Vitakraft kattensnoep 

Vitakraft kattensnoep is een heerlijk kattensnoep en is geschikt voor iedere kat. Dankzij de vele smaken en vormen is er altijd wel iets voor uw kat bij.
Lees meer ..
Vitakraft Catsticks Mini Zalm Kattensnoep

Vitakraft Catsticks Mini Zalm Kattensnoep

Vitakraft Catsticks Mini Zalm Kattensnoep is een heerlijke snack voor uw kat, als beloning voor een trucje of goed luisteren, of simpelweg als kleine verwennerij. Wanneer u uw kat wat liefde wilt tonen door dit kattensnoepje aan te bieden zal hij of zij dit u zeker in dank afnemen, vrijwel geen enkele kat kan de heerlijke smaak van deze snack weerstaan. Wanneer u deze snack met mate aanbiedt hoeft u zich verder geen enkele zorgen te maken om de gezondheid van uw kat, er zitten namelijk geen toegevoegde kleurstoffen of smaakversterkers in deze snacks verwerkt. De snacks bestaan zelfs voor maar liefst 80% uit vlees/vis. Ook bij het maat houden wordt het u gemakkelijk gemaakt, kleine breekranden in de sticks zorgen ervoor dat u de Vitakraft Catsticks Mini Zalm Kattensnoep eenvoudig in kleine stukjes kunt breken.

 • Heerlijke snack als beloning of kleine verwennerij
 • Onweerstaanbaar van smaak
 • Zonder toegevoegde kleur- of smaakstoffen 
 • De snacks bestaan voor 80% uit vlees/vis
 • Gemakkelijk in gebruik dankzij de breekranden in de sticks
   

Bij Brekz kunt u het beste kattensnoep eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Vitakraft Catsticks Mini Zalm kattensnoep tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Vitakraft Catsticks Mini Zalm Kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Vitakraft Catsticks Mini Zalm Kattensnoep

Vlees en dierlijke bijproducten van rundvlees, gevogelte en varkensvlees (70%), vis en visproducten (12% zalm), gist en mineralen.  

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit 33.5%, ruw vet 20.0%, ruwe vezel 2.0%, ruwe as 10.0%, vocht 28.0%.
 

Voedingsadvies Vitakraft Catsticks Mini Zalm Kattensnoep

U gebruikt de Vitakraft Catsticks Mini Zalm Kattensnoep als tussendoortje, waarbij u de sticks in stukjes of in zijn geheel aan uw kat kunt geven. De hoeveelheid die u aanbiedt is afhankelijk van de eetgewoonten van uw kat. De sticks zijn een supplement op de dagelijkse voeding en dienen dus niet gegeven te worden ter vervanging van het gewoonlijke voer.

Zorg altijd voor voldoende drinkwater voor uw kat. Bewaar de snoepjes op een droge plek en sluit de verpakking goed af.
 

Op zoek naar een andere snack?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Vitakraft Catsticks Mini Zalm Kattensnoep? De Vitakraft Catstiscks zijn bij Brekz in verschillende smaken te verkrijgen, zo kunt u bijvoorbeeld ook Vitakraft Catsticks Mini Eend/Konijn Kattensnoep proberen. Mocht u benieuwd zijn naar andere kattensnoepjes van Vitakraft kunt u een overzicht vinden via de merkpagina Vitakraft Kattensnoep.

Vitakraft Catsticks Mini Zalm/Forel > Meer informatie
Verpakking Prijs
3 stuks
€ 1,40
€ 0,99
Vitakraft Catsticks Mini Gevogelte/Lever kattensnoep

Vitakraft Catsticks Mini Gevogelte/Lever kattensnoep

Vitakraft Catsticks Mini Gevogelte/Lever kattensnoep is een heerlijk kattensnoep in de vorm van sticks en is geschikt voor iedere kat. Met deze heerlijke snacks kunt u uw kat de beloning geven die u hem gunt, bijvoorbeeld voor goed gedrag, of gewoon omdat u gek op hem bent. Het snoep bevat gevogelte en lever en is vrij van toegevoegde suikers, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Dankzij de een-stuks verpakking blijven de sticks lang vers. En door de aangebrachte breekranden zijn de sticks gemakkelijk te doseren. Kortom, de lekkere snack voor uw lieveling.

 • Een-stuks verpakking houdt het snoep langdurig vers
 • Gemakkelijk te doseren dankzij breekranden
 • Extreem hoge acceptatie 
 • Met gevogelte en lever, voor een extra ondersteuning in de dagelijkse eiwitten
 • Heerlijke smaak, de ideale beloning voor uw kat
 • Vrij van suikers, kleurstoffen en conserveringsmiddelen
 

Bij Brekz kunt u het beste Vitakraft kattensnoep eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel nu Vitakraft Catsticks Mini Gevogelte/Lever Kattensnoep tegen de scherpste prijzen.  

De houdbaarheid van Vitakraft Catsticks Mini Gevogelte/Lever kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
 

Ingredienten Vitakraft Catsticks Mini Gevogelte/Lever kattensnoep

Vlees en dierlijke bijproducten van rundvlees, gevogelte en varkensvlees (95%, waarvan 6% gevogeltevlees en 6% lever), gist en mineralen. 
Gewicht: 0,018KG.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld vloeibare snacks van Vitakraft? Kijk dan eens bij Vitakraft Liquid Snacks kattensnoep. Voor een overzicht van al ons kattensnoep kijkt u op de Merkenpagina.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
3 stuks
€ 1,40
€ 0,99
Vitakraft Catsticks Mini Eend/Konijn Kattensnoep

Vitakraft Catsticks Mini Eend/Konijn kattensnoep

Vitakraft Catsticks Mini Eend/Konijn kattensnoep zijn heerlijke snoepsticks met eend en konijn en worden breed gewaardeerd door alle soorten katten. De catsticks hebben een fijne textuur en zijn rijk aan eend en konijn; vlees waar vele katten dol op zijn. Dankzij deze ingrediënten krijgt uw kat ook belangrijke voedingsstoffen binnen. De snoepjes komen in sticks waarmee u gemakkelijk kunt doseren. Er zitten 3 sticks in een verpakking.

Bij Brekz kunt u het lekkerste kattensnoep eenvoudig en goedkoop online bestellen. Wilt u Vitakraft Catsticks Mini Eend/Konijn kattensnoep nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!

De houdbaarheid van Vitakraft Catsticks Mini Eend/Konijn kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld met losse snoepjes? KIjk dan eens bij Vitakraft Cat Yums kattensnoep. Een overzicht van al ons kattensnoep vindt u op de Merkenpagina kattensnoep.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
3 stuks
€ 1,40
€ 0,99
Verpakking Prijs
3 stuks
€ 1,40
€ 0,99
Vitakraft Catsticks Mini Kabeljauw/Koolvis Kattensnoep

Vitakraft Catsticks Mini Kabeljauw/Koolvis Kattensnoep

Vitakraft Catsticks Mini Kabeljauw/Koolvis Kattensnoep is een heerlijke snack voor uw kat, als beloning voor een trucje of goed luisteren, of simpelweg als kleine verwennerij. Wanneer u uw kat wat liefde wilt tonen door dit kattensnoepje aan te bieden zal hij of zij dit u zeker in dank afnemen, vrijwel geen enkele kat kan de heerlijke smaak van deze snack weerstaan. Wanneer u deze snack met mate aanbiedt hoeft u zich verder geen enkele zorgen te maken om de gezondheid van uw kat, er zitten namelijk geen toegevoegde kleurstoffen of smaakversterkers in deze snacks verwerkt. De snacks bestaan zelfs voor maar liefst 80% uit vlees/vis. Ook bij het maat houden wordt het u gemakkelijk gemaakt, kleine breekranden in de sticks zorgen ervoor dat u de Vitakraft Catsticks Mini Kabeljauw/Koolvis Kattensnoep eenvoudig in kleine stukjes kunt breken.

Bij Brekz kunt u de lekkerste kattensnacks gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Wanneer u Vitakraft Catsticks Mini Kabeljauw/Koolvis Kattensnoep bij Brekz bestelt bent u verzekerd van de voordeligste prijs.  

De houdbaarheid van Vitakraft Catsticks Mini Kabeljauw/Koolvis Kattensnoep staat op de verpakking vermeld en geeft u dikwijls voldoende informatie over de ideale omstandigheden waarin de snacks het beste houdbaar blijven. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Ingrediënten Vitakraft Catsticks Mini Kabeljauw/Koolvis Kattensnoep

Vlees en dierlijke bijproducten van rundvlees, gevogelte en varkensvlees (70%), vis en visproducten (6% kabeljauw en 6% tonijn), gist en mineralen. 

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 33.5%, ruw vet 20.0%, ruwe vezel 2.0%, ruwe as 10.0%, vocht 28.0%.

Gebruiksaanwijzing/voedingsadvies

U gebruikt de Vitakraft Catsticks Mini Kabeljauw/Koolvis Kattensnoep als tussendoortje, waarbij u de sticks in stukjes of in zijn geheel aan kunt bieden. De hoeveelheid die u aanbiedt is afhankelijk van de eetgewoonten van uw kat. De sticks zijn een supplement op de dagelijkse voeding en dienen dus niet gegeven te worden ter vervanging van het gewoonlijke voer van uw kat.

Bewaar de Vitakraft Catsticks Mini Kabeljauw/Koolvis Kattensnoep op een droge plek en sluit de verpakking zo goed mogelijk af.
 

Op zoek naar een andere snack?

Bent u op zoek naar een andere snack om uw kat mee te verblijden? De Vitacraft Catstiscks zijn bij Brekz in verschillende smaken te verkrijgen, zo kunt u bijvoorbeeld ook Vitacraft Catsticks Mini Eend/Konijn Kattensnoep proberen. Mocht u benieuwd zijn naar andere kattensnoepjes van Vitacraft kunt u een overzicht vinden via de merkpagina Vitacraft Kattensnoep.
 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
3 stuks
€ 1,40
€ 0,99
Vitakraft Liquid Snacks kattensnoep

Vitakraft Liquid Snacks kattensnoep

Vitakraft Liquid Snacks kattensnoep is een perfecte beloning voor uw kat. Deze vloeibare snack is smakelijk en erg populair onder katten. Goed te gebruiken bij het aanleren en belonen van trucjes. Ook kunt u hem hiermee tussendoor even verwennen. Wanneer uw kat moeite heeft met het accepteren van droogvoer of natvoer is het aan te raden om Vitakraft Liquid Snacks kattensnoep door de voeding heen te mengen. De snacks bevatten weinig calorieën en er zijn geen kleurstoffen of conserveringsmiddelen aan toegevoegd. 

De vier verschillende snacks hebben allemaal een extra voordeel. De Omega-3 in zalm zorgt voor een gezonde huid en vacht. In de kip variant zit taurine. Dit ondersteunt het gezichtsvermogen en de hartfunctie. De Beta-glucanen in eend ondersteunen het immuunsysteem. De inuline in rund zorgt voor de gezondheid van de darm. 

Bij Brekz kunt u de beste kattensnoepjes eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Vitakraft Liquid Snacks kattensnoep tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.


De houdbaarheid van Vitakraft Liquid Snacks kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Vitakraft Liquid Snacks kattensnoep 

Aanvullend voer voor katten vanaf drie maanden. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw kat. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Vitakraft Liquid Snacks kattensnoep

Zalm
Vlees en dierlijke nevenproducten, vis en visnevenproducten (4% zalm), plantaardige nevenproducten, olie en vet, melk- en zuivelproducten

Kip
Vlees en dierlijke nevenproducten (4% kip), plantaardige nevenproducten, melk en zuivelproducten

Eend 
Vlees en dierlijke bijproducten (rund, gevogelte, varken, eend (4%)), plantaardige bijproducten (maïszetmeel), melk en zuivel bijproducten, oliën en vetten, beta-glucanen (500mg/kg)

Rund
Vlees en dierlijke nevenproducten (gevogelte, varken, rund (4%)), plantaardige nevenproducten (maiszetmeel), melk en zuivelproducten, inuline (0,15%)

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (3.5%), ruw vet (3.5%), ruwe vezel (0.5%), ruwe as (1.0%), vocht (88.5%)
 

Ander kattensnoep? 

Bent u niet op zoek naar een vloeibare snack voor uw kat, maar naar een gewoon tussendoortje? Bekijk dan onze Vitakraft kattenvoer pagina. Hier verkopen we onder andere Vitakraft Catsticks Mini Eend/Konijn kattensnoep.

Vitakraft Liquid Snacks kattensnoep > Meer informatie
Verpakking Prijs
Eend
€ 1,99
Kip
€ 1,99
Zalm
€ 1,99
Rund
€ 1,99
Vitakraft Cat Yums kattensnoep

Vitakraft Cat Yums kattensnoep

Vitakraft Cat Yums kattensnoep is de perfecte beloning of tussenmaaltijd voor uw kat. Het bevat 70% vlees en is daarom erg lekker. De snack is tijdens de bereiding in de oven gegaard waarbij de zachte vulling bewaard is gebleven. Alle smaken, kaas, zalm en leverworst, zijn zonder suiker gemaakt. De beste ingrediënten en de lekker smaak zorgen ervoor dat Vitakraft Cat Yums kattensnoep een waardevol bijvoer is. Daarnaast geeft het extra variatie aan de voeding van uw huisdier. 

Verpakt in handige en hersluitbare zakjes. 

Bij Brekz kunt u de beste kattensnoepjes eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Vitakraft Cat Yums kattensnoep tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.


De houdbaarheid van Vitakraft Cat Yums kattensnoepstaat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Vitakraft Cat Yums kattensnoep

Vitakraft Cat Yums kattensnoep is bijvoer voor uw kat en kan dus niet gebruikt worden als hoofdmaaltijd. Maximaal 5 stuks per dag. 
Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw kat. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Vitakraft Cat Yums kattensnoep

Kaas
Vlees en dierlijke bijproducten (71,9% kip, varken, gevogelte), groente, plantaardige eiwitextracten, melk en zuivelproducten (1,5% kaaspoeder, overeenkomstig 3,4% verse kaas), gist, mineralen, plantaardige bijproducten

Leverworst
Vlees en dierlijke bijproducten (72,8% lever (24%), kip, varken, gevogelte, leverworst (1%)),groente, plantaardige eiwitextracten, gist, mineralen, plantaardige bijproducten

Zalm
Vlees en dierlijke bijproducten (71,1% kip, varken, gevogelte), groente, plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten(zalm (8%), forel (1%)), gist, mineralen, plantaardige bijproducten

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (24.%), ruw vet (12.0%), ruwe vezel (1.5%), ruwe as (6.5%), vocht (38.0%)
 

Ander kattensnoep?

Bent u op zoek naar een liquid snack voor uw kat? Bekijk dan eens onze Vitakraft kattensnoep pagina. Hier vindt u bijvoorbeeld de Vitakraft Liquid Snacks kattensnoep. Deze is bijvoorbeeld ook goed te mengen met blikvoer.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Leverworst
€ 1,55
€ 1,25
Kaas
€ 1,55
€ 1,25
Zalm
€ 1,55
€ 1,25
Vitakraft Catsticks Mini Schol/Omega 3 Kattensnoep

Vitakraft Catsticks Mini Schol/Omega 3 Kattensnoep

Vitakraft Catsticks Mini Schol/Omega 3 Kattensnoep is een lekkere en gezonde snack voor uw kat. De snack is bereid met vlees en vis (waaronder schol) en bevat geen toegevoegde suiker, kleurstoffen en smaakversterkers. De voeding bevat omega-3-vetzuren die de darmen goed laten werken en de huid en vacht gezond houden. In elke doos zitten 6 sticks die apart zijn verpakt, zodat ze extra lang vers blijven. Handige groeven zorgen ervoor dat de sticks in porties verdeeld kunnen worden, zodat u uw kat tussendoor gemakkelijk kunt verwennen!

 • Lekkere en gezonde kattensnack
 • Bevat vlees en vis
 • Bevat geen toegevoegde suiker, kleurstoffen en smaakversterkers
 • Laat darmen goed werken
 • Houdt huid en vacht gezond
 • Bevat 6 apart verpakte sticks
 • Gemakkelijk in porties te verdelen

Bij Brekz kunt u terecht voor een groot aanbod aan snacks voor uw kat. Koop bijvoorbeeld Vitakraft Catsticks Mini Schol/Omega 3 Kattensnoep gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt razendsnel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van Vitakraft Catsticks Mini Schol/Omega 3 Kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingsadvies Vitakraft Catsticks Mini Schol/Omega 3 Kattensnoep

Geef uw kat maximaal 1 of 2 sticks per dag.

Ingrediënten Vitakraft Catsticks Mini Schol/Omega 3 Kattensnoep

Vlees en dierlijke bijproducten van rund, varken en gevogelte (89%, waarvan 75% spiervlees), vis en visbijproducten (6% schol), mineraalstoffen en zaden(1%).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (33,5%), ruw vet (20%), ruwe vezel (2%), ruwe as (10%) en vocht (28%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Antioxidanten en conserveringsmiddel.

Andere kattensnack?

U kunt bij Brekz kiezen uit een ruim aanbod aan snacks voor uw kat. Zo verkopen wij ook krokant Whiskas Tempations zalm kattensnoep en Felix Party Mix Combipack kattensnoep (8 zakjes) in vier heerlijke smaken. Bekijk ook eens ons verdere ruime aanbod en maak snel uw keuze!

> Meer informatie
Verpakking Prijs
3 stuks
€ 1,40
€ 0,99
Vitakraft Catsticks Mini Kip/kattengras Kattensnoep

Vitakraft Catsticks Mini Kip/Kattengras Kattensnoep

Vitakraft Catsticks Mini Kip/Kattengras Kattensnoep is een heerlijk tussendoortje voor uw kat dat rijk is aan vlees en aangevuld is met een beetje kattengras. Uw kat zal het u zeker in dank afnemen wanneer u hem verwent met een lekkere Catstick, aangezien vrijwel alle katten de heerlijke smaak van deze snack niet kunnen weerstaan. Vitacraft Catsticks Mini Kip/Kattengras Kattensnoep is volledig vrij van kunstmatige kleurstoffen of smaakversterkers en bestaan voor maar liefst 95% uit vlees. Daarnaast kunt u dankzij kleine breekranden op de Catsticks de heerlijke snoepjes ook in kleine stukjes breken. Een ideale manier om uw kat lekker te verwennen!

 • Heerlijke snack voor volwassen katten
 • Onweerstaanbaar van smaak
 • Zonder kunstmatige kleur- of smaakstoffen 
 • Rijk aan heerlijk vlees
   

Bij Brekz kunt u Vitakraft Catsticks Mini Kip/Kattengras Kattensnoep eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu het lekkerste kattensnoep tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Vitakraft Catsticks Mini Kip/Kattengras Kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Vitakraft Catsticks Mini Kip/Kattengras Kattensnoep

Vlees en dierlijke bijproducten (95% waarvan 6% kip, 75% spiervlees), mineralen, 1% inuline, 0,1% kattengras.

Toevoegingsmiddelen
Antioxidanten en conserveringsmiddelen.
 

Voedingsadvies Vitakraft Catsticks Mini Kip/Kattengras Kattensnoep

U geeft Vitakraft Catsticks Mini Kip/Kattengras Kattensnoep als tussendoortje, waarbij u de sticks eventueel ook in stukjes kunt geven. Afhankelijk van de eetgewoonten van uw kat kunt u de hoeveelheid aanpassen. De sticks zijn een supplement op de dagelijkse voeding van uw kat en dienen dus niet gegeven te worden als gewoon voer.

Zorg altijd voor voldoende drinkwater voor uw kat. Bewaar de snoepjes op een droge plek en sluit de verpakking goed af.

Op zoek naar een andere snack?

Bent u op zoek naar een alternatief? Bij Brekz verkopen we diverse smaken Vitacraft Catstiscks, zoals bijvoorbeeld ook Vitakraft Catsticks Mini Eend/Konijn Kattensnoep. Een overzicht van de kattensnoepjes van Vitacraft kunt u vinden op de merkpagina Vitakraft Kattensnoep.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
3 stuks
€ 1,40
€ 0,99
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Vitakraft kattensnoep assortiment

Vitakraft kattensnoep is een heerlijk kattensnoep en is geschikt voor iedere kat. Het brede assortiment loopt van catsticks in diverse smaken en liquid (vloeibaar) kattensnoep. Om u op weg te helpen bij het maken van uw keuze uit ons Vitakraft kattensnoep vindt u hier een korte toelichting op het assortiment.

Vitakraft Catsticks

Catsticks is het meest populaire soort kattensnoep van Vitakraft. Er zijn diverse smaken verkrijgbaar, zodat er altijd wel een smaak bij zit waar uw kat dol op is. Een greep uit het assortiment.

 • Is uw kat gek op eend en konijn? Kijkt u eens bij de Vitakraft Catsticks Mini Eend/Konijn kattensnoep
 • Er is ook een snoep met kalkoen en lam, het Vitakraft Catsticks Mini Kalkoen/Lam kattensnoep
 • Voor de echte visliefhebbers heet Vitakraft Catsticks met zalm en forel in het assortiment. Er is ook een alternatief met schol, rijk aan Omega-3 vetzuren
 • Kip is een beproefd ingrediënt voor katten, de variant met kip heet Vitakraft Catsticks Mini Kip/Kattengras kattensnoep

Vitakraft Liquid kattensnoep

Liquid kattensnoep is een vloeibaar snoep dat zeer smakelijk wordt gevonden door katten. Het kan los worden gevoerd, of in het voer worden vermengd. Zo is het niet alleen te gebruiken als beloning, maar ook wanneer uw kat bijvoorbeeld moeite heeft met het eten van droogvoer. De producten zijn caloriearm, vrij van kleurstoffen of conserveermiddelen.

 • Bent u op zoek naar een smakelijk vloeibaar kattensnoep? Kijk eens bij ons Vitakraft Liquid Snacks kattensnoep
 • Een aantrekkelijk alternatief voor dit product is het Vitakraft Cat Yums kattensnoep. Rijk aan vlees en met een voortreffelijke smaak

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kattensnoep van Felix? Kijk eens bij ons Felix kattensnoep.

Terug