Almo Nature Daily met eend natvoer kat (100 gr)

Product Information
32 x 100 gram
€ 18,25 (€ 5,70/kg)
€ 18,25 (€ 5,70/kg)
64 x 100 gram
€ 34,25 (€ 5,35/kg)
Meest verkocht
€ 34,25 (€ 5,35/kg)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Almo Nature Daily met eend natvoer kat (100 gram) is een smaakvolle en natuurlijke voeding bereid met verse ingrediënten. Paté met heerlijke stukjes vlees. Vrij van conserveermiddelen en kleurstoffen.

  • Met heerlijke stukjes vlees
  • Natuurlijke voeding
  • Zonder kunstmatige toevoegingen

Meer informatie

Productinformatie Almo Nature Daily met eend natvoer kat 

Almo Nature Daily met eend is een heerlijke paté voor uw volwassen kat met de smaak van eend. Deze maaltijd wordt op een speciale manier geproduceerd, zonder dat er conserveringsmiddelen, kleur- geur- en smaakstoffen of andere chemische hulpstoffen aan te pas komen. Hierom is de natuurlijke voeding zo lekker: de pure smaak van eend zal uw kat ongetwijfeld verleiden. Daarnaast is aan de smaakvolle paté een optimale hoeveelheid aan vitaminen en mineralen toegevoegd. Zo geeft het voer uw kat extra ondersteuning. Almo Nature Daily Eend: een smaakvolle en gezonde paté voor uw kat.

Bij Brekz kunt u goedkoop Almo Nature Daily Eend online kopen! Bij ons kunt u het lekkerste kattenvoer gemakkelijk bestellen, voor de laagste prijs.

Ingrediënten Almo Nature Daily met eend 

Samenstelling: Vlees & derivaten 60% (eend  4%), mineralen, plantaardige vezel-extract (inuline uit chicorei 0,07%)

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 10%, ruw vet 5%, ruwe as 2%, ruwe vezels 0,4 %, vocht 82%.

Voedingsadvies Almo Nature Daily

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Het advies staat op de verpakking vermeld. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Het wordt aangeraden om Almo Nature Daily Eend te combineren met droogvoer en om regelmatig af te wisselen tussen de verschillende smaken natvoer.

De houdbaarheid van Almo Nature Daily Eend staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Ander voer?

Zoekt u Almo Nature kattenvoer met een andere smaak? Bij Brekz verkopen we diverse soorten Almo Nature kattenvoer. Bij ons vindt u dus ongetwijfeld de favoriete smaak van uw kat! En bent u op zoek naar droogvoer voor uw kat? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment droogvoer voor katten!Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.