Royal Canin Sphynx 33 kattenvoer

Royal Canin Sphynx 33 kattenvoer Vergroten
 • Verpakking
 • Aantal
 •  
 • 10 kg
 • € 57.95 (€ 5.80/kg)
 •  
 • 2 x 10 kg
 • € 109.95 (€ 5.50/kg) Meest verkocht
 •  

Royal Canin Sphynx 33 kattenvoer is kattenvoeding voor Sphynx katten vanaf 1 jaar. Royal Canin Sphynx 33 kattenvoer zorgt voor:

 • Bescherming van de opperhuid
 • Een hoge energetische waarde

Meer details

Royal Canin Sphynx 33 kattenvoer

Royal Canin Sphynx 33 kattenvoer is voer dat is aangepast aan de behoefte van uw Sphynx kat. De kat heeft geen haren waardoor zijn vacht wel wat extra bescherming kan gebruiken. Daarnaast heeft de Sphynx ook een gevoelige spijsvertering. De smalle bek zorgt ervoor dat de kat soms lastig brokjes op kan pakken. Een van de meest gehoorde klachten over de Sphynx is het zwakke hart. De voeding van het dier dient daarom aangepast te zijn om hartkwalen te voorkomen. U kunt bij ons online gemakkelijk voer kopen in een grote verpakking.

De brokken van  Royal Canin Sphynx 33 kattenvoer hebben een unieke vorm waarmee het kauwen van de kat gestimuleerd wordt. Hierdoor wordt de mond- en gebitshygiëne verbeterd. Daarnaast zorgt het kauwen ervoor dat de voedingsopname van de kat wordt vertraagd. Een langzamere voedingsopname heeft als gevolg dat de spijsvertering van de kat verbeterd wordt. Een verbeterde spijsvertering zorgt ervoor dat de kat minder ontlasting heeft.Het voer zorgt er tevens voor dat het hart van de kat sterk blijft. Door de opname van deze voeding wordt de hartspier van de kat versterkt waardoor de kat minder kans heeft op hartkwalen.

De houdbaarheid van Royal Canin Sphynx kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Ingrediënten Royal Canin Sphynx 33 kattenvoer

Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, dierlijke vetten, rijst, isolaat van plantaardige eiwitten*, maïs, plantaardige vezels, gedehydreerd varkenseiwit*, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, tarwe, maïsgluten, bietenpulp, mineralen, gist, visolie, tomaat (bron van lycopeen), sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), bernagieolie, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).

 

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A: 29800 IE, Vitamine D3: 800 IE, E1  (IJzer): 38 mg, E2 (Jodium): 3,8 mg, E4 (Koper): 5 mg, E5 (Mangaan): 50 mg, E6 (Zink): 149 mg, E8 (Selenium): 0,08 mg,  L-carnitine: 50 mg, Taurine: 2,9 g - Conserveermiddelen – Antioxidanten.

 

Voedingsadvies

De hoeveelheid voeding die u uw Sphynx kat geeft hangt af van zijn energiebehoefte. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Energiebehoefte Laag Middel Hoog
Gewicht      
2kg   42 gram 56 gram
3kg   56 gram 75 gram
4kg 60 gram 69 gram 92 gram
5kg 70 gram 81 gram  
6kg 79 gram    


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Ander merk?

Bent u in plaats van Royal Canin Sphynx 33 kattenvoer op zoek naar ander droog kattenvoer voor uw kat kijk dan bij al onze merken droog kattenvoer! Voor voer tegen overgewicht kunt u kijken naar Royal Canin Light Weight Care kattenvoer en voor uw kat met een gevoelige huid is Royal Canin Hair & Skin Care kattenvoer geschikt. U kunt daarnaast ook kijken naar voer voor andere rassen.
 

Geen klantbeoordelingen voor dit specifieke product tot nu toe

Deel uw ervaringenZoeken
Op werkdagen voor 14.00 besteld, dezelfde dag verstuurd!