Schapenvoer 

Schapenvoer bevat al ons voer dat geschikt is voor schapen. Bent u op zoek naar voeding om uw schapen (bij) te voeren? Ons schapenvoer is geschikt voor alle soorten schapen en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. 
Lees meer ..
Ekologische Schapenbrok 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
25 kg
€ 21,95 (€ 0,88 /kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Schapenvoer

Een goed ruw schapenvoer is genoeg voor schapen die hobbymatig worden gehouden. Uiteraard is het belangrijk om rekening te houden met het soort schaap en de periode waarin het dier zich bevindt. Voor een ooi bijvoorbeeld is een goede conditie aan het einde van de dracht essentieel. Een korte toelichting op ons assortiment aan voedingen voor uw schapen.

Ons assortiment bevat onder meer een natuurlijke, ecologische schapenbrok van Gorp. Kijkt u voor meer informatie over dit product eens bij de Ekologische Schapenbrok.

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voer voor uw geiten? Kijk dan eens bij ons Geitenvoer.

Terug