terug
Royal Canin Rassen hondenvoer

Royal Canin Rassen hondenvoer

In ons assortiment Royal Canin rassen hondenvoer vindt u voeding voor bepaalde hondenrassen. De voeding is speciaal afgestemd op de speciale behoeften van o.a. rassen als de Labrador, Duitse Herder of Jack Russell.
Lees meer ..
Royal Canin Rassen hondenvoer

Royal Canin rassen hondenvoer

Geen hondenras is hetzelfde. Ieder ras kent specifieke kenmerken zoals lichaamsbouw, vacht, karakter en gevoeligheid. Dit vraagt om rasspecifieke voeding die is afgestemd op deze kenmerken. Zo vraagt een hond met een korte schedel om kleine brokjes en heeft een ras met een lange, dikke vacht extra huidverzorgende voedingsstoffen nodig. Royal Canin rassen hondenvoer is hoogwaardige complete voeding van de beste kwaliteit.

Als het gaat om de ontwikkeling van speciale voeding voor hondenrassen staat Royal Canin aan de top. Dit bedrijf was dan ook het eerste merk dat kwam met rasspecifieke voedingen. Ultramoderne productiemethoden, wetenschappelijk onderzoek en praktijkervaring staan aan de basis van gezonde Royal Canin rassen hondenvoer. Het onderzoekscentrum van dit merk werkt nauw samen met fokkers, veterinaire universiteiten en dierspecialisten.  

Hieronder vindt u een overzicht van alle soorten Royal Canin rassen hondenvoer die u bij ons kunt bestellen. Bijna ieder product is verkrijgbaar voor zowel de volwassen hond als voor de pup. 

Bij Brekz kunt u de beste rasspecifieke hondenvoedingen snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel Royal Canin hondenvoer tegen de scherpste prijzen!

Assortiment Royal Canin rassen hondenvoer

Chihuahua

De Chihuahua is trots, levendig en zelfverzekerd. Deze kleinste hond ter wereld, met een grote persoonlijkheid moet goed opgevoed worden om zijn sterke wil in toom te houden. De Chihuahua heeft een unieke lichaamsbouw en daarom speciale verzorging en voeding nodig. Door zijn fijne kaken is dit ras gevoelig voor gebitsproblemen. Door Royal Canin Chihuahua uit het aanbod aan Royal Canin rassen hondenvoer te bestellen, geeft u het allerbeste aan uw kleine viervoeter. 

Duitse herder

De Duitse Herder beschikt over indrukwekkende eigenschappen. Hij is sterk, levendig, intelligent en trouw. Het is een uitstekende waakhond, maar hij wordt ook vaak gebruikt als reddingshond vanwege zijn uitzonderlijk goede reukvermogen. De Duitse Herder heeft een gevoelig spijsverteringsstelsel, wat invloed heeft op zijn stoelgang. Daarnaast bezit een Duitse Herder weinig Immunoglobuline A ten opzichte van andere honden. Dit zijn antistoffen die belangrijk zijn voor het bestrijden van infecties. De huid van dit ras heeft een hogere pH-waarde dan die van andere rassen. Bacteriën krijgen hierdoor meer kans om zich te vermenigvuldigen. Dit verklaart waarom de Duitse Herder zo gevoelig is voor bepaalde huidziekten. Royal Canin German Shepherd bevat voedingsstoffen die een gezonde spijsvertering, huid en vacht extra ondersteunen.

Golden Retriever

De Golden Retriever zit vol energie, is lief, aanhankelijk, trouw en geduldig. Hij is ook nog eens sterk en goed gebouwd; een echte atleet. Zijn schitterende vacht is dicht en ondoordringbaar. Deze houdt warmte en vocht vast, waardoor de Golden Retriever gevoelig is voor huidproblemen. Daarnaast kan dit ras schrokkerig eten. Royal Canin Golden Retriever is qua samenstelling en vorm speciaal ontwikkeld om het eettempo van uw hond te vertragen en de huid te ondersteunen.

Labrador

De Labrador Retriever is intelligent, evenwichtig, altijd enthousiast en is een gedreven sporter. Daarnaast heeft deze hond een robuuste lichaamsbouw, actieve levenswijze en aanleg voor overgewicht. Royal Canin Labrador Retriever helpt onder meer om het ideale gewicht van de Labrador Retriever te behouden dankzij een aangepast energiegehalte. Deze voeding is ook specifiek verkrijgbaar als volledig voer voor de gesteriliseerde of gecastreerde Labrador Retriever en en variant voor pups.

Rottweiler

De sterke, actieve, maar ook temperamentvolle Rottweiler is een uitstekende waak- en werkhond. Hij is toegewijd en moet van pup af aan zorgvuldig worden opgevoed om een gehoorzame hond te worden. Zijn atletische, gespierde bouw vraagt om voldoende beweging en eiwitrijke voeding. Daarnaast hebben grote honden meer kans op hartklachten. Royal Canin Rottweiler is afgestemd op de voedingsbehoefte van uw Rottweiler. Het helpt zijn spieren, hart, botten en gewrichten waarvan veel gevraagd wordt gezond te houden. 

In het hierboven genoemde assortiment Royal Canin rassen hondenvoer vindt u voeding voor een aantal in Nederland veel voorkomende hondenrassen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de beste voeding van Royal Canin voor uw:

 • Beagle
 • Bichon Frisé
 • Boxer
 • Cavalier King Charles
 • Cocker Spaniel
 • Dalmatiër
 • Duitse Dog
 • Dwergschnauzer
 • Engelse Bulldog
 • Franse Bulldog
 • Jack Russel Terriër
 • Maltezer
 • Mopshond
 • Poedel
 • Pomeranian/Dwergkees
 • Shih Tzu
 • Teckel
 • West Highland White Terriër
 • Yorkshire Terriër

Ander Royal Canin hondenvoer?

Met Royal Canin rassen hondenvoer geeft u uw rashond altijd een volwaardige maaltijd die nauwkeurig is afgestemd op de specifieke behoeften. Zoekt u geen rasspecifieke voeding, maar een algemene hoogwaardige voeding voor uw geliefde viervoeter? Bekijk dan ook eens de pagina's van Royal Canin droogvoer en Royal Canin natvoer.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.