Vervoersbox Capri Small voor hond en kat

Product Information
Grijs
€ 13,99
€ 13,99
Groen
€ 13,99
€ 13,99
Blauw
€ 13,99
€ 13,99

Vervoersbox Capri Small is een handige vervoersbox van kunststof voor het vervoeren van uw huisdier.

  • Afmetingen: 32cm X 31cm X 48cm
  • Gewicht: 1,2 kg
  • Ventilatiegaten zorgen voor een optimale luchtcirculatie

Meer informatie

Vervoersbox Capri Small

Deze Vervoersbox Capri Small zorgt er voor dat u uw huisdier moeiteloos kunt vervoeren. Of u nu naar de dierenarts moet, aan een honden- of kattenshow meedoet of dat u graag uw dier mee op vakantie wilt nemen. Voor zowel uw veiligheid als dat van uw huisdier, wordt het aangeraden om een transportbox te gebruiken tijdens een autorit. Zorg er altijd voor dat de box niet kan verschuiven tijdens de rit, bijvoorbeeld door het op de vloer te plaatsen tussen de bank en de stoel. Deze draagbare kennel wordt voldoende geventileerd dankzij de gaten aan de zijkanten. Naast honden en katten, kunt u deze box ook prima gebruiken wanneer uw knaagdier naar de dierenarts moet.

De Capri Small is geschikt voor het vervoeren van honden en katten van maximaal 6 kg

Bij Brekz kunt u handige reisaccessoires goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze Vervoersbox Capri Small tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
    

Vervoersbox Capri Small Kenmerken

  • Licht in gewicht
  • Voldoende ventilatie
  • Sterk kunststof
  • Geschikt om kleine honden, katten en knaagdieren te vervoeren
         

Ander product?

Bent u op zoek naar een groter formaat van deze handige vervoerbox? Kijk dan naar de Vervoersbox Capri Medium. Voor het grootste formaat kunt u kijken naar de Vervoersbox Capri Large.


Reviews
4
4
4
4
4
3.7 / 5 (3)
11-12-2019
4
4
4
4
4
handige vervoersbox voor kleine rassen
06-11-2019
4
4
4
4
4
Goed en degelijk product.
07-08-2018
4
4
4
4
4
Royal Canin Persian Kitten was volgens de website in voorraad...na bestelling en betaling bleek dus van niet...totaal bijna 14 dagen op moeten wachten en bij aankomst pakket bleek de zak ook nog opengescheurd in de doos (slechte verpakking) dus alle brokjes los door de hele doos heen...Dit was 1 x en nooit meer!