Hill's Prescription Diet kattenvoer

Hill's Prescription Diet kattenvoer is een lijn met enkel gespecialiseerde voeding voor katten met gezondheidsproblemen. Hier voer kan gebruikt worden ter ondersteuning van de behandeling van o.a. urinewegproblemen, nieraandoeningen en maag- of darmklachten.
Lees meer ..
Urinewegen
Nieren
Maag en Darm
Overgewicht
Allergie
Herstel
Gebit
Overige

Urinewegen

Nieren

Maag en Darm

Overgewicht

Allergie

Herstel

Gebit

Overige

Diabetes

Lever

Gewrichten

Urinewegen

Hill's Prescription Diet Urinary Care S/D kattenvoer

Hill's Prescription Diet Urinary Care S/D kattenvoer eigenschappen

Hill's Prescription Diet S/D kattenvoer is een speciaal ontwikkelde volledige diervoeding die ervoor zorgt dat struvietkristallen en -stenen oplossen. Struvietkristallen ontstaan bij een te hoge pH van de urine, waardoor bepaalde mineralen, zoals magnesium en fosfaat, gaan kristalliseren. Struvietkristallen ontstaan vaak in de blaas of in de nieren, en kunnen deze beschadigen. Bij katers kan het voorkomen dat de plasbuis verstopt en dat ze daardoor niet meer goed kunnen plassen.

Hill's Prescription Diet S/D Urinary Care kattenvoer zorgt ervoor dat de pH van de urine laag wordt, dus dat de urine zuur is. Hierdoor zullen er minder struvietkristallen vormen. Daarnaast is de hoeveelheid magnesium en fosfor gereduceerd. Minder mineralen in het voer verlaagt namelijk de kans op kristalvorming. Daarnaast heeft het voer een heerlijke smaak en is het gemaakt van de beste ingrediënten. Koop daarom voordelig Hill's Prescription Diet S/D kattenvoer, de beste voeding voor uw kat, op www.brekz.nl.

De houdbaarheid van Hill's Prescription Diet S/D Urincary Care kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Hill's Prescription Diet S/D Kattenvoer

Gevogeltemeel, rijst, dierlijk vet, maïsglutenmeel, plantaardige olie, eipoeder, kaliumchloride, eiwithydrolysaat, calciumsulfaat, zout, taurine, vitaminen en sporenelementen, conserveringsmiddelen en antioxidanten.

Analytische bestanddelen:

Calcium (0,8%), chloride (1,21%), eiwit (31,9%), fosfor (0,66%), kalium (0,88%), koolhydraten (29,5%), magnesium (0,06%), natrium (0,37%), Omega-3 vetzuren (0,43%), Omega-6 vetzuren (4,88%), ruwe celstof (0,8%), vet (24,7%), vocht (7,5%), zwavel (0,65%).

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Bèta-caroteen (1,5 mg/kg), taurine (1665 mg/kg), vitamine A (6715 IU/kg), vitamine D (670 IU/kg), vitamine E (550 mg/kg). 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.


Voedingsadvies Hill's Prescription Diet S/D Kattenvoer
Lichaamsgewicht kg Hoeveelheid voeding
Gram
2 30-40
3 40-50
4 45-65
5 55-75
6 65-90
7+ 10-13 per kg


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Ander voer?

Bent u op zoek naar ander voer voor uw kat? Hill's Optimal Care Adult Kip kattenvoer is een volledige standaard voeding met kip die geschikt is voor elke volwassen kat.

https://www.brekz.be/32369-home_default/hill-s-prescription-diet-sd-kattenvoer.jpg
45.95 2019/01/01
Mijn kat heeft veel resultaat bij dit kattenvoer, hij vindt zijn voer heerlijk
Een goed product. En een supersnelle levering.
Zeer snelle en correcte levering !
Snelle service ,, netjes verpakt ,, het voer is veel goedkoper dan bij de dierenarts gewoon helemaal super :)
De eerste keer dat ik via Brekz kattebrokjes van Hill's bestel, helemaal tevreden, snel geleverd, top!
Prima. Jamer dat je geen afhaalpunt kunt opgeven.
Prima! Goede prijs snelle levering en een leuk proefzakje voer gratis erbij. Toch altijd weer leuk een pakketje zeker als er ook nog wat extra's inzit!
Topproduct.. Mijn kat heeft deze gewoon nodig, maar bij de DA is het wel eurooooos duurder!
Veel goedkoper dan aankoop zelfde product bij de dierenarts
snelle goede levering het product is zoals ik verwachte.
Ik ben heel tevreden over de snelle levering!
Schitterend product voor onze poes die aan "schrompelniertjes" lijdt. Dank zij dit product kan ze blijven overleven, zonder noemenswaardige bijverschijnselen en een aangename levenskwaliteit. En... het product was via Brekz. ongeveer 30% goedkoper dan rechtstreeks via de dierenarts!
Prima service! Ik kom hier al jaren en blijf dat graag doen!
Uw producten zijn prima en lang houdbaar! Uw service prima
Snelle service, goed eten zegt de kat.
Prima dieet voer voor een lage prijs
Ik bestelde brokjes voor mijn kat, Hill's Prescription, Urinary Care, s/d, tegen niersteenvorming, twee zakken van 5 kg. die perfect volgens het traceernummer van de transportfirma DPD konden worden gevolgd, en op het exacte uur geleverd werden, als gemeld werd in de mij toegestuurde mail! De derde zak voor behandeling van de urinewegen, verkeerdelijk besteld en verwijderd in het vuilnisbakje op het computerprogramma, kon, na telefonische melding, niet meer weerhouden worden wegens reeds betaald, maar werd op advies van de firma aan de transporteur terug meegegeven, is volgens de telefoniste ( 28/11/2017 ) reeds in de firma gearriveerd en terug betaald! Een perfecte service dus, waarvoor oprechte dank! Hierbij hebt u een tevreden nieuwe klant!
zeer goede service en produkten. zeer goede prijs kwaliteit
ze vinden het wel niet zo lekker , en ik vind het redelijk duur maar gezondheids gewijs het ik geen keus het te geven
Onze kat vind het lekker,en zal nog een tijd op deze voeding blijven
Ik ben zeer tevreden met dit product. Onze stoere kater Simba, die plots last kreegblaasgruis, vond de speciale brokjes en zakjes vlees heerlijk. Helaas heeft hij maar kort hiervan kunnen genieten. Vandaag is onze grote vriend helaas overleden aan een, volgens de dierensrts, hartaanval. Wij gaan hem ontzettend missen. Ik heb nu helaas bijna 4 kilo brokjes en 16 zakjes vlees over. Had ze nog zo graag aan onze grote vriend gevoerd Verder wil ik julie snelle levering prijzen. Met vriendelijke groet, De baasjes van Simba
Kater heeft na zware operatie geen last meer van struvieten dankzij s/d .
21226
12818
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 17,95 (€ 11,97 /kg)
2 x 1.5 kg
€ 34,95 (€ 11,65 /kg)
5 kg
€ 45,95 (€ 9,19 /kg)
2 x 5kg
€ 88,95 (€ 8,90 /kg)
3 x 5 kg
€ 130,95 (€ 8,73 /kg)
Hill's Prescription Diet C/D Multicare kattenvoer

Hill's Prescription Diet Kat C/D Multicare

Hill's Prescription Diet Kat C/D Multicare helpt uw kat bij het voorkomen van de vorming van stenen in de urinewegen. Na een behandeling loopt uw kat het risico dat de stenen weer terugkomen. Hill's Prescription Diet Kat C/D Multicare Kip bevat alle ingrediënten die ervoor kunnen zorgen dat de vorming van stenen in de urinewegen wordt vermeden. Door dit voer aan uw kat te geven wordt de kans dat dit gebeurt zo klein mogelijk te houden. Door klinische testen is aangetoond dat dit voer helpt om struvietstenen in slechts 14 dagen te kunnen bestrijden. Daarnaast helpt het om recidieven van struvietstenen en calciumoxalaatstenen te verminderen.

De smaak van dit voer is aangepast zodat elke kat het als een aangename maaltijd ervaart. Ondanks de sterke smaak is er weinig zout toegevoegd waardoor de nieren van uw kat niet extra belast worden. Op deze manier houdt Hill's Prescription Diet Kat C/D Multicare Kip de urinewegen gezond en verlaagt het tegelijkertijd de kans dat stenen na een operatie opnieuw voorkomen bij uw kat. Hill's Prescription Diet Kat C/D Multicare Kip is bij Brekz gemakkelijk en goedkoop online te koop.

De houdbaarheid van Hill's Prescription Diet Kat C/D Multicare Kip staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Ingrediënten Hill's Prescription Diet Kat C/D Multicare Kip

Rijst, kip- (35%) en kalkoenmeel, tarwe, maïsglutenmeel, dierlijk vet, eiwithydrolysaat, mineralen, visolie, soja-olie, sporenelementen en bèta-caroteen. Conserveermiddel en anti-oxidant.

Analytische bestanddelen

Bèta-caroteen(1.5 mg/kg), Calcium (0.72%), Chloride (0.88%), Eiwit (32.4), Fosfor (0.66%), Kalium (0.76 %), Koolhydraten (NFE) (40.4%), Magnesium (0.06%), Natrium (0.35%), Omega-3 vetzuren (0.7%), Omega-6 vetzuren (3%)Ruwe celstof (0.9%), Taurine (2360 mg/kg), Vet (15.6), Vitamine A1 (5790 IU/kg), Vitamine D (610 IU/kg), Vitamine E5 (50 mg/kg), Vocht (5.5%), Zwavel (0.64%)

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Hill's Prescription Diet Kat C/D Multicare Kip
Gewicht in KG Voer in gram
2kg 30-45
3kg 40-60
4kg 50-70
5kg 60-85
6kg 70-95
7+ 12 gram per kg

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. Dit voer is lang genoeg houdbaar bij het aanbevolen gebruik.

Ander merk?

Bent u in plaats van Hill's Prescription Diet Kat C/D Multicare Kip op zoek naar ander voer voor uw kat dan kunt u kijken naar Hill's Prescription Diet Kat C/D Multicare Pouch Kip 85 gram. Voor een compleet overzicht van al het voer van Hill’s kijkt u op de merkpagina!

Hill's Prescription Diet
https://www.brekz.be/32333-home_default/hill-s-prescription-diet-kat-c-d.jpg
67.95 2019/01/01
Goeie service
Goede brokken voor de oudere kat, mijn katten zijn er dol op.
prima kwaliteit en gemiddeld 20%duurder dan bij de dierenarts voor hetzelfde artikell
Uitstekende voeding. Wordt zeer goed opgenomen door kat.
Goede en snelle levering. Zeer tevreden over brekz
Ik ben zeer tevreden zowel met het bezorgen van het pakket als met het voer vd kat.
Goede aanvulling voor de kat op antibiotica met zwakke en ontstoken nieren
Goed product ! Onze poes was er onmiddellijk mee geholpen !
Prima prijs en service! Genoeg keuze
Mijn kat heeft een dieet en dat is niet best ik bestelde dit bij me dieren arts beetje te duur toen vond ik brekz .nl 10 kilo 4 maanden eten voor me kat top ik blij kat blij
ging helemaal goed en netjes
Zak was geschuurd. Maar voor mij was het niet zo erg doe het toch in een bewaar emmer.
Een korrekte levering en tot nu toe aan de verwachtingen voldoend
Kat vindt het heerlijk. Zeer snelle levering
Kleine rondje brokjes die mijn kater met veel smaak eet....produkt heeft een aangename geur
snelle en perfecte levering en ook voor een goede prijs toppie
Over het product ben ik heel tevreden, het is wat het moet zijn, en aan een faire prijs. Dank je.
Ik gebruik reeds enige tijd deze voeding voor mijn kat omdat hij last heeft van de urinewegen. Sindsdien geen problemen meer. Nu had er mijn iemand verteld dat de voeding online goedkoper is dan bij de dierenarts... klopt helemaal.
Prima afgeleverd en op tijd binnen
Uitstekende kwaliteit voor een mooie prijs
Heel goed eten voor een kat met urineweg/gruis problemen
in orde;meer moet dat niet zijn
Prima. de katten vinden het heerlijk en de blaasgruis problemen zijn weg.
Deze voeding door dierenarts voorgeschreven gekregen omdat onze poes regelmatig last had van blaasstenen/gruis. Geen last meer gehad.
Prima service en goede prijs
goed product,kat geen plasproblemen meer
Ik heb dit gekocht voor mijn kat, die struvietproblemen heeft, als ze dit voer eet,heeft ze er geen lst van, spuugt niet,en kan ze normaal plassen !
Prima product. Alleen duurde het langer voor de bestelling er was dan gezegd. Maar dat kan ook voor een gedeelte aan dpd liggen natuurlijk.
klantvriendelijk en goed van prijs
Het is een goed product dat voldoet aan de verwachting. Mijn kat reageert er goed op.
ben altijd goed bediend geweest! Nu werd mij een verkeerd pak toegestuurd ! bestel altijd c/d urinary stress reduced calorie nu c/d urinary stress ??? Niet met reduced calorie wat mijn poes is voorgeschreven!
Bestelling en leveren zonder enig probleem
Snelle en goede levering tegen n betaalbare prijs
Snelle service ! Goed produkt
prima afhandeling en goede prijs..sterk..geen verzendkosten..
Altijd een prima product die wij ook altijd bij de dierenarts kochten, maar hier goedkoper is. Wordt altijd snel en netjes geleverd.
Laagste prijs en snelle levering zoals gewoonlijk door brekz. Jammer dat de doos het hard te verduren had tijdens transport waardoor de zak met eten opengescheurd was.
wij gebruiken dit al vele jaren, maar de 1ste keer online
de katten vinden het superlekker en het is vééééél goedkoper dan bij de dierenarts...
Nette levering binnen tijd zoals aangegeven op de site
zoals altijd bij brekz prima op tijd geleverd!
Kon mijn bestelgeschiedenis niet zien maar verder alles goed
Goed product aan scherpe prijs en gratis levering, perfect
Ik ben nu al een paar jaren klant en nog steeds heel tevreden , dus 5 steren
Goede serves en snelle levering ben er zeer over te spreken
Vlotte bediening en een aanrader,jammer dat je voor een redelijk groot bedrag moet kopen om geen verzendingskosten te betalen !!
Het bestellen (zeker bij een herhaalbestelling) gaat super makkelijk, betalen gaat zonder problemen en de bestelling komt op de beloofde dag.
Goed product, wordt ook door de dierenarts aangeraden. Niet onbelangrijk de prijs en uiteraard de snelle levering.
Prima product en mijn kat bailey is er van opgeknapt geen last meer gehad blij mee
Heel tevreden, vlugge bestelling, de dag nadien reeds geleverd
Het is het zelfde product wat je ook bij de dieren arts koop. Alleen goed koper
De betaling ging vlot en het is snel geleverd.
Prima service!!dieetvoer te koop!goedkoper en veilig!
Goede service. Ik had het verkeerde voer gekregen. Dit is na twee dagen omgewisseld. Prima!
Prima brokken voor onze 'je weet wel' kater! Hij lust ze graag, makkelijk besteld en zo in huis heel blij mee
Super snel geleverd! Goede prijs.
Product vele malen goedkoper dan bij de dierenarts!
Is voorgeschreven door de dierenarts. Hij doet het er goed op en vind het lekker
Goed en goedkoper dan bij de dierenarts. Ook nog gratis aan huis geleverd!!
alles in orde.tot de volgende bestelling.
Perfecte voeding voor gecastreerde katers. Vermindert urinesteen, en zorgt voor een gezond huisdier.
Goede brokken tegen struviet. Snelle levering.
Perfect voor onze katten en voordeliger dan bij de dierenats.
Prima voer. Mijn katten blijven hierdoor gezond! Helaas vinden ze het niet altijd even lekker.
Super product! Poezen content!
Perfekt ***** 5-stars! Fast postige!
Al jaren vaste gebruiker van Hills Katten zijn er dol op.
Goede kwaliteit dierenvoeding. Prima service en aflevering.
De kat vind het lekker en blijft gezond!
Zeer tevreden over de aankoop bij Brekz .be. Heel goede service en snelle levering. Ik zal zeker mijn volgende aankopen bij jullie plaatsen. Groetjes, Een tevreden klant.
ik schrijf namens mijn kat, het zal wel goed zijn want hij heeft geen last van gruis.......
2182
1304
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 16,49 (€ 10,99 /kg)
2 x 1.5 kg
€ 31,95 (€ 10,65 /kg)
5 kg
€ 41,95 (€ 8,39 /kg)
3 x 1,5 kg
€ 46,95 (€ 10,43 /kg)
10 kg
€ 67,95 (€ 6,80 /kg)
2 x 10 kg
€ 128,95 (€ 6,45 /kg)
Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress kattenvoer

Hill's Prescription Diet Kat C/D Urinary Stress

Hill's Prescription Diet Kat C/D Urinary Stress is therapeutisch voer dat bij verschillende ziektes kan worden gebruikt. Een voorbeeld hiervan is FIC (Feline Idiopathic Cystitis). Dit is een ontsteking aan de blaas met een onbekende reden. Deze voeding vermindert de symptomen die zich voordoen bij deze ziekte. Stress is een FIC in stand houdende factor. De in de voeding aanwezige L-tryptofaan en melkeiwithydrolysaat verminderen stress. Het voer bevat bovendien een complex dat helpt om struvietstenen binnen twee weken op te lossen en een magnesiumgehalte dat het urinemilieu verbetert. Een derde ziekte die verholpen kan worden is urethraverstopping. Voor de voeding worden uitsluitend hoogwaardige ingrediënten gebruikt die uw kat erg smakelijk zal vinden. 
Let op: deze voeding is niet geschikt voor kittens en ook niet voor zwangere en zogende katten.

 • Voeding die ziektes aan de urinewegen tegengaat
 • FIC kan voor 89% verholpen worden 
 • Helpt stuvietstenen op te lossen en urethraverstopping te verhelpen
 • Bevat slechts smakelijk, hoogwaardige ingrediënten 

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Hill's Prescription Diet Kat C/D Urinary Stress tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment. 

 
De houdbaarheid van Hill's Prescription Diet Kat C/D Urinary Stress staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 


Voedingsadvies Hill's Prescription Diet Kat C/D Urinary Stress 

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw kat. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingsadvies Hill's Prescription Diet Kat C/D Urinary Stress

Gewicht van de kat (kg) Dagelijkse hoeveelheid
Aantal gram
2 30 - 40
3 40 - 55
4 50 - 70
5 60 - 85
6 70 - 95


Ingrediënten Hill's Prescription Diet Kat C/D Urinary Stress

Brouwrijst, kip- en kalkoenvleesmeel (kip 32%), tarwe, maïsgluten, dierlijke vetten, gehydrolyseerde eiwitten, mineralen, visolie, plantaardige olie, vitaminen, DL-methionine, taurine, melkeiwithydrolysaat, L-tryptofaan, sporenelementen, schaaldierhydrolysaat, kraakbeenhydrolysaat. Natuurlijk houdbaar gemaakt met gemengde tocoferolen en citroenzuur.

Toegevoegde voedingsstoffen 
Calcium (0.7%), fosfor (0.7%), magnesium (0.1%), beta-carotine (1.5 mg/kg), chlorine (0.9%), chondroitine (920.0 mg/kg), glucosamine (1010.0 mg/kg), kalium (0.8%), natrium (0.4%), taurine (2350.0 mg/kg), vitamine E (600 mg/kg)

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (32.3%), ruw vet (15.6%), ruwe vezel (0.9%), ruwe as (5.2%)


Ander kattenvoer? 

Bent u niet op zoek naar therapeutisch voer? Bekijk dan onze Hill's kattenvoer pagina. Hier verkopen we onder andere Hill's Adult Light Kattenvoer.
 

https://www.brekz.be/27627-home_default/hill-s-prescription-diet-kat-cd-urinary-stress.jpg
34.95 2019/01/01
Onze kat mupke moest dit voortaan eten vanwege plasproblemen 8 jaar oud nu geef ik het ook maar aan de andere kat Floyd 3 jaar oud ze vinden dit hartstikke lekker ze lusten alleen maar brokjes dus ik dacht dat wordt nog wat maar ze eten het goed
Prima product maar helaas elders moeten kopen omdat ik 2 weken na besteldatum mijn bestelling nóg niet had ontvangen. Het bedrijf Brekz is telefonisch ook niet te bereiken, je hoort steeds een bandje met de vermelding dat alle medewerkers in gesprek zijn. Ik heb meerdere malen bij dit bedrijf besteld maar zal dit niet meer gaan doen.
Snelle service. Fijn dat alles te verkrijgen is.
Ideaal voor binnenhuiskatten met wat stressneiging.
Voor onze katten lekker voer.
Het is een goed product en onze kat roept hoera wat lekker als wij het voor haar neerzetten.
Zeer goed product. Onze kater is er dol op. Zeer goede prijs.
Goed produkt en snelle levering!!
heb het gekocht op advies van de dierenarts .het help denk ik wel wat .de poes van ons is gestress en plast op plaatsen wat we niet willen .heeft er nu dagen bij dat ze het niet doet
Vlot afgehandeld. Goede communicatie
Op aanraden van dierenarts, topproduct en katten lusten het ook nog graag.
Dit product werd aangeraden door onze dierenarts en onze kat voelt zich er super bij. Ook zeer goede prijs
Prima producten, goedkoper dan Zooplus en alles correct en snel geleverd. Heel tevreden van mijn eerste bestelling!
Snel geleverd en handige opties om leveradres te wijzigen online.
Goedenavond, ik ben super tevreden. Met vriendelijke groeten, Luciënne
zeer goed overzicht van de producten . Snelle en correcte levering aan een mooie prijs .
Vlotte manier om te bestellen en vooral zeer goede service ivm snelheid van levering.
We hadden speciaal kattenvoer nodig ivm gruis. Brekz maakt de kosten enigszins draaglijk. De volgende dag werd de doos met voer al geleverd. En de katten waren ook zeer blij met de grote doos.
Snel en goed geleverd. En voor de beste prijs ook
Zeer goed product en prijs kwaliteit. Snelle levering.
Poes smult er van. gebruik het nog niet zo lang .afwachten dus. snelle levering top
Heel gemakkelijk om te bestellen en veel goedkoper dan bij de dierenarts
Ik geef dit katteneten al lang aan één van onze katten en dus gekend. Hij had last van de urinewegen en op voorschrift van dierenarts dit eten beginnen geven. Via brekz kan ik het nu veel goedkoper aankopen.
Super service! Lage prijzen en supersnelle levering!
Prima afhandeling en snelle levering. Afgezien nog van de fantastische prijs.
PicoBello
Door over te schakelen op deze voeding, die aangeraden werd door de dierenarts, is onze poes genezen van het veelvuldig plassen en onze andere twee poezen genieten nu mee van de voeding. Hun vacht blinkt meer en ze zijn gewoonweg gezonder.
Klasse!! Duidelijke website en snelle en correcte levering!! Het juiste kattenvoer en stukken voordeliger dan bij de Dierenarts. Wij zijn blij met Brekz!!
prima product en goedkoper dan bij de dierenarts
Ik gebruik het eten nu een goeie week en zie toch al een verandering in het plasgedrag van mijn kattin en hoop dat ik binnen enkele weken nog altijd deze positieve evolutie mag zien.
Alles was naar tevredenheid.
Goedkoop snelle levering enorme keuzes
Onze kat vindt het heel lekker en heeft geen probleem meer met blaasontstekingen.
Eerste keer on line dit product gekocht. Goedkoper dan bij dierenarts. Alles ging heel vlot.
Als altijd een vlotte en nette afwikkeling en bezorging van de producten.
Top service aan top prijzen!
Kwaliteitsvol product dat 100% aan de verwachtingen voldoet !
SNELLE SERVICE , PERFECT GEREGELD
Prima snelle levering en nog goedkoper als bij de dierenarts
Helemaal geweldig snel besteld en snel geleverd voor een goede prijs
Sinds onze poes dit voer eet heeft ze geen last meer gehad van blaasontsteking
Is zeer goede voeding en onze kat heeft geen blaasontsteking meer
Ik ben heel tevreden over de service en met het product
zeer snelle levering, en goede beschrijving van het product
Mijn kat had het nodig, vanwegen blaasproblemen. Dit kattenvoer heeft het probleem opgelost.
Grote keuze producten,correcte en goede informatie. Vlotte levering.
Dit is super voer! Sinds de poezen dit voer krijgen hebben ze geen blaasgruis meer gehad! De poezen blijven het lekker vinden! Het is de helft goedkoper dan bij de dierenarts. En ook belangrijk, snelle levering!
goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering.
Koop dit product al jaren bij Brekz! Perfecte service en super snelle levering! Nergens goedkoper gevonden ook! Goed product voor katten met een blaasprobleem! Sinds hij dit krijgt, gelukkig geen problemen meer gehad
Prima product, poes heeft geen klachten meer.
22044
13126
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 17,95 (€ 11,97 /kg)
2 x 1.5 kg
€ 33,95 (€ 11,32 /kg)
4 kg
€ 34,95 (€ 8,74 /kg)
8 kg
€ 57,95 (€ 7,24 /kg)
2 x 8 kg
€ 113,95 (€ 7,12 /kg)
3 x 8 kg
€ 165,95 (€ 6,91 /kg)
Hill's Prescription Diet C/D Multicare Pouch Zalm 85 gr kat

Dierenartsvoer waarschuwing

Hill's Prescription Diet C/D Multicare Pouch Zalm

Hill's Prescription Diet C/D Multicare Pouch Zalm is een natvoeding voor katten met urinewegproblemen. De voeding zorgt ervoor dat struviet- en calciumoxalaatstenen worden opgelost en vermindert het ontstaan ervan. Het lage zoutgehalte en de grote hoeveelheid antioxidanten in de voeding zorgen mede voor gezonde urinewegen. De aantrekkelijke structuur zorgt ervoor dat uw kat de voeding erg lekker zal vinden. U kunt dit product ook combineren met droogvoeding.

 • Geschikt voor katten met urinewegproblemen
 • Lost struviet- en calciumoxalaatstenen op en vermindert het ontstaan ervan
 • Bevat veel antioxidanten en weinig zout
 • Heeft aantrekkelijke structuur
 • Combineren met droogvoer is mogelijk

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding van Hill’s, zoals Hill's Prescription Diet C/D Multicare Pouch Zalm gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Uw aankoop wordt razendsnel bij u thuisbezorgd!

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingsadvies Hill's Prescription Diet C/D Multicare Pouch Zalm

In onderstaande tabel ziet u hoeveel van deze voeding u uw kat per dag kunt geven op basis van zijn lichaamsgewicht. Deze hoeveelheden zijn slechts een richtlijn, omdat de behoeften van katten variëren. Pas de hoeveelheid aan om het optimale lichaamsgewicht te behouden.

Lichaamsgewicht
(kg)

Aantal maaltijdzakje(s)

2

1,5- 2

3

2 – 2,3

4

2,5 – 3,5

5

3 - 4

6

3,5 – 4,6

7 +

0,6 per kg

 

Voedingsadvies Hill's Prescription Diet C/D Multicare Pouch Zalm

Samenstelling
Kippenlever, varken, kip, zalm (4%), plantaardig eiwitconcentraat, tapiocazetmeel, tarwebloem, vitaminen, glucose, eipoeder, sporenelementen, dierlijk eiwitpoeder, visolie, zonnebloemolie. Gekleurd met karamel.

Analytische bestanddelen
Bèta-caroteen (0,8 mg/kg), calcium (0,14%), chloor (0,2%), eiwit (9,1%), fosfor (0,14%), kalium (0,17%), koolhydraten (6,7%), magnesium (0,01%), natrium (0,08%), omega-3-vetzuren (0,22%), omega-6-vetzuren (0,79%), ruwe celstof (0,2%), taurine (735 mg/kg), vet (4,5%), vitamine A (17.740 IU/kg), vitamine D (300 IU/kg), vitamine E (160 mg/kg), vocht (78,3%) en zwavel (0,2%).

Ander kattenvoeding?

Ook voor diverse andere soorten kattenvoeding van Hill's kunt u bij Brekz terecht. Zo verkopen wij bijvoorbeeld ook Hill's Sterilised Adult kattenvoer voor gesteriliseerde katten tot 7 jaar en Hill's Optimal Care Adult Lam kattenvoer voor kittens. Voor ons gehele aanbod aan voeding van Hill's bekijkt u ons overzicht.

https://www.brekz.be/28279-home_default/hill-s-dieet-cd-zam.jpg
12.49 2019/01/01
Sedert gebruik van deze voeding (aanbevolen door de dierenarts) heeft onze poes geen last meer van struvietsteentjes.
Mijn Aslan is er gek op
Prima product. Kat lust het graag. Sinds hij dit eet geen problemen meer met blaasgruis.
De kat heeft wat moeite met de grootte van het vlees, we moeten het kleiner snijden. Verder lijkt hij het lekker te vinden
Onze kat vind dit zeer lekker. Alleen is de prijs wat hoog.
Nadat de bestelling beschadigd was aangekomen en er daardoor een zakje te weinig in zat, heb ik telefonisch contact opgenomen. Dit was meer om mee te delen dat er iets niet goed was gegaan met het verpakken. De buitenverpakking was in orde, dus lag het niet aan de bezorger. Uw medewerkster vertelde dat zij die 0,80 cent terug zou storten en dat is ook gebeurd. Super service!!!
zeer goed voor katten met een blaasprobleem
Levering en producten prima! Jammer van al het extra plastic in de doos!
houden zo ,alles prima in orde en op tijd .
Een stockbreuk kan de besten overkomen en ik geef door de positieve ervaring bij voorgaande bestellingen toch nog 4 sterren. Snel een bericht gekregen dat de levering langer op zich zou laten wachten. Op mijn mail dit ik verstuurde naar de klantendienst kreeg ik onmiddellijk antwoord en bij telefonische contactname enkele dagen later werd ik direct te woord gestaan. Ondanks de iets langere levertermijn versterkt dit toch mijn vertrouwen in Brekz.be !
Na meer dan 2 weken is bestelling nog steeds niet geleverd.
product prima. terugkoppelling graag aanvullen met info welk product niet voorradig is en hoeveel vertraging dat oplevert.
25041
13908
> Meer informatie
Verpakking Prijs
12 zakjes
€ 12,49
2 x 12 zakjes
€ 23,95
4 x 12 zakjes
€ 43,95
8 x 12 zakjes
€ 85,95
Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Reduced Calorie Pouch 85 gram kattenvoer

Dierenartsvoer waarschuwing

Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Reduced Calorie Pouch 85 gr kat

Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Reduced Calorie Pouch 85 gr kat is voeding voor katten met stress en/of overgewicht. Stress kan zorgen voor aandoeningen aan de blaas of urineleider. Deze voeding bevat L-tryptofaan en melkeiwithydrolysaat die ervoor zorgen dat stress en daarmee urinewegaandoeningen worden voorkomen. Daarnaast helpt de voeding ook struvietstenen op te lossen. Voor katten met overgewicht is de voeding zeer geschikt, omdat deze weinig vet en veel L-carnitine bevat dat de opslag van vet vermindert. Ook is de voeding rijk aan gezonde omega-3-vetzuren die het hart en de bloedvaten gezond houden.

 • Geschikt voor katten met stress en/of overgewicht
 • Voorkomt en verhelpt blaas- en nierproblemen
 • Lost struvietstenen op
 • Voorkomt en vermindert stress
 • Vermindert de opslag van vet
 • Houdt hart en bloedvaten gezond

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding van Hill's gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Reduced Calorie Pouch 85 gr kat gemakkelijk en goedkoop online en uw aankoop wordt razendsnel bezorgd!

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingsadvies Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Reduced Calorie Pouch 85 gr kat

In onderstaande tabel ziet u hoeveel zakjes u uw volwassen kat per dag kunt geven op basis van zijn lichaamsgewicht. De hoeveelheden zijn een richtlijn, omdat de behoeften van dieren variëren. Pas de hoeveelheid voeding aan uw kat aan. Zet altijd vers water voor uw kat klaar en geef uw kat naast deze voeding geen andere voeding. Dit kan het effect van Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Reduced Calorie Pouch 85 gr kat verminderen.

Gewicht van de kat Dagelijkse hoeveelheid in zakjes
2 kg 1,5 - 2,3
3 kg 2,3 - 3
4 kg 2,6 - 3,6
5 kg 3,3 - 4,3
6 kg 3,6 - 5


Ingrediënten Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Reduced Calorie Pouch 85 gr kat

Samenstelling
Kip (23%), varken, cellulose, tarwebloem, maïszetmeel, tapiocazetmeel, diverse suikers, erwteiwitconcentraat, mineralen, dierlijk eiwitpoeder, visolie, zonnebloemolie, DL-methionine, L-carnitine, taurine, sporenelementen, kraakbeenhydrolysaat en schaaldierhydrolysaat en bèta-caroteen. Gekleurd met natuurlijk caramel.

Analytische bestanddelen
Bèta-caroteen (0,5 mg/kg), calcium (0,15%), chloor (0,2%), chondroïtinesulfaat (110 mg/kg), eiwit (8%), fosfor (0,13%), glucosamine (110 mg/kg), kalium (0,18%), koolhydraten (7,9%), L-Carnitine (120 mg/kg), L-tryptofaan (960 mg/kg), magnesium (0,01%), natrium (0,08%), omega-3-vetzuren (0,15%), omega-6-vetzuren (0,66%), ruwe celstof (2%), taurine (915 mg/kg), vet (2%), vitamine A (29.522 IU/kg), vitamine D (179 IU/kg), vitamine E (160 mg/kg), vocht (79%) en zwavel (0,21%). 

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine D3 (210 IE/kg), ijzer (24,8 mg/kg), jodium (0,5 mg/kg), koper (5,3 mg/kg), mangaan (2,3 mg/kg), en zink (26,2 mg/kg). 

Andere kattenvoeding?

Ook voor diverse andere soorten kattenvoeding kunt u bij Brekz terecht. Wij verkopen bijvoorbeeld ook Hill's Ideal Balance Adult Kip & Rijst kattenvoer voor katten die op gewicht moeten blijven, Hill's Adult Indoor kattenvoer voor echte binnenkatten en Hill's Adult Sensitive Stomach kattenvoer voor katten met spijsverteringsproblemen. Voor ons gehele aanbod aan voeding van Hill's bekijkt u ons volledige assortiment.

https://www.brekz.be/27368-home_default/hill-s-prescription-diet-cd-urinary-stress-reduced-calorie-pouch-85-gram-kattenvoer.jpg
12.49 2019/01/01
ok nodig voor de kat Spijtig was een product niet beschikbaar en hebben we op eigen houtje een nieuw moeten zoeken Niet verantwoord bij deze speciale producten die men niet zo maar koopt
Op advies van de dierenarts voor blaasgruis gebruik ik dit al jaren. Joepie wordt er energiek van en toch rustig hij houdt niet van veel mensen om zich heen. Een erg goed product.
snelle levering goede producten
Super snelle en correcte levering met een voordelige prijs.
snelle levering, voordelige prijs
Heel goed product. Onze kater heeft een jaar geleden zware operatie gehad en is sindsdien heel goed met deze voeding. Hij is er verzot op.
Zeer snelle en goede Service
Hele goede service snel en netjes ingepakt.
Het eten is prima voor onze kat met veel kans op een blaasontsteking. Alleen was de levering deze keer iets minder. Het product was uit magazijn en ging na 4-5 werkdagen weer beschikbaar zijn. Na 6 werkdagen belde ik en zei de vrouw aan de telefoon dat ze mij een mail ging sturen met meer info. Na 4 uur had ik die mail nog steeds niet gehad. Heb toen terug gebeld, iemand anders aan de lijn gekregen en die heeft me wel goed voort geholpen. Uiteindelijk heb ik het eten 2 dagen later ontvangen.
26531
14185
> Meer informatie
Verpakking Prijs
12 zakjes
€ 12,49
2 x 12 zakjes
€ 23,95
4 x 12 zakjes
€ 43,95
8 x 12 zakjes
€ 85,95
Hill's Prescription Diet Metabolic + Urinary Stress Pouch 85 g kattenvoer

Dierenartsvoer waarschuwing

Hill's Prescription Diet Metabolic en Urinary Stress Pouch 85 gr kattenvoer

Hill's Prescription Diet Metabolic en Urinary Stress Pouch 85 gr kattenvoer is een dieetvoeding voor volwassen katten met urinewegziekten en/of overgewicht. Het ontstaan en terugkeren van struviet- en calciumoxalaatstenen wordt verminderd door urineverzurende eigenschappen, zoals een verlaagd magnesiumgehalte van de voeding. Ook bevat het product de rustgevende stoffen L-tryptophaan en melkeiwithydrolysaat die de kans op een blaasontsteking verminderen. De voeding is gemaakt van lichtverteerbare kip met weinig vet zodat uw kat op gewicht blijft of gewicht verliest. Aan het product is een evenwichtige hoeveelheid vitaminen, mineralen, sporenelementen, betacaroteen en natuurlijke antioxidanten toegevoegd waarmee een sterk immuunsysteem wordt bevorderd.

 • Bestrijdt urinewegproblemen
 • Vermindert overgewicht
 • Voorkomt struvietstenen
 • Voorkomt calciumoxalaatstenen
 • Vermindert kans op blaasontsteking
 • Bevat weinig vet en caloriën
 • Met vitaminen en mineralen
 • Versterkt immuunsysteem

Bij Brekz kunt u diverse soorten kattenvoeding voor katten met nierproblemen gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Zo koopt u Hill's Prescription Diet Metabolic en Urinary Stress Pouch 85 gr kattenvoer met snelle bezorging!

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan het voedingsadvies houdt.

Voedingsadvies Hill's Prescription Diet Metabolic en Urinary Stress Pouch 85 gr kattenvoer

In onderstaande tabel ziet u hoeveel zakjes van de voeding u uw kat moet geven als u wilt dat uw kat gewicht verliest. Het gewicht in de tabel is het doel dat u wilt bereiken.

Gewichtsverlies
Doelgewicht in kg

Per zakje van 85 gram

2

1 2/3

3

2 1/3

4

2 2/3

5

3 1/3

6

3 2/3

7+

Per kg


In onderstaande tabel ziet u hoeveel zakjes van de voeding u uw kat moet geven als u wilt dat uw kat zijn gewicht behoudt. Het gewicht in de tabel is het gewicht dat uw kat heeft en dat u wilt behouden.

Voor gewichtsbehoud
Doelgewicht in kg

Aantal zakjes van 85 gram

2

2 1/3

3

3 1/3

4

4

5

4 2/3

6

5 ½

7+

Per kg

Ingrediënten Hill's Prescription Diet Metabolic en Urinary Stress Pouch 85 gr kattenvoer

Samenstelling
Kip (27%), varken, cellulose, tapiocazetmeel, eiwitpoeder, diverse suikers, maïszetmeel, tomatenpuree, tarwebloem, erwteneiwitconcentraat, kokosnootolie, mineralen, lijnzaad, visolie, zonnebloemolie, gedroogde wortelen, L-carnitine, DL-methionine, dierlijk eiwitpoeder, vitaminen, L-lysine, taurine en bèta-caroteen. Gekleurd met natuurlijk karamel. 

Analytische bestanddelen en toegevoede voedingsstoffen
Bètacaroteen (0,3 mg/kg), calcium (0,15%), koolhydraten (5,6%), chloride (0,17%), ruwe as (1,1%), vet (2,6%), ruwe vezels (2,1%), L-carnitine (103 mg/kg), L-lysine (0,42%), L-tryptofaan (953 mg/kg), magnesium (0,01%), melkeiwithydrolysaat (250 mg/kg), vocht (81%), omega-3-vetzuren (0,3%), omega-6-vetzuren (0,7%), fosfor (0,14%), kalium (0,13%), kaliumcitraat (500 mg/kg), eiwit (7,5%), sodium (0,07%), zwavel (0,14%), taurine (536 mg/kg), vitamine A (29.620 IU/kg), vitamine D (145 IU/kg) en vitamine E (130 mg/kg).

Andere voeding dan Hill's Prescription Diet Metabolic en Urinary Stress Pouch 85 gr kattenvoer?

Bij Brekz kunt u voor katten met stuviet of calciumoxalaatstenen ook Hill's Prescription Diet C/D Ocean Fish kattenvoer of Hill's Prescription Diet S/D kattenvoer bestellen. Bekijk hier ook ons gehele aanbod aan voeding van Hill's Prescription Diet en bestel uw product eenvoudig online!

https://www.brekz.be/24503-home_default/hill-s-prescription-diet-metabolic-urinary-stress-pouch-85-g-kattenvoer.jpg
12.49 2019/01/01
vlotte levering
De katten lusten dit product. Prijs is aanzienlijk lager dan bij de dierenarts.
Heel vlugge en vlotte levering
Hetzelfde product als bij de veearts maar veel goedkoper perfecte sluiting en perfecte levering
Het product kende ik al, via de dierenarts. Is via Brekz een stuk goedkoper! Snelle en nette lever8ng.
Bestelling was keurig op tijd. Ik had nog een vraag gesteld en ik heb alle antwoorden naar tevredenheid gekregen
snelle en correcte levering door vriendelijke medewerker van de transportfirma, meer moet dat niet zijn!
Normaal hadden we bij jullie snelle bezorgservice. Voor 14u besteld, volgende dag in huis. De laatste 2x was het pas een dag later. Normaal ontvangen we de producten goed. Dit keer was één zak met brokken een klein beetje gescheurd. Vermoedelijk door de kartonnendoos met pouch kattenvoer, die er bovenop lag.
een smakelijk hapje voor onze poes met overgewicht én blaasgruis. deze zakjes zijn een welkome afwisseling in het dieet samen met de brokjes om weer op een aanvaardbaar gewicht te komen.
26537
14191
> Meer informatie
Verpakking Prijs
12 zakjes
€ 12,49
Beschikbaar 02 feb
2 x 12 zakjes
€ 23,95
Beschikbaar 02 feb
4 x 12 zakjes
€ 43,95
Beschikbaar 02 feb
8 x 12 zakjes
€ 85,95
Beschikbaar 02 feb
Hill's Prescription Diet C/D Ocean Fish kattenvoer

Productbeschrijving Hill's Prescription C/D Urinary Ocean Fish kattenvoer

Hill's Prescription Diet C/D ocean fish kattenvoer is speciaal ontwikkeld voor volwassen katten met urineweg aandoeningen. Hill's Urinary Care C/D kattenvoer kan de kans op opnieuw optreden van veelvoorkomende urinewegsymptomen verlagen met 89%. Dit voer bevat DL-methionine dat urineverzurende eigenschappen heeft. Zo verlaagt u de kans op struviet- en calciumoxalaatstenen (FLUTD) en kunnen struvietstenen binnen een week worden opgelost.

Feline Lower Urinary Tract Disease oftewel FLUTD is een aandoening dat bij katten dat veel pijn veroorzaakt. FLUTD gaat vaak samen met de vorming van kristallen die voor veel ongemak kunnen zorgen. Karakteristieke symptomen zijn: 

 • Urineren is pijnlijk
 • Urineren op ongewenste plaatsen 

Voordelen Hill's Prescription Diet C/D Ocean Fish voor uw kat 

 • Hill's Prescription Diet Urinary Care C/D ocean fish kattenvoer zorgt voor gewichtscontrole, door een gebalanceerde voeding met carnitine (bouwstof voor de vetstoffwisseling)  en minder calorieën.
 • Snelle werking, lost kristallen op in 14 dagen.
 • De Hill's Prescription Diet C/D Ocean Fish kattenvoer smaakt uitstekend.
 • Er is een maximaal gehalte aan omega-3 vetzuren om de ontstekingscyclus te doorbreken en ongemakken bij FIC (chronische blaasontsteking) te helpen verminderen.

Ingrediënten Hill's Prescription Diet C/D Urinary Fish kattenvoer

Graan, vlees en dierlijke nevenproducten, plantaardige eiwitextracten, olie en vet, vis en visnevenproducten, mineraalstoffen, zaden.

Toegevoegd


Vitamine A [E672] (25.517 IE/kg), vitamine D3 [E671] (1.505 IE/kg), ijzer [E1] (132 mg/kg), jodium [E2] (3,5 mg/kg), koper [E4] (16,8 mg/kg), mangaan [E5] (5,8 mg/kg), zink [E6] (84,1 mg/kg).

Met natuurlijke antioxidanten.

Voedingsadvies Hill's Prescription C/D Urinary kattenvoer

De onderstaande Hill's Prescription Diet C/D ocean fish kattenvoer hoeveelheden zijn slechts richtlijnen, aangezien de eetbehoefte per kat varieert.

Voedingsrichtlijn volwassen katten

Gewicht kat
Dagelijkse hoeveelheid
(kg) (gram per dag)
2 30-40
3 40-55
4 50-70
5 60-85
6+ 12 gram per kgAnder product?

Bent u op zoek naar natvoer voor uw kat met urinewegproblemen? Dan zou Hill's Prescription C/D nat kattenvoer met kip een goede keus kunnen zijn. Een overzicht van alle voeding geschikt voor katten met urinewegaandoeningen vindt u hier.

Hill's Prescription Diet
https://www.brekz.be/32365-home_default/hill-s-prescription-diet-kat-c-d-ocean-fish.jpg
41.95 2019/01/01
Ongeveer 8 jaar geleden werd onze kat op dieetvoer gezet door de dierenarts. Om zijn leven aangenaam te maken zetten we altijd een bak met Ocean Fish brokjes en ernaast een bak met Chicken brokjes (ook Hill's dieetvoer) klaar. Voor hem een keuzemenu dus. :) Op deze manier blijft hij genieten van zijn brokjes maaltijden en staat het ook nooit tegen. Wij hebben hierdoor een heel tevreden kater die lekker tevreden knabbelt maar toch op dieet is.
Hij vind het lekkere het is goed voor hem
Goed merk. Goed product. M’n kat is gek op deze smaak. Het lijkt prijzig maar als je ziet hoe véél langer je met het zelfde gewicht doet is dit niet veel duurder als dat goedkope “macdonalds” voer van de supermarkt.
Mijn katten vinden het lekker
De katten vinden het lekker, dat is al heel wat. Prima product zover ik dat kan inschatten.
De kat doet het er erg goed op, hij heeft enkel wat problemen met de maat van de brokjes. Deze zijn wat klein voor hem.
Mijn kat is er tevreden mee, dus ik ook.
Ben zeer tevreden ,prima bediening .
Product is prima.Levering op tijd.
Product op advies dierenarts. En het werkt!
Perfecte ervaring gehad bij deze bestelling
Snelle service en fijn afgeleverd. tijdstip van leveren was zoals medegedeeld.
Super vlotte levering ,aanrader veel goedkoper dan bij de dierenarts
supersnel geleverd en altijd goed verpakt! héél content!!
Snelle levering, duidelijke website en prijs/kwaliteit zit goed.
Ik weet zelf niet hoe het smaakt, maar mijn katten zijn er dol op
snelle en correcte levering. tot op heden (april 2017) goede ervaringen met Brekz, niks op aan te merken.
Prima product voor een prima prijs!
Kleine brokjes, beter voor katten die vanwege ontbrekende tanden niet meer op brokjes kunnen kauwen
Ondanks dat mijn katten geen enthousiaste gebruikers zijn van dit voer, maar het om gezondheidsredenen moeten eten, heb ik dit wederom bij Breksz besteld daar de levering super gemakkelijk gaat en met snelle bezorging wordt geregeld.
2514
1450
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 17,95 (€ 11,97 /kg)
2 x 1.5 kg
€ 34,95 (€ 11,65 /kg)
5 kg
€ 41,95 (€ 8,39 /kg)
3 x 1,5 kg
€ 50,95 (€ 11,32 /kg)
2 x 5kg
€ 80,95 (€ 8,10 /kg)
3 x 5 kg
€ 113,95 (€ 7,60 /kg)
Hill's Prescription Diet Kat C/D Kip en Ocean Fish Combi

Hill's Prescription Diet Kat C/D Kip en Ocean Fish Combi Ocean Fish + Kip

Hill's Prescription Diet Kat C/D Kip en Ocean Fish Combi Ocean Fish + Kip is een speciaalvoer voor katten met problemen in de lagere urinewegen (FLUTD). FLUTD veroorzaakt kristallen in de urinewegen, waardoor uw kat pijn ervaart bij het urineren. Dit droogvoer zorgt ervoor dat de kristallen worden opgelost en de urinewegen effectief worden schoongehouden. Tevens verlaagt het de kans dat kristallen na oplossing terugkeren. De hoogwaardige voeding bevat daarbij ook diverse andere voedingsstoffen die een gunstige uitwerking hebben op de blaas en urinewegen van uw kat. Zo bevat zij vele Omega-3 vetzuren, van invloed op het doorbreken van de ontstekingscyclus en het verminderen van ongemak bij een chronische blaasontsteking. En dankzij de smakelijke combinatie van ocean fish en kip zet u uw huisdier ook een zeer smakelijke maaltijd voor.

 • Heerlijke voeding met vis, lamslever en kip
 • Snelle werking, lost urinekristallen op binnen 14 dagen
 • Rijk aan Omega-3 vetzuren, met oog op het doorbreken op de ontstekingscyclus en het verminderen van ongemak bij een chronische blaasontsteking
 • Meer controle over het gewicht dankzij de gebalanceerde caloriearme voeding met onder meer carnitrine


Bij Brekz kunt u het beste kattenvoer voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Hill's Prescription Diet Kat C/D Kip en Ocean Fish Combi Ocean Fish + Kip tegen de scherpste prijzen. Bent u op zoek naar een aanbieding? Dan bent u bij Brekz aan het juiste adres!

De houdbaarheid van Hill's Prescription Diet Kat C/D Kip en Ocean Fish Combi Ocean Fish + Kip staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Hill's Prescription Diet Kat C/D Kip en Ocean Fish Combi Ocean Fish + Kip

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Hill's Prescription Diet Kat C/D Kip en Ocean Fish Combi Ocean Fish + Kip

Gewicht van de kat (kg) Dagelijkse hoeveelheid
Kopje & gram
2,5 1/3 kopje (35 gr) - 1/2 kopje (50 gr)
4,5 5/8 kopje (60 gr) - 3/4 kopje (75 gr)
6,5 3/4 kopje (75 gr) - 1 1/8 kopje (110 gr)

Ingrediënten Hill's Prescription Diet Kat C/D Kip en Ocean Fish Combi Ocean Fish + Kip

Kip (min. 17%), lamslever, gemalen tarwe, tarwegluten, lam, rund, rijstzetmeel, maissiroop, tarwevezels, dicalciumfosfaat, kaliumchloride, visolie, calciumsulfaat, ijzeroxyde, calciumchloride, karamel, gejodeerd zout, taurine, calciumcarbonaat.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld Diet Urinary voer van Royal Canin? Kijk dan eens bij Royal Canin Diet Urinary S/O kattenvoer. Een overzicht van al ons kattenvoer vindt u op de Merkenpagina.

Hill's Prescription Diet
https://www.brekz.be/22189-home_default/hill-s-prescription-diet-kat-c-d-kip-en-ocean-fish.jpg
77.95 2019/01/01
Toppers altijd snel geleverd prijs is top en soms een presentje in me doos klassen service houw dit ook vol aanrader mensen hier kan je gewoon bestellen .en mocht het keer niet op tijd zijn eerst de post aanvallen
Altijd een snelle levering.
Kattendieetvoeding kochten we, in de veronderstelling dat deze samenstelling identiek is aan de voeding met dezelfde benaming bij de dierenarts, is deze manier van aankopen enorm veel handiger. De prijs is veel gunstiger en de aankoop is 's anderendaags thuis geleverd. Win win dus.
Ik geef mijn katten enkel eten van Hills en royal canin
Bestel altijd mijn kattenvoer op Brekz.nl. Altijd prima levering binnen 2 dagen uiterlijk. Nog nooit problemen gehad.
Goed en correct product. De kat lust de vissmaak heel erg. Juiste grootte vd korrels, perfect gewoon.
Super goed en snel geleverd.
Super gezond voor de katten...en blijkbaar lekker ook
Keurig verpakt en snel geleverd. Besteld product is op advies van de dierenarts.
Het is bittere noodzaak voor mijn poesen. Maar ze vinden ze heel lekker, wel wissel ik van smaak steeds.
product is goed. fijn dat de 2 smaken gecombineerd zijn. De levering is super snel. Top1
Mijn katten varen heel goed met dit voer. Dit is wat ze dagelijks eten.
2516
1451
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Ocean Fish 5 kg + Kip 5 kg
€ 77,95 (€ 7,80 /kg)
Hill's Prescription Diet S/D 156 gr blik kattenvoer

Dierenartsvoer waarschuwing

Hill's Prescription Diet S/D 156 gr blik kattenvoer

Hill's Prescription Diet S/D 156 gr blik kattenvoer is voeding voor katten met struvietstenen. De voeding zorgt ervoor dat pH-waarde van de urine lager wordt. Met zuurdere urine lossen struvietstenen en struvietkristallen gemakkelijk op. Ook de urineproductie wordt verhoogd waardoor de kat de opgelosten struvietstenen en -kristallen uitplast. Deze voeding kunt u tijdelijk geven om van de klachten af te komen. Overleg met uw dierenarts om de duur van de behandeling te bepalen en geef de voeding nooit langer dan 6 maanden achter elkaar.

 • Natvoeding voor katten met struvietstenen
 • Lost stuvietstenen en struvietkristallen op
 • Zorgt ervoor dat opgelost struviet uitgeplast wordt
 • Geschikt voor tijdelijke behandeling

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding voor katten met urinewegproblemen koop. Bestel bijvoorbeeld Hill's Prescription Diet S/D 156 gr blik kattenvoer gemakkelijk en goedkoop online en uw aankoop wordt razendsnel bij u bezorgd!

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de aanbevolen hoeveelheid houdt. 

Voedingsadvies Hill's Prescription Diet S/D 156 gr blik kattenvoer

In onderstaande tabel ziet u de hoeveelheid voeding die uw kat per dag nodig heeft in blikken op basis van zijn lichaamsgewicht.
Pas de hoeveelheid aan de behoeften van uw kat aan, want niet iedere kat met hetzelfde lichaamsgewicht heeft evenveel voeding nodig.

Lichaamsgewicht (kg) Blik(ken) 156g
2 1/2 - 3/4
3 3/4 - 1
4 1 - 1 1/3
5 1 1/4 - 1 2/3
6 1 1/3 - 1 3/4
7+ 1/4 per kg


Ingrediënten Hill's Prescription Diet S/D 156 gr blik kattenvoer

Samenstelling
Gevogeltemeel, rijst, dierlijk vet, maïsglutenmeel, plantaardige olie, eipoeder, kaliumchloride, eiwithydrolysaat, calciumsulfaat, zout, taurine, vitaminen en sporenelementen, conserveringsmiddelen en anti-oxidanten.

Analytische bestanddelen
Bètacaroteen (0,4 mg/kg), calcium (0,24%), chloride (0,28%), eiwit (10,7%), fosfor (0,15%), kalium (0,22%), koolhydraten (4,9%), magnesium (0,01%), natrium (0,1%), omega-3-vetzuren (0,09%), omega-6-vetzuren (1,39%), ruwe celstof (0,5%), taurine (1465mg/kg), vet (8,9%), vitamine A (39.940 IU/kg), vitamine D (140 IU/kg), vitamine E (150 mg/kg), vocht (73,2%) en zwavel (0,3%).

Andere voeding dan Hill's Prescription Diet S/D 156 gr blik kattenvoer?

Ook voor katten met andere nierproblemen, zoals chronische nierinssufficiëntie hebben wij voeding. Bestel dan bijvoorbeeld Royal Canin Veterinary Diet Renal Chicken zakjes kattenvoer en voor katten met een verminderde nierfunctie bestelt u Clinic FRI (nierproblemen) kattenvoer. Voor ons gehele assortiment kijkt u hier.

https://www.brekz.be/24490-home_default/royal-canine-feline-sd.jpg
41.95 2019/01/01
24355
13754
> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 tray (24 blikken)
€ 41,95
2 trays (48 blikken)
€ 80,95
Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Pouch Zalm kat

Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Pouch Zalm kat

Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Pouch Zalm kat is een smakelijk dierenartsvoer met zalm en is ontwikkeld voor katten met urinewegproblemen. De voeding is klinisch bewezen voor het oplossen van struvietstenen in slechts 14 dagen. Bovendien helpt het recidieven van struviet en calciumoxalaatstenen te verminderen. Dankzij de heerlijk smaak met zalm is het ook een voeding die katten niet zomaar laten staan. De voeding is in ook als natvoer verkrijgbaar.

 • Klinisch bewezen dierenartsvoer voor katten met urinewegproblemen
 • Lost struvietstenen op in slechts 14 dagen
 • Voorkomt terugkeren van urinewegproblemen
 • Heerlijke smaak met zalm
 • Ook te combineren met droogvoer

Bij Brekz kunt u het beste Hill's kattenvoer goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en bestel nu Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Pouch Zalm kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Pouch Zalm kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Pouch Zalm kat

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Voedingstabel Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Pouch Zalm kat

Gewicht van de kat (kg) Natvoer Combinatie met droogvoer Combinatie met droogvoer
Aantal maaltijdzakjes Aantal maaltijdzakjes Droog in gram
2 1 1/2 - 2 1 15
3 2 - 2 2/3 1 30
4 2 1/2 - 3 1/2 1 40
5 3 - 4 2 30
6 3 1/2 - 4 2/3 2 40
7+ 2/3 per kg 2 8 per kg

 

Ingrediënten Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress Pouch Zalm kat

Kippenlever, varken, kip, zalm (4%), plantaardig eiwitconcentraat, tapiocazetmeel, tarwebloem, vitaminen, glucose, eipoeder, sporenelementen, dierlijk eiwitpoeder, visolie, zonnebloemolie. Gekleurd met karamel.

Analytische bestanddelen
Eiwit (9,1%), ruwe celstof (0,2%), fosfor (0,14%), vet (4,5%), calcium (0,14%), beta caroteen (0,8 mg/kg), kalium (0,17%), koolhydraten (6,7%), magnesium (0,01%), natrium (0,08%), Omega-3 vetzuren (0,22%), Omega-6 vetzuren (0,79%), taurine (735 mg/kg), vitamine A (17.740 IU/kg), vitamine D (300 IU/kg), vitamine E (160 mg/kg), vocht (78,3%), zwavel (0,2%).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een droogvoer met oceaanvis voor katten met urinewegproblemen? Kijk dan eens bij ons Hill's Prescription Diet C/D Ocean Fish kattenvoer

https://www.brekz.be/27369-home_default/royal-canine-cd-urinary-stress-zalm-85-gr.jpg
12.49 2019/01/01
Prima dieetvoer voor mijn Ragdoll
ons kat had regelmatig last van een ontsteking op de urinewegen sinds ze verandert is van voeding is dit verleden tijd
redelijk hoeveelheid mag iets meer zijn.
Product goed levering uitstekend
Heel tevreden van dit product.
Mijn kat vindt het heerlijk! Brekz is de goedkoopste en super snelle levering.
Zeer goed voer wat goed bijdraagt aan een gezonder leven
Kleine pakjes en vrij duur.
Snelle levering, maar jammer genoeg een luie koerier. Ik bestel BEWUST online omdat de goederen thuis worden geleverd. Anders zou ik naar de winkel gaan. Maar jammer genoeg vond de koerier het niet opportuun om het tot mijn deur te brengen. (1e verdiep?!?) waardoor ik alles zelf naar boven mocht sleuren
De beste voeding voor onze poes
Snel en keurig bezorgd! En goedkoper dan bij de dierenarts.
De bestelling is snel en goed geleverd
Prima voer voor een kat met blaasproblemen en precies op het aangekondigde moment geleverd.
Mooi geproportioneerd en zo te zien zeer smakelijk
Ons kat is dol op deze voeding
Jullie zijn vriendelijk en correct, proficiat, lieve groetjes
24352
13763
> Meer informatie
Verpakking Prijs
12 zakjes
€ 12,49