Whiskas natvoer

Whiskas natvoer is een zeer smakelijk natvoer en is geschikt voor katten van alle rassen en leeftijden. Er is keuze uit een breed assortiment aan heerlijke smaken in gelei en saus.
Lees meer ..
Kies snel uw categorie
Catmilk
Kitten
Adult
Senior
Economy pack

Catmilk

Whiskas Catmilk Multipack (3 x 200 ml)

Whiskas Catmilk Multipack

Whiskas Catmilk is een kattenmelk met een beperkte hoeveelheid lactose en is geschikt voor kittens vanaf 6 weken.

Veel katten zijn gek op melk, maar krijgen last van de lactose in koemelk, omdat zij moeilijk te verteren is. Deze kattenmelk bevat weinig lactose, is lichter verteerbaar en is daarom het gezonde alternatief voor uw kitten. Daarbij zijn alle gezonde voedingsstoffen nog aanwezig, zoals calcium en eiwit. En de smaak is onovertroffen. Whiskas Catmilk Multipack is een multipack van 3 flesjes, elk van 200 ml. De verpakking is goed hersluitbaar.

 • Speciale melk voor kittens vanaf 6 weken
 • Met gereduceerd lactosegehalte en dus lichter verteerbaar
 • Bevat nog alle gezonde voedingsstoffen zoals eiwitten, calcium en taurine
 • Hersluitbare verpakking verhoogt het gebruiksgemak en verbetert de houdbaarheid
 • Licht verteerbaar
 • Gereduceerd lactosegehalte
 • Met calcium en taurine
 • Verkrijgbaar in multipack van 3 flesjes van elk 200 ml.

Bij Brekz kunt u het beste Whiskas kattenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Whiskas Catmilk Multipack tegen de scherpste prijzen. Gemakkelijk en snel bezorgd tot aan uw voordeur!

De houdbaarheid van Whiskas catmilk staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Whiskas Catmilk Multipack

Dit product is alleen bedoeld als tijdelijke voeding of aanvullende voeding. Elk flesje is goed voor 6 dagelijkse maaltijden voor een kat van 4,5 kg. Volg de aanwijzingen van de verpakking op. Goed schudden voor gebruik. Bij voorkeur serveren op kamertemperatuur. Na opening 4 dagen houdbaar in de koelkast.

Ingrediënten Whiskas Catmilk Multipack

Melk, water, magere melk, moutextract, trinatriumfosfaat, plantaardige olie, guargom, vaste stoffen uit maïssiroop, lactose, taurine, carrageen, natriumcaseïnaat, mono en diclyceriden, dextrose, zout.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (min. 3,4%), ruw vet (min. 2,2%), ruwe vezels (max. 0,4%), vocht (max. 88%), calcium (min. 0,1%), lactose (max. 0,2%).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld brokjes voor uw kitten? Kijk dan eens bij Whiskas Kattenbrokjes Junior. Een overzicht van al onze voeding voor kittens vindt u op de pagina met Kittenvoer.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 2,99
per 2
€ 5,89
Per 3
€ 8,59

Kitten

Whiskas Pouch Junior in Gelei

Whiskas Pouch Junior in Gelei

Whiskas Pouch Junior in Gelei is een zeer compleet natvoer in gelei voor kittens en bevat diverse verschillende smaken. De voeding is met zorg bereid en bevat alle voedingsstoffen die uw kitten nodig heeft om gezond en onbezorgd op te groeien. Zo bevat Whiskas Pouch Junior in Gelei belangrijke vitaminen en mineralen die de weerstand van uw kat ondersteunen. Uw kat treft verder een maaltijd die rijk is aan calcium, wat helpt voor een stabiele botopbouw en sterke tanden. En dankzij geconcentreerde en licht verteerbare eiwitten krijgt uw kitten een gezonde groeicurve. De maaltijden komen in handige portiezakjes en in vier verschillende smaken, zodat u regelmatig kunt afwisselen. Een verpakking bevat kip, tonijn, zalm en rundvlees. Van elke smaak zijn er drie zakjes. 

Bij Brekz kunt u het lekkerste natvoer voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Wilt u dit product nog voordeliger kopen? Maak gebruik van de bulkvoorraden of koop het tijdens een van onze vele acties voor de scherpste prijs!

De houdbaarheid van Whiskas Pouch Junior in Gelei staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Ingrediënten Whiskas Pouch Junior in Gelei

Volw. Gewicht van de kat (kg) Aantal portiezakjes Combinatie zakjes + droogvoer
Dag Aantal zakjes per dag
< 3 2,5 1,5 / 1 + 25 gr
12 3 2 + 20 gr
14 3,5 2 + 30 gr

 

Ingrediënten Whiskas Pouch Junior in Gelei

Vlees en dierlijke bijproducten (o.a. gevogelte 4%), oliën en vetten, granen, mineralen, suiker.

Analytische bestandsdelen

Ruw eiwit (8%), ruw vet (6%), ruwe vezel (0,2%), ruwe as (1,6%), fosfor (0,22%), vocht (83,5%), kalium (0,3%).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine B1 (29 mg/kg), vitamine D3 (250 IU/kg), vitamine E (20 mg/kg), calciumjodaat watervrij (0,5 mg/kg), kopersulfaat-pentahydraat (10 mg/kg), ijzersulfaat-monohydraat (54 mg/kg), mangaan-2-sulfaat-monohydraat (10,1 mg/kg), zinksulfaat monohydraat (70,8 mg/kg).
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld voor uw volwassen kat? Kijk dan eens bij Whiskas Pouch 1+ Vis & Vlees in Gelei. Voor een overzicht van al ons natvoer voor de kat kijkt u op de merkenpagina.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk OP is OP
€ 4,09
4 doosjes
€ 15,95
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 4,49
Per 2 verpakkingen
€ 8,75
per 3 verpakkingen
€ 12,75

Adult

Whiskas Pouch 1+ Mix Selectie in Gelei

Whiskas Pouch 1+ Mix Selectie in Gelei

Whiskas Pouch 1+ Mix Selectie in Gelei is een multipack met vier verschillende soorten natvoer en is geschikt voor katten met een leeftijd vanaf 1 jaar. Het pakket bevat natvoer in gelei met de smaken: kip, rundvlees & erwtjes, tonijn en zalm & worteltjes. De smakelijke aanvullende voeding heeft een natuurlijk karakter en is daarom vrij van kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Het bevat een optimaal gehalte aan vitaminen en mineralen, voor een gezonde, vitale kat. Tevens is de voeding geschikt voor gesteriliseerde katten. 

 • Vier verschillende soorten smakelijk natvoer
 • Vrij van kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen
 • Bevat een optimaal gehalte aan vitaminen en mineralen, voor een gezonde kat
 • Ook geschikt voor gesteriliseerde katten
 

Bij Brekz kunt u het beste Whiskas kattenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Whiskas Pouch 1+ Mix Selectie in Geleii tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Whiskas Pouch 1+ Mix Selectie in Gelei staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Whiskas Pouch 1+ Mix Selectie in Gelei

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Gewicht van de kat (kg) Alleen maaltijdzakjes Maaltijdzakjes + droogvoer
Aantal Aantal + hoeveelheid
< 3 1 1/2 + 15 gr
4 2 1/2 2 + 15 gr
5 3 + droogvoer 2 + 25 gr


Ingrediënten Whiskas Pouch 1+ Mix Selectie in Gelei

Hier volgt de samenstelling van de verschillende smaken.

Whiskas Kip:
Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 4% kip), mineralen, suikers.

Whiskas rundvlees & erwtjes:
Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 4% rundvlees), groenten (waarvan 4% erwtjes), mineralen, suikers.

Whiskas tonijn:
Vlees en dierlijke bijproducten, vis- en bijproducten (waarvan 4% tonijn), mineralen, suikers.

Whiskas zalm & worteltjes:
Vlees en dierlijke bijproducten, groenten (waarvan 4% worteltjes), vis- en bijproducten (waarvan 4% zalm), mineralen, suikers.

Analytische bestanddelen Whiskas Pouch 1+ Mix Selectie in Gelei
Eiwit (8%), vetgehalte (4,7%), anorganische stoffen (1,8%), ruwe celstof (0,3%), vocht (84%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen Whiskas Pouch 1+ Mix Selectie in Gelei

Vitamine B₁: 28.6 mg, Vitamine D₃: 250 IE, Vitamine E: 19 mg, Watervrij calciumjodaat: 0.3 mg, Pentagehydrateerd kopersulfaat: 10 mg, Monogehydrateerd ijzersulfaat: 31.7 mg, Monogehydrateerd mangaansulfaat: 5.9 mg, Monogehydrateerd zinksulfaat: 41.8 mg Technologische additieven: Cassiagom: 2370 mg.
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld natvoer voor uw kitten? Kijk dan eens bij Whiskas Pouch Junior in Gelei. Een overzicht van al ons kattenvoer vindt u op de Merkenpagina.

Whiskas Pouch Vlees & Vis Selectie met Groenten in Gelei > Meer informatie
Verpakking Prijs
1 doosje
€ 4,95
2 doosjes
€ 9,49
4 doosjes
€ 18,25
Whiskas Pouch Visselectie in gelei OP is OP

Whiskas Pouch Visselectie in gelei 

Whiskas Pouch Visselectie in gelei is een multipack verrukkelijk nat kattenvoer. Iedere doos bevat drie zakjes in de smaken tonijn, zalm, koolvis en witvis. Om het feestmaal af te maken gaan de stukjes vis samen met een heerlijke gelei. Deze natvoeding bevat geen kunstmatige smaakstoffen en conserveermiddelen en heeft een hoog gehalte aan vitaminen en mineralen. De zakjes zijn handig gedoseerd zodat uw kat natuurlijk lekker kan genieten, maar wel met mate, zodat overgewicht wordt voorkomen. Alle voeding van Whiskas wordt ontwikkeld in samenwerking met voedingsdeskundigen en dierenartsen van WALTHAM om de beste kwaliteit te kunnen garanderen. Whiskas Pouch Visselectie in gelei is dus niet alleen een smaakvolle, maar ook zeker een gezonde keuze voor uw geliefde viervoeter. 

 • Een multipack nat kattenvoer in verschillende vissmaken
 • Voeding zonder kunstmatige smaakstoffen en conserveermiddelen
 • Bevat een hoog gehalte aan vitaminen en mineralen
 • Handig gedoseerd zodat uw kat met mate kan genieten
 • Ontwikkeld in samenwerking met voedingsdeskundigen en dierenartsen
   

Bij Brekz kunt u het beste kattenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Whiskas Pouch Visselectie in gelei tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Whiskas Pouch Visselectie in gelei staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Whiskas Pouch Visselectie in gelei

Zalm
Vlees en dierlijke bijproducten, vis- en bijproducten (waarvan 4% zalm), mineralen, suikers.

Tonijn
Vlees en dierlijke bijproducten, vis- en bijproducten (waarvan 4% tonijn), mineralen, suikers.

Koolvis
Vlees en dierlijke bijproducten, vis- en bijproducten (waarvan 4% koolvis), mineralen, suikers.

Witvis
Vlees en dierlijke bijproducten, vis- en bijproducten (waarvan 4% witvis), mineralen, suikers.
 

Voedingsadvies Whiskas Pouch Visselectie in gelei

Een kat van 4 kg mag 3 zakjes per dag. Gesteriliseerde katten en huiskatten mogen 2 zakjes per dag. Zorg altijd voor voldoende drinkwater voor uw kat. Bewaar de voeding op een droge plek en sluit de verpakking goed af. 
 

Op zoek naar een andere smaak?

Mocht u op zoek zijn naar een alternatief voor Whiskas Pouch Visselectie in gelei zou u bijvoorbeeld Whiskas Pouch Vleesselectie in Gelei kunnen proberen. Voor meer alternatieven kunt u de merkpagina Whiskas kattenvoer raadplegen.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 doosje
€ 4,09
4 doosjes
€ 15,95
8 doosjes
€ 29,95
Whiskas Pouch 1+ Casserole Classic Selectie in Gelei

Whiskas Pouch 1+ Casserole Classic Selectie in Gelei

Whiskas Pouch 1+ Casserole Classic Selectie in Gelei is een natvoeding met voor volwassen katten met malse en sappige stukjes vlees in een heerlijke gelei. Een doos bevat vier soorten voeding in de smaken rundvlees, kip, lam en gevogelte. De voeding bevat mineralen die zorgen voor gezonde urinewegen, zink voor een gezonde huid en glanzende vacht. Aan de voeding zijn geen kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen toegevoegd. 

 • Voor volwassen katten
 • Mals en sappig vlees
 • Vier smaken
 • Houdt urinewegen gezond
 • Houdt huid en vacht gezond
 • Bevat geen kleurstoffen
 • Bevat geen conserveringsmiddelen

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding van Whiskas eenvoudig en voordelig online bestellen. Koop bijvoorbeeld Whiskas Pouch 1+ Casserole Classic Selectie in Gelei en uw aankoop wordt razendsnel bezorgd!

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingsadvies Pouch 1+ Casserole Classic Selectie in Gelei

In onderstaande tabel ziet u hoeveel voeding uw kat per dag nodig heeft op basis van zijn lichaamsgewicht. Wij raden u aan te variëren met natte en droge voeding. Als u naar deze voeding overschakelt, doe het dan geleidelijk zodat uw kat eraan kan wennen. Pas de hoeveelheden aan de behoeften van uw kat aan en verdeel de voeding over meerdere maaltijden per dag. Zorg altijd voor schoon drinkwater bij het eten.

Lichaamsgewicht

Hoeveelheid voeding

3 kg

2,5 zakje of 2 zakjes en 15 gram droge brokjes

4 kg

3,5 zakje of 2,5 zakje en 15 gram droge brokjes

5 kg

4 zakjes of 3 zakjes en 15 gram droge brokjes

 

Ingrediënten Whiskas Pouch 1+ Casserole Classic Selectie in Gelei

Samenstelling
Met kip: vlees en dierlijke bijproducten (22%, waarvan 4% kip), plantaardige eiwitextracten, suikers en mineralen.
Met rund: vlees en dierlijke bijproducten (22%, waarvan 4% rund), plantaardige eiwitextracten, suikers en mineralen.
Met lam: vlees en dierlijke bijproducten (22%, waarvan 4% lam), plantaardige eiwitextracten, suikers en mineralen.
Met gevogelte: vlees en dierlijke bijproducten (22%, waarvan 4% gevogelte), plantaardige eiwitextracten, suikers en mineralen.

Analytische bestanddelen
Eiwit (12,5%), vetgehalte (2,5%), anorganische stof (0,2%), ruwe celstof (1,2%), vocht (83%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine B1 (29,4 mg/kg), vitamine D3 (250 IE/kg), vitamine E (19,6 mg/kg), watervrij calciumjodaat (0,44 mg/kg), pentagehydrateerd kopersulfaat (6 mg/kg), monogehydrateerd ijzersulfaat (46,67 mg/kg), monogehydrateerd mangaansulfaat (8,75 mg/kg), monogehydrateerd zinksulfaat (61,54 mg/kg),cassiagom (2800 mg/kg). 

Andere voeding van Whiskas?

De heerlijke natvoeding van Whiskas kunt u ook in diverse andere smaken bestellen. Zo verkopen wij ook Whiskas Pouch Visselectie in gelei met zalm, tonijn, koolvis en witvis. Of kies voor Whiskas Pouch 1+ Casserole Gevogelte Selectie in Gelei met kip, eend, gevogelte en kalkoen. Bekijk ook ons gehele aanbod aan natvoeding en bestel de lekkerste kattenvoeding snel online!

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 doosje
€ 5,49
2 doosjes
€ 10,79
4 doosjes
€ 20,95
Verpakking Prijs
1 doosje
€ 5,49
2 doosjes
€ 10,79
4 doosjes
€ 20,95
Verpakking Prijs
1 doosje
€ 5,49
2 doosjes
€ 10,79
4 doosjes
€ 20,95
Verpakking Prijs
1 doosje
€ 5,49
2 doosjes
€ 10,79
4 doosjes
€ 20,95
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 4,49
Per 2 verpakkingen
€ 8,75
per 3 verpakkingen
€ 12,75
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 4,49
Per 2 verpakkingen
€ 8,75
per 3 verpakkingen
€ 12,75
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 4,49
Per 2 verpakkingen
€ 8,75
per 3 verpakkingen
€ 12,75
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 2,49
per 3 verpakkingen
€ 6,95
Per 5 verpakkingen
€ 10,95
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 2,49
per 3 verpakkingen
€ 6,95
Per 5 verpakkingen
€ 10,95

Senior

Whiskas Pouch Senior 7+ Vlees Selectie in Saus OP is OP

Whiskas Pouch Senior 7+ Vlees Selectie in Saus

Ondanks dat uw kat al wat ouder is zit ze nog vol levenslust. Om uw oudere kat ondersteuning te bieden en te beschermen tegen ouderdomskwalen is het belangrijk om de juiste voeding aan te bieden. Whiskas Pouch Senior 7+ Vlees Selectie in Saus is een volledige voeding voor katten vanaf 7 jaar. De voeding is zo samengesteld dat het de vitale organen kan verzorgen. Zo kan uw kat een lang en gezond leven leiden. 

Whiskas Pouch Senior 7+ Vlees Selectie in Saus biedt ondersteuning aan de ogen, waardoor het zicht scherp blijft. Daarnaast zorgen Omega 3-vetzuren ervoor dat de vacht van uw kat er stralend uit zal zien. De voeding bevat dus alle stoffen die uw kat dagelijks nodig heeft. Bovendien heeft het een heerlijke vleessmaak en door de stukjes vlees in een heerlijke saus ook een aangename textuur. De verpakking bevat maaltijdzakjes in vier verschillende smaken, namelijk kip, lamsvlees, rundvlees en gevogelte. Uw kat zal hier zeker van kunnen genieten.

Dus bent u op zoek naar een smakelijke en gezonde maaltijd voor uw oudere kat? Koop dan nu Whiskas Pouch Senior 7+ Vlees Selectie in Saus goedkoop online op Brekz!

De houdbaarheid van Whiskas Pouch Senior 7+ Vlees Selectie in Saus staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze veelgestelde vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Whiskas Pouch Senior 7+ Vlees Selectie in Saus

Kip: vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 4% kip), granen, mineralen, suikers.

Rundvlees: vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 4% rundvlees), granen, mineralen, suikers.

Lamsvlees: vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 4% lamsvlees), granen, mineralen, suikers.

Gevogelte: vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 4% gevogelte), granen, mineralen, suikers.

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Voedingsadvies Whiskas Pouch Senior 7+ Vlees Selectie in Saus
Gewicht (kg) Hoeveelheid voeding  Hoeveelheid voeding
Alleen maaltijdzakjes Maaltijdzakjes + droogvoeding
<3 2 1,5 + 15 gram
<4 2,5 2 + 15 gram
<5 3 2 + 25 gram


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Whiskas Pouch Senior 7+ Vlees Selectie in Saus? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Whiskas kattenvoer op onze website. We beschikken over verschillende algemene producten voor volwassen en oudere katten in diverse smaken, bijvoorbeeld Whiskas Pouch Senior 7+ Vlees/Vis Selectie in Saus. U kunt met enige regelmaat afwisselen van smaak voor een gevarieerde maaltijd.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 doosje
€ 4,25
4 doosjes
€ 15,95
8 doosjes
€ 29,95
Verpakking Prijs
2 doosjes
€ 10,89
4 doosjes
€ 20,95
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 2,29
per 2
€ 4,49
Per 3
€ 6,59
Per 4
€ 8,69
Per 5
€ 10,79
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 4,49
Per 2 verpakkingen
€ 8,75
per 3 verpakkingen
€ 12,75
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 4,49
Per 2 verpakkingen
€ 8,75
per 3 verpakkingen
€ 12,75

Economy pack

Whiskas Multi Pack Adult Vleesselectie in saus (40 stuks) OP is OP

Whiskas Multi Pack Adult Vlees selectie in saus (40 stuks) 

Whiskas Multi Pack Adult Vlees selectie in saus (40 stuks) is een mixverpakking met heerlijk natvoer van vier verschillende smaken en is geschikt voor volwassen katten. De voordeelverpakking bevat natvoer met vlees in de smaken kip & erwten, rundvlees, lamsvlees met worteltjes en kalkoen. Dankzij de mixverpakking kunt u de smaken afwisselen en uw kat iedere dag een andere maaltijd voorzetten. De voeding bevat een optimaal gehalte aan vitaminen en mineralen voor iedere volwasen kat. Het natvoer bevat geen kunstmatige smaakstoffen en conserveermiddelen. Het voer is tevens geschikt voor gesteriliseerde katten.
De inhoud van dit product is: 40 x 100 gram.

 • Vier heerlijke smaken natvoer met vlees
 • Bevat de smaken kip & erwten, rundvlees, lamsvlees met worteltjes en kalkoen
 • Met een optimaal gehalte aan vitaminen en mineralen
 • Vrij van kunstmatige smaakstoffen en conserveermiddelen
 • Geschikt voor volwassen katten
 • Ook geschikt voor gesteriliseerde katten

 

Bij Brekz kunt u het beste Whiskas kattenvoer goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Whiskas Multi Pack Adult Vlees selectie in saus (40 stuks) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld gestoomde maaltijden met vis in gelei? Kijk dan eens bij onze Whiskas Pouch Gestoomd met Stukjes Vis in Gelei. Een overzicht van al ons Whiskas kattenvoer vindt u hier. 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 12,95
per 2
€ 24,95
Whiskas Multi Pack Adult Vlees selectie in saus (24 stuks) OP is OP
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 doosje
€ 11,49
2 doosjes
€ 21,95
4 doosjes
€ 39,95
Whiskas Multi Pack Senior 7+ Vis Selectie in Gelei (24 stuks) OP is OP

Whiskas Multi Pack Senior 7+ Vis Selectie in Gelei

Whiskas Multi Pack Senior 7+ Vis Selectie in Gelei is een natvoeding voor katten vanaf 7 jaar. De voeding bevat vier verschillende smaken vis: zalm, tonijn, koolvis en witvis. Door de grote hoeveelheid energie in de voeding blijft uw oudere kat in goede conditie. Daarnaast wordt de spijsvertering ondersteund door de goedverteerbare eiwitten. Omegavetzuren zorgen voor een gezonde huid en glanzende vacht en de vitaminen en mineralen in de voeding houden de botten en tanden gezond en zorgen voor een optimale weerstand.

 • Natvoeding
 • Voor katten vanaf 7 jaar
 • Vier vissmaken
 • Zorgt voor energie
 • Stimuleert spijsvertering
 • Houdt huid en vacht gezond
 • Houdt botten en tanden gezond
 • Zorgt voor goede weerstand

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding van Whiskas eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld Whiskas Multi Pack Senior 7+ Vis Selectie in Gelei en uw bestelling wordt snel bij u bezorgd!

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de aanbevolen hoeveelheid houdt. In geopende toestand is de voeding maximaal twee dagen houdbaar in de koelkast.

Voedingsadvies Whiskas Multi Pack Senior 7+ Vis Selectie in Gelei

In onderstaande tabel ziet u hoeveel voeding uw kat per dag nodig heeft op basis van zijn lichaamsgewicht. Wij raden u aan te variëren met natte en droge voeding. Als u naar deze voeding overschakelt, doe het dan geleidelijk zodat uw kat eraan kan wennen. Pas de hoeveelheden aan de behoeften van uw kat aan en verdeel de voeding over meerdere maaltijden per dag. Zorg altijd voor schoon drinkwater bij het eten.

Lichaamsgewicht

Hoeveelheid voeding

3 kg

2,5 zakje of 2 zakjes en 15 gram droge brokjes

4 kg

3,5 zakje of 2,5 zakje en 15 gram droge brokjes

5 kg

4 zakjes of 3 zakjes en 15 gram droge brokjes


Ingrediënten Whiskas Multi Pack Senior 7+ Vis Selectie in Gelei

Samenstelling
Vlees en dierlijke nevenprdoucten (o.a. 4% kip), mineraalstoffen, suiker.

Toegevoegde voedingsstoffen
vitamine B1 (28,5 mg/kg), vitamine E (19 mg/kg), calciumjodaat watervrij (0,3 mg/kg), ijzersulfaat-monohydraat (31,7 mg/kg), mangaan-(II)-sulfaat-monohydraat (5,9 mg/kg), zinksulfaat monohydraat (41,8 mg/kg). 

Andere voeding van Whiskas?

Bij ons kunt u deze voeding voor katten vanaf 7 jaar ook kopen met vlees en vis in gelei of met vlees en vis in saus. Bekijk ook ons gehele aanbod aan voeding voor oudere katten en bestel de beste voeding snel bij Brekz!

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 doosje
€ 11,49
2 doosjes
€ 21,95
4 doosjes
€ 39,95
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 14,95
Per 2 verpakkingen
€ 28,95
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 14,95
Per 2 verpakkingen
€ 28,95
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 11,49
Per 2 verpakkingen
€ 21,95
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 11,49
Per 2 verpakkingen
€ 21,95
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Whiskas natvoer assortiment

Whiskas natvoer is een zeer smakelijk natvoer en is geschikt voor katten van alle rassen en leeftijden. Bij Whiskas heeft u ruime keuze uit verschillende smaken en verpakkingen. Of u nu op zoek bent naar een voeding met vlees in gelei, vlees in saus of een voeding met vis. Ook is er rekening gehouden met de specifieke voedingsbehoefte van kittens en oudere katten. Om u de keuze wat makkelijker te maken vindt u hieronder een korte toelichting op ons assortiment Whiskas natvoer.

Whiskas catmilk

Whiskas catmilk is een kattenmelk voor kittens vanaf 6 weken. Kittens zijn gevoelig voor het hoge gehalte aan lactose in koemelk. Daarom is deze Whiskas catmilk voorzien van een laag lactose gehalte. Kijkt u eens bij onze Whiskas Catmilk Multipack voor meer informatie.

Adult

Adult natvoer van Whiskas is geschikt voor iedere volwassen kat. De voedingen zijn verpakt in handige pouches, die verkrijgbaar zijn op basis van gelei of saus. Een greep uit de producten.

 • Voor een serie Whiskas natvoer met vlees in saus vier verschillende smaken kunt u eens kijken bij onze Whiskas Pouch Vleesselectie in saus
 • Liever een natvoer met vis in gelei? Kijk eens bij de Whiskas Pouch Visselectie in gelei
 • Een selectie natvoer met vlees in gelei is bijvoorbeeld de Whiskas Pouch Vleesselectie in Gelei
 • Er is ook een serie van Whiskas natvoer met Casserole, zoals de Whiskas Pouch 1+ Casserole Vis in Gelei

Kitten

Omdat kittens een andere voedingsbehoefte hebben dan volwassen katten heeft Whiskas een speciale lijn ontwikkeld met voedingen voor kittens. Er is keuze uit natvoer in gelei en in saus.

 • Op zoek naar een natvoer in gelei? Dan is de Whiskas Pouch Junior in Gelei een geschikte keuze. Het pakket bevat de smaken kip, tonijn, zalm en rundvlees
 • Als u uw kitten liever een natvoer in saus voorzet kunt u terecht bij de Whiskas Pouch Junior in Saus. Het pakket is voorzien van de smaken kip, rundvlees, lamsvlees en konijn

Senior

De Senior voedingen van Whiskas helpen uw oudere kat (7+) om gezond oud te worden. Door behoud van het zicht te ondersteunen bijvoorbeeld. Maar ook door de gewrichten en de vacht gezond te houden. Whiskas natvoer voor de senior kat is er in verschillende smaken.

 • Is uw kat een liefhebber van zowel vlees als vis en bent u op zoek naar een natvoer in gelei? Dan is de Whiskas Pouch Senior 7+ Vis & Vlees in gelei de ideale keuze. Er is ook een variant met vlees en vis in saus verkrijgbaar
 • Voor liefhebbers van vlees in saus is er het Whiskas Pouch Senior 7+ Vlees Selectie in Saus
 • Er is ook een verpakking met diverse soorten gevogelte in het assortiment, het Whiskas Pouch Senior 7+ Casserole Gevogelte Selectie in Gelei

Economy Pack

Als uw kat eenmaal aan Whiskas natvoer is gewend eet hij voorlopig geen ander natvoer meer. Daarom kunt u in onze webshop voordeelverpakkingen krijgen, het Economy Pack. Kijk eens bij de volgende verpakkingen.

 • Een voordeelverpakking met vlees in saus en wel 40 pouches is het Whiskas Multi Pack Adult Vlees selectie in saus (40 stuks). Er is ook een verpakking met 24 stuks verkrijgbaar.
 • Fans van natvoer met vis kunnen bij de Whiskas Multi Pack Adult Vis selectie in gelei terecht
 • Speciaal voor uw senior kat is er een Multi Pack met vis in gelei verkrijgbaar met 24 stuks

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld natvoer van Pro Plan? Kijk dan eens bij ons Pro Plan nat kattenvoer.

Terug