Hill's Mature Adult Youthful Vitality kattenvoer

Product Information
1.5 kg
€ 16,95 (€ 11,30/kg)
€ 16,95 (€ 11,30/kg)
2 x 1.5 kg
€ 30,95 (€ 10,32/kg)
Meest verkocht
€ 30,95 (€ 10,32/kg)

Hill's Adult 7+ Youthful Vitality kattenvoer  is speciaal samengesteld voor katten van 7 jaar of ouder met een baanbrekende voedingswetenschap die de tekenen van veroudering bij uw kat helpen te bestrijden. 

  • Ondersteunt bij het bewegen
  • Zorgt voor een gezonde spijsvertering
  • Zorgt voor een gezond immuunsysteem

Meer informatie

Hill's Adult 7+ Youthful Vitality kattenvoer

Het Hill's Adult 7+ Youthful Vitality kattenvoer in de smaak kip en rijst is een speciaalvoer met baanbrekende receptuur die de veroudering van uw kat helpt te bestrijden. Het is speciaal ontwikkeld voor katten van 7 jaar of ouder en zit boordevol vetzuren en antioxidanten. Deze helpen de ouderdomsverschijnselen te verminderen en zorgen voor een gezonde en glanzende vacht, een beter immuunsysteem en een gezonde spijsvertering. Kortom: heeft u een oudere kat die u graag wilt verwennen en een gezondheids-boost geven, zodat u zo lang mogelijk van hem of haar kunt genieten? Dan is het Hill's Adult 7+ Youthful Vitality kattenvoer uitermate geschikt voor u.

Bij Brekz kunt u het beste kattenvoer voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Hill's Adult 7+ Youthful Vitality kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Overzicht gegevens Hill's Adult 7+ Youthful Vitality

  • bevorderd hersenfunctie en mobiliteit van uw senior-kat
  • aanbevolen door dierenartsen
  • exact uitgemeten evenwichtige samenstelling van voedingsstoffen
  • met 21% gevogelte

 

Samenstelling Hill's Adult 7+ Youthful Vitality

Kip- en kalkoenmeel, tarwe, maisbindmiddel, rijst, mais, dierlijk vet, eiwithydrolysaat, plantenolie, bietendroogsnijdsel, mineraalstoffen, gedroogd tomatenpulp, visolie en gedroogde broccoli.

Ander product?

Bent u op zoek naar andere producten van het merk Hill's? Bekijk dan de overzichtspagina van het Hill's kattenvoer. Zoek u naar kattenvoer van andere merken? Kijk dan snel op de overzichtspagina van het kattenvoer.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
26-05-2019
4
4
4
4
4
onze poes lust alleen dit merk en dit voer en ik kan het niet meer in de winkels krijgen. dus via brekz besteld. supersnel geregeld en snelle levering. TOP