terug
Kattensnoep
Verschillende lekkernijen voor uw kat. Vleessticks, gedroogde visjes, gistsnoepjes, Whiskas snoepjes en kaassnoepjes. Uw kat likt zijn lippen erbij af!
Lees meer ..
Kattensnoep

Kattensnacks

Soms wilt u uw kat wat extra's geven. Gewoon even iets lekkers, voor tussendoor. Bij Brekz vindt u een groot assortiment aan de lekkerste kattensnacks en kattensnoepjes.

De kattensnacks die Brekz verkoopt, zijn er in allerlei verschillende smaken en soorten. Zo kunt u uw kat bijvoorbeeld een lekkere vleesstick van Vitakraft geven, een heerlijk Felix Party Mix snoepje. Dankzij de grote verscheidenheid die Brekz biedt aan kattensnacks en kattensnoepjes, vindt u ongetwijfeld de lekkerste tussendoortjes voor uw kat!


Bij Brekz kunt u de lekkerste kattensnacks eenvoudig online bestellen. Bekijk snel ons uitgebreide aanbod!


Waarom kattensnacks? En welke?

Kattensnacks: Gezond snacken

Kiest u er soms voor om uw kat te verwennen met een stukje kip of een likje vla? Dat kunt u beter niet doen! Als u uw kat zo nu en dan iets extra's wilt geven, dan kunt u beter kattensnacks en kattensnoepjes in huis te halen.

Kattensnacks zijn speciaal ontworpen voor katten. Daarom zijn ze beter om aan uw kat te geven dan een hapje van uw eigen eten! Bovendien zijn kattensnacks en kattensnoepjes gezond voor uw kat. Zo helpen ze het gebit van uw kat gezond te houden. U kunt uw kat bijvoorbeeld Whiskas geven. Deze snoepjes verminderen de opbouw van tandplak en tandsteen. 

Ook zijn er kattensnacks en kattensnoepjes met toegevoegde vitaminen, zoals bijvoorbeeld Sanal kattensnoep. Zo kunt u uw kat op twee manieren een extraatje geven. Handig, lekker en gezond!

Wij adviseren om kattensnoepjes te geven als aanvulling op de normale voeding. Dit betekent dat u het beste iets minder dagelijkse voeding geeft wanneer u uw kat een snack gegeven heeft. Zo voorkomt u overgewicht bij uw kat. En heeft uw kat al last overgewicht en is hij op dieet? Dan verkopen we zelfs voor hem een lekker snoepje dat rekening met hem houdt: Clinic FDS dieet snacks.


Assortiment kattensnacks

Als het op eten aankomt kunnen katten behoorlijk kieskeurig zijn. Gelukkig heeft u bij Brekz een ruime keuze uit de heerlijkste snoepjes en lekkerste snacks om uw kat mee te verwennen.

  • De luxe premium snoepjes van Orijen zijn er er bijvoorbeeld in de smaken Tundra (op de ranch gefokt hert, kwartel en regenboogforel) en Wildzwijn.
  • Of u kiest ervoor uw kat te verwennen met Catisfaction snoepjes, heerlijke krokante kussentjes die voor iedere kat werkelijk onweerstaanbaar zijn!
  • En wilt u uw kat echt iets bijzonders geven? Wat dacht u van Boxby For Cats - Original Cat Sushi? Heerlijke Sushi snoepjes voor uw kat, met de smaak van kip en witte vis! De lekkere Boxby For Cats Mini Strips met kip smaak zijn ook zeker een aanrader.

Ander voer?

Zoekt u in plaats van kattensnacks gewoon voedsel voor uw kat? Dan kunt u een kijkje nemen op onze overzichtspagina voor kattenvoer.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.