeding bestaat uit verse kip en vers lam. Dit heerlijke en gezonde verse vlees is aangevuld met erwten, een beetje bruine rijst en duurzaam geteelde moestuingroenten. De bereidingswijze, waarbij de verse, natuurlijke ingrediënten zacht gestoomd worden, garandeert dat alle voedingsstoffen behouden blijven. Zo kunt u uw puppy precies geven wat hij nodig heeft, in de belangrijke groeifase. 

Bij Brekz kunt u goedkoop Renske Vers Pup/Junior Kip en Lam hondenvoer online kopen. Een heerlijke en complete voeding voor uw puppy, eenvoudig te bestellen bij Brekz. Renske Vers Pup/Junior Kip en Lam hondenvoer, voor een blije en gezonde pup!

De houdbaarheid van Renske Vers Pup/Junior Kip en Lam hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Belangrijkste eigenschappen Renske Vers Pup/Junior Kip en Lam hondenvoer

 • Een vleesrijke maaltijd: bevat minstens 80% aan verse kip en vers lam;
 • Een uitgebalanceerde hoeveelheid vetten en eiwitten ondersteunt een gezonde groei van uw puppy;
 • Omega-3 vetzuren helpen de ontwikkeling van het leervermogen van uw puppy;
 • Voor een gezonde huid en een mooie, glanzende vacht.
   

Ingrediënten Renske Vers Pup/Junior Kip en Lam hondenvoer

Vers kippenvlees (minimaal 60%), vers lamsvlees (12%), lamspens (8%), erwten (3%), volkoren rijst (2%), wortelen (1%), zalmolie (0,50%), zeewier extract (0,45%), kruiden: rozemarijn, peterselie en knoflook (0,10%), prebiotica: FOS (Fructo Oligosacchariden) (0,50 %), Glucosamine (0,05%), Chondroitine (0,05%

Analytische bestandsdelen:

Ruw eiwit (13%), ruw vet (10%), ruwe as (3%), ruwe celstof (0,5%), calcium (0,62%), fosfor (0,47%), vocht (72%).

Toevoegingsmiddelen

Vitamine A (2.500 ie/kg), Vitamine D3 (200 ie/kg), Vitamine E (a-tocopherol) (16 ie/kg)
 

Voedingsadvies Renske Vers Pup/Junior Kip en Lam hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Inhoud verpakking: 395 gram 
Aantal calorieën per 100 gram: 148 Kcal 
Renske adviseert circa 1,5-2,5 pakjes Renske Vers per 15 kg lichaamsgewicht van uw hond.

Tot 4 maanden 4% van het lichaamsgewicht van de pup, 
Van 4 tot 8 maanden 3% van het lichaamsgewicht van de pup, 
Vanaf 8 maanden 2% van het lichaamsgewicht van de pup.
 

Ander voer?

Zoekt u natvoer van Renske voor volwassen honden, in plaats van Renske natvoer voor pups en jonge honden? Kijk dan eens bij ons aanbod aan Renske Vers hondenvoer! En als u ander puppyvoer wilt bekijken, kijk dan eens bij ons totaalaanbod aan Puppyvoer.

https://www.brekz.be/22981-home_default/renske-vers-pupjunior-kip-en-lam-10-x-395-gram.jpg
22.56 2019/01/01
Heerlijk, gezond product!
Snelle levering. De doos was wel beschadigd bij het transport. Maar de verpakking van het eten zelf was gelukkig nog dicht
Mijn pup is dol op Renske. Hij is 1 kg en krijgt spijtig genoeg voor hem maar 50 gr. Het is met een paar brokjes erbij in 1 minuut op.
Goed voer voor n lagere prijs hier als in de winkel
mijn pup vind dit geweldig lekker en het geeft hem nog sterke spieren ook
24278
13735
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (10 x 395 gram)
€ 22,56
2 trays (20 x 395 gram)
€ 44,66
Renske Vers Kip hondenvoer

Renske Vers Kip hondenvoer

Renske Vers Kip hondenvoer is een heerlijke gestoomde Vers Vlees maaltijd van Renske, die geschikt is voor volwassen honden van alle rassen. Honden zijn van nature vleeseters en eten dus het liefste vers vlees. Renske Vers Kip hondenvoer is rijk aan vers vlees: maar liefst 80% van de voeding bestaat uit verse kip. De overige 20% bestaat uit erwten, bruine rijst en duurzaam geteelde moestuingroenten. Dankzij de bereidingswijze, waarbij de verse, natuurlijke ingrediënten zacht stomen alvorens vacuüm geseald te worden, garandeert dat alle voedingsstoffen optimaal behouden blijven. Uw hond smult van zijn maaltijd en krijgt alle essentiële voedingsstoffen binnen. Met Renske Vers Kip hondenvoer serveert u uw hond een heerlijke, gezonde en complete maaltijd.

Bij Brekz kunt u goedkoop Renske Vers Kip hondenvoer online kopen. Bij ons vindt u altijd de beste aanbiedingen voor Renske Vers Kip hondenvoer!

De houdbaarheid van Renske Vers Kip hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Belangrijkste eigenschappen Renske Vers Kip hondenvoer

 • Een 100% natuurlijke, complete licht verteerbare voeding, met maar liefst 80% aan verse kip;
 • Verrijkt met Schotse zalmolie, glucosamine en chondroitine;
 • Natuurlijke antioxidanten helpen uw hond zijn immuumsysteem sterk te houden;
 • Zeer geschikt voor honden die droogvoeding of blikvoeding van andere soorten vlees slecht kunnen verteren.

 

Ingrediënten Renske Vers Kip hondenvoer

Vers kippenvlees (minimaal 80%), erwten (3%), volkoren rijst (2%), wortelen (1%), zalmolie (0,50%), zeewier extract (0,45%), kruiden: rozemarijn, peterselie en knoflook (0,10%), Prebiotica: FOS (Fructo Oligosacchariden) (0,50 %), Glucosamine (0,05%), Chondroitine (0,05%)

Analytische bestandsdelen:

Ruw eiwit (13%), ruw vet (13,5%), ruwe as (3%), ruwe celstof (0,5%), calcium (0,62%), fosfor (0,47%), vocht (72%) 

Toevoegingsmiddelen

Vitamine A (2.500 ie/kg), Vitamine D3 (200 ie/kg), Vitamine E (a-tocopherol) (16 ie/kg)


Voedingsadvies Renske Vers Kip hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Inhoud verpakking: 395 gram
Aantal calorieën per 100 gram: 166 Kcal 
Renske adviseert circa 1-1,5 pakje Renske Vers per 15 kg lichaamsgewicht van uw hond.

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.


Ander voer?

Zoekt u natvoer van Renske voor uw hond, maar niet in de smaak Kip? Kijk dan eens bij ons aanbod aan Renske Vers hondenvoer! Of kijk eens bij ons totaalaanbod aan Nat hondenvoer.

https://www.brekz.be/22980-home_default/renske-vers-kip-en-rijst-hondenvoer.jpg
22.56 2019/01/01
Prima voer,de hond vind het volgens mij erg lekker
Zeer tevreden de hondjes eten er met smaak van
Eindelijk honderden dat mijn hondjes lusten .
Top! Mijn vlinderhondje geniet elke keer weer van Renske!
Zoals altijd topproduct aan voordelige prijs en zeer snel geleverd.
snelle levering - goeie prijs en onze hond is er helemaal gek op.
Gewoon topmerk! Elke dag reacties over superglans van mijn flatcoat retriever en ze eet haar Renske voer in no-time op. Brekz heeft de beste deal online en top service vwb het leveren. Kortom een zeer tevreden klant!
De hond vindt het heerlijk. Het ziet er ook smakelijk uit. Het is ook gemakkelijk om te gebruiken , zelfs op reis. Ik blijf het zeker geven aan mijn hond (12 jaar oud)
Mijn hond was een moeilijke eter. Ben van vers vlees overgegaan op Renske vers. Hij is er dol op. En ik vind Renske vers veel praktischer dan ander vers vlees. Buiten de koelkast houdbaar (tenzij de verpakking open is) en makkelijk te portioneren.
Wij zijn bekend met dit product. Onze honden krijgen dit dagelijks. Dus waren blij met de actie.
Goed product netjes geprijsd en snelle levering.
24280
13736
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (10 x 395 gram)
€ 22,56
2 trays (20 x 395 gram)
€ 44,66
Renske Vers Lam hondenvoer

Renske Vers Lam hondenvoer

Renske Vers Lam hondenvoer is een gestoomde maaltijd met vers lam en bruine rijst en is geschikt voor iedere hond. Deze smakelijke voeding bevat wel 80% lam en is dus rijk aan dierlijke eiwitten. De volledige maaltijd is zeer natuurlijk en bevat alleen zuivere en verse ingredienten. Dankzij het proces van stomen en vacuum verpakken blijven alle voedingsstoffen optimaal behouden. Omdat is gestreefd naar een gebalanceerde voeding zijn naast de dierlijke eiwitten uit lam diverse plantaardige ingredienten toegevoegd, zoals yucca extract, gemalen smeerwortel, peterseliie en rozemarijn. Ook zijn de stoffen glucosamine en chondroitine toegevoegd, voor een optimale ondersteuning van de spijsvertering. De voeding is zeer geschikt voor honden die slecht reageren op droog- en blikvoeding of andere soorten vlees.

 • 100% natuurlijke, volledige maaltijd
 • Rijk aan eiwitten uit lam
 • Glutenvrij
 • Bevat een gebalanceerde mix van plantaardige ingredienten
 • Met glucosamine en chondroitine
 • Rijk aan anti-oxidanten

Bij Brekz kunt u Renske Vers Lam hondenvoer gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Of bekijk ons uitgebreide assortiment!

De houdbaarheid van Renske Vers Lam hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Renske Vers Lam hondenvoer

Verse lam (80%), erwten (3%), bruine rijst (2%), wortelen (1%), mineralen, zeewier extract (0,45%), Prebiotica: FOS (Fructo Oligosacchariden), yucca extract, gemalen smeerwortel, peterselie, rozemarijn, knoflook, glucosamine (0,05%), chondroitine (0,05%).

Voedingsadvies Renske Vers Lam hondenvoer

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Leeftijd van de hond Gewicht van de hond
Vanaf 9 weken 40g per kg
Vanaf 6 maanden 30g per kg
Vanaf 1 jaar 20-25g per kg

Voedingsanalyse

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (13,7%), ruw vet (12%), ruwe as (3%), ruwe celstof (0,5%), calcium (0,62%), fosfor (0,47%), vocht (67%).

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voer van Renske met kalkoen en eend? Kijk dan eens bij ons Renske Vers Kalkoen en Eend hondenvoer.

https://www.brekz.be/22979-home_default/renske-vers-lam-en-rijst-hondenvoer.jpg
22.56 2019/01/01
Mijn hond is er dol op
De hond vind het duidelijk lekker,ook met droogvoer
Onze honden zijn er gek op!
Renske goed product goedkoop en snel bezorgd door brekz/DHL
Mijn hondje is een moeilijke eter, bijna niets werd opgegeten totdat een vriendin mij wees op renske voer. Besteld bij brekz en in no time bezorgd. Hondje kan er niet genoeg van krijgen!
Top product! Honden zijn er verlekkerd op.
Renske gestoomd vlees is voor onze teckel Kaatje (zij heeft IBD) het beste wat wij hebben geprobeerd op eetgebied. Ze smult ervan en verdraagt het goed, de ziekteverschijnselen zijn spectaculair verminderd. Het is handig in gebruik en wij zijn onze fokker zeer dankbaar voor haar advies!
Luna lijkt het graag te eten, zelf niet van geproefd en ben het ook niet van plan. Zolang Luna het lust is het voor mij oké.
Mijn teefje is tijdens iedere loopsheid en daarna altijd schijndrachtig en wil dan niet eten. Nu ik haar half brokken hals Renske Vers geef, eet ze haar bak tot de laatste kruimel leeg.
mijn hondjes smullen ervan.
Zeer tevreden en de hondjes eten het graag.Gemakkelijk op reis.
vlotte correcte service. snelle levertijd en precies datgene wat is besteld. Geen onnodige reclame of andere opdringerige zaken bijgesloten.
Prima voer, de hond is er dol op, alleen ontlasting is heel erg droog hierdoor.....dus afwisselend met ander voer.
Een prima product! De honden vinden het heerlijk en zien er mooi glanzend uit
24282
13737
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (10 x 395 gram)
€ 22,56
2 trays (20 x 395 gram)
€ 44,66
Renske Vers Kalkoen en Eend hondenvoer

Renske Vers Kalkoen en Eend hondenvoer

Renske Vers Kalkoen en Eend hondenvoer is een hoogwaardige, voedzame maaltijd van Renske. De heerlijke combinatie van minimaal 80% aan verse kalkoen en verse eend is geschikt is voor jonge en volwassen honden (vanaf 9 weken) van alle rassen. Het verse kalkoen- en eendenvlees wordt aangevuld met erwten, volkoren rijst en duurzaam geteelde moestuingroenten. Ook bevat het Schotse zalmolie, om de huid en vacht van uw hond glanzend en gezond te houden. Doordat de natuurlijke ingrediënten zachtjes worden gestoomd, blijven alle van nature aanwezige voedingsstoffen behouden. Het resultaat is een smakelijke en gezonde maaltijd, waar uw hond u dankbaar voor zal zijn!

Bij Brekz kunt u goedkoop Renske Vers Kalkoen en Eend hondenvoer online kopen. Wij hebben vaak een interessante aanbieding voor u!


De houdbaarheid van Renske Vers Kalkoen en Eend hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Belangrijkste eigenschappen Renske Vers Kalkoen en Eend hondenvoer

 • Maar liefst 80% van de voeding bestaat uit verse kalkoen en verse eend;
 • Ondersteunt een gezonde spijsvertering en helpt uw hond aan een regelmatige, stevige ontlasting;
 • Natuurlijke antioxidanten houden het immuunsysteem van uw hond sterk;
 • Uitermate geschikt voor honden die minder goed tegen droogvoer kunnen.

 

Ingrediënten Renske Vers Kalkoen en Eend hondenvoer

Verse kalkoen (62%), verse eend (18%), erwten (3%), bruine rijst (2%), wortelen (1%), mineralen, zeewier extract (0,45%), Prebiotica: FOS (Fructo Oligosacchariden), yucca extract, gemalen smeerwortel, peterselie, rozemarijn, knoflook, glucosamine (0,05%), chondroitine (0,05%).

Analytische bestandsdelen:

Ruw eiwit (12%), ruw vet (11%), ruwe as (3%), ruwe celstof (0,5%), calcium (0,62%), fosfor (0,47%), vocht (70%).

Toevoegingsmiddelen

Vitamine A (2.500 ie/kg), Vitamine D3 (200 ie/kg), Vitamine E (a-tocopherol) (16 ie/kg)

Voedingsadvies Renske Vers Kalkoen en Eend hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Inhoud verpakking: 395 gram e 
Aantal calorieën per 100 gram: 161 Kcal 
Wij adviseren circa 1-1,5 pakje Renske Vers per 15 kg lichaamsgewicht van uw hond.

Ander voer?

Zoekt u natvoer van Renske voor uw hond, maar niet in de smaak Kalkoen en Eend? Of bent u benieuwd naar het droogvoer van Renske? Neem dan eens een kijkje bij ons aanbod aan Renske hondenvoer

https://www.brekz.be/22978-home_default/renske-vers-kalkoen-en-eend-hondenvoer.jpg
22.56 2019/01/01
Helemaal Top
Mijn hond is er dol op en zn vacht ziet er veel betere uit minder haaruitval. Ik ben van brokken van een ander merk naar renske gestoomd vlees gegaan en ik moet zeggen dat ik tevreden ben dat mijn hond er zo van kan smullen.
Onze Kay, een border collie van 7 jaar eet iedere dag Renske natvoer en is in zeer goede gezondheid !!
Hondjes zijn er dol op en goed product
De producten waren in orde en de levering was snel , ben tevreden .
Dit zijn eerlijke producten zo hoort het vlees te zijn en geen toevoegingen met afval
Dit is eerlijk en echt honden voer en geen rommel ben zelf bij de bedenker van dit product geweest
24284
13738
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (10 x 395 gram)
€ 22,56
2 trays (20 x 395 gram)
€ 44,66
Renske Vers met Vis hondenvoer

Renske Vers met Vis hondenvoer

Renske Vers met Vis hondenvoer is een smakelijk en voedzaam natvoer uit de keuken van Renske hondenvoer. De voeding is geschikt voor jonge en volwassen honden (vanaf 9 weken) van alle rassen. Renske Vers met Vis hondenvoer is rijk aan verse oceaanvis (minstens 80%) en bevat verder voedzame erwten, volkoren rijst en duurzaam geteelde moestuingroenten. De zuivere, verse en natuurlijke ingrediënten worden zachtjes gestoomd en vacuüm gesealed, zodat alle essentiële voedingstoffen optimaal behouden blijven. Het resultaat is een heerlijke en gezonde maaltijd, die weinig calorieën bevat en een extra positieve werking op de huid en vacht van uw hond hebben.

Onze klanten hebben goede ervaringen met Renske Vers met Vis hondenvoer. Het beste voer, goedkoop online te koop. Renske Vers met Vis hondenvoer koopt u natuurlijk bij Brekz!

De houdbaarheid van Renske Vers met Vis hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Belangrijkste eigenschappen Renske Vers Met Vis hondenvoer

 • Maar liefst 80% van de voeding bestaat uit verse oceaanvis;
 • Dankzij de Omega-3 vetzuren uit de oceaanvis krijgt uw hond een mooie, glanzende vacht;
 • Helpt het gebit van uw hond gezond te houden, en zijn botten en gewrichten sterk;
 • Een hoogwaardig natvoer, dat bijzonder geschikt is voor honden die minder goed tegen droogvoer kunnen.

 

Ingrediënten Renske Vers Met Vis hondenvoer

Verse oceaanvis (minimaal 80%), volkoren rijst (4%), erwten (3%), wortelen (1%), zalmolie (0,50%), zeewier extract (0,45%), kruiden: rozemarijn, peterselie en knoflook (0,10%), Prebiotica: FOS (Fructo Oligosacchariden) (0,50 %), Glucosamine (0,05%), Chondroitine (0,05%)

Analytische bestandsdelen:

Ruw eiwit (11,5%), ruw vet (7%), ruwe as (3%), ruwe celstof (0,5%), calcium (0,62%), fosfor (0,47%), vocht (75%).

Toevoegingsmiddelen

Vitamine A (2.500 ie/kg), Vitamine D3 (200 ie/kg), Vitamine E (a-tocopherol) (16 ie/kg)


Voedingsadvies Renske Vers Met Vis hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Inhoud verpakking: 395 gram e 
Aantal calorieën per 100 gram: 121 Kcal 
Renske adviseert circa 1-1,5 pakje Renske Vers per 15 kg lichaamsgewicht van uw hond.

Ander voer?

Zoekt u natvoer van Renske voor uw hond, maar eet uw hond liever vlees dan vis? Kijk dan eens bij ons aanbod aan Renske Vers hondenvoer! Of kijk eens bij ons totaalaanbod aan Nat hondenvoer.

https://www.brekz.be/22977-home_default/renske-vers-met-vis-hondenvoer.jpg
22.56 2019/01/01
Onze hond Lobke een kieskeurige Beardedcollie vindt het heerlijk . Ze heeft het zo op en dat zegt wel iets dat het goed voer is want anders eet ze het echt niet. Ik heb Renske ook gekozen omdat onze hond gauw jeuk heeft en Renske is hypoallergeen en ze heeft er geen klachten van.
Een heel goed product. De honden krijgen alles binnen wat ze nodig hebben en vinden het heerlijk!
Zoals vis voor een mens gezond is, zal dat voor een hond ook zo wel zijn ,denken wij. Onze hond Dacha, lust het zeer graag. Wij kopen het nog wel.
eerlijke prijs voor kwaliteit, vlugge verzending
Top service, betrouwbaar, snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding.
Snel en goed geleverd. Ben er heel tevreden over. En het voer wordt zeer gewaardeerd door onze dieren.
24289
13739
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (10 x 395 gram)
€ 22,56
2 trays (20 x 395 gram)
€ 44,66
Renske Vers Eend en Konijn hondenvoer 395 gram

Productinformatie Renske Vers Eend en Konijn hondenvoer 395 gram

Renske Vers Eend en Konijn hondenvoer 395 gram is een smakelijke Vers Vlees maaltijd van Renske, die geschikt is voor volwassen honden van alle rassen (vanaf 9 weken oud). Renske Vers Eend en Konijn hondenvoer is rijk aan vers vlees: maar liefst 80% van de voeding bestaat uit verse eend en vers konijn. Dit heerlijke verse vlees is aangevuld met erwten, volkoren rijst en duurzaam geteelde moestuingroenten. Dankzij de speciale bereidingswijze, waarbij de verse, natuurlijke ingrediënten zacht gestoomd worden, blijven alle voedingsstoffen optimaal behouden. Een zeer smakelijke maaltijd, die bovendien licht verteerbaar is. Iedere keer weer een waar genot voor uw hond!

Bij Brekz kunt u goedkoop en eenvoudig Renske Vers Eend en Konijn hondenvoer online kopen. Bij ons vindt u altijd de laagste prijs voor Renske Vers Eend en Konijn hondenvoer!

De houdbaarheid van Renske Vers Eend en Konijn hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Belangrijkste eigenschappen Renske Vers Eend en Konijn hondenvoer

 • Een vleesrijke maaltijd: minstens 80% van de voeding bestaat uit verse eend en vers konijn;
 • Een zeer smakelijke voeding, die zelfs de moeilijkste eter niet kan weerstaan;
 • Houdt de botten van uw hond sterk en geeft hem een stralend en gezond gebit;
 • Voor een gezonde huid en een mooie, glanzende vacht.

Ingrediënten Renske Vers Eend en Konijn hondenvoer

Verse eend (minimaal 62%), verse konijn (minimaal 18%), erwten (3%), volkoren rijst (2%), wortelen (1%), zalmolie (0,50%), zeewier extract (0,45%), kruiden: rozemarijn, peterselie en knoflook (0,10%), Prebiotica: FOS (Fructo Oligosacchariden) (0,50 %), Glucosamine (0,05%), Chondroitine (0,05%).

Analytische bestandsdelen:

Ruw eiwit (12,2%), ruw vet (11,2%), ruwe as (3%), ruwe celstof (0,5%), calcium (0,62%), fosfor (0,47%), vocht (69%).

Toevoegingsmiddelen

Vitamine A (2.500 ie/kg), Vitamine D3 (200 ie/kg), Vitamine E (a-tocopherol) (16 ie/kg) 


Voedingsadvies Renske Vers Eend en Konijn hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Inhoud verpakking: 395 gram
Aantal calorieën per 100 gram: 166 Kcal 
Renske adviseert circa 1-1,5 pakje Renske Vers per 15 kg lichaamsgewicht van uw hond.

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.


Ander voer?

Zoekt u natvoer van Renske voor uw hond, maar niet in de smaak Eend en Konijn? Kijk dan eens bij ons aanbod aan Renske nat hondenvoer! Of als u natvoer van een andere fabrikant zoekt, kijk dan eens bij ons totaalaanbod aan nat hondenvoer.

https://www.brekz.be/22976-home_default/renske-vers-eend-en-konijn-hondenvoer.jpg
22.56 2019/01/01
Ons hondje is een Cavalier King Charles Spaniël van 2 jaar oud. Via de fokster die met hart en ziel 200% voor haar vier hondjes leeft, werd ons aanbevolen om natte voeding van Renske te geven wat wij nog steeds doen en hem zeer goed bevalt.
Iets minder snel in huis dan aangegeven, maar goede prijzen
Ik gebruik het om elke dag een beetje bij onze honden hun brokken te doen. Ze zijn er gek op!
Kan enkel meedelen dat alles correct werd afgehandeld. Ook wat het product zelf betreft, voldoet dit aan onze verwachtingen ( en deze van onze hond)!
Ben tevreden mijn hond verdraagt het goed. De stoelgang is vaster. En ze vindt het lekker. Vullen dit wat aan met nog wat gedroogde rijst voor honden.
ik gebruik dit voer al heel lang en ben tevreden en de hondjes vinden het lekker
De honden zijn er gek op en het is heel handig om mee op reis te nemen.
Handig voor op vakantie en blijkbaar nog lekken ook want men hond eet het graag
Heel goed versvoer ,mijn honden doen het er prima op en bij brekz is bestellen een leuke bezigheid . Alles is zo mooi duidelijk ,je hoeft niet te zoeken. En de verzending en levering gaan ook heel snel. Ja hoor super tevreden.
De liefde voor uw huisdier komt zichtbaar uit het voer!
Mijn hond lust niet alles en kan ook niet alles verdragen. Dit vindt ze heerlijk en kan het ook goed verdragen.
Super vlees..geef het in combinatie met de brokken van renster..
24293
13740
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (10 x 395 gram)
€ 22,56
2 trays (20 x 395 gram)
€ 44,66
Renske Vers Graanvrij 7+ Kalkoen hondenvoer

Productinformatie Renske Vers Graanvrij 7+ Kalkoen hondenvoer

Renske Vers Graanvrij 7+ Kalkoen hondenvoer is een heerlijke gestoomde Vers Vlees maaltijd speciaal voor senior honden of volwassen honden vanaf 7 jaar oud en een geringe activiteit. Dit voer is geheel graanvrij en glutenvrij en dan ook geschikt voor honden die intolerant of allergisch zijn voor granen. Renske Vers Graanvrij 7+ hondenvoer is rijk aan vers vlees: maar liefst 80% van de voeding bestaat uit heerlijke, verse kalkoen en kalkoenlever. Dit lekkere verse vlees is aangevuld met een mix van cranberries, pompoen, erwten en wortel. De speciale bereidingswijze, waarbij de verse, natuurlijke ingrediënten zacht gestoomd worden, zorgt ervoor dat alle voedingsstoffen behouden blijven. Een zeer smakelijke maaltijd, die bovendien licht verteerbaar is. De ideale voeding voor honden die hondenvoer met granen niet kunnen verdragen!

Bij ons kunt u eenvoudig en goedkoop Renske Vers Graanvrij 7+ Kalkoen hondenvoer online kopen. Brekz heeft altijd de laagste prijs voor Renske Vers Graanvrij 7+ Kalkoen hondenvoer en andere producten!

De houdbaarheid van Renske Vers Graanvrij 7+ Kalkoen hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Belangrijkste eigenschappen Renske Vers Graanvrij 7+ Kalkoen hondenvoer

 • Een volledig graanvrije en daarom ook glutenvrije voeding;
 • Maar liefst 80% aan vers kalkoenvlees en kalkoenlever;
 • Hoogwaardige ingrediënten die geschikt zijn voor menselijke consumptie;
 • Een speciale bereidingswijze waardoor de kwalitatief hoge voedingsstoffe volledig tot hun recht komen.

 

Ingrediënten Renske Vers Graanvrij 7+ Kalkoen hondenvoer

Verse kalkoen (75%), kalkoenlever (5%), cranberries (4%), pompoen (1%), erwten (1%), wortelen (1%), zeewier (0,45%), prebiotica: FOS (Fructo Oligosacchariden), mineralen, yucca, gemalen smeerwortel, peterselie, rozemarijn en knoflook, glucosamine (0,05%), chondroitine (0,05%).

Analytische bestandsdelen:

Ruw eiwit (10,5%), ruw vet (10%), ruwe as (2%), ruwe celstof (0,7%), calcium (0,33%), fosfor (0,78%), vocht (70%).

Toevoegingsmiddelen

Vitamine A 2.500 IE/kg, Vitamine D3 200 IE/kg, Vitamine E 30 mg, sporenelementen: zinksulfaat monohydraat 139 mg, ijzer sulfaat monohydraat 33 mg, kopersulfaat pentahydraat 20 mg, calciumjodaat watervrij 0,8 mg.


Voedingsadvies Renske Vers Graanvrij 7+ Kalkoen hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Inhoud verpakking: 395 gram 
Aantal calorieën per 100 gram: 125 Kcal
Renske adviseert 1-1,5 pakje Renske Vers per 15 kg lichaamsgewicht van uw hond.


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.


Ander voer?

Zoekt u natvoer van Renske voor uw hond, maar niet noodzakelijk natvoer dat graanvrij is? Kijk dan eens bij ons aanbod aan Renske Vers hondenvoer! En als u natvoer van een andere fabrikant zoekt kunt u kijken bij ons totaalaanbod aan Nat hondenvoer.

https://www.brekz.be/22975-home_default/renske-vers-graanvrij-7-kalkoen-hondenvoer.jpg
24.48 2019/01/01
Super gezonde voeding voor onze border collie Kay
Leuke aanbieding wij geven onze Duitse herder sinds kort Renske maar we zien dat hij het erg goed op doet . Meer glans energie top voer
Eerlijk voer zo als het hoort geen afval
24295
13741
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (10 x 395 gram)
€ 24,48
2 trays (20 x 395 gram)
€ 48,46
Renske Vers Graanvrij Zalm & Aardappel hondenvoer

Renske Vers Graanvrij Zalm hondenvoer

Renske Vers Graanvrij Zalm hondenvoer is een traditioneel gestoomde Vers Vlees maaltijd uit de keuken van Renske, speciaal voor volwassen honden vanaf 9 weken. De voeding is graanvrij, waardoor deze zeer geschikt is voor honden met een overgevoeligheid voor granen. Minstens 80% van het product bestaat uit verse zalm, welke aangevuld wordt met aardappelen en duurzaam geteelde moestuingroenten. Doordat de ingrediënten zachtjes gestoomd worden blijven alle noodzakelijke voedingsstoffen behouden. Het resultaat is een heerlijke, graanvrije, complete maaltijd die geschikt is voor honden van alle rassen. Bovendien heeft de verse vis een positieve werking op de huid en vacht van uw hond.

Bij Brekz vindt u de beste prijzen voor Renske Vers Graanvrij Zalm hondenvoer. Zo kunt u altijd eenvoudig en goedkoop Renske Vers Graanvrij Zalm hondenvoer online kopen.

De houdbaarheid van Renske Vers Graanvrij Zalm hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Belangrijkste eigenschappen Renske Vers Graanvrij Zalm hondenvoer

 • Een volledig graanvrije en daarom ook glutenvrije voeding;
 • Maar liefst 80% aan verse zalm. U ziet het terug in de gezonde huid en glanzende vacht van uw hond;
 • Rijk aan natuurlijke antioxidanten, die de natuurlijke afweer van uw hond ondersteunen;
 • Een speciale bereidingswijze waardoor alle voedingsstoffen optimaal tot hun recht komen.

 

Ingrediënten Renske Vers Graanvrij Zalm hondenvoer

Verse zalm (80%), aardappel (10%), zeewier (0,84%), mineralen, prebiotica: FOS (Fructo Oligosacchariden), yucca.

Analytische bestandsdelen:

Ruw eiwit 11,4%, ruw vet 5,5%, ruwe as 3%, ruwe celstof 1%, Omega-3 1,5%, calcium 0,52%, fosfor 0,47%, vocht 75%.

Toevoegingsmiddelen

Vitamine A 2.500 IE/kg, Vitamine D3 200 IE/kg, Vitamine E 30 mg, sporenelementen: zinksulfaat monohydraat 139 mg, ijzer sulfaat monohydraat 33 mg, kopersulfaat pentahydraat 20 mg, calciumjodaat watervrij 0,8 mg.

Voedingsadvies Renske Vers Graanvrij Zalm hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Inhoud verpakking: 395 gram 
Aantal calorieën per 100 gram: 125 Kcal
Renske adviseert 1-1,5 pakje Renske Vers per 15 kg lichaamsgewicht van uw hond.


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ander voer?

Zoekt u graanvrij natvoer van Renske voor uw hond, maar houdt uw hond niet zo van zalm? Wij verkopen diverse (graanvrije) producten van Renske, dus kijk eens bij ons aanbod aan Renske Vers hondenvoer

https://www.brekz.be/22974-home_default/renske-vers-graanvrij-zalm-hondenvoer.jpg
24.48 2019/01/01
goed eten van Renske, snel verzonden, goed ingepakt. Top
prima product voor onze hond
Zeer goed product! Onze hond eet dit zeer graag... moet wel vezels toevoegen anders is zijn ontlasting te hard.
Heerlijk vlees. Onze hond vaart er wel bij
Het product Renske is heel goed en wordt goed verdragen door onze hond.
Onze honden zijn er gek op.
Mijn honden eten hier lekker van.
Uitstekend. Onze hond is er dol op
Snelle levering. Concurrerende prijzen.
Snel en goed geleverd. Ik gebruik alleen Renske voor mijn hondje
Makelijke site. Snel bezorgd. Goede houdbaarheid datum. Alleen de verpakking was slordig en stoffig
De hond is er dol op :-) Ga dit zeker nog bestellen
Goed verpakt. honden zijn er dol op
Hondjes zijn er dol op en zeer handig in gebruik en gezond ook
De hondjes vinden het heel lekker
Het hondenvoer is precies zoals ik had verwacht en zoals het Is beschreven. Mijn hond vind het heerlijk en aangezien hij allergisch Is voor granen I en slecht immuunsysteem heeft Is de zalm voor hem het beste. Het ziet er goed uit en ruikt niet te visserig. Zijn bakje Is snel leeg. Enige nadeel Is wel dat het plastic er lastig af te krijgen is en dan wil het sap wel eens overal heen gaan. Kan het iedereen aanbevelen.
24301
13742
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 tray (10 x 395 gram)
€ 24,48
2 trays (20 x 395 gram)
€ 48,46
Renske Verse Kip met Lam Puppy 100 gram hondenvoer

Renske Verse Kip met Lam Puppy 100 gram hondenvoer

Renske Verse Kip met Lam Puppy 100 gram hondenvoer is een natvoeding gemaakt van verse gestoomde kip en lamsvlees voor honden vanaf 9 weken. De voeding is lichtverteerbaar, volledig natuurlijk en bevat naast kip ook diverse groenten. Aan de voeding zijn geen granen, antioxidanten, kunstmatige conserveringsmiddelen, kleur-, geur- en smaakstoffen en suiker toegevoegd. De voeding geeft energie, houdt de gewrichten sterk en bevat veel vitaminen en mineralen die de weerstand op peil houden. Doordat Renske Verse Kip met Lam Puppy 100 gram hondenvoer hypoallergeen is, is deze ook geschikt voor honden met een allergie of intolerantie. De voeding is gemakkelijk mee te nemen onderweg en te combineren met andere soorten voeding van Renske.

 • Verse natvoeding
 • Met kip en groenten
 • Lichtverteerbaar
 • Zonder granen en antioxidanten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen
 • Geeft energie
 • Houdt gewrichten en weerstand sterk
 • Hypoallergeen

Bij Brekz kunt u verschillende soorten voeding van Renske gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld Renske Verse Kip met Lam Puppy 100 gram hondenvoer en uw bestelling wordt snel bezorgd!

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan het voedingsadvies houdt. Na opening is de voeding nog 3 dagen houdbaar in de koelkast.

Voedingsadvies Renske Verse Kip met Lam Puppy 100 gram hondenvoer

Geef uw hond 1 tot 1,5 pakje per 4 kg lichaamsgewicht. Indien u de voeding aanvult met brokken, verminder dan de hoeveelheid natvoeding. U kunt de voeding 30 tot 60 seconden in de magnetron verwarmen, maar dan moet deze wel binnen 20 minuten opgegeten worden.

Ingrediënten Renske Verse Kip met Lam Puppy 100 gram hondenvoer

Samenstelling
Verse kip (min. 50%), verse rund (min. 15%), bouillon, rijst, wortelen (2%), erwten (1%).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (13%), ruw vet (6%), ruwe as (3,5%), ruwe celstof (0,2%) en vocht (75%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (2.500 IE/kg), vitamine D3 (200 IE/kg), vitamine E (30 mg), zinksulfaat monohydraat (139 mg), ijzer sulfaat monohydraat (33 mg), kopersulfaat pentahydraat (20 mg) en calciumjodaat watervrij (0,8 mg).

Andere voeding van Renske?

Kies ook eens voor Renske Vers Kalkoen en Eend hondenvoer of brokken, zoals Renske Super Premium Puppy Kip & Lam hondenvoer. Bekijk ook het gehele aanbod van Renske en ontdek alle lekkere aanvullende snacks!

https://www.brekz.be/25207-home_default/renske-hond-vers-puppy-kip-lam-100-gram.jpg
9.99 2019/01/01
Perfecte hoeveelheid en de hondjes vinden het lekker
28071
14510
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 8
€ 9,99
Per 24
€ 29,65
Renske Verse Kip Graanvrij 100 gram hondenvoer

Renske Verse Kip Graanvrij 100 gram hondenvoer

Renske Verse Kip Graanvrij 100 gram hondenvoer is een natvoeding gemaakt van verse gestoomde kip voor honden vanaf 9 weken. De voeding is lichtverteerbaar, volledig natuurlijk en bevat naast kip ook diverse groenten. Aan de voeding zijn geen gluten, granen, antioxidanten, kunstmatige conserveringsmiddelen, kleur-, geur- en smaakstoffen en suiker toegevoegd. De voeding geeft energie, houdt de gewrichten sterk en bevat veel vitaminen en mineralen die de weerstand op peil houden. Doordat Renske Verse Kip Graanvrij 100 gram hondenvoerhypoallergeen is, is deze ook geschikt voor honden met een allergie of intolerantie. De voeding is gemakkelijk mee te nemen onderweg en te combineren met andere soorten voeding van Renske.

 • Verse natvoeding
 • Met kip en groenten
 • Lichtverteerbaar
 • Zonder granen en antioxidanten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen
 • Geeft energie
 • Houdt gewrichten en weerstand sterk
 • Hypoallergeen

Bij Brekz kunt u verschillende soorten voeding van Renske eenvoudig en goedkoop online bestellen. Zo koopt u Renske Verse Kip Graanvrij 100 gram hondenvoer bij ons met zeer snelle levering!

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan het voedingsadvies houdt. Na opening is de voeding nog 3 dagen houdbaar in de koelkast.

Voedingsadvies Renske Verse Kip Graanvrij 100 gram hondenvoer

Geef uw hond 1 tot 1,5 pakje per 4 kg lichaamsgewicht. Indien u de voeding aanvult met brokken, verminder dan de hoeveelheid natvoeding. U kunt de voeding 30 tot 60 seconden in de magnetron verwarmen, maar dan moet deze wel binnen 20 minuten opgegeten worden.

Ingrediënten Renske Verse Kip Graanvrij 100 gram hondenvoer

Samenstelling
Verse kip (60%), pompoen (5%), erwten (1%), wortelen (1%), zeewier extract, yucca extract en prebiotica: FOS (Fructo Oligosacchariden).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (11%), ruw vet (6%), ruwe as (3,5%), ruwe celstof (0,2%), vocht (78%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (2.500 IE/kg), vitamine D3 (200 IE/kg), vitamine E (30 mg), zinksulfaat monohydraat (139 mg), ijzer sulfaat monohydraat (33 mg), kopersulfaat pentahydraat (20 mg), calciumjodaat watervrij (0,8 mg).

Andere voeding van Renske?

Bij ons kunt u ook diverse soorten brokken bestellen, zoals Renske M.O.P. Adult/Junior Lam & Rijst hondenvoer of Renske Super Premium Puppy Kip & Lam hondenvoer. Bekijk ook ons gehele aanbod van Renske en bestel snel!

https://www.brekz.be/25208-home_default/renske-hond-vers-graanvrij-kip-100-gram.jpg
9.99 2019/01/01
Vlotte levering , degelijke verpakking, kwaliteitsvolle voeding
Had een proefpakket gekregen op de Cairn reünie. Dit viel erg in de smaak bij mijn honden.Het ziet er heel goed uit met hoogwaardige producten. Was al een tijdje op zoek naar een goed versvoeding voor mijn oudere papillon van 18.Dus meteen een bestelling gedaan en het bevalt heel goed. Ook de cairns eten er heerlijk van.
28072
14511
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 8
€ 9,99
Per 24
€ 29,65
Renske Verse Lam Graanvrij 100 gram hondenvoer

Renske Verse Lam Graanvrij 100 gram hondenvoer

Renske Verse Lam Graanvrij 100 gram hondenvoeris een natuurlijke natvoeding voor jonge en volwassen honden vanaf 9 weken. De voeding is gemaakt van 70% verse lam aangevuld met aardappel en groenten. De voeding zit boordevol gezonde stoffen, zoals vitaminen en antioxidanten. Door het stomen en vacuüm verpakken zijn alle voedingsstoffen behouden gebleven. Aan de voeding zijn geen granen, kunstmatige conserveringsmiddelen, kleur-, geur- en smaakstoffen en suikers toegevoegd.

 • Bevat 70% verse lam
 • Met aardappel en groenten
 • Bevat vitaminen en antioxidanten
 • Gestoomd
 • Bevat geen granen
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding van Renske eenvoudig en voordelig online bestellen. Koop bijvoorbeeld Renske Verse Lam Graanvrij 100 gram hondenvoer en uw bestelling wordt snel bij u thuisbezorgd!

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan het voedingsadvies houdt. In geopende toestand is de voeding 2 tot 3 dagen in de koelkast houdbaar. U kunt het product ook invriezen.

Voedingsadvies Renske Verse Lam Graanvrij 100 gram hondenvoer

Geef uw hond 1 tot 2 kuipjes per 4 kg lichaamsgewicht, afhankelijk van de leeftijd en activiteit van uw hond. Varieer in de smaken voeding die u geeft en combineer ook met de droogvoeding van Renske. Afwisseling houdt namelijk het immuunsysteem van uw hond gezond en zorgt ervoor dat uw hond niet snel intoleranties of allergieën opbouwt. Serveer de voeding op kamertemperatuur. Indien wenselijk kunt u de maaltijd ook 30 tot 60 seconden opwarmen. Deze moet dan binnen 20 minuten opgegeten worden. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij de voeding.

Ingrediënten Renske Verse Lam Graanvrij 100 gram hondenvoer

Samenstelling
Verse lam (min. 70%), aardappel (4%), erwten (1%), wortelen (1%), zeewier extract, yucca extract en prebiotica: FOS (Fructo Oligosacchariden).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (13%), ruw vet (4%), ruwe as (2%), ruwe celstof (0,2%) en vocht (78%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (2.500 IE), vitamine D3 (200 IE), vitamine E (30 mg), zinksulfaat-monohydraat (139 mg), ijzer(II)carbonaat (33 mg), koper(II)sulfaat-pentahydraat (20 mg) en kaliumjodide (0,8 mg).

Andere voeding van Renske?

Bij ons kunt u ook andere natvoeding, zoals Renske Vers Kip hondenvoer of droogvoeding, zoals Renske M.O.P. Adult/Junior Lam & Rijst hondenvoer bestellen. Bekijk verder ons gehele aanbod aan voeding en ontdek ook alle heerlijke beloningssnacks van Renske.

https://www.brekz.be/25209-home_default/renske-hond-vers-graanvrij-lam-100-gram.jpg
9.99 2019/01/01
Heel tevreden van. Mijn hond is een moeilijke eter met spijsverteringsproblemen, en hier reageert hij goed op. Voor Renske voer heeft Brekz de beste prijs en de snelste levering. Top!
Perfect ! Bedankt ! Niets aan te merken. Stipte levering.
Gewoon goed! .......?....
Hond is gekker op kalkoen en kip
Goed en eerlijk product. Hond is er dol op. Goede ontlasting . Voor mijn hond niks anders meer.
28073
14512
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 8
€ 9,99
Per 24
€ 29,65
Renske Hond Vers Kalkoen & Eend 100 gram
https://www.brekz.be/25210-home_default/renske-hond-vers-kalkoen-eend-100-gram.jpg
9.99 2019/01/01
Remi is er gek o
Mijn hond is er dol op ik mengel het met zijn korrels en vind het heel lekker
Onze honden vinden het zeer lekker !
Mijn hond is erg kritisch wat eten betref, maar deze smaak lust hij graag
28074
14513
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 8
€ 9,99
Per 24
€ 29,65
Renske Hond Vers Eend & Konijn 100 gram

Productinformatie Renske Verse Eend met Konijn 100 gram hond

Renske Verse Eend met Konijn 100 gram hond is een heerlijke gestoomde verse vlees maaltijd, voor jonge en volwassen honden van alle rassen vanaf 9 weken. Dit is een complete maaltijd die volledig glutenvrij is. Deze maaltijd bevat minimaal 55% verse eend en konijn, en is aangevuld met rijst en overheerlijke groentes. Deze maaltijden van Renske zijn bereid met zuivere, verse en natuurlijke ingrediënten die licht gestoomd en vacuüm geseald zijn. Dit behoudt de noodzakelijke voedingstoffen en maakt het ideaal voor onderweg of op vakantie.

Renske Verse Eend met Konijn 100 gram hond is goed te variëren met Renske Super Premium Droogvoer met vers vlees als hoofdingrediënt. Doordat dit voer glutenvrij is, is het zeer geschikt voor honden die gevoelig reageren op ander droogvoer.

Bij Brekz kunt u goedkoop en eenvoudig Renske hondenvoer online kopen. Bij ons vindt u altijd de laagste prijs voor Renske Vers Eend met Konijn 100 gram hond!

Voedingsadvies Renske Verse Eend met Konijn 100 gram hond

Serveer het product op kamertemperatuur. Aangeraden wordt 1 tot 2 kuipjes per 4 kg lichaamsgewicht te geven. Dit is afhankelijk van de leeftijd het temperament en de conditie van je hond.

Geef je niet een heel kuipje in één keer? Wat over is kan gedurende 2 tot 3 dagen in de koelkast bewaard blijven, of ingevroren worden. Mocht het gewenst zijn kun je dit product in de magnetron gedurende 30-60 seconden verwarmen. Het product moet dan wel binnen 20 minuten geconsumeerd worden.

Zorg ervoor dat je altijd vers drinkwater beschikbaar stelt voor je hond. De houdbaarheid van Renske Vers Eend en Konijn hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Ingrediënten Renske Verse Eend met Konijn 100 gram hond

Samenstelling:

Verse eend (min. 40%), verse konijn (min. 15%), erwten (3%), rijst, wortelen (1%), zeewier extract, yucca extract, prebiotica: FOS (Fructo Oligosacchariden).

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit 14%, ruw vet 5,5%, ruwe as 2%, ruwe celstof 0,2%, vocht 76%.

Ander product?

Bent u op zoek naar de droogvoer variant voor dit voer. Bekijk dan eens Renske Super Premium Adult Verse Eend & Konijn hondenvoer. U kunt ook ons volledige Renske assortiment bekijken op onze overzichtspagina

https://www.brekz.be/25211-home_default/renske-hond-vers-eend-konijn-100-gram.jpg
9.99 2019/01/01
steeds leuk te zien dat mijn hond zo smult van Renske en dit word dan nog piekfijn geleverd aan huis door Brekz
28075
14514
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 8
€ 9,99
Per 24
€ 29,65
Renske Hond Vers Oceaanvis 100 gram
https://www.brekz.be/25212-home_default/renske-hond-vers-oceaanvis-100-gram.jpg
9.99 2019/01/01
De hond is er gek van
smakelijk extraatje bij de brokken
Als ik het eten klaar maak staat hij al te klappertanden en kwijlt.
Onze hondjes smullen ervan. Lekker extraatje naast de brokken.
28076
14515
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 8
€ 9,99
Per 24
€ 29,65
Renske Hond Vers Graanvrij Zalm 100 gram

Renske Verse Zalm Graanvrij natvoer

Renske Verse Zalm Graanvrij natvoer is een graanvrije, gestoomde vleesmaaltijd voor honden vanaf 9 weken. Deze verse natvoeding bevat ten minste 55% verse zalm en is aangevuld met aardappel en heerlijke groente. De verse, natuurlijke ingrediënten zijn gestoomd en vacuüm verpakt voor het behoud van de essentiële voedingsstoffen. Deze maaltijd is zeer geschikt voor honden met een voedselintolerantie- of allergie. U kunt deze complete voeding gebruiken als hoofdmaaltijd of om droogvoeding aantrekkelijker te maken voor moeilijke eters. Renske natvoeding bevat alle belangrijke voedingsstoffen die uw hond nodig heeft voor een lang en gezond leven.

Bij Brekz kunt u Renske hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Renske Verse Zalm Graanvrij natvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
        

Renske Verse Zalm Graanvrij natvoer ingrediënten

Samenstelling: Verse zalm (55%), aardappel (10%), zeewierextract, yuccaextract, prebiotica: FOS.

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit (8,5%), ruw vet (8%), ruwe as (2%), ruwe celstof (0,2%), vocht (80%)
      

Voedingsadvies Renske Verse Zalm Graanvrij natvoer

1 tot 2 kuipjes per 4kg lichaamsgewicht, afhankelijk van de leeftijd, het temperament en de conditie van de hond. Na openen kunt u het kuipje nog 2 tot 3 dagen afgedekt in de koelkast bewaren. Het is aan te raden om de voeding niet direct koud te voeren nadat u het uit de koelkast haalt. Renske adviseert om regelmatig af te wisselen tussen de verschillende smaken droog- en natvoer. Dit voorkomt dat uw hond intoleranties of allergieën opbouwt en zorgt ervoor dat uw hond een evenwichtig rantsoen krijgt. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater.
     

Ander product?
Bent u op zoek naar een complete droogvoeding van Renske? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Renske Kip & Rijst. Voor alle varianten voedingen en snacks van Renske kunt u kijken op de pagina van Renske hondenvoer.

https://www.brekz.be/25213-home_default/renske-hond-vers-graanvrij-zalm-100-gram.jpg
9.99 2019/01/01
De honden vinden het heerlijk en het ziet er ook smakelijk uit.
Mitch (Amerikaanse naakthond) vindt Dit heel lekker voor zijn dagelijks visdieet
het is een goed product.mijn chihuahua .doet het er heel goed op.
Het product eet mijn hond smakelijk weg en het ruikt heerlijk...volle zalmgeur. Naar mijn idee goede prijs/ kwaliteit
28077
14516
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 8
€ 9,99
Per 24
€ 29,65
Renske Hond Vers Graanvrij Senior Kalkoen 100 gram

Renske Hond Vers Graanvrij Senior Kalkoen 100 gram

Renske Hond Vers Graanvrij Senior Kalkoen 100 gram is een complete en verse natvoeding voor oudere honden vanaf 7 jaar. De voeding is gemaakt van minimaal 55% kalkoen aangevuld met aardappel en groenten. Het product is licht gestoomd en daarna vacuüm verpakt waardoor alle voedingsstoffen behouden zijn gebleven. De voeding is lichtverteerbaar en heeft een aangepaste hoeveelheid energie speciaal voor oudere honden. Renske Hond Vers Graanvrij Senior Kalkoen 100 gram is vrij van gluten, granen, kunstmatige conserveringsmiddelen, kleur-, geur- en smaakstoffen en suikers.

 • Complete en verse voeding
 • Voor honden vanaf 7 jaar
 • Licht gestoomd
 • Lichtverteerbaar
 • Met aangepaste hoeveelheid energie
 • Vrij van gluten en granen
 • Zonder kunstmatige toevoegingen
 • Bevat geen suiker

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding van Renske eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld Renske Hond Vers Graanvrij Senior Kalkoen 100 gram en uw bestelling wordt snel bezorgd!

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan het voedingsadvies houdt. In geopende toestand is de voeding nog 2 tot 3 dagen in de koelkast te bewaren.

Voedingsadvies Renske Hond Vers Graanvrij Senior Kalkoen 100 gram

Geef uw hond 1 tot 2 kuipjes per 4 kg lichaamsgewicht. Pas de voeding aan de leeftijd en activiteit van uw hond aan. Serveer het product op kamertemperatuur. U kunt de voeding eventueel 30 - 60 seconden in de magnetron opwarmen. De voeding moet daarna wel binnen 20 minuten opgegeten worden. Zorg ervoor dat uw hond altijd vers drinkwater bij het eten heeft. Wissel af in de smaken voeding die u uw hond geeft. Dit houdt het immuunsysteem gezond en vermindert de opbouw van allergieën en intoleranties.

Ingrediënten Renske Hond Vers Graanvrij Senior Kalkoen 100 gram

Samenstelling
Verse kalkoen (min. 55%), cranberries (4%), pompoen (2%), erwten (1%), wortelen (1%), zeewier extract, yucca extract en prebiotica: FOS (Fructo Oligosacchariden).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (9%), ruw vet (8%), ruwe as (3,5%), ruwe celstof (0,3%), calcium (0,33%), fosfor (0,78%) en vocht (75%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (2.500 IE), vitamine D3 (200 IE) en vitamine E (30 mg).

Andere voeding voor uw hond?

Bij Brekz kunt u voor uw oudere hond ook Carocroc 18/10 Senior Silver hondenvoer kopen. Deze voeding houdt de spijsvertering, huid en vacht gezond. Of u kiest voor Eukanuba Mature & Senior Medium Breed hondenvoer dat onder andere de gewrichten en het gebit gezond houdt. Bekijk hier ook ons gehele assortiment voeding voor oudere honden.

https://www.brekz.be/25214-home_default/renske-hond-vers-graanvrij-senior-kalkoen-100-gram.jpg
9.99 2019/01/01
Kwaliteitsproduct aan goede prijs
het produkt is goed,jammer was het niet bij de bestelling en moest ik het later ophalen
28078
14517
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 8
€ 9,99