terug
Whiskas natvoer kat

Whiskas natvoer kat

Whiskas natvoer is een zeer smakelijk natvoer en is geschikt voor katten van alle rassen en leeftijden. Er is keuze uit een breed assortiment aan heerlijke smaken in gelei en saus.
Lees meer ..
Whiskas natvoer kat

Whiskas natvoer assortiment

Whiskas natvoer is een zeer smakelijk natvoer en is geschikt voor katten van alle rassen en leeftijden. Bij Whiskas heeft u ruime keuze uit verschillende smaken en verpakkingen. Of u nu op zoek bent naar een voeding met vlees in gelei, vlees in saus of een voeding met vis. Ook is er rekening gehouden met de specifieke voedingsbehoefte van kittens en oudere katten. Om u de keuze wat makkelijker te maken vindt u hieronder een korte toelichting op ons assortiment Whiskas natvoer.

Whiskas catmilk

Whiskas catmilk is een kattenmelk voor kittens vanaf 6 weken. Kittens zijn gevoelig voor het hoge gehalte aan lactose in koemelk. Daarom is deze Whiskas catmilk voorzien van een laag lactose gehalte. Kijkt u eens bij onze Whiskas Catmilk Multipack voor meer informatie.

Adult

Adult natvoer van Whiskas is geschikt voor iedere volwassen kat. De voedingen zijn verpakt in handige pouches, die verkrijgbaar zijn op basis van gelei of saus. Een greep uit de producten.

 • Voor een serie Whiskas natvoer met vlees in saus vier verschillende smaken kunt u eens kijken bij onze Whiskas Pouch Vleesselectie in saus
 • Liever een natvoer met vis in gelei? Kijk eens bij de Whiskas Pouch Visselectie in gelei
 • Een selectie natvoer met vlees in gelei is bijvoorbeeld de Whiskas Pouch Vleesselectie in Gelei
 • Er is ook een serie van Whiskas natvoer met Casserole, zoals de Whiskas Pouch 1+ Casserole Vis in Gelei

Kitten

Omdat kittens een andere voedingsbehoefte hebben dan volwassen katten heeft Whiskas een speciale lijn ontwikkeld met voedingen voor kittens. Er is keuze uit natvoer in gelei en in saus.

 • Op zoek naar een natvoer in gelei? Dan is de Whiskas Pouch Junior in Gelei een geschikte keuze. Het pakket bevat de smaken kip, tonijn, zalm en rundvlees
 • Als u uw kitten liever een natvoer in saus voorzet kunt u terecht bij de Whiskas Pouch Junior in Saus. Het pakket is voorzien van de smaken kip, rundvlees, lamsvlees en konijn

Senior

De Senior voedingen van Whiskas helpen uw oudere kat (7+) om gezond oud te worden. Door behoud van het zicht te ondersteunen bijvoorbeeld. Maar ook door de gewrichten en de vacht gezond te houden. Whiskas natvoer voor de senior kat is er in verschillende smaken.

 • Is uw kat een liefhebber van zowel vlees als vis en bent u op zoek naar een natvoer in gelei? Dan is de Whiskas Pouch Senior 7+ Vis & Vlees in gelei de ideale keuze. Er is ook een variant met vlees en vis in saus verkrijgbaar
 • Voor liefhebbers van vlees in saus is er het Whiskas Pouch Senior 7+ Vlees Selectie in Saus
 • Er is ook een verpakking met diverse soorten gevogelte in het assortiment, het Whiskas Pouch Senior 7+ Casserole Gevogelte Selectie in Gelei

Economy Pack

Als uw kat eenmaal aan Whiskas natvoer is gewend eet hij voorlopig geen ander natvoer meer. Daarom kunt u in onze webshop voordeelverpakkingen krijgen, het Economy Pack. Kijk eens bij de volgende verpakkingen.

 • Een voordeelverpakking met vlees in saus en wel 40 pouches is het Whiskas Multi Pack Adult Vlees selectie in saus (40 stuks). Er is ook een verpakking met 24 stuks verkrijgbaar.
 • Fans van natvoer met vis kunnen bij de Whiskas Multi Pack Adult Vis selectie in gelei terecht
 • Speciaal voor uw senior kat is er een Multi Pack met vis in gelei verkrijgbaar met 24 stuks

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld natvoer van Pro Plan? Kijk dan eens bij ons Pro Plan nat kattenvoer.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.