terug
Royal Canin Veterinary natvoer kat

Royal Canin Veterinary natvoer kat

Op deze pagina vindt u ons uitgebreide assortiment natvoer voor katten van Royal Canin Veterinary. Dit voer is speciaal afgestemd op de specifieke behoeften van uw kat. Heeft uw kat bijvoorbeeld last van zijn nieren, van overgewicht of overgevoeligheid? Dan kunt u het perfecte voer voor hem hier vinden tegen de scherpste prijzen!
Lees meer ..
Royal Canin Veterinary natvoer kat
Let op: Dit is speciale voeding

Royal Canin Veterinary natvoer kat

Royal Canin Veterinary natvoer kat is speciaal afgestemd op de behoeften van uw kat. Heeft u een kat met blaasproblemen, diabetes of overgewicht? Dan kan het dat uw dierenarts u een speciaal voer voorschrijft, om uw kat op de ideale manier te ondersteunen. Het bovenstaande natvoer is veelal bereid met hoogwaardige ingrediënten en daardoor het perfecte voer om uw kat gezond te houden. Let op: dit voer dient alleen gebuikt te worden na het raadplegen van een dierenarts. 

Royal Canin Veterinary natvoer kat

In ons uitgebreide assortiment van Royal Canin Veterinary natvoer kat, kunt u zowel voer in blikjes als in zakjes vinden. Elk voer heeft zijn eigen unieke functie en werking. Om u het zoeken te vergemakkelijken, volgt hieronder een korte opsomming van de verschillende voeren in ons assortiment. 

Royal Canin Urinary

Kampt uw kat met blaasproblemen, zoals blaasgruis en struvietstenen? Dan kan dit voer hem wellicht wat soelaas bieden. Indien u een kat met overgewicht heeft, kunt u bijvoorbeeld Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Pouch kattenvoer eens proberen, dat laag in calorieën is en helpt met het verminderen van blaasproblemen. 

Royal Canin Skin & Coat

Heeft uw kat een doffe, vale vacht? Dat kan veroorzaakt worden door een tekort aan hoogwaardige voedingsstoffen. Royal Canin Skin & Coat zakjes kattenvoer bevat een rijke portie gezonde visvetzuren, waardoor de vacht van uw kat weer zal glanzen als vroeger! 

Royal Canin Sensitivity Control 

Katten die overgevoelig zijn voor bepaalde voedingsstoffen, kunnen een speciaal bereid voedsel nodig hebben. Royal Canin Sensitivity Control zakjes is afgestemd op katten die last hebben van voedselintolerantie. Het is namelijk bereid met kip en rijst, twee unieke eiwitbronnen waardoor de kans op een allergische reactie vermindert. 

Royal Canin Veterinary Diet Satiety

Royal Canin Veterinary Diet Satiety zakjes kattenvoer is het perfecte voer voor katten die een neiging hebben tot overgewicht. De receptuur heeft een laag caloriegehalte en zorgt ervoor dat uw kat zich na de maaltijd sneller verzadigd voelt. Bovendien bevat het een uitgebalanceerde hoeveelheid voedingsstoffen. 

Royal Canin Veterinary Diet Diabetic 

Voor katten met diabetes is er Royal Canin Veterinary Diet Diabetic. Dit voer helpt met het reguleren van de bloedsuikerwaarden. Het is namelijk laag in koolhydraten in de vorm van zetmeel en heeft een hoog eiwitgehalte. 

Royal Canin Veterinary Diet Recovery

Dit voer is speciaal voor katten die ziek zijn geweest of een operatie hebben gehad. Royal Canin Veterinary Diet Recovery heeft bijvoorbeeld een hoog energiegehalte, wat het herstel van uw dier bevordert. 

Royal Canin Veterinary Diet Renal

Dit voer is bijzonder geschikt voor katten met verschillende nierproblemen, zoals chronische nierinsufficiëntie. Het voer heeft een minder belastende werking op de nieren en helpt met het zorgen voor een gezonde zuurgraad. Probeer bijvoorbeeld eens Royal Canin Veterinary Diet Renal Chicken zakjes kattenvoer, een heerlijk voer dat de eetlust stimuleert!

Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal

Indien uw kat een darmaandoening heeft, of last heeft van spijsverteringsproblemen, kan hij een speciaal voer nodig hebben dat de darmflora en spijsvertering bevordert. Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie nat kattenvoer heeft een ondersteunende werking en bevat makkelijk verteerbare voedingsstoffen, waardoor de darmflora en spijsvertering een boost krijgen. 

Raadpleeg altijd een arts voordat aanvangt met het gebruik van Royal Canin Veterinary Diet. De houdbaarheidsdatum van de producten staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander voer? 

Als u nog regulier voer van Royal Canin zoekt, kunt u dat op deze overzichtspagina vinden.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.