Almo Nature HFC Natural Kip & Garnalen 280 gram

Product Information
6 x 280 gram
€ 18,25 (€ 10,86/kg)
€ 18,25 (€ 10,86/kg)
12 x 280 gram
€ 32,25 (€ 9,60/kg)
Meest verkocht
€ 32,25 (€ 9,60/kg)

Almo Nature HFC Natural Kip & Garnalen is een hoogwaardige aanvullende voeding om uw volwassen kat extra mee te verzorgen.

  • Een hoogwaardige, smakelijke en vleesrijke voeding
  • Bereid met de beste ingrediënten
  • Vrij van conserveringsmiddelen en kleurstoffen

Meer informatie

Almo Nature HFC Natural Kip & Garnalen

Almo Nature HFC Natural Kip & Garnalen is smakelijk natuurlijk natvoer dat als aanvullende voeding gegeven kan worden aan volwassen katten van alle rassen. Almo Nature HFC Natural natvoer wordt bereid met hoogwaardige grondstoffen die geschikt zijn voor menselijke consumptie. De heerlijke ingrediënten worden zachtjes gegaard in hun eigen bouillon, waardoor alle micronutriënten behouden blijven. Bovendien bevat de voeding geen conserveringsmiddelen, kleur- geur- en smaakstoffen of andere chemische hulpstoffen. Het resultaat is een heerlijke natuurlijke voeding die de pure smaak van kip en garnalen heeft. Almo Nature HFC Natural Kip & Garnalen is een aanvullende voeding, die in combinatie met droogvoer wordt gegeven. Door droogvoer te combineren met natvoer van Almo Nature, bevordert u de hydratatie van uw kat en vermindert u de kans dat hij aandoeningen aan zijn urinewegen oploopt.

Bij Brekz bestelt u het lekkerste kattenvoer gemakkelijk en goedkoop online. Almo Nature HFC Natural Kip & Garnalen koopt u dus bij ons!

De houdbaarheid van Almo Nature HFC Natural Kip & Garnalen staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ). 
 

Ingrediënten Almo Nature HFC Natural Kip & Garnalen

Minimaal 38% kip, kipbouillon, minimaal 12% garnalen, rijst 3%.

Analytische bestanddelen

Ruw Eiwit 13%, ruw vet 0,2%, ruwe vezel 0,1%, ruwe as 1,5%, vocht 84,0%.

Toegevoegde voedingsmiddelen

Bevat volgens de fabrikant geen toegevoegde voedingsmiddelen.
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Het wordt aangeraden om Almo Nature HFC Natural Kip & Garnalen te combineren met droogvoer en om regelmatig af te wisselen tussen de verschillende smaken natvoer voor een gezond en lang leven. 

Voedingsadvies Almo Nature HFC Natural Kip & Garnalen
Gewicht van de kat (kg) Hoeveelheid voeding 
Gram
4 110 nat en 35 droog
6 165 nat en 55 droog
8 220 nat en 70 droog
10 275 nat en 85 droog
12 330 nat en 105 droog


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ander voer?

Bij Brekz verkopen we diverse smaken Almo Nature kattenvoer. Zoekt u toch een ander natvoer voor uw kat? Bekijk dan ons totaalaanbod nat kattenvoer. Of bent u op zoek naar droogvoer voor katten?


Reviews
4
4
4
4
4
4 / 5 (1)
16-06-2018
4
4
4
4
4
Mijn katten vinden het heerlijk en smullen ervan! Topproduct! Ook vind ik het altijd erg prettig wanneer er op een product staat dat het in eerste instantie voor menselijke consumptie gemaakt is. Ik wil mijn katten namelijk geen troep geven. Prijs is ook uitstekend!