De kat mee op reis 

Bij Brekz hebben wij een divers assortiment met reistassen en thundershirts dat het vervoer en verblijf op een andere locatie van uw kat gemakkelijker maakt.
Lees meer ..

Stress

In de Auto

Overige

In de Auto

Overige

Op de Fiets

Overige

In de Auto

Stress

Thundershirt voor katten

Thundershirt voor katten

Het Thundershirt voor katten oefent een constante druk uit rond de borst van de kat, wat bij de meeste katten voor een geweldig kalmerend effect zorgt. De uitgeoefende druk rond de borstkas werkt op het zenuwstelsel van uw kat. Het thundershirt is een veilige, gemakkelijke en effectieve manier om uw kat rustig te houden. Dit kan een uitkomst zijn tijdens situaties die uw kat angstig kunnen maken.

U kunt het thundershirt bijvoorbeeld gebruiken als u bezoek krijgt, een autorit maakt of bij het schoonmaken. Ook kalmeert het uw kat in situaties waarbij harde geluiden te horen zijn, zoals het geval is bij vuurwerk of feesten. Een voordeel van het Thundershirt voor katten is dat uw huisdier geen kalmerende medicijnen in hoeft te nemen. Hierdoor is het Thundershirt op langere termijn goedkoper en duurzamer. Bovendien vinden er geen bijwerkingen plaats. 

Het kan zijn dat het Thundershirt bij het eerste gebruik nog geen invloed uitoefent op de kat. Na een aantal keer went de kat eraan en wordt ze rustiger.  

Het Thundershirt voor katten is in 3 maten verkrijgbaar. 

De afmetingen van de 3 maten zijn:

Maat        Borstomvang               Gewicht
S               22 tot 31 cm                  tot 4 kg
M              31 tot 41 cm               4 tot 6 kg
L               41 tot 58 cm             vanaf 6 kg

Let op: het is belangrijk om in acht te nemen dat het Thundershirt niet de gehele dag door gedragen mag worden. 

Bent u op zoek naar een effectief en duurzaam kalmerend product voor uw kat? Koop dan het Thundershirt voor katten goedkoop online bij Brekz! Bekijk ook eens onze andere kalmerende producten. 
     

Ander kalmerend product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor het Thundershirt voor katten? Bekijk dan eens ons totaalaanbod aan kalmerende producten voor katten. Er zit vast een geschikt product voor uw kat tussen! Sanal Relax voor hond, kat en konijn is een middel met een rustgevend effect.

https://www.brekz.be/3884-home_default/thundershirt-voor-katten.jpg
26.24 2019/01/01
5505
2872
Thundershirt voor katten > Meer informatie
Thundershirt voor katten 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Medium
€ 37,49
Large
€ 37,49
Beeztees Kartonnen Krabplank Duo met catnip

Kartonnen Krabplank Duo met catnip voor de kat

Kartonnen Krabplank Duo met catnip voor de kat is een krabplank met catnip en biedt krabplezier aan iedere kat. Deze krabplank van karton is een praktische, fijne krabgelegenheid voor uw kat. De plank heeft tapijt aan de onderkant waardoor hij niet snel schuift en de bovenkant is gemaakt van karton. Dankzij het besprenkelen met catnip weet uw kat zijn krabplank moeiteloos te vinden. En omdat hij licht is, kunt u hem makkelijk meenemen op reis. 
De afmetingen van de kartonnen krabplank zijn (BxLxH): 12 x 49 x 4 cm.

 • Fijne krabgelegenheid, voor iedere kat
 • Licht, dus ook ideaal voor op vakantie
 • Aantrekkelijk dankzij besprenkelen met catnip
 • Onderkant is gemaakt van tapijt, zodat hij niet snel schuift
   

Bij Brekz kunt u de beste krabpalen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Kartonnen Krabplank Duo met catnip voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een krabplankje voor aan de muur? Kijk dan eens bij het Krabplankje smal voor de kat. Een overzicht van al onze krabpalen vindt u hier.

https://www.brekz.be/3895-home_default/kartonnen-krabplank-met-catnip-voor-de-kat.jpg
4.99 2019/01/01
Correcte aflevering van de bestelde goederen
5524
2880
Kartonnen Krabplank met catnip voor de kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,99

In de Auto

Vervoersbox Capri Small voor hond en kat

Vervoersbox Capri Small

Deze Vervoersbox Capri Small zorgt er voor dat u uw huisdier moeiteloos kunt vervoeren. Of u nu naar de dierenarts moet, aan een honden- of kattenshow meedoet of dat u graag uw dier mee op vakantie wilt nemen. Voor zowel uw veiligheid als dat van uw huisdier, wordt het aangeraden om een transportbox te gebruiken tijdens een autorit. Zorg er altijd voor dat de box niet kan verschuiven tijdens de rit, bijvoorbeeld door het op de vloer te plaatsen tussen de bank en de stoel. Deze draagbare kennel wordt voldoende geventileerd dankzij de gaten aan de zijkanten. Naast honden en katten, kunt u deze box ook prima gebruiken wanneer uw knaagdier naar de dierenarts moet.

De Capri Small is geschikt voor het vervoeren van honden en katten van maximaal 6 kg

Bij Brekz kunt u handige reisaccessoires goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze Vervoersbox Capri Small tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
    

Vervoersbox Capri Small Kenmerken

 • Licht in gewicht
 • Voldoende ventilatie
 • Sterk kunststof
 • Geschikt om kleine honden, katten en knaagdieren te vervoeren
       

Ander product?

Bent u op zoek naar een groter formaat van deze handige vervoerbox? Kijk dan naar de Vervoersbox Capri Medium. Voor het grootste formaat kunt u kijken naar de Vervoersbox Capri Large.

https://www.brekz.be/27777-home_default/vervoersbox-capri-small-voor-hond-en-kat.jpg
13.99 2019/01/01
31643
15360
Vervoersbox Capri small voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
Grijs
€ 13,99
Groen
€ 13,99
Blauw
€ 13,99
Curver Reismand

De Curver Reismand 

De Curver Reismand is een stevige reismand en is geschikt voor het vervoeren van verschillende huisdieren. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld katten, konijnen en kleine honden. De stijlvolle reismand is een bovenlader en kan gemakkelijk worden geopend en gesloten. Het gebruikte materiaal is halfopen van structuur, zodat er voldoende licht en lucht voor uw huisdier wordt doorgelaten. Door de openingen aan de boven- en voorzijde is het mogelijk om uw dier tijdens het reizen te voeren. De bodem van de reismand is gesloten.


De afmetingen van dit product zijn: 51 x 38 x 33 cm. De reismand is verkrijgbaar in de kleuren Antraciet en wit.

 • Stijlvolle reismand
 • Geschikt voor kleine huisdieren, zoals katten, konijnen en kleine honden
 • Bovenlader, is gemakkelijk te openen en sluiten
 • Met half open structuur voor voldoende licht en lucht voor uw huisdier
 • Laat voeren onderweg toe dankzij de speciale openingen


Bij Brekz kunt u producten om de kat mee op reis te nemen eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Curver Reismand tegen de scherpste prijzen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een draagtas? Kijk dan eens bij de Beeztees Draagbare Nylon Reistas. Voor een overzicht van al onze producten voor de kat mee op reis kijkt u hier.

https://www.brekz.be/22474-home_default/curver-reismand.jpg
36.95 2019/01/01
Goed product en zijn geld waard
Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling
Mooi en prima, zelfs voor een (te) grote kat..
23769
13642
> Meer informatie
Curver Reismand 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Antraciet
€ 36,95

Overige

Grondhaak hond en kat

Grondhaak hond en kat

De Grondhaak hond en kat is een haak voor in de grond, waaraan u uw hond of kat kunt vastmaken en is geschikt voor veel uiteenlopende grondsoorten. Om hem te gebruiken draait u de haak vast in de grond en legt de ketting of riem eraan vast. De haak kan worden gebruikt in alle grondsoorten en is daarom ideaal voor op de camping of in het bos. Afhankelijk van de dichtheid van de ondergrond, kan de grondhaak ook op het strand worden gebruikt. Houdt u uw hond wel altijd in de gaten. Voor deugdelijk gebruik dient het product tot het driehoekige gedeelte in de grond te worden gedraaid. Zo voorkomt u ombuigen.

 • Voor eenvoudig vastleggen van uw hond of kat
 • Geschikt voor gebruik in alle grondsoorten
 • Ideaal voor in de tuin, in het bos of op de camping
 • Snel en effectief

 

Bij Brekz kunt u de beste producten voor op reis en onderweg goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Grondhaak hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een fietsbeugel voor uw hond? Kijk dan eens bij de Dogrunner fietsbeugel voor de hond. Een overzicht van al onze producten voor Op reis en onderweg vindt u hier.

Brekz
https://www.brekz.be/31636-home_default/grondhaak.jpg
4.99 2019/01/01
Product conform met beschrijving. Zeer stevige kwaliteit voor een goede prijs. Top!
Voor mij is dit een goede site met interessante aanbiedingen . Spijtig dat ik vandaag niet verwittigd ben vd. levering. Gelukkig was ik aanwezig. Minpuntje
Vrij groot, stevig en prijs/kwaliteit meer dan waard!
Hij was voor mijn doel, te groot. Het toen willen ruilen was voor mij een probleem. Het was verpakt in een grote doos, bij mijn vogelvoer. Hoe dus te retourneren? En de verzendkosten kwam voor eigen rekening en.. ..werd niet thuis opgehaald.,! Ik ga dan ook niet iets kopen bij Breks als ik niet zeker weet of ik het wil houden.
2007
1139
Grondhaak > Meer informatie
Grondhaak hond en kat 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,99
Draagtas Mitch voor kat/kleine hond

Draagtas Mitch voor kat/kleine hond

Draagtas Mitch voor kat/kleine hond is een draagtas voor uw huisdier van uitstekende kwaliteit! Ideaal als u uw kat of kleine hond graag meeneemt, bijvoorbeeld tijdens het winkelen of op vakantie. De tas is gemaakt van een stevige stof en kunt u dragen om uw nek of schouder. U kunt de tas aan de bovenkant op twee manieren openritsen waardoor uw huisdier lekker kan meekijken terwijl jullie onderweg zijn. Een dutje doen in de tas is natuurlijk ook een optie die extra aantrekkelijk is gemaakt door de gevoerde bodem van de Draagtas Mitch voor kat/kleine hond!

Bij Brekz kunt u de beste hondenaccessoires voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Draagtas Mitch voor kat/kleine hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Overzicht gegevens Draagtas Mitch voor kat/kleine hond

 • makkelijk in gebruik
 • geschikt voor katten en honden tot 5 kg
 • de tas kan op twee plaatsen open geritst worden
 • inclusief riempje dat voorkomt dat uw dier uit de tas springt
 • de tas beschikt over een heerlijk zachte bodem, de bodemplaat is echter ook uitneembaar
 • inclusief sterke schouderriem wat het dragen van de tas comfortabel maakt
 • gemaakt van polyester
 • afmetingen: 35 cm breedte x 22 cm diepte x 28 cm hoogte

 

Ander product?

Bent u op zoek naar andere producten voor uw hond of kat? Kijk dan snel op de pagina van de hondenaccessoires of de pagina van katten accessoires. Bent u op zoek naar andere vervoersmiddelen voor uw hond of kat? Bekijk dan de pagina op reis en onderweg voor honden of op de pagina de kat mee op reis voor katten.

https://www.brekz.be/25586-home_default/draagtas-mitch-voor-katkleine-hond.jpg
24.95 2019/01/01
Is een leuke draagtas
Trad is kleiner dan verwacht. Staat denk ik op de foto vol met vulmateriaal. Foto met mens erop zou helpen om de verhoudingen in te schatten. Service was goed en snel.
28646
14620
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 24,95

In de Auto

Vervoersbox Capri Large voor hond en kat

Vervoersbox Capri Large

Met deze handige Vervoersbox Capri Large vervoert u veilig en eenvoudig uw huisdier. Wanneer u bijvoorbeeld op reis gaat en uw huisdier mee wilt nemen of als u een ritje naar de dierenarts moet maken, is het van groot belang dat u uw huisdier veilig kunt vervoeren. Zet de vervoersbox zo neer dat deze niet kan verschuiven tijdens de rit. Uiteraard kunt u deze kennel ook gebruiken wanneer u bijvoorbeeld naar een hondenshow gaat. De ventilatiegaten zorgen ervoor dat luchtcirculatie optimaal is en de box beschikt over een handig opbergvakje.

De Capri Large is geschikt voor het vervoeren van honden en katten van maximaal 12 kg


Bij Brekz kunt u diverse reisproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze handige Vervoersbox Capri Large tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
    

Vervoersbox Capri Large 

 • Licht in gewicht (2,1 kg)
 • Optimale luchtcirculatie dankzij ventilatiegaten
 • Sterk kunststof
 • Eenvoudig schoon te maken
 • Afmetingen: 40x38x61cm
     

Ander product?

Bent u op zoek naar een kleiner formaat van dit product? Kijk dan eens naar de Vervoersbox Capri Medium. Voor overige handige reisproducten voor uw hond kunt u kijken op de pagina met onze reisaccessoires.

https://www.brekz.be/27783-home_default/vervoersbox-capri-large-voor-hond-en-kat.jpg
23.99 2019/01/01
De eerste was stuk en zonder problemen een andere in de plaats gekregen. Ruime bak.
veel te vroeg om uitspraak te doen. Nog niet gebruikt. Vorig exemplaar beschadigd toegekomen. Tot onze tevredenheid vervangen, buiten een ontbrekend sluitingsklep. We hebben ons beholpen met een klep uit het vorige beschadigde exemplaar. Terug naar het eerste beschadigd exemplaar en de mogelijke reden ervan. Zat in een kartonnen die o.i. net te kleine was. bovendien was de box op de bodem te o
zeer goede service, eerste was stuk aangekomen en ze hebben een nieuwe verzonden en prima in orde !!
31648
15362
Vervoersbox Capri Large voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
Grijs
€ 23,99
Blauw
€ 23,99

Overige

Reistas Jamie voor kat en kleine hond

Reistas Jamie voor kat en kleine hond

Reistas Jamie voor kat en kleine hond is een tas waarin u uw kat of kleine hond tot maximaal 9 kg mee kunt nemen. De tas is 26 x 28 x 46 cm groot en gemaakt van blauw met zwart neopreen. U kunt de tas aan zowel de boven- als voorkant openritsen. De schouderriem van de tas is traploos verstelbaar en gemakkelijk af te nemen net als de bodemplaat. De geïntegreerde korthouder voorkomt dat het dier uit de tas springt. De tas heeft verschillende stukken met alleen gaas, zodat uw dier voldoende frisse lucht krijgt. Verder heeft de tas een extra vak waarin u andere spullen mee kunt nemen. 

 • Geschikt voor dieren tot 9 kg
 • 26 x 28 x 46 cm groot
 • Blauw met zwart
 • Gemaakt van neopreen
 • Van boven en opzij open te ritsen
 • Schouderriem is verstelbaar
 • Gemakkelijk af te nemen
 • Met geïntegreerde korthouder

Bij Brekz kunt u diverse soorten reistassen en -manden kopen voor huisdieren. Bestel bijvoorbeeld de Reistas Jamie voor kat en kleine hond gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt snel bij u afgeleverd!

Andere reistas dan Reistas Jamie voor kat en kleine hond?

Wij verkopen ook de Beeztees Draagbare Nylon Reistas en de Reistas Kilian voor de kat/kleine hond. Bekijk hier ook ons gehele aanbod aan reisproducten voor uw kat en hond.

https://www.brekz.be/25054-home_default/reistas-jamie-voor-kat-en-kleine-hond.jpg
23.99 2019/01/01
Prima reistas voor mijn hondje. Licht van gewicht en mooi van kleur. Aantrekkelijke prijs.
27782
14437
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 23,99
Reistas Kilian voor de kat/kleine hond

Reistas Kilian voor de kat en kleine hond

De Reistas Kilian voor de kat en kleine hond is een luxe en hoogwaardige draagtas voor katten en kleine honden tot 6 kg. De tas is gemaakt van zwart met blauw gekleurd polyester en 31 x 32 x 48 cm groot. De tas heeft een afneembare en traploos verstelbare schouderriem. De bodemplaat heeft een voering van pluche en is uitneembaar, zodat deze apart gewassen kan worden in de wasmachine. Inzetstukjes van gaas zorgen ervoor dat uw dier tijdens het reizen voldoende zuurstof en licht krijgt en de geïntegreerde korthouder voorkomt dat uw dier uit de tas springt.

 • Voor dieren tot 6 kg
 • Zwart met blauw
 • Gemaakt van polyester
 • 31 x 32 x 48 cm groot
 • Met verstelbare schouderriem
 • Bodemplaat is wasbaar
 • Gaas zorgt voor licht en lucht
 • Met geïntegreerde korthouder

Bij Brekz kunt u diverse reistassen kopen voor uw dier. Zo is ook de Reistas Kilian voor de kat en kleine hond eenvoudig en voordelig online te bestellen. Uw aankoop wordt ranzendsnel bezorgd!

Andere reistas dan Reistas Kilian voor de kat en kleine hond?

Bij ons kunt u ook de Reistas Jamie en de Draagtas Mitch bestellen. Bekijk ook ons gehele aanbod aan reisproducten voor zowel honden als katten

https://www.brekz.be/25585-home_default/reistas-kilian-voor-de-katkleine-hond.jpg
34.99 2019/01/01
Heel handig om met de poes op stap te gaan.
Product precies zoals beschreven op de website. Echt een leuk artikel, mooie kwaliteit en makkelijk in gebruik
heerlijke tas, maar vind ze beter voor kittens
Mooie vliegtuig bench. Snelle levering. Correcte prijs.
Poes is zo beter te vervoeren.p.v. Een hard plastic box
Juist wat nodig had.Niet verkrijgbaar in speciale hondenzaken.
28644
14619
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 34,99
Reistas voor katten en kleine honden
https://www.brekz.be/30823-home_default/reistas-voor-katten-en-kleine-honden.jpg
19.95 2019/01/01
ik ben erg tevreden over dit product solide en sterk .Erg blij mee.
Dit is een erg prettige reistas voor mijn kitten, lekker licht in gewicht en ze kan zien wat er gebeurt.
33604
15934
Reistas voor katten en kleine honden 48x25x25cm, tot 12 kg > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 19,95

Op de Fiets

Fietstas Hond/Kat voor op de Bagagedrager

Fietstas Hond/Kat voor op de Bagagedrager

De Fietstas Hond/Kat voor op de Bagagedrager is een robuuste fietstas voor katten of kleinere honden (tot ongeveer 8 kilo) die u gemakkelijk achterop uw fiets kunt bevestigen. Ideaal voor het vervoer van uw hond of kat! Het vastmaken van de tas aan de bagagedrager van uw fiets gebeurt met behulp van tie rips en klittenband. Voor de veiligheid zit er in de fietstas een veiligheidshaakje die u aan de halsband van uw kat of hond vast kunt maken.

Hierdoor zal uw huisdier niet zomaar uit de tas kunnen springen tijdens de fietstocht. Kortom: bent u op zoek naar een fietstas van uitstekende kwaliteit waarin u uw hond of kat veilig kunt vervoeren? Dan is de Fietstas Hond/Kat voor op de Bagagedrager voor u!

Bij Brekz kunt u de beste honden en katten accessoires voor uw hond of kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Fietstas Hond/Kat voor op de Bagagedrager tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Overzicht gegevens Fietstas Hond/Kat voor op de Bagagedrager

 • gemaakt van duurzaam polyester
 • voor het vervoer van het dier op de bagagedrager
 • door handvat ook als vervoerstas te gebruiken
 • aan zij- en voorkant te openen
 • gaas-afdekking biedt optimale bescherming, vooral bij energieke dieren, en zorgt voor een goede luchtcirculatie
 • geïntegreerde korthouder voorkomt dat het dier eruit springt
 • met reflecterende strepen
 • met zachte fleecebekleding
 • eenvoudig aan de fiets te bevestigen
 • compact op te bergen
 • kleur: zwart

 

Ander product?

Bent u op zoek naar andere producten waarmee u uw hond of kat veilig kunt vervoeren? Bekijk dan de pagina op reis en onderweg voor honden of op de pagina de kat mee op reis voor katten! Of bent u misschien op zoek naar accessoires voor uw hond of kat? Kijk dan snel op de pagina van de honden accessoires of de pagina van katten accessoires.

https://www.brekz.be/25061-home_default/fietstas-bagagedrager.jpg
25.99 2019/01/01
Op tijd binnen en na retour (te klein), na enkele dagen geld terug gestort!
het is wel een goed product maar de tas was te klein of mijn hond te groot dus ik heb de tas geretourneerd
Een handige en makkelijke montage en stevig.
Goed product goede levering .
Het is wel handig maar niet voor alle soorten honden. Mijn hond is 7 kilo's zwaar maar past daar niet in.
Snelle levering van de mand Is handig en goed van kwaliteit
Ik moet nog eens even kijken hoe het bevestigd moet worden. De tierips die erbij zitten zijn helaas niks. Maar heb wel stevigere. Volgens mij is mijn bagagedrager te smal. Verder mooie tas.
zeer tevreden en de hondjes ook
Uitstekende hondenmand voor op een electrische fiets wij zijn er blij mee
Heel snelle levering, heel tevreden
De fietstas voor de hond ziet er goed uit, maar heb hem nog niet geprobeerd. Materiaal ziet er netjes uit en de hond is er nu al gek mee.( wennen)
Mooie fietsmand voor klein hondje , goed opvouwbaar en goede prijs
veel fijner als een mand bij kleine hondjes licht gewicht je voet er niets van met fietsen een aanrader gr gerrie
Snelle afhandeling.mooi product..
Goed nog niet op fiets bevestigd
Hele snelle levering,moet hem nog gaan uitproberen .Maar hij ziet er stevig genoeg uit.
Het is een goede reistas voor achter op de fiets. Ik gebruik hem voor de kat, naar de dierenarts brengen of bij vakantie naar het pension. Het onderstel maak je met meegeleverde tieraps vast op de bagagedrager, de reistas gaat met klikgespen hier aan vast. Het zit heel stevig. De ritsen heb ik voor onderweg met een touwtje vastgemaakt, zodat poes het niet met haar snuitje open kan duwen. Er zit een zachte bodem in, maar ik heb er zelf nog een extra dekentje ingelegd, zodat ze het trillen op de fiets minder voelt. De tas werd ook snel geleverd door Brekz.
bevestiging op de fiets is weinig stevig honden tot 8 kg zijn helaas te zwaar voor deze hondendrager
Handzaam maar niet super stabiel
27786
14440
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 25,99
Fietstas Hond/Kat voor aan het Stuur

Fietstas voor hond en kat voor aan het stuur

De Fietstas voor hond en kat voor aan het stuur is een handige tas voor het vervoer van dieren tot 7 kg. Hij is gemaakt van duurzaam polyester en heeft twee zijvlakken met een ritssluiting en een voorvlak met klittenband. Met stabiele beugels is hij gemakkelijk aan het stuur te verbinden. De tas heeft reflecterende randen waardoor hij ook in het donker zichtbaar is. De bodemplaat is uitneembaar en de tas is gemakkelijk tot een klein pakketje op te vouwen. U kunt de tas ook als schoudertas gebruiken. Daarnaast is de tas veilig, want een geïntegreerde korthouder zorgt ervoor dat uw dier er niet uit springt. De afmetingen zijn 41 x 26 x 26 cm en de kleur is zwart met grijs.

 • Fietstas voor vervoer van dieren tot 7 kg
 • Gemaakt van duurzaam polyester
 • Heeft aan beide zijvlakken een ritssluiting
 • Heeft een voorvlak met klittenband
 • Is gemakkelijk aan het stuur te bevestigen
 • Is ook in het donker goed zichtbaar
 • Heeft uitneembare bodemplaat
 • Is gemakkelijk op te vouwen
 • Ook geschikt als schoudertas
 • Is veilig
 • 41 x 26 x 26 cm groot en zwart met grijs gekleurd

Bij Brekz kunt u verschillende producten kopen voor onderweg. Bestel bijvoorbeeld de Fietstas voor hond en kat voor aan het stuurgemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt razendsnel bezorgd!

Ander product dan de Fietstas voor hond en kat voor aan het stuur?

Wij verkopen ook een fietstas voor op de bagagedrager, een fietsbeugel en een dogrunner waarmee u veilig met uw hond kunt fietsen. Voor ons gehele aanbod aan producten voor uw hond voor onderweg bekijkt u ons overzicht.

https://www.brekz.be/25062-home_default/fietstas-stuur.jpg
39.99 2019/01/01
Ok ok ok ok
Degelijke fietstas, ben er erg blij mee.
Prima tas. Voelt eerst wel wat gammel aan als de tas voor het eerst aan het stuur hangt.
gaat met enige aanpassingen ook op sooot mobile. zeer handig dus.
Dit is zeker de beste hondenfietsmand die we tot nu toe gehad hebben. Ook op een sportfiets zeer degelijk gemonteerd zonder beknelling van rem- en schakel kabels. Zeer degelijk uitgevoerd met veel handige opberg mogelijkheden. Echt super!
27787
14441
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 39,99

Overige

Vochtige reiningshandschoen kat
https://www.brekz.be/30887-home_default/vochtige-reiningshandschoen-kat.jpg
2.25 2019/01/01
33689
15951
Vochtige reiningshandschoen kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 2,25
Per 3
€ 5,99

In de Auto

Vervoersbox Capri Medium voor hond en kat

Vervoersbox Capri Medium

Om uw huisdier eenvoudig te vervoeren, is de Vervoersbox Capri Medium een zeer handig middel. Deze draagbare kennel is ideaal wanneer u op vakantie gaat met uw huisdier, naar de dierenarts moet of een veilige plek nodig heeft tijdens bijvoorbeeld een honden- of kattenshow. Het is zeer belangrijk dat u de vervoersbox zo plaatst dat deze niet kan verschuiven tijdens de autorit. Dankzij de gaten aan de zijkanten, blijft de box goed geventileerd. 

Bij Brekz kunt u handige reisaccessoires goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Vervoersbox Capri Medium tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
    

Vervoersbox Capri Medium Kenmerken

 • Stevig kunststof, handig schoon te maken
 • Met opbergvakje
 • Licht in gewicht
 • Geschikt voor het vervoeren van honden en katten van maximaal 8 kg
     

Ander product?

Bent u op zoek naar een kleiner formaat van deze vervoersbox? Kijk dan eens naar de Vervoersbox Capri small. Voor een groter formaat kunt u kijken naar de Vervoersbox Capri Large.

https://www.brekz.be/27781-home_default/vervoersbox-capri-medium-voor-hond-en-kat.jpg
17.99 2019/01/01
Zeer goede vervoers box netjes geleverd , zeer vriendelijk ,
Te klein voor een jack Russel beter geschikt voor een kleinere hond of kat
31646
15361
Vervoersbox Capri Medium voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
Grijs
€ 17,99
Groen
€ 17,99
Blauw
€ 17,99
TRACTIVE GPS Tracker voor katten met activity monitoring

TRACTIVE GPS Tracker voor katten met activity monitoring

De TRACTIVE GPS Tracker voor katten met activity monitoring, met ingebouwd veiligheidsslot, biedt u de mogelijkheid om de avonturen van uw kat in realtime te volgen. U kunt de GPS chip van uw kat verbinden met de gratis Tractive GPS-app en de LIVE Tracking-functie gebruiken om uw huisdier te volgen in realtime. De functie Virtuele omheining stuurt u een melding wanneer uw kat het veilige gebied verlaat dat u heeft ingesteld. Deze GPS halsband voor katten geeft u ook inzicht in de activiteit van uw kat, zodat u weet waar uw kat zich bevindt en hoeveel hij of zij beweegt gedurende de dag. Tractive brengt een abonnementsbedrag in rekening dat alle mobiele kosten dekt en waarmee u onbeperkt gebruik kunt maken van locatietracering. Deze GPS voor katten is waterdicht, zodat uw huisdier in alle weersomstandigheden kan rennen, zwemmen en spelen.

 • Abonnement: vanaf slechts € 3,75/maand voor uw kat GPS.
 • Veiligheid staat voorop: de GPS halsband met ingebouwd veiligheidsslot wordt aanbevolen voor huisdieren met een gewicht boven de 3,5 kg en een nekomtrek van 19 tot 30 cm.
 • LIVE Tracking en Locatiegeschiedenis: start de gratis Tractive GPS-app om uw kat in realtime te vinden en bekijk alle plekken waar uw kat is geweest. Download hier de app: Apple of Android
 • Virtuele omheining: ontvang direct een melding als uw kat het aangepaste veilige gebied betreedt of verlaat.
 • Activiteitstracking: deze mini GPS tracker voor katten registreert en biedt inzicht in de activiteit van uw kat, waardoor u ervoor kunt zorgen dat uw kat gezond en actief blijft.
 • Wereldwijd uw kat traceren: gebruik de Tractive GPS voor katten in meer dan 150 landen.
 • Delen: deel de tracker met uw vrienden en familie.
 • Tracker kat is oplaadbaar: kan 2-5 dagen worden gebruikt en wordt opgeladen in slechts 2 uur.

Laag maandabonnement
De Tractive GPS tracker voor katten brengt een abonnementsbedrag in rekening vanaf slechts € 3,75/maand dat alle mobiele kosten dekt en waarmee u onbeperkt gebruik kunt maken van GPS-tracking voor uw huisdier. Tractive maakt gebruik van een gsm-
netwerk met meerdere netwerkproviders in elk land, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over internationale roaming-met deze vaste prijs kunt u de locatie van uw huisdier 24/7 volgen. U kunt kiezen uit verschillende abonnementsopties om aan uw behoeften te voldoen.

Veiligheid staat voorop
De halsband heeft een veiligheidsslot. De GPS halsband voor katten wordt aanbevolen voor huisdieren met een gewicht boven de 3,5 kg en een nekomtrek van 19 tot 30 cm.

LIVE Tracking en Locatiegeschiedenis
U kunt de locatie van uw kat in realtime bekijken in de gebruiksvriendelijke GPS-app (beschikbaar voor iOS en Android) of online op uw pc. U kunt zelfs alle plekken zien waar uw huisdier is geweest.

Virtuele omheining
Wanneer uw kat het door u ingestelde veilige gebied verlaat, ontvangt u direct een melding op uw smartphone.

Activiteitstracking
De GPS kat chip registreert en biedt inzicht in de dagelijkse activiteit van uw kat, waardoor u ervoor kunt zorgen dat uw kat gezond en actief blijft.

Wereldwijde connectiviteit
Traceer uw kat, waar u ook bent: deze katten GPS werkt in meer dan 150 landen.

Robuust, waterdicht en oplaadbaar

De GPS kat tracker van Tractive is eenvoudig, duurzaam, 100% waterdicht en zeer robuust. De tracker kan 2-5 dagen worden gebruikt en wordt opgeladen in slechts 2 uur.

Bent u op zoek naar een TRACTIVE GPS Tracker voor uw hond? Kijk dan eens bij de TRACTIVE GPS Tracker voor honden met acitvity monitoring.

https://www.brekz.be/31870-home_default/tractive-gps-tracker-voor-katten-met-activity-monitoring.jpg
49.95 2019/01/01
Handig om je huisdier te vinden. Werkt goed.
34303
16168
TRACTIVE GPS Tracker voor katten met acitvity monitoring > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 49,95
Jack & Vanilla Draagtas Kangaroo 42 x 42 cm

Jack & Vanilla Draagtas Kangaroo

Jack & Vanilla Draagtas Kangaroo is een zeer praktische draagtas waarmee u uw hondje moeiteloos overal mee naar toe kunt nemen. Met deze draagtas kunt u uw hond veilig en comfortabel bij u houden. De tas hangt op uw buik waardoor u uw huisdier goed in de gaten kunt houden en eventueel gerust kan stellen. Dit is zeer handig wanneer u bijvoorbeeld naar drukke plaatsen gaat, zoals een evenement of een grote, drukke stad.

Uiteraard kunt u deze draagtas ook prima gebruiken bij uw dagelijkse omstandigheden en wandelingen. Of u nou een klein volwassen hondje heeft of een jonge pup die nog niet veel en ver kan lopen, met deze draagtas kunt u de hond overal probleemloos mee naar toe nemen en houdt u uw handen vrij. Er zit een handig haakje aan de binnenkant zodat u deze kunt vastmaken aan de halsband. De verstelbare schouder- en tailleriemen verhogen het draagcomfort, waardoor zowel u als uw hond zich uiterst comfortabel voelen! De zachte stof aan de binnenkant van deze tas zorgt ervoor dat uw hondje heerlijk zacht en warm zit.
    

Kenmerken Jack & Vanilla Draagtas Kangaroo

 • Hoog draagcomfort door verstelbare taille- en schouderriemen
 • veiligheidshaakje binnenin
 • zacht en warm
 • 42 x 42 cm
 • Grijs of bruin
 • Duurzaam katoen aan de buitenkant, zachte stof aan de binnenkant
 • Met de hand wasbaar

    
Ander product?

Heeft u liever een handige opvouwbare hondenkennel om uw huisdier in mee te nemen? Kijk dan eens naar de Jack & Vanilla Opvouwbare Hondenkennel. Voor al onze handige reisproducten kunt u kijken op onze pagina met hondenaccessoires.

https://www.brekz.be/27333-home_default/jackvanilla-draagtas-kangaroo-42-x-42-cm.jpg
29.95 2019/01/01
Onze chihuahua reu van 10 ween past er nu al goed in. Is wel voor een klein formaat hondje bedoelt. De sluiting op de rug is soms even puzzelen maar ik snap voor de stevigheid dat het zo is gedaan.
Een van de beste aankopen. Zeker voor dagreizen waarbij we onze kleine hond niet de hele dag in de armen hoeven te dragen.
Plus punten : ruime draagzak, mooie stevige stof en lekker zacht van binnen. Goed contact mogelijk met je hondje. Precies wat ik zocht, omdat het een soort rugzak idee heeft en niet schuin over een schouder gaat, wat ik niet prettig dragen vond. Nu is gewicht meer verdeeld. Nadelen : Het draagcomfort. De bandjes over de schouder zijn véél te smal en niet gepolsterd. Doet al snel pijn. Ik heb hem zelf aangepast zodat het gewicht op de schouders meer verdeeld en gepolsterd is, plus nog een extra lagere rug bevestiging gemaakt zoals een normale rugzak. Want die wat er zat, was te hoog op de rug. Vind jammer dat daar niet meer aandacht aan besteed werd.
Ziet er goed uit. Mooie kwaliteit.
31111
15183
Jack&Vanilla Draagtas Kangaroo 42 x 42 cm > Meer informatie
Verpakking Prijs
Scale (Grijs)
€ 29,95
Snake (Bruin)
€ 29,95
Reistas Cilou 2 Grijs voor de hond of kat
https://www.brekz.be/32506-home_default/reistas-cilou-2-grijs-44x23x32-cm.jpg
34.95 2019/01/01
34667
16285
Reistas Cilou 2 Grijs 44x23x32 cm > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 34,95
Reistas Cilou 3 Grijs voor de hond of kat
https://www.brekz.be/32512-home_default/reistas-cilou-3-grijs-44x23x32-cm.jpg
39.95 2019/01/01
34668
16286
Reistas Cilou 3 Grijs 44x23x32 cm > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 39,95
Reistas Lior voor de hond of kat
https://www.brekz.be/32520-home_default/reistas-lior-45x19x29.jpg
39.95 2019/01/01
34669
16287
Reistas Lior 45x19x29 > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 39,95
Jack & Vanilla Bizou Top Draagtas voor katten en honden
https://www.brekz.be/32794-home_default/jack-vanilla-bizou-top-draagtas-voor-katten-en-honden.jpg
49.95 2019/01/01
34909
16346
Jack & Vanilla Bizou Draagtas voor katten en honden > Meer informatie
Verpakking Prijs
Taupe
€ 49,95
Grijs
€ 49,95
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

De kat mee op reis

Als u op vakantie gaat of een dagje op reis bent, kunt u uw kat soms meenemen. Bij Brekz verkopen wij diverse producten, waaronder verschillende reismanden die het vervoer en verblijf van uw kat gemakkelijker maken. Bekijk ons veelzijdige assortiment om te zien welke producten handig zijn voor uw kat.

Bij Brekz kunt u diverse handige producten kopen om uw kat mee op reis te nemen. Alle producten zijn eenvoudig en goedkoop online te bestellen en ze worden snel bij u thuis afgeleverd!

Assortiment vervoer voor de kat mee op reis

U kunt uw kat op verschillende manieren meenemen. Een reismand is daarvoor zeer geschikt. Bij Brekz kunt u kiezen voor verschillende reismanden en reistassen, zoals de Beeztees Draagbare Nylon Reistas met licht- en zuurstofdoorlatend gaas, de stijlvolle Curver Reismand, de Reistas Jamie voor dieren tot 9 kg, de fietstas van polyester, de Reistas Kilian met geïntegreerde korthouder die voorkomt dat uw kat uit de tas springt en de Draagtas Mitch voor dieren tot 5 kg.

Assortiment verblijf voor de kat mee op reis

Voor verblijf op een recreatieterrein, zoals een camping of strand is een grondhaak erg handig om uw dier enige ruimte te geven zonder dat hij weg kan lopen. Ook als uw kat op reis is, heeft hij behoefte aan krabben. De Beeztees Kartonnen Krabplank Duo met Catnip is dan vanwege het handige formaat ideaal. Gaat het onweren? Dan kunt u uw kat het Thundershirt aandoen. Dit werkt kalmerend, zodat uw kat minder last heeft van het onweer. Als het donker wordt, is de Visio Light Veiligheidslichtbuis een handige halsband die uw kat verlicht. Als uw kat misselijk is, is er Beaphar Reisfit dat verstoring van het evenwichtsorgaan verhelpt. Is uw kat stiekem weggelopen? Dan kan de vinder van uw kat met dit adreskokertje zien waar uw kat vandaan komt. 

Ander product voor uw kat?

Bekijk ook eens ons aanbod aan kattenhalsbandjes en kattentuigjes waarmee u kunt wandelen met uw kat of kitten of waarmee u uw kat zelfstandig op reis laat gaan. Mooie kittenbandjes zijn er bijvoorbeeld van Beeztees.

Terug