Vachtverzorging

Bij Brekz kunt u vachtverzorging voor katten producten goedkoop online kopen. Een gezonde, prachtige en zijdezachte vacht voor uw kat, voor de laagste prijs!
Lees meer ..
Borstels
Shampoo
Overige

Borstels

Shampoo

Overige

Scharen

Borstels

Rubber anti-haar borstel

Rubber anti-haar borstel

De Rubber anti-haar borstel is een multifunctionele borstel voor het ontharen van honden- en kattenharen bij kleding en meubels. Deze ontharingsborstel is ideaal voor het haarvrij maken van uw kleding en meubels. Dankzij het multifunctionele ontwerp kunt u er op verschillende soorten materiaal goed mee uit de voeten. Hij is geschikt voor het ontharen van katten- en hondenharen.

 • Rubberen ontharingsborstel
 • Geschikt voor het ontharen van kleding en meubels
 • Multifunctioneel ontwerp
 • Te gebruiken bij honden- en kattenharen


Bij Brekz kunt u de beste borstels en scharen eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Rubber anti-haar borstel tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een borstel om dode haren mee uit te kammen? Kijk dan eens bij de FoOlee One. Een overzicht van al onze Vachtverzorging vindt u hier. 

Brekz
https://www.brekz.be//img/p/be-default-home_default.jpg
6.75 2019/01/01
2948
1612
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 6,75
Groo'me - Vlooienkam & Stofkam voor hond en kat

Groo'me - Vlooienkam & Stofkam voor hond en kat

De Groo'me - Vlooienkam & Stofkam voor hond is een kam waarmee u vlooien en vlooienuitwerpselen uit de vacht van uw dier kunt kammen. De kam is geschikt voor zowel honden als katten en u kunt ermee bepalen of uw huisdier wel of geen vlooien heeft. De kam ligt fijn in de hand en heeft een antisliplaag zodat u goed grip houdt.

 • Verwijdert vlooien
 • Verwijdert vlooienpoep
 • Controleert of uw dier vlooien heeft
 • Ligt fijn in de hand
 • Met antisliplaag

Bij Brekz kunt u de Groo'me - Vlooienkam & Stofkam voor hond en kat, net als vele andere vachtverzorgingsproducten gemakkelijk en goedkoop online bestellen. 

Andere kam dan Groo'me - Vlooienkam & Stofkam voor hond en kat?

U kunt bij ons ook de Groo'me - Verzorgingskam voor honden - Grof bestellen. Hiermee verwijdert u klitten, verwarringen en vuil uit de vacht. Voor het kammen van de ondervacht kiest u een roskam, zoals de Groo'me - Roskam voor ondervacht honden - dubbele rij voor honden met een dunne ondervacht.

https://www.brekz.be/26647-home_default/groo-me-vlooienkam-stofkam-voor-hond-en-kat.jpg
6.49 2019/01/01
29952
14935
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 6,49
Slickerborstel voor de kat - S

Slickerborstel voor de kat klein

De Slickerborstel voor de kat klein verwijdert vuil en losse haren uit de vacht van uw kat. Deze borstel is geschikt voor katten met een lange of dikke vacht. Het model is klein en hiermee kunt u dus de vacht zorgvuldig en precies aandacht geven. Hierdoor is deze borstel ook geschikt voor kittens en kleine katten.

Het is niet de bedoeling dat u met de borstel over de huid van uw kat gaat, aangezien u deze dan kan beschadigen. Het borstelen wordt u extra gemakkelijk gemaakt door het kunststof handvat met slipvaste rubberen coating. De Slickerborstel voor de kat klein is verkrijgbaar in de kleuren zwart/grijs.

 • Geschikt voor katten met lange of dikke vacht
 • Speciaal geschikt voor kleine katten en kittens
 • Verwijdert vuil en losse haren uit de vacht
 • Voor verwijdering kleine verwarringen en klitten
 • Met handige slipvaste grip
 • Verkrijgbaar in de kleur zwart/grijs

Bij Brekz kunt u verschillende soorten kammen en borstels voor katten bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu de Slickerborstel voor de kat klein tegen de scherpste prijs! Snel en gemakkelijk bezorgd tot aan uw voordeur.

Andere borstel voor uw kat?

Bent u op zoek naar een andere geschikte verzorgingskam of -borstel voor uw kat? Bekijk dan ons assortiment Vachtverzorging Borstels en kammen voor de kat. Hier verkopen wij onder andere de Beeztees Slickerborstel Kat klein. Ook deze verzorgingsborstel is geschikt voor kleine katten en kittens.

https://www.brekz.be/26655-home_default/slickerborstel-voor-de-kat-s.jpg
6.99 2019/01/01
29960
14942
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 6,99
Slickerborstel voor de kat - M
https://www.brekz.be/26656-home_default/slickerborstel-voor-de-kat-m.jpg
8.99 2019/01/01
Prima werkbare borstel
29961
14943
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 8,99
Combiborstel voor de kat

Combiborstel voor de kat

De Combiborstel voor de kat is een borsten voor alle soorten katten. De borstel is zo ontworpen dat u gemakkelijk de klitten uit de vacht van uw kat kunt kammen en vervolgens de vacht glanzend en stofvrij kunt borstelen met de andere zijde. De borstel heeft aan de ene kant pinnen met zachte nopjes die klitten uit de vacht kammen en vervilte vacht verwijderen. Aan de andere kant heeft de borstel zachte haren van nylon die de vacht stofvrij maken en gladstrijken, zodat de vacht gaat glanzen. Het handvat van de borstel heeft een anti sliplaag, zodat u goed grip kunt houden tijdens het borstelen. De Combiborstel voor de kat is verkrijgbaar in de kleuren zwart/roze.

 • Geschikt voor alle katten
 • Ook voor een glanzende vacht (door gebruik andere zijde)
 • Ook voor een stofvrije vacht (door gebruik andere zijde)
 • Met handige grip (anti slip)
 • Verkrijgbaar in de kleuren zwart/roze

Bij Brekz kunt u verschillende verzorgingskammen en -borstels voor uw kat online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu Combiborstel voor de kat tegen de scherpste prijs. Makkelijk en snel besteld tot aan uw voordeur!

Andere borstel of kam voor uw kat?

Bent u op zoek naar een vergelijkbare borstel voor uw kat, bijvoorbeeld de Zachte borstel met varkenshaar voor de kat of de Boon Nylon Combiborstel voor katten en puppy's, een speciale borstel voor katten met kort of lang haar. Bekijk ook eens ons volledig aanbod vachtverzorgingsproducten voor de kat voor aanvullende producten.

https://www.brekz.be/26658-home_default/combiborstel-voor-de-kat.jpg
8.99 2019/01/01
Maakt mijn kat rustig en tevreden
Deze heb ik gekocht voor de kat van een vriendin. Ik heb zo'n borstel al sinds anderhalf jaar. Onze twee katten zijn telkens erg enthousiast: als ze de borstel alleen al zien komen ze kopjes geven. Werkt heel effectief tegen klitten en het verwijdert veel haren en ook vuil.
29962
14944
> Meer informatie
Combiborstel voor de kat 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 8,99
Zachte borstel met varkenshaar voor de kat

Zachte borstel met varkenshaar voor de kat

De Zachte borstel met varkenshaar voor de kat verwijdert eenvoudig stof, vuil en losse haren. Zo blijft de vacht van uw kat er stralend en gezond uitzien. Dit handige verzorgingsproduct is met name geschikt voor alle soorten katten. Deze handige verzorgingsborstel is gemaakt van echt varkenshaar. Bij het borstelen zorgen de varkensharen ervoor dat het talg dat van de huid van uw kat komt, naar andere delen van de vacht wordt getransporteerd.

Hierdoor krijgen drogere delen van de vacht van uw huisdier ook de juiste haarvetten en worden de natuurlijke oliën over de gehele vacht verspreid. Met de Zachte borstel met varkenshaar voor de kat zal de vacht van uw kat dan ook zijdezacht voelen en er altijd gezond uitzien. De anti-statische eigenschappen van deze handige borstel zorgen er bovendien voor dat het borstelen extra gemakkelijker gaat. Deze verzorgingsborstel is verkrijgbaar in de kleuren zwart/roze.

 • Geschikt voor alle soorten katten
 • Verwijdert verwarringen en vuil
 • Met echt varkenshaar voor verspreiding van natuurlijke haarvetten
 • Gemakkelijker borstellen door anti-statische eigenschappen
 • Verkrijgbaar in de kleur zwart/roze

Bij Brekz kunt u verschillende soorten kammen en borstels voor katten bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu de Zachte borstel met varkenshaar voor de kat tegen de scherpste prijs! Snel en makkelijk bezorgd tot aan uw voordeur!

Andere kam of borstel voor uw kat?

Bent u op zoek naar een andere geschikte verzorgingskam of -borstel voor uw kortharige kat? Bekijk dan ons Vachtverzorging Bostels en kammen assortiment voor de kat. Hier verkopen we onder ander de Boon Nylon Borstel voor katten en puppy's. Deze borstel is geschikt voor katten en puppy's met kort haar.

https://www.brekz.be/26659-home_default/zachte-borstel-met-varkenshaar-voor-de-kat.jpg
8.49 2019/01/01
29963
14945
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 8,49
Slickerborstel Klein voor hond en kat
https://www.brekz.be/26618-home_default/beeztees-slickerborstel-klein-voor-hond-en-kat.jpg
5.95 2019/01/01
Goede kwaliteit.
Prima borstel voor mijn maine coons
25421
14004
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 5,95
Slickerborstel Middel voor de hond

Slickerborstel voor de kat middel

De Slickerborstel voor de kat middel verwijdert vuil en losse haren uit de vacht van uw kat. Deze borstel wordt gebruikt om klitten en dode haren te verwijderen. Dit soort borstels zijn geschikt voor standaardverzorging voor katten met een lange of dikke vacht. Het is niet de bedoeling dat u met de borstel over de huid van uw kat gaat, aangezien u deze dan kan beschadigen. Deze borstel is dan ook minder geschikt voor katten met een korte en dunne vacht. Het borstelen wordt u extra gemakkelijk gemaakt door het kunststof handvat met slipvaste rubberen coating. De Slickerborstel voor de kat middel is verkrijgbaar in de kleuren zwart/grijs en zwart/roze.

 • Geschikt voor katten met lange of dikke vacht
 • Verwijdert vuil en losse haren uit de vacht
 • Voor verwijdering kleine verwarringen en klitten
 • Met handige slipvaste grip
 • Verkrijgbaar in de kleur zwart/grijs en zwart/roze

Bij Brekz kunt u verschillende soorten kammen en borstels voor katten bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu de Slickerborstel voor de kat middel tegen de scherpste prijs! Snel en gemakkelijk bezorgd tot aan uw voordeur!

Andere borstel voor uw kat?

Bent u op zoek naar een andere geschikte verzorgingskam of -borstel voor uw kat? Bekijk dan ons assortiment Vachtverzorging Borstels en kammen voor de kat. Hier verkopen wij onder andere de Beeztees Slickerborstel Kat klein. Deze verzorgingsborstel is geschikt voor kleine katten en kittens.

https://www.brekz.be/26619-home_default/beeztees-slickerborstel-middel-voor-de-hond.jpg
6.95 2019/01/01
Gewoon ok borstel
Goede kam, wilde het gebruiken voor mijn katten, maar een beetje te scherp voor ze :)
Zeer goede borstel voor onze Grand Basset Griffon Vendeen.
25422
14005
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 6,95
Slickerborstel Groot voor de hond
https://www.brekz.be/26620-home_default/beeztees-slickerborstel-groot-voor-de-hond.jpg
7.95 2019/01/01
Het product is voor de hond redelijk goed. Het is alleen lastig om de haren uit de borstel te halen.
Goed product voor het borstelen en uitdunnen van de haren ( bouvier)
25423
14006
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 7,95

Shampoo

Droogschuim-Shampoo 230ml voor de hond
https://www.brekz.be/29731-home_default/droogschuim-shampoo-230ml-voor-de-hond.jpg
4.99 2019/01/01
33434
15886
Droogschuim-Shampoo 230ml voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 4,99
Neutraal Shampoo 250ml voor de hond en kat
https://www.brekz.be/29740-home_default/neutraal-shampoo-250ml-voor-de-hond-en-kat.jpg
3.49 2019/01/01
33435
15892
Neutraal Shampoo 250ml voor de hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 3,49
Frontline Pet Care Shampoo Geurbestrijdend
https://www.brekz.be/29069-home_default/frontline-petcare-shampoo-geurbestrijdend.jpg
8.95 2019/01/01
32937
15708
Frontline Petcare Shampoo Geurbestrijdend > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
per verpakking
€ 8,95
Per 2 verpakkingen
€ 16,95
Beau Beau Kattenshampoo

Beau Beau Kattenshampoo

Beau Beau Kattenshampoo is een speciaal shampoo geschikt voor zowel lang- als kortharige katten. Deze effectieve shampoo maakt de vacht van uw kat zacht en glanzend.  Dit speciale middel is in samenwerking met de universiteit van Utrecht ontwikkeld. Met dit hypo allergene product zorgt u ervoor dat uw kat dan ook geen allergische reacties krijgt en heeft u een goede oplossing gevonden voor het verhaarprobleem van uw kat. Beau Beau Kattenshampoo werkt niet uitdrogend en zorgt voor de juiste zuurgraad (ph-waarde) van uw kat's huid, waardoor u roos voorkomt en jeukvorming op de huid van uw kat wegneemt.

Door de frisse geur en de werking van de shampoo zal uw kat ook geen last meer hebben van ongewenste kattenluchten. Eén ding is zeker: met dit product maakt u de glans en vitaliteit van de vacht van uw kat weer piekfijn in orde en ziet de vacht er weer verzorgd uit!  Dit product van Beau Beau is parabeen vrij en alcoholvrij en is verkrijgbaar in een flacon van 225 ml.

 • Geschikt voor kort- en langharige katten
 • Hypo-allergeen
 • Geen allergische reacties
 • Zorgt voor juiste zuurgraad van de huid
 • Voorkomt roos
 • Neemt jeukvorming weg
 • Geen ongewenste kattenluchten meer
 • Maakt de vacht gezond en vitaal
 • Vrij van parabeen en alcoholvrij
 • Verkrijgbaar in flacon van 225 ml.

Bij Brekz kunt u de beste verzorging voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Beau Beau Kattenshampoo tegen de scherpste prijzen. Eenvoudig en snel besteld tot aan uw voordeur!

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatieve shampoo voor uw kat, bijvoorbeeld Quistel Bio Herstel Shampoo hond en kat? Of bent u op zoek naar een aanvullend product, bijvoorbeeld Furminator Deluxe voor de kleine kat? Bekijk dan onze vachtverzorging pagina voor de kat.

https://www.brekz.be/25808-home_default/beau-beau-kattenshampoo.jpg
3.95 2019/01/01
28979
14687
> Meer informatie
Beau Beau Kattenshampoo 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
225 ml
€ 3,95
2 x 225 ml
€ 7,49
Frontline Pet Care Shampoo Anti-klit & Verstevigend

Frontline Pet Care Shampoo Anti-klit & Verstevigend

Frontline Pet Care Shampoo Anti-klit & Verstevigend is een hoogwaardige, verzorgende shampoo voor honden en katten. Dankzij deze vachtverzorging vermindert de haaruitval van uw huisdier. De anti-klit formule maakt de vacht tevens makkelijk te borstelen. De shampoo bevat erwtenscheuten die de haargroei tijdens de rui activeren en stimuleren. Het middel bevat onder meer Rhamnose, een suiker dat de aanhechting van bacteriën op de huid terugdringt. Voor een lang werkend resultaat. Ook helpt de shampoo de droge huid te hydrateren en verzachten. U zult merken dat de vacht van uw hond of kat na het wassen aanzienlijk zachter aanvoelt en gemakkelijker is te borstelen. Het product is vrij van parabenen en siliconen.

 • Stimuleert haargroei tijdens de rui
 • Vermindert het klitten van de vacht
 • Dringt de aanhechting van bacteriën op de huid terug
 • Verzacht en hydrateert de droge huid
 • Vrij van parabenen en siliconen
   

Bij Brekz kunt u de beste verzorgingsproducten voor uw hond of kat gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Wilt u Frontline Pet Care Shampoo Anti-klit & Verstevigend nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!
 

Gebruiksaanwijzing

Stel uw huisdier op zijn gemak en zorg voor een aangename watertemperatuur. Maak de vacht van uw dier goed nat met water. Breng vervolgens de shampoo aan, wrijf het uit over het hele lichaam en vermijd hierbij het hoofd. Spoel uw huisdier goed af, net zolang tot het water dat van de vacht afspoelt helder is. Het is belangrijk alle shampoo uit te spoelen om huidirritatie te voorkomen. Droog uw huisdier af en borstel de vacht om klitten te voorkomen. 

Let op!
Wees voorzichtig in contact met de ogen, het middel kan ernstig oogletsel veroorzaken. Is er toch contact geweest? Spoel de ogen goed uit. Een arts raadplegen bij aanhoudende oogirritatie.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere shampoo voor uw hond of kat, bijvoorbeeld voor uw kitten of puppy? Kijk dan eens bij de speciale Frontline Pet Care Shampoo Puppy en Kitten. Een overzicht van al onze verzorgingsproducten vindt u in de kattenapotheek of hondenapotheek.

https://www.brekz.be/22887-home_default/frontline-pet-care-shampoo-anti-klit-verstevigend.jpg
8.95 2019/01/01
24026
13698
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
per verpakking
€ 8,95
Per 2 verpakkingen
€ 16,95
Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht

Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht

Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht is een shampoo en is geschikt voor alle honden en katten met een donkere vacht. De shampoo bevat luminescine en fytopigmenten en helpt de vacht glanzend te houden en de natuurlijke kleur te behouden. Er zijn een drietal fytopigmenten toegevoegd; walnotenblad, wortelextract van Ratanhia en braambesbladextract. Zij zorgen voor een behoud van donkere tinten in de vacht van uw huisdier. Luminescine is een plantaardig extract dat afkomstig is van de Toorts. Zij levert tevens antioxidanten die een glanzend effect hebben op de vacht en haar beschermen tegen UV-stralen. Het product is geheel vrij van parabenen en siliconen. 

 • Met luminescine en fytopigmenten
 • Speciale shampoo voor behoud van de donkere vacht
 • Voor een glanzend effect en goede bescherming tegen UV stralen
 • Met fytopigmenten als walnotenblad, wortelextract en braambesbladextract
 • Vrij van parabenen en siliconen


Bij Brekz kunt u de beste frontline kat producten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht tegen de scherpste prijzen.
 

Ingrediënten Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht

Luminescine, fytopigmenten.
 

Gebruiksaanwijzing Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht

De vacht goed nat maken. De shampoo aanbrengen over uw hele hond/kat, behalve op het hoofd. Gedurende enkele minuten de shampoo imasseren en vervolgens grondig uitspoelen. Goed uitspoelen is belangrijk om huidirritatie te voorkomen en is klaar wanneer het water dat van de vacht loopt geen shampoo meer bevat. Droog uw huisdier grondig af. Om klitten te voorkomen en voor een frisse look kunt u uw hond of kat nadien nog borstelen. 

Let op! Alleen voor uitwendig gebruik. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. Attentie: veroorzaakt ernstig oogletsel. Bij contact emt de ogen voorzichtig uitspoelen met water gedurende een paar minuten. Contactlenzen indien mogelijk verwijderen. Onmiddelijk een arts raadplegen bij aanhoudende irritatie.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een hydraterende spray voor hond en kat? Kijk dan eens bij Frontline Pet Care Hydraterende Spray. Een overzicht van al onze middelen vindt u in de kattenapotheek of hondenapotheek.

https://www.brekz.be/22888-home_default/frontline-pet-care-shampoo-donkere-vacht.jpg
8.95 2019/01/01
ik heb het al eerder gekocht
Een tijdje geleden mijn hondje gewassen met goedkope shampoo. Jee dat was een ramp, ze zag er niet meer uit. jeuk en dof van haren. nadat ik deze shampoo gebruikt heb zag mijn zwart hondje er weer geweldig glanzend uit. Geweldige shampoo
24034
13699
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
per verpakking
€ 8,95
Per 2 verpakkingen
€ 16,95
Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten

Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten

Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten is een milde shampoo uit de lijn van Frontline Pet Care die speciaal ontwikkeld is voor de gevoelige huid van jonge dieren. Natuurlijk wilt u graag dat uw puppy of kitten een gezonde huid en vacht heeft, en dat hij of zij er mooi verzorgd bijloopt. Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten is de perfecte manier om het haar van uw jonge huisdier te verzorgen. Zo bevat de shampoo Inca Inchi-olie, een bijzondere olie die gewonnen wordt uit de schil van de Inca Inchi-plant. Deze olie is rijk aan omega-3-, omega-6- en omega-9-vetzuren, die bijdragen aan het behoud van een gezonde huid. Daarnaast bevat deze shampoo rhamnose en luminescine. Rhamnose is een suiker dat voorkomt dat bacteriën zich hechten op de huid. Ook verzacht en hydrateert rhamnose de gevoelige en droge huid. Luminescine is een natuurlijk plantaardig extract afkomstig van de Toorts. De antioxiderende eigenschappen van luminescine zorgen ervoor dat de vacht van uw huisdier mooi gaat glanzen. Ook beschermt het tegen UV-stralen. Met Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten geeft u uw geliefde huisdier prachtig haar, met een gezonde glans.

Onze klanten hebben goede ervaringen met de producten van Frontline Pet Care. Bij Brekz kunt u Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten goedkoop online bestellen! Ook andere gezondheidsproducten voor uw huisdier bestelt u bij ons gemakkelijk en voordelig.
 

Over Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten

Werkzame bestanddelen Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten

 • Omega-vetzuren: Dragen bij aan het gezond houden van de huid van uw puppy of kitten.
 • Rhamnose: Helpt de aanhechting van bacteriën op de huid van uw huisdier tegen te gaan. Rhamnose heeft tevens een verzachtende en hydraterende werking, wat helpt om de droge en gevoelige te herstellen.
 • Luminescine: Een natuurlijk plantaardig extract met een antioxiderende werking. Deze stof zorgt ervoor dat de vacht van uw huisdier mooi gaat glanzen. Ook beschermt 
   

Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten is vrij van parabenen en siliconen.

Gebruiksaanwijzing Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten

Maak de vacht van uw puppy of kitten voorzichtig nat met lauwwarm water. Breng de shampoo aan op de natte vacht, maar zorg ervoor dat u het hoofd van uw huisdier vermijdt. Masseer gedurende enkele minuten de shampoo door de huid. Spoel vervolgens de shampoo grondig uit. Om de vorming van klitten te voorkomen, kunt u uw hond of kat na het afdrogen borstelen. Dit zorgt bovendien voor een frisse look!

Het wordt aanbevolen dit product niet te gebruiken bij dieren die minder wegen dan 2 kg. 

Iedere tube Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten bevat 200ml. 
 

Ander gezondheidsproduct?

Bij Brekz verkopen we diverse Frontline producten voor honden en Frontline producten voor katten. Wij verkopen bijvoorbeeld shampoo speciaal voor een donkere vacht en shampoo speciaal voor een lichte vacht.

https://www.brekz.be/22889-home_default/frontline-pet-care-shampoo-puppy-kitten.jpg
7.95 2019/01/01
Heerlijk product die geen rare geur afgeeft zoals de meeste producten en de pup vind het nog leuk ook en blijkbaar lekker
24042
13700
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
per verpakking
€ 7,95
Per 2 verpakkingen
€ 14,95
Frontline Pet Care Shampoo Verzachtend & Gevoelige Huid

Frontline Pet Care Shampoo Verzachtend & Gevoelige Huid

Frontline Pet Care Shampoo Verzachtend & Gevoelige Huid is een verzachtende shampoo voor uw hond of kat en is speciaal samengesteld voor de gevoelige huid. De shampoo hydrateert, verzacht en beschermt de huid van uw huisdier. Het middel is gebaseerd op de plantaardige ingrediënten Rhamnose en Luminescine. Zij hebben anti-oxiderende eigenschappen en zorgen ervoor dat de vacht van uw dier weer glanst. Ook beschermen ze de huid tegen UV-stralen. Rhamnose heeft nog een ander belangrijk effect, de stof zorgt ervoor dat de aanhechting van bacteriën op de huid vermindert. Hierdoor blijven de huid en vacht in de toekomst langer mooi. Het middel verzacht en hydrateert en is hierdoor uitermate geschikt voor de gevoelige, droge huid. Het product bevat geen siliconen en parabenen.

Bij Brekz kunt u diverse middelen voor de verzorging van uw huisdier gemakkelijk online kopen. Wilt u extra goedkoop shoppen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs. 

De houdbaarheid van Frontline Pet Care Shampoo Verzachtend & Gevoelige Huid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ). 

Ingrediënten

Rhamnose, Luminescine
 

Gebruiksaanwijzing

Breng de shampoo aan op een natte vacht, vermijd het hoofd. Gedurende enkele minuten inmasseren en vervolgens grondig uitspoelen. Voor het voorkomen van klitten en het verkrijgen van een frisse look kunt u uw huisdier na het afdrogen borstelen.

Let op: het middel kan ernstig oogletsel veroorzaken. Bij contact met de ogen voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen indien mogelijk verwijderen. Raadpleeg bij aanhoudende oogirritatie een arts.
 

Ander middel?

Bent u op zoek naar een andere shampoo voor het schoonmaken van uw hond of kat? Kijk eens bij Frontline Pet Care Shampoo Anti-klit & Verstevigend.

https://www.brekz.be/22890-home_default/frontline-pet-care-shampoo-verzachtend-gevoelige-huid.jpg
8.95 2019/01/01
24047
13701
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
per verpakking
€ 8,95
Per 2 verpakkingen
€ 16,95
Frontline Pet Care Shampoo Witte Vacht

Frontline Pet Care Shampoo Witte Vacht

Frontline Pet Care Shampoo Witte Vacht is een shampoo die de vacht van witte honden en katten mooi houdt. De shampoo bevat Luminescine en vitamine B5. Deze stoffen helpen bij het verkrijgen en behouden van een natuurlijke glans en hydratatie van de witte vacht. Ook bevat de shampoo rhamnose, wat een suiker is die hechting van bacteriën op de huid tegengaat. Het hydrateert en verzacht de gevoelige, droge huid. Het product bevat geen parabenen en siliconen. Een verpakking bevat 200 ml. 

Bij Brekz kunt u de beste shampoo voor uw hond en kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Frontline Pet Care Shampoo Witte Vacht tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Gebruiksaanwijzing Frontline Pet Care Shampoo Witte Vacht

Stel uw huisdier eerst op zijn gemak, door hem bijvoorbeeld te aaien. Breng eventueel wat katoen in de oren aan om te voorkomen dat er water in komt. Breng de shampoo aan op een natte vacht. Probeer hierbij de kop te vermijden. Masseer het daarna enkele minuten in. Vervolgens grondig uitspoelen, zodat alle shampoo weg is. Resten zouden namelijk voor irritatie kunnen zorgen. Aangeraden wordt om uw hond of kat daarna te borstelen om klitten te voorkomen en om uw huisdier een extra frisse uitstraling te geven. Een wasbeurt duurt in totaal ongeveer 30 minuten. 

Let op: buiten het bereik van kinderen houden. Vermijd contact met de ogen van mens en dier. Dit kan namelijk ernstig oogletsel veroorzaken. Spoel de ogen voorzichtig af gedurende enkele minuten en verwijder contactlenzen wanneer dit wel gebeurt. Raadpleeg een arts bij aanhoudende irritatie aan de ogen. 
 

Ingrediënten Frontline Pet Care Shampoo Witte Vacht

De hoofdbestanddelen van Pet Care zijn Rhamnose en Luminescine. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere shampoo? Bijvoorbeeld een voor de donkere vacht? Bekijk dan onze Frontline kat pagina. Hier vindt u onder andere de Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht.

https://www.brekz.be/22891-home_default/frontline-pet-care-shampoo-witte-vacht.jpg
8.95 2019/01/01
Hoed product, zeer goede service. Ben blij met jullie
24048
13702
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
per verpakking
€ 8,95
Per 2 verpakkingen
€ 16,95
Frontline Pet Care Hydraterende Spray OP is OP

Frontline Pet Care Hydraterende Spray

Frontline Pet Care Hydraterende Spray is een hydraterende spray die de schrale huid verzorgt en herstelt en is geschikt voor zowel honden als katten. De spray bevat de essentiële bestanddelen voor een heilzaam effect op de droge huid. Zo bevat zij isomeren van sachariden en olie uit de macadamia-noot. De sachariden werken hydraterend en helpen de huid om vocht vast te houden, waardoor schraalheid wordt tegengegaan. Bovendien bevat olie van de macadamia-noot het gezonde palmitinezuur, een vetzuur dat goed is voor het herstellend vermogen van de huid en bijdraagt aan een glanzende vacht. De spray is vrij van parabenen en siliconen.
Een flacon bevat 200 ml.

 • Hydraterende spray met macadamia-olie verzorgt de droge huid 
 • Sachariden olie reguleert het vocht in de huid en zorgt dat zij meer vocht vast houdt
 • Palmitinezuur ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en zorgt voor een zachte vacht
 • Vrij van parabenen en siliconen
   

Bij Brekz kunt u de beste Frontline kat producten voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Frontline Pet Care Hydraterende Spray de scherpste prijzen.
 

Gebruiksaanwijzing Frontline Pet Care Hydraterende Spray

De spray mag dagelijks worden toegediend, afhankelijk van waar nodig, over het hele lichaam of op bepaalde zones. Laten inwerken voordat u uw huisdier afdroogt.

Let op! 
Alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Indien dit toch gebeurt, uitspoelen met water. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een oorreiniger? Kijk dan eens bij Frontline Pet Care Oorreiniger Gel. Voor een overzicht van Frontline shampoo producten kijk hier.

https://www.brekz.be/22892-home_default/frontline-pet-care-hydraterende-spray.jpg
4.48 2019/01/01
Ruikt lekker en is makkelijk in gebruik. En helpt tegen de jeuk waar mijn hondje erg veel last van had .
het help zeker bij ons hondje hij had wat irritatie bij de begin van zijn staart dus elke dag in gesmeerd en binnen 5 dagen is weg dus nu elke week in smeren dan houden we het goed bij.
24049
13703
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
per verpakking
€ 8,95
€ 4,47
Per 2 verpakkingen
€ 16,95
€ 8,47
Frontline Pet Care Reinigingsmousse

Frontline Pet Care Reinigingsmousse

Frontline Pet Care Reinigingsmousse is een shampoo en conditioner in één. Deze handige 2-in-1 reinigingsmousse reinigt zonder water. Wanneer u de mousse heeft aangebracht, kunt u gemakkelijk met een borstel de haren en klitten verwijderen. Het bevat Inci Inchi-olie en andere stoffen die de vacht van uw kat of hond extra zacht maken. De Inci Inchi-olie is volledig plantaardig. De olie wordt namelijk gewonnen uit de schil van de Inca Inchi-plant en bevat omega 3, 6 en 9. Deze geven uw huisdier een gezonde huid. 

Een andere stof is luminescine. Dit is ook plantaardig en is afkomstig van de Toorts. Luminescine heeft antioxiderende eigenschappen en hebben een glazend effect op de vacht van uw huisdier. Daarnaast beschermt de stof tegen UV-stralen. Frontline Pet Care Reinigingsmousse is vrij van siliconen en parabenen. 

Wilt u uw kat gemakkelijk en snel zonder water wassen? Bij Brekz kunt u goedkoop online Frontline Pet Care Reinigingsmousse kopen.

Gebruik Frontline Pet Care Reinigingsmousse

Stel uw kat of hond op zijn gemak. Breng daarna de mousse aan op uw hand en verdeel deze over de gehele vacht van het dier. Vervolgens kunt u gemakkelijk de losse haren en klitten verwijderen. De mousse hoeft niet uitgespoeld te worden. 

Let op: vermijd contact met de ogen, oren en neus. 

Ander reinigingsmiddel?

Bent u ook nog op zoek naar reiniging van het gezicht van de kat? Bekijk dan onze Frontline kat pagina. Hier verkopen we ook onder andere de Frontline Pet Care Oogreiniger Oplossing. Dit verhelpt stof en vuil rondom de ogen.

https://www.brekz.be/22895-home_default/frontline-pet-care-reinigingsmousse.jpg
8.95 2019/01/01
Had gedacht dat dit het ideale product zou zijn om een kattenvacht te reinigen. Vergeet het maar de kat is er absoluut niet blij mee! Het vacht wordt net zo nat als dat er water op zou zitten. Dus geen succes.
24060
13706
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
per verpakking
€ 8,95
Per 2 verpakkingen
€ 16,95
Bio-Life PetalCleanse Lotion voor katten & kleine huisdieren

Bio-Life PetalCleanse Lotion voor katten & kleine dieren

Bio-Life PetalCleanse Lotion voor katten & kleine dieren ontdoet de vacht van uw kat en andere kleine huisdieren van allergenen die allergische reacties als geïrriteerde ogen, loopneus, ontstoken keel, astma, eczeem en galbulten kunnen veroorzaken. PetalCleanse is geschikt voor katten, konijnen, cavia's, vogels en andere kleine huisdieren. De allergische reactie wordt veroorzaakt door allergenen in het speeksel van het dier die tijdens het schoonlikken op de vacht terechtkomen. Veel mensen kunnen niet genieten van hun huisdier door een allergie. De allergenen van huisdieren zijn minuscuul. Zo'n 82% van de deeltjes in huis hangt in de lucht en slechts 20% komt op het interieur terecht. Schoonmaken heeft daardoor weinig invloed op de hoeveelheid allergenen in huis. Het allergenengehalte neemt 's winters toe, wanneer de deuren gesloten zijn en huisdieren vaker binnenshuis zijn. De oppervlakte-actieve stoffen in de producten van Bio-Life kunnen de allergenen van huisdieren inkapselen en neutraliseren zonder dat er agressieve chemicaliën aan te pas hoeven te komen. Het veelvuldig wassen van uw huisdier is slecht voor de huid en veroorzaakt een hoop stress. Met Bio-Life hoeft uw huisdier niet eerst uitgebreid gewassen te worden, wat een hoop tijd en stress bespaart.

Kenmerken:

 • Winnaar van de Allergy UK Consumer care Award
 • Geschikt voor katten, konijnen, cavia's, vogels en andere kleine, harige huisdieren
 • Verwijdert allergenen van de vacht van het dier zonder dat het in bad hoeft te worden gedaan
 • In onafhankelijke tests is 97% effectiviteit aangetoond bij mensen die alleen allergisch zijn voor huisdieren
 • Er is een afname in het gebruik van medicatie gerealiseerd van 50% bij patiënten met samengestelde allergieën.
 • Bevat natuurlijke ingrediënten die de conditie van de vacht van het huisdier verzorgen zonder de gezondheid van het dier in gevaar te brengen.
 • Petal Cleanse geeft onmiddellijke verlichting aan huisdiereigenaren die lijden aan contact-allergische reacties.
 • Voor een optimaal resultaat kunt u dit product gebruiken in combinatie met AirCleanse
Bij Brekz kunt u diverse vachtverzorgingsproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Bio-Life PetalCleanse Lotion voor katten & kleine dieren tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
    

Ingrediënten Bio-Life PetalCleanse Lotion voor katten & kleine dieren

Samenstelling: Aqua, Quaternium-26, Glycerin, Quaternium-22, Panthenol, Aloe barbadensis, Steartrimonium, Hydroxyethyl hydrolyzed collagen, Tilia cordota, Rosmarinus ocinalis, Hydrolyzed collagen, Allantoin, Phenoxyethanol, Methyldibroma glutaronitrile.
    

Gebruik Bio-Life PetalCleanse Lotion voor katten & kleine dieren

 • borstel of kam uw huisdier om alle losse haren te verwijderen
 • bevochtig een spons of doek met PetalCleanse ( ongeveer 20-25ml)
 • wrijf uw huisdier tegen de haargroeirichting in met de vochtige spons of doek
 • wrijf de haren van uw huisdier handdoekdroog, laat veren van vogels aan de lucht drogen maar vermijd tocht
 • was na behandeling de uw handen

PetalCleanse wordt éénmaal per week toegepast om de hoeveelheid vrijgekomen allergenen op een acceptabel laag niveau te houden. 
PetalCleanse kan bij katten, konijnen, cavia's, vogels en andere kleine, harige huisdieren worden toegepast. PetalCleanse als lotion kan tevens worden gebruikt voor het isoleren van huidschilfers bij vogels.

Voorwaarde voor de behandeling is dat de vogel warm en uit de tocht wordt gehouden totdat het dier is opgedroogd!

Voor honden is er de Bio-Life PetalCleanse Lotion voor honden. Een fles van 350ml is voldoende voor een 3 maandelijkse bescherming van een gemiddelde hond.
    

Ander product?
Zoekt u dit product om uw hond mee te behandelen? Kijk dan naar Bio-Life PetalCleanse Lotion voor honden. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met alle vachtverzorgingsproducten voor honden of voor de kat.

https://www.brekz.be/28416-home_default/bio-life-petalcleanse-lotion-voor-katten-kleine-huisdieren.jpg
14.95 2019/01/01
32496
15571
Biolife PetalCleanse voor katten & kleine huisdieren > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
350 ml
€ 14,95
2 x 350 ml
€ 28,95

Overige

Reinigingsdoekjes, 30 stuks
https://www.brekz.be/30696-home_default/reinigingsdoekjes-30-stuks.jpg
3.25 2019/01/01
33561
15919
Reinigingsdoekjes, 30 stuks > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 3,25
Per 3
€ 8,99
Biofood Tabletten Knoflook Naturel voor de kat

Biofood Tabletten Knoflook Naturel voor de kat

Biofood Tabletten Knoflook Naturel voor de kat zijn tabletten met knoflook voor katten van alle rassen en leeftijden. De knoflook in de tabletten bevat alliine. Deze stof doodt de bacteriën waar bloedzuigende parasieten, zoals vlooien, teken en mijten van leven. Zo gaan ook de parasieten dood. Ook werkt de knoflook cholesterol- en bloeddrukverlagend en het zorgt voor een betere werking van het immuunsysteem. De tabletten bevatten verder diverse gezonde vitaminen en mineralen uit gist die een positief effect hebben op de gezondheid. Zo zorgen ze voor een gezonde huid en vacht en wordt haaruitval voorkomen. De tabletten zijn glutenvrij en niet alleen heel gezond, maar ook zeer smaakvol. Ze zijn verpakt per 100 stuks. 

 • Voor alle rassen en leeftijden
 • Doodt bacteriën
 • Doodt parasieten
 • Vermindert cholesterol
 • Verlaagt de bloeddruk
 • Versterkt immuunsysteem
 • Houdt huid en vacht gezond
 • Voorkomt haaruitval

Bij Brekz kunt u de beste producten tegen parasieten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Zo koopt u Biofood Tabletten Knoflook Naturel voor de kat met zeer snelle levering!

De houdbaarheid van de tabletten staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingsadvies Biofood Tabletten Knoflook Naturel voor de kat

Geef uw kat minimaal 2 en maximaal 6 tabletten per dag. Geef uw kitten 2 tot 3 tabletten per dag.

Ingrediënten Biofood Tabletten Knoflook Naturel voor de kat

Samenstelling
Wei, rijst, melkpoeder, (bier)gist, dextrose, knoflook (4,1%) en zalmaroma (0,3%).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (10,69%), ruw vet (2,66%), ruwe celstof (0,36%), ruwe as (6,72%) en vocht (6,57%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (131.261 IE/kg), vitamine-B-complex (101,25 mg/kg), vitamine D3 (13.126,08 IE/kg) en vitamine E (284,01 mg/kg).

Ander product tegen parasieten?

Bij ons koopt u ook Beaphar Dimethicare Line-On kat dat vlooien, teken en luizen verwijdert of u bestelt Beaphar Vlooien Anti-Conceptie kat dat de ontwikkeling van vlooieneitjes en -larven stopt zodat er geen nieuwe vlooien komen. Bekijk ook ons gehele aanbod aan parasietenbestrijding.

https://www.brekz.be/26690-home_default/biofood-tabletten-knoflook-naturel-voor-de-kat.jpg
3.95 2019/01/01
goed product dat werkelijk effectief werkt !
29924
14921
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
per verpakking
€ 3,95
Per 2 verpakkingen
€ 7,49
Per 4 verpakkingen
€ 14,75
Vochtige reiningshandschoen kat
https://www.brekz.be/30887-home_default/vochtige-reiningshandschoen-kat.jpg
2.25 2019/01/01
33689
15951
Vochtige reiningshandschoen kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 2,25
Per 3
€ 5,99
Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem

Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem

Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem is een beschermende, verzachtende en hydraterende balsem op basis van zinkoxide en glycerine. Zinkoxide en Glycerine vormen een beschermlaag op het voetzoolkussen en op de rest van de voet. Dit beschermt de gevoelige voetzool van uw hond of kat tegen irriterende factoren zoals zand, sneeuw of een heet wegdek. Verzachtende ingrediënten, zoals het provitamine B5, bieden bovendien hydratering en maken de huid zacht. Het product is eenvoudig in gebruik. U hoeft alleen de voet(zool) in te smeren met de balsem om de voeten te beschermen. Binnen drie tot vier dagen zouden beschadigde voetzolen weer hersteld moeten zijn. 

De ingrediënten van Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem zijn hoofdzakelijk van plantaardige oorsprong. De ingredienten hebben de volgende werking: Zinkoxide werkt verzachtend, stimuleert collageenvorming, beschermt en kalmeert. Ook glycerine en paraffine beschermen de voetzoolkussen. Zonnebloemolie is rijk aan onverzadigde vetzuren en vitamine E. Boter afkostig van noten verzacht de droge en schrale huid. Ook bevat de balsem rhamnose. Dit is een suiker die aanhechting van bacteriën op de huid verhndert en de huid hydrateert. Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem is dus uitermate geschikt voor honden of katten die reeds beschadigde voetzoolkussens hebben of huidieren die hiertegen beschermd moeten worden. Eén tube Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem bevat 100 ml.  

 • Beschermt, verzacht en hydrateert
 • Geschikt voor honden en katten

Alleen voor extern gebruik. Vermijd contact met ogen. Indien dit toch gebeurt, goed spoelen met water. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Zoekt u een beschermende, verzachtende en hydraterende balsem voor de voetzolen van uw hond of kat? Koop dan nu Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem goedkoop online bij Brekz! Bekijk ook eens onze andere Frontline Pet Care producten voor honden of katten.

De houdbaarheid van Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ander verzorgingsproduct?

Bent u op zoek naar een ander verzorgingsproduct voor uw kat of hond? Op de Frontline kat pagina vindt u verschillende verzorgingsproducten voor katten en op de Frontline hond pagina staan de producten die geschikt zijn voor honden. Er zit vast een geschikt product voor uw huisdier tussen! Wat dacht u bijvoorbeeld van Frontline Pet Care Reinigingsmousse? Dit product reinigt de vacht zonder water waardoor uw hond of kat er weer stralend uitziet.

https://www.brekz.be/22896-home_default/frontline-pet-care-voet-voetzoolkussen-balsem.jpg
8.95 2019/01/01
Goed product,wrijft goed open.
24063
13707
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
per verpakking
€ 8,95
Per 2 verpakkingen
€ 16,95
Trixie Huid & Haartabletten voor katten 125 g
https://www.brekz.be/30996-home_default/trixie-huid-haartabletten-voor-katten-125-g.jpg
4.25 2019/01/01
33808
16035
Trixie Huid & Haartabletten voor katten 125 g > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 4,25
per 2
€ 7,99
Ecopets Potenwax voor de hond

Ecopets Potenwax voor honden

Ecopets Potenwax voor honden is een potenwax in een handige push-up stick. De potenwax bestaat uit natuurlijke ingrediënten die de voetkussentjes zowel beschermen als verzorgen, zonder vette pootafdrukken op de vloer achter te laten. De voetzooltjes hebben het extra zwaar te verduren tijdens de wintermaanden. Ze hebben niet alleen te lijden van sneeuw, ijs en pekel, maar ook  vocht van regen maakt de voetzooltjes week en daarmee extra kwetsbaar. Tijdens de hete zomerdagen wanneer er op heet asfalt wordt gelopen, krijgen de voetzooltjes ook veel te verduren.
Ecopets Potenwax beschermt tegen de impact van deze verschillende weersomstandigheden en biedt zodoende een effectieve bescherming gedurende het gehele jaar. Daarnaast geeft Ecopets Potenwax de oudere hond extra grip op een gladde ondergrond zoals parket en tegelvloer en vergemakkelijkt zo het lopen op een glad oppervlak.

Bij Brekz kunt u verzorgingsproducten voor honden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Ecopets Potenwax voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ecopets Potenwax voor honden ingrediënten

Samenstelling: Cera Alba (Bijenwax), Jojoba-wax, Ricinus Communis (Castor oil), Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Triticum Vulgare (Tarwekiem olie), Calendula officinalis (Calendula), Aloe Barbadensis (Aloe Vera), Tea Tree, Rosmarinusofficinalis (Rozemarijn)


Gebruik en bewaring van Ecopets Potenwax voor honden

Gebruik: 
De potenwax kan eenvoudig met de stick worden aangebracht zonder dat u vieze of vette handen krijgt.

Bewaring: 
Bewaren bij kamertemperatuur (15 - 25°C). Zet de stick niet in de zon, maar plaats het in een afgesloten ruimte. Buiten gebruik van kinderen bewaren.


Ander product?
Heeft u toch liever een soortgelijk product, maar dan in een tube? Kijk dan naar Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem. Voor andere verzorgingsproducten kunt u kijken in onze hondenapotheek.

https://www.brekz.be/28450-home_default/ecopets-potenwax-voor-de-hond.jpg
3.25 2019/01/01
32542
15588
Ecopets Potenwax voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
15 ml
€ 3,25
2 x 15 ml
€ 6,25

Scharen

Nagelschaartje voor kat en knaagdier

Nagelschaartje voor kat en knaagdier

Het Nagelschaartje voor kat en knaagdier is een schaartje om de nagels van kleine dieren mee te knippen en is geschikt voor bijvoorbeeld katten, dwergkonijnen en knaagdieren. Dit nagelschaartje is speciaal ontwikkeld voor gebruik bij kleine huisdieren zoals beschreven. Zo kunt u zelf de nagels van uw huisdieren bijhouden.

Bij Brekz kunt u de beste verzorgingsproducten knaagdier goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Nagelschaartje voor kat en knaagdier tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een nagelschaar voor cavia's en konijnen? Kijk dan eens bij de Nagelschaar voor cavia's en konijnen. Een overzicht van al onze Verzorgingsproducten knaagdier vindt u hier.

Brekz
https://www.brekz.be/24190-home_default/nagelschaartje.jpg
4.25 2019/01/01
Ik ben met producten een stuk goedkoper uit met brekz.nl ipv zooplus waar ik heel erg op verrast mee ben. Tevreden met de verzending en algemeen prima allemaal. Zeker aan te bevelen als bedrijf
prima schaartje. Gaat wat stroef open en dicht.
1616
900
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 4,25
Schaar Normaal hond en kat

Schaar Normaal hond en kat

Schaar Normaal hond en kat is een schaar waarmee u gemakkelijk de vacht van uw hond of kat kunt bijknippen. Het handvat van de schaar heeft een zachte grip. Hierdoor ligt hij goed in de hand en kunt u snel zonder pijn in de vingers de vacht in een mooi model knippen!

De Schaar Normaal hond en kat is niet geschikt om de vacht van uw dier uit te dunnen. Hiervoor kunt u beter een effileerschaar gebruiken.

 • Geschikt voor hond en kat
 • Geschikt voor het bijknippen van de vacht
 • Hoge kwaliteit en hoog gebruiksgemak
 • Zachte grip
 • Niet geschikt om vacht uit te dunnen

Bij Brekz kunt u diverse producten kopen om de vacht van uw hond te verzorgen. Koop bijvoorbeeld de Schaar Normaal hond en kat gemakkelijk en goedkoop online en u krijgt uw bestelling razendsnel thuisbezorgd.

Ander product dan Schaar Normaal hond en kat?

Ook voor andere vachtverzorgende producten voor uw hond en kat kunt u bij Brekz terecht. Zo verkopen wij diverse borstels, shampoo en scheerapparaten. Bekijk hier ons gehele assortiment.

Brekz
https://www.brekz.be/23500-home_default/schaar-normaal-652-320587.jpg
7.99 2019/01/01
Schaar is vrij klein, wel goed scherp
2066
1195
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 7,99
Effileerschaar hond en kat

Effileerschaar hond en kat

Effileerschaar  hond en kat is geschikt voor het uitdunnen van de vacht. Hij is te gebruiken bij alle vachtsoorten, behalve korthaar en gladhaar. Deze grijze effileerschaar is geschikt voor honden én katten en heeft een soft grip. Hierdoor ligt de schaar makkelijk in de hand. Een effileerschaar is niet een gewone schaar, maar een schaar om het haar mee uit te dunnen. Op dit soort scharen zitten kanteltjes. Hierdoor halen ze niet al het haar weg, maar slechts een deel daarvan. Het haar wordt daardoor dunner. Ideaal voor huisdieren met een dikke vacht. De Effileerschaar hond en kat is van het merk Beeztees en is van hoge kwaliteit. 

Bij Brekz kunt u de beste vachtverzorging goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Effileerschaar hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Beeztees

Beeztees is een merk dat gespecialiseerd is in het maken van alles wat u kunt bedenken voor uw huisdier. Het assortiment bestaat uit leuke accessoires, snacks voor huisdieren, manden, speelgoed en nog veel meer! Beeztees' doel is om het leven van uw huisdier zo leuk, gezond en veilig mogelijk te maken. Alle producten worden optimaal getest zodat veiligheid gegarandeerd is. Daarnaast zijn ze elke dag bezig met het bedenken en maken van nieuwe producten. Dit zorgt voor een dynamisch assortiment, waardoor u altijd verrast wordt.


Andere vachtverzorging?

Bent u op zoek naar een ander soort schaar? Bekijk dan ons vachtverzorging assortiment. Hier verkopen we onder andere de Beeztees Schaar Normaal hond en kat. Dit is een normale schaar, ook van het merk Beeztees. Op deze pagina verkopen we ook andere vachtverzorging, zoals shampoo en borstels. 

Brekz
https://www.brekz.be/25657-home_default/effileerschaar-652-320570.jpg
8.99 2019/01/01
voordelige schaar, maar geen hoogstaande kwaliteit. Goed genoeg voor incidenteel gebruik.
was netjes verzorgt maar verpakking was wel groot hoor goed en snel verstuurt
Efileerschaar is goed en scherp, de gewone schaar valt kwalitatief tegen. Ik vind het ook niet nodig dat twee scharen in een grote doos verpakt moeten worden, het had makkelijk brievenbuspost kunnen zijn. Daarentegen zijn de verzendkosten wel laag.
Goede effileerschaar voor hond.
Ligt goed in de hand, doch lijkt eerder moeilijk te knippen
2067
1196
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 8,99
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Vachtverzorging voor katten

Natuurlijk wilt u graag dat uw kat een gezonde, stralende en zijdezachte vacht heeft! Naast goede voeding is het belangrijk dat u de vacht van uw kat regelmatig verzorgt. Bij Brekz verkopen we diverse producten voor vachtverzorging voor katten. Hieronder vindt u een aantal uitgelichte producten uit ons assortiment. 

Bij Brekz kunt u vachtverzorging voor katten producten goedkoop online kopen. Een gezonde, prachtige en zijdezachte vacht voor uw kat, voor de laagste prijs!
 

Assortiment Vachtverzorging voor katten producten

Frontline Pet Care producten

Bij Brekz verkopen we diverse Frontline Pet Care producten, zoals shampoo, vachtverzorgende producten en een hydraterende spray. Hieronder hebben we een aantal producten voor u uitgelicht:

Furminator Deluxe producten

Furminator Deluxe producten zijn speciaal ontworpen om losse haren uit de vacht van uw kat te verwijderen, zonder dat u de topvacht van uw kat beschadigt. De Furminator is ideaal voor als uw kat verhaard en zorgt er voor dat de natuurlijke uidoliën in de vacht van uw kat vrijkomen, waardoor zijn huid gezonder wordt en zijn topvacht meer gaat glanzen. Regelmatig gebruik van een Furminator zorgt ervoor dat uw kat minder microhaartjes in de lucht verspreid, waardoor mensen minder snel last krijgen van een allergische reactie. Ook helpt de Furminator haarballen bij uw kat te voorkomen. Wij verkopen drie soorten Furminator Deluxe producten:

Kammen en scharen

 • Vlooienkam: Een simpele maar effectieve vlooienkam, waarmee u vlooien uit de vacht van uw kat kunt kammen. De kam heeft twee verschillende kanten, een kant is iets grover dan de andere.

 • Boon Nylon Borstel voor katten: Een stevige borstel die geschikt is voor zowel kort- als langharige katten. Met deze borstel borstelt uw gemakkelijk en snel het vuil uit de vacht van uw kat. Zo blijft zijn vacht schoon en ontstaan er minder snel klitten. 

 • Effileerschaar voor de kat: Met deze schaar kunt u de vacht van uw kat uitdunnen.

 • Schaar normaal voor de kat: Een schaar die speciaal ontworpen is om de vacht van katten mee te knippen.

 • Beeztees Slickerborstel voor katten: Een borstel waarmee u vuil en losse haren uit de vacht van uw kat verwijdert.

 

Andere product?

Bent u op zoek naar een ander product voor uw kat, zoals bijvoorbeeld kattenspeelgoed of gezondheidsproducten voor uw kat? Of wilt u alle kattenaccessoires die wij verkopen bekijken? Vergeet ook niet dat wij het beste kattenvoer voor de laagste prijzen verkopen!

Terug