Schesir Tonijn en kleine Ansjovissen natural style (Jelly)

Product Information
14 x 85 gram
€ 17,39 (€ 14,49/kg)
Meest verkocht
€ 17,39 (€ 14,49/kg)

Schesir Tonijn en kleine Ansjovissen natural style kattenvoer is een zeer smakelijke, aanvullende voeding voor katten van alle leeftijden. Een blikje bevat 85 gram.

  • Rijk aan filet van tonijn en ansjovis
  • Bevat gezonde onverzadigde vetzuren
  • Hoogwaardige, duurzame productiemethoden

Meer informatie

Productinformatie Schesir Tonijn en kleine Ansjovissen natural style kattenvoer

Het natvoer van Schesir wordt gekenmerkt door de appetijtelijke smaak en de gezonde ingrediënten. Schesir Tonijn en kleine Ansjovissen natural style kattenvoer is geschikt voor iedere kat en is dankzij zijn verfijnde smaak, geur en textuur zelfs voor de moeilijke eters onweerstaanbaar. En met de gezonde onverzadigde Omega-3 en Omega-6 vetzuren krijgt uw kat een voeding voorgeschoteld die niet alleen lekker is, maar die uw kat ook ondersteunt bij een goede gezondheid. Daarbij wordt de productie gekenmerkt door geavanceerde technieken en strenge kwaliteitscontroles. Bij Schesir wordt in het bijzonder rekening gehouden met een beter milieu. Zo is voor de fabricage van de kartonnen verpakking gebruik gemaakt van 80% milieuvriendelijk gerecycled papier.  

Bij Brekz koopt u het beste kattenvoer gemakkelijk en goedkoop online. Voor de laagste prijs kunt u de voordeelverpakking bestellen of gebruik maken van een van de acties op Schesir Tonijn en kleine Ansjovissen natural style kattenvoer. Zo betaalt u altijd de scherpste prijs!

De houdbaarheid van Schesir Tonijn en kleine Ansjovissen natural style staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Schesir Tonijn en kleine Ansjovissen natural style

Tonijn (50%), ansjovis (4%), rijst (4%).

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit (14%), ruw vet (0,8%), ruwe vezel (0,5%), ruwe as (1,5%), vocht (82%).

Toegevoegde voedingsmiddelen 

Vitamine A (1325IE/kg), vitamine D3 (110IE/kg), vitamine E [alfa-tocoferol] (15 mg/kg), taurine (160 mg/kg).
 

Voedingsadvies

Schesir Tonijn en kleine Ansjovissen natural style is een aanvullend voer. Tot 2 blikken per dag, in combinatie met compleet nat- en/of droogvoer van Schesir. Bij kamertemperatuur serveren. Na opening in de koelkast bewaren en binnen 48 uur verbruiken. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Schesir Tonijn en kleine Ansjovissen natural style? Kijk dan eens bij het Schesir Kipfilet kattenvoer.Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.