terug
Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer

Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer

Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer is speciaal voer om uw kat te ondersteunen bij gezondheidsproblemen. Hieronder vindt u verschillende gezondheidsproblemen met de bijhorende producten.
Lees meer ..
Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer
Let op: Dit is speciale voeding

Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer

Aandoeningen zoals overgewicht, gebitsproblemen, stress, nierkwalen, urinewegproblemen of maag- en darmziekten zijn veelvoorkomende problemen bij katten. Royal Canin heeft daarom in samenwerking met dierenartsen een ruim aanbod aan dieetvoeding ontwikkeld dat bijdraagt aan de gezondheid en het welzijn van uw huisdier. In ons assortiment van Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer vindt u talloze producten die aansluiten bij de speciale behoeften van uw kat.

Bij Brekz bestelt u uw Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer goedkoper dan bij de dierenarts! Een aantal soorten Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer, zoals Urinary en Renal zijn verkrijgbaar in zowel droogvoer, als in natvoer. Dit voer is beschikbaar in diverse smaken waaronder Rund, Kip en Tonijn.

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Assortiment Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer

Hieronder volgt een overzicht van de verschillende soorten Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer in ons assortiment.

Overgewicht

Royal Canin heeft in samenwerking met dierenartsen speciale dieetvoeding ter vermindering van overgewicht bij katten ontwikkeld. Obesity Management en Satiety Weight Management helpen uw kat om op een verantwoorde, effectieve manier een gezond gewicht te bereiken. 

Gewrichten

Mobility Diet van Royal Canin is een volledige voeding voor volwassen en oudere katten. Deze speciale voeding helpt de beweeglijkheid van de gewrichten te behouden en draagt bij aan de ondersteuning van gezonde gewrichten.

Allergie

Ter vermindering van allergie of intoleranties voor bepaalde voedingsstoffen bij katten kan Sensitivity Control Diet een hulpmiddel zijn. Dit speciaalvoer levert een belangrijke bijdrage aan de gezondheid van de huid en het maag-darmkanaal. 

Maag en Darm

Gastro-Intestinal Diet en Fibre Response Diet van Royal Canin kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan de gezondheid van het maag-darmkanaal van uw kat. Deze dieetvoeding is onder andere speciaal ontwikkeld ter vermindering van acute absorptiestoornissen, bij chronische of acute diarree of collitis. Fibre Response helpt ontlasting zachter te maken en de passage door de darmen te vergemakkelijken.

Urinary

Urinary S/O Diet van Royal Canin is speciaalvoeding die een belangrijke bijdrage kan leveren aan gezonde urinewegen. Deze voeding heeft tot doel om struvietstenen op te lossen en de kans op herhaalde vorming van struviet- en calciumoxalaatstenen te verminderen.

Lever

Ter ondersteuning van de leverfunctie bij katten met een chronische leverinsufficiëntie heeft Royal Canin Hepatic Diet ontwikkeld. Dankzij o.a. het lage kopergehalte heeft dit dieetvoer een belangrijke positieve invloed op de gezondheid van de lever. 

Nieren

Wanneer een kat een nierprobleem heeft moet deze een speciaal en streng dieet volgen. Royal Canin Renal kan een belangrijke bijdrage leveren aan de gezondheid van de nieren. Deze dieetvoeding is speciaal ontwikkeld voor de ondersteuning van uw kat bij (chronisch) nierfalen. 

Diabetes

Speciale dieetvoeding speelt een voorname rol bij het reguleren van diabetes mellitus bij katten. Diabetic Diet van Royal Canin is ontwikkeld om de regulatie van de glucosevoorziening te ondersteunen.

Dental

Dental van Royal Canin is een speciale gebitsverzorgende voeding voor de volwassen kat. Deze voeding ondersteunt het gebit van uw kat en draagt bij aan het verminderen van de vorming van tandplaque en tandsteen.

Stress

Speciaal voor katten die te maken hebben met stress, heeft Royal Canin Calm Diet ontwikkeld. Dit voer bevat bestanddelen die de gemoedstoestand van uw kat positief kunnen ondersteunen.

Belangrijk voor gebruik van Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer

De specifieke behoefte van ieder huisdier met een gezondheidsprobleem is anders. Wat de specifieke behoefte voor uw kat is en welke bijbehorende behandeling daarbij nodig is, kan het beste in overleg met uw dierenarts worden bepaald. Wij raden u dan ook aan om eerst uw dierenarts te raadplegen voordat u een product uit het Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer assortiment bestelt.

Wij raden u bovendien aan om uw kat met een gezondheidsprobleem iedere 6 maanden voor controle naar de dierenarts te brengen. Wanneer de gezondheid van uw huisdier gedurende het gebruik van Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer slechter wordt, adviseren wij u om direct contact op te nemen met uw dierenarts.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.