Krabpalen

Bij Brekz verkopen wij krabpalen in alle soorten en maten. Van kleine krabplankjes voor aan de muur tot uitgebreide speelparadijzen voor uw kat. Bekijk nu ons veelzijdige aanbod en bestel gemakkelijk en goedkoop online!
Lees meer ..
Kies snel uw categorie
Nieuw
Overige

Nieuw

Overige

Trainingsmiddelen

Nieuw

Krabpaal Kiara 60x60x100 voor de kat

Krabpaal Kiara

Deze Krabpaal Kiara is een eenvoudige, stevige krabpaal met een heerlijk zacht kussen er bovenop om te relaxen. De krabpaal en het kussen zijn van zacht, hoogwaardig pluche. Sisal is een natuurlijke, robuuste vezel die de kat helpt om de bovenste laag van de nagels te verwijderen zodat deze niet ingroeien. Een krabpaal is dus van groot belang voor uw kat.

Een krabpaal voorkomt ook dat uw kat aan uw meubels en gordijnen gaat krabben. De krabpaal bevat kattenkruid om de aandacht van uw kat te trekken. De meeste katten zijn erg gek op kattenkruid. Het kruid is een natuurlijke beloning voor katten. Voor deze krabpaal kunt u kiezen uit de kleuren beige en grijs.

Bij Brekz kunt u diverse soorten krabmeubels goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze Krabpaal Kiara tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
  

Kenmerken Krabpaal Kiara

 • Hoogwaardig pluche en sterk sisal
 • In 2 kleuren: beige en grijs
 • De krabpaal bevat kattenkruid om uw kat aan te trekken
 • Uw kat laat uw meubels en gordijnen met rust
  

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander soort krabmeubel? Kijk bijvoorbeeld eens naar deze prachtige krabpaal Trend Tree Grenada. Voor alle verschillende varianten en maten kunt u kijken op de pagina met krabpalen.

https://www.brekz.be/27298-home_default/krabpaal-kiara-60x60x100-voor-de-kat.jpg
99.99 2019/01/01
31077
15170
Krabpaal Kiara 60x60x100 voor de kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
Beige
€ 99,99
Grijs
€ 99,99
Krabpaal Timon 70x50x120 voor de kat

Krabpaal Timon

Krabpaal Timon bevat kattenkruid om uw kat aan te trekken, zodat uw meubels ongeschonden blijven. Kattenkruid is een natuurlijke beloning voor uw kat. De dikke palen van natuurlijk sisal zijn ideaal om aan te krabben en de zachte bekleding inclusief zacht kussen perfect om op te relaxen. Krabpalen zijn erg belangrijk voor het onderhoud van de nagels van uw kat, omdat dit voorkomt dat de nagels kunnen ingroeien. Ook is het voor katten een manier om hun territorium af te bakenen en hun eigen comfortabele rustplekje te hebben. Of uw kat nou graag ontspannen bovenop deze krabpaal ligt of zich liever terugtrekt in het slaaphuisje, deze mooie krabpaal biedt al deze mogelijkheden aan uw kat.

Bij Brekz kunt u diverse varianten krabpalen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze Krabpaal Timon tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
    

Kenmerken Krabpaal Timon

 • In 2 kleuren: beige en grijs
 • De krabpaal bevat kattenkruid om uw kat aan te trekken
 • Ze richten hun klauwen niet meer op uw gordijnen en meubels
   

Ander product?

Bent u op zoek naar een krabmeubel met meerdere slaap- en rustplekjes? Kijk dan eens naar deze prachtige Krabpaal Trend Catrock Western Inn. Voor alle verschillende varianten en maten kunt u kijken op onze pagina met krabpalen.

https://www.brekz.be/27300-home_default/krabpaal-timon-70x50x120-voor-de-kat.jpg
139.99 2019/01/01
Mooie stevige krabpaal. Bij verzending was een onderdeel stuk geraakt. Brekz.be heeft een oplossing geboden waar ik tevreden mee was.
31080
15171
Krabpaal Timon 70x50x120 voor de kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
Grijs
€ 139,99
Beige
€ 139,99
Krabpaal Loft creme 80x60x160 voor de kat

Krabpaal Loft

Deze prachtige Krabpaal Loft is bekleed met een zachte stof en beschikt over diverse plekjes om te relaxen. De palen zijn van natuurlijk, sterk sisal om de nagels goed te kunnen onderhouden. Krabpalen zijn zeer belangrijk voor uw kat. Het krabben voorkomt namelijk dat de nagels kunnen ingroeien. Dankzij de krabpaal zal uw kat zich ook niet meer op uw meubels richten.

De zachte bekleding op de plateaus en in het slaaphuisje geeft uw kat heerlijke, comfortabele plekken om te relaxen. Bovenop deze krabpaal kan uw kat alles goed overzien en in het slaaphuisje kan hij zich even lekker terugtrekken. Het kattenkruid wekt de interesse van uw kat waardoor de krabpaal nog aantrekkelijker wordt.

Bij Brekz kunt u diverse soorten krabmeubels goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze Krabpaal Loft tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
  

Kenmerken Krabpaal Loft

 • De krabpaal bevat kattenkruid om uw kat aan te trekken
 • Laten uw gordijnen en meubels met rust
 • eenvoudig te monteren
 • Diameter palen = Ø 15 cm
 • Afmetingen: 80 x 60 x 160 cm
    

Ander product?

Zoekt u een krabmeubel met meerdere slaaphuisjes? Kijk dan eens op de pagina met al onze krabpalen.

https://www.brekz.be/27302-home_default/krabpaal-loft-creme-80x60x160-voor-de-kat.jpg
169.95 2019/01/01
31081
15172
Krabpaal Loft grijs 80x60x160 voor de kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 169,95
Krabpaal Comfort Derby 70x50x118cm OP is OP

Krabpaal Comfort Derby

Deze Krabpaal Comfort Derby is zeer geschikt voor grote rassen. Het is voorzien van dikke stammen met sterk sisal en de juiste hoogte om de kat zich uit te laten strekken wanneer hij zijn nagels in de krabpaal zet. Voor katten is een krabmeubel noodzakelijk voor het verzorgen van hun nagels. Sisal is een natuurlijke, robuuste vezel die de kat helpt de schilferige bovenste laag van de nagels te verwijderen. Hiermee wordt voorkomen dat de nagels kunnen ingroeien.

Deze krabpaal kan daarnaast ook gebruikt worden als slaapplek. In het onderste slaaphuisje kan de kat zich even terugtrekken in de krabpaal om rustig te gaan liggen slapen. De bovenste plateau heeft een dubbele zachte laag waar uw kat ook heerlijk kan ontspannen en alles goed kan overzien. Het comfortabele, zachte kussen in het slaaphuisje kan verwijderd en gewassen worden.

Bij Brekz kunt u diverse soorten krabpalen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Krabpaal Comfort Derby tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
  

Kenmerken Krabpaal Comfort Derby

 • De dikke bodemplaat voor voldoende stabiliteit. 

 • Het slaaphuisje is wat betreft de afmetingen ook geschikt voor de grotere katten. 

 • Verschillende plekjes om op te klimmen en tot rust te komen

 • De kussens in het huisje en bovenop zijn uitneembaar. 

 • De palen zijn 15 cm dik en voorzien van stevig sisal.

 • Afmeting: 70 x 50 x 118 cm.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere variant? Kijk bijvoorbeeld eens naar de handige, stapelbare Krabpaal Comfort AmonVoor alle verschillende varianten en maten kunt u kijken op de pagina met al onze krabpalen.

https://www.brekz.be/28225-home_default/krabpaal-comfort-derby-70x50x118cm.jpg
123.21 2019/01/01
32274
15519
Krabpaal Comfort Derby Beige 70x50x118cm > Meer informatie
Verpakking Prijs
crème
€ 144,95
€ 123,21
Grijs
€ 144,95
€ 123,21
Krabpaal Trend Catrock Western Inn 70x50x160CM

Krabpaal Trend Catrock Western Inn

De Krabpaal Trend Catrock Western Inn beschikt over twee ruime pluche slaapplaatsen en twee zachte rustplateaus als uitkijkpost waar uw kat een goed overzicht op de omgeving heeft.De krabpaal wordt gekenmerkt door de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen. Over de gehele oppervlakte is zacht pluche verwerkt en de aparte zachte kussens zijn vastgezet met klittenband. Deze kussens zijn afneembaar en te wassen op 30 graden.

Sisal zorgt er voor dat uw kat zijn nagels kan scherpen en deze zo op natuurlijke wijze kan onderhouden. Dit voorkomt dat nagels kunnen ingroeien. Krabpalen zijn dus van groot belang voor uw kat en daarbij voorkomt een krabpaal dat uw huisdier zijn nagels in uw meubels gaat zetten. De krabpaal heeft een totale hoogte van 160 cm en heeft een grondplaat van 70 x 50 cm.

Bij Brekz kunt u diverse soorten krabpalen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Krabpaal Trend Catrock Western Inn tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
 

Kenmerken Krabpaal Trend Catrock Western Inn

 • Stevig en stabiel
 • Zeer sterk sisal en hoogwaardig pluche
 • Stevige bodemplaten van 70 x 50 cm
 • Extra stevige paal van Ø15cm
 • Met 2 slaaphuisjes, ligplateaus en 4 zachte wasbare kussens
 • Verkijgbaar in de kleuren bruin, créme en grijs

 
Ander product?

Een krabpaal met 1 slaaphuisje voldoende? Kijk eens naar deze mooie Krabpaal Timon. Voor al onze verschillende formaten en varianten kunt u kijken op de pagina met krabpalen.

https://www.brekz.be/28229-home_default/krabpaal-trend-catrock-western-inn-70x50x160cm.jpg
164.95 2019/01/01
32276
15520
Krabpaal Trend Catrock Western Inn 70x50x160CM > Meer informatie
Verpakking Prijs
Bruin
€ 164,95
crème
€ 164,95
Grijs
€ 164,95
Krabpaal Trend aspen 100 45x42x100cm OP is OP

Krabpaal Trend Aspen

De Krabpaal Trend Aspen bevat 6 gaten met in elk gat een leuk speelballetje die het speelplezier van uw kat vergroot. Uw kat heeft naast de behoefte aan jagen en spelen, ook de behoefte aan een comfortabele plek om te slapen en te krabben. Om te voldoen aan deze behoeftes is het belangrijk om een goede, stevige krabpaal aan te schaffen, zoals deze Krabpaal Trend Aspen.


De kat kan via de gaten ook binnenin de krabpaal klimmen om zich daar even lekker in terug te trekken en uit te rusten. Dankzij sisal aan de buitenkant van de krabpaal kan uw kat zijn nagels scherpen en deze op natuurlijke wijze onderhouden, zodat de nagels niet kunnen ingroeien.

Bij Brekz kunt u diverse soorten krabpalen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Krabpaal Trend Aspen tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
 

Kenmerken Krabpaal Trend Aspen

 • Met sterk, hoogwaardig sisal
 • De pluche bekleding is zacht en kan dienen als een slaapplaats voor uw kat
 • Afmetingen: 45cm x 42cm x 100cm
 • Materiaal: Pluche en sisal
 • Kleur: Grijs of bruin
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een soortgelijk product met een andere vorm? Kijk bijvoorbeeld eens naar de Krabpaal Trend Rowan. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze krabpalen.

https://www.brekz.be/28231-home_default/krabpaal-trend-aspen-100-45x42x100cm.jpg
84.96 2019/01/01
32279
15521
Krabpaal Trend aspen 100 45x42x100cm > Meer informatie
Verpakking Prijs
Grijs
€ 99,95
€ 84,96
Beschikbaar 01 jan
Krabpaal Trend Rowan 55x40x110cm OP is OP

Krabpaal Trend Rowan

De Krabpaal Trend Rowan is 110cm hoog en van hoogwaardige kwaliteit. Het bevat meerdere gaten waar uw kat in kan kruipen om zich daar even lekker terug te trekken. Een krabpaal is van groot belang voor uw kat. Een kat heeft namelijk een sterke behoefte om te krabben, dit doen ze om hun nagels op natuurlijke wijze te slijten.

Wanneer uw kat geen mogelijkheden heeft om dit te doen, zal hij zich ongetwijfeld op uw meubels en gordijnen storten om te voorkomen dat hij last krijgt van zijn nagels. Een krabpaal aanschaffen is dus sterk aan te raden. Aan de zijkanten van de krabpaal zit zeer stevig sisal. Sisal is een natuurlijke, robuuste vezel waar uw kat de nagels perfect aan kan slijten. Naast het krabben heeft uw kat ook de behoefte om lekker te spelen en te slapen. Deze stevige en stabiele krabpaal biedt al deze mogelijkheden aan uw huisdier.

Bij Brekz kunt u diverse varianten krabpalen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Krabpaal Trend Rowan tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

 

Kenmerken Krabpaal Trend Rowan

 • Afmetingen: 55 x 40 x 110 cm
 • Materiaal: Pluche en sisal
 • Kleur: Zwart of créme
 • Met hoogwaardig sisal en pluche

 
Ander product?

Zoekt u naar een soortgelijk product met een andere vorm? Kijk dan eens naar Krabpaal Trend Aspen, met leuke speelballetjes! Voor het complete aanbod kunt u kijken op onze pagina met krabpalen.

https://www.brekz.be/28232-home_default/krabpaal-trend-rowan-55x40x110cm.jpg
129.95 2019/01/01
32281
15522
Krabpaal Trend Rowan 55x40x110cm > Meer informatie
Verpakking Prijs
crème
€ 129,95
Zwart
€ 129,95
Krabpaal Comfort Melrose 80x80x173cm
https://www.brekz.be/28234-home_default/krabpaal-comfort-melrose-80x80x173cm.jpg
149.95 2019/01/01
32283
15523
Krabpaal Comfort Melrose 80x80x173cm > Meer informatie
Verpakking Prijs
Grijs
€ 149,95
Beige
€ 149,95
Krabpaal Trend Tree Grenada

Krabpaal Trend Tree Grenada

De krabpaal Trend Tree Grenada is een middelgrote krabpaal met waterhyacint bladeren, welke zacht en scheurvast zijn. De ligvlakken zijn van pluche en zijn gedeeltelijk afneembaar en wasbaar op 30°C. De natuurlijke sisalpalen zijn 9 cm dik, met ABS huls, en tevens vervaardigd van waterhyacintblad. Katten vinden verschillende variaties in hoogte erg fijn en kunnen zich prima vermaken op deze krabpaal. 
Daarnaast hangt er onder de ligplaats een leuk speelballetje met elastiek, waardoor uw kat heerlijk kan spelen. Deze krabpaal hoeft niet slechts actief te worden gebruikt om te spelen en te krabben. Uw kat kan ook heerlijk relaxen en een dutje doen op de zeer zachte pluche ligplaatsen van deze krabpaal.

Bij Brekz kunt u diverse soorten krabpalen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Krabpaal Trend Tree Grenada tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

 

Kenmerken Krabpaal Trend Tree Grenada

 • Kleur: Beige-Bruin
 • Kussens wasbaar op 30 graden
 • Afmetingen:  48 cm x 48 cm x 114 cm
 • Diameter sisalpalen: 9 cm     
 • Materiaal: Waterhyacint, pluche en sisal

 
Ander product?

Bent u op zoek naar een ander model krabpaal? Kijk bijvoorbeeld eens naar krabpaal Comfort Milton.  Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze krabpalen.

https://www.brekz.be/28251-home_default/krabpaal-trend-tree-grenada.jpg
94.95 2019/01/01
32285
15524
Krabpaal Trend Tree Grenada > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 94,95
Krabpaal Comfort Milton

Krabpaal Comfort Milton

Krabpaal Comfort Milton is een krabpaal van hoge kwaliteit, gemaakt van mooi gekleurd pluche. Het geverfde sisal heeft een chique uitstraling. Voor katten is een goede, stevige krabpaal noodzakelijk voor het verzorgen van hun nagels. Sisal is een natuurlijke en zeer robuuste vezel die de kat helpt de bovenste laag van de nagels te verwijderen. Zo wordt voorkomen dat de nagels ingroeien.

Wanneer katten niet de gelegenheid hebben om aan een krabpaal te krabben, kan het gebeuren dat uw kat aan de meubels gaat krabben. Een goede, stabiele krabpaal zoals deze kan dit voorkomen. Met een 9cm dikke sisalstam, extra hoge kwaliteit pluche zijn het de ideale krabmeubels voor katten van alle leeftijden. De krabpaal is voorzien van een hangmat, diverse ligplaatsen, een slaaphuisje en speelballetjes met elastiek zodat uw kat na zijn dutje heerlijk kan spelen.

Bij Brekz kunt u diverse soorten krabpalen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze Krabpaal Comfort Milton tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
     

Kenmerken Krabpaal Comfort Milton

 • Zeer sterk sisal
 • Kwalitatieve pluche
 • Met verschillende slaap- en liggedeeltes, hangmat en 3 speelballetjes
 • Stam van Ø90mm
 • Geschikt voor alle katten
 • Afmetingen: 55 X 50 X 131.5 cm

      
Ander product?

Bent u op zoek naar een andere variant? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Krabpaal Timon. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze krabpalen.

https://www.brekz.be/28252-home_default/krabpaal-comfort-milton.jpg
109.95 2019/01/01
32286
15525
KRABPAAL COMFORT MILTON > Meer informatie
Krabpaal Comfort Milton 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 109,95
Krabpaal Comfort Preston

Krabpaal Comfort Preston

De Krabpaal Comfort Preston is van mooie, hoge kwaliteit en voorzien van stevig pluche en zwart sisal. Op de ligplaatsen liggen uitneembare ligkussens die wasbaar zijn op 30 graden. De krabpaal is voorzien van twee ligplateaus.Het heeft extra hoge kwaliteit pluche en is geschikt voor de kleine- en normale formaat kat. De krabmeubel is voorzien van verschillende ligplaatsen en een speelballetje waar de kat lekker mee kan spelen. Voor katten is een krabmeubel noodzakelijk voor het verzorgen van hun nagels. Sisal is een natuurlijke, robuuste vezel die de kat helpt de bovenste laag van de nagels te verwijderen. Een krabpaal voorkomt dat de nagels ingroeien en dat uw geliefde kat aan uw meubels gaat krabben.

Bij Brekz kunt u diverse soorten krabmeubels goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Krabpaal Comfort Preston tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
 

Kenmerken Krabpaal Comfort Preston

 • Afmetingen: 50 x 40 x 74 cm
 • Diameter paal: 7.5 cm
 • Kleur: grijs/zwart
 • Pluche: 510 g m/2
 • Dikte bodemplaat: 1,8 cm
   

Ander product?

Bent u op zoek naar een soortgelijke variant met meer hoogte? Kijk dan eens naar Krabpaal Comfort OxfordVoor het totale aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze krabpalen.

https://www.brekz.be/28253-home_default/krabpaal-comfort-preston.jpg
64.95 2019/01/01
32287
15526
Krabpaal Comfort Preston > Meer informatie
Krabpaal Comfort Preston 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 64,95
Krabpaal Comfort Oxford

Krabpaal Comfort Oxford

De Krabpaal Comfort Oxford is van mooie kwaliteit en voorzien van stevig pluche en zwart sisal. De krabpaal is voorzien van twee ligplateaus en een slaaphuisje. Het bevat hoge kwaliteit bekleding en sisal waarmee ze het ideale krabmeubel zijn voor de normale huiskat. Er kan gekrabd worden aan de paal maar er kan ook heerlijk geslapen worden op de verschillende zachte, comfortabele ligplaatsen of in het slaaphuisje.

Voor katten is een krabmeubel noodzakelijk voor het verzorgen van hun nagels en het afbakenen van hun territorium. Sisal is een natuurlijke, robuuste vezel die de kat helpt de schilferige bovenste laag van de nagels te verwijderen. Dit voorkomt dat de nagels kunnen ingroeien. Wanneer u geen goede krabpaal heeft, kan uw kat zich op uw meubels gaan richten om zo toch zijn nagels te slijten.

Bij Brekz kunt u diverse varianten krabmeubels goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze Krabpaal Comfort Oxford tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

 
Kenmerken Krabpaal Comfort Oxford

 • Afmetingen: 45 x 45 x 108 cm
 • Zeer sterke, gekleurde sisal
 • Hoge kwaliteit pluche
 • Met verschillende slaap- en liggedeeltes en een tunnel
 • Stam van Ø75mm
 • Geschikt voor kittens en volwassen katten
 

Ander product?

Heeft u liever een kleinere variant krabpaal? Kijk eens naar de krabpaal Comfort Preston. Voor het totale aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze krabpalen.

https://www.brekz.be/28254-home_default/krabpaal-comfort-oxford.jpg
69.95 2019/01/01
Prima krabpaal
32288
15527
Krabpaal Comfort Oxford > Meer informatie
Krabpaal Comfort Oxford 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 69,95
MyKotty LUI - Kartonnen Krabmeubel

MyKotty LUI - Kartonnen Krabmeubel

MyKotty LUI - Kartonnen Krabmeubel is een krabmeubel die aan alle eisen van uw kat voldoet. Uw huisdier kan heerlijk tot rust komen, er bovenop spelen of om zijn nagels te verzorgen. Krabpalen zijn van groot belang voor het onderhouden van de nagels. Door het gebruik van een krabpaal wordt voorkomen dat de nagels gaan ingroeien. Met deze multifunctionele krabmeubel biedt u uw huisdier de diverse mogelijkheden aan waar hij zo naar verlangt.

Bij Brekz kunt u krabmeubels goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu MyKotty LUI - Kartonnen Krabmeubel tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ander product?

Heeft u liever een krabmeubel met slaaphuisje voor uw kat? Kijk dan eens naar deze prachtige Krabpaal Trend Tree Grenada. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina met al onze krabpalen.

https://www.brekz.be/27000-home_default/mykotty-lui-kartonnen-krabmeubel.jpg
63.95 2019/01/01
30796
15082
MyKotty LUI - Kartonnen Krabmeubel > Meer informatie
Verpakking Prijs
Wit
€ 63,95
Bruin
€ 63,95
MyKotty VIGO - Kartonnen Krabmeubel

MyKotty VIGO - Kartonnen Krabmeubel

Deze MyKotty VIGO - Kartonnen Krabmeubel is een eenvoudige, maar multifunctionele krabmeubel voor katten. Uw kat kan er voor kiezen om er lekker op te gaan slapen, te spelen of te krabben. Krabpalen zijn zeer belangrijk voor het onderhoud van de nagels. Het krabben helpt de bovenste schilferige laag van de nagels te verwijderen. Om te voorkomen dat de nagels ingroeien is het dus van groot belang dat uw kleine vriend een krabmeubel heeft. Bij Brekz kunt u krabmeubels goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu MyKotty VIGO - Kartonnen Krabmeubel tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. Kenmerken MyKotty VIGO - Kartonnen Krabmeubel

 • Multifunctioneel: Krabben, spelen en slapen
 • Voorkomt dat de nagels kunnen ingroeien
 • Van karton
 • Verkrijgbaar in 2 kleuren
 • Geschikt voor alle katten

Ander product?

Zoekt u een andere variant van MyKotty? Kijk dan eens naar MyKotty LUI - Kartonnen Krabmeubel. Voor overige varianten kunt u kijken op de pagina met al onze krabmeubels.

https://www.brekz.be/27010-home_default/mykotty-vigo-kartonnen-krabmeubel.jpg
44.95 2019/01/01
Dit is al onze tweede, de vorige was een groter type. De katten vinden het geweldig!
30798
15083
MyCotty VIGO - Kartonnen Krabmeubel > Meer informatie
Verpakking Prijs
Wit
€ 44,95
Bruin
€ 44,95
MyKotty TOBI - Kartonnen Krabmeubel

MyKotty TOBI - Kartonnen Krabmeubel

Het MyKotty TOBI - Kartonnen Krabmeubel is een duurzaam krabmeubel voor katten. Katten hebben belang bij krabpalen om de bovenste laag van de nagels te verwijderen. Wanneer uw kat deze mogelijkheid niet heeft, kunnen de nagels ingroeien. Naast het krabben kan uw kat ook een heerlijke dutje doen of lekker bovenop het krabmeubel spelen. De mogelijkheden zijn eindeloos met MyKotty TOBI - Kartonnen Krabmeubel. Bij Brekz kunt u krabmeubels goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu MyKotty TOBI - Kartonnen Krabmeubel tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken MyKotty TOBI - Kartonnen Krabmeubel

 • Duurzame, stevige krabmeubel
 • Ook geschikt als slaap- en speelplaats
 • Zeer geschikt voor alle katten
 • Voor het onderhouden van de nagels
 • Verkrijgbaar in Wit en Bruin

Ander product?

Zoekt u een soortgelijke variant met meer hoogte? Kijk eens naar MyKotty LUI - Kartonnen Krabmeubel. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina met al onze krabmeubels.

https://www.brekz.be/27017-home_default/mykotty-tobi-kartonnen-krabmeubel.jpg
29.95 2019/01/01
Dit is het eerste wat ik koop waar mijn kat ook werkelijk wil op liggen en aan krappen!
Alles zeer goed verlopen !
30800
15084
MyCotty TOBI - Kartonnen Krabmeubel > Meer informatie
Verpakking Prijs
Wit
€ 29,95
Bruin
€ 29,95

Overige

Krabplank Middel voor de kat

Beeztees Krabplank Middel voor de kat

Beeztees Krabplank Middel voor de kat is een krabplank die bedekt is met sterke sisalvezels van middelmatige dikte. Deze gaan niet snel kapot, zodat uw kat eindeloos kan krabben en uw meubels met rust laat. Om uw kat gemakkelijk naar de krabplank te laten komen, bevat de plank het voor katten heerlijke kattenkruid. De Beeztees Krabplank Middel voor de kat is 60 x 11 cm groot en u kunt hem aan uw muur bevestigen met de bijgeleverde pluggen en schroeven.

 • Gemaakt met sterke sisalvezels
 • Bevat kattenkruid
 • Zorgt ervoor dat uw kat met zijn nagels van uw meubels af blijft
 • 60 x 11 cm groot
 • Aan uw muur te bevestigen met bijgeleverde schroeven en pluggen

Bij Brekz kunt u diverse soorten krabpalen en krabplanken voor uw kat kopen. Bestel als u weinig ruimte hebt voor een krabpaal bijvoorbeeld de Beeztees Krabplank Middel voor de kat gemakkelijk en goedkoop online en uw aankoop wordt snel bezorgd! 

Andere krabplank dan Beeztees Krabplank Middel voor de kat?

Ook andere soorten krabpalen en krabplanken kunt u bij Brekz vinden. Bestel voor katten die van een lange krabpaal houden de Krabpaal Lang 82 cm voor de kat en voor een handige krabplank in de hoek de Trixie Krabplank Hoekmodel voor de kat. Voor ons gehele aanbod aan krabproducten bekijkt u ons uitgebreide overzicht.

Brekz
https://www.brekz.be/32990-home_default/krabplank-middel-voor-de-kat.jpg
5.49 2019/01/01
Mooie krabplank. De katten zijn we dol op
er was 1 krabplank te weinig geleverd intussen werd het bedrag teruggestort op onze rekening ik ben tevreden en zal in de toekomst nog bestellingen plaatsen
De kat is tevreden en gaat krabben op de plank !
Helaas zat de plank los mijn man heeft deze weer vast gemaakt Misschien extra controle of alles goed vast zit voordat het product verpakt word
Prima waar voor het geld....
4762
2480
Krabplank Middel voor de kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,49
Krabpaal Galaxy voor de kat
https://www.brekz.be/30808-home_default/krabpaal-galaxy-voor-de-kat.jpg
12.99 2019/01/01
33593
15931
Krabpaal Galaxy > Meer informatie
Verpakking Prijs
Beige
€ 12,99
Zwart
€ 12,99
Grijs
€ 12,99
Krabpaal Lang 82 cm voor de kat

Krabpaal Lang 82 cm voor de kat

Krabpaal Lang 82 cm voor de kat is een relatief grote krabpaal voor katten. Dit maakt hem geschikt voor volwassen katten van grotere rassen. De krabpaal bestaat uit twee delen. De bodemplaat is bekleed met pluche en de stam aan de bovenkant is gemaakt van sisal. Uw kat zal zijn nagels comfortabel kunnen krabben, zonder uw meubels daarvoor te gebruiken. Het product is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: zwart, bruin, beige en grijs. 

Bij Brekz kunt u de beste krabpalen voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Krabpaal Lang 82 cm voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Andere krabpaal?

Bent u op zoek naar een kleinere of andere krabpaal? Bekijk dan ons Krabpalen assortiment.

Brekz
https://www.brekz.be/22349-home_default/krabpaal-lang.jpg
25.99 2019/01/01
De levering en service zijn heel goed mijn katten zijn weer blij
zeer tevreden en poes gelukkig met paal
De paal wordt weliswaar vastgevezen aan de onderste plank maar zit niet vast aan het pastiek waar de vijs ingevezen wordt dus je kunt de paal er zo afhalen. Moeilijk om te verzetten zo... Verder zijn de katten er zeer blij mee en ze laten zich er helemaal aanhangen als ze omhoog klimmen.
De meeste krabpalen zijn niet geschikt voor grote en zwaardere katten. Deze lengte is voor 2 van mijn Brits kortharige katten lang genoeg maar niet voor onze Main Coons.
Snelle levering en een fijne paal voor de grotere kat.
Goede krabpaal voor de grotere kat.
Goede paal, de kat is er blij mee.
1015
574
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Grijs
€ 25,99
Beige
€ 25,99
Zwart
€ 25,99
Beeztees Kartonnen Krabplank Duo met catnip

Kartonnen Krabplank Duo met catnip voor de kat

Kartonnen Krabplank Duo met catnip voor de kat is een krabplank met catnip en biedt krabplezier aan iedere kat. Deze krabplank van karton is een praktische, fijne krabgelegenheid voor uw kat. De plank heeft tapijt aan de onderkant waardoor hij niet snel schuift en de bovenkant is gemaakt van karton. Dankzij het besprenkelen met catnip weet uw kat zijn krabplank moeiteloos te vinden. En omdat hij licht is, kunt u hem makkelijk meenemen op reis. 
De afmetingen van de kartonnen krabplank zijn (BxLxH): 12 x 49 x 4 cm.

 • Fijne krabgelegenheid, voor iedere kat
 • Licht, dus ook ideaal voor op vakantie
 • Aantrekkelijk dankzij besprenkelen met catnip
 • Onderkant is gemaakt van tapijt, zodat hij niet snel schuift
   

Bij Brekz kunt u de beste krabpalen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Kartonnen Krabplank Duo met catnip voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een krabplankje voor aan de muur? Kijk dan eens bij het Krabplankje smal voor de kat. Een overzicht van al onze krabpalen vindt u hier.

https://www.brekz.be/3895-home_default/kartonnen-krabplank-met-catnip-voor-de-kat.jpg
4.99 2019/01/01
Correcte aflevering van de bestelde goederen
5524
2880
Kartonnen Krabplank met catnip voor de kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,99
Trixie Krabmat Grijs voor de kat

Trixie Krabmat Grijs voor de kat

De Trixie Krabmat Grijs voor de kat is een mooie krabmat voor de kat. Deze handige mat is geschikt voor elke kat en is goed voor urenlang krabplezier. De mat heeft een slipvaste achterkant, waardoor de mat blijft liggen wanneer uw kat zijn nagels scherpt. Ook heeft de krabmat een leuk speeltje aan een koord, waarmee deze zich zeker ook zal vermaken. De mat is geschikt om neer te leggen of op te hangen. De Trixie Krabmat Grijs voor de kat heeft een pluche rand en een binnenkant van sisal touw. Deze krabmat is verkrijgbaar in de kleur grijs en heeft een omvang van 55 x 35 cm. Met deze speelse en handige mat haalt u een handig product in huis waarmee uw kat tegelijkertijd zijn nagels kan scherpen en zich kan vermaken, terwijl u uw meubels in huis efficiënt beschemt tegen beschadigingen door het krabben!

 • Geschikt voor elke kat
 • Met slipvaste achterkant
 • Met speeltje aan koord
 • Om neer te leggen of op te hangen
 • Gemaakt van pluche en sisal touw
 • Verkrijgbaar in de kleur grijs
 • Afmetingen 55 x 35 cm

Bij Brekz kunt u de beste krabpalen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Krabmat Grijs voor de kat tegen de scherpste prijs. Makkelijk en snel bezorgd tot aan uw voordeur!

Andere krabplank dan de Trixie Krabplank voor de kat?

Bent u op zoek naar een vergelijkbaar product, bijvoordeeld de Beeztees Krabplank voor de kat? Of heeft u liever een krabplank van karton met catnip? Kijk dan eens bij de Kartonnen Krabplank Duo met catnip voor de kat. Een volledig overzicht van al onze katten accessoires vindt u op onze site.

https://www.brekz.be/25667-home_default/trixie-krabmat-grijs-voor-de-kat.jpg
11.49 2019/01/01
Super kwaliteit, stevige krabmat met handige ophanglusjes aan korte en lange zijde. Ideaal voor de poes!
Mijn katten zijn blij met hun nieuwe krabpaal en Trixie krabmat.
leuk matje, degelijke kwaliteit. al gaan ze er liever op liggen dan aan krabben.
Zeer tevreden, poezen zijn er duidelijk blij mee.
28726
14656
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 11,49
Krabpaal Classic Sofa 38x38x52cm voor de kat
https://www.brekz.be/30826-home_default/krabpaal-classic-sofa-38x38x52cm-voor-de-kat.jpg
18.95 2019/01/01
Mooie kwaliteit. Stevig en goed afgewerkt. Juiste prijs/kwaliteit verhouding. En snelle levering. Zeer tevrede klant. Als ik ooit weer spullen nodig heb zal ik zeker opnieuw bestellen en zal het anderen zeker aanbevelen.
Prima krabpaal! Beetje kleiner dan verwacht. Maar er staan afmetingen bij... De kitten is er helemaal dik mee!
33620
15943
Krabpaal Classic Sofa 38x38x52cm voor de kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
Zwart
€ 18,95
crème
€ 18,95
Grijs
€ 18,95
Krabplank voor de kat

Krabplank voor de kat

Krabplank voor de kat is een krabplank van 50 cm lang en 5 cm breed en is bedoeld als krabobject voor alle soorten katten. Iedere kat heeft een natuurlijke behoefte om te krabben. Met deze krabplank kan uw kat zich uitleven. Het product bevat catnip en verspreid daarom de aanlokkelijke geur van kattenkruid. Uw kat wordt hierdoor aangetrokken, en u bespaart uzelf nagels in de meubels.

Bij Brekz kunt u de beste krabpalen eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Krabplank voor de kat tegen de scherpste prijzen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een krabplank van karton? Kijk dan eens bij de Kartonnen Krabplank Duo met catnip voor de kat. Een overzicht van al onze katten accessoires vindt u hier.

https://www.brekz.be/20804-home_default/van-riel-krabplank-0405219-voor-de-kat.jpg
4.75 2019/01/01
Er was iets verkeerds geleverd bij de bestelling maar dit is op een zeer nette manier opgelost. Communicatie ook heel erg prettig ervaren. Helemaal tevreden.
20699
12651
> Meer informatie
Krabplank voor de kat 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,75
Krabplank Karton voor de kat

Krabplank Karton voor de kat

Krabplank Karton voor de kat is een kartonnen krabplank gemaakt voor bevestiging aan de muur of op de vloer en is geschikt voor iedere kat. Karton is een fijn krabmateriaal om de kattennagels in te haken. Dankzij het plezier dat uw kat hieraan heeft zal hij afblijven van uw meubels, gordijnen en behang. U kunt deze krabplank bevestigen aan de muur of gewoon op de grond neerleggen. En omdat hij licht en compact is, is hij gemakkelijk onderweg mee te nemen.
De afmetingen van dit product zijn: 50 x 12 cm.

 • Fijn kartonnen krabmateriaal voor uw kat
 • Voor aan de muur of op de vloer
 • Voorkomt krabben aan meubels, gordijnen en de muur
 • Geschikt voor iedere kat
 • Afmetingen: 50 x 12 cm


Bij Brekz kunt u de beste krabpalen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Krabplank Karton voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.


Ander product? 

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een krabplank met kattenkruid? Kijk dan eens bij de Kartonnen Krabplank Duo met catnip voor de kat. Een overzicht van al onze Krabpalen vindt u hier. 

Brekz
https://www.brekz.be/1517-home_default/krabplank-karton.jpg
4.75 2019/01/01
2017
1147
Krabplank Karton > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,75
Krabplankje smal voor de kat

Beeztees Krabplank Smal voor de kat productinformatie

Beeztees Krabplank Smal voor de kat is een krabplank die bedekt is met sterke sisalvezels. Deze gaan niet snel kapot, zodat uw kat eindeloos kan krabben en uw meubels met rust laat. Door toevoeging van heerlijk geurend kattenkruid komt uw kat snel naar de paal toe om zijn nagels te krabben.

 • Gemaakt met sterke sisalvezels
 • Bevat kattenkruid
 • Zorgt ervoor dat uw kat met zijn nagels van uw meubels af blijft
 • 45 x 8 cm groot

Bij Brekz kunt u diverse soorten krabpalen en krabplanken voor uw kat kopen. Bestel de Krabplank Smal voor de kat gemakkelijk en goedkoop online en uw aankoop wordt snel thuis bezorgd! 
     

Andere krabplank dan Beeztees Krabplank Smal voor de kat?

Deze krabplank van Beeztees verkopen wij ook in de maten 60 x 11 cm. Ook voor mooie krabpalen kunt u bij Brekz terecht. Bekijk daarvoor ons ruime aanbod en kies uw favoriet.

Brekz
https://www.brekz.be/28993-home_default/kabplankje-smal.jpg
4.95 2019/01/01
goed, stevig en makkelijk vast te maken
2018
1148
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,95
Kattenmeubel Nova Driehoek Wit
https://www.brekz.be/32463-home_default/kattenmeubel-nova-driehoek-wit.jpg
54.95 2019/01/01
34652
16274
Kattenmeubel Nova Driehoek Wit > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 54,95
Boon Klimton Sisal 2-Gaats 75 cm voor de kat

Boon Klimton Sisal 2-Gaats 75 cm voor de kat

Boon Klimton Sisal 2-Gaats 75 cm voor de kat is een toestel voor de kat met drie verschillende rustplekken. Twee daarvan bevinden zich in de ton. De derde is het kussentje bovenop de ton. De Boom Klimton is dus geschikt voor een huishouden met meerdere katten. De rustplekken zijn zacht en gemaakt van een mooie glimmende stof, pluche. De buitenkant is geschikt om aan te krabben. Er kan dus mee gerust, gespeeld en geschuild worden. Hij is ongeveer 75 centimeter groot en is verkrijgbaar in de kleuren grijs en bruin. Het toestel is niet alleen een comfortabele plek voor uw kat, het is ook nog eens een toevoeging aan het interieur van uw huis. 

Bij Brekz kunt u de beste krabpalen voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu de Boon Klimton Sisal 2-Gaats 75 cm voor de kat tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Andere krabpaal? 

Bent u op zoek naar een kleiner accessoire voor uw kat waar hij aan kan krabben? Bekijk dan eens ons Krabpalen assortiment. Hier verkopen we onder andere een Krabpaal Lang 82 cm voor de kat. Deze is een stuk kleiner en bevat geen slaapplaatsen voor uw kat.

https://www.brekz.be/24638-home_default/boon-klimton-sisal-2-gaats-75-cm-voor-de-kat.jpg
59.99 2019/01/01
Hele mooie klimton. Heb de grijze uitvoering gekocht. Staat mooi en Axl is er gek op! Bestelling verliep ook prima.
Snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen.
Zalige ton poezen zijn er gek op
Bertus de kat van onze zoon is heel erg blij met zijn klimton.
Mooie krabton. De poezen zusjes moesten eerst even wennen aan hun nieuwe appartement. Waarschijnlijk nog een onprettige geur. Maar inmiddels slapen ze erin en krabben ze er graag aan.
Heel tevreden over het product.de volgende morgen al in huis
Kleiner dan verwacht maar toch tevreden
vanaf dag een gebruikt door mijn 2 katten, slapen, rusten, krabben in een woord een groot succes
24242
13727
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Grijs
€ 59,99
Bruin
€ 59,99
Krabpaal XXL Vallonet Forest

Krabpaal XXL Vallonet Forest

Deze mooie Krabpaal XXL Vallonet Forest is geschikt voor alle katten en heeft een comfortabele ligplaats bovenop de paal. Uw kat kan er ook voor kiezen om lekker binnenin het huisje te liggen voor een dutje. Er hangt speelballetje aan het ligplatform, zodat uw kleine vriend lekker kan spelen terwijl hij bovenop de krabpaal ligt of wanneer hij zijn nagels aan het bijwerken is. Een krabpaal is van groot belang voor het onderhouden van de nagels van uw kat. Sisal is een robuuste vezel die helpt om de schilferige laag van de nagels te verwijderen. Dit is ter voorkoming van ingroeiende nagels. Aan de zijkant van het slaaphuisje is ook een krabgedeelte aangebracht. Uw kat heeft met deze krabpaal voldoende mogelijkheden.

Bij Brekz kunt u krabpalen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Krabpaal XXL Vallonet Forest tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Krabpaal XXL Vallonet Forest

 • Stevige krabpaal
 • Met twee slaapplaatsen en leuk speelballetje
 • Grijs
 • Afmetingen: 60 x 40 x 92 cm

Ander product?

Zoekt u een krabmeubel met meerdere slaapplekken? Kijk dan eens naar de Krabpaal Trend Tree Grenada. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina met al onze krabpalen.

https://www.brekz.be/26082-home_default/krabpaal-xxl-vallonet-forest.jpg
79.95 2019/01/01
29266
14754
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 79,95
Beschikbaar 01 dec
Krabpaal XXL Veymont Forest

Krabpaal XXL Veymont Forest

Krabpaal XXL Veymont Forest is een mooie, robuuste krabpaal en is geschikt voor katten van alle rassen. De krabpaal is van het formaat XXL en is ontworpen om naast kleine en gemiddelde kattenrassen ook fijn speelmateriaal te bieden voor katten van grote rassen. Het beschikt over twee heerlijke ligplateau's op verschillende hoogte, een huisje om lekker in weg te kruipen en twee speelballetjes aan touwtjes. De palen zijn gemaakt van duurzaam krabmateriaal. Zo krijgt uw kat met deze krabpaal alles in 1. De krabpaal is afgewerkt met zacht pluche materiaal.
Afmetingen: 60 x 60 x 102 cm

 • Robuuste krabpaal met twee ligplateau's en huisje
 • Ruim voorzien van krabmateriaal
 • Met twee speelballetjes
 • Afgewerkt met zacht pluche
 • Ook geschikt voor katten van grote rassen

Bij Brekz kunt u de beste krabpalen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel nu de Krabpaal XXL Veymont Forest tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een krab- en klimton voor de kat? Kijk dan eens bij onze Boon Krab/Klimton 2-gaats Grijs/Zwart.

https://www.brekz.be/26083-home_default/krabpaal-xxl-veymont-forest.jpg
129.99 2019/01/01
29267
14755
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 129,99
Krabpaal XXL Ventoux Forest

Krabpaal XXL Ventoux Forest

De Krabpaal XXL Ventoux Forest is een hoge en stevige krabpaal voor uw kat. Deze speelse krabpaal is ook zeer geschikt voor de grote kattenrassen. De paal heeft vier verdiepingen, 2 krabpalen en één slaaphuis. De plateau's op elke verdieping zijn omhuld door pluche, zodat uw kat comfortabel en rustig kan genieten van zijn uitzicht.  Het bovenste lighed is eveneens van pluchte en  is omgeven met een opstaande rand, zodat uw kat minder risico loopt om van het ligbed te vallen. Het bovenste ligbed biedt een ideale ligplek om uit te rusten of om alles goed te overzien door uw kat. De Krabpaal XXL Ventoux heeft een slaaphuis op de begane grond, wat extra gerieflijk is wanneer uw kat wat minder actief is. De krabpaal heeft twee palen die omgeven zijn door zwart sisaltouw, waaraan uw kat op elk gewenst moment zijn nagels kan scherpen. Op twee verdiepingen zijn als extra's een koordje met een pluche bal bevestigd, zodat uw kat extra speelplezier kan beleven. De paal heeft een totale hoogte van 186 cm en is verkrijgbaar in de kleur grijs/zwart.

Voordelen Krabpaal XXL Ventoux Forest

 • Met een heerlijk slaaphuis en 3 etage plankjes en een ligplek 
 • Afmetingen 70 x 50 x 186 cm
 • Bovenop veel uitzicht
 • Is geheel omhuld met zacht pluche
 • Palen zijn omhuld met sterk sisaltouw
 • Met 2 koordjes met pluche ballen voor extra speelplezier.
 • Verkrijgbaar in de kleur grijs met zwart

Bij Brekz kunt u diverse soorten krabpalen gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop bijvoorbeeld de Krabpaal XXL Ventoux Forest voor de kat tegen de scherpste prijs online. Makkelijk en snel afgeleverd tot aan uw voordeur!

Andere krabpaal dan Krabpaal XXL Ventoux Forest ?

Behalve de Krabpaal Sophia voor de kat verkopen wij ook kleinere krabpalen, zoals de Krabpaal Lodge voor de kat met wasbare kussens. Ook voor andere krabpalen kunt u terecht op onze site.

https://www.brekz.be/26084-home_default/krabpaal-xxl-ventoux-forest.jpg
189.99 2019/01/01
Goede krabpaal, stevig en mooi. Zelfs mooier dan op de foto :) Tevreden!
29268
14756
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 189,99
Krabpaal XXL Vignemale Forest

Krabpaal XXL Vignemale Forest

Krabpaal XXL Vignemale Forest is een krabpaal voor katten van alle rassen. De krabpaal heeft op verschillende hoogtes twee slaaphuisjes, vier zitplankjes en een grondplaat die bedekt zijn met zacht zwart pluche. De palen zijn omwikkeld met sterk grijs sisaltouw waaraan uw kat eindeloos zijn nagels kan scherpen. Aan een touwtje hangt een leuk pluchen speeltje. Dit maakt de krabpaal niet alleen een goede slaap- en krabplek, maar ook een leuke speelplek voor uw kat. De totale grootte van de krabpaal is 208 x 80 x 60 cm. 

 • Heeft 2 slaaphuisjes
 • Heeft 4 zitplankjes
 • Omwikkeld met zacht pluche
 • Krabgedeelte van sisaltouw
 • Heeft leuk speeltje
 • 208 x 80 x 60 cm groot

Bij Brekz kunt u diverse soorten krabpalen in alle soorten en maten eenvoudig en voordelig bestellen. Koop bijvoorbeeld deze Krabpaal XXL Vignemale Forest en uw bestelling wordt snel bezorgd!

Andere krabpaal dan de Krabpaal XXL Vignemale Forest?

Bij ons kunt u ook de iets kleinere en wit met zwart gekleurde Krabpaal Chalet voor de kat bestellen of de bruin met wit gekleurde Krabpaal Caribbean Love voor de kat. Bekijk hier ook ons gehele assortiment krabpalen en ontdek welke paal bij uw kat past!

https://www.brekz.be/26094-home_default/krabpaal-xxl-vignemale-forest.jpg
274.99 2019/01/01
Het product is prachtig, goed stevig voor onze 4 katten die hem meteen in gebruik hebben genomen. Mooi afgewerkt. Het bestellen simpel, de informatie bij het product duidelijk en de bezorging de volgende dag - op een zaterdag! Super allemaal. Zo hoort het.
29282
14757
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 274,99
Boon Krab/Klimton 2-gaats Grijs/Zwart

Boon Krab- en Klimton 2-gaats Grijs met Zwart

Boon Krab- en Klimton 2-gaats Grijs met Zwartis een ton waaraan uw kat kan krabben, in kan klimmen en in kan slapen. Het krabben is mogelijk door de stevige sisalmatten die aan de buitenkant van de ton bevestigd zijn. Het klimmen wordt mogelijk gemaakt door de verschillende verdiepingen en de grootte van 42 x 42 x 76 cm. Slapen kan uw kat op de drie slaapplaatsen met een zacht pluchen kussen waarvan twee in de ton en één bovenop de ton. Op de bovenste verdieping hangt ook nog een leuk speelballetje. 

 • Met sisalmatten aan de buitenkant
 • Met verschillende verdiepingen
 • 42 x 42 x 76 cm groot
 • Met 3 slaapplekken
 • Met zachte pluchen kussens
 • Heeft een leuk speelballetje

Bij Brekz kunt u diverse krabpalen voor uw kat gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld de Boon Krab- en Klimton 2-gaats Grijs met Zwart en uw bestelling wordt snel bij u afgeleverd!

Andere krabpaal dan Boon Krab- en Klimton 2-gaats Grijs met Zwart?

U kunt de Boon Krab- en Klimton 2-gaats ook in de kleur bruin met mokka kopen of u maakt een keuze uit een van onze kleine krabpalen, zoals de Krabpaal Caribbean Beach of de Krabpaal Atlanta. Bekijk ook ons gehele assortiment krabpalen en ontdek ook onze grote krabpalen.

https://www.brekz.be/26103-home_default/boon-krabklimton-2-gaats-grijszwart.jpg
73.99 2019/01/01
super mooi robuust klimton, onze katten maken er veel gebruik van.
Prachtige, stevige krabpaal
Snelle correcte levering
Makkelijk zoeken op grote krabpaal en uiteindelijk terecht gekomen op grote krabton. Snel en makkelijk traceerbaar . Binnen 2 dagen levering. En geen bezorgkosten. Voor mij een to pride.
Erg mooie krabton onze katten zijn er dol op.....
Mooie en goede kwaliteit krab/klimton met zachte kussens.
Snelle levering. is het geld zeker wward
Een zeer populair krabton. Ze vinden de kussens heerlijk.
geweldige paal, kunnen mijn 2 schatjes goed in slapen en weegt niet te veel wat voor mij heel goed is. Karine
Fijne krabton geschikt voor grote kattenrassen. Snelle levering.
Stevig. Precies wat je nodig hebt voor een kat
29291
14758
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 73,99

Trainingsmiddelen

Feliway Feliscratch voor katten

Feliway Feliscratch

Feliway Feliscratch zorgt ervoor dat de krabpaal aantrekkelijker wordt voor uw kat om aan te krabben, zodat hij uw meubels en gordijnen met rust laat. Naast het feit dat katten krabben om hun nagels te onderhouden, doen ze dit ook om hun territorium te markeren of wanneer ze last hebben van stress of angst. Katten krabben meestal op dezelfde plek om hun territorium te markeren. Wanneer uw kat aan uw meubels of gordijnen krabt, kunt u dit krabgedrag met Feliway verplaatsen naar de krabpaal.

Bij Brekz kunt u Feliway producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Feliway Feliscratch tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Werking van Feliway Feliscratch

 • Het kattenkruid lokt katten naar de krabpaal
 • De blauwe kleur bootst de krabmarkeringen na en heeft een visuele aantrekkingskracht op uw kat
 • Het pootjesferomoon zorgt ervoor dat de kat op de gemarkeerde plek gaat krabben

Gebruik van Feliway Feliscratch

1. Leg de krabpaal die u wilt behandelen plat neer op een krant. 
2. Knip het bovenste gedeelte van de pipet af. 
3. Om het beste resultaat te bereiken, brengt u langzaam de blauwe vloeistof van boven naar beneden in 2 of 3 lijnen aan op de krabpaal. 
4. Vervolgens laat u de druppels gedurende 5 minuten opdrogen. 
5. Hierna plaatst u de krabpaal dicht bij de plek waar uw kat ongewenst krabgedrag vertoont. 
6. Wanneer uw kat goed op de krabpaal krabt, kunt u de krabpaal rustig in kleine stapjes verplaatsen naar de door u gewenste plaats.

Let op! De blauwe vloeistof zorgt voor een blauwe kleur op de krabpaal. Deze vervaagt na enige tijd, maar blijft wel enigszins zichtbaar. Feliway Feliscratch niet op uw kat aanbrengen!

Dosering van Feliway Feliscratch

Week 1: Iedere dag een pipet
Week 2: Geen
Week 3 + 4: Slechts één pipet op de eerste dag van de week, de rest van de week geen.

Ander product?

Vertoont uw kat diverse gedragsproblemen vanwege stressvolle situaties, zoals bijvoorbeeld een verhuizing? Probeer dan eens Feliway Spray. Voor al onze kattenproducten kunt u kijken op onze kattenpagina.

https://www.brekz.be/24341-home_default/feliway-feliscratch-voor-katten.jpg
24.95 2019/01/01
Doet wat het moet ! Bij aankomst in zijn nieuwe casa, heeft het onze nieuwe kitten rust gebracht
Snel geleverd, maar ik heb het product nog niet gebruikt.
26658
14247
> Meer informatie
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 24,95
Krabton op Voet Grijs OP is OP

Krabton op Voet Grijs

De Krabton op Voet Grijs is een krabpaal die niet alleen bestaat uit diverse krabgedeeltes met sterk sisaltouw, maar ook een warm en knus slaapholletje heeft en een ligplekje daarbovenop. Grote delen van de krabpaal zijn afgewerkt met heerlijk zacht velours. De gehele krabpaal is 50 x 50 x 70 cm groot en ook geschikt voor katten boven de 4 kg.

 • Met diverse krabgedeeltjes
 • Met sterk sisaltouw
 • Heeft twee zachte slaapplekjes
 • Bedekt met zacht velours
 • 50 x 50 x 70 cm groot
 • Ook voor katten boven 4 kg

Bij Brekz kunt u diverse krabpalen voor katten gemakkelijk en voordelig online bestellen. Zo koop u deze Krabton op Voet grijs met zeer snelle levering!

Andere krabpaal dan Krabton op Voet Grijs?

U kunt deze krabpaal ook in de kleur bruin bestellen of u koopt een van onze vele andere krabpalen, zoals de Krabpaal Dallas met een hoogte van 67 cm. Bekijk ook ons gehele assortiment aan krabpalen en ontdek de krabpaal die het beste bij uw kat past!

https://www.brekz.be/26113-home_default/krabton-op-voet-grijs.jpg
49.95 2019/01/01
29296
14761
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 49,95
Krabpaal Abey voor de kat

Krabpaal Abey voor de kat

Krabpaal Abey voor de kat is een handige krabpaal die geschikt is jonge en kleine katten. De paal is gemaakt van stevig vastgelijmd sisal touw dat de kat niet snel lostrekt. Het slijt amper en daardoor gaat de paal lang mee. Het slaapholletje en plankje zijn omhuld met zacht pluche waar uw kat heerlijk op kan slapen. Door de handige afmetingen past de krabpaal in elke huiskamer. U kunt kiezen uit twee kleuren die bij uw inrichting passen, namelijk grijs en creme. 

 • Bestaat uit een slaapplankje, paal en slaapholletje
 • Bedekt met zacht pluche
 • De gehele paal is60x30x25 cm groot.
 • Beschikbaar in de kleuren grijs en creme

Bij Brekz kunt u verschillende soorten krabpalen goedkoop online bestellen. Niet alleen de Krabpaal Atlanta voor de kat is bij Brekz voor een voordelige prijs te koop. 

Ander product dan Krabpaal Abey voor de kat?

Bent u op zoek naar een kleinere krabpaal? De krabpaal Gina mini is een goedkope basic krabpaal. Ook voor grotere krabpalen met meerdere holletjes, krabmatten en krabplanken kunt u bij ons terecht. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment.

https://www.brekz.be/26989-home_default/krabpaal-abey-voor-de-kat.jpg
13.99 2019/01/01
Prima paal. Reclameplaatje liever aan de zijkant en de schroef bovenop zou onzichtbaar kunnen.
besteld samen met speciaal kattevoer. was mijn tweede bestelling bij dit bedrijf. Ging net als de eerste keer vlekkeloos en vlot geleverd in goede beschermende verpakking.
Het is een mooie krabpaal. Mooie kleur en ziet er leuk uit.Mijn katten zijn er erg blij mee! Zeker als je liever, vanwege het slechte weer niet naar buiten wil, kun je binnen je nagels scherpen . Ik hoop , dat hij sterk is en ze er lang plezier van hebben.
Simpel in elkaar te zetten en de kat is er zeer blij mee.
26996
14294
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Grijs
€ 13,99
crème
€ 13,99
Krabpaal Palazzo voor de kat

Krabpaal Palazzo voor de kat

Krabpaal Palazzo voor de kat is een goede krabpaal die zowel voor katten als kittens geschikt is. De krabpaal bestaat uit een slaapholletje met daarboven twee plankjes die aan de paal vastzitten. Hierop kan de kat zitten en ook slapen. Door de hoogte van 90 cm heeft uw kat goed uitzicht op zijn omgeving. Het holletje is met 25x25x30 cm ruim genoeg om lekker te kunnen slapen. Het is net als de plankjes bekleed met zacht pluche in de kleur creme of grijs. De Krabpaal Palazzo voor de kat is omhuld met sterk en duurzaam sisaltouw dat uw kat niet snel lostrekt.

 • Geschikt voor katten en kittens
 • Bestaat uit slaapholletje, paal en twee plankjes
 • Totale hoogte: 90 cm
 • Slaapholletje 25x25x30 cm groot
 • Omhuld met zacht pluche
 • Paal gemaakt van sterk sisaltouw

Brekz verkoopt verschillende soorten krabpalen voor een lage prijs online. Als de Krabpaal Palazzo voor de kat niet bij uw kat past, kunt u ook kiezen voor een ander product.

Ander product dan de Krabpaal Palazzo voor de kat

Zoek je iets anders dan Krabpaal Palazzo voor de kat? Wij verkopen niet alleen krabpalen, maar ook krabplanken, zoals de Krabplank hoekmodel voor de kat en krabmatten, zoals de Beeztees Pluche Ristel Krabmat Bruin.

https://www.brekz.be/26932-home_default/krabpaal-palazzo-voor-de-kat.jpg
18.49 2019/01/01
Prima prijs kwaliteit
Goede prijs voor produkt, betrouwbare afhandeling.
Idiaal voor onze kitten !
Kwaliteit zeer goed voor de juiste prijs!!
26997
14296
> Meer informatie
Verpakking Prijs
crème
€ 18,49
Grijs
€ 18,49
Krabpaal Jaguar voor de kat

Krabpaal Jaguar voor de kat

Krabpaal Jaguar voor de kat is een compacte, veelzijdige en handige krabpaal met een mooi ontwerp. De krabpaal bestaat uit een huisje met een ingang in de hoek, twee palen met daaraan twee plankjes en twee ronde holletjes waar de kat in kan zitten. Het huisje is 35x35x28 cm groot. De holletjes hebben een diameter van 17 en 20 cm en een lengte van 20 en 25 cm. De gehele paal is 109x35 cm groot en omhuld met zacht pluche waarop uw kat heerlijk kan slapen. Om de palen zit stevig sisaltouw vastgelijmd waaraan de kat zijn/haar nagels kan scherpen. De krabpaal is verkrijgbaar in de kleuren grijs en crème. 

Voordelen Krabpaal Jaguar voor de kat

 • Past met een grootte van 109x35 cm gemakkelijk in uw huiskamer
 • Heeft een mooi ontwerp met twee palen, een huisje, twee plankjes en twee ronde holletjes
 • De palen zijn omhuld met sterk sisaltouw
 • De gehele krabpaal is omhuld met zacht pluche
 • Is verkrijgbaar in de kleuren grijs en crème

Bij Brekz kunt u de Krabpaal Jaguar voor de kat goedkoop online kopen. Hij is gemakkelijk besteld en wordt snel bezorgd!

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander product dan de Krabpaal Jaguar voor de kat? Bij Brekz vindt u een groot online assortiment. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar de Krabpaal New York  of de Krabpaal Chicago als u op zoek bent naar een krabpaal voor meerdere katten.

https://www.brekz.be/26793-home_default/krabpaal-jaguar-voor-de-kat.jpg
32.99 2019/01/01
Een degelijke hoge krabpaal die voldoet aan de eisen van mijn twee kittens!
Voor de prijs een prima krabpaal.
De krabpaal is mooi alleen de bovenste plank is erg wiebelig,onze kat is nu nog een kitten maar als hij volwassen is denk ik niet dat de krabpaal het gewicht dan kan dragen.
De krabpaal heeft een fraai design. Handig in elkaar te zetten en goed van kwaliteit.
Erg uitdagend. Wel wankel als er meerdere katten op zitten.
27000
14297
> Meer informatie
Verpakking Prijs
crème
€ 32,99
Grijs
€ 32,99
Krabgolf Mimi voor de kat

Krabgolf Mimi voor de kat

De Krabgolf Mimi voor de kat is een golfvormige krabplank die gemaakt is van lagen karton. U kunt hem op de vloer leggen zodat uw kat zijn nagels eraan kan scherpen. In de krabgolf is een heerlijk geurende catnip verwerkt, zodat uw kat er graag naartoe gaat. De Krabgolf Mimi voor de kat is verkrijgbaar in een enkele en dubbele vorm. De enkele vorm heeft een lichtblauwe rand met poesjespatroon en is 50 x 23 x 9 cm groot en de dubbele heeft een paarse rand met poesjespatroon en is 48 x 16 x 22 cm groot.

 • Golfvormige krabplank
 • Geschikt voor op de vloer
 • Bevat catnip
 • Verkrijgbaar in enkele en dubbele vorm

Bij Brekz kunt u diverse soorten krabproducten voor uw kat bestellen. Koop bijvoorbeeld de Krabgolf Mimi voor de kat gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt razendsnel bezorgd!

Ander krabproduct?

Ook voor diverse andere krabpproducten kunt u bij Brekz terecht. Zo bestelt u de Beeztees Cat Cube Scratch snel online. Dit is een krabpaal in een huisje. Of kies voor de Trixie Krabmat Grijs voor de kat. Voor een ruim overzicht aan mooie krabpalen bekijkt u hier ons veelzijdige assortiment.

https://www.brekz.be/25367-home_default/krabgolf-mimi-voor-de-kat.jpg
8.99 2019/01/01
Prima krabplank. Katten maken er graag gebruik van.
Het product is goed, denk ik. Helaas heeft onze kat er niet zoveel interesse in.
Krabplank was nog net iets groter dan gedacht. Het duurde even een paar dagen voordat mijn katten de plank hadden ontdekt, maar sindsdien lijken ze er veel krab (en ook bijt/knaag) plezier van te hebben.
Onze poesjes vinden het top !!!
Mijn vrouw en ik zijn heel tevreden over snelle levering van de bestelde artikelen. en de goede artiekelen bedankt
28370
14571
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Enkele Krabgolf
€ 8,99
Dubbele Krabgolf
€ 12,99
Trixie Krabplank Hoekmodel voor de kat

Trixie Krabplank Hoekmodel voor de kat

Trixie Krabplank Hoekmodel voor de kat is een krabplank uit 2 delen en geschikt voor elke kat. De plank is speciaal ontwikkeld voor plaatsing in de hoek van de kamer. De krabplank bestaat uit 2 krabplanken aaneen. Dankzij het hoekontwerp van deze krabplank neemt hij in uw kamer extra weinig ruimte in. Voor extra aantrekkingskracht is de krabplank bewerkt met catnip, een geurend kattenkruid. Uw kat zal hierdoor nog sneller gebruik maken van deze handige krabplank. De Trixie Krabplank Hoekmodel voor de kat heeft een omvang van 60 x 32 cm en is bekleed met pluche en sisal touw. Het speciale sisal gedeelte heeft een omvang van 14 x 47 cm. Met deze handige krabplank haalt u een handig, compact hulpmiddel voor uw kat in huis om zijn nagels te scherpen en tegelijkertijd uw meubels te beschermen! 

 • Geschikt voor iedere kat
 • Speciaal hoekontwerp
 • Neemt weinig ruimte in
 • Bestaat uit 2 aaneen geplaatste planken
 • Bekleed met pluche en sisal touw
 • Met catnip
 • Afmetingen: 60 x 32 cm

Bij Brekz kunt u de beste krabpalen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Krabplank Hoekmodel voor de kat tegen de scherpste prijs. Makkelijk en snel besteld!

Andere krabplank dan de Trixie Krabplank voor de kat?

Bent u op zoek naar een vergelijkbaar product, bijvoordeeld de Beeztees Krabplank voor de kat? Of heeft u liever een krabplank van karton met catnip? Kijk dan eens bij de Kartonnen Krabplank Duo met catnip voor de kat. Een volledig overzicht van al onze katten accessoires vindt u op onze site.

https://www.brekz.be/25370-home_default/trixie-krabplank-hoekmodel-voor-de-kat.jpg
13.99 2019/01/01
Prima krapplank en handig om in de hoek te plaatsen.
28372
14572
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Beige
€ 13,99
Grijs
€ 13,99
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Krabpalen

Bij Brekz verkopen wij krabpalen in alle soorten en maten. Van kleine krabplankjes voor aan de muur tot uitgebreide speelparadijzen voor uw kat. Een krabpaal zorgt vaak niet alleen voor een plek om de nagels te scherpen, maar vaak ook voor een plek om lekker te liggen of te slapen en soms ook om te spelen. 

Bekijk ons veelzijdige aanbod aan krabpalen en bestel de krabpaal die het beste bij uw kat past nu gemakkelijk en goedkoop online bij Brekz. Uw bestelling wordt razendsnel bij u thuisbezorgd!

Krabpalen vanaf 1 meter hoog

U kunt kiezen voor diverse grote luxe krabpalen vanaf 1 meter hoog. Zo verkopen wij de Krabpaal XXL Veymont Forest tot 102 en de Krabpaal Maine Coon tot 120 cm.

Kleine krabpalen tot 1 meter hoog

Ook voor een kleiner model dat beter in uw huiskamer past, kunt u kiezen uit diverse soorten. Zo is er de Krabpaal Lang 82 cm voor de kat tot 82 cm en de Krabpaal Palazzo voor de kat tot 90 cm.

Krabplanken en overige krabproducten

Naast een kattenkrabpaal kunt u ook kiezen voor een aantal krabplanken, zoals de Krabplank Middel en de Beeztees Kartonnen Krabplank Duo met catnip. Daarnaast verkopen wij Feliway Feliscratch. Dat kunt u op de krabpaal aanbrengen zodat uw kat daar gaat krabben en niet op uw meubels. 

Ander kattenproduct?

Bij Brekz kunt u voor slaapplezier ook kiezen uit een groot aanbod aan kattenmanden en kleden, zoals het Beeztees Kattenmandje Jaguar. Bekijk ook ons volledige assortiment kattenmanden en bestel snel uw favoriet.

Terug