Krabpalen

Bij Brekz verkopen wij krabpalen in alle soorten en maten. Van kleine krabplankjes voor aan de muur tot uitgebreide speelparadijzen voor uw kat. Bekijk nu ons veelzijdige aanbod en bestel gemakkelijk en goedkoop online!
Lees meer ..
Krabpalen

Krabpalen

Bij Brekz verkopen we krabpalen in alle soorten en maten. Van kleine krabplankjes voor aan de muur tot uitgebreide speelparadijzen voor uw kat. Een krabpaal zorgt vaak niet alleen voor een plek om de nagels te scherpen, maar vaak ook voor een plek om lekker te liggen of te slapen. Het is voor katten erg belangrijk dat zij de mogelijkheid hebben om hun nagels ergens in te kunnen zetten. De kans dat uw kat zijn nagels in uw bank of tapijt zetten worden hierdoor des te kleiner. Krabben doen ze niet alleen om hun territorium af te bakenen, maar ook om te voorkomen dat de nagels gaan ingroeien en daarmee pijn veroorzaken. 

Bekijk ons veelzijdige aanbod aan krabpalen en bestel de krabpaal die het beste bij uw kat en uw huis past nu gemakkelijk en goedkoop online bij Brekz. Uw bestelling wordt razendsnel bij u thuisbezorgd!

Kleine krabpalen

Bent u op zoek naar een kleine krabpaal met de mogelijkheid voor uw kat om naast het krabben ook lekker te kunnen liggen? Krabpaal Abey heeft naast het slaapholletje ook nog een ligplankje bovenop de krabpaal. U kunt ook kiezen voor een krabpaal zonder ligmogelijkheden. Deze bestaat dus uit slechts een paal met sisal om de nagels te kunnen verzorgen. 

Middelgrote krabpaal

Wanneer u uw kat simpelweg een grotere krabmeubel wilt bieden, dan kunt u kijken naar een middelgrote krabpaal. Krabpaal Adinda heeft naast diverse, zachte ligplekken én krabmogelijkheden ook nog eens een leuk speelballetje. Voor krabpalen met meer eenvoud kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Krabpaal Palazzo of een krabpaal van 82 cm lang.

Grote krabpalen

Heeft u meerdere katten in huis of heeft u een zeer grote kat die graag iets meer ruimte heef? Krabpaal Trend Tree Curacao is een krabmeubel met 5 verdiepingen en is gemaakt van waterhyacint. Ook Krabpaal Nagano en Trend Catrock Western Inn zijn perfect voor meerdere en/of grote katten. Maar ook voor katten met een kleiner formaat kan een grote krabmeubel fijn zijn. Katten houden namelijk van hoogtes. Hier kunnen ze namelijk alles goed overzien en zijn ze veiliger voor 'gevaar' van buitenaf. Oftewel, iedere kat maakt u blij met een grote krab- en klim meubel!

Overige

In ons assortiment kunt u ook krabmatjeskrabkartonkrab- en klimtonnen en krabplanken voor aan de muur vinden. 

Ander kattenaccessoire?

Bij Brekz kunt u voor optimaal slaapcomfort ook kiezen uit een groot aantal kattenmanden en -kleden. Bekijk ons volledige assortiment kattenmanden en bestel snel uw favoriet.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.