Vitakraft Catsticks Mini Kalkoen/Lam kattensnoep

Product Information
5 x 3 sticks
€ 4,99
€ 4,99
10 x 3 sticks
€ 9,59
€ 9,59
20 x 3 sticks
€ 18,25
Meest verkocht
€ 18,25

Vitakraft Catsticks Mini Kalkoen/Lam kattensnoep is een heerlijk kattensnoep met kalkoen en lam en is geschikt voor iedere kat.

  • Bevat 95% vlees 
  • Onweerstaanbare smaak
  • Extreem hoge acceptatie

Meer informatie

Productinformatie Vitakraft Catsticks Mini Kalkoen/Lam kattensnoep

Vitakraft Catsticks Mini Kalkoen/Lam kattensnoep is een heerlijk kattensnoep met kalkoen en lam en is geschikt voor iedere kat. De catsticks zijn de gezonde versnapering om uw kat te belonen, bij een speciale prestatie, of gewoon omdat u gek op hem bent. De textuur van de sticks is zacht en ze bevatten diverse vitaminen en mineralen. Daarnaast zijn ze vrij van kleurstoffen en conserveringsmiddelen en beschikken over een extreem hoge acceptatie. Dit maakt ze geschikt voor iedere kat. En omdat de sticks los zijn verpakt en voorzien zijn van breekgroeven zijn ze lang houdbaar en gemakkelijk te doseren.

  • Kattensnoep met kalkoen en lam, met een extra hoog vleesgehalte van 95%
  • Extreem hoge acceptatie
  • Boordevol vitaminen en mineralen, voor de gezonde snack
  • Vrij van kleurstoffen en conserveringsmiddelen
  • Gemakkelijk te doseren dankzij breekgroeven
  • Los verpakt en daarom langer houdbaar
 

Bij Brekz kunt u het beste Vitakraft kattensnoep eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Vitakraft Catsticks Mini Kalkoen/Lam Kattensnoep tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Vitakraft Catsticks Mini Kalkoen/Lam kattensnoep staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Vitakraft Catsticks Mini Kalkoen/Lam kattensnoep

Vlees en dierlijke bijproducten van rundvlees, gevogelte, varkensvlees en lam (95%, waarvan 6% kalkoen en 6% lam), gist en mineralen.
Gewicht: 0,018KG 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een vloeibare snack van Vitakraft? Kijk dan eens bij het Vitakraft Liquid Snacks kattensnoep. Een overzicht van al ons kattensnoep vindt u op de Productpagina.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
08-11-2019
4
4
4
4
4
Mijn kat is gek op deze Catsticks zeker omdat er zoveel verschillende smaken zijn. Dus elke dag is weer anders voor hem.