terug
Natvoer hond
Nat hondenvoer kunt u goedkoop en makkelijk online bestellen bij Brekz. Bij Brekz vindt u naast het eigen natvoer van Brekz ook merken zoals Hill's, Royal Canin, BF Petfood en Renske.
Lees meer ..
Natvoer hond

Natvoer hond

Nat hondenvoer is een heerlijke hondenvoeding uit blik of zakjes, waar uw hond volop van zal smullen! Er zijn maar weinig honden die de verleiding van natvoer kunnen weerstaan. Vergeleken met droogvoer is de smaak een stuk verfijnder en de geur veel intenser. Bovendien is het heerlijk vlezig en sappig: een echte verwennerij!

Een van de grootste voordelen van natvoer voor de hond is dat de smaak van de ingrediënten beter bewaard blijft vergeleken met droog hondenvoer. Daarnaast zijn de voedingsstoffen van nat hondenvoer gemakkelijker op te nemen, wat er voor zorgt dat hij meer energie uit zijn maaltijd haalt. Ook bevat natvoer meer vers vlees vergeleken met droogvoer.

Bij Brekz hebben we diverse soorten natvoer voor de hond te koop. Alle producten kunt u eenvoudig online bestellen. Nagenoeg iedere viervoeter is dol op nat hondenvoer!

Assortiment nat hondenvoer

Brekz verkoopt in de categorie natvoer hond maaltijden van diverse merken. Bovendien heeft elk merk verschillende soorten smaken. U heeft dus een ruime keuze uit natvoedingen waarmee u uw hond kan verwennen! Zo is er nat hondenvoer van Hill's, Brekz, Rodi en Royal Canin.

Brekz natvoer

Brekz heeft heerlijke graanvrije maaltijdworsten voor honden laten ontwikkelen. Deze worsten bevatten 92% vlees of vis en zijn verkrijgbaar in de smaken lam, kip, rund en zalm. Met het Brekz Voordeelpakket graanvrije worsten is regelmatig afwisselen eenvoudig en verrast u uw viervoeter telkens weer met een andere overheerlijke volledige maaltijd!

Hill's natvoer hond

Hill's natvoer hond is verkrijgbaar voor honden van jong tot oud. Voor jonge honden en puppy's is er Hill's Puppy, voor volwassen honden kunt u Hill's Adult bestellen en voor de oude(re) viervoeter Hill's Mature. Daarnaast is er Hill's Prescription Diet hondenvoer verkrijgbaar, een dieetvoeding voor honden met speciale behoeftes. Deze voeding is speciaal voor honden die gevoelig of allergisch zijn voor bepaalde typen voedsel of die een bepaalde aandoening hebben. Hill's Prescription Diet natvoer hond mag u uitsluitend voeren nadat u de dierenarts heeft geraadpleegd!

Schesir natvoer hond

Schesir natvoer hond is een aanvullend premium voer dat speciaal geselecteerde en hoogwaardige ingrediënten bevat. De voeding is geschikt voor volwassen honden en is volledig vrij van graten, huid en ingewanden. Zelfs de meest kieskeurige honden zullen de smaak van Schesir hondenvoer onweerstaanbaar vinden!

Royal Canin natvoer hond

Royal Canin natvoer hond is verkrijgbaar in verschillende varianten. Naast rasspecifieke natvoedingen voor o.a. de Shih Tzu, Chihuahua en Labrador, biedt Royal Canin ook voedingen voor pups, volwassen honden en oudere honden vanaf 7 jaar. Heeft u een kleine hond? Dan kunt u kiezen voor bijvoorbeeld Royal Canin Mini. Voor middelgrote- en grote honden kunt u kiezen voor bijvoorbeeld de Medium of Maxi varianten.
Voor honden met speciale behoeftes heeft Royal Canin ook natvoer ter ondersteuning van diverse kwaaltjes. Deze voeding is onder andere te gebruiken wanneer uw hond urinewegproblemen, spijsverteringsstoornissen, voedselovergevoeligheid of overgewicht heeft. Royal Canin Veterinary Diet nat hondenvoer en Royal Canin Expert mag u uitsluitend voeren nadat u de dierenarts heeft geraadpleegd.

Overige merken natvoer voor de hond

Naast bovenstaande merken bevat ons assortiment ook nog natvoedingen van onder andere Renske, Prins, Fokker en Smølke. Benieuwd naar het complete aanbod? Bekijk dan snel de hele pagina voor uw favoriete merk!

Liever droogvoer?

Wij raden u aan om nat hondenvoer af te wisselen met droogvoer. Zo krijgt uw hond altijd het beste van beide soorten binnen. Neemt u eens een kijkje op de overzichtspagina voor al ons droog hondenvoer.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.