terug
Fokker kattenvoer

Fokker kattenvoer

Fokker kattenvoer voorziet in kattenvoeding voor alle kattenrassen en is gemaakt van de allerbeste ingrediënten. Fokker maakt geen gebruik van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.
Lees meer ..
Fokker kattenvoer

Fokker kattenvoer

Fokker kattenvoer wordt geproduceerd door de vooraanstaande leverancier Fokker Petfood. Dit merk biedt betaalbare, hoogwaardige kwaliteitsproducten met uitstekend vakmanschap. Hierbij kiest Fokker uitsluitend voor de beste ingrediënten en werkt volgens de nieuwste technieken. Dat garandeert de kwaliteit van elke brok en draagt bij aan het welzijn van uw huisdier. Fokker volgt altijd de nieuwe ontwikkelingen voor productvernieuwing. Fokker kattenvoer bouwt op ervaringen van gebruikers uit de praktijk en kennis van voedingsdeskundigen. 

Door continue samen te werken met kennels en cattery's vindt er steeds onderzoek plaats naar bijvoorbeeld de verteerbaarheid van voeding en de invloed ervan op de vacht en het gebit. De gezondheid van uw kat staat bij Fokker steeds bovenaan. Dit heeft een steeds groter wordende groep Fokker klanten in heel Europa als resultaat. Fokker kattenvoer is vrij van genetisch gemanipuleerde ingrediënten en bevat het geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Fokker helpt u een basis te leggen voor een lang en gezond kattenleven.

Bij Brekz kunt u Fokker kattenvoer goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de beste kattenbrokken tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Fokker kattenvoer assortiment

In onderstaand assortiment vindt u diverse varianten voor katten van jong tot oud. 

Kitten

Fokker Opti-Grow is een volledig premium diervoeder, dat speciaal is afgestemd op de behoeften van jonge katten. De kattenbrokken zijn rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren, die de optimale conditie van huid en vacht bevorderen. Fokker Opti-Grow kattenvoer kan ook worden gegeven aan drachtige en lacterende poezen ter bevordering van de melkproductie.

Volwassen kat

Voor volwassen katten biedt Fokker verschillende opties hoogwaardige kattenbrokken. Fokker Nutri-Fit is een smakelijke, volledige premium voeding voor volwassen katten. Deze hoogwaardige en evenwichtige maaltijd is rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren. Deze ondersteunen een optimale conditie van huid en vacht. Het uitgebalanceerde gehalte aan mineralen, sporenelementen en vitaminen dragen bij aan de algemene conditie van uw kat.

Fokker Country Balance is tevens een hoogwaardige, complete voeding. Het bestaat uit zeer smakelijke ingrediënten, waardoor er vrijwel geen kat is die er niet van smult. De natuurlijke eiwitten in de voeding dragen bij aan een gezonde lichaamsbouw bij uw kat. Daarnaast bevordert het voer sterke en soepele spieren, een glanzende vacht, gezonde huid en sterke botten en gewrichten.

Heeft u een grote kat in huis? Speciaal voor katten van groot formaat is er Fokker Maxi-Bite ontwikkeld.

Voedselgevoeligheid

Fokker Sensi-Fit is speciaal ontwikkeld voor katten met een overgevoeligheid voor bepaalde voedingsstoffen. Allergie en overgevoeligheid uiten zich in de vorm van huidaandoeningen en/of maag- en darmproblemen, zoals diarree en braken. Fokker Sensi-Fit is een volledige voeding voor de volwassen kat, die zich onderscheidt door een hoge acceptatie en een goede verteerbaarheid.

Gewichtscontrole

Voor de volwassen katten met een lage energie behoefte of voor de kat met een neiging tot overgewicht, kunt u het beste kiezen voor Fokker Steri-Fit Sterilised. De kattenbrokken bevatten een verminderde hoeveelheid calorieën en maken het eenvoudiger uw kat op een gezond gewicht te houden. De hoogwaardige ingrediënten bieden tevens ondersteuning aan de urinewegen, spijsvertering, vacht en huid. Dit smakelijke en gezonde kattenvoer is ook zeer geschikt voor katten die gesteriliseerd zijn. 

100% graanvrij en glutenvrij

Fokker Adult + Fresh Meat en Fokker Adult + Fresh Fish zijn 100% graan- en glutenvrij. Deze krokante kattenbrokken zijn samengesteld uit een gevarieerde mix van hoogwaardig dierlijk eiwit en is aangevuld met de beste groenten. Een zeer hoogwaardige, uitgebalanceerde voeding én bomvol smaak. 

Fokker kattenvoer voor de oudere kat

Oudere katten hebben door veranderingen in het lichaam een aangepaste voedingsbehoefte. Fokker Age-Care is een volwaardige kattenvoeding, die is afgestemd op de behoeften van katten vanaf ongeveer 8 jaar. De extra ballaststoffen (ruwe vezel) in dit voer ondersteunen de darmflora en zodoende een goedwerkende spijsvertering. De evenwichtige samenstelling draagt bij aan het behoud van vitale orgaanfuncties en helpt de vorming van tandsteen voorkomen. Fokker Age-Care is erg smakelijk en wordt daarom door de meeste oudere katten graag gegeten!

Ander product?

Op zoek naar een ander merk kattenbrokken? Bekijk dan de pagina met al onze merken kattenvoer. Hier vindt u een overzicht van ons uitgebreide assortiment droogvoer voor de kat.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.