Krabpalen

Bij Brekz verkopen wij krabpalen in alle soorten en maten. Van kleine krabplankjes voor aan de muur tot uitgebreide speelparadijzen voor uw kat. Bekijk nu ons veelzijdige aanbod en bestel gemakkelijk en goedkoop online!
Lees meer ..
Nieuw
Overige
Trainingsmiddelen

Nieuw

Overige

Trainingsmiddelen

Nieuw

Krabpaal Trend Catrock Western Inn 70x50x160CM

Krabpaal Trend Catrock Western Inn

De Krabpaal Trend Catrock Western Inn beschikt over twee ruime pluche slaapplaatsen en twee zachte rustplateaus als uitkijkpost waar uw kat een goed overzicht op de omgeving heeft.De krabpaal wordt gekenmerkt door de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen. Over de gehele oppervlakte is zacht pluche verwerkt en de aparte zachte kussens zijn vastgezet met klittenband. Deze kussens zijn afneembaar en te wassen op 30 graden.

Sisal zorgt er voor dat uw kat zijn nagels kan scherpen en deze zo op natuurlijke wijze kan onderhouden. Dit voorkomt dat nagels kunnen ingroeien. Krabpalen zijn dus van groot belang voor uw kat en daarbij voorkomt een krabpaal dat uw huisdier zijn nagels in uw meubels gaat zetten. De krabpaal heeft een totale hoogte van 160 cm en heeft een grondplaat van 70 x 50 cm.

Bij Brekz kunt u diverse soorten krabpalen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Krabpaal Trend Catrock Western Inn tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
 

Kenmerken Krabpaal Trend Catrock Western Inn

 • Stevig en stabiel
 • Zeer sterk sisal en hoogwaardig pluche
 • Stevige bodemplaten van 70 x 50 cm
 • Extra stevige paal van Ø15cm
 • Met 2 slaaphuisjes, ligplateaus en 4 zachte wasbare kussens
 • Verkijgbaar in de kleuren bruin, créme en grijs

 
Ander product?

Een krabpaal met 1 slaaphuisje voldoende? Kijk eens naar deze mooie Krabpaal Timon. Voor al onze verschillende formaten en varianten kunt u kijken op de pagina met krabpalen.

https://www.brekz.be/28229-home_default/krabpaal-trend-catrock-western-inn-70x50x160cm.jpg
160.49 2019/01/01
32276
15520
Krabpaal Trend Catrock Western Inn 70x50x160CM > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Grijs
€ 160,49
Krabpaal Comfort Melrose 80x80x173cm
https://www.brekz.be/28234-home_default/krabpaal-comfort-melrose-80x80x173cm.jpg
139.95 2019/01/01
32283
15523
Krabpaal Comfort Melrose 80x80x173cm > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Beige
€ 139,95
Grijs
€ 139,95
Krabpaal Trend Tree Grenada

Krabpaal Trend Tree Grenada

De krabpaal Trend Tree Grenada is een middelgrote krabpaal met waterhyacint bladeren, welke zacht en scheurvast zijn. De ligvlakken zijn van pluche en zijn gedeeltelijk afneembaar en wasbaar op 30°C. De natuurlijke sisalpalen zijn 9 cm dik, met ABS huls, en tevens vervaardigd van waterhyacintblad. Katten vinden verschillende variaties in hoogte erg fijn en kunnen zich prima vermaken op deze krabpaal. 
Daarnaast hangt er onder de ligplaats een leuk speelballetje met elastiek, waardoor uw kat heerlijk kan spelen. Deze krabpaal hoeft niet slechts actief te worden gebruikt om te spelen en te krabben. Uw kat kan ook heerlijk relaxen en een dutje doen op de zeer zachte pluche ligplaatsen van deze krabpaal.

Bij Brekz kunt u diverse soorten krabpalen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Krabpaal Trend Tree Grenada tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

 

Kenmerken Krabpaal Trend Tree Grenada

 • Kleur: Beige-Bruin
 • Kussens wasbaar op 30 graden
 • Afmetingen:  48 cm x 48 cm x 114 cm
 • Diameter sisalpalen: 9 cm     
 • Materiaal: Waterhyacint, pluche en sisal

 
Ander product?

Bent u op zoek naar een ander model krabpaal? Kijk bijvoorbeeld eens naar krabpaal Comfort Milton.  Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze krabpalen.

https://www.brekz.be/28251-home_default/krabpaal-trend-tree-grenada.jpg
95.95 2019/01/01
32285
15524
Krabpaal Trend Tree Grenada > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 95,95
Beschikbaar 06 dec
Krabpaal Comfort Preston

Krabpaal Comfort Preston

De Krabpaal Comfort Preston is van mooie, hoge kwaliteit en voorzien van stevig pluche en zwart sisal. Op de ligplaatsen liggen uitneembare ligkussens die wasbaar zijn op 30 graden. De krabpaal is voorzien van twee ligplateaus.Het heeft extra hoge kwaliteit pluche en is geschikt voor de kleine- en normale formaat kat. De krabmeubel is voorzien van verschillende ligplaatsen en een speelballetje waar de kat lekker mee kan spelen. Voor katten is een krabmeubel noodzakelijk voor het verzorgen van hun nagels. Sisal is een natuurlijke, robuuste vezel die de kat helpt de bovenste laag van de nagels te verwijderen. Een krabpaal voorkomt dat de nagels ingroeien en dat uw geliefde kat aan uw meubels gaat krabben.

Bij Brekz kunt u diverse soorten krabmeubels goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Krabpaal Comfort Preston tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
 

Kenmerken Krabpaal Comfort Preston

 • Afmetingen: 50 x 40 x 74 cm
 • Diameter paal: 7.5 cm
 • Kleur: grijs/zwart
 • Pluche: 510 g m/2
 • Dikte bodemplaat: 1,8 cm
   

Ander product?

Bent u op zoek naar een soortgelijke variant met meer hoogte? Kijk dan eens naar Krabpaal Comfort OxfordVoor het totale aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze krabpalen.

https://www.brekz.be/28253-home_default/krabpaal-comfort-preston.jpg
65.49 2019/01/01
32287
15526
Krabpaal Comfort Preston > Meer informatie
Krabpaal Comfort Preston 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 65,49
Krabpaal Comfort Oxford

Krabpaal Comfort Oxford

De Krabpaal Comfort Oxford is van mooie kwaliteit en voorzien van stevig pluche en zwart sisal. De krabpaal is voorzien van twee ligplateaus en een slaaphuisje. Het bevat hoge kwaliteit bekleding en sisal waarmee ze het ideale krabmeubel zijn voor de normale huiskat. Er kan gekrabd worden aan de paal maar er kan ook heerlijk geslapen worden op de verschillende zachte, comfortabele ligplaatsen of in het slaaphuisje.

Voor katten is een krabmeubel noodzakelijk voor het verzorgen van hun nagels en het afbakenen van hun territorium. Sisal is een natuurlijke, robuuste vezel die de kat helpt de schilferige bovenste laag van de nagels te verwijderen. Dit voorkomt dat de nagels kunnen ingroeien. Wanneer u geen goede krabpaal heeft, kan uw kat zich op uw meubels gaan richten om zo toch zijn nagels te slijten.

Bij Brekz kunt u diverse varianten krabmeubels goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze Krabpaal Comfort Oxford tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

 
Kenmerken Krabpaal Comfort Oxford

 • Afmetingen: 45 x 45 x 108 cm
 • Zeer sterke, gekleurde sisal
 • Hoge kwaliteit pluche
 • Met verschillende slaap- en liggedeeltes en een tunnel
 • Stam van Ø75mm
 • Geschikt voor kittens en volwassen katten
 

Ander product?

Heeft u liever een kleinere variant krabpaal? Kijk eens naar de krabpaal Comfort Preston. Voor het totale aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze krabpalen.

https://www.brekz.be/28254-home_default/krabpaal-comfort-oxford.jpg
44.77 2019/01/01
Prima krabpaal
32288
15527
Krabpaal Comfort Oxford > Meer informatie
Krabpaal Comfort Oxford 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
MyKotty LUI - Kartonnen Krabmeubel

MyKotty LUI - Kartonnen Krabmeubel

MyKotty LUI - Kartonnen Krabmeubel is een krabmeubel die aan alle eisen van uw kat voldoet. Uw huisdier kan heerlijk tot rust komen, er bovenop spelen of om zijn nagels te verzorgen. Krabpalen zijn van groot belang voor het onderhouden van de nagels. Door het gebruik van een krabpaal wordt voorkomen dat de nagels gaan ingroeien. Met deze multifunctionele krabmeubel biedt u uw huisdier de diverse mogelijkheden aan waar hij zo naar verlangt.

Bij Brekz kunt u krabmeubels goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu MyKotty LUI - Kartonnen Krabmeubel tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ander product?

Heeft u liever een krabmeubel met slaaphuisje voor uw kat? Kijk dan eens naar deze prachtige Krabpaal Trend Tree Grenada. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina met al onze krabpalen.

https://www.brekz.be/27000-home_default/mykotty-lui-kartonnen-krabmeubel.jpg
64.49 2019/01/01
30796
15082
MyKotty LUI - Kartonnen Krabmeubel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Wit
€ 64,49
MyKotty VIGO - Kartonnen Krabmeubel

MyKotty VIGO - Kartonnen Krabmeubel

Deze MyKotty VIGO - Kartonnen Krabmeubel is een eenvoudige, maar multifunctionele krabmeubel voor katten. Uw kat kan er voor kiezen om er lekker op te gaan slapen, te spelen of te krabben. Krabpalen zijn zeer belangrijk voor het onderhoud van de nagels. Het krabben helpt de bovenste schilferige laag van de nagels te verwijderen. Om te voorkomen dat de nagels ingroeien is het dus van groot belang dat uw kleine vriend een krabmeubel heeft. Bij Brekz kunt u krabmeubels goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu MyKotty VIGO - Kartonnen Krabmeubel tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. Kenmerken MyKotty VIGO - Kartonnen Krabmeubel

 • Multifunctioneel: Krabben, spelen en slapen
 • Voorkomt dat de nagels kunnen ingroeien
 • Van karton
 • Verkrijgbaar in 2 kleuren
 • Geschikt voor alle katten

Ander product?

Zoekt u een andere variant van MyKotty? Kijk dan eens naar MyKotty LUI - Kartonnen Krabmeubel. Voor overige varianten kunt u kijken op de pagina met al onze krabmeubels.

https://www.brekz.be/27010-home_default/mykotty-vigo-kartonnen-krabmeubel.jpg
45.49 2019/01/01
Dit is al onze tweede, de vorige was een groter type. De katten vinden het geweldig!
30798
15083
MyCotty VIGO - Kartonnen Krabmeubel > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Wit
€ 45,49
Beschikbaar 06 dec

Overige

Krabplank Middel voor de kat

Productinformatie Beeztees Krabplank Middel voor de kat

Krabplank Middel voor de kat van Beeztees is een krabplank die bedekt is met sterke sisalvezels van middelmatige dikte. Deze gaan niet snel kapot, zodat uw kat eindeloos kan krabben en uw meubels met rust laat. Om uw kat gemakkelijk naar de krabplank te laten komen, bevat de plank het voor katten heerlijke kattenkruid. De Beeztees krabplank is 60 x 11 cm groot en u kunt hem aan uw muur bevestigen met de bijgeleverde pluggen en schroeven.

 • Gemaakt met sterke sisalvezels
 • Bevat kattenkruid
 • Helpt dat uw kat met zijn nagels van uw meubels af blijft
 • 60 x 11 cm groot
 • Aan uw muur te bevestigen met bijgeleverde schroeven en pluggen

Bij Brekz kunt u diverse soorten krabpalen en krabplanken voor uw kat kopen. Bestel als u weinig ruimte hebt voor een krabpaal bijvoorbeeld de Beeztees Krabplank Middel voor de kat gemakkelijk en goedkoop online en uw aankoop wordt snel bezorgd! 

Ander product?

Ook andere soorten krabpalen en krabplanken kunt u bij Brekz vinden. Bestel voor katten die van een lange krabpaal houden de Krabpaal Lang 82 cm voor de kat en voor een handige krabplank in de hoek de Trixie Krabplank Hoekmodel voor de kat. Voor ons gehele aanbod aan krabproducten bekijkt u ons uitgebreide overzicht.

Brekz
https://www.brekz.be/32990-home_default/krabplank-middel-voor-de-kat.jpg
5.59 2019/01/01
We hebben al een oudere kat die zijn krabpaal Niet meer gebruikte, dus dit is een ideaal alternatief...
Een kind van 5 jaar kan de krabpaal in elkaar zetten. Prima krabpaal, wordt veel gebruik van gemaakt.
Mn kat Spooky was er gelijk gek op Lekker kroelen en krabben
Mooie krabplank. De katten zijn we dol op
er was 1 krabplank te weinig geleverd intussen werd het bedrag teruggestort op onze rekening ik ben tevreden en zal in de toekomst nog bestellingen plaatsen
De kat is tevreden en gaat krabben op de plank !
Helaas zat de plank los mijn man heeft deze weer vast gemaakt Misschien extra controle of alles goed vast zit voordat het product verpakt word
Prima waar voor het geld....
4762
2480
Krabplank Middel voor de kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 5,59
Krabkarton Sofa XXL 64x37x11cm

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.be/37565-home_default/krabkarton-sofa-xxl-64x37x11cm.jpg
22.99 2019/01/01
37770
16847
Krabkarton Sofa XXL 64x37x11cm > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 22,99
Krabkarton Ligbed XXL 64x37x11cm

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.be/37569-home_default/krabkarton-ligbed-xxl-64x37x11cm.jpg
27.99 2019/01/01
37773
16849
Krabkarton Ligbed XXL 64x37x11cm > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 27,99
Krabgolf 2-delig 75x28x28cm

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.be/37575-home_default/krabgolf-2-delig-75x28x28cm.jpg
42.99 2019/01/01
37775
16851
Krabgolf 2-delig 75x28x28cm > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 42,99
Krabplank XXL voor muur/hoeken 38x75xm (bxh)

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.be/37577-home_default/krabplank-xxl-voor-muurhoeken-38x75xm-bxh.jpg
29.99 2019/01/01
37777
16852
Krabplank XXL voor muur/hoeken 38x75xm (bxh) > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 29,99
Krabpaal Abey voor de kat

Krabpaal Abey voor de kat

Krabpaal Abey voor de kat is een handige krabpaal die geschikt is jonge en kleine katten. De paal is gemaakt van stevig vastgelijmd sisal touw dat de kat niet snel lostrekt. Het slijt amper en daardoor gaat de paal lang mee. Het slaapholletje en plankje zijn omhuld met zacht pluche waar uw kat heerlijk op kan slapen. Door de handige afmetingen past de krabpaal in elke huiskamer. U kunt kiezen uit twee kleuren die bij uw inrichting passen, namelijk grijs en creme. 

 • Bestaat uit een slaapplankje, paal en slaapholletje
 • Bedekt met zacht pluche
 • De gehele paal is60x30x25 cm groot.
 • Beschikbaar in de kleuren grijs en creme

Bij Brekz kunt u verschillende soorten krabpalen goedkoop online bestellen. Niet alleen de Krabpaal Atlanta voor de kat is bij Brekz voor een voordelige prijs te koop. 

Ander product dan Krabpaal Abey voor de kat?

Bent u op zoek naar een kleinere krabpaal? De krabpaal Gina mini is een goedkope basic krabpaal. Ook voor grotere krabpalen met meerdere holletjes, krabmatten en krabplanken kunt u bij ons terecht. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment.

https://www.brekz.be/26990-home_default/krabpaal-abey-voor-de-kat.jpg
13.99 2019/01/01
Prima paal. Reclameplaatje liever aan de zijkant en de schroef bovenop zou onzichtbaar kunnen.
besteld samen met speciaal kattevoer. was mijn tweede bestelling bij dit bedrijf. Ging net als de eerste keer vlekkeloos en vlot geleverd in goede beschermende verpakking.
Het is een mooie krabpaal. Mooie kleur en ziet er leuk uit.Mijn katten zijn er erg blij mee! Zeker als je liever, vanwege het slechte weer niet naar buiten wil, kun je binnen je nagels scherpen . Ik hoop , dat hij sterk is en ze er lang plezier van hebben.
Simpel in elkaar te zetten en de kat is er zeer blij mee.
26996
14294
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Grijs
€ 13,99
Krabpaal Palazzo voor de kat

Krabpaal Palazzo voor de kat

Krabpaal Palazzo voor de kat is een goede krabpaal die zowel voor katten als kittens geschikt is. De krabpaal bestaat uit een slaapholletje met daarboven twee plankjes die aan de paal vastzitten. Hierop kan de kat zitten en ook slapen. Door de hoogte van 90 cm heeft uw kat goed uitzicht op zijn omgeving. Het holletje is met 25x25x30 cm ruim genoeg om lekker te kunnen slapen. Het is net als de plankjes bekleed met zacht pluche in de kleur creme of grijs. De Krabpaal Palazzo voor de kat is omhuld met sterk en duurzaam sisaltouw dat uw kat niet snel lostrekt.

 • Geschikt voor katten en kittens
 • Bestaat uit slaapholletje, paal en twee plankjes
 • Totale hoogte: 90 cm
 • Slaapholletje 25x25x30 cm groot
 • Omhuld met zacht pluche
 • Paal gemaakt van sterk sisaltouw

Brekz verkoopt verschillende soorten krabpalen voor een lage prijs online. Als de Krabpaal Palazzo voor de kat niet bij uw kat past, kunt u ook kiezen voor een ander product.

Ander product dan de Krabpaal Palazzo voor de kat

Zoek je iets anders dan Krabpaal Palazzo voor de kat? Wij verkopen niet alleen krabpalen, maar ook krabplanken, zoals de Krabplank hoekmodel voor de kat en krabmatten, zoals de Beeztees Pluche Ristel Krabmat Bruin.

https://www.brekz.be/26932-home_default/krabpaal-palazzo-voor-de-kat.jpg
18.75 2019/01/01
Mijn kat is alvast heel tevreden, niet te grote krabpaal, niet te klein, net als mijn kat :)
mijn katten zijn heel tevreden met gun nieuwe krabpaal mijn katten blij dan ben ik ook blij
Prijs/kwaliteit zeker een aanrader. Geschikt voor kleine ruimtes want neemt niet veel plaats in.
Prima prijs kwaliteit
Goede prijs voor produkt, betrouwbare afhandeling.
Idiaal voor onze kitten !
Kwaliteit zeer goed voor de juiste prijs!!
26997
14296
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Grijs
€ 18,75
crème
€ 18,75
Speel- en krabstation voor de kat No. 1 46x25x4cm

Bij dit artikel kunt u vervangkartonnen apart bijbestellen. 

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.be/37589-home_default/speel-en-krabstation-voor-de-kat-no-1-46x25x4cm.jpg
14.99 2019/01/01
37784
16857
Speel- en krabstation voor de kat No. 1 46x25x4cm > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Vervangkarton ovaal
€ 4,99
2 x Vervangkarton ovaal
€ 6,49
Speel- en krabstation
€ 14,99
Speel- en krabstation voor de kat No. 2 35x35x4cm

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.be/37610-home_default/speel-en-krabstation-voor-de-kat-no-2-35x35x4cm.jpg
14.99 2019/01/01
37806
16867
Speel- en krabstation voor de kat No. 2 35x35x4cm > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Vervangkarton rond
€ 4,99
2 x Vervangkarton rond
€ 5,99
Speel- en krabstation
€ 14,99
Krabgolf Mimi voor de kat

Krabgolf Mimi voor de kat

De Krabgolf Mimi voor de kat is een golfvormige krabplank die gemaakt is van lagen karton. U kunt hem op de vloer leggen zodat uw kat zijn nagels eraan kan scherpen. In de krabgolf is een heerlijk geurende catnip verwerkt, zodat uw kat er graag naartoe gaat. De Krabgolf Mimi voor de kat is verkrijgbaar in een enkele en dubbele vorm. De enkele vorm heeft een lichtblauwe rand met poesjespatroon en is 50 x 23 x 9 cm groot en de dubbele heeft een paarse rand met poesjespatroon en is 48 x 16 x 22 cm groot.

 • Golfvormige krabplank
 • Geschikt voor op de vloer
 • Bevat catnip
 • Verkrijgbaar in enkele en dubbele vorm

Bij Brekz kunt u diverse soorten krabproducten voor uw kat bestellen. Koop bijvoorbeeld de Krabgolf Mimi voor de kat gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt razendsnel bezorgd!

Ander krabproduct?

Ook voor diverse andere krabpproducten kunt u bij Brekz terecht. Zo bestelt u de Beeztees Cat Cube Scratch snel online. Dit is een krabpaal in een huisje. Of kies voor de Trixie Krabmat Grijs voor de kat. Voor een ruim overzicht aan mooie krabpalen bekijkt u hier ons veelzijdige assortiment.

https://www.brekz.be/25367-home_default/krabgolf-mimi-voor-de-kat.jpg
9.09 2019/01/01
Prima krabplank. Katten maken er graag gebruik van.
Het product is goed, denk ik. Helaas heeft onze kat er niet zoveel interesse in.
Krabplank was nog net iets groter dan gedacht. Het duurde even een paar dagen voordat mijn katten de plank hadden ontdekt, maar sindsdien lijken ze er veel krab (en ook bijt/knaag) plezier van te hebben.
Onze poesjes vinden het top !!!
Mijn vrouw en ik zijn heel tevreden over snelle levering van de bestelde artikelen. en de goede artiekelen bedankt
28370
14571
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Enkele Krabgolf
€ 9,09
Dubbele Krabgolf
€ 13,25
Trixie Krabplank Hoekmodel voor de kat

Trixie Krabplank Hoekmodel voor de kat

Trixie Krabplank Hoekmodel voor de kat is een krabplank uit 2 delen en geschikt voor elke kat. De plank is speciaal ontwikkeld voor plaatsing in de hoek van de kamer. De krabplank bestaat uit 2 krabplanken aaneen. Dankzij het hoekontwerp van deze krabplank neemt hij in uw kamer extra weinig ruimte in. Voor extra aantrekkingskracht is de krabplank bewerkt met catnip, een geurend kattenkruid. Uw kat zal hierdoor nog sneller gebruik maken van deze handige krabplank. De Trixie Krabplank Hoekmodel voor de kat heeft een omvang van 60 x 32 cm en is bekleed met pluche en sisal touw. Het speciale sisal gedeelte heeft een omvang van 14 x 47 cm. Met deze handige krabplank haalt u een handig, compact hulpmiddel voor uw kat in huis om zijn nagels te scherpen en tegelijkertijd uw meubels te beschermen! 

 • Geschikt voor iedere kat
 • Speciaal hoekontwerp
 • Neemt weinig ruimte in
 • Bestaat uit 2 aaneen geplaatste planken
 • Bekleed met pluche en sisal touw
 • Met catnip
 • Afmetingen: 60 x 32 cm

Bij Brekz kunt u de beste krabpalen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Krabplank Hoekmodel voor de kat tegen de scherpste prijs. Makkelijk en snel besteld!

Andere krabplank dan de Trixie Krabplank voor de kat?

Bent u op zoek naar een vergelijkbaar product, bijvoordeeld de Beeztees Krabplank voor de kat? Of heeft u liever een krabplank van karton met catnip? Kijk dan eens bij de Kartonnen Krabplank Duo met catnip voor de kat. Een volledig overzicht van al onze katten accessoires vindt u op onze site.

https://www.brekz.be/25370-home_default/trixie-krabplank-hoekmodel-voor-de-kat.jpg
10.69 2019/01/01
Prima krapplank en handig om in de hoek te plaatsen.
28372
14572
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Grijs
€ 14,25
Krabpaal Timon voor de Kat - 70 x 50 x 120 cm

Productinformatie Krabpaal Timon voor de kat

De Krabpaal Timon voor de kat 70 x 50 x 120 cm beschikt over een slaapplaats en twee zachte rustplateaus. Vanaf het bovenste plateau heeft uw kat een goed overzicht op de omgeving. Deze robuuste krabpaal is erg stevig en is dan ook geschikt voor vele uren speelplezier voor uw kat. 

Sisal zorgt er voor dat uw kat zijn nagels kan scherpen en deze op natuurlijke wijze kan onderhouden. Het kan helpen voorkomen dat nagels bijvoorbeeld ingroeien. Ook wordt de kans kleiner dat uw kat zijn nagels in uw andere meubels zet dankzij de krabpaal. 

Bij Brekz kunt u diverse soorten kattenkrabpalen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Krabpaal Timon voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Afmetingen Krabpaal Timon voor de kat

Om te kunnen beoordelen of deze krabpaal in uw interieur past en geschikt is voor uw kat hebben we de afmetingen op een rijtje gezet:

 • Hoogte krabpaal: 120 cm
 • Dikte sisalpalen: 12 cm
 • Afmetingen bovenste plateau: 59 x 32 x 2 cm
 • Diameter middelste ton: 40 cm
 • Afmeting onderste plateau: 48 x 34 x 20 cm
 • Afmetingen bodemplaat: 70 x 50 x 3 cm

Andere krabpaal?

Toch liever een krabpaal met een extra huisje? Bekijk dan deze mooie Catrock Western Inn eens. Voor al onze krabpalen van verschillende formaten en varianten kunt u kijken op de pagina met krabpalen.

https://www.brekz.be/37007-home_default/krabpaal-timon-voor-de-kat-70-x-50-x-120-cm.jpg
151.49 2019/01/01
36848
16621
Krabpaal Timon voor de Kat - 70 x 50 x 120 cm > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 151,49

Trainingsmiddelen

Feliway Feliscratch voor katten

Feliway Feliscratch

Feliway Feliscratch zorgt ervoor dat de krabpaal aantrekkelijker wordt voor uw kat om aan te krabben, zodat hij uw meubels en gordijnen met rust laat. Naast het feit dat katten krabben om hun nagels te onderhouden, doen ze dit ook om hun territorium te markeren of wanneer ze last hebben van stress of angst. Katten krabben meestal op dezelfde plek om hun territorium te markeren. Wanneer uw kat aan uw meubels of gordijnen krabt, kunt u dit krabgedrag met Feliway verplaatsen naar de krabpaal.

Bij Brekz kunt u Feliway producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Feliway Feliscratch tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Werking van Feliway Feliscratch

 • Het kattenkruid lokt katten naar de krabpaal
 • De blauwe kleur bootst de krabmarkeringen na en heeft een visuele aantrekkingskracht op uw kat
 • Het pootjesferomoon zorgt ervoor dat de kat op de gemarkeerde plek gaat krabben

Gebruik van Feliway Feliscratch

1. Leg de krabpaal die u wilt behandelen plat neer op een krant. 
2. Knip het bovenste gedeelte van de pipet af. 
3. Om het beste resultaat te bereiken, brengt u langzaam de blauwe vloeistof van boven naar beneden in 2 of 3 lijnen aan op de krabpaal. 
4. Vervolgens laat u de druppels gedurende 5 minuten opdrogen. 
5. Hierna plaatst u de krabpaal dicht bij de plek waar uw kat ongewenst krabgedrag vertoont. 
6. Wanneer uw kat goed op de krabpaal krabt, kunt u de krabpaal rustig in kleine stapjes verplaatsen naar de door u gewenste plaats.

Let op! De blauwe vloeistof zorgt voor een blauwe kleur op de krabpaal. Deze vervaagt na enige tijd, maar blijft wel enigszins zichtbaar. Feliway Feliscratch niet op uw kat aanbrengen!

Dosering van Feliway Feliscratch

Week 1: Iedere dag een pipet
Week 2: Geen
Week 3 + 4: Slechts één pipet op de eerste dag van de week, de rest van de week geen.

Ander product?

Vertoont uw kat diverse gedragsproblemen vanwege stressvolle situaties, zoals bijvoorbeeld een verhuizing? Probeer dan eens Feliway Spray. Voor al onze kattenproducten kunt u kijken op onze kattenpagina.

https://www.brekz.be/24341-home_default/feliway-feliscratch-voor-katten.jpg
25.25 2019/01/01
Doet wat het moet ! Bij aankomst in zijn nieuwe casa, heeft het onze nieuwe kitten rust gebracht
Snel geleverd, maar ik heb het product nog niet gebruikt.
26658
14247
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
per verpakking
€ 25,25
Beschikbaar 01 jan
Krabpaal Galaxy voor de kat

Productinformatie Krabpaal Galaxy voor de kat

Krabpaal Galaxy voor de kat is een fijne krabpaal voor uw kat. Het is belangrijk voor uw kat om een plek te hebben om te kunnen krabben. Krabben is namelijk belangrijk voor het onderhoud van de nagels van uw kat en voorkomt zo dat de nagels van uw kat te lang worden en ingroeien. In het wild zullen katten hun nagels scherpen aan bomen om hun territorium af te bakenen. Dit is natuurlijk gedrag voor uw kat, en deze krabpaal kan goed voorzien in die behoefte. Krabpaal Galaxy is 62 cm hoog en heeft een diameter van 80 mm. De bodemplaat zorgt voor stabilisatie en is 30x30 cm groot. Deze krabpaal is te bestellen in drie vrolijke kleuren en is gemaakt van zacht pluche aan de onderkant en stevig sisal aan de bovenkant.

Bij Brekz kunt u diverse varianten krabpalen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze Krabpaal Galaxy voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
      

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander krabmeubel met meerdere slaap- en rustplekjes? Voor alle verschillende varianten en maten kunt u kijken op onze pagina met krabpalen.

https://www.brekz.be/30808-home_default/krabpaal-galaxy-voor-de-kat.jpg
13.25 2019/01/01
Mooi verpakt in een grote doos. De bevestigingsschroef en het bijhorend sleuteltje zijn mooi verpakt in een afzonderlijk zakje. De montage is zeer duidelijk en eenvoudig. Het geheel is goed stevig. De sisal koord is van goede kwaliteit. De kat is bijzonder tevreden.
Perfect volgens mijn katten.
33593
15931
Krabpaal Galaxy > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Zwart
€ 13,25
Grijs
€ 13,25
Beige
€ 13,25
Krabpaal Lang 82 cm voor de kat

Krabpaal Lang 82 cm voor de kat

Krabpaal Lang 82 cm voor de kat is een relatief grote krabpaal voor katten. Dit maakt hem geschikt voor volwassen katten van grotere rassen. De krabpaal bestaat uit twee delen. De bodemplaat is bekleed met pluche en de stam aan de bovenkant is gemaakt van sisal. Uw kat zal zijn nagels comfortabel kunnen krabben, zonder uw meubels daarvoor te gebruiken. Het product is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: zwart, bruin, beige en grijs. 

Bij Brekz kunt u de beste krabpalen voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Krabpaal Lang 82 cm voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Andere krabpaal?

Bent u op zoek naar een kleinere of andere krabpaal? Bekijk dan ons Krabpalen assortiment.

Brekz
https://www.brekz.be/22349-home_default/krabpaal-lang.jpg
18.95 2019/01/01
Mijn kat was meteen erg nieuwsgierig naar de krabpaal. Ik heb er even een lekker kattenluchtje op gesprayd en sindsdien is het z'n beste vriend! Was makkelijk in elkaar te zetten met bijgeleverde inbussleutel!
De levering en service zijn heel goed mijn katten zijn weer blij
zeer tevreden en poes gelukkig met paal
De paal wordt weliswaar vastgevezen aan de onderste plank maar zit niet vast aan het pastiek waar de vijs ingevezen wordt dus je kunt de paal er zo afhalen. Moeilijk om te verzetten zo... Verder zijn de katten er zeer blij mee en ze laten zich er helemaal aanhangen als ze omhoog klimmen.
De meeste krabpalen zijn niet geschikt voor grote en zwaardere katten. Deze lengte is voor 2 van mijn Brits kortharige katten lang genoeg maar niet voor onze Main Coons.
Snelle levering en een fijne paal voor de grotere kat.
Goede krabpaal voor de grotere kat.
Goede paal, de kat is er blij mee.
1015
574
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Beige
€ 18,95
Zwart
€ 18,95
Grijs
€ 18,95
Trixie Krabmat Grijs voor de kat

Trixie Krabmat Grijs voor de kat

De Trixie Krabmat Grijs voor de kat is een mooie krabmat voor de kat. Deze handige mat is geschikt voor elke kat en is goed voor urenlang krabplezier. De mat heeft een slipvaste achterkant, waardoor de mat blijft liggen wanneer uw kat zijn nagels scherpt. Ook heeft de krabmat een leuk speeltje aan een koord, waarmee deze zich zeker ook zal vermaken. De mat is geschikt om neer te leggen of op te hangen. De Trixie Krabmat Grijs voor de kat heeft een pluche rand en een binnenkant van sisal touw. Deze krabmat is verkrijgbaar in de kleur grijs en heeft een omvang van 55 x 35 cm. Met deze speelse en handige mat haalt u een handig product in huis waarmee uw kat tegelijkertijd zijn nagels kan scherpen en zich kan vermaken, terwijl u uw meubels in huis efficiënt beschemt tegen beschadigingen door het krabben!

 • Geschikt voor elke kat
 • Met slipvaste achterkant
 • Met speeltje aan koord
 • Om neer te leggen of op te hangen
 • Gemaakt van pluche en sisal touw
 • Verkrijgbaar in de kleur grijs
 • Afmetingen 55 x 35 cm

Bij Brekz kunt u de beste krabpalen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Krabmat Grijs voor de kat tegen de scherpste prijs. Makkelijk en snel bezorgd tot aan uw voordeur!

Andere krabplank dan de Trixie Krabplank voor de kat?

Bent u op zoek naar een vergelijkbaar product, bijvoordeeld de Beeztees Krabplank voor de kat? Of heeft u liever een krabplank van karton met catnip? Kijk dan eens bij de Kartonnen Krabplank Duo met catnip voor de kat. Een volledig overzicht van al onze katten accessoires vindt u op onze site.

https://www.brekz.be/25667-home_default/trixie-krabmat-grijs-voor-de-kat.jpg
11.75 2019/01/01
De krabmat is een heel goede aanvulling op de krabpaal.
ben zeer tevreden met die kat matten!!
Super kwaliteit, stevige krabmat met handige ophanglusjes aan korte en lange zijde. Ideaal voor de poes!
Mijn katten zijn blij met hun nieuwe krabpaal en Trixie krabmat.
leuk matje, degelijke kwaliteit. al gaan ze er liever op liggen dan aan krabben.
Zeer tevreden, poezen zijn er duidelijk blij mee.
28726
14656
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 11,75
Krabpaal Classic Sofa voor de kat - 38 x 38 x 52 cm

Productinformatie Krabpaal Classic Sofa voor de kat - 38 x 38 x 52 cm

Krabpaal Classic Sofa 38x38x52cm voor de kat is de ideale krabpaal voor uw kat. Dit klassieke en tijdloze model doet het altijd goed, ook in een kleiner interieur. Uw kat zal veel krab plezier hebben van deze krabpaal, katten zijn hier namelijk dol op! Het is belangrijk voor uw kat om te kunnen krabben, om zijn nagels te scherpen. Deze krabpaal biedt klim en krab mogelijkheden, waardoor uw kat zich niet langer hoeft te richten op uw gordijnen en meubels. Bovenop deze praktische en plaats-besparende krabpaal ligt een zacht rond kussen waar uw kat heerlijk op kan ontspannen, spelen, of waar uw kat kan genieten van het uitzicht. Deze krabpaal met kussen is 38x38x52cm groot.

Bij Brekz kunt u diverse varianten krabpalen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Krabpaal Classic Sofa 38x38x52cm voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
   

Ander product?

Bent u op zoek naar een groter speelparadijs voor uw huistijger? Bij Brekz vindt u een groot assortiment krabpalen voor uw kat. Voor de echte prinsen en prinsessen vindt u bijvoorbeeld  Krabpaal Loft creme 80x60x160 voor de kat, met ontzettend veel plateaus, zachte stof en comfortabele plekken om te ontspannen.

https://www.brekz.be/30826-home_default/krabpaal-classic-sofa-38x38x52cm-voor-de-kat.jpg
19.25 2019/01/01
Prima krabpaal voor onze katten .
Mooie kwaliteit. Stevig en goed afgewerkt. Juiste prijs/kwaliteit verhouding. En snelle levering. Zeer tevrede klant. Als ik ooit weer spullen nodig heb zal ik zeker opnieuw bestellen en zal het anderen zeker aanbevelen.
Prima krabpaal! Beetje kleiner dan verwacht. Maar er staan afmetingen bij... De kitten is er helemaal dik mee!
33620
15943
Krabpaal Classic Sofa 38x38x52cm voor de kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
crème
€ 19,25
Grijs
€ 19,25
Krabplank voor de kat

Krabplank voor de kat

Krabplank voor de kat is een krabplank van 50 cm lang en 5 cm breed en is bedoeld als krabobject voor alle soorten katten. Iedere kat heeft een natuurlijke behoefte om te krabben. Met deze krabplank kan uw kat zich uitleven. Het product bevat catnip en verspreid daarom de aanlokkelijke geur van kattenkruid. Uw kat wordt hierdoor aangetrokken, en u bespaart uzelf nagels in de meubels.

Bij Brekz kunt u de beste krabpalen eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Krabplank voor de kat tegen de scherpste prijzen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een krabplank van karton? Kijk dan eens bij de Kartonnen Krabplank Duo met catnip voor de kat. Een overzicht van al onze katten accessoires vindt u hier.

https://www.brekz.be/20804-home_default/van-riel-krabplank-0405219-voor-de-kat.jpg
4.79 2019/01/01
Er was iets verkeerds geleverd bij de bestelling maar dit is op een zeer nette manier opgelost. Communicatie ook heel erg prettig ervaren. Helemaal tevreden.
20699
12651
> Meer informatie
Krabplank voor de kat 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 4,79
Europet Classic Eco Jaguar krabpaal OP is OP

Europet Classic Eco Jaguar krabpaal

Europet Classic Eco Jaguar krabpaal is een robuuste en zeer volledige krabpaal voor iedere kat. Deze mooie krabpaal is zeer uitgebreid. Zo bestaat hij uit drie verdiepingen met gelegenheid om te krabben, te klimmen of lekker besloten te luieren. De staande palen zijn voorzien van krabmateriaal, de rest van de krabpaal is afgewerkt met zacht pluche. De Europet Classic Eco Jaguar krabpaal is verkrijgbaar in 2 kleuren en heeft de volgende afmetingen:

 • Afmetingen: 35 x 35 x 109
 • Diameter palen: 9 cm
   

Nog eenmaal de voordelen van dit product op een rij:

 • Stevige krabpaal
 • Voorzien van krabmateriaal en afgewerkt met zacht pluche
 • Voor heerlijk krabben, luieren en klimmen
 • Geschikt voor iedere kat
 • Afmetingen: 35 x 35 x 109 cm
   

Bij Brekz kunt u de beste krabpalen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Europet Classic Eco Jaguar krabpaal tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een krabpaal voor in de hoek met een speeltje? Kijk dan eens bij onze Europet Krabpaal Classic Corner Rope. Een overzicht van al onze Krabpalen vindt u hier.

https://www.brekz.be/22852-home_default/europet-classic-eco-jaguar-krabpaal.jpg
44.95 2019/01/01
23899
13680
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Krabplank Karton voor de kat

Krabplank Karton voor de kat

Krabplank Karton voor de kat is een kartonnen krabplank gemaakt voor bevestiging aan de muur of op de vloer en is geschikt voor iedere kat. Karton is een fijn krabmateriaal om de kattennagels in te haken. Dankzij het plezier dat uw kat hieraan heeft zal hij afblijven van uw meubels, gordijnen en behang. U kunt deze krabplank bevestigen aan de muur of gewoon op de grond neerleggen. En omdat hij licht en compact is, is hij gemakkelijk onderweg mee te nemen.
De afmetingen van dit product zijn: 50 x 12 cm.

 • Fijn kartonnen krabmateriaal voor uw kat
 • Voor aan de muur of op de vloer
 • Voorkomt krabben aan meubels, gordijnen en de muur
 • Geschikt voor iedere kat
 • Afmetingen: 50 x 12 cm

Bij Brekz kunt u de beste krabpalen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Krabplank Karton voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.


Ander product? 

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een krabplank met kattenkruid? Kijk dan eens bij de Kartonnen Krabplank Duo met catnip voor de kat. Een overzicht van al onze Krabpalen vindt u hier. 

Brekz
https://www.brekz.be/1517-home_default/krabplank-karton.jpg
2.39 2019/01/01
2017
1147
Krabplank Karton > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk OP = OP
€ 2,99
€ 2,39
Beschikbaar 01 jan
Krabplankje smal voor de kat

Productinformatie Krabplank Smal voor de kat productinformatie

Krabplank Smal voor de kat van het merk Beeztees is een krabplank die bedekt is met sterke sisalvezels. Deze gaan niet snel kapot, zodat uw kat eindeloos kan krabben en uw meubels met rust laat. Door toevoeging van heerlijk geurend kattenkruid komt uw kat snel naar de paal toe om zijn nagels te krabben.

 • Gemaakt met sterke sisalvezels
 • Bevat kattenkruid
 • Stimuleert dat uw kat met zijn nagels van uw meubels af blijft
 • 45 x 8 cm groot

Bij Brekz kunt u diverse soorten krabpalen en krabplanken voor uw kat kopen. Bestel de Krabplank Smal voor de kat gemakkelijk en goedkoop online en uw aankoop wordt snel thuis bezorgd! 
     

Ander product?

Deze krabplank van Beeztees verkopen wij ook in de maten 60 x 11 cm. Ook voor mooie krabpalen kunt u bij Brekz terecht. Bekijk daarvoor ons ruime aanbod en kies uw favoriet.

Brekz
https://www.brekz.be/28993-home_default/kabplankje-smal.jpg
4.99 2019/01/01
goed, stevig en makkelijk vast te maken
2018
1148
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 4,99
Boon Klimton Sisal 2-Gaats 75 cm voor de kat

Productinformatie Boon Klimton Sisal 2-Gaats 75 cm voor de kat

Boon Klimton Sisal 2-Gaats 75 cm voor de kat is een klimtoestel voor de kat met drie verschillende rustplekken. Twee daarvan bevinden zich in de ton. De derde is het kussentje bovenop de ton. De Boom Klimton is dus geschikt voor een huishouden met meerdere katten. De rustplekken zijn zacht en gemaakt van een mooie glimmende stof, pluche. De buitenkant is geschikt om aan te krabben. Er kan mee gerust, gespeeld en geschuild worden. Hij is ongeveer 75 centimeter groot en is verkrijgbaar in de kleuren grijs en beige. Het toestel is niet alleen een comfortabele plek voor uw kat, het is ook nog eens een toevoeging aan het interieur van uw huis. 

De diameter van de Boon Klimton is 40 cm.

Bij Brekz kunt u de beste krabpalen voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu de Boon Klimton Sisal 2-Gaats 75 cm voor de kat tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Andere krabpaal? 

Bent u op zoek naar een kleiner accessoire voor uw kat waar hij aan kan krabben? Bekijk dan eens ons Krabpalen assortiment. Hier verkopen we onder andere een Krabpaal Lang 82 cm voor de kat. Deze is een stuk kleiner en bevat geen slaapplaatsen voor uw kat.

https://www.brekz.be//img/p/be-default-home_default.jpg
65.75 2019/01/01
Stevige ton. Katten gebruiken hem als krabpaal en - alleen de onderste ruimte - om te liggen. Omschrijving is helemaal goed bij het product. Ik heb zelf de kussens uit alle gaten gehaald en van de top gehaald, aangezien alles dan wel erg krap wordt en ik de indruk had dat de katten er dan liever niet in gingen. Bovendien hebben katten het sneller te warm dan te koud en liggen ze net zo lief op een harde als een zachte ondergrond. Levering via Brekz verliep prima.
super klimton zzowel voor te rusten slapen en krabben
Hele mooie klimton. Heb de grijze uitvoering gekocht. Staat mooi en Axl is er gek op! Bestelling verliep ook prima.
Snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen.
Zalige ton poezen zijn er gek op
Bertus de kat van onze zoon is heel erg blij met zijn klimton.
Mooie krabton. De poezen zusjes moesten eerst even wennen aan hun nieuwe appartement. Waarschijnlijk nog een onprettige geur. Maar inmiddels slapen ze erin en krabben ze er graag aan.
Heel tevreden over het product.de volgende morgen al in huis
Kleiner dan verwacht maar toch tevreden
vanaf dag een gebruikt door mijn 2 katten, slapen, rusten, krabben in een woord een groot succes
24242
13727
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Beige
€ 65,75
Grijs
€ 65,75
Krabpaal XXL Veymont Forest

Krabpaal XXL Veymont Forest

Krabpaal XXL Veymont Forest is een mooie, robuuste krabpaal en is geschikt voor katten van alle rassen. De krabpaal is van het formaat XXL en is ontworpen om naast kleine en gemiddelde kattenrassen ook fijn speelmateriaal te bieden voor katten van grote rassen. Het beschikt over twee heerlijke ligplateau's op verschillende hoogte, een huisje om lekker in weg te kruipen en twee speelballetjes aan touwtjes. De palen zijn gemaakt van duurzaam krabmateriaal. Zo krijgt uw kat met deze krabpaal alles in 1. De krabpaal is afgewerkt met zacht pluche materiaal.
Afmetingen: 60 x 60 x 102 cm

 • Robuuste krabpaal met twee ligplateau's en huisje
 • Ruim voorzien van krabmateriaal
 • Met twee speelballetjes
 • Afgewerkt met zacht pluche
 • Ook geschikt voor katten van grote rassen

Bij Brekz kunt u de beste krabpalen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel nu de Krabpaal XXL Veymont Forest tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een krab- en klimton voor de kat? Kijk dan eens bij onze Boon Krab/Klimton 2-gaats Grijs/Zwart.

https://www.brekz.be/26083-home_default/krabpaal-xxl-veymont-forest.jpg
131.25 2019/01/01
29267
14755
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 131,25
Boon Krab/Klimton 2-gaats Grijs/Zwart

Boon Krab- en Klimton 2-gaats Grijs met Zwart

Boon Krab- en Klimton 2-gaats Grijs met Zwartis een ton waaraan uw kat kan krabben, in kan klimmen en in kan slapen. Het krabben is mogelijk door de stevige sisalmatten die aan de buitenkant van de ton bevestigd zijn. Het klimmen wordt mogelijk gemaakt door de verschillende verdiepingen en de grootte van 42 x 42 x 76 cm. Slapen kan uw kat op de drie slaapplaatsen met een zacht pluchen kussen waarvan twee in de ton en één bovenop de ton. Op de bovenste verdieping hangt ook nog een leuk speelballetje. 

 • Met sisalmatten aan de buitenkant
 • Met verschillende verdiepingen
 • 42 x 42 x 76 cm groot
 • Met 3 slaapplekken
 • Met zachte pluchen kussens
 • Heeft een leuk speelballetje

Bij Brekz kunt u diverse krabpalen voor uw kat gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld de Boon Krab- en Klimton 2-gaats Grijs met Zwart en uw bestelling wordt snel bij u afgeleverd!

Andere krabpaal dan Boon Krab- en Klimton 2-gaats Grijs met Zwart?

U kunt de Boon Krab- en Klimton 2-gaats ook in de kleur bruin met mokka kopen of u maakt een keuze uit een van onze kleine krabpalen, zoals de Krabpaal Caribbean Beach of de Krabpaal Atlanta. Bekijk ook ons gehele assortiment krabpalen en ontdek ook onze grote krabpalen.

https://www.brekz.be/26103-home_default/boon-krabklimton-2-gaats-grijszwart.jpg
75.95 2019/01/01
Super snel binnen en leuke kleur krapton
super mooi robuust klimton, onze katten maken er veel gebruik van.
Prachtige, stevige krabpaal
Snelle correcte levering
Makkelijk zoeken op grote krabpaal en uiteindelijk terecht gekomen op grote krabton. Snel en makkelijk traceerbaar . Binnen 2 dagen levering. En geen bezorgkosten. Voor mij een to pride.
Erg mooie krabton onze katten zijn er dol op.....
Mooie en goede kwaliteit krab/klimton met zachte kussens.
Snelle levering. is het geld zeker wward
Een zeer populair krabton. Ze vinden de kussens heerlijk.
geweldige paal, kunnen mijn 2 schatjes goed in slapen en weegt niet te veel wat voor mij heel goed is. Karine
Fijne krabton geschikt voor grote kattenrassen. Snelle levering.
Stevig. Precies wat je nodig hebt voor een kat
29291
14758
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 75,95
Krabpaal Ella voor de kat
https://www.brekz.be/37602-home_default/krabpaal-ella-voor-de-kat.jpg
20.99 2019/01/01
37796
16864
Krabpaal Ella voor de kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 20,99
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Krabpalen

Bij Brekz verkopen wij krabpalen in alle soorten en maten. Van kleine krabplankjes voor aan de muur tot uitgebreide speelparadijzen voor uw kat. Een krabpaal zorgt vaak niet alleen voor een plek om de nagels te scherpen, maar vaak ook voor een plek om lekker te liggen of te slapen en soms ook om te spelen. 

Bekijk ons veelzijdige aanbod aan krabpalen en bestel de krabpaal die het beste bij uw kat past nu gemakkelijk en goedkoop online bij Brekz. Uw bestelling wordt razendsnel bij u thuisbezorgd!

Krabpalen vanaf 1 meter hoog

U kunt kiezen voor diverse grote luxe krabpalen vanaf 1 meter hoog. Zo verkopen wij de Krabpaal XXL Veymont Forest tot 102 en de Krabpaal Maine Coon tot 120 cm.

Kleine krabpalen tot 1 meter hoog

Ook voor een kleiner model dat beter in uw huiskamer past, kunt u kiezen uit diverse soorten. Zo is er de Krabpaal Lang 82 cm voor de kat tot 82 cm en de Krabpaal Palazzo voor de kat tot 90 cm.

Krabplanken en overige krabproducten

Naast een kattenkrabpaal kunt u ook kiezen voor een aantal krabplanken, zoals de Krabplank Middel en de Beeztees Kartonnen Krabplank Duo met catnip. Daarnaast verkopen wij Feliway Feliscratch. Dat kunt u op de krabpaal aanbrengen zodat uw kat daar gaat krabben en niet op uw meubels. 

Ander kattenproduct?

Bij Brekz kunt u voor slaapplezier ook kiezen uit een groot aanbod aan kattenmanden en kleden, zoals het Beeztees Kattenmandje Jaguar. Bekijk ook ons volledige assortiment kattenmanden en bestel snel uw favoriet.

Terug