terug
Royal Canin kattenvoer

Royal Canin kattenvoer

Royal Canin kattenvoer is hoogwaardig voer voor katten in elke levensfase. Royal Canin heeft naast gewoon kattenvoer ook speciale dieetvoeding voor katten met gezondheidsproblemen.
Lees meer ..
Royal Canin kattenvoer

Royal Canin kattenvoer

Royal Canin kattenvoer is een hoogwaardige voeding voor katten van alle leeftijden en rassen. Sinds 1968 doet Royal Canin al onderzoek naar de unieke gezondheidskenmerken van katten. Zo leerden ze dat een kleine aanpassing in voedingsstoffen al een groot verschil voor de gezondheid van de kat kan opleveren. Het assortiment van Royal Canin is gemaakt met enkel hoogwaardige ingrediënten. Ieder recept is samengesteld om een perfect niveau van natuurlijke antioxidanten, vitaminen, vezels, prebiotica en mineralen te leveren. Royal Canin levert kattenvoeding van het hoogste niveau en voorziet in alle gezondheidsbehoeften van uw kat.

Het assortiment van Royal Canin kattenvoer is zeer divers. Het merk houdt rekening met de verschillen tussen katten, zoals leeftijd, ras, levensstijl of gezondheid. Het kattenvoer kan in twee categorieën onderverdeeld worden, namelijk dierenartsvoeding en reguliere voeding. Dierenartsvoeding is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen om aan te sluiten bij de specifieke behoeften van een zieke of herstellende kat. De Expert voeding en Veterinary voeding geeft u alleen in overleg met een dierenarts. De reguliere voeding bestaat uit verschillende soorten droogvoer en zijn afgestemd op de leeftijd, levensstijl of het ras van uw kat. Deze voeding kunt u ook zonder dierenartsoverleg geven aan uw kat.

Bij Brekz kunt u Royal Canin kattenvoer snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel Royal Canin voor de kat tegen de scherpste prijzen!

Voordelen Royal Canin kattenvoer

  • Recepten samengesteld door jarenlange wetenschappelijke onderzoeken

  • Gebalanceerde voeding met alle nodige voedingsstoffen

  • Verkrijgbaar voor katten van alle leeftijden, rassen en levensstijlen

  • Gemaakt met hoogwaardige ingrediënten

  • Goed te combineren met Royal Canin natvoer voor katten

  • Regelmatig scherpe aanbiedingen bij Brekz

Assortiment Royal Canin kattenvoer

Royal Canin heeft een uitgebreid assortiment in kattenvoeding. Bij het maken van een keuze kijkt u goed naar de leeftijd, levensstijl of het ras van uw kat.

Speciaalvoer: De speciale voedingen van Royal Canin hebben aangepaste recepten om katten die ondersteuning kunnen gebruiken op een bepaald vlak te helpen. De voeding kan zonder advies van de dierenarts gegeven worden. Mocht u toch merken dat problemen erger worden of aanhouden, raden wij aan wel een bezoek te brengen aan de dierenarts. Gezondheidsrisico's waar Royal Canin speciaalvoer voor te koop is zijn; blaasproblemen, spijsverteringsproblemen, haarballen, huid- en vachtproblemen, gebrek aan eetlust en gebitsverzorging.

Rassen: Elk ras komt met zijn eigen specifieke voedingsbehoeften. Een Sphynx heeft andere behoeften dan een Ragdoll, en een Siamees heeft niet de zelfde behoeften als een Noorse Boskat. Naast deze kattenrassen is er ook kattenvoer voor Perzische katten, de Maine Coon en de Britse korthaar. Ontdek hoe u met speciaal afgestemd voer een verschil kunt maken in het welzijn van uw kat.

Kitten: Voor kittens zijn er speciale kittenvoedingen. Deze voedingen zijn speciaal afgestemd op een opgroeiend katje. Het formaat van de brokjes is aangepast en de receptuur is aangepast om te ondersteunen bij het volgroeien van het skelet en een gezonde spijsvertering. Daarnaast biedt deze speciale voeding ondersteuning aan het immuunsysteem. De kittenvoeding is er als kittenmelk voor de allerkleinsten, gewoon kittenvoer, voor bepaalde rassen en voor jonge katten die voor hun eerste levensjaar gesteriliseerd zijn.

Senior: Oudere katten hebben vaak baat bij een voeding die de spijsvertering extra ondersteuning geeft. Ook hebben oudere katten vaak een verminderde energiebehoefte. De organen en het skelet krijgen met speciaal senior voer extra aandacht om zo lang mogelijk gezond te blijven. De brokjes zijn doorgaans ook anders van structuur om het gebit tegemoet te komen. De senior brokjes van Royal Canin zijn voor katten vanaf 12 jaar en stimuleren uw kat goed te blijven eten.

Fit / Light: De light kattenbrokjes zijn speciaal voor katten met overgewicht of die de neiging hebben snel dik te worden. De brokjes helpen hongergevoel verminderen en behouden de spiermassa tijdens het afvallen. Fit brokjes zijn een smakelijke voeding voor fitte, gezonde katten. Ze ondersteunen de weerstand en helpen een gezond gewicht te behouden. Ook draagt deze variant bij aan het verminderen van haarballen. 

Sterilised: Gesteriliseerde katten hebben vaak de neiging makkelijk overgewicht te krijgen. De voedingen speciaal voor gesteriliseerde katten hebben een aangepast vetgehalte en een lagere energiegehalte. Daarnaast draagt het voer bij aan het behoud van gezonde urinewegen en de kwaliteit van de spiermassa van uw kat.

Indoor / Outdoor: Royal Canin heeft voer speciaal voor katten die uitsluitend binnen leven. Dit voer ondersteunt de vitaliteit van uw kat. Buitenkatten verrijken hun dieet met jagen in het wild. Binnenkatten hebben deze optie niet en zijn voor het binnenkrijgen van alle benodigde voedingsstoffen afhankelijk van hun voer. Voor langharige katten is er een variant die haarballen vermindert en bijdraagt aan een gezonde mooie vacht. Er is ook een variant die de geur van ontlasting vermindert. Voor katten die hun tijd vooral buiten spenderen, is er tevens een aparte variant. Deze katten zijn vaak flink actief en hebben een verhoogde energiebehoefte. Zij krijgen daarnaast extra ondersteuning voor hun gewrichten en urinewegen. De voeding voor buitenkatten is er voor volwassen katten en katten vanaf 7 jaar.

Royal Canin goedkoop bij Brekz

Bij Brekz kunt u tot wel 40% besparen bij het bestellen van Royal Canin kattenvoer. Daarnaast krijgt u vanaf € 39 altijd een gratis verzending!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.