Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer

Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer is speciaal voer om uw kat te ondersteunen bij gezondheidsproblemen. Hieronder vindt u verschillende gezondheidsproblemen met de bijhorende producten.
Lees meer ..
Kies snel uw categorie
Herstel
Diabetes
Urinary
Nieren
Allergie
Maag en Darm
Dental
Overgewicht
Calm
Gewrichten
Lever

Herstel

Royal Canin Veterinary Diet Recovery blik hond en kat

Dierenartsvoer waarschuwing

Royal Canin Veterinary Diet Recovery hond en kat

Royal Canin Veterinary Diet Recovery hond en kat is een gezondheidsvoeding die zowel aan honden als aan katten gegeven kan worden. Wanneer uw hond of kat ziek is geweest, of een operatie achter de rug heeft, kan speciale voeding het herstelproces verbeteren. Op advies van uw dierenarts kunt u uw huisdier Royal Canin Veterinary Diet Recovery hond en kat geven. Deze voeding heeft een hoog energiegehalte, een zachte textuur en beschermt het weefsel van uw kat of hond. Ook is het rijk aan EPA en DHA (omega-3-vetzuren) en is het zeer smakelijk, waardoor uw geliefde huisdier met plezier eet.

 • Speciale gezondheidsvoeding die helpt uw huisdier aan te sterken
 • Dankzij een hoog energiegehalte hoeft uw kat of hond minder te eten om voldoende energie binnen te krijgen
 • Dankzij de zachte structuur is het voer makkelijk te eten
 • Beschermt gezonde cellen en weefsels
 • Bevordert het herstel, mede dankzij EPA en DHA

Bij Brekz kunt u Royal Canin Veterinary Diet Recovery (blik) hond en kat goedkoop online bestellen. Bij ons besteld u het beste dieetvoer voor uw kat of hond, tegen de scherpste prijs.

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Recovery hond en kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Recovery hond en kat

Uw dierenarts kan u het beste adviseren over de het te volgen dieet, de dagelijkse benodigde hoeveelheden, en de specifieke behoeften van uw kat of hond.

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Recovery hond en kat

Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, melk en -bijproducten, mineralen, ei en eiproducten, gist, suiker

Gemiddelde analyse
Vocht (72,5%), eiwit (14%), vetten (6,2%), overige koolhydraten (3,6%), voedingsvezels (3%), zetmeel (2,6%), ruwe celstof (2%), mineralen (1,7%),  EPA/DHA (0,45%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine D3 (300 IE/kg), [E1] ijzer (15 mg/kg), [E2] jodium (0,16 mg/kg), [E4] koper (1 mg/kg), [E5] mangaan (4,5 mg/kg), [E6] zink (47 mg/kg).

Ander product?

Zoekt u een andere gezondheidsvoeding of ander gezondheidsproduct? Kijk voor honden eens bij onze pagina Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer of in onze hondenapotheek. En kijk voor katten op onze pagina Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer, of in de kattenapotheek.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (12 blikken)
€ 36,95
2 trays (24 blikken)
€ 69,95
3 trays (36 blikken)
€ 99,95
4 trays (48 blikken)
€ 129,95
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 22,95
Per 2 verpakkingen
€ 43,95
Royal Canin Veterinary Diet Convalescence Support zakjes hond en kat

Dierenartsvoer waarschuwing

Royal Canin Veterinary Diet Convalescence Support zakjes hond en kat

Royal Canin Veterinary Diet Convalescence Support zakjes hond en kat is een dieetvoer dat helpt bij het herstel van uw hond of kat na ziekte of operatie. Uw huisdier kan bij zijn herstel wel een steuntje in de rug gebruiken. Deze voeding van Royal Canin is speciaal ontwikkeld om hem te ondersteunen en bespoedigd het herstel. Dit doet het onder meer door een verhoogd energiegehalte te bieden. Zo hoeft uw kat of hond minder te eten voor een volledige maaltijd.

De zorgvuldig samengestelde voeding beschikt daarbij over een zeer hoge verteerbaarheid.Deze combinatie zorgt dat de belasting van het maag-darmstelsel vermindert en dat minder hoeft te worden gegeten voor een volledige maaltijd. Zo krijgt uw huisdier de kans om optimaal aan te sterken. De voeding helpt tevens om gezonde cellen en weefsels te beschermen en behouden. Een verpakking Royal Canin Veterinary Diet Convalescence Support zakjes hond en kat bevat 10 zakjes (1 zakje is 50 gram). 

 • Speciaal ontwikkeld voor gebruik bij herstellende huisdieren na ziekte of een operatie
 • Dankzij verhoogd energiegehalte hoeft minder gegeten te worden voor een volledige maaltijd
 • Zeer goed verteerbaar, hoge opneembaarheid
 • Geschikt voor zowel honden als katten
   

Bij Brekz kunt u het beste Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu Royal Canin Veterinary Diet Convalescence Support (zakjes) hond en kat tegen de scherpste prijzen te kopen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Convalescence Support zakjes hond en kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Convalescence Support zakjes hond en kat

Melkeiwitten, sojaolie, gerstmout, mineralen, eigeel poeder, plantaardige vezels, Fructo-Oligo-Sacchariden, tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (42%), ruw vet (24%), ruwe celstof (3%), overige koolhydraten (20%), zetmeel (18,6%), mineralen (7%), voedingsvezels (4,4%), vocht (4%), EPA/DHA (0,02%). 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding voor honden met maag-damproblemen? Kijk dan eens bij ons Royal Canin Veterinary Diet Fibre Response hondenvoer. Een overzicht van al ons Royal Canin Veterinary Diet hondenvoer vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 26,95
Per 2 verpakkingen
€ 51,95

Diabetes

Royal Canin Veterinary Diet Diabetic kattenvoer

Dierenarts-blok

Royal Canin Veterinary Diet Diabetic kattenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Diabetic kattenvoer is speciaal voer voor katten met diabetes mellitus. Het ondersteunt uw huisdier bij de regulering van glucose en helpt bij het behouden van een gezond gewicht. Katten met diabetes hebben namelijk sneller last van overgewicht. Deze voeding helpt met afvallen op een effectieve manier, door het lage caloriegehalte. Het grote aantal eiwitten helpt hier ook aan mee. Eiwitten geven namelijk een verzadigd gevoel, waardoor uw kat minder eet.

Ook kunnen katten met diabetes sneller last krijgen van gewrichtsproblemen. De ingrediënten zoals glucosamine en chrondoïtinesulfaat beschermen het kraakbeen. Het belangrijkste voor katten met diabetes is dat de bloedsuikerspiegel stabiel is. Hier zorgt de voeding voor door de specifieke koolhydraten en het zetmeel dat erin zit. De voeding wordt verkocht in verschillende voordeelverpakkingen. 

 • Volledige voeding voor katten met diabetes mellitus
 • Zorgt voor een ideaal en stabiel gewicht
 • Houdt de bloedsuikerspiegel stabieler
 • De eiwitten zorgen voor een verzadigd gevoel 
 • Bescherming van het kraakbeen 
   

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Veterinary Diet Diabetic kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Diabetic kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Diabetic kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw kat. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingsadvies Royal Canin Medium Ageing 10+
Volw. Gewicht van de kat (kg) Mager Optimaal gewicht Overgewicht
Gram Gram Gram
2 39 33  
3 53 44  
4 65 54  
5 76 63 50
6 86 72 57
7   80 64
8   88 70
9   96 77
10   103 83


Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Diabetic kattenvoer

Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, gerst, tarwegluten, maïsgluten, tapioca, isolaat van soja-eiwit, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, plantaardige vezels, cichoreipulp, visolie, psylliumschillen en -zaden, mineralen, Fructo-Oligo-Sacchariden, sojaolie, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne)

Analytische bestanddelen
Vocht (5,5%), eiwit (46,0%), vet (12,0%), mineralen (6,2%), zetmeel (18,8%), overige koolhydraten (26,7%), voedingsvezels (11,5%), ruwe celstof (3,6%)
 

Ander kattenvoer?

Bent u niet op zoek naar voer voor katten met diabetes, maar naar voer voor katten met gewichtsproblemen? Bekijk dan onze Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer pagina. Hier verkopen we onder andere het Royal Canin Veterinary Diet Mobility kattenvoer. Dit voer verbetert de mobiliteit en beschermt cellen en weefsels.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 23,79 (€ 15,86 /kg)
3.5 kg
€ 38,95 (€ 11,13 /kg)
2 x 3,5 kg
€ 74,95 (€ 10,71 /kg)
3 x 3,5 kg
€ 106,95 (€ 10,19 /kg)
4 x 3,5 kg
€ 138,95 (€ 9,93 /kg)
Royal Canin Veterinary Diet Diabetic (zakjes) kattenvoer

Dierenartsvoer waarschuwing

Royal Canin Veterinary Diet Diabetic zakjes kattenvoer 

Royal Canin Veterinary Diet Diabetic zakjes kattenvoer is een dieetvoer voor katten met diabetes mellitus en is geschikt voor katten van alle leeftijden. Diabetes mellitus is een veel voorkomende ziekte bij katten en komt vooral voor bij oudere dieren en dieren met overgewicht. De aandoening kan worden bestreden door middel van insuline of door gebruik van een aangepaste voeding. Deze voeding van Royal Canin is hiervan een voorbeeld. Het voer zorgt ervoor dat eventueel overgewicht wordt bestreden, zonder dat wordt ingeboet op de spiermassa.

Daarnaast stabiliseert de zorgvuldig samengestelde maaltijd de bloedsuikerspiegel van uw kat. Dit doet hij met behulp van specifieke koolhydraten, die geleidelijk worden opgenomen door het lichaam. Dankzij de toevoeging van glucosamine en chondroitine wordt uw kat geholpen om de botten en gewrichten gezond en soepel te houden. Ook bevat de voeding antioxidanten, die een rol spelen in het versterken van de natuurlijke weerstand.

 • Helpt de bloedsuikerspiegel te stabiliseren door het gebruik van speciale koolhydraten
 • Voor een gezond gewicht, helpt dieren die kampen met overgewicht af te vallen
 • Behoudt de spiermassa ondanks verlaagd energiegehalte
 • Met glucosamine en chondroitine, voor gezonde botten en gewrichten
 • Geschikt voor katten van alle leeftijden met diabetes mellitus
   

Bij Brekz kunt u het beste Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Veterinary Diet Diabetic zakjes kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Diabetic zakjes kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Diabetic zakjes kattenvoer

Vlees en dierlijke bijproducten, granen (maïs), plantaardige bijproducten, mineralen, oliën en vetten.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (9%), ruw vet (3%), ruwe celstof (1,5%), vocht (82,5%), overige koolhydraten (2,8%), zetmeel (2,3%), voedingsvezels (2%), mineralen (1,2%), EPA/DHA (0,11%). 


Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine D3 (220 IE/kg), [E1] ijzer (3,5 mg/kg), [E2] jodium (0,1 mg/kg), [E4] koper (0,9 mg/kg), [E5] mangaan (1 mg/kg), [E6] zink (11 mg/kg).

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding voor katten met overgewicht? Kijk dan eens bij ons Royal Canin Veterinary Diet Obesity Management kattenvoer. Een overzicht van al ons Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
12 zakjes
€ 13,25
2 x 12 zakjes
€ 25,49
3 x 12 zakjes
€ 37,49
4 x 12 zakjes
€ 49,95

Urinary

Royal Canin Urinary S/O kattenvoer

Dierenarts-blok

Productinformatie Royal Canin Urinary S/O kattenvoer

Royal Canin Urinary S/O kattenvoer is een dieetvoer of veterinary diet voer voor katten met urinewegproblemen en is geschikt voor katten ongeacht hun leeftijd. Heeft uw kat moeite met plassen? Dierenartsen kunnen een speciale voeding zoals deze voorschrijven die dergelijke urinewegproblemen oplost. Deze voeding van Royal Canin stimuleert de vochtopname van uw kat, waardoor de urine minder geconcentreerd wordt en plassen wordt vergemakkelijkt. Maar belangrijker nog; het lost de struviet- en calciumoxalaatstenen op die de urinewegproblemen veroorzaken. Ook helpt de speciale samenstelling, met onder meer een verlaagd magnesiumgehalte, bij het verminderen van de vorming van nieuwe struviet- en calciumoxalaatstenen. Zo kan uw kat al snel weer zonder tegenzin naar de kattenbak.

 • Oplossen van struviet- en oxalaatstenen
 • Een verlaagd magnesiumgehalte helpt nieuwe vorming van dergelijke blaasstenen (en blaasgruis) tegen gaan
 • Stimuleert de vochtopname, waardoor de concentratie van de urine wordt verdund
 • Geschikt voor katten met urinewegproblemen en van alle leeftijden 

Bij Brekz kunt u het beste Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Urinary S/O kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Royal Canin Urinary S/O kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
    

Voedingsadvies Royal Canin Urinary S/O kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Royal Canin Urinary S/O kattenvoer

Volw. Gewicht van de kat (kg) Mager Optimaal gewicht Overgewicht
Gram Gram Gram
2 39 33 26
3 52 44 35 
4 64 54 42
5 75 62 49
6 84 70 56
7 94 79 63
8 103 86 69
9 112 94 75
10 121 101 81

       
Ingrediënten Royal Canin Urinary S/O kattenvoer

Rijst, tarwegluten*, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïsmeel, dierlijke vetten, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, mineralen, plantaardige vezels, bietenpulp, visolie, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).
*L.I.P.: eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.

Analytische bestanddelen
Eiwit (34,5%), vet (15%), vocht (5,5%), mineralen (7,4%), zetmeel (30,8%), overige koolhydraten (35,1%), voedingsvezels (6.8%), ruwe celstof (2,5%), kalium (1%), calcium (0,8%), fosfor (0,7%), magnesium (0,05%), ijzer (161 mg), koper (15 mg), zink (233 mg), chloride (1,9%), natrium (0,9%), selenium (0,29 mg), EPA+DHA (0,26%), L-carnitine, chondroitine/glucosamine (1.785 mg), taurine (0,2%), arginine (1,66%), vitamine A (24.000 IE/kg), vitamine E (500 IE/kg), vitamine C (200 mg), vitamine D3 (800 IE/kg), vitamine B1 (14,2 mg), vitamine B2 (51,2 mg), panthoteenzuur (57 mg), vitamine B6 (42,4 mg, vitamine B12 (0,15 mg), niacine (162,1 mg), biotine (3,23 mg), foliumzuur (12,2 mg), choline (2.500 mg), inositol. Energiewaarde: 3.943 kcal/kg.

Toegevoegde bestanddelen
Vitamine A (21.500 IE/kg), vitamine D3 (800 IE/kg), [E1] ijzer (41 mg/kg), [E2] jodium (4,1 mg/kg), [E4] koper (13 mg/kg), [E5] mangaan (53 mg/kg), [E6] zink (159 mg/kg), [E8] selenium (0,07 mg/kg), Antioxidanten.
      

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld zakjes natvoer voor katten met urinewegproblemen? Kijk dan eens bij ons Royal Canin Urinary S/O  Pouch kattenvoer. Een overzicht van al ons Royal Canin dieet kattenvoer vindt u hier.

Royal Canin Urinary S/O kattenvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 18,38 (€ 12,25 /kg)
3.5 kg
€ 27,99 (€ 8,00 /kg)
7 kg
€ 52,52 (€ 7,50 /kg)
9 kg
€ 54,27 (€ 6,03 /kg)
2 x 7 kg
€ 99,82 (€ 7,13 /kg)
2 x 9 kg
€ 103,33 (€ 5,74 /kg)
3 x 7kg
€ 143,63 (€ 6,84 /kg)
3 x 9 kg
€ 153,26 (€ 5,68 /kg)
Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie kattenvoer

Dierenarts-blok

Productinformatie Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie kattenvoer

Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie kat is een voeding voor katten met urinewegproblemen. Door ziekten aan de urinewegen kunnen katten last krijgen van urinestenen, zoals calciumoxalaat en struviet in zowel de blaas als de nieren. Deze voeding zorgt ervoor dat urinestenen worden opgelost. Het vermindert de vorming van de urinestenen doordat de hoeveelheid urine toeneemt. Ook zorgt de voeding voor een gecontroleerde calorietoevoer waarmee overgewicht kan worden tegengegaan of het ideale gewicht gemakkelijk behouden kan blijven. De toevoeging van glycosaminoglycanen zorgt voor ondersteuning van de blaasslijmhuid en daarmee wordt de blaasslijmhuid beschermd tegen bacteriën en giftige stoffen.

 • Lost calciumoxalaat en struviet in blaas en nieren op
 • Vermindert aanmaak calciumoxalaat en struviet in blaas en nieren
 • Vermindert overgewicht of houdt gewicht ideaal
 • Beschermt de blaas tegen bacteriën en giftige stoffen

Bij Brekz kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod aan voeding voor katten met diverse problemen. Voor urinewegproblemen koopt u bijvoorbeeld Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O Moderate Calorie kat gemakkelijk en goedkoop online.

De houdbaarheid van dit product staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de aanbevolen hoeveelheid per dag houdt.
  

Voedingsadvies Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie kat

In onderstaande tabel vindt u de hoeveelheid voeding in gram die uw kat per dag kan eten op basis van zijn lichaamsgewicht en of dit overgewicht of normaal gewicht is. Combineer deze voeding niet tegelijk met andere voeding. Dit kan de werking van het product verminderen.

Lichaamsgewicht Normaal Overgewicht
2 kg 31 g -
3 kg 47 g -
4 kg 63 g 51 g
5 kg 79 g 64 g
6 kg 94 g 77 g
7 kg 110 g 90 g
8 kg 126 g 103 g
9 kg 141 g 116 g
10 kg 157 g 129 g

Het duurt ongeveer 5 tot 12 weken voordat alle stenen zijn opgelost. Om urinestenen na de behandeling te voorkomen, kunt u het voer nog 6 maanden geven. Na urinecontrole door een arts, kunt u dan overstappen op een andere passende voeding uit het assortiment van Royal Canin.
   

Ingrediënten Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie kat

Gevogeltemeel, rijst, tarwebindmiddelvoer, maisvoermeel, lignocellulose, maisbindmiddelvoer, mineraalstoffen, dierlijk vet, dierlijk, proteïne (gehydrolyseerd), visolie, sojaolie, fructo-oligosaccharide, ei gedroogd, hydrolysaat uit schaaldieren (bron voor glucosamine) en afrikaantjesbloesemmeel (bron voor luteïne).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (34%), ruw vet (11%), ruwe vezel (7%), ruwe as (9,1%), calcium (1%), fosfor (0,95%), magnesium (0,05%), arachidonzuur (0,06%), vitamine B8 (4,26 mg), chloride (1,89), choline (2.000 mg), ijzer (167 mg), vocht (5,5%), vitamine B9 (18,4 mg), glucosamine (1785 mg), jodium (3,2 mg), kalium (1%), koper (15 mg), l-carntine (200 mg), linolzuur (2,45%), mangaan (68 mg), natrium (1,1%) vitamine B3 (107,3 mg), omega-3-vetzuren (0,52%), omega-6-vetzuren (2,59%), vitamine B5 (49,2 mg), selenium (0,15 mg), zetmeel (27,3%), taurine (2.100 mg), zink (219 mg), vitamine A (24.000 IU), vitamine B (9,4 mg), vitamine B12 (0,1 mg), vitamine B2 (33,9 mg), vitamine B6 (51,3 mg), vitamine C (50 mg), vitamine D3 (500 IU), vitamine E (500 mg), metaboliseerbare energie (3.520 kcal), dieetezels (13,1%) EPA + DHA vetzuren (0,26 mg), luteïne (5 mg), araginin (1,64%), l-lysin (1,06%), dl-methionin (1,05), methionin/cystin (1,62) en stikstofvrije extractstoffen (33,4 mg).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (22300 IE), vitamine D3 (500 IE), E1/ijzer (41 mg), E2/jodium (3,2 mg), E4/koper (6 mg), E5/mangaan (54 mg), E6/zink (177 mg), E8/selenium (0,07 mg), conserveringsstoffen en antioxidanten.
   

Andere kattenvoeding?

Ook voor andere voeding voor katten met urinewegproblemen kunt u bij Brekz terecht. Zo verkopen wij ook Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O Chicken 12 zakjes kattenvoer dat ook kristalvorming in de blaas tegengaat. Deze voeding is ook te koop met vis en rundvlees. Kijk hier voor ons gehele assortiment aan voeding voor katten met FLUTD, blaasgruis en struviet.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 20,95 (€ 13,97 /kg)
3.5 kg
€ 32,95 (€ 9,41 /kg)
7 kg
€ 61,95 (€ 8,85 /kg)
9 kg
€ 67,95 (€ 7,55 /kg)
2 x 7 kg
€ 119,95 (€ 8,57 /kg)
2 x 9 kg
€ 128,95 (€ 7,16 /kg)
3 x 7kg
€ 172,95 (€ 8,24 /kg)
3 x 9 kg
€ 191,95 (€ 7,11 /kg)
Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O 195 gr blik kattenvoer

Dierenarts-blok

Let op:

Dit product is binnenkort niet meer leverbaar. Wij adviseren u Royal Canin Urinary S/O Pouch Loaf kattenvoer (85 gr) of Royal Canin Urinary S/O Pouch Morsels in gravy kattenvoer (85 gr)

Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O 195 gr blik kattenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O 195 gr blik kat is een dieetvoer dat helpt bij het oplossen van blaasstenen- en gruis bij katten van alle leeftijden. Als u het idee hebt dat uw kat moeite heeft met plassen kan hij last hebben van struvietstenen ofwel blaasstenen (en blaasgruis). Deze voeding, die veelal door dierenartsen wordt voorgeschreven, kan uw kat helpen hier vanaf te komen. De speciale samenstelling helpt ook om nieuwe vorming van blaasstenen- en gruis tegen te gaan. En doordat het voer veel vocht bevat wordt de concentratie van de urine omlaag gebracht. Zo wordt het voor uw kat weer makkelijker om te plassen. De voeding is geschikt voor alle volwassen katten met blaasstenen- en gruis en wordt veelal voorgeschreven door de dierenarts.

 • Speciale formule lost struvietstenen (blaasstenen en blaasgruis) op
 • Helpt om nieuwe vorming van struviet- en calciumoxalaatstenen tegen te gaan
 • Stimuleert de vochtopname
 • Bevat een hoog vochtgehalte, om de concentratie van urine te verminderen
 • Geschikt voor volwassen katten die problemen hebben met plassen, veelal voorgeschreven door de dierenarts

 

Bij Brekz kunt u het beste Royal Canin - Veterinary Diet kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O 195 gr blik kat te kopen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O 195 gr blik kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O 195 gr blik kat

Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 5% kip), granen, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, mineralen, ei en eiproducten, schaal- en weekdieren, suiker.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (8,2%), ruw vet (5,2%), ruwe as (1,5%), ruwe celstof (1,7%), vocht (77%), voedingsvezels (2%), mineralen (1,5%), EPA/DHA (0,12%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine D3 (300 IE/kg), [E1] ijzer (3,5 mg/kg), [E2] jodium (0,3 mg/kg), [E4] koper (2 mg/kg), [E5] mangaan (1,1 mg/kg), [E6] zink (11 mg/kg).


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding voor katten met nierproblemen? Kijk dan eens bij ons Royal Canin Veterinary Diet Renal Special kattenvoer. Een overzicht van al ons Royal Canin - Veterinary Diet kattenvoer vindt u hier. 

 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (12 blikken)
€ 24,95
Beschikbaar 31 may
2 trays (24 blikken)
€ 47,95
Beschikbaar 31 may
3 trays (36 blikken)
€ 69,95
Beschikbaar 31 may
4 trays (48 blikken)
€ 89,95
Beschikbaar 31 may
Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Pouch kattenvoer

Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Pouch kattenvoer

Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Pouch kattenvoer is speciaal voer voor volwassen katten met urinewegproblemen. Heeft u het idee dat uw kat last heeft bij het plassen? Dan kan uw dierenarts u speciaal voer voorschrijven ter ondersteuning van de urineweg. Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Pouch kattenvoer ondersteunt de blaas waardoor uw kat zonder pijn of irritatie kan plassen.

Urinewegproblemen komen regelmatig voor bij katten en worden veroorzaakt door blaasstenen. Blaasstenen ontstaan door ophopingen van kristallen die in de urine zitten. Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Pouch kattenvoer is speciaal gemaakt voor het laten verdwijnen van blaasstenen. Door een hogere vochtopname neemt de concentratie urine toe waardoor er minder kristallen in de urine zitten. Hierdoor ontstaan er geen blaasstenen meer. Het voer heeft een laag caloriegehalte en is geschikt voor katten die neigen tot overgewicht.

Bij Brekz kunt u Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Pouch kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin kattenvoeding tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
   

Ingrediënten Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Pouch kattenvoer

Samenstelling:
Plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, mineralen, oliën en vetten, suikers.

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit (10.0%), ruw vet (3.5%), ruwe as (1.8%), ruwe celstof (1.0%), vochtgehalte (80.0%), taurine totaal (0.1%), calcium (0.22 gram), fosfor (0.19 gram), natrium (0.3%), magnesium (0.01%), kalium (0.18%), chloride (0.42%), zwavel (0.17%), calciumsulfaat (0.25 g/kg), DL-Methionine (0.03%).

Toevoegingsmiddelen:
Natriumbisulfaat (0.5 gram).
  

Voedingsadvies Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Pouch kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende
drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. De houdbaarheid van Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Pouch kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. De voedingstabel staat op de verpakking.
  

Ander voer?

Bent u op zoek naar een ander product dan Royal Canin S/O Moderate Calorie Pouch kattenvoer? Voor honden met urinewegproblemen zie Royal Canin Urinary S/O Pouch 100 gr hondenvoer. Bent u op zoek naar ander dierenartsvoer voor uw kat, zie dan de overzichtspagina Royal Canin Veterinary Diet Kattenvoer.

Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Pouch 85 g kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
12 zakjes
€ 11,95
2 x 12 zakjes
€ 22,95
4 x 12 zakjes
€ 43,95
8 x 12 zakjes
€ 79,95
Royal Canin Urinary S/O Pouch Morsels in Gravy kattenvoer

Royal Canin Urinary S/O Pouch Morsels in Gravy kattenvoer

Royal Canin Urinary S/O Pouch Morsels in Gravy kattenvoer is speciaal bereid voor ouder wordende katten die kampen met urinewegproblemen. Heeft u het idee dat uw kat het lastig vindt om te plassen? Dan kan uw dierenarts speciaal voer voorschrijven dat de urinewegen ondersteunt en weer gezond maakt.

Urinewegproblemen komen regelmatig voor bij katten en worden veroorzaakt door blaasstenen en -gruis. Blaasstenen en -gruis ontstaan door de ophoping van kristallen die in de urine zitten en kunnen pijn of irritatie bij uw kat veroorzaken. Door een hogere vochtopname ontstaat er meer urine waardoor de concentratie kristallen in de urine lager wordt. Royal Canin Urinary S/O Pouch Morsels in Gravy kattenvoer stimuleert de vochtopname, waardoor de vorming van nieuwe blaasstenen- en gruis vermindert.

Bij Brekz kunt Royal Canin Urinary S/O Pouch Morsels in Gravy kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Urinary S/O kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Royal Canin Urinary S/O Pouch Morsels in Gravy kattenvoer

Samenstelling:
Plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, mineralen, oliën en vetten, suikers.

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit (10.0%), ruw vet (3.5%), ruwe as (1.8%), ruwe celstof (1.0%, vochtgehalte (80.0%), taurine totaal (0.1%), calcium (0.22 gram), fosfor (0.19 gram), natrium (0.3%), magnesium (0.01%), kalium (0.18%), chloride (0.42%), zwavel (0.17%), calciumsulfaat (0.25 g/kg), DL-Methionine (0.03%).

Toevoegingsmiddelen:
Natriumbisulfaat (0.5 gram).
  

Voedingsadvies Royal Canin Urinary S/O Pouch Morsels in Gravy kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende
drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. De houdbaarheid van Royal Canin Urinary S/O Pouch Morsels in Gravy kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. De voedingstabel staat op de verpakking.
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een ander product dan Royal Canin S/O Moderate Calorie Pouch kattenvoer? Voor honden met urinewegproblemen zie Royal Canin Urinary S/O Pouch 100 gr hondenvoer. Bent u op zoek naar ander dierenartsvoer voor uw kat, zie dan de overzichtspagina Royal Canin Veterinary Diet Kattenvoer.

Royal Canin Urinary S/O Pouch Morsels in Gravy 85 g kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
12 zakjes
€ 11,95
Beschikbaar 31 may
2 x 12 zakjes
€ 22,95
Beschikbaar 31 may
4 x 12 zakjes
€ 43,95
Beschikbaar 31 may
8 x 12 zakjes
€ 79,95
Beschikbaar 31 may
Verpakking Prijs
12 zakjes
€ 11,95
Beschikbaar 31 may
2 x 12 zakjes
€ 22,95
Beschikbaar 31 may
4 x 12 zakjes
€ 43,95
Beschikbaar 31 may
8 x 12 zakjes
€ 79,95
Beschikbaar 31 may
Verpakking Prijs
12 Loaf + 12 Morsels in Gravy
€ 22,95
Beschikbaar 23 may
24 Loaf + 24 Morsels in Gravy
€ 43,95
Beschikbaar 23 may
48 Loaf + 48 Morsels in Gravy
€ 79,95
Beschikbaar 23 may

Nieren

Royal Canin Veterinary Diet Renal Special kattenvoer

Dierenarts-blok

Royal Canin Veterinary Diet Renal Special kattenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Renal Special kattenvoer is een speciale gezondheidsvoeding voor volwassen katten die kampen met (chronische) nierproblemen. Wanneer de dierenarts constateert dat de nierfunctie van uw kat niet optimaal is, kan hij Royal Canin Veterinary Diet Renal Special kattenvoer voorschrijven. Deze gezondheidsvoeding beperkt de belasting van de nieren en ondersteunt de nierfunctie van uw kat.Royal Canin Veterinary Diet Renal Special kattenvoer bevat namelijk eiwitten van hoge kwaliteit en een verlaagd eiwitgehalte.

Ook zorgt de specifieke receptuur van het voer ervoor dat de zuurgraad van het lichaam van uw kat behouden blijft.Door nierziekten kan de zuurgraad van het lichaam van uw kat namelijk veranderen. Hierdoor voelt uw kat zich minder goed. Royal Canin Veterinary Diet Renal Special kattenvoer is hierop afgestemd, waardoor uw kat zich beter voelt. Ook stimuleert het voer de eetlust van uw kat, dankzij de onweerstaanbare smaak en geur van het voer. Uw kat eet met smaak, wat helpt om zijn voedingsinname te verhogen. Zo ondersteunt Royal Canin Veterinary Diet Renal Special kattenvoer de gezondheid van uw kat.

 • Speciaal ontwikkeld voor katten met nierproblemen
 • Ondersteunt de nierfunctie van uw kat
 • Bevat eiwitten van een hoge kwaliteit in een verlaagde hoeveelheid
 • Beperkt de belasting van de nieren
 • Met een unieke geur, smaak en textuur
   

Bij Brekz kunt u gemakkelijk en goedkoop Royal Canin Veterinary Diet Renal Special kattenvoer online bestellen. Bij ons vindt u het beste voor uw kat, tegen de laagste prijzen.

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Renal Special kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
 

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Renal Special kattenvoer

Maïsmeel, rijst, gedehydreerd varkenseiwit, dierlijke vetten, maïsgluten, plantaardige vezels, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, tarwegluten, mineralen, bietenpulp, visolie, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne)

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (26%), overige koolhydraten (40,8%), zetmeel (34,7%), ruw vet (17%), ruwe as (6,1%), ruwe celstof (4,6%), vocht (5,5%), voedingsvezels (10,7%), mineralen (6,1%).

Toevoegingsmiddelen
Vitamine A (20.800 IE/kg), Vitamine D3 (800 IE/kg), [E1] ijzer (47 mg/kg), [E2] jodium (4.7 mg/kg), [E4] koper (14 mg/kg), [E5] mangaan (61 mg/kg), [E6] zink (183 mg/kg).

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Renal Special kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Volwassen Gewicht van de kat (kg)

Mager

Normaal

Overgewicht

Gram

Gram

Gram

2

39

32  

3

52 43  

4

63

53 42

5

74

62 50

6

85

71 56

7

94

79 63

8

104

87 69

9

113

94 75

10

122

101 81


Ander voer?

Misschien zoekt u een andere voeding voor katten met nierproblemen? Neem daarnaast eens een kijkje in onze kattenapotheek, om ons aanbod aan andere gezondheidsvoeding en gezondheidsproducten voor katten te bekijken.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
500 gram
€ 8,25
2 x 500 gram
€ 15,75
2 kg
€ 25,95 (€ 12,98 /kg)
4 kg
€ 43,95 (€ 10,99 /kg)
2 x 4 kg
€ 77,95 (€ 9,74 /kg)
3 x 4kg
€ 109,95 (€ 9,16 /kg)
4 x 4 kg
€ 145,95 (€ 9,12 /kg)
Royal Canin Veterinary Diet Renal Chicken zakjes kattenvoer

Dierenarts-blok

Royal Canin Veterinary Diet Renal Chicken zakjes kattenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Renal Chicken zakjes kattenvoer is natvoer met kippenvlees speciaal voor katten met chronische nierinssufficiëntie. Als uw kat dit heeft, heeft hij vaak langdurig een slechte eetlust. Uw dierenarts kan dan deze voeding voorschrijven. Royal Canin Veterinary Diet Renal Chicken zakjes kattenvoerbevat een beperkte hoeveelheid eiwitten van hoge kwaliteit. Deze zorgen ervoor dat de nieren van uw kat minder belast worden. In het voedsel zitten ingrediënten die de zuurgraad van het lichaam optimaal houden. Door de nierziekte kan de zuurgraad namelijk veranderen en dat is niet goed voor uw kat. Het voedsel heeft een lekkere geur en smaak en een mooie textuur. Dit maakt het erg aantrekkelijk voor uw kat en hij zal zijn eetlust weer terugkrijgen.

 • Nat kippenvlees
 • Verbetert eetlust
 • Houdt zuurgraad van het lichaam optimaal
 • Bevat eiwitten van hoge kwaliteit
 • Heeft lekkere geur en smaak en goede structuur

Brekz verkoopt een groot assortiment kattenvoer voor katten met gezondheidsproblemen. Bij ons kunt u Royal Canin Veterinary Diet Renal Chicken zakjes kattenvoer voordelig online bestellen per 12, 24, 48 of 96 zakjes. 

De houdbaarheidsdatum staat op de verpakking van het voedsel vermeld en is voldoende als u zich aan het aanbevolen gebruik houdt.

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Renal Chicken zakjes kattenvoer

In onderstaande tabel ziet u de aanbevolen hoeveelheid voeding voor uw kat per dag in hoeveelheid zakjes. Zorg er altijd voor dat uw kat ook voldoende drinkwater tot zijn beschikking heeft.

Lichaamsgewicht Mager Normaal Overgewicht
2 kg 1,5 1,25 -
3 kg 2 1,5 -
4 kg 2,25 2 1,5
5 kg 2,75 2,25 1,75
6 kg 3 2,5 2
7 kg - 2,75 2,25
8 kg - 3 2,5
9 kg - 3,5 2,75
10 kg - 3,75 3

 

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Renal Chicken zakjes kattenvoer

Ingrediënten
Vlees en dierlijke bijproducten (varken, 4% kip), granen, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, ei en eiproducten, mineralen en suiker.

Analytische bestanddelen
Vocht (77%), eiwit (8%), vet (8%), overige koolhydraten (5,3%), zetmeel (5%), mineralen (1,2%), voedingsvezels (0,8%), ruwe celstof (0,5%) en EPA/DHA (0,16%).

Voedingsstoffen
Calcium (0,14%), chloride (0,15%), koper (2,5 mg), ijzer (35 mg), magnesium (0.01%), fosfor (0,08%), kalium (0,23%), selenium (0,1 mg), natrium (0,1%), zink (25 mg), biotine (0,04 mg), choline (850 mg), foliumzuur (0,5 mg), vitamine A (70.000 IE/kg), vitamine C (65 mg), vitamine D3 (450 IE/kg), vitamine E (160 mg), vitamine B1 (10 mg), niacine (20 mg), vitamine B12 (0.01 mg), vitamine B2 (2 mg), pantotheenzuur (3 mg), vitamine B6 (1,5 mg), arginine (0,4%) en taurine (1.700 mg).

Andere kattenvoeding?

Hetzelfde product verkopen wij ook met tonijn en rundvlees. Kijk hier voor ons gehele assortiment voeding voor katten met nierproblemen.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
12 zakjes
€ 12,49
2 x 12 zakjes
€ 22,95
4 x 12 zakjes
€ 44,95
8 x 12 zakjes
€ 86,95
Royal Canin Veterinary Diet Renal Beef (zakjes) kattenvoer

Dierenarts-blok

Royal Canin Veterinary Diet Renal Beef kat zakjes

Royal Canin Veterinary Diet Renal Beef kat zakjes is natvoer die voorgeschreven kan worden door uw dierenarts voor katten met nierproblemen. De voeding is geschikt voor katten met chronische nierinsufficiëntie, recividerende uraat- en cystëinestenen en calciumoxalaatstenen bij gelijktijdige nierinsufficiëntie. Als uw kat een van deze problemen heeft, is het noodzakelijk hem een aangepaste voeding te geven om te voorkomen dat de urine vergiftigd wordt. Royal Canin Veterinary Diet Renal Beef kat zakjes draagt bij aan een gezonde werking van de nieren door de antioxidanten en lage hoeveelheid fosfor die de voeding bevat. Daarnaast worden de nieren ontlast door een aangepaste hoeveelheid hoogwaardige eiwitten en ziekten die volgen uit de nierproblemen worden voorkomen.

 • Geschikt voor katten met diverse nierproblemen
 • Laat de nieren gezond werken
 • Bevat een aangepaste hoeveelheid hoogwaardige eiwitten
 • Bevat antioxidanten en een lage hoeveelheid fosfor

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding kopen voor katten met uiteenlopende aandoeningen. Koop bijvoorbeeld Royal Canin Veterinary Diet Renal Beef kat zakjes gemakkelijk en goedkoop online en u krijgt uw bestelling snel thuisbezorgd!

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Renal Beef kat zakjes

In onderstaande tabel ziet u de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid in zakjes per dag. De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan het aanbevolen gebruik houdt.

Lichaamsgewicht mager normaal overgewicht
2 kg 1,75 1,5 -
3 kg 2,25 1,75 -
4 kg 2,75 2,25 1,75
5 kg 3,25 2,75 2
6 kg 3,75 3 2,25
7 kg - 3,25 2,75
8 kg - 4 3
9 kg - 4,25 3,25
10 kg - - 3,5


Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Renal Beef kat zakjes

Ingrediënten 
Vlees en dierlijke nevenproducten (kip, varken, 4% rund), graan, olie en vet, mineralen, plantaardige nevenproducten en suiker.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (6,8%), ruw vet (6,6%), ruwe vezel (0,8%), ruwe as (1%), calcium (0,13%), fosfor (0,08%), magnesium (0,01%), arachidonzuur (0,3%), vitamine B (0,03 mg), arachidonzuur (0,3%), chloride (0,14%), choline (800mg), ijzer (30  mg), vocht (80%), vitamine B9 (0,3 mg), jodium (0,2 mg), kalium (0,19%), koper (2,5 mg), linolzuur (2,3%), mangaan (3 mg), natrium (0,1%) vitamine B3 (20 mg), omega-3-vetzuren (0,09 %), omega-6-vetzuren (2,4%), vitamine B5 (3 mg), selenium (0,1 mg), zetmeel (4,6 %), taurine (1400 mg), zink (20  mg), vitamine A (52000 IU), vitamine B1 (10 mg), vitamine B12 (0,01 mg), vitamine B2 (2 mg), vitamine B6 (1 mg), vitamine C (50  mg), vitamine D3 (350  mg), vitamine E (135 mg), metaboliseerbare energie (1.076k cal), dieetvezels (1 %), EPA + DHA vetzuren (0,13  mg), luteïne (1,4 mg), araginin (0,35%), l-lysin (0,4%), dl-methionin (0,2%), methionin/cystin (0,3%) en stikstofvrije extractstoffen (4,8 mg).  

Toegevoegde voedingsstoffen
vitamine (230 IE/kg), ijzer (3 mg/kg), jodium (0,17 mg/kg), koper (1,4 mg/kg), mangaan (1 mg/kg), zink (10 mg/kg), klinoptiloliet van sedimentaire oorsprong (0,2 gr/kg).

Andere kattenvoeding?

Wilt u ook andere smaken proberen? Wij verkopen deze voeding ook met kippenvlees en tonijn. Voor een geheel overzicht aan voeding voor katten met nierproblemen kijk u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
12 zakjes
€ 12,49
2 x 12 zakjes
€ 22,95
4 x 12 zakjes
€ 44,95
8 x 12 zakjes
€ 86,95
Royal Canin Veterinary Diet Renal Tuna zakjes kattenvoer

Dierenarts-blok

Royal Canin Veterinary Diet Renal Tuna zakjes kattenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Renal Tuna zakjes kattenvoer is natvoer met tonijn voor katten met nierproblemen. Het voer is geschikt voor katten met verschillende soorten nierproblemen, zoals chronische nierinsufficiëntie, hepatische encefalopathie, profylaxe van calciumoxolaatstenen bij gelijktijdige nierinsufficiëntie en profylaxe van terugkerende uraat- en cysteïnestenen. Het voer kan voorgeschreven worden door uw dierenarts als uw kat een van deze problemen heeft. Nierproblemen herkent u vaak aan een verminderde eetlust van uw kat. 

Royal Canin Veterinary Diet Renal Tuna zakjes kattenvoer is zeer smakelijk, ruikt lekker en heeft een goede structuur. Hierdoor zal uw kat weer meer gaan eten. Het beperkte fosforgehalte en de lange omega-3-vetzuren zorgen ervoor dat de nieren van uw kat hun werk goed blijven doen. De vezels in het product ondersteunen de darmflora en werking van de darmen. Daarnaast zorgen de antioxidanten ervoor dat de celveroudering wordt tegengegaan en het product houdt de zuurgraad van het kattenlichaam op peil.

 • Geschikt voor katten met verschillende nierproblemen
 • Verbetert eetlust
 • Smaakt en ruikt lekker en heeft goede structuur
 • Nierwerking wordt gestimuleerd
 • Darmflora en -werking worden gestimuleerd
 • Celveroudering vermindert
 • Zuurgraad blijft op peil

Bij Brekz kunt u kiezen uit diverse soorten voer voor katten met nierproblemen of andere gezondheidsklachten. Bestel Royal Canin Veterinary Diet Renal Tuna zakjes kattenvoer online voor een voordelige prijs en het product wordt snel bij u thuisbezorgd!

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Renal Tuna zakjes kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Renal Tuna zakjes kattenvoer

In onderstaande table ziet u de hoeveel gram voeding uw kat dagelijks nodig heeft op basis van zijn gewicht. Zorg er altijd voor dat uw kat naast zijn voeding ook voldoende drinkwater tot zijn beschikking heeft.

Lichaamsgewicht Mager Normaal Overgewicht
2 kg 135 g 105 g -
3 kg 205 g 160 g -
4 kg 270 g 215 g 175 g
5 kg 340 g 265 g 215 g
6 kg 405 g 320 g 260 g
7 kg - 370 g 305 g
8 kg - 425 g 350 g
9 kg - 480 g 390 g
10 kg - 530 g 435 g

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Renal Tuna zakjes kattenvoer

Ingrediënten
Vis en visproducten (4% tonijn), granen, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, mineralen en suiker.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (6,6%), ruw vet (6,0%), ruwe vezel (1,2%), ruwe as (1%), calcium (0,12%), fosfor (0,09%), magnesium (0,01%), arachidonzuur (0,02%), vitamine B8/biotine (0,03 mg), chloride (0,13%), choline (700 mg), ijzer (30 mg), vocht (80%), vitamine B9/foliumzuur (0,3 mg), jodium (0,2 mg), kalium (0,18%), koper (3 mg), linolzuur (2%), mangaan (4 mg), natrium (0,08%), vitamine B3/niacine (40 mg), omega-3-vetzuren (0,09%), omega-6-vetzuren (2,2%), vitamine B5/pantotheenzuur (3 mg), selenium (0,25 mg), zetmeel (4.9%), taurine (1300 mg, zink (20 mg), vitamine A (70.000 IE/kg), vitamine B1/thiamine (10 mg), vitamine B12/cobalamine (0,1 mg), vitamine B2/riboflavine (2 mg), vitamine B6/pyridoxine (1 mg), vitamine C/ascorbinezuur (55 mg), vitamine D (3400 IE), vitamine E (130 mg), metaboliseerbare energie (943 kcal), dieetvezels (1,5%), EPA + DHA vetzuren (0,13%), luteïne 0,4 mg), garticle.analysis.ingredients.arginin (0.35%), article.analysis.ingredients.l-lysin (0,35%), article.analysis.ingredients.dl-methionin (0.2%), article.analysis.ingredients.methionin/cystin (0.3%) en article.analysis.ingredients.stickstofffreie extraktstoffe (5.2%).

Ander kattenvoer?

Ook voor ander voer voor katten met nierproblemen kunt u terecht bij Brekz. Zo verkopen wij ook dit product ook met rundvlees en met kip. Kijk hier voor ons gehele assortiment.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
12 zakjes
€ 12,49
2 x 12 zakjes
€ 22,95
4 x 12 zakjes
€ 45,49
8 x 12 zakjes
€ 87,95
Royal Canin Veterinary Diet Renal Select kattenvoer

Dierenarts-blok

Royal Canin Veterinary Diet Renal Select kattenvoer

Nierproblemen komen veel voor bij oudere katten, ze kunnen gekenmerkt worden door verminderde eetlust. Royal Canin Veterinary Diet Renal Select kattenvoer is een smakelijke voeding die speciaal is ontwikkeld voor katten met (chronische) nieraandoeningen. Eiwitten van een hoge kwaliteit en een laag eiwitgehalte in de voeding beperkt de belasting van de nieren. Daarnaast zorgt de speciale samenstelling, met een laag fosforgehalte, voldoende EPA en DHA-vetzuren en antioxidanten, voor extra ondersteuning van de nierfunctie bij katten met chronische nieraandoeningen. De eetlust van uw kat kan worden gestimuleerd door de specifieke samenstelling en het speciale brokje. Het lekkere brokje heeft namelijk een knapperige buitenkant en een zachte vulling. Dit stimuleert tevens het kauwen en bevordert de voedselopname. Ten slotte heeft de voeding een verhoogd energiegehalte. Hierdoor kan het juiste lichaamsgewicht van uw kat behouden worden, zelfs als ze minder eetlust heeft.

Let op! Deze voeding heeft niet de voorkeur voor kittens en drachtige of zogende poezen.

 • Beperkt de belasting van de nieren
 • Ondersteunt de nierfunctie van katten met chronische nierziekten
 • Stimuleert de eetlust
 • Verhoogd energiegehalte
   

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Veterinary Diet Renal Select kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Renal Select kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Renal Select kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Renal Select kattenvoer

Gewicht van de kat (kg)

Mager

Optimaal gewicht

Overgewicht

Gram

Gram

Gram

2

37

31  

3

49 41  

4

61 51 40

5

71 59 47

6

81

67 54

7

90

75 60

8

99

83

66

9

108

90 72

10

116

97 78

 

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Renal Select kattenvoer

Dierlijke vetten, rijst, voorgekookt tarwemeel, gedehydreerd varkenseiwit*, tarwemeel, plantaardige vezels, maïsgluten, tarwegluten*, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, gedehydreerde vis, mineralen, cichoreipulp, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, psylliumschillen en -zaden, tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne). *L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (21.5%), Ruw vet (24.5%), Ruwe as (6.4%), Ruwe celstof (4.6%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (20800 IE/kg), vitamine D3 (800 IE/kg), ijzer (44 mg/kg), jodium (4.5 mg/kg), koper (14 mg/kg), mangaan (58 mg/kg), zink (173 mg/kg), clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong (10 g/kg), antioxidanten. 

Andere kattenvoeding?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Royal Canin Veterinary Diet Renal Select kattenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer. Hier vindt u onder andere Royal Canin Veterinary Diet Renal Tuna kat zakjes en Royal Canin Veterinary Diet Renal kattenvoer. Zo kunt u uw kat een afwisselende maaltijd aanbieden.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
500 gram
€ 7,69
2 x 500 gram
€ 14,79
2 kg
€ 23,95 (€ 11,98 /kg)
4 kg
€ 42,95 (€ 10,74 /kg)
2 x 4 kg
€ 81,95 (€ 10,24 /kg)
3 x 4kg
€ 117,95 (€ 9,83 /kg)
4 x 4 kg
€ 158,95 (€ 9,93 /kg)
Royal Canin Veterinary Diet Renal kattenvoer

 

Royal Canin Veterinary Diet Renal kattenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Renal kattenvoer is een speciaal dieetvoer voor volwassen katten met nierproblemen. Indien de nierfunctie van uw kat ondersteuning nodig heeft, kan uw dierenarts deze speciale dieetvoeding voorschrijven. Royal Canin Veterinary Diet Renal kattenvoer beperkt de belasting van de nieren van uw kat, waardoor de kwaliteit van zijn leven verbetert. Ook stimuleert het zijn eetlust zodat uw kat goed blijft eten. 

 • Dieetvoer speciaal voor katten met nierproblemen
 • De speciale receptuur ondersteunt de nierfunctie
 • Dankzij eiwitten van hoge kwaliteit en een verlaagd eiwitgehalte worden de nieren van uw kat ontzien
 • Een unieke geur, textuur en smaak stimuleren de eetlust van uw kat
 • Verbtert de kwaliteit van het leven van uw kat

Bij Brekz kunt u goedkoop Royal Canin Veterinary diet Renal kattenvoer online kopen. Gemakkelijk besteld en snel in huis.

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Renal kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Renal kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Royal Canin Veterinary Diet Renal kattenvoer
 

Volw. Gewicht van de kat (kg) Mager Optimaal gewicht Overgewicht
Gram Gram Gram
2 35 30  
3 55 40  
4 70 55  
5 90 70 55
6 105 85 70
7   100 80
8   110 90
9   125 105
10   140 115

 

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Renal kattenvoer

Maïsmeel, rijst, dierlijke vetten, tarwegluten, maïsgluten, plantaardige vezels, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, isolaat van soja-eiwit, mineralen, bietenpulp, visolie, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (23%), ruw vet (17%), ruwe vezel (4.7%), ruwe as (5.7%), calcium (0.6%), fosfor (0.3%), magnesium (0.07%), arachidonzuur (0.06%), vitamine B8 (3.07 mg/kg), chloride (0.99%), choline (3100.0 mg/kg), ijzer (154.0 mg/kg), vocht (5.5%), vitamine B9 (11.6 mg/kg), jodium (4.9 mg/kg), kalium (0.9%), koper (15.0 mg/kg), linolzuur (3.14%), mangaan (74.0 mg/kg), natrium (0.4%), omega-3-vetzuren (0.93%), omega-6-vetzuren (3.29%), vitamine B5 (54.1 mg/kg), selenium (0.13 mg/kg), zetmeel (38.1%), taurine (2300.0%), zink (205 mg/kg), vitamine A (22000.0 IE/kg), vitamine B1 (13.5 mg/kg), vitamine B12 (0.14 mg/kg), vitamine B2 (48.6 mg/kg), vitamine B6 (40/3 mg/kg), vitamine C (300 mg/kg), vitamine D3 (800 IE/kg), vitamine E (600 mg/kg), EPA+DHA (0.42%), luteine (5.0 mg/kg).

Toegevoegde voedingsmiddelen (per kg)
Vitamine A: 22000 IE, vitamine D3: 800 IE, E1 (ijzer): 53 mg, E2 (jodium): 4 mg, E4 (koper): 9 mg, E5 (mangaan): 69 mg, E6 (zink): 227 mg - conserveringsstoffen - antioxidanten.


Andere gezondheidsvoeding?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een natvoer voor katten met nierproblemen? Kijk dan eens bij ons totaalaanbod Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer
 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
500 gram
€ 8,25
2 x 500 gram
€ 15,79
2 kg
€ 24,95 (€ 12,48 /kg)
4 kg
€ 40,95 (€ 10,24 /kg)
2 x 4 kg
€ 77,95 (€ 9,74 /kg)
3 x 4kg
€ 114,95 (€ 9,58 /kg)
4 x 4 kg
€ 148,95 (€ 9,31 /kg)
Royal Canin Veterinary Diet Renal 195 gr blik kattenvoer

Dierenartsvoer waarschuwing

Royal Canin Veterinary Diet Renal 195 gr blik kattenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Renal 195 gr blik kattenvoer is een speciale voeding voor volwassen katten met (chronische) nierproblemen. Wanneer de dierenarts constateert dat de nierfunctie van uw kat niet optimaal is, kan hij Royal Canin Veterinary Diet Renal 195 gr blik kattenvoer voorschrijven. Dit voer ondersteunt de nierfunctie van uw kat en beperkt de belasting van de nieren. Royal Canin Veterinary Diet Renal 195 gr blik kattenvoer heeft namelijk een verlaagde hoeveelheid eiwitten (van hoge kwaliteit).

Ook zorgt de specifieke receptuur van het blikvoer ervoor dat het lichaam van uw kat een optimale zuurgraad behoudt. Hierdoor voelt uw kat zich beter en energieker. Bovendien heeft het voer een unieke textuur, smaak en geur, waardoor de eetlust van uw kat gestimuleerd wordt en hij met smaak genoeg blijft eten. Zo verbetert Royal Canin Veterinary Diet Renal 195 gr blik kattenvoer de kwaliteit van het leven van uw kat wanneer hij kampt met nierproblemen. 

 • Speciaal ontwikkeld voor katten met nierproblemen
 • Bevat speciale eiwitten in een verlaagde hoeveelheid
 • Beperkt de belasting van de nieren
 • Ondersteunt de nierfunctie
 • Met een unieke geur, smaak en textuur
 • Ieder blik bevat 195 gram voer
   

Bij Brekz kunt u goedkoop Royal Canin Veterinary Diet Renal 195 gr blik kattenvoer online bestellen. Eenvoudig online gekocht en comfortabel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Renal 195 gr blik kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
 

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Renal 195 gr blik kattenvoer

Vlees en dierlijke bijproducten (varken, 4% kip), granen, vis en -bijproducten (tonijn), oliën en vetten, plantaardige bijproducten, mineralen, suiker.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (7,5%), overige koolhydraten (6,3%), zetmeel (5,5%), ruw vet (6,5%), ruwe as (1%), ruwe celstof (1,2%), vocht (77,5%), voedingsvezels (2%), mineralen (1%).

Toevoegingsmiddelen
Vitamine D3 (350 IE/kg), [E1] ijzer (4 mg/kg), [E2] jodium (0.25 mg/kg), [E4] koper (2 mg/kg), [E5] mangaan (1.3 mg/kg), [E6] zink (13 mg/kg).
 

Ander voer?

Misschien zoekt u een andere voeding voor katten met nierproblemen? Of neem eens een kijkje in onze kattenapotheek om andere gezondheidsvoeding en gezondheidsproducten te bekijken.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (12 blikken)
€ 28,95
2 trays (24 blikken)
€ 54,95
3 trays (36 blikken)
€ 79,95
4 trays (48 blikken)
€ 102,95

Allergie

Royal Canin Veterinary Diet Sensitivity Control kattenvoer

Dierenarts-blok

Royal Canin Veterinary Diet Sensitivity Control kattenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Sensitivity Control kattenvoeris een dieetvoer voor voedselgevoelige katten is geschikt voor katten ongeacht hun leeftijd. Is uw kat overgevoelig voor bepaalde bestanddelen in zijn of haar voeding? Dan kan dit dieetvoer voor voedselgevoelige katten uitkomst bieden. Bij deze voeding is gekozen voor eiwitten en koolhydraten uit eend en rijst, omdat die ingrediënten nauwelijks in gewone kattenvoeding worden gebruikt. De kans op allergische reacties is daarom minimaal. De voeding bevat Omega-3 vetzuren en zorgt hiermee voor een gezonde huid en een mooie, glanzende vacht. En dankzij de zeer goed verteerbare voedingsstoffen en de toegevoegde prebiotica worden een optimale spijsvertering en een gunstige darmflora bereikt. Dit dieetvoer wordt veelal voorgeschreven na diagnose door een dierenarts.

 • Dieetvoer speciaal voor voedselgevoelige katten
 • Met eend en rijst, om de kans op allergische reacties te minimaliseren
 • Omega-3 vetzuren voeden de huid en zorgen voor een glanzende vacht
 • Bevordert een gezonde spijsvertering en darmflora
 • Geschikt voor voedselgevoelige katten van alle leeftijden
   

Bij Brekz kunt u het beste Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Veterinary Diet Sensitivity Control kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Sensitivity Control kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Sensitivity Control kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Voedingstabel Royal Canin Veterinary Diet Sensitivity Control kattenvoer
Volw. Gewicht van de kat (kg) Mager Optimaal gewicht Overgewicht
Gram Gram Gram
2 41 34  
3 55 46  
4 68 56 45
5 79 66 53
6 90 75 60
7 101 84 67
8 111 92 74
9 120 100 80
10 130 108 86

 

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Sensitivity Control kattenvoer

Rijst, gedehydreerde eendeneiwitten, plantaardige vezels, hydrolysaat van gevogelte eiwitten, dierlijke vetten, mineralen, visolie, sojaolie, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).

Analytische bestanddelen
Eiwit (27%), vet (11%), vocht (5,5%), mineralen (9%), zetmeel (37,4%), overige koolhydraten (41,5%), voedingsvezels (10,1%), ruwe celstof (6%), calcium (1,6%), kalium (0,8%), fosfor (0,8%), magnesium (0,06%), ijzer (174 mg), koper (15 mg), zink (242 mg), chloride (1,3%), natrium (0,8%), selenium (0,27 mg), EPA/DHA (0,35%), taurine (0,3%), arginine (1,7%), vitamine A (27.000 IE/kg), vitamine E (600 mg), vitamine C (200 mg), vitamine D3 (800 IE/kg), vitamine B1 (27,3 mg), vitamine B2 (49,1 mg), panthoteenzuur (146,5 mg), vitamine B6 (76,4 mg), vitamine B12 (0,14 mg), niacine (490 mg), biotine (3,1 mg), foliumzuur (13,8 mg), choline (2.500 mg), inositol, metaboliseerbare energie (3.520 kcal/kg).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (29.700 IE/kg), vitamine D3 (800 IE/kg), [E1] ijzer (40 mg/kg), [E2] jodium (3,6 mg/kg), [E4] koper (7 mg/kg), [E5] mangaan (53 mg/kg), [E6] zink (192 mg/kg), [E8] selenium (0,1 mg/kg), antioxidanten.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een natvoer voor de voedselgevoelige kat? Kijk dan eens bij Royal Canin Veterinary Diet Sensitivity Control zakjes kat. Een overzicht van al ons Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 18,95 (€ 12,63 /kg)
3.5 kg
€ 37,95 (€ 10,84 /kg)
2 x 3,5 kg
€ 69,95 (€ 9,99 /kg)
3 x 3,5 kg
€ 101,95 (€ 9,71 /kg)
4 x 3,5 kg
€ 134,95 (€ 9,64 /kg)
Royal Canin Veterinary Diet Hypoallergenic kattenvoer

Dierenarts-blok

Royal Canin Veterinary Diet Hypoallergenic kattenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Hypoallergenic kattenvoer is een complete voeding voor katten met die een eliminatiedieet volgen, een voedselallergie of voedselintolerantie hebben, last hebben van diarree of een ontstekende darmziekte hebben. De voeding bevat gehydrolyseerd eiwit dat overgevoeligheid vermindert en omega-3-vetzuren die zorgen voor een gezonde huid en vacht. Vitaminen in de voeding houden de weerstand van uw kat op peil en de toevoeging van pre-biotica zorgt voor een optimale spijsvertering. De voeding bevat geen gluten en is lactosevrij.

 • Geschikt voor katten met een eliminatiedieet, allergie, intolerantie, darmziekte of met diarree
 • Bevat gehydrolyseerd eiwit dat overgevoeligheid vermindert
 • Bevat omega-3-vetzuren voor een gezonde huid en vacht
 • Bevat vitaminen die weerstand bevorderen
 • Bevat pre-biotica voor een optimale spijsvertering
 • Bevat geen gluten en lactose

Bij Brekz kunt u terecht voor een groot aanbod aan voeding van Royal Canin voor katten met een speciaal dieet. Bestel bijvoorbeeld Royal Canin Veterinary Diet Hypoallergenic kattenvoer gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt snel bezorgd!

De houdbaarheid van de Royal Canin Veterinary Diet Hypoallergenic kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is voldoende bij dagelijks gebruik.

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Hypoallergenic kattenvoer

Onderstaande tabel geeft aan hoeveel voeding in gram u uw kat per dag kunt geven op basis van een mager, normaal of overgewicht.
De hoeveelheden zijn richtlijnen die in overleg met uw dierenarts aangepast kunnen worden.
Verdeel de hoeveelheid voeding over meerdere maaltijden en geef uw kat altijd voldoende drinkwater bij het eten.
 

lichaamsgewicht mager normaal overgewicht
2 kg 35 g 25 g -
3 kg 50 g 40 g -
4 kg 65 g 55 g -
5 kg 85 g 65 g 55 g
6 kg 100 g 80 g 65 g
7 kg - 95 g 75 g
8 kg - 105 g 85 g
9 kg - 120 g 100 g
10 kg - 135 g 110 g

 

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Hypoallergenic kattenvoer

Samenstelling
Rijst, soja (gehydrolyseerd), dierlijk vet, lignocellulose, mineraalstoffen, gevogeltelever (gehydrolyseerd), bietendroogsnijdsel, sojaolie, fructo-oligosaccharide, visolie, komkommerkruidolie en afrikaantjesbloesemmeel (bron voor luteine).

Analytische bestanddelen
Eiwit (25,5%), vet (20%), vocht (5,5%), mineralen (6,3%), zetmeel (34,5%), overige koolhydraten (39,1%), voedingsvezels (8,2%), ruwe celstof (3,6%), kalium (0,8%), calcium (0,73%), fosfor (0,7%), magnesium (0,07%), ijzer (125 mg), koper (15 mg), zink (259 mg), chloride (0,54%), natrium (0,6%), selenium (0,1 mg), EPA+DHA (0,32%), taurine (0,21%), arginine (1,84%), vitamine A (25.000 IE/kg), vitamine E (600 IE/kg), vitamine C (200 mg), vitamine D3 (800 IE/kg), vitamine B1 (27,8 mg), vitamine B2 (50,1 mg), panthoteenzuur (149,3 mg), vitamine B6 (77,9 mg), vitamine B12 (0,14 mg), niacine (500 mg), biotine (3,16 mg), foliumzuur (14 mg), choline (2.800 mg), inositol (1.100 mg). Metaboliseerbare energie (4.100 mg).

Toegevoegde voedingsstoffen
vitamine A (25300 IE), vitamine D3 (800 IE), vitamine E1/ijzer (41 mg), vitamine E2/jodium (3 mg), vitamine E4/koper (10 mg), vitamine E5/mangaan (55 mg), vitamine E6/zink (206 mg), conserveringsstoffen en antioxidanten.

Andere voeding voor katten met gezondheidsklachten?

Ook voor andere voeding voor katten met gezondheidsproblemen kunt u bij Brekz terecht. Zo verkopen wij ook voeding voor katten met nierproblemen, gewrichtsproblemen, overgewicht en nog vele andere aandoeningen. Bekijk hier ons volledige aanbod van Royal Canin Veterinary Diet
 

Royal Canin Hypoallergenic kattenvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
500 gram
€ 8,95
2 x 500 gram
€ 16,95
2,5 kg
€ 31,95 (€ 12,78 /kg)
4.5 kg
€ 45,95 (€ 10,21 /kg)
2 x 4.5 kg
€ 86,95 (€ 9,66 /kg)
Royal Canin Veterinary Diet Sensitivity Control zakjes kattenvoer

Dierenarts-blok

Royal Canin Veterinary Diet Sensitivity Control zakjes kattenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Sensitivity Control zakjes kattenvoer is een speciale dieetvoeding voor volwassen katten, die uw dierenarts kan voorschrijven wanneer uw kat overgevoelig blijkt te zijn voor bepaalde voeding. Wanneer katten ouder worden lopen ze bijvoorbeeld moeilijker, of beginnen ze last te krijgen van hun spijsvertering. Intolerantie voor bepaalde voedingsstoffen kan leiden tot huid- en vachtproblemen, of een slechte spijsvertering waardoor uw kat een ongezonde ontlasting heeft. Royal Canin Veterinary Diet Sensitivity Control zakjes kattenvoer heeft een speciale receptuur die de gezondheid van uw kat ondersteunt. De voeding ondersteunt de weerstand van uw kat, verbetert de spijsvertering en zorgt ervoor dat zijn huid en vacht weer gezond worden. Het voer heeft namelijk een unieke eiwitbron van kip en rijst, waardoor de kans op allergische reacties aanzienlijk vermindert. Zo blijft uw kat gezond en gelukkig.

 • Speciaal voor katten met voedselalergie
 • Een speciale bron van eiwitten
 • Zeer goed verteerbaar voer
 • Prebiotica draagt bij aan een gunstige darmflora
 • Helpt de huid en vacht gezond te houden
 • Ieder zakje bevat 100 gram voer.

 

Bij Brekz kunt u Royal Canin Veterinary Diet Sensitivity Control zakjes kattenvoer goedkoop online bestellen. Snel en gemakkelijk online gekocht en comfortabel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Sensitivity Control zakjes kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 


Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Sensitivity Control zakjes kattenvoer

Vlees en dierlijke bijproducten (34% kip), granen (6% rijst), oliën en vetten, mineralen, plantaardige bijproducten, suiker

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (7,2%), overige koolhydraten (3,8%), zetmeel (3,65%), ruw vet (6,5%), ruwe as (1,5%), ruwe celstof (1%), vocht (80%), voedingsvezels (1,15%), mineralen (1,5%).

Toevoegingsmiddelen
Vitamine D3 (334 IE/kg), [E1] ijzer (35 mg/kg), [E2] jodium (0.4 mg/kg), [E4] koper (3.8 mg/kg), [E5] mangaan (4 mg/kg), [E6] zink (38 mg/kg).
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar andere gezondheidsvoeding voor uw kat? Bekijk dan eens het overzicht van ons aanbod aan Royal Canin Vet Care Nutrition kattenvoer. Of neem een kijkje in onze kattenapotheek.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
12 zakjes
€ 15,25
2 x 12 zakjes
€ 28,95
3 x 12 zakjes
€ 42,95
4 x 12 zakjes
€ 55,95
Royal Canin Veterinary Diet Anallergenic kattenvoer

Dierenartsvoer waarschuwing

> Meer informatie
Verpakking Prijs
2 kg
€ 33,95 (€ 16,98 /kg)
4 kg
€ 58,95 (€ 14,74 /kg)

Maag en Darm

Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal kattenvoer

Dierenarts-blok

Royal Canin Veterinary Diet Gastro-Intestinal kattenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Gastro-Intestinal kattenvoer is een complete veterinaire droogvoeding voor katten. Gefermenteerde vezels zoals bietenpulp en FOS bevorderen de gezonde darmmotoriek. Daarnaast worden ze door de microflora in de darmen opgegeten en bevorderen op deze wijze de gezondheid van de darmflora. Het lokale immuunsysteem van de darmen kan worden ondersteund door mannan-oligosacchariden (MOS), dat helpt pathogene bacteriën te neutraliseren door eraan te hechten. Proteïnen met hoge verteerbaarheid kunnen intestinale gistingsprocessen verminderen. De hoge energiedichtheid maakt het voeren van kleine maaltijden mogelijk en kan tot ontlasting van de darm leiden. Katten met spijsverteringsproblemen lijden vaak aan een matige eetlust en gewichtsverlies. Een hoge smakelijkheid kan de spontane voedselopname en daarmee genezing bevorderen. EPA en DHA zijn omega-3 vetzuren die kunnen helpen de darmgezondheid te ondersteunen. Dit voer kunt u uw kat voeren op advies van uw dierenarts.

 • Ondersteuning van de spijsvertering

Ingrediënten als zeer goed verteerbare eiwitten, prebiotica (FOS), suikerbietenpulp, rijst en visolie dragen bij aan een optimale spijsvertering.

 • Hoog energiegehalte

Dankzij de hoge energiedichtheid kan met een kleine portie volledig in de energiebehoefte van de kat worden voorzien.

 • Uitstekende acceptatie

Bij katten met spijsverteringsproblemen kan de eetlust verminderd zijn en kan gewichtsverlies optreden. De goede smakelijkheid bevordert de spontane voedselopname.

 • Verrijkt met Omega-3 vetzuren

De Omega-3 vetzuren EPA en DHA kunnen bijdragen aan een gezonde spijsvertering.

Bij Brekz kunt u Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Veterinary Diet Gastro-Intestinal kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Gastro-Intestinal kattenvoer


Samenstelling: Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, dierlijke vetten, maïsgluten, plantaardige vezels, tarwegluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, mineralen, eipoeder, bietenpulp, visolie, gist, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, psylliumschillen en -zaden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).

Analytische bestanddelen:
ruw eiwit 32.0 %, ruw vet 22.0 %, ruwe vezel 5.1 %, ruwe as 8.5 %, calcium 1.02 %, fosfor 1.02 %, magnesium 0.06 %, arachidonzuur 0.1 %, vitamine B8 (biotine) 3.31 mg, chloride 1.03 %, choline 2500.0 mg, ijzer 201.0 mg, vocht 7.0 %, vitamine B9 (foliumzuur) 14.9 mg, jodium 2.7 mg, kalium 1.0 %, koper 21.0 mg, linolzuur 4.03 %.

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Gastro-Intestinal kattenvoer

In de tabel genoemde hoeveelheden zijn richtlijnen die in overleg met uw dierenarts kunnen worden aangepast.

Kittens

Volw. Gewicht van de kat(kg)

6 maanden

7 maanden

8 maanden

9 maanden

Gram

Maatbeker

Gram

Maatbeker

Gram

Maatbeker

Gram

Maatbeker

Gram

Maatbeker

Gram

Maatbeker

3

59

4/8

59 4/8

59

4/8

58

4/8

58

4/8

58

4/8

4

71 5/8 71 5/8 71 5/8 71 5/8

71

5/8

70

5/8

5

83 6/8 83 6/8 83 6/8 82 6/8

82

6/8

81

6/8

8

109

1

110 1 113 1 1/8 113 1 1/8

114

1 1/8

114

1 1/8

Volwassen Katten

Gewicht van de kat (kg)

Mager

Optimaal gewicht

Overgewicht

Gram

Maatbekers

Gram

Maatbekers

Gram

Maatbekers

2

37

3/8 31 2/8

3

50

4/8 42 3/8

4

61

5/8 51 4/8 41 3/8

5

72

5/8 60 5/8 48

4/8

6

82

6/8 68 5/8 54

4/8

7

91

7/8 76 6/8 61 5/8

8

100

1 84 6/8 67 5/8

9

109

1 91 7/8 73

6/8

10

117

1 1/8 98 7/8 78 6/8

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg dat uw kat altijd voldoende drinkwater heeft. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich aan het aanbevolen gebruik houdt.

Ander product?

Heeft uw kat een voedselallergie? Kijk dan eens naar Royal Canin Veterinary Diet Hypoallergenic. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina van Royal Canin Veterinary Diet.

Royal Canin Gastro Intestinal kattenvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
400 gram
€ 6,95
2 x 400 gram
€ 12,95
2 kg
€ 22,95 (€ 11,48 /kg)
4 kg
€ 38,95 (€ 9,74 /kg)
2 x 4 kg
€ 73,95 (€ 9,24 /kg)
3 x 4kg
€ 104,95 (€ 8,75 /kg)
4 x 4 kg
€ 140,95 (€ 8,81 /kg)
Royal Canin Veterinary Diet Fibre Response kattenvoer

Dierenarts-blok

Royal Canin Veterinary Diet Fibre Response kattenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Fibre Response kattenvoer is een gezondheidsvoer dat speciaal ontwikkeld is om uw kat te helpen wanneer hij last heeft van diarree of verstopping. Problemen met de spijsvertering, of maag-darmaandoeningen, komen regelmatig voor bij katten. Op advies van uw dierenarts kunt u ervoor kiezen om uw kat Royal Canin Veterinary Diet Fibre Response kattenvoer te geven. Deze voeding bevat speciaal geselecteerde voedingsstoffen en is rijk aan voedingsvezels. Hierdoor krijgt de ontlasting van uw kat een betere structuur en kunnen de darmen beter hun werk doen. Op deze manier neemt uw kat ook zijn voeding beter op, wat zijn algehele vitaliteit verbetert.

 • Complete en hoogwaardige gezondheidsvoeding
 • Specifieke voedingsstoffen ondersteunen de darmflora
 • EPA/DHA dragen bij aan een gezonde spijsvertering
 • Een hoogvezelgehalte verbetert de ontlasting van uw kat

Bij Brekz kunt u Royal Canin Veterinary Diet Fibre Response kattenvoer voordelig online kopen. Bestel nu Royal Canin Veterinary Diet Fibre Response kattenvoer, of bekijk ons uitgebreide assortiment aan gezondheidsvoeding voor uw kat.

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Fibre Response kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Fibre Response kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Royal Canin Veterinary Diet Fibre Response kattenvoer
Volw. Gewicht van de kat (kg) Mager Optimaal gewicht Overgewicht
Gram Gram Gram
2 38 32 -
3 52 43 -
4 64 53 42
5 75 62 49
6 85 71 56
7 95 79 63
8 105 87 69
9 114 95 76
10 123 102 82


Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Fibre Response kattenvoer

Gedehydreerd gevogeltevlees, rijst, maïs, tarwegluten, dierlijke vetten, maïsgluten, psylliumschillen en -zaden, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, cichoreipulp, mineralen, eipoeder, visolie, gist, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne)

Gemiddelde analyse
Overige koolhydraten (37,7%), eiwit (31%), zetmeel (28,9%), vetten (15%), voedingsvezels (11,7%), mineralen (7,9%), vocht (5,5%), ruwe celstof (2,9%), EPA/DHA (0,32%).

Toevoegingsmiddelen
Vitamine A (22.000 IE/kg), vitamine D3 (800 IE/kg), [E1] ijzer (39 mg/kg), [E2] jodium (3 mg/kg), [E4] koper (7 mg/kg), [E5] mangaan (51 mg/kg), [E6] zink (168 mg/kg), [E8] selenium (0,07 mg/kg). Antioxidanten.

Ander product?

Bij Brekz verkopen we diverse speciale voedingen voor katten met een gevoelige spijsvertering. Heeft uw kat andere gezondheidsklachten? Bekijk dan ons aanbod Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer, of neem een kijkje in onze kattenapotheek.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
400 gram
€ 6,95
2 x 400 gram
€ 12,95
2 kg
€ 29,95 (€ 14,98 /kg)
4 kg
€ 47,95 (€ 11,99 /kg)
2 x 4 kg
€ 87,95 (€ 10,99 /kg)
3 x 4kg
€ 126,95 (€ 10,58 /kg)
4 x 4 kg
€ 165,95 (€ 10,37 /kg)
Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie kattenvoer

> Meer informatie
Verpakking Prijs
2 kg
€ 25,95 (€ 12,98 /kg)
4 kg
€ 42,95 (€ 10,74 /kg)
2 x 4 kg
€ 80,95 (€ 10,12 /kg)
3 x 4kg
€ 119,95 (€ 10,00 /kg)
4 x 4 kg
€ 157,95 (€ 9,87 /kg)
Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal zakjes kattenvoer

Dierenartsvoer waarschuwing

Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal zakjes kattenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal zakjes kattenvoer is een dieetvoer voor katten met darmaandoeningen of spijsverteringsproblemen. Heeft uw kat last van braken of diaree? In zulke gevallen kan een dierenarts na onderzoek mogelijk een darmaandoening of spijsverteringsprobleem vaststellen. Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal kattenvoer kan de genezing bevorderen. Het voer stimuleert namelijk de eetlust van uw kat, en speciaal geselecteerde, goed verteerbare voedingsstoffen verbeteren zijn spijsvertering en darmflora. Bovendien verzorgen omega-3 vetzuren in het voer de huid en vacht van uw kat.

 • Voor volwassen katten met darmaandoeningen of spijsverteringsproblemen
 • Stimuleert de eetlust, wat bijdraagt aan het herstel
 • Zeer goed verteerbare voedingsstoffen
 • Omega-3 vetzuren (EPA en DHA) houden de huid en vacht gezond
 • Verkrijgbaar in handige portieverpakkingen
   

Bij Brekz kunt u Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment of bestel nu Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal zakjes kattenvoer tegen de scherpste prijs.

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal zakjes kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal zakjes kattenvoer

Vlees en dierlijke bijproducten, granen, oliën en vetten, mineralen, plantaardige bijproducten, suiker, gist.

Gemiddelde analyse
Vocht (80%), eiwit (7,6%), vetten (5,6%), zetmeel (4,63%), overige koolhydraten (4,4%), mineralen (1,6%), ruwe celstof (0,8%), voedingsvezels (0,57%), EPA/DHA (0,1%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine D3 (295 IE/kg), [E1] ijzer (11 mg/kg), [E2] jodium (0,4 mg/kg), [E4] koper (2,7 mg/kg), [E5] mangaan (3,3 mg/kg), [E6] zink (33 mg/kg).

Ander product?

Heeft uw kat naast spijsverteringsproblemen ook overgewicht? Wij verkopen ook een variant met minder calorieën, namelijk: Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal Moderate Calorie zakjes kattenvoer. Bekijk daarnaast ons overzicht aan al het Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer dat wij verkopen.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
12 zakjes
€ 13,79
2 x 12 zakjes
€ 26,25
3 x 12 zakjes
€ 38,79
4 x 12 zakjes
€ 50,95
Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal Moderate Calorie (zakjes) kattenvoer

Dierenartsvoer waarschuwing

Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal Moderate Calorie zakjes kattenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal Moderate Calorie zakjes kattenvoer is een dieetvoer dat speciaal is ontwikkeld voor katten met darmaandoeningen of spijsverteringsproblemen. Heeft uw kat last van braken of diaree? In zulke gevallen kan een dierenarts na onderzoek mogelijk een darmaandoening of spijsverteringsprobleem vaststellen. Een dieetvoer als deze van Royal Canin Veterinary Diet biedt dan uitkomst. Zo stimuleert het voer de eetlust, vanuit de gedachte dat goed eten het herstel bevordert. Dankzij speciaal geselecteerde, goed verteerbare voedingsstoffen worden vervolgens een optimale spijsvertering en een gezonde darmflora bereikt. En met het gematigde energiegehalte helpt de voeding uw kat op zijn ideale gewicht te blijven. Toegevoegde Omega-3 vetzuren tenslotte, verzorgen niet alleen de huid en vacht maar hebben ook een positieve invloed op de spijsvertering.

 • Speciaal ontwikkeld voor katten met darmaandoeningen of spijsverteringsproblemen
 • Stimuleert de eetlust, voor een grotere kans op herstel
 • De zeer goed verteerbare voedingsstoffen bevorderen de spijsvertering
 • Dankzij het matige energiegehalte behoudt uw kat zijn ideale gewicht
 • Omega-3 vetzuren (EPA en DHA) verzorgen niet alleen de huid en vacht maar dragen ook bij aan een gezonde spijsvertering
   

Bij Brekz kunt u het beste Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal Moderate Calorie (zakjes) kattenvoer tegen de scherpste prijzen te kopen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal Moderate Calorie (zakjes) kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal Moderate Calorie (zakjes) kattenvoer

Vlees en dierlijke bijproducten, granen, oliën en vetten, mineralen, plantaardige bijproducten, suiker, gist.

Analytische bestanddelen
Ruw vet (2,7%), ruw eiwit (7%), ruwe as (1,3%), ruwe celstof (1%), vocht (82,5%), overige koolhydraten (5,5%), zetmeel (4,55%), vetten (2,7%), voedingsvezels (1,95%), mineralen (1,3%), EPA/DHA (0,05%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine D3 (220 IE/kg), [E1] ijzer (7 mg/kg), [E2] jodium (0,02 mg/kg), [E4] koper (0,01 mg/kg), [E5] mangaan (2 mg/kg), [E6] zink (20 mg/kg).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een dieetvoer voor katten met urinewegproblemen? Kijk dan eens bij ons Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O Chicken kattenvoer. Een overzicht van al ons Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
12 zakjes
€ 13,25
2 x 12 zakjes
€ 25,49
4 x 12 zakjes
€ 49,95

Dental

Royal Canin Veterinary Diet Dental kattenvoer

Dierenarts-blok

Royal Canin Veterinary Diet Dental kattenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Dental kattenvoer is een speciaal dieetvoer voor katten met gebitsproblemen zoals tandplak en tandsteen. Deze problemen kunnen leiden tot pijnlijke ontstekingen en zelfs verlies van tanden of kiezen. Als uw kat een gevoelig gebit heeft, kan uw dierenarts adviseren om Royal Canin Veterinary Diet Dental kattenvoer te geven. Deze smakelijke voeding vermindert de vorming van tandplak en tandsteen, dankzij de speciale structuur, vorm en grootte van de brokjes, alsmede dankzij speciaal toegevoegde voedingsstoffen. Zo helpt Royal Canin Veterinary Diet Dental kattenvoer het gebit van uw kat te verbeteren en vermindert het de kans op slechte adem. Ook zorgt deze voeding voor een gezonde spijsvertering, beperkt het de vorming van haarballen en ondersteunt het de urinewegen.  

 • Speciale brokjes reinigen het gebit van uw kat terwijl hij eet
 • Vermindert de kans op tandplak en tandsteen
 • Helpt haren via de ontlasting uit te scheiden
 • Verbetert de spijsvertering van uw kat

Bij Brekz kunt u Royal Canin Veterinary Diet Dental kattenvoer goedkoop online bestellen. Koop nu Royal Canin Veterinary Diet Dental kattenvoer tegen de scherpste prijs, of bekijk ons uitgebreide assortiment aan gezondheidsvoeding voor uw kat.

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Dental kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Dental kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Royal Canin Veterinary Diet Dental kattenvoer
Volw. Gewicht van de kat (kg) Mager Optimaal gewicht Overgewicht
Gram Gram Gram
2 40 33 -
3 53 44 -
4 65 55 44
5 77 64 51
6 87 73 58
7 97 81 65
8 107 89 71
9 116 97 78
10 126 105 84


Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Dental kattenvoer

Rijst, maïsmeel, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, dierlijke vetten, tarwegluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, plantaardige vezels, visolie, mineralen, gist, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, extracten uit groene thee (bron van polyfenolen), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine)

Gemiddelde analyse
Overige koolhydraten (38,6%), zetmeel (31,7%), eiwit (29%), vetten (15%), voedingsvezels (12,4%), mineralen (6,4%), vocht (5,5%), ruwe celstof (5,5%), EPA/DHA (0,21%).

Toevoegingsmiddelen
Vitamine A (21.500 IE/kg), vitamine D3 (800 IE/kg), [E1] ijzer (43 mg/kg), [E2] jodium (3,4 mg/kg), [E4] koper (9 mg/kg), [E5] mangaan (57 mg/kg), [E6] zink (186 mg/kg), [E8] selenium (0,07 mg/kg). Pentanatriumfosfaat (3,5 g/kg), antioxidanten.

Ander product?

Heeft uw kat gebitsproblemen, maar zoekt u een ander gezondheidsvoer? Bij ons vindt u een breed assortiment aan kattenvoer- en middelen voor bij gebitsproblemen. Zoekt u een ander soort gezondheidsvoeding, dan kunt u terecht bij het overzicht van al ons Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer.

Royal Canin Dental Diet kattenvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 18,95 (€ 12,63 /kg)
3 kg
€ 31,95 (€ 10,65 /kg)
2 x 3 kg
€ 61,95 (€ 10,33 /kg)
3 x 3 kg
€ 90,95 (€ 10,11 /kg)
4 x 3 kg
€ 116,95 (€ 9,75 /kg)

Overgewicht

Royal Canin Veterinary Diet Obesity Management kattenvoer

Dierenarts-blok

Royal Canin Veterinary Diet Obesity Management kattenvoer 

Royal Canin Veterinary Diet Obesity Management kattenvoer is een dieetvoeding voor katten met overgewicht. De voeding bevat onder andere een grote hoeveelheid eiwitten die zorgen voor sterke spieren, extra vitaminen en mineralen die de cellen van het kattenlichaam gezond houden, omega-3-vetzuren die de huid en vacht gezond houden en verschillende stoffen die zorgen voor gezonde gewrichten. De voeding bevat een beperkte hoeveelheid energie waardoor uw kat snel gewicht zal verliezen.

 • Dieetvoeding tegen overgewicht
 • Bevat eiwitten die de spieren sterk houden
 • Vitaminen en mineralen houden lichaamscellen gezond
 • Omega-3-vetzuren houden huid en vacht gezond
 • Gewrichten blijven sterk

Bij Brekz kunt u verschillende soorten dieetvoeding voor katten kopen. Bestel bijvoorbeeld Royal Canin Veterinary Diet Obesity Management kattenvoer en u krijgt het razendsnel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Obesity Management kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Obesity Management kattenvoer 

Hoeveel voer u uw kat kunt geven, hangt af van het overgewicht. Uw kat kan het beste 1 tot 3% van zijn lichaamsgewicht per week verliezen om in een gezond tempo af te vallen. Om tijdens het dieet te garanderen dat uw kat geen last krijgt van hepatische lipidose, moet u goed controleren of uw kat het voer goed accepteert. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen.

De in de tabel genoemde hoeveelheden zijn richtlijnen die in overleg met uw dierenarts kunnen worden aangepast.

Streefgewicht van de kat (kg)

Start

Na 4 weken

Behoud gewicht

Gram

Gram

Gram

2,5

 29

 23  30

3

33

26  34 

3,5

36

29  38 

4

40

32 42 

4,5

43 

34  46 

5

47 

37  49 

5,5

50

40 53 

6

53 

42  56 

6,5

56

45  60 

7

59 47  63 

7,5

62 49  66 

8

65 52  69 

8,5

68 52  69 

9

71 56  75 

9,5

74 58  78 

10

77 61  81 


Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Obesity Management kattenvoer

Ingrediënten
Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, tarwe, tarwegluten, plantaardige vezels, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, dierlijke vetten, bietenpulp, mineralen, visolie, psylliumschillen en -zaden, hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).

Analytische bestanddelen
Vocht (5,5%), eiwit (42%), vet (10%), mineralen (8%), ruwe celstof (6,6%), zetmeel (19,8%), overige koolhydraten (27,9%), voedingsvezels (14,7%), calcium (1,25%), kalium (1%), fosfor (1,21%), magnesium (0,08%), ijzer (210 mg), koper (15 mg), zink (196 mg), chloride (0,92%), natrium (0,5%), selenium (0,18 mg), EPA en DHA (0,15%), L-carnitine (200 mg), Chondroitine en glucosamine (500 mg), taurine (0,31%), arginine (2,28%), vitamine A (27.000 IE), vitamine E (700 mg), vitamine C (300 mg), vitamine D3 (1.000 IE), vitamine B1 (17 mg), vitamine B2 (61 mg), panthoteenzuur (66 mg), vitamine B6 (47 mg), vitamine B12 (0,17 mg), niacine (193 mg), biotine (3,5 mg), foliumzuur (12,9 mg), choline (2.800 mg) en ME (3297 kcal).

Ander kattenvoer?

Ook voor ander voer voor katten met overgewicht kunt u bij Brekz terecht. Zo verkopen wij ook Royal Canin Veterinary Diet Satiety Weight Management kattenvoer. Bekijk hier ons gehele aanbod aan voeding voor katten met overgewicht en voor katten met andere gezondheidsproblemen.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 23,49 (€ 15,66 /kg)
3.5 kg
€ 38,95 (€ 11,13 /kg)
6 kg
€ 62,95 (€ 10,49 /kg)
2 x 6 kg
€ 122,95 (€ 10,25 /kg)
3 x 6 kg
€ 181,95 (€ 10,11 /kg)
4 x 6 kg
€ 235,95 (€ 9,83 /kg)
Royal Canin Veterinary Diet Satiety Weight Management kattenvoer

Dierenarts-blok

Royal Canin Veterinary Diet Satiety Weight Management kattenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Satiety Weight Management kattenvoer is een volledig dieetvoer, speciaal ontwikkeld voor katten die last hebben voor overgewicht. De voeding bezit een unieke combinatie van voedingsvezels waardoor een bewezen snel en langdurig verzadigingsgevoel optreedt. Door het ingrijpen in de snelheid tussen inname en volledige vertering zal uw kat niet sneller bedelen om voer dan u van hem gewend bent. Dit komt mede door de verminderde dichtheid van de brokjes. De voeding ondersteunt hiernaast ook een mooie en glanzende vacht. U kunt uw kat een relatief normaal portie blijven geven, zonder dat hij daarbij te veel binnen krijgt. Voor duurzaam afvallen wordt aangeraden om ook te kijken naar de factoren lichaamsbeweging en gedrag.

 • Unieke combinatie van voedingsvezels 
 • Langdurig verzadigingsgevoel voorkomt vroegtijdige honger en bedelen
 • Dichtheid van de brokjes is verminderd
 • Voor een mooie, glanzende vacht
 • Speciaal ontwikkeld voor katten met overgewicht
   

Bij Brekz kunt u het beste Royal Canin - Veterinary Diet kattenvoer goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Veterinary Diet Satiety Weight Management kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Satiety Weight Management kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
 

 

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Satiety Weight Management kattenvoer

Plantaardige vezels, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, tarwegluten*, tapioca, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, maïs, tarwe, dierlijke vetten, bietenpulp, visolie, mineralen, Fructo-Oligo-Sacchariden, sojaolie, psylliumschil en psylliumzaden, hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).

*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.


Analytische bestanddelen 
Ruw eiwit (34%), ruw vet (9%), ruwe celstof (13,9%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (25.200 IE/kg), vitamine D3 (1.000 IE/kg), [E1] ijzer (37 mg/kg), [E2] jodium (3,7 mg/kg), [E4] koper (4 mg/kg), [E5] mangaan (48 mg/kg), [E6] zink (143 mg/kg), [E8] selenium (0,06 mg/kg).
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding voor katten met nierproblemen? Kijk dan eens bij ons Royal Canin Veterinary Diet Renal Special kattenvoer. Een overzicht van al ons Royal Canin - Veterinary Diet kattenvoer vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 21,95 (€ 14,63 /kg)
3.5 kg
€ 35,95 (€ 10,27 /kg)
6 kg
€ 57,95 (€ 9,66 /kg)
2 x 6 kg
€ 112,95 (€ 9,41 /kg)
3 x 6 kg
€ 167,95 (€ 9,33 /kg)
4 x 6 kg
€ 217,95 (€ 9,08 /kg)
Royal Canin Veterinary Diet Obesity Management zakjes kattenvoer

Dierenartsvoer waarschuwing

Royal Canin Veterinary Diet Obesity Management zakjes kattenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Obesity Management zakjes kattenvoer is volledige voeding voor katten met overgewicht. Het draagt bij aan een gezond en effectief afvalproces. Dieren met overgewicht zijn vaak minder gezond en hebben daarom ook de kans om minder lang te leven. Een te groot lichaamsgewicht kan namelijk zorgen voor overbelasting van de botten en gewrichten. Ook aandoeningen zoals artrose kunnen daardoor verergeren. Maar ook hitte en moeilijk bewegen zijn problemen waarmee katten met overgewicht te maken krijgen. Ze hebben minder weerstand en lopen groter risico tijdens operaties.

Obesity Management van Royal Canin kan deze problemen oplossen. Het hoge eiwitgehalte ondersteunt de opbouw en het onderhoud van spieren. Uw kat heeft minder voer nodig, maar moet wel alle vitaminen en mineralen binnen krijgen. Daarom zijn deze er extra aan toegevoegd. Het chondroïtinesulfaat en glucosamine helpen de gewrichten soepel te houden. Het hoge vochtgehalte zorgt voor een verzadigd gevoel, waardoor de kat minder gaat eten en daardoor minder energie tot zich krijgt. Ten slotte behouden de omega-3 vetzuren een gezonde huid en een glanzende vacht. De voeding is geschikt voor katten met overgewicht, obstipatie of diabetes mellitus type 2. 

 • Draagt bij aan een gezond en effectief afvalproces. 
 • Met eiwitten, voor de opbouw en het onderhoud van spieren
 • Bevat alle vitaminen en mineralen die nodig zijn
 • Het hoge vochtgehalte geeft snel een verzadigd gevoel
 • Voor een gezonde huid en glanzende vacht 


Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Veterinary Diet Obesity Management zakjes kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Obesity Management zakjes kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Obesity Management zakjes kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw kat. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Let op: niet geschikt voor kittens, drachtige of zogende poezen. Niet geschikt voor dieren met een verhoogde energiebehoefte. 
 

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Obesity Management zakjes kattenvoer

Gedehydreerd gevogeltevlees, tarwe, tarwegluten, plantaardige vezels, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, dierlijke vetten, bietenpulp, mineralen, visolie, psylliumschillen en -zaden, hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Nutritionele toevoegingsmiddelen: vitamine A, vitamine D3, ijzer, jodium, koper, mangaan, zink.
Conserveermiddelen en Antioxidanten.
 

Ander kattenvoer?

Bent u niet op zoek naar zakjes kattenvoer, maar naar brokken? Bekijk dan ons Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer assortiment. Hier verkopen we onder andere het Royal Canin Veterinary Diet Obesity Management kattenvoer. Dit is ongeveer hetzelfde voer, alleen dan in de vorm van brokken.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
12 zakjes
€ 13,79
2 x 12 zakjes
€ 26,25
3 x 12 zakjes
€ 38,79
4 x 12 zakjes
€ 50,95
Verpakking Prijs
12 zakjes
€ 14,95
2 x 12 zakjes
€ 28,95