4
4
4
4
4
(2)

Whiskas 1+ Casserole Mix Selectie in Gelei zakjes 85 gr

Product Information
12 x 85 gr
€ 7,75 (€ 7,60/kg)
€ 7,75 (€ 7,60/kg)
2 x (12 x 85 gram)
€ 15,25 (€ 7,48/kg)
€ 15,25 (€ 7,48/kg)
4 x (12 x 85 gram)
€ 30,25 (€ 7,41/kg)
Meest verkocht
€ 30,25 (€ 7,41/kg)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Whiskas Pouch 1+ Casserole Mix Selectie in Gelei is een multipack van vier verschillende soorten malse stukjes vlees en vis in een smakelijke gelei.

  • Voor gezonde urinewegen
  • Voor een gezonde huid en vacht
  • Geschikt voor volwassen katten

Meer informatie

Whiskas Pouch 1+ Casserole Mix Selectie in Gelei 

Whiskas Pouch 1+ Casserole Mix Selectie in Gelei bevat maaltijdzakjes natvoer van vier verschillende soorten sappige en malse stukjes vlees en vis, ingemaakt in een heerlijke gelei. Dit unieke product, geschikt voor uw volwassen kat heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

De stoomtechniek waarmee de voeding wordt bereid zorgt ervoor dat alle voedingsstoffen, oliën en vitaminen van de ingrediënten optimaal behouden blijven. Door het kopen van dit product zal uw huisdier dus alle essentiële stoffen binnenkrijgen die hij nodig heeft voor zijn ontwikkeling en voor een glanzende en gezonde huid en vacht. Het zal er ook voor zorgen dat uw kat keurig op gewicht blijft.

Een ander groot voordeel waarmee Whiskas Pouch 1+ Casserole Mix Selectie in Gelei zich onderscheidt van ander natvoer is de afwisseling. Dankzij de vier verschillende smaken zal uw kat niet iedere maaltijd weer hetzelfde product voorgeschoteld krijgen, maar kan hij rekenen op variatie. Dit zorgt ervoor dat uw kat een optimale eetlust behoudt en plezier beleeft aan elke maaltijd!

Whiskas Pouch 1+ Casserole Mix Selectie in Gelei is schoon, snel en makkelijk in gebruik. De maaltijden zijn afzonderlijk verpakt dus u hoeft slechts de verpakking open te maken, de inhoud in een voerbak te doen, het geheel vervolgens voor te schotelen aan uw viervoeter, en u bent klaar! Dankzij de afzonderlijke verpakking krijgt uw kat ook nog eens een nauwkeurig afgemeten hoeveelheid voer binnen die precies genoeg zal zijn en hoeft u geen overblijfselen in de koelkast te bewaren.

Voedingsadvies Whiskas Pouch 1+ Casserole Mix Selectie in Gelei

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Gewicht van de kat (kg) Alleen maaltijdzakjes Maaltijdzakjes + droogvoer
Aantal Aantal + hoeveelheid
< 3 1 1/2 + 15 gr
4 2 1/2 2 + 15 gr
5 3 + droogvoer 2 + 25 gr

 

Ingrediënten Whiskas Pouch 1+ Casserole Mix Selectie in Gelei

Met kip: vlees en dierlijke bijproducten (22%, waarvan 4% kip), plantaardige eiwitextracten, suikers, mineralen. Met zalm: vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, vis- en bijproducten (waarvan 4% zalm), suikers, mineralen. Met rund: vlees en dierlijke bijproducten (22%, waarvan 4% rund), plantaardige eiwitextracten, suikers, mineralen. Met tonijn: vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, vis- en bijproducten (waarvan 4% tonijn), suikers, mineralen.

Ander kattenvoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld natvoer voor uw kitten? Kijk dan eens bij Whiskas Pouch Junior in Gelei. Een overzicht van al ons kattenvoer vindt u op de Merkenpagina.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (2)
01-08-2022
1
2
3
4
5
Mon chat adore cette pâtée c’est la première fois que je commande ce produit . Je recommande.

Translate to English

29-05-2021
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
Mattie is er gek op

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.