terug
Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer

Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer

Royal Canin Veterinary kattenvoer is speciaal veterinair dieetvoer om uw kat te ondersteunen bij gezondheidsproblemen. Overleg samen met uw dierenarts welke variant het beste is voor uw kat.
Lees meer ..
Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer
Let op: Dit is speciale voeding

Royal Canin Veterinary voor uw kat

Royal Canin Veterinary kattenvoer is dierenartsvoer van Royal Canin speciaal voor katten met gezondheidsproblemen. De samenstelling van het dieetvoer is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Deze voedingslijn heeft voor vele verschillende aandoeningen een passende voeding. Zo kunt u door middel van voeding uw kat zo goed mogelijk ondersteunen. Normaal gesproken koopt u dit speciaalvoer bij de dierenarts. Echter op advies van uw dierenarts kunt u dezelfde producten ook bij Brekz kopen. Dat kan u veel geld besparen.

Belangrijk: Iedere kat met gezondheidsproblemen heeft andere behoeftes. Daarom is het erg belangrijk om eerst met uw dierenarts te overleggen, voordat u Royal Canin Veterinary voert. Daarnaast is het verstandig om 6 maanden na de start met het speciale dieetvoer opnieuw langs de dierenarts te gaan voor een controle. Uw dierenarts kan dan beoordelen of uw kat nog steeds baat heeft bij een dieetvoeder en of doorgaan met de voeding het beste is voor uw kat.

Bij Brekz kunt u Royal Canin Veterinary kattenvoeding snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel Royal Canin Veterinary kattenvoer tegen de scherpste prijzen!

Voordelen Royal Canin Veterinary kattenvoer

  • Royal Canin werkt nauw samen met dierenartsen, universiteiten en fokkers om het beste dieetvoer samen te stellen

  • Dieetvoer van de hoogste kwaliteit

  • Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek

  • Aanbevolen door dierenartsen om huisdieren optimaal te kunnen ondersteunen bij gezondheidsproblemen

  • Bij Brekz bestelt u hetzelfde Royal Canin Veterinary voer als bij de dierenarts, maar dan een stuk goedkoper! 

Assortiment Royal Canin Veterinary kattenvoer

Royal Canin Veterinary bestaat uit een uitgebreid assortiment in speciaal dieetvoer voor katten.

Anallergenic: Vermindert intoleranties voor bepaalde voedingsstoffen. Voedt de huid en vacht van uw kat van binnenuit. Biedt bescherming aan gezonde cellen en weefsels.

Diabetic: Aangepast om een gezond dieet te vormen voor katten met Diabetes Mellitus. Bevordert een verzadigd gevoel. Draagt bij aan de bescherming van het kraakbeen in de gewrichten en helpt uw kat op een gezond gewicht te houden.

Fibre Response: Extra ondersteuning van de spijsvertering door een hoog vezelgehalte. Helpt de ontlasting van uw kat verbeteren.

Gastro Intestinal: Ondersteunt de spijsvertering van uw kat. Stimuleert een gezonde eetlust. Met EPA en DHA vetzuren voor een goede gezondheid van de darmen. Draagt door aangepast vezelgehalte bij aan een gezonde ontlasting. Ook verkrijgbaar in een variant voor katten die veel problemen hebben door haarballen. Er is een aparte variant voor kittens.

Hepatic: Voeding die een kat met leveraandoeningen ondersteunt. Licht verteerbare voeding helpt de eetlust stimuleren en koperstapeling tegen te gaan.

Hypoallergenic: Voor overgevoelige katten met een allergie. Draagt bij aan de gezondheid van de huid en vacht. Goed voor de weerstand en spijsvertering van uw kat.

Mobility: Voor katten die ondersteuning nodig hebben bij pijnlijke of versleten gewrichten. Helpt de mobiliteit van uw kat te verbeteren. Beschermt gezonde cellen en weefsels in en rondom gewrichten en ondersteunt de nierfunctie.

Renal: Dieetvoer voor katten met chronische nierinsufficiëntie. Ondersteunt de nierfunctie van uw kat. Stimuleert de eetlust en zorgt voor een verrukkelijk en afgewogen dieet. Ook een variant voor beginnende nierklachten verkrijgbaar.

Satiety Support: Volledig dieetvoer voor katten met obesitas. Helpt uw kat op een gezonde manier af te vallen. Bevat belangrijke voedingsvezels en geeft een langdurig voldaan gevoel. Bevordert een gezonde huid en glanzende vacht.

Sensitivity Control: Geschikt voor katten met een voedselgevoeligheid of allergie. Deze brokjes bevatten slechts één eiwitbron en bevorderen een gezonde spijsvertering.

Skin & Coat: Helpt haaruitval na sterilisatie beperken door de huid en vacht van uw kat te ondersteunen.

Urinary S/O: Voor katten met urinewegproblemen. Stimuleert de vochtopname en helpt struvietstenen in de blaas op te lossen. Vermindert de vorming van nieuwe struvietstenen en is ook verkrijgbaar in een caloriearme variant voor katten met (neiging tot) overgewicht.

Andere voedingslijn van Royal Canin

Royal Canin heeft naast de Veterinary-lijn ook nog de Expert-lijn. De voedingen van Royal Canin Expert zijn tevens voor katten met bepaalde klachten en kunnen ondersteuning bieden aan bijvoorbeeld het gebit en bij stress gerelateerde klachten. 

Meer van Royal Canin

Heeft uw kat geen speciaal dieetvoer nodig? Royal Canin heeft ook een uitgebreid assortiment voeding die ondersteuning biedt aan katten zonder gezondheidsproblemen. Royal Canin kattenvoer kunt u uiteraard ook zeer voordelig online bestellen bij Brekz.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.