Beloningssnacks

Beloningssnacks voor de hond zijn gezonde en lekkere tussendoortjes die je aan je hond kunt geven om hem te belonen voor bijvoorbeeld een flinke wandeling of na het spelen. Bij Brekz verkopen wij allerlei verschillende soorten beloningssnacks van diverse merken.
Lees meer ..
Kauwproducten
Biscuits
Jumbone
Renske
Sticks en Strips
Soopa
Pedigree
Acana
Dental
Overige

Kauwproducten

Biscuits

Jumbone

Renske

Sticks en Strips

Soopa

Pedigree

Acana

Dental

Overige

Kauwproducten

Jerkeys Lam & Rijst voor de hond

Jerkeys Lam & Rijst voor de hond

Jerkeys Lam & Rijst voor de hond is een heerlijke snack met lam en rijst en is geschikt voor iedere hond. Deze smakelijke snack bevat lam en rijst en komt in de vorm van handige sticks. Zo kunt u ze eenvoudig doseren en zijn ze ook ideaal om te gebruiken tijdens de training. Behalve dat ze heel lekker zijn, bevatten ze ook diverse gezonde voedingsstoffen. De Jerkeys Lam & Rijst voor de hond zijn geschikt voor iedere hond.

 • Heerlijke snack op basis van lam en rijst
 • Komt in de vorm van handige sticks
 • Ook ideaal als snack tijdens de training
 • Geschikt voor iedere hond

 

Bij Brekz kunt u de beste hondenkoekjes goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Jerkeys Lam & Rijst voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Jerkeys Lam & Rijst voor de hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld strips met kip voor uw hond? Kijk dan eens bij onze Jerkeys Kip voor de hond. Een overzicht van al onze Hondenkoekjes vindt u hier. 

Brekz
https://www.brekz.be/21343-home_default/yerkeys-lam-rijst.jpg
1.95 2019/01/01
Perfecte traktatie voor de hondjes. Onze 3 zijn er dol op
De honden vinden het geweldig En ik de prijs
Rinus onze hond is er helemaal gek van.
Mijn Max vindt ze verrukkelijk lekker!
een heerlijke snack voor de hond; kan deze iedere hondenbezitter aanraden
Onze hond vindt het lekker, makkelijk in stukjes te breken. Handig als beloning
Snelle levering en goed product de hond is er dol op
Het product is goed verpakt en ook zacht, dus vers. De honden zijn er dol op. Ook goed betaalbaar dat is mooi meegenomen.
Mijn hond, 'n Berner Sennen, doet het prima op deze brok. Mooi, glanzende vacht en prima ontlasting.
1798
1032
> Meer informatie
Verpakking Prijs
200 gram
€ 1,95
Jerkeys Kip voor de hond

Jerkeys Kip voor de hond

Jerkeys Kip voor de hond is een heerlijke traktatie met kip en is geschikt voor iedere hond. Deze heerlijke snack met kip is een niet te weerstaan tussendoortje of beloning voor goede prestaties. Dankzij de strips is hij gemakkelijk te doseren en goed te gebruiken tijdens de training. De Jerkeys Kip voor de hond is geschikt voor iedere hond.

 • Heerlijke traktatie voor de hond
 • In de vorm van handige strips
 • Ideaal als tussendoortje of voor tijdens de training
 • Geschikt voor iedere hond
   

Bij Brekz kunt u de beste hondenkoekjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Jerkeys Kip voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Jerkeys Kip voor de hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Yerkeys snack met lam en rijst? Kijk dan eens bij onze Jerkeys Lam & Rijst voor de hond. Een overzicht van al onze Hondenkoekjes vindt u hier.

Brekz
https://www.brekz.be/21342-home_default/yerkeys-kip.jpg
1.95 2019/01/01
Hond is er gek op
Mmmmmmmmmmmmm, lekker, al onze lusten dat
Onze honden zijn er gek op, voor hen is alles met gevogelte gewoon TOPPIE
De hond is er verzot op. Absoluut niet duus en zij is er blij mee.
Heel goed al de producten dat ik bij jullie al heb aangekocht kan ik zeker niet klagen.Ook de leveringen zijn correct van groot belang dat je daar kan op rekenen. Koerierdienst die langs komt ook altijd correct vind ik ook van belang want die mensen staan ook onder druk voor alles op tijd te leveren
De honden vinden het heerlijk! Het is ook gemakkelijk in kleine stukjes te breken om te gebruiken als beloningssnack.
Onze hond vind het lekker en dat is tenslotte de bedoeling
Onze viervoetige vriend is gek op de jerkeys maar ik vind ze persoonlijk nogal klein. Voordien at hij zo van die kippenreepjes die nog wat op vlees gelijken en daar knabbelde hij toch iets langer aan dan aan deze. Maar hij eet ze wel even graag. Levering was ook netjes op tijd. Zeker oké voor ons, wij zullen nog met brekz werken.
top product mijn honden zijn er gek op
Ik gebruik het om m'n horde pekingneesjes te belonen, ze vinden het lekker, tis zacht en makkelijk in kleinere stukjes te breken.
Goed product mijn hond is er gek op
Prima aanbod aan diversiteit en overige dier benodigdheden. Zeer tevreden tegen een scherpe prijs en snelle levering. Altijd in combinatie met de hondenbrokken, iets lekkers voor onze hondjes.
1799
1033
> Meer informatie
Jerkeys Kip voor de hond 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
200 gram
€ 1,95
Royal Canin Energy Energiesnack voor honden

Royal Canin Energy energiesnack voor honden

Royal Canin Energy snack voor honden is een energierijke beloning, speciaal ontwikkeld voor volwassen sport- en werkhonden van alle rassen en leeftijden. Voor honden die zeer actief zijn, bijvoorbeeld vanwege een training of werk heeft Royal Canin een speciale beloning ontwikkeld. Dit energierijke trainingsbrokje zit niet alleen boordevol energie, maar helpt ook de weefsels en cellen te beschermen en behouden tijdens het bewegen. Zo presteert uw hond nog beter en weet hij sneller te herstellen na de activiteit.

 • Speciaal ontwikkeld voor sportieve- en werkhonden
 • Boordevol energie, voor nog betere prestaties
 • Helpt cellen en weefsels beschermen tijdens activiteit
 • Bevordert het herstel na activiteiten
 • Geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden

Bij Brekz kunt u het beste Royal Canin hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu het Royal Canin Energy Energiesnack voor honden voor honden tegen de scherpste prijzen te kopen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Royal Canin Energy Energiesnack voor honden staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Royal Canin Energy Energiesnack voor honden

Rijst, dierlijke vetten, plantaardige oliën, tarwegluten*, isolaat van plantaardige eiwitten, gedehydreerd gevogeltevlees, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, plantaardige vezels, visolie, mineralen, Fructo-Oligo-Sacchariden, extracten uit druiven (bron van polyfenolen)

*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (27%), ruw vet (36%), ruwe as (3,5%), vocht (7%), mineralen (3,6%), ruwe celstof (2%), polyfenolen (150 mg/kg).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (26.600 IE/kg), vitamine D3 (1.400 IE/kg), vitamine E (1.400 mg/kg), vitamine C (1.600 mg/kg), antioxidanten.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een andere Royal Canin trainingssnack? Kijk dan eens bij onze Royal Canin Educ Trainingssnack voor honden. Een overzicht van al ons Royal Canin hondenvoer vindt u hier. 

https://www.brekz.be/24362-home_default/royal-canin-energy-trainingsbrokje-voor-honden.jpg
1.19 2019/01/01
Zeer goede beloningsnack voor op wandeling.
Zeer goede service , had iets te kort gekregen met één email opgelost .
Fijne brokjes om de hond tussendoor meer energie te geven.
Makkelijk mee te nemen zakjes voor onderweg om de hond bij hoge inspanning wat extra energie te geven. Ik gebruik het als boost niet als beloningskoekjes.
25783
14090
> Meer informatie
Verpakking Prijs
50 gram
€ 1,19
Per 5
€ 5,59
Per 10
€ 9,95
Cerea Mini voor de hond

Cerea Mini voor de hond 

Cerea Mini voor de hond zijn kleine sticks waar uw hond op kan kauwen. Het zijn snacks met verschillende vormpjes die allemaal hetzelfde formaat hebben. Wel hebben ze verschillende kleuren. Ze zijn klein (12,5 cm) en daardoor geschikt voor alle rassen honden, ook de kleinste soorten. De sticks zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Deze ingrediënten zijn allemaal vegetarisch. Er zijn ook slechts natuurlijke smaak- en kleurstoffen aan toegevoegd. De Cerea Mini voor de hond hebben een gebitsverzorgende werking.

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt, ten gevolge van kauwen op kauwmateriaal. Wij adviseren u altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.

Bij Brekz kunt u de beste *categorie* voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu *Keyword* tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Cerea Mini voor de hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Cerea Mini voor de hond

Tarwezetmeel, plantaardige vezels, glycerine, lecithine, natuurlijke smaak- en kleurstoffen

Analytische bestanddelen
Ruwe celstof 11.1%, vocht 7.1%, ruw vet 2.9%, ruw eiwit 1.6%, ruwe as 0.7%

Andere snacks voor uw hond?

Bent u niet op zoek naar kleine snacks, maar naar tussendoortjes waar uw hond lang mee doet? Bekijk dan ons Kauwproducten assortiment. Hier verkopen we onder andere de Buffelhuid Botten Geperst (32 cm) voor de hond.
Cerea
https://www.brekz.be/26416-home_default/cerea-mini.jpg
0.39 2019/01/01
Mijn hond heeft op deze snack geen allergische reactie gehad eindelijk iets gevonden als beloning.
Demi, ons hondje, vind deze staafjes heerlijk!!
Onze hond vind ze heerlijk en hij moet ook nog moeite ervoor doen om ze te breken dus super voor zijn tanden. Zeker een aanrader
De hondjes vinden ze heerlijk
Goed product, honden zijn er gek op
1836
1060
> Meer informatie
Cerea Mini voor de hond 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 0,39
Per 10
€ 3,49
Cerea Medium voor de hond

Cerea Medium voor de hond

De Cerea Medium voor de hond zijn heerlijke kauwsticks. De snacks zijn 100% natuurlijk en geheel plantaardig, dus uitermate geschikt voor honden met een overgevoeligheid voor dierlijke eiwitten. De plantaardige snack heeft een hoog vezelgehalte. Dit stimuleert de spijsvertering. Door het kauwen vermindert de snack tandplak en wordt het ontstaan van nieuw tandplak beperkt. Daarnaast stimuleert de snack een frisse adem en een sterk gebit. De kauwstick is vezelrijk en draagt bij aan een gezond gebit bij uw hond.

Deze kauwstaven zijn beschikbaar in de kleuren groen, rood, bruin en wit en worden per stuk geleverd. Deze medium variant is 18 cm lang. De kluif wordt in Nederland geproduceerd en bevat geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Met deze kauwsticks kunt u uw hond op een verantwoorde manier verwennen met een smakelijk tussendoortje!

 • Lekker kauwstaafje voor de hond
 • 100% natuurlijk
 • Geen dierlijke ingrediënten
 • Voor een gezond gebit
 • Stimuleert de spijsvertering
 • Geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen
   

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren u om altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.
Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal.

Bij Brekz kunt u de beste snacks voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Cerea Medium voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Cerea Medium voor de hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Koel en droog bewaren.
 

Voedingsadvies Cerea Medium voor de hond 

Cerea Medium voor de hond is een aanvullende voeding. Pas de hoofdmaaltijd hier overeenkomstig op aan. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Cerea Medium voor de hond

Tarwezetmeel, glycerine, plantaardige vezels, lecithine, natuurlijke kleur- en smaakstoffen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (1.6%), Ruw vet (2.9%), Ruwe celstof (11.1%), Ruwe as (0.7%), Vocht (7.1%). 
 

Andere hondensnack?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Cerea Medium voor de hond? Bekijk dan eens ons totaalaanbod kauwproducten voor de hond. Hier vindt u onder andere de Dentastix Medium hondensnack 10-25 kg en de Pedigree Medium Jumbone KIP. Er zit vast een smakelijke hondensnack voor uw huisdier tussen!

Cerea
https://www.brekz.be/26418-home_default/cerea-medium.jpg
0.99 2019/01/01
Zara, onze hond vindt ze heerlijk!
verpakking was goed, kwaliteit is prima mijn hond is er dol op, klein minpunt ik had er 50 besteld en er zaten er 49 in is denk ik een volle doos.
mijn hond mag geen vlees en eiwitten en dit is vegetarisch dus ze mag dit heerlijk opsnoepen en is heel goed voor haar tanden.
Prima product.De honden vinden het lekker!!
Onze hond is er gek van. Elke dag komt hij er naar vragen
Ben heel content bij brekz
Valt goed in de smaak bij de twee honden
1838
1061
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 0,99
Per 5
€ 4,49
Cerea Large voor de hond

Cerea Large voor de hond

Cerea Large voor de hond zijn heerlijke kauwsticks en zijn geschikt voor alle soorten honden. Dankzij het plantaardige karakter van de snacks zijn zij uitermate geschikt voor honden met een overgevoeligheid voor dierlijke eiwitten. De ingrediënten zijn puur natuurlijk en hebben een gebitsverzorgende werking. Hierdoor is Cerea Large de gezonde traktatie voor alle speciale momenten. 

De afmetingen van de sticks zijn allemaal gelijk en hebben een lengte van 26,5 cm.

Bij Brekz kunt u de lekkerste kauwproducten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Cerea Large voor de hond tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Cerea Large voor de hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren U altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.
Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal.
 

Ingrediënten Cerea Large voor de hond

Tarwezetmeel, plantaardige vezels, glycerine, lecithine, natuurlijke smaak- en kleurstoffen.

Analytische bestanddelen
Ruwe celstof (11,1%), vocht (7,1%), ruw vet (2,9%), ruw eiwit (1,6%), ruwe as (0,7%). 

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren u altijd toezicht te houden terwijl uw hond kluift.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een sticks voor uw hond? Kijk dan eens bij Dentastix Large hondensnack vanaf 25 kg. Een overzicht van al onze kauwproducten vindt u hier.

Cerea
https://www.brekz.be/26417-home_default/cerea-large.jpg
1.49 2019/01/01
Goed product. Hond met allergie en ze vind dit lekker en dit mag ze
Onze hond is er dol op. Hij zondert zich af om ongestoord te knabbelen. Hij houdt niet eerder op dan dat alles op is. Top product.
Fijne grote gezonde dentastick voor de hond
1840
1062
> Meer informatie
Cerea Large voor de hond 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 1,49
Per 3
€ 4,25
Munchy Rood voor de hond

Munchy Rood voor de hond

Munchy Rood voor de hond zijn voordelige snacks voor de hond. Ze zijn gemaakt van een topkwaliteit buffelhuid. Deze tussendoortjes staan vooral bekend om hun hoge eiwitgehalte. Eiwitten zijn goed voor de opbouw en het onderhoud van spieren. De Munchy Roods hebben een stevige textuur en gaan daarom lang mee. Daarnaast verzorgen ze het gebit en maken deze sterker. Uw hond zal zich lang kunnen vermaken met dit duurzame en gezonde tussendoortje! De sticks zijn gemakkelijk te breken en kunnen dus in verschillende porties verdeeld worden. Ze zijn geschikt als beloning voor ieder soort hond.

Let op: het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letstel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal. Wij adviseren u altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij een kauwsnack eet.

 • Voordelige snack of beloning voor ieder soort hond
 • Gemaakt van buffelhuid van een goede kwaliteit
 • Met veel eiwitten, wat goed is voor de spieren
 • Stevige textuur, waardoor ze duurzaam zijn
 • Verzorgen het gebit
 • Voor langdurig kauwplezier
   

Bij Brekz kunt u de beste snacks voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Munchy Rood voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Munchy Rood voor de hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Munchy Rood voor de hond

Ongelooide runderhuid (90,0%), zetmeel op basis van rijst (10,0%)

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (70,0%), vocht (15,0%), ruw vet (2,0%), ruwe vezel (0,5%)
 

Andere hondensnack?

Bent u op naar en grotere snack voor uw hond? Bekijk dan ons Kauwproducten assortiment voor honden. Hier verkopen we onder andere de Farm Food Deerhide Bright. Deze verkopen we in verschillende maten. De kleinste maat is S en de grootste maat is XXL.

Munchy
https://www.brekz.be/1417-home_default/munchy-rood.jpg
5.75 2019/01/01
Prima staafjes meebesteld met de gebruikelijke brokken . Die ik ook altijd hier bestel
Prima beloning. Mijn hond is er gek op.
de produkten van Brekz bestel ik al jaren. Dat gaat snel en efficiënt. alleen het laatste jaar zijn er wat problemen bij DPD, waardoor de bestelling niet direct wordt bezorgd helaas.
Goed product goed verpakt. Prima
3501
1066
Munchy Rood > Meer informatie
Munchy Rood voor de hond 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
100 staafjes
€ 2,99
2 x 100 staafjes
€ 5,75
3 x 100 staafjes
€ 7,99
Biofood Vistruffel Zalm voor de hond

Biofood Vistruffel Zalm voor de hond

Biofood Vistruffel Zalm voor de hond is een delicatesse voor honden van alle leeftijden en rassen. De truffels bevatten gezonde omegavetzuren uit zalm en schapenvet en diverse gezonde eiwitten en vitaminen die zorgen voor een gezonde huid en vacht, een goedwerkend hart en gezonde bloedvaten, een optimale spijsvertering en soepele gewrichten.

 • Delicatesse 
 • Voor alle rassen en leeftijden
 • Met omegavetzuren
 • Houdt huid en vacht gezond
 • Zorgt voor hart en bloedvaten
 • Verbetert spijsvertering
 • Houdt gewrichten soepel

Bij Brekz kunt u diverse soorten snacks van Biofood eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld Biofood Vistruffel Zalm voor de hond en uw aankoop wordt razendsnel bezorgd!

De houdbaarheid van de snack staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan het voedingsadvies houdt.

Voedingsadvies Biofood Vistruffel Zalm voor de hond

Geef uw hond 1 truffel per 10 kg.

Ingrediënten Biofood Vistruffel Zalm voor de hond 

Samenstelling
Zalmmeel (39%), schapenvet (50%), zalmolie (7%), souplesse (4%: chondroïtine, glucosamine en natuurkruiden).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (27,2%), ruw vet (59%), ruwe celstof (5,8%), ruwe as (5,4%) en vocht (0,4%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Omega-3-vetzuren (37 g/kg), omega-6-vetzuren (36 g/kg), vitamine A (27.700 IE/kg) en vitamine D3 (<200 IE/kg).

Andere snack van Biofood?

U kunt ook kiezen voor Biofood Schapenvet Maxi Bonbons met pens voor gezonde darmen, huid en vacht of Biofood 3-in-1 koekjes voor de hond voor honden met spijsverteringsproblemen. Bekijk hier ook ons gehele aanbod aan Biofoodsnacks. 

https://www.brekz.be/26702-home_default/biofood-vistruffel-zalm-voor-de-hond.jpg
7.49 2019/01/01
29874
14897
> Meer informatie
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 7,49
Royal Canin Educ Trainingssnack voor honden

Royal Canin Educ Trainingssnack voor honden

Als u uw hond wilt belonen kunt u dat het best doen met een gezond en verantwoord tussendoortje dat hier speciaal voor ontwikkeld is. De Royal Canin Educ Trainingssnack voor honden is een lekkere en gezonde beloningsbrokje voor puppy's vanaf 2 maanden en volwassen honden. De snack bevat minder dan drie kilocalorieën per stuk en heeft een laag vetgehalte. Hierdoor blijft uw hond op een ideaal gewicht. De speciale samenstelling helpt gezonde cellen en weefsels te beschermen.

Het koekje is zeer goed verteerbaar en helpt bij het ondersteunen van goede darmflora. Deze snack bevat veel vitamine C en vitamine E, wat bijdraagt aan een optimale gezondheid. Dankzij het kleine formaat van de koekjes kunt u ze gemakkelijk als beloning of tussendoortje aan uw hond geven. Dit maakt deze koekjes ideaal voor de training van uw hond.

 • Weinig calorieën en laag vetgehalte
 • Ter bescherming van gezonde cellen en weefsels
 • Ondersteunt de darmflora
 • Zeer goed verteerbaar en erg smakelijk
 • Klein formaat dus ideaal voor tijdens de training

Bij Brekz kunt u de beste snacks voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Educ Trainingssnack voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
   

Voedingsadvies Royal Canin Educ Trainingssnack voor honden

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Pas eventueel de hoeveelheid hoofdvoeding aan. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingsadvies Royal Canin Educ Trainingssnack voor honden

Gewicht van de hond (kg) Hoeveelheid voeding
Aantal koekjes
<10 10
10-25 20
25-45 30
>45 40

  

Ingrediënten Royal Canin Educ Trainingssnack voor honden

Tapioca, tarwebindmiddel*, tarwemeel, lignocellulose, dierlijk eiwit (gehydrolyseerd), mineralen.
*L.I.P = geselecteerde, licht verteerbare proteïne met hoge biologische waarde.

Analytische bestanddelen
Eiwit (20%), vet (1%), ruwe celstof (1,9%), vocht (15%), mineralen (2,3%), vezels (4,7%), zetmeel (59,8%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine C (200 mg/kg), Vitamine E (500 mg/kg), antioxidanten.

  
Andere hondensnack?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Royal Canin Educ Trainingssnack voor honden? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Royal Canin hondenvoer. Hier vindt u onder andere het Royal Canin Energy Trainingsbrokje voor honden.

https://www.brekz.be/24363-home_default/royal-canin-educ-trainingssnack-voor-honden.jpg
1.19 2019/01/01
Prima kleine beloning , mijn hond is er dol op!
weinig calorieën, en toch een beloning
Mijn hondje is er dol op deze snack, tevens zijn ze caloriearm, dus goed voor het gewicht op pijl te houden
Mijn hondjes vinden het heel lekker en de dosering per zakje is heel handig,ideaal om te belonen tijdens de training of in een beloningsspeeltje.
Geen voorkeuze voor niet-thuis te leveren vb aveve riemst DPD leverde Nooit omdat er werken in de straat zijn doch wel bereikbaar via hun vrachtwagen Maar zij melden wel dat zij aan de deur zijn geweest en een briefje hebben ingestoken ( leugenaars) op 2 dagen 15 uur tevergeefs gewacht Anders de bestelling op zicht is in orde zoals altijd
We zijn heel tevreden over dit product , en de hond lust het graag en word er niet dikker van !
Fijne snack voor een hond met maag en darmproblemen!
Mooi klein formaat beloningskoekje voor mijn Jack Russel. Hij vind ze heerlijk.
Onze puppy is er dol op goede voeding in een gemakkelijk hersluitbare verpakking ,stipte levering.
Ideale beloning voor mijn pup in de trainings periode. Door lage calorien krijgt hij niet teveel binnen zodat hij niet te dik wordt. Echt een aanrader
Zéér vlotte levering. Niks op aan te merken.
Makkelijk product, simpel ingepakt. Ideaal voor training en als tussendoortje en ze is er dol op.
Onze pup vind ze heerlijk en doet er alles voor om er een te krijgen.
Precies wat ik verwachtte
Onze mops vindt ze heerlijk. Voordeel is dat hij er echt moet op kauwen en ze niet zo maar kan opslokken.
onze 2 chihuahua s zijn er dol op
Jammer dat ik niet heb kunne, genieten van de 5% korting als nieuwe klant. Voor de rest peima service
Honden vinden dit lekker, was snel opgegeten, prijs kwaliteit is ok
Een goed product van royal canin ideaal als beloning
Het gevraagd product is correct geleverd.
Geweldige trainings snoepjes voor onze honden wij gebruiken ze niet om te trainen maar voor een beloning voordeel van deze snoepjes ze hebben een laag calorie gehalten prima snoepje voor de oudere hond.
Super snelle levering en bestelling is steeds ok
Goed trainigskoekjes de hond vindt ze erg lekjer
Top...net zoals vorige keer zeer tevreden....correcte en snelle levering.
Het is de kunst een jonge hond gevarieerd te belonen. Dit product is een prima afwisseling.
22069
13132
> Meer informatie
Verpakking Prijs
50 gram
€ 1,19
Per 5
€ 5,59
Per 10
€ 9,95
Boxby for dogs Duck Trainers

Boxby for dogs Duck Trainers

Boxby for dogs Duck Trainers zijn heerlijke hondensnacks en zijn ideaal om tijdens een training te gebruiken als beloning. De kleine snacks bevatten onder meer eend en zijn een zeer smakelijke beloning voor de goede prestaties van uw huisdier.

Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Wilt u Broxby for dogs Duck Trainers nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!

De houdbaarheid van Boxby for dogs Duck Trainers staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Boxby for dogs Duck Trainers

Let op! Niet geschikt voor honden jonger dan 4 maanden.

Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren U altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.
Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauw materiaal.

Voedingstabel Boxby for dogs Duck Trainers
Formaat hond Aantal snacks
Per dag
Kleine hond 2 - 10
Gemiddelde hond 10 - 20
Grote hond 20 - 30

 

Ingrediënten Boxby for dogs Duck Trainers

Vlees en vleesderivaten (31,5% eend, 9% kip), plantaardige proteïne extracten, derivaten van plantaardige oorsprong, gisten, oliën en vetten, suikers, mineralen.

Analytische bestanddelen
Ruwe proteïne (29%), ruw vet (12%), ruwe as (3,5%), ruwe vezels (1%), vocht (24%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen
Kleurstoffen en door de EU goedgekeurde anti-oxidanten, vitamine E (0,21 mg/kg).
  

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld hondensnacks met lam? Kijk dan eens bij Orijen Alberta Lamb Treat Hondensnacks. Voor een overzicht van al onze Kauwproducten kijkt u hier. 

https://www.brekz.be/28730-home_default/boxby-duck-trainers.jpg
3.29 2019/01/01
Voor onze puppy van 8 maanden is dit een ware traktatie, is ook handig bij de training. Snel besteld en snel geleverd.......
Onze hond krijgt deze tijdens de training op de hondenschool, makkelijke dosering, niet te groot en hij vind dit heerlijk.
Spike is er verzot op,ze ruiken ook heel sterk naar zalm.
Ik geef mijn hond Luna een duitse herder altijd snoepjes met eend of lam omdat die beter verteerbaar zijn (voor haar) ze vindt die erg lekker en die zijn heel klein zo mag ze gerust eentje meer hebben. Maritta
Perfect op tijd geleverd
Goede service zoals gewoonlijk! Top!
Fijne trainingsnoepjes. Ook zeer geschikt voor kleine hondjes (chihuahua).
20957
12694