Almo HFC Natural met tonijn kip en kaas nat kattenvoer

Product Information
12 x 150 gram
€ 20,49 (€ 11,38/kg)
€ 20,49 (€ 11,38/kg)
24 x 150 gram
€ 39,49 (€ 10,97/kg)
Meest verkocht
€ 39,49 (€ 10,97/kg)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Almo Nature HFC Natural met tonijn, kip en kaas is een natvoer van Almo Nature voor de volwassen kat met een hoog percentage aan vlees en vis. Bereid met natuurlijke, verse kip/vis die van oorsprong geschikt is voor menselijke consumptie. 

  • Hoge acceptatiegraad
  • Ook voor de kieskeurige kat
  • Minstens 70% vlees en vis

Meer informatie

Productinformatie Almo Nature HFC Natural met tonijn, kip en kaas kattenvoer

Almo Nature HFC Natural met tonijn, kip en kaas kattenvoer is een natuurlijke, smakelijke blikvoeding voor katten met ingrediënten van betrouwbare herkomst. Het bevat hoogwaardige ingrediënten als vers in het wild gevangen vis en vlees dat vrij is van hormonen en antibiotica. De gebruikte ingrediënten zijn van dusdanige kwaliteit, dat ze ook geschikt zouden zijn geweest voor menselijke consumptie. De dierlijke eiwitten zijn van groot belang voor de gezondheid van uw kat. Het draagt bij aan de groei en het behoud van de celstructuur. Almo HFC Nature Tonijn, Kip en Kaas kattenvoer wordt vers gesneden en vervolgens gekookt in bouillon. De rijke bouillon is ideaal om op een natuurlijke manier de vochthuishouding van uw kat op peil te houden. Na het bereidingsproces wordt Almo Nature HFC geconserveerd in het eigen kookvocht. Door dit proces behouden de vis en het vlees de smaak- en voedingsstoffen én hun natuurlijke vitaminen en mineralen. 

Bij Brekz koopt u Almo Nature HFC Natural met tonijn, kip en kaas kattenvoer goedkoop online. Bestel nu Almo Nature HFC kattenvoer en krijg uw bestelling snel thuis bezorgd!

Ingrediënten Almo Nature HFC Natural met tonijn, kip en kaas

Samenstelling: Tonijn 25%; Kip 25%; Kaas 5%; Visbouillon 42%; Rijst 3%

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 14%; Ruw vet 0,1%; Ruwe as 0,3%; Vocht 84%; Ruwe vezels 0,1%

Voedingsadvies Almo Nature HFC Natural 

Voor een optimaal voedingsevenwicht is het advies van Almo Nature HFC om af te wisselen tussen alle soorten vlees en vis. De ideale verhouding is 60% natvoer en 40% droogvoer. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheden staan op de verpakking vermeld. Verdeel de dagelijkse hoeveelheden over minstens 2 maaltijden per dag. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een hoogwaardige, complete droogvoeding voor uw kat? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Almo Nature Holistic Adult vette vis. Voor ons gehele assortiment kunt u kijken op de pagina met al ons kattenvoerHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.