Adreskokertje voor de hond/kat

Product Information
per 2
€ 4,49
€ 4,49

Adreskokertje voor de hond/kat met voorgedrukt adresbriefje. Zodat uw huisdier weer veilig thuiskomt. 


Meer informatie

Adreskokertje voor de hond/kat

Het adreskokertje voor de hond/kat is een accessoire om bij uw hond of kat om te doen. Naast dat het een toevoeging is aan het uiterlijk, geeft het ook identificatie. Stel dat uw hond of kat onverhoopt is weggelopen, dan kan de persoon die hem gevonden heeft er snel en gemakkelijk achter komen: van wie hij is, hoe hij behandeld moet worden en wat hij in de tijd dat hij weggelopen is voor specialiteiten nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan medicijnen die eventueel toegediend moeten worden.

Wanneer uw hond of kat gechipt is, is het aan te raden om het chipnummer op het adreskokertje voor de hond/kat zetten.

Informatie die belangrijk is om te vermelden:

  • Adres van de eigenaren.
  • Mobiele telefoonnummer van de eigenaren,
  • E-mailadres van de eigenaren.
  • Medicijnen die toegediend moeten worden.
  • Specifieke voeding die gegeven moet worden.
  • Afwijking en in gedrag en gezondheidheid die noodzakelijk zijn om te weten.


Nu kunt u online het adreskokertje voor de kat goedkoop bij Brekz bestellen. Zo weet u zeker dat uw kat altijd zijn weg naar huis vindt.
 

Gebruiksaanwijzing adreskokertje voor de hond/kat

Schroef het kokertje open en vul het formuliertje in met de gewenste gegevens. Schroef daarna het koktertje weer dicht en hang het aan de halsband van uw hond of kat. Controleer regelmatig of het kokertje niet open is en of de halsband er niet af gevallen is.
 

Andere accessoires voor uw hond/kat?

Bent u ook op zoek naar een halsband of een tuigje voor op kat? Bekijk dan onze Kattenhalsbandjes en tuigjes pagina. We verkopen bijvoorbeeld de Kattenhalsband Boon Safari voor de kat.


Reviews
4
4
4
4
4
3.7 / 5 (3)
19-01-2020
4
4
4
4
4
Ik had papiertje verwacht waarop mijn gegevens reeds gedrukt waren (vermits jullie bekend)! Had er, gaarne zelfs, ‘n extra van 2 à 3€ voor betaald, want ik ben artritispatiënte en kan niet goed meer uit de voeten met m’n handen!
22-07-2019
4
4
4
4
4
Goed, maar adrespapiertje is na invulling moeilijk terug in kokerje te brengen.
17-08-2017
4
4
4
4
4
Bij aankomst van mijn bestelling bleken de adreskokertjes er niet bij te zitten. Een mailtje leverde meteen een prettige reactie op en een paar dagen later zaten de adreskokertjes in de brievenbus. Heel correct en accuraat opgelost!