Vachtverzorging

Bij Brekz kunt u vachtverzorging producten voor katten goedkoop online kopen. Een gezonde, prachtige en zijdezachte vacht voor uw kat, voor de laagste prijs!
Lees meer ..
Borstels
Shampoo
Overige

Borstels

Shampoo

Overige

Spray

Scharen

Overige supplementen

Scharen

Super Sale

Spray

Borstels

FURminator Undercoat DeShedding Tool kat kort haar

Productinformatie FURminator Undercoat DeShedding Tool kat kort haar

De FURminator Undercoat DeShedding Tool kat kort haar is ontwikkeld voor het snel en eenvoudig verwijderen van loszittende haren bij kortharige katten. Deze speciale borstel dringt moeiteloos door tot de ondervacht en verwijdert loszittende haren zonder de dekvacht te beschadigen. De Skin Guard zorgt er bij juist gebruik voor dat de kam over de huid glijdt zonder te blijven steken of snijden. Deze borstelmethode helpt tevens om huidvetten vrij te maken en deze te verspreiden, wat een gezondere huid en glanzende vacht als resultaat kan hebben. U zult merken dat het gebruik van de FURminator leidt tot minder haaruitval, waardoor uw huis ook langer schoon blijft. Het heeft een ergonomisch anti-slip handvat waardoor de Furminator erg fijn in de hand ligt.

Bij Brekz kunt u de beste vachtverzorgingsproducten voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu FURminator Undercoat DeShedding Tool kat korthaar tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Eigenschappen FURminator DeShedding Tool

 • Helpt losse haren uit de ondervacht te verwijderen zonder de bovenvacht of huid te beschadigen
 • Skin Guard glijdt over de huid en zorgt ervoor dat de randen niet snijden, veilig en gemakkelijk in gebruik
 • Gebogen rand volgt de natuurlijke vormen van het lichaam en zorgt voor een comfortabele ervaring
 • Handige FURejector-knop om het verwijderde haar gemakkelijk op te ruimen
 • De rand beschermt de tanden van de kam
 • Verwijdert tot wel 99% van de losse haren en helpt haarballen te verminderen
 • Helpt hoeveelheid haar in huis aanzienlijk te verminderen (bij regelmatig gebruik)
 • Ontworpen om een gezonde huid en vacht te bevorderen

Gebruik FURminator DeShedding Tool

Een à twee keer per week 10-20 minuten per keer gebruiken op droog haar. Lees alle instructies aandachtig door voordat u de vacht gaat verzorgen. Gebruik de FURminator DeShedding Tool alleen volgens de voorschriften.

Ander product?

Heeft uw kat een lange vacht? Kijk dan naar de FURminator Undercoat DeShedding Tool kat lang haar. Voor soortgelijke producten kunt u kijken op de pagina met alle vachtverzorgingsproducten voor katten.

https://www.brekz.be/37212-home_default/furminator-kat-kort-haar.jpg
19.69 2019/01/01
de FURminator aangeschaft voor onze oude kater die last kreeg van wat klitterig onderhaar wat we normaal weg konden kammen na twee maal deze gebruikt te hebben samen met kammen zijn alle klitjes verdwenen
Super effektiv.
37098
16684
FURminator Kat kort haar > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
S
€ 19,69 (€ 19,69/ct)
M-L
€ 21,39 (€ 21,39/ct)
FURminator Undercoat DeShedding Tool kat lang haar

Productinformatie FURminator Undercoat DeShedding Tool kat lang haar

De FURminator Undercoat DeShedding Tool kat lang haar is ontwikkeld om loszittende haren van langharige katten snel en effectief te verwijderen. Deze borstel dringt moeiteloos door tot de ondervacht en verwijdert de loszittende haren zonder de dekvacht te beschadigen. Deze borstelmethode helpt daarnaast huidvetten vrij te maken en deze door de vacht te verspreiden. Dit zorgt voor een gezondere huid en glanzende vacht. Het gebruik van de Furminator zal leiden tot aanzienlijk minder haaruitval en daarmee ook de hoeveelheid haarballen verminderen. De haren zijn een bron van allergische reacties. Met de Furminator kunt u de vacht van uw huisdier eenvoudig onderhouden, de hoeveelheid haar in uw huis verminderen, wat helpt om uw huis langer schoon te houden. De FURminator heeft een ergonomisch handvat en is daardoor erg gebruiksvriendelijk.

Bij Brekz kunt u vachtverzorgingsproducten voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu FURminator Undercoat DeShedding Tool kat langhaar tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Eigenschappen FURminator DeShedding Tool

 • Helpt losse haren veilig en gemakkelijk uit de ondervacht te verwijderen zonder de bovenvacht of de huid te beschadigen
 • Glijdt over de huid en zorgt ervoor dat de randen niet snijden
 • Volgt de natuurlijke vormen van het lichaam
 • Met FURejector-knop om het verwijderde haar gemakkelijk op te ruimen
 • Rand beschermt de tanden van de kam wanneer deze opgeborgen ligt
 • Verwijdert tot wel 99% van de losse haren en helpt haarballen te verminderen
 • Helpt hoeveelheid haar in huis aanzienlijk te verminderen (bij regelmatig gebruik)
 • Ontworpen om een gezonde huid en vacht te bevorderen

Gebruik FURminator DeShedding Tool

Een à twee keer per week 10 tot 20 minuten per keer gebruiken op droog haar. Lees alle instructies aandachtig door voordat u de vacht gaat verzorgen. Gebruik de FURminator DeShedding Tool alleen volgens de voorschriften.

Stap 1
DeShedding van de ondervacht kunt u op elk moment doen bij uw huisdier met een volledig droge vacht. Voor het beste resultaat wordt aanbevolen om het onmiddellijk na het wassen of drogen te doen. 
Stap 2
Onderzoek het hele lichaam van uw kat voordat u de DeShedding Tool voor de ondervacht gebruikt. Let op wonden en huidaandoeningen die verborgen zijn onder de vacht. Als uw huisdier hier last van heeft wordt het aangeraden om eerst naar de dierenarts te gaan voordat u gaat borstelen. Ook moet u klitten met de FURminator Ontviltingskam of Vachthark verwijderen voordat u de DeShedding Tool voor de ondervacht gebruikt.
Stap 3
U gebruikt de DeShedding Tool net als een borstel. Borstel uw huisdier in de richting van de haargroei, waarbij u de roestvrijstalen tanden naar de vacht toe kantelt. Begin bij de kop en werk naar achteren toe. Wees extra voorzichtig bij de buik, poten, geslachtsdelen en het achterwerk. Borstel niet te veel op één plek maar met lange voorzichtige halen naar boven, van de huid van uw huisdier af. Hoewel het Skinguard-ontwerp ervoor zorgt dat de DeShedding Tool niet blijft steken, kan te hard of te ruw borstelen de huid toch irriteren. Druk dus niet te hard bij het borstelen. Stop als u merkt dat de huid rood of geïrriteerd wordt.
Stap 4
De verzamelde haren kunt u verwijderen door op de FURejector-knop te drukken.

Ander product?

Heeft uw kat een korte vacht? Kijk dan naar de FURminator Undercoat DeShedding Tool kat kort haar. Voor soortgelijke producten kunt u kijken op de pagina met alle vachtverzorgingsproducten voor katten.

https://www.brekz.be/37220-home_default/furminator-kat-lang-haar.jpg
21.39 2019/01/01
Het haalt wel veel haar uit de ondervacht weg, maar ik kan slecht beoordelen of ik de vacht hier te veel mee belast.
Super prijs ! Snelle verzending ! Dans u :)
super teil
37100
16685
FURminator Kat lang haar > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
S
€ 21,39 (€ 21,39/ct)
M-L
€ 21,39 (€ 21,39/ct)
Rubber anti-haar borstel

Rubber anti-haar borstel

De Rubber anti-haar borstel is een multifunctionele borstel voor het ontharen van honden- en kattenharen bij kleding en meubels. Deze ontharingsborstel is ideaal voor het haarvrij maken van uw kleding en meubels. Dankzij het multifunctionele ontwerp kunt u er op verschillende soorten materiaal goed mee uit de voeten. Hij is geschikt voor het ontharen van katten- en hondenharen.

 • Rubberen ontharingsborstel
 • Geschikt voor het ontharen van kleding en meubels
 • Multifunctioneel ontwerp
 • Te gebruiken bij honden- en kattenharen


Bij Brekz kunt u de beste borstels en scharen eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Rubber anti-haar borstel tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een borstel om dode haren mee uit te kammen? Kijk dan eens bij de FoOlee One. Een overzicht van al onze Vachtverzorging vindt u hier. 

Brekz
https://www.brekz.be/29648-home_default/rubber-anti-haar-borstel-.jpg
6.89 2019/01/01
2948
1612
Rubber anti-haar borstel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Slickerborstel voor de kat - S

Slickerborstel voor de kat klein

De Slickerborstel voor de kat klein verwijdert vuil en losse haren uit de vacht van uw kat. Deze borstel is geschikt voor katten met een lange of dikke vacht. Het model is klein en hiermee kunt u dus de vacht zorgvuldig en precies aandacht geven. Hierdoor is deze borstel ook geschikt voor kittens en kleine katten.

Het is niet de bedoeling dat u met de borstel over de huid van uw kat gaat, aangezien u deze dan kan beschadigen. Het borstelen wordt u extra gemakkelijk gemaakt door het kunststof handvat met slipvaste rubberen coating. De Slickerborstel voor de kat klein is verkrijgbaar in de kleuren zwart/grijs.

 • Geschikt voor katten met lange of dikke vacht
 • Speciaal geschikt voor kleine katten en kittens
 • Verwijdert vuil en losse haren uit de vacht
 • Voor verwijdering kleine verwarringen en klitten
 • Met handige slipvaste grip
 • Verkrijgbaar in de kleur zwart/grijs

Bij Brekz kunt u verschillende soorten kammen en borstels voor katten bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu de Slickerborstel voor de kat klein tegen de scherpste prijs! Snel en gemakkelijk bezorgd tot aan uw voordeur.

Andere borstel voor uw kat?

Bent u op zoek naar een andere geschikte verzorgingskam of -borstel voor uw kat? Bekijk dan ons assortiment Vachtverzorging Borstels en kammen voor de kat. Hier verkopen wij onder andere de Beeztees Slickerborstel Kat klein. Ook deze verzorgingsborstel is geschikt voor kleine katten en kittens.

https://www.brekz.be/26655-home_default/slickerborstel-voor-de-kat-s.jpg
6.95 2019/01/01
handig en zacht in gebruik, de kat vindt het fijn.
Très bien
29960
14942
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 6,95 (€ 6,95/ct)
Slickerborstel voor de kat - M

Productinformatie Slickerborstel voor de kat M

Met de Slickerborstel voor de kat M kunt u zeer eenvoudig losse haren en vuil uit de vacht van uw kat verwijderen. Zeker voor katten met een middellange tot lange vacht kunt u met deze borstel klitten of kleine verwarringen er snel en makkelijk uit kammen, zonder de huid te beschadigen. Voor katten met een langere vacht is het erg belangrijk om de vacht dagelijks te verzorgen. Doe dit altijd voorzichtig en het liefst in gedeeltes.

Bij Brekz koopt u de Slickerborstel voor de kat M goedkoop online. Bestel nu uw vachtverzorgingsproducten en krijg uw bestelling snel en gratis thuis bezorgd!

Kenmerken Slickerborstel voor de kat M

 • Voor het eenvoudig verwijderen van vuil, klitten en dode haren
 • Geschikt voor katten met een middellange- tot lange vacht
 • Geschikt voor de dagelijkse verzorging van de vacht

Ander product?

Bent u op zoek naar een kleinere borstel voor uw kat? Kijk dan naar de Slickerborstel S. In ons assortiment Vachtverzorging vindt u alles voor de verzorging van de kattenvacht.  

https://www.brekz.be/26656-home_default/slickerborstel-voor-de-kat-m.jpg
8.95 2019/01/01
Prima werkbare borstel
29961
14943
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 8,95 (€ 8,95/ct)
Combiborstel voor de kat

Combiborstel voor de kat

De Combiborstel voor de kat is een borsten voor alle soorten katten. De borstel is zo ontworpen dat u gemakkelijk de klitten uit de vacht van uw kat kunt kammen en vervolgens de vacht glanzend en stofvrij kunt borstelen met de andere zijde. De borstel heeft aan de ene kant pinnen met zachte nopjes die klitten uit de vacht kammen en vervilte vacht verwijderen. Aan de andere kant heeft de borstel zachte haren van nylon die de vacht stofvrij maken en gladstrijken, zodat de vacht gaat glanzen. Het handvat van de borstel heeft een anti sliplaag, zodat u goed grip kunt houden tijdens het borstelen. De Combiborstel voor de kat is verkrijgbaar in de kleuren zwart/roze.

 • Geschikt voor alle katten
 • Ook voor een glanzende vacht (door gebruik andere zijde)
 • Ook voor een stofvrije vacht (door gebruik andere zijde)
 • Met handige grip (anti slip)
 • Verkrijgbaar in de kleuren zwart/roze

Bij Brekz kunt u verschillende verzorgingskammen en -borstels voor uw kat online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu Combiborstel voor de kat tegen de scherpste prijs. Makkelijk en snel besteld tot aan uw voordeur!

Andere borstel of kam voor uw kat?

Bent u op zoek naar een vergelijkbare borstel voor uw kat, bijvoorbeeld de Zachte borstel met varkenshaar voor de kat of de Boon Nylon Combiborstel voor katten en puppy's, een speciale borstel voor katten met kort of lang haar. Bekijk ook eens ons volledig aanbod vachtverzorgingsproducten voor de kat voor aanvullende producten.

https://www.brekz.be/26658-home_default/combiborstel-voor-de-kat.jpg
8.71 2019/01/01
Maakt mijn kat rustig en tevreden
Deze heb ik gekocht voor de kat van een vriendin. Ik heb zo'n borstel al sinds anderhalf jaar. Onze twee katten zijn telkens erg enthousiast: als ze de borstel alleen al zien komen ze kopjes geven. Werkt heel effectief tegen klitten en het verwijdert veel haren en ook vuil.
Pas reçu commander depuisx15 jours très mécontente de votre acheminement
Perfecte combinatie en prima product!
29962
14944
Aug > Meer informatie
Combiborstel voor de kat 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 10,25 (€ 10,25/ct)
€ 8,71 (€ 8,71/ct)
Zachte borstel met varkenshaar voor de kat

Zachte borstel met varkenshaar voor de kat

De Zachte borstel met varkenshaar voor de kat verwijdert eenvoudig stof, vuil en losse haren. Zo blijft de vacht van uw kat er stralend en gezond uitzien. Dit handige verzorgingsproduct is met name geschikt voor alle soorten katten. Deze handige verzorgingsborstel is gemaakt van echt varkenshaar. Bij het borstelen zorgen de varkensharen ervoor dat het talg dat van de huid van uw kat komt, naar andere delen van de vacht wordt getransporteerd.

Hierdoor krijgen drogere delen van de vacht van uw huisdier ook de juiste haarvetten en worden de natuurlijke oliën over de gehele vacht verspreid. Met de Zachte borstel met varkenshaar voor de kat zal de vacht van uw kat dan ook zijdezacht voelen en er altijd gezond uitzien. De anti-statische eigenschappen van deze handige borstel zorgen er bovendien voor dat het borstelen extra gemakkelijker gaat. Deze verzorgingsborstel is verkrijgbaar in de kleuren zwart/roze.

 • Geschikt voor alle soorten katten
 • Verwijdert verwarringen en vuil
 • Met echt varkenshaar voor verspreiding van natuurlijke haarvetten
 • Gemakkelijker borstellen door anti-statische eigenschappen
 • Verkrijgbaar in de kleur zwart/roze

Bij Brekz kunt u verschillende soorten kammen en borstels voor katten bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu de Zachte borstel met varkenshaar voor de kat tegen de scherpste prijs! Snel en makkelijk bezorgd tot aan uw voordeur!

Andere kam of borstel voor uw kat?

Bent u op zoek naar een andere geschikte verzorgingskam of -borstel voor uw kortharige kat? Bekijk dan ons Vachtverzorging Bostels en kammen assortiment voor de kat. Hier verkopen we onder ander de Boon Nylon Borstel voor katten en puppy's. Deze borstel is geschikt voor katten en puppy's met kort haar.

https://www.brekz.be/26659-home_default/zachte-borstel-met-varkenshaar-voor-de-kat.jpg
7.16 2019/01/01
Zalige borstel, onze kittens worden er superzacht van...
Prima product
29963
14945
Aug > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 8,95 (€ 8,95/ct)
€ 7,16 (€ 7,16/ct)
Massage borstel siliconen voor de kat

Productinformatie Massage borstel siliconen voor de kat

Massage borstel siliconen voor de kat is een heerlijke soepele borstel om uw kat mee te verzorgen én te verwennen. Regelmatig borstelen is een belangrijk onderdeel van de vachtverzorging van uw kat. Wanneer uw kat niet wordt geborsteld, kan hij last krijgen van jeuk of irritatie. Ook kunnen er klitten in de vacht ontstaan. Regelmatig borstelen helpt met het weghalen van loszittende en dode haren. Door het slimme design van deze borstel kunt u uw kat met beide kanten borstelen. De siliconen borstelharen zijn stevig maar flexibel, waardoor u uw kat tegelijk een heerlijke massage geeft wanneer u hem borstelt.

Koop uw Massage borstel siliconen voor de kat online tot wel 40% goedkoper bij Brekz. Bij bestelling vanaf € {SHIP_BARRIER} krijgt u gratis verzending!

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander verzorgingsproduct voor de kat? Bij Brekz vindt u in ons ruime assortiment vachtverzorging voor de kat onder andere de FURminator Kat kort haar. Deze borstel verwijdert tot wel 99% van de losse haren.

https://www.brekz.be/37467-home_default/massage-borstel-siliconen-voor-de-kat.jpg
5.99 2019/01/01
37631
16799
Massage borstel siliconen voor de kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 5,99 (€ 5,99/ct)
Slickerborstel Klein voor hond en kat
https://www.brekz.be/41054-home_default/beeztees-slickerborstel-klein-voor-hond-en-kat.jpg
6.09 2019/01/01
Goede kwaliteit.
Prima borstel voor mijn maine coons
25421
14004
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 6,09 (€ 6,09/ct)
Slickerborstel Groot voor de hond
https://www.brekz.be/41057-home_default/beeztees-slickerborstel-groot-voor-de-hond.jpg
8.09 2019/01/01
Het product is voor de hond redelijk goed. Het is alleen lastig om de haren uit de borstel te halen.
Goed product voor het borstelen en uitdunnen van de haren ( bouvier)
Nice and soft
excellent pour un saint Bernard ou pour les poils longs
Für meine beiden Perser-Katzen genau die richtige Bürste, um das lange und dichte Fell zu pflegen. Nicht nur für Hunde geeignet. Schnelle Lieferung und guter Preis - gerne wiede !
Alles Super, schnelel Lieferung, gutes Preis-Leistungsverhältnis, beste Ware, die empfehle ich seh rgerne!
Good item. Fine for the price you pay.
25423
14006
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 8,09 (€ 8,09/ct)

Shampoo

Beaphar Bio Anti-Klit Spray voor hond en kat

Productinformatie Beaphar Bio Anti-Klit Spray 

Beaphar Bio Anti-Klit Spray voor hond/kat (200 ml) vergemakkelijkt het ontklitten van de vacht van uw hond of kat. De spray hoeft u daarbij niet uit te spoelen. Beaphar Bio spray bevat Aloë Vera-gel afkomstig uit de biologische landbouw, die de huid hydrateert en de vacht verzacht. Het ECOCERT label garandeert de natuurlijke oorsprong van de gebruikte ingrediënten. De spray is verrijkt met Bernagieolie en Munt, waardoor het de vacht voedt, versterkt en revitaliseert. De neutrale pH-waarde van deze anti-klit spray respecteert de vacht van uw huisdier. Het herstelt de soepelheid van het haar, waardoor het ontklitten ook gemakkelijker gaat. Beaphar Bio Anti-Klit Spray bevat geen parabenen, siliconen of kleurstoffen. Bovendien is de verpakking gemaakt van duurzaam geteelde suikerriet en 100% recyclebaar.

Bij Brekz kunt u Anti-Klit spray voor honden en katten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Bio Anti-Klit Spray 200 ml tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Beaphar Bio Anti-Klit Spray

Aqua, aloë barbadensisblad extract *, polyglyceryl- 4 capraat, benzylalcohol, mentha piperita bladwater *, parfum, gluconolacton, guar hydroxypropyltrimoniumchloride, dehydroazijnzuur, natriumhydroxide, natriumbenzoaat, citroenzuur, linalool, borago officinalis zaadolie *, citronellol, limoneen, hordeum vulgare-extract *, calciumgluconaat, kaliumsorbaat.

* Actieve ingrediënten uit biologische landbouw.

Eigenschappen Beaphar Bio Antiklitspray

 • Met Aloë Vera-gel, Bernagieolie en Munt
 • Actieve ingrediënten uit de biologische landbouw
 • Bevat 98,9% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en 20% biologische ingrediënten
 • Hydrateert de huid en verzacht de vacht
 • pH-waarde van de spray respecteert de vacht
 • Verpakking 100% recyclebaar
 • Zonder parabenen, siliconen of kleurstoffen

Ander product?

Bent u op zoek naar een Anti-Klit shampoo voor uw huisdier? Kijk dan naar Trixie Anti-Klit Shampoo voor de hond. Voor shampoos, scharen en borstels om de vacht van uw hond mee te verzorgen kunt u kijken op de pagina met onze vachtverzorgingsproducten voor honden

https://www.brekz.be/39480-home_default/beaphar-bio-anti-klit-spray-voor-hond-en-kat.jpg
8.25 2019/01/01
40174
17414
Beaphar Bio Anti-Klit Spray voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
200 ml
€ 8,25 (€ 41,25/l)
2 x 200 ml
€ 15,49 (€ 38,73/l)
Beaphar Bio Droogshampoo voor hond en kat

Productinformatie Beaphar Bio Droogshampoo hond/kat

Beaphar Bio Droogshampoo (200ml) is een voedende shampoo voor honden en katten om de vacht mee te reinigen zonder dat u daarvoor de shampoo hoeft uit te spoelen. Het bevat Aloë Vera-gel afkomstig uit de biologische landbouw. Het hydrateert de huid en verzacht de vacht van uw huisdier. Het Ecocert label garandeert de natuurlijke oorsprong van de gebruikte ingrediënten in deze shampoo. Beaphar Bio Droogshampoo is verrijkt met klaproos en granaatappel en reinigt en voedt de huid en vacht. Het draagt bij aan een glanzende vacht. De droogshampoo bevat geen parabenen, siliconen of kleurstoffen en dankzij de neutrale pH-waarde van Beaphar Bio wordt de vacht van uw viervoeter gerespecteerd. Bovendien is de verpakking 100% recyclebaar en gemaakt van duurzaam geteelde suikerriet.

Bij Brekz kunt u de beste droogshampoo voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Bio Droogshampoo (200ml) en andere vachtverzorgende producten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Beaphar Bio Droogshampoo

Aqua, aloë barbadensis bladextract *, glycerine, ammoniumlaurylsulfaat, benzylalcohol, solanum lycopersicum fruitwater *, parfum, papaver rhoeas bloemenwater *, gluconolacton, dehydroazijnzuur, benzoëzuur, natriumbenzoaat, natriumhydroxide, linalool, limoneen, citroenzuur, calciumgluconaat, eugenol, citronellol, geraniol, punica granatum fruitextract *, kaliumsorbaat. * Actieve ingrediënten uit biologische landbouw.

Eigenschappen Beaphar Bio Droogshampoo

 • Helpt de huid hydrateren en de vacht verzachten
 • Shampoo hoeft niet te worden uitgespoeld
 • Bevat geen parabenen, siliconen of kleurstoffen
 • Verrijkt met aloë vera, klaproos en granaatappel ui biologische landbouw
 • Reinigt en voedt huid en vacht
 • Neutrale pH-waarde respecteert de vacht van de hond en kat
 • Bevat 98,8% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en 15,7% biologische ingrediënten
 • Ecocert Greenlife label: natuurlijke oorsprong ingrediënten
 • Verpakking 100% recyclebaar

Ander product?

Bent u op zoek naar een crème die helpt bij het herstellen van een droge, overgevoelige of jeukende huid? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Dermoscent Atop 7 Hydra Cream voor hond en kat. Voor andere producten ter verzorging van de huid en vacht kijkt u op de pagina met onze vachtverzorgingsproducten voor hond of kat.https://www.brekz.be/39481-home_default/beaphar-bio-droogshampoo-voor-hond-en-kat.jpg
10.25 2019/01/01
40176
17415
Beaphar Bio Droogshampoo voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
200 ml
€ 10,25 (€ 51,25/l)
2 x 200 ml
€ 18,75 (€ 46,88/l)
Trixie Droogschuim Shampoo 230ml voor de hond

Productinformatie Trixie Droogschuim Shampoo 230ml

Trixie Droogschuim Shampoo 230ml is geschikt voor katten en honden en vooral voor deze huisdieren als ze niet graag gewassen worden met water. Ideaal ook als uw hond of kat niet gewassen kan worden. Het helpt slechte geurtjes te verminderen en reinigt de vacht op milde wijze. De Trixie Droogschuim Shampoo is gebruiksklaar schuim en deze droogschuimshampoo is eenvoudig te doseren. Deze shampoo is ook ideaal voor gebruik onderweg of op reis. 

Bij Brekz kunt u vachtverzorgingsproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Trixie Droogschuim Shampoo 230ml tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
      

Kenmerken Trixie Droogschuim Shampoo 230ml

 • Geschikt voor honden en katten
 • Voor dieren die bang zijn voor water of geen bad kunnen nemen i.v.m. bijvoorbeeld ziekten
 • Eenvoudig te doseren
 • Ideaal voor op reis of onderweg
 • Geparfumeerd
 • Neutraliseert slechte geuren
 • Reinigt de huid en vacht
 • Ook geschikt voor jonge dieren vanaf 12 weken
        

Samenstelling Trixie Droogschuimshampoo 

5-15 % anionogene oppervlakteactieve stoffen, < 5 % amfotere oppervlakteactieve stoffen, niet-ionogene oppervlakte stoffen, parfums, conserveringsmiddelen (methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone).

Gebruiksinstructies

Lees voor gebruik de gebruiksinstructies op de verpakking. Goed schudden voor gebruik. Alleen gebruiken op een droge vacht. Masseer het schuim in de vacht gedurende ongeveer 3 tot 5 minuten. Vervolgens het product uitkammen of -borstelen.


Waarschuwing

Vermijd contact van de shampoo met de ogen van u of uw hond. Kan sterke oogirritatie veroorzaken. Buiten bereik van kinderen houden. Na gebruik handen goed wassen. Wanneer de shampoo in aanraking komt met de ogen, dan gedurende meerdere minuten voorzichtig met water spoelen (verwijder eventuele contactlenzen). Blijft het oog geïrriteerd, raadpleeg dan een arts. Kan allergische reactie veroorzaken.

Ander product?

Heeft uw hond last van een gevoelige huid? Probeer dan eens Trixie Care Shampoo 250ml. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze vachtverzorgingsproducten.

https://www.brekz.be/29731-home_default/droogschuim-shampoo-230ml-voor-de-hond.jpg
4.95 2019/01/01
33434
15886
Droogschuim-Shampoo 230ml voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
230 ml
€ 4,95 (€ 21,52/l)
2 x 230 ml
€ 9,49 (€ 20,63/l)
Beaphar Bio Shampoo tube voor kat & kitten

Productinformatie Beaphar Bio Shampoo kat & kitten

Beaphar Bio Shampoo kat & kitten (tube 200 ml) is een verzachtende shampoo voor kittens en volwassen katten met onder meer Aloë Vera gel uit de biologische landbouw. Het hydrateert de huid en verzacht de vacht. Het Ecocert label garandeert de natuurlijke oorsprong van de gebruikte ingrediënten. De shampoo is ook verrijkt met avocado-olie en rozenextract en geeft de vacht een mooie glans. De neutrale pH-waarde van deze shampoo respecteert de vacht van uw kat of kitten. De shampoo is vrij van parabenen, siliconen en kleurstoffen. De verpakking is gemaakt van duurzaam geteelde suikerriet en is 100% recyclebaar. 

Bij Brekz kunt u de beste kattenshampoo voor een glanzende vacht goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Bio Shampoo voor kittens en katten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Eigenschappen Beaphar Bio Shampoo kat/kitten

 • Shampoo met neutrale pH-waarde
 • Verrijkt met avocado-olie, rozenextract en aloë vera-gel
 • Stimuleert een mooie glans
 • Verpakking van duurzaam geteelde suikerriet en 100% recyclebaar
 • Ecocert label garandeert natuurlijke oorsprong van ingrediënten
 • Bevat 96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en 18% biologische ingrediënten
 • Vrij van parabenen, siliconen en kleurstoffen
 • ECOCERT Greenlife label; natuurlijke oorsprong ingrediënten

Ander product?

Bent u op zoek naar een anti-klit spray voor uw kat? Kijk dan naar Beaphar Bio Anti-Klit Spray 200 ml. Voor borstels, scharen en ander shampoos kunt u kijken op de pagina met alle vachtverzorgingsproducten voor katten.

https://www.brekz.be/39489-home_default/beaphar-bio-shampoo-tube-voor-kat-kitten.jpg
10.25 2019/01/01
40190
17422
Beaphar Bio Shampoo tube voor kat & kitten > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
200 ml
€ 10,25 (€ 51,25/l)
2 x 200 ml
€ 18,75 (€ 46,88/l)
Trixie Neutraal Shampoo 250ml voor de hond en kat

Productinformatie Trixie Neutraal Shampoo 250ml voor de hond en kat

Trixie Neutraal Shampoo 250ml voor de hond en kat is een milde, verzorgende shampoo die zowel voor honden als katten geschikt is. Deze fijne shampoo helpt voor een gezonde vacht en bij regelmatig gebruik een onaangename geur van de vacht helpt voorkomen. 

Trixie Neutraal Shampoo 250ml is vrij kleurstoffen en gemakkelijk te gebruiken. 

Let op: lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing aandachtig. 

Bij Brekz kunt u Trixie Neutraal Shampoo 250ml voor de hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsmiddelen tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
       

Ingrediënten Trixie Neutraal Shampoo 250ml voor de hond en kat

Samenstelling: 

5-15 % anionogene oppervlakteactieve stoffen, < 5 % amfotere oppervlakteactieve stoffen, niet-ionogene oppervlakte stoffen, conserveringsmiddelen (methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone).


     

Productadvies Trixie Neutraal Shampoo 250ml voor de hond en kat

Gebruiksaanwijzing: 

Gebruik de shampoo spaarzaam en pas de hoeveelheid shampoo aan aan de grootte van uw dier. Breng de shampoo aan op een natte vacht en verspreid het gelijkmatig. Spoel het af met lauw water en herhaal zo nodig. Droog de vacht zachtjes af met een handdoek. 
     

Waarschuwing

Vermijd contact van de shampoo met de ogen van u of uw hond. Kan sterke oogirritatie en allergische reactie veroorzaken. Buiten bereik van kinderen houden. Na gebruik uw handen goed wassen. Wanneer de shampoo in aanraking komt met de ogen, dan gedurende meerdere minuten voorzichtig met water spoelen (verwijder eventuele contactlenzen). Blijft het oog geïrriteerd, raadpleeg dan een arts. 


Ander product? 

Voor uw hond met een gevoelige huid hebben wij ook nog deze Trixie Care Shampoo 250 ml. Zoekt u nog een verzorgingsmiddel voor uw kat? Dan kunt u vast en zeker vinden wat u zoekt op onze overzichtspagina kattenapotheek.

https://www.brekz.be/29740-home_default/neutraal-shampoo-250ml-voor-de-hond-en-kat.jpg
3.49 2019/01/01
33435
15892
Neutraal Shampoo 250ml voor de hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 x 250 ml
€ 5,75 (€ 11,50/l)
3 x 250 ml
€ 8,09 (€ 10,79/l)
Trixie Kattenshampoo langhaar (250 ml)

Productinformatie Trixie Kattenshampoo langhaar

Trixie Kattenshampoo langhaar is een lekker geurende shampoo met een verzorgingsformule die speciaal is afgestemd op langharige katten. De shampoo voor de kat is ontwikkeld om vervilting tegen te gaan en het doorkammen van de vacht eenvoudiger te maken. 

Bij Brekz kunt u vachtverzorgingsproducten voor katten snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel Trixie Kattenshampoo langhaar tegen de scherpste prijzen!

Ingrediënten Trixie Kattenshampoo langhaar

Samenstelling: 5-15 % anionogene oppervlakteactieve stoffen, < 5% amfotere oppervlakteactieve stoffen, niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, parfums, conserveringsmiddelen (Methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone).

Trixie Kattenshampoo

De shampoo kan oogirritatie veroorzaken. Wanneer de shampoo in aanraking komt met uw eigen ogen, dan dient u meerdere minuten achter elkaar voorzichtig spoelen met water. Verwijder, indien mogelijk, eventuele contactlenzen. Raadpleeg een arts wanneer het oog geïrriteerd blijft. Wanneer een arts geraadpleegd moet worden, houd dan de verpakking of etiket bij de hand. Buiten bereik van kinderen bewaren. Na gebruik grondig handen wassen. 

Ander product?

Heeft uw kat er een hekel aan om in bad te gaan, maar wilt u de vacht toch een opfrisbeurt geven? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Trixie Coat Care reinigingsdoekjes. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met alle vachtverzorgingsproducten voor katten.

https://www.brekz.be/41215-home_default/trixie-kattenshampoo-langhaar-250-ml.jpg
4.49 2019/01/01
41304
17698
Trixie Kattenshampoo langhaar (250 ml) > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 2
€ 5,75 (€ 2,88/ct)
Per 3
€ 8,09 (€ 2,70/ct)
DermAllay Oatmeal Shampoo

Productinformatie DermAllay Oatmeal Shampoo

DermAllay Oatmeal Shampoo herstelt de conditie van huid en vacht. De verzorgende eigenschappen van de shampoo dragen bij aan een gezonde, glanzende vacht. De havermout herstelt de conditie van de vacht en hydrateert de huid. Voor een optimaal resultaat wordt het aangeraden om de shampoo te gebruiken in combinatie met DermAllay Oatmeal Conditioner. De shampoo en conditioner bevatten essentiële vetzuren die bijdragen aan een optimale gezonde huid en vacht. De parfumvrije- en pH-neutrale eigenschappen maken de shampoo geschikt voor regelmatig gebruik.

Bij Brekz kunt u vachtverzorgingsproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu DermAllay Oatmeal Shampoo tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling DermAllay Oatmeal Shampoo

Oplosbare colloïdale havermout, cocamidopropylbetaïne, lauramide, natriumlactaat, glucamaat, methocel en saffloerolie.

Gebruik en bewaring DermAllay Oatmeal Shampoo

De shampoo is uitsluitend bedoeld voor uitwendig gebruik. Als huidirritatie ontstaat of toeneemt, zet dan het gebruik stop en raadpleeg de dierenarts. Breng de shampoo aan op de vochtige vacht en masseer het vervolgens in tot het licht begint te schuimen. Laat de shampoo 5 tot 10 minuten in de vacht en huid intrekken. Vervolgens grondig uitspoelen. Het is belangrijk om contact met de ogen te vermijden.

Ander product?

Heeft uw hond of kat last van een gevoelige huid? Probeer dan eens DermAllay Sensitive Shampoo. Kijk voor andere varianten op de pagina met al onze vachtverzorgingsproducten.

https://www.brekz.be/33617-home_default/dermallay-oatmeal-shampoo.jpg
17.49 2019/01/01
34571
16223
DermAllay Oatmeal Shampoo > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
230 ml
€ 17,49 (€ 76,04/l)
2 x 230 ml
€ 34,25 (€ 74,46/l)
3 x 230 ml
€ 50,25 (€ 72,83/l)
DermAllay Sensitive Shampoo

Productbeschrijving DermAllay Sensitive Shampoo

DermAllay Sensitive Shampoo van Dechra is een milde shampoo met kokosnoot voor de gevoelige huid van hond en kat. Deze shampoo is speciaal ontwikkeld om vuil en talg effectief te verwijderen, maar de huid niet te irriteren. Door de toevoeging van kokosnootolie aan deze shampoo wordt de gevoelige huid van uw kat of hond gevoed en wordt de vacht heerlijk zacht en makkelijk te borstelen. Kokosnootolie is van nature vochtinbrengend. Deze shampoo is ook geschikt voor het gebruik bij puppy's en kittens.

Bij Brekz kunt u verzorgingsproducten voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons uitgebreide assortiment en koop nu DermAllay Sensitive Shampoo tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksaanwijzing DermAllay Sensitive Shampoo

De shampoo goed schudden voor gebruik, aanbrengen op de natte vacht en vijf tot tien minuten inmasseren. Deze shampoo is niet irriterend en kan dus vaak gebruikt worden.

Ingrediënten:
Cocamidopropyl betaïne, glycerine, kokosnootolie, lauramide DEA, natrium lactaat, saffloerolie (linolzuur).

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander product dan DermAllay Sensitive Shampoo? Bekijkt u dan eens Douxo Calm Shampoo. Bent u op zoek naar een ander hygiënisch product? Bekijk dan eens onze overzichtspagina's hygiëneproducten hond en hygiëneproducten kat.

https://www.brekz.be/33619-home_default/dermallay-sensitive-shampoo.jpg
17.25 2019/01/01
34573
16225
DermAllay Sensitive Shampoo > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
230 ml
€ 17,25 (€ 75,00/l)
2 x 230 ml
€ 33,95 (€ 73,80/l)
3 x 230 ml
€ 49,75 (€ 72,10/l)
Dermazyme Gold Shampoo

Productinformatie Dermazyme Gold Shampoo

Dermazyme Gold Shampoo is een combinatie van een shampoo en lotion voor honden en katten en is ontwikkeld om de droge tot zeer droge huid te hydrateren en verzorgen. Dermazyme Gold is verrijkt met 50% propyleenglycol en zorgt voor een hydraterend effect van de huid. Dermazyme Gold helpt de huidbarrière te versterken en optimaal te behouden. Deze shampoo heeft een positieve werking bij honden en katten met een verhoogde kans op het ontwikkelen van een droge huid. Bepaalde hondenrassen (o.a. Golden Retriever, Jack Russell Terrier, Cairn Terrier, West Highland White Terrier) hebben eerder de neiging tot het ontwikkelen van een zeer droge huid. Dermazyme is ook zeer geschikt voor het behandelen van de huid en vacht van showhonden- en katten. 

Bij Brekz kunt u vachtverzorgingsproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Dermazyme Gold Shampoo tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Dermazyme Gold Shampoo

Losham™-base, Propyleneglycolum, Paraffinum Liquidum, PEG-7 Glyeryl Cocoate, Parfum, Oleum Lini, Phenonip® , Alfa-Tocopherolum

Gebruik en bewaring Dermazyme Gold Shampoo

Dermazyme is geschikt voor uitwendig gebruik bij honden en katten.
Maak de vacht goed nat met lauw water. Breng een lijn van de shampoo aan van nek tot staart. Masseer de shampoo goed door de hele vacht en laat het overvloedig schuimen. Laat de shampoo 5 minuten inwerken. Spoel het vervolgens uit met lauw water. Dermazyme kan 2 tot 3 keer per week gebruikt worden of volgens advies van uw dierenarts. Vermijd contact met de ogen en niet laten inslikken. 
Bewaar de shampoo bij kamertemperatuur (15 – 25 °C).

Ander product?

Zoekt u iets om de vacht van uw huisdier optimaal mee te verzorgen? Kijk dan eens naar bijvoorbeeld een borstel van Groo'me. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze vachtverzorgingsproducten.

https://www.brekz.be/32683-home_default/dermazyme-gold-shampoo.jpg
15.49 2019/01/01
Heel tevreden van de service
34591
16236
Dermazyme Gold Shampoo > Meer informatie
Dermazyme Gold Shampoo 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
240 ml
€ 15,49 (€ 64,54/l)
2 x 240 ml
€ 30,25 (€ 63,02/l)
3 x 240 ml
€ 44,49 (€ 61,79/l)
Dermazyme Losham Shampoo

Productinformatie Dermazyme Losham Shampoo

Dermazyme Losham Shampoo is een hypoallergene onderhoudsshampoo voor honden en katten van alle leeftijden en rassen. Deze shampoo is gepatenteerd en heeft de verzorgende eigenschappen van een shampoo en de hydratatie van een lotion. De samenstelling en uitstekende kwaliteit van Dermazyme Losham Shampoo zorgen voor een zichtbaar effect al na de eerste wasbeurt. Deze shampoo brengt de vacht van uw hond of kat in showconditie. De vacht van uw hond of kat krijgt een stralende glans, wordt steviger en gemakkelijker doorkambaar.

De unieke samenstelling maakt deze shampoo zo speciaal. Door de aan deze shampoo toegevoegde omega-6 vetzuren wordt de huidbarrière gevoed, zodat de huid beter beschermd is tegen uitdrogen, allergenen en micro-organismen. Lijnzaadolie heeft een kalmerende werking op de huid en vitamine E is een sterke oxidant die het celmembraan van de huidcellen beschermt. 

Bij Brekz kunt u de beste huidverzorgingsproducten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Dermazyme Losham Shampoo tegen de scherpste prijzen.

Ingrediënten Dermazyme Losham Shampoo

Samenstelling:
Losham™-Base, Paraffinum Liquidum, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Oleum Lini, Phenonip® , alphaTocopherolum, Parfum

Gebruiksadvies Dermazyme Losham Shampoo

Uitwendig gebruik bij honden en katten. Maak de vacht goed nat met lauw water. Breng een lijn van shampoo aan van nek tot staart. Masseer de shampoo goed door de hele vacht en laat 5 minuten inwerken. Spoel uit met lauw water. 
Dermazyne Losham Shampoo kan 2 - 3 maal per week gebruikt worden. Vermijd contact met de ogen. Niet laten inslikken. Bij kamertemperatuur (15 – 25 °C) bewaren.

Ander product? 

Bent u op zoek naar een ander verzorgingsproduct? Bekijk dan eens onze overzichtspagina vachtverzorging, hier vindt u onder andere Virbac Defencare Shampoo voor honden. Deze shampoo is effectief tegen vlooien en teken.

https://www.brekz.be/32684-home_default/dermazyme-losham-shampoo.jpg
15.25 2019/01/01
Zeer goed product
34592
16237
Dermazyme Losham Shampoo > Meer informatie
Dermazyme Losham Shampoo 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
240 ml
€ 15,25 (€ 63,54/l)
2 x 240 ml
€ 29,95 (€ 62,40/l)
3 x 240 ml
€ 43,95 (€ 61,04/l)
Dermoscent Atop 7 Shampoo voor hond en kat

Productinformatie Dermoscent Atop 7 Shampoo voor hond en kat

Dermoscent Atop 7 Shampoo voor hond en kat is een verzachtende creme shampoo voor de geirriteerde of gevoelige huid en is geschikt voor hond en kat. De werking van de shampoo is volledig gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Zo is gebruik gemaakt van hennepolie, rijk aan Omega-3 en Omega-6 vetzuren. Ook zijn olien van gaultheria en citroenthee-boom gebruikt. De shampoo is zo een uitkomst voor dieren met een allergie-gevoelige huid. Dermoscent is speciaal ontworpen voor gebruik bij honden en katten.

 • Speciaal voor de gevoelige huid
 • 100% natuurlijke ingredienten
 • Geconcentreerde formule met hennepolie
 • Rijk aan Omega-3 en Omega-6 vetzuren
 • Geschikt voor hond en kat

Bij Brekz kunt u de beste vachtverzorging goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Dermoscent Atop 7 Shampoo voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruik Dermoscent Atop 7 Shampoo voor hond en kat

Maak de vacht nat met lauw water en breng de shampoo aan. Begin met masseren om een goed volume schuim over het hele lichaam te creeren. Laat de shampoo gedurende twee minuten intrekken. Spoel het daarna uitgebreid uit en droog het dier af.

De shampoo kan een tot meerdere keren per week worden gebruikt.

Ingrediënten Dermoscent Atop 7 Shampoo voor hond en kat

Calcium PCA, osidic complex, hennepolie, gaultheria olie, citroenthee-boom, kappertjes extract.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een droogshampoo voor uw hond? Kijk dan eens bij Atop 7 Mousse voor hond en kat.

https://www.brekz.be/32669-home_default/dermoscent-atop-7-shampoo-voor-hond-en-kat.jpg
16.49 2019/01/01
Fijne shampoo
34718
16313
Dermoscent Atop 7 Shampoo voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
200 ml
€ 16,49 (€ 82,45/l)
2 x 200 ml
€ 32,25 (€ 80,63/l)
3 x 200 ml
€ 47,49 (€ 79,15/l)
Dermoscent Atop 7 Spray voor hond en kat

Productinformatie Dermoscent Atop 7 Spray voor hond en kat

Dermoscent Atop 7 Spray voor hond en kat is een spray met natuurlijke ingrediënten en ondersteunt het herstellend vermogen van de gevoelige huid. De huid beschermt het lichaam tegen invloeden van buitenaf en helpt het lichaam te beschermen tegen warme en koude temperaturen, wind en schadelijke organismen en stoffen. Wanneer de huidbarrière verstoord is, kan de huid deze belangrijke functie niet optimaal uitvoeren. De huid kan er geïrriteerd uitzien en/of uitdrogen. Wanneer dit bij uw huisdier het geval is kan Dermoscent Atop 7 een goede oplossing zijn. Het is zeker aan te raden om bij (langdurige) huidproblemen altijd uw dierenarts om advies te vragen. U kunt Dermoscent Spray eenmaal daags gedurende een langere periode gebruiken.

Bij Brekz kunt u vacht- en huidverzorgingsproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Dermoscent Atop 7 Spray voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ander producten van Dermoscent Atop 7

Dermoscent Atop 7 Hydra Cream: een verzachtende crème bij een droge huid
Dermoscent Atop 7 Mousse: een mousse voor de geïrriteerde, droge huid
Dermoscent Shampoo: een shampoo rijk aan essentiële vetzuren

Ander product?

Benieuwd naar andere producten van Dermoscent? Kijk bijvoorbeeld eens naar Dermoscent Bio Balm voor de hond. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina met al onze vachtverzorgingsproducten.

https://www.brekz.be/32656-home_default/dermoscent-atop-7-spray-voor-hond-en-kat.jpg
19.95 2019/01/01
34719
16314
Dermoscent Atop 7 Spray voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
75 ml
€ 19,95 (€ 0,27/ml)
2 x 75 ml
€ 39,25 (€ 261,67/l)
3 x 75 ml
€ 57,49 (€ 249,96/l)
Dermoscent Atop 7 Mousse voor hond en kat

Productinformatie Dermoscent Atop 7 Mousse voor hond en kat

Dermoscent Atop 7 Mousse voor hond en kat is een hoogwaardige reinigende mousse (of droogshampoo) voor honden en katten met een geïrriteerde, droge of allergie-gevoelige huid. Heeft u een kat die bang is voor water, of vindt u het lastig om uw hond te steeds te wassen? Dan is dit product ideaal voor u: dit product hoeft u namelijk niet van de vacht af te spoelen. 

Daarnaast is Dermoscent Atop 7 Mousse gemaakt met alleen maar natuurlijke bestanddelen. Deze verzachten een ontstoken huid en hebben een voedende en hydraterende werking. Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter/gebruiksaanwijzing aandachtig. Onder het kopje 'Productadvies' kunt u een korte gebruiksaanwijzing vinden. 

Bij Brekz kunt u Dermoscent Atop 7 Mousse voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Dermoscent Atop 7 Mousse voor hond en kat

Samenstelling: 

Hennep, etherische oliën van cajputi, tea tree, bloemknopextract en rijst, rietextract en poria cocos.

Productadvies Dermoscent Atop 7 Mousse voor hond en kat

Gebruiksaanwijzing:

Kam uw dier zachtjes om klitten te verwijderen. Schud het flesje. Breng de mousse aan op de vacht en masseer hem zachtjes in. Verwijder eventuele viezigheid met een handdoek en laat de vacht drogen. Kam de vacht vervolgens opnieuw. 

Indien u geen shampoo gebruikt is het advies om De shampoo kan tweemaal per week worden gebruikt. Als u reeds een ander product gebruikt voor de allergieën van uw dier, raadpleeg dan eerst uw dierenarts voordat u dit product gebruikt. 

De houdbaarheidsdatum van Dermoscent Atop 7 Mousse staat op de verpakking. 

Ander product?

Misschien wilt u deze droge kattenshampoo ook proberen. Als u een ander verzorgingsproduct voor uw hond zoekt, kunt u dat stellig vinden op onze overzichtspagina hondenapotheek.

https://www.brekz.be/32655-home_default/dermoscent-atop-7-mousse-voor-hond-en-kat.jpg
18.49 2019/01/01
34720
16315
Dermoscent Atop 7 Mousse voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
150 ml OP = OP
€ 18,49 (€ 123,27/l)
2 x 150 ml OP = OP
€ 36,25 (€ 120,83/l)
3 x 150 ml OP = OP
€ 53,25 (€ 118,33/l)
Dermoscent Essential 6 Sebo Shampoo voor hond en kat

Productinformatie Dermoscent Essential 6 Sebo Shampoo voor hond en kat

Dermoscent Essential 6 Sebo Shampoo voor hond en kat is een reinigende shampoo voor honden en katten die kampen met huidonevenwichtigheden (kerato-seborrhische aandoeningen). Deze vervelende aandoeningen kunnen een reeks onaangename gevolgen hebben, waaronder een overmatig droge of vette huid, dof haar, schilfering en vieze geuren. 

Dermoscent Essential 6 Sebo Shampoo voor hond en kat helpt met het herstellen en behouden van de natuurlijke huidbalans. De shampoo reinigt de huid, helpt met het verwijderen van roos en laat een prettige geur achter. Het product is bovendien gemaakt met essentiële oliën van volledig natuurlijke oorsprong en bevat geen toegevoegde geur- en kleurstoffen. 

Let op: lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing of bijsluiter aandachtig. 

Bij Brekz kunt u Dermoscent Essential 6 Sebo Shampoo voor hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Productadvies Dermoscent Essential 6 Sebo Shampoo voor hond en kat

Gebruiksaanwijzing: 

Maak de vacht van uw dier nat met lauw water en breng de shampoo op de vacht aan. Masseer de shampoo zachtjes in over het gehele lichaam van uw dier. Zorg er hierbij voor dat er genoeg schuim ontstaat. Laat de shampoo twee minuten intrekken. Spoel uw dier vervolgens af en maak het droog met een handdoek. Dit product kan wekelijks één of meerdere malen gebruikt worden en is geschikt voor zowel honden als katten.

Ander verzorgingsmiddel?

Dit product kan prima gecombineerd worden met producten van Dermoscent Essential 6 Spot-On; probeert u bijvoorbeeld eens Dermoscent Essential 6 Spot-On voor de kat. Zoekt u nog een verzorgingsmiddel voor uw hond? Dan kunt u op onze overzichtspagina hondenapotheek vast het juiste product vinden.

https://www.brekz.be/32670-home_default/dermoscent-essential-6-sebo-shampoo-voor-hond-en-kat.jpg
16.49 2019/01/01
34819
16320
Dermoscent Essential 6 Sebo Shampoo voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
200 ml
€ 16,49 (€ 82,45/l)
2 x 200 ml
€ 32,25 (€ 80,63/l)
3 x 200 ml
€ 47,49 (€ 79,15/l)
Dermoscent Essential Mousse voor de kat

Productinformatie Dermoscent Essential Mousse voor de kat

Dermoscent Essential Mousse voor de kat is een reinigende verzorging die niet uitgespoeld hoeft te worden. De mousse is samengesteld uit 100% natuurlijke ingrediënten waaronder het unieke Cucurbitine. Het heeft een verzachtende werking, zuivert de huid, verwijdert vuil, vermindert irritaties en neutraliseert onaangename geurtjes. Dermoscent Mousse ondersteunt de huidbarrière, hydrateert de huidcellen en verbetert de huidcomfort. Dermoscent is geschikt voor alle huid- en haartypes en kan zelfs gebruikt worden voor de meest gevoelige huid. Deze reinigende en herstellende verzorging is geschikt voor regelmatig gebruik. Het wordt aangeraden om bij huidaandoeningen altijd uw dierenarts om advies te vragen. 

Bij Brekz kunt u Dermoscent goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Dermoscent Essential Mousse voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Dermoscent Essential Mousse voor de kat

Hennepolie, die rijk is aan essentiële vetzuren (Omega 3 en 6), essentiële olie van niaouli, een korstmos-extract en een kalmerend middel afgeleid van pompoenpitten. De formule van de reinigingsbasis bevat saponaria-wortelextract en lipoaminoaciden van groene appels.

Gebruik en bewaring Dermoscent Essential Mousse voor de kat

Bewaar Dermoscent op kamertemperatuur en voorkom dat uw huisdier het oplikt of in de ogen krijgt. Gebruik Dermoscent Mousse als volgt:

 1. Schudden voor gebruik.
 2. Vul de handpalm met schuim.
 3. Breng rechtstreeks aan op het dier met de hand of met behulp van een borstel. Vermijd hierbij het contact met de ogen, oren en neus van het dier.
 4. De mousse verspreiden en zacht masseren in de vacht.
 5. Wikkel de kat in een droge, lauwwarme doek en wrijf lichtjes om het teveel aan mousse te absorberen en het vuil te verwijderen.
 6. Laat de vacht goed drogen.

Ander product?

Zoekt u een product ter ondersteuning van de huid en vacht in de vorm van een pipet? Kijk dan eens naar Dermoscent Essential 6 Spot-On voor de kat. Voor alle overige producten kunt u kijken op de pagina met alle vachtverzorgingsproducten voor katten.

https://www.brekz.be/32665-home_default/dermoscent-essential-mousse-voor-de-kat.jpg
17.95 2019/01/01
34837
16326
Dermoscent Essential Mousse voor de kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
150 ml
€ 17,95 (€ 119,67/l)
2 x 150 ml
€ 35,25 (€ 117,50/l)
3 x 150 ml
€ 51,75 (€ 115,00/l)
Virbac Allermyl SIS Shampoo

Productinformatie Virbac Allermyl SIS Shampoo

Virbac Allermyl SIS Shampoo is een verzachtende en reinigende shampoo voor honden en katten, die speciaal gemaakt is voor dieren met een gevoelige, jeukerige huid en een verstoorde huidbarrière. De shampoo kan tevens gebruikt worden in gevallen van vlooien-, voedsel- of contactallergie.

Deze schuimende emulsie bevat een combinatie van werkzame stoffen die een gezonde huidbarrière helpt te ondersteunen en de natuurlijke microbiële balans ondersteunt.

Een combinatie van ceramiden 1, 3 en 6 maakt deze shampoo vochtinbrengend en verzachtend.
De werkzame stof pirocton olamine helpt eventueel bestaande huidinfecties te verminderen.

Allermyl SIS shampoo kan ingezet worden bij honden of katten met een overgevoelige en allergische huid.

Let op: lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing of bijsluiter aandachtig. 

Bij Brekz kunt u Virbac Allermyl SIS Shampoo goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Ingrediënten Virbac Allermyl SIS Shampoo

Samenstelling: 

Pirocton olamine, monosacchariden.
 

Productadvies Virbac Allermyl SIS Shampoo 

Gebruiksaanwijzing: 

Maak de vacht nat met lauw(warm) water en masseer de shampoo zacht in op de huid en vacht. Spoel de shampoo uit en herhaal, maar laat de shampoo nu ongeveer 5-10 minuten intrekken. U kunt de shampoo 2 à 3 keer per week gebruiken. 

De houdbaarheidsdatum van Virbac Allermyl SIS Shampoo staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

  

Ander product?

Een overzicht ons assortiment verzorgingsproducten voor uw hond, kunt u vinden op onze overzichtspagina hondenapotheek.

https://www.brekz.be/27729-home_default/virbac-allermyl-sis-shampoo.jpg
15.49 2019/01/01
Snelle levering en prima prijs
Heb ik al vaker gebruikt mijn hondje heeft huidaandoening ( athopische dermattitis)
FIJNE SHAMPPO,HIELP NA DE EERSTE KEER GEBRUIK AL.
goede shampo haren worden vrij zacht in vergelijking met andere shampo.
Hele fijne shampoo, direct resultaat na 1x wassen bij huidproblemen, vacht wordt mooi schoon en zacht.
Prima product voor je hond met een gevoelige huid.
Diese Shampoo wird von unserem Hund mit gefühligen Haut prima vertragen.
correspond aux indications
31480
15318
Virbac Allermyl SIS Shampoo > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
200 ml
€ 15,49 (€ 77,45/l)
2 x 200 ml
€ 30,49 (€ 76,23/l)
3 x 200 ml
€ 44,49 (€ 74,15/l)
Virbac Pyoderm Shampoo

Productinformatie Virbac Pyoderm Shampoo

Virbac Pyoderm Shampoo is een shampoo ter ondersteuning van de behandeling van huidinfecties bij honden en katten. Het middel is op basis van chloorhexidine, die Spherulieten en chitosanide bevat. Spherulieten werken als een soort transportmiddel van de werkzame stof, zodat deze in optimale mate vrijkomt in de haren en op de huid. Chitosanide is een natuurlijk polymeer dat een bescherming achterlaat op de huid. Zo blijft de huid van uw huisdier na het wassen op een natuurlijke manier gehydrateerd.

 • Helpt bij de behandeling van huidinfecties
 • Op basis van chloorhexidine
 • Bevat Spherulieten en chitosanide
 • Hydrateert de huid op natuurlijke wijze
 • Geschikt voor gebruik bij hond en kat

Bij Brekz kunt u het beste Hygiene hond producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Virbac Pyoderm Shampoo tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Gebruik Virbac Pyoderm Shampoo

Schudden voor gebruik. De vacht nat maken en product aanbrengen op de vacht. Goed verdelen en de shampoo vervolgens inmasseren.  Uitspoelen en de behandeling herhalen. Tweede wassing 5 tot 10 minuten laten inwerken alvorens uit te spoelen. Aangeraden wordt te beginnen met twee maal per week. Later kan dit worden teruggebracht naar een wekelijkse behandeling.

Samenstelling Virbac Pyoderm Shampoo

Mild reinigende bestanddelen, chloorhexidine en vochtinbrengende substanties, zowel in vrije als ingekapselde vorm (spherulieten), Monosaccharide / Alkylpolyglucoside (Virbac Glycotechnologie) chitosanide. pH-neutraal.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een reiniger voor dierenverblijven? Kijk dan eens bij onze Ecopets krachtige kooireiniger.

https://www.brekz.be/28595-home_default/virbac-pyoderm-shampoo.jpg
16.75 2019/01/01
Shampoo werkt goed bij huidallergie van hond
Zeer tevreden
Shampo nog niet gebruikt
Snel geleverd
Fijn product.
Très bon produit
tout à fait satisfaisant
Nur zu empfehlen,1a Shop
Très bon produit. Pour notre petit cavaliers king charles, MERCI.
Easy and fast Still, Everyone not just a letterbox, But also a parcel box (in 't engels "bekt" het gewoon beter)
parfait pour soigner des dermites
Efficace contre les infections de La peau
32638
15614
Virbac Pyoderm Shampoo > Meer informatie
Virbac Pyoderm Shampoo 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
200 ml
€ 16,75 (€ 83,75/l)
2 x 200 ml
€ 32,75 (€ 81,88/l)
3 x 200 ml
€ 48,25 (€ 80,42/l)