Krabpaal Trend Rowan 55x40x110cm OP is OP

Product Information
crème
€ 129,25
Beschikbaar 01 januari
€ 129,25
Zwart
€ 129,25
Beschikbaar 01 januari
€ 129,25

De Krabpaal Trend Rowan 55x40x110cm bevat meerdere gaten, via deze gaten de kat binnenin de krabpaal komen om zich daar even lekker terug te trekken. 

  • Aan de zijkanten sterk sisal waar de kat lekker aan kan krabben
  • De bovenkant is zacht en biedt een slaapplaats voor uw kat
  • Met hoogwaardig sisal en pluche

Meer informatie

Krabpaal Trend Rowan

De Krabpaal Trend Rowan is 110cm hoog en van hoogwaardige kwaliteit. Het bevat meerdere gaten waar uw kat in kan kruipen om zich daar even lekker terug te trekken. Een krabpaal is van groot belang voor uw kat. Een kat heeft namelijk een sterke behoefte om te krabben, dit doen ze om hun nagels op natuurlijke wijze te slijten.

Wanneer uw kat geen mogelijkheden heeft om dit te doen, zal hij zich ongetwijfeld op uw meubels en gordijnen storten om te voorkomen dat hij last krijgt van zijn nagels. Een krabpaal aanschaffen is dus sterk aan te raden. Aan de zijkanten van de krabpaal zit zeer stevig sisal. Sisal is een natuurlijke, robuuste vezel waar uw kat de nagels perfect aan kan slijten. Naast het krabben heeft uw kat ook de behoefte om lekker te spelen en te slapen. Deze stevige en stabiele krabpaal biedt al deze mogelijkheden aan uw huisdier.

Bij Brekz kunt u diverse varianten krabpalen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Krabpaal Trend Rowan tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

 

Kenmerken Krabpaal Trend Rowan

  • Afmetingen: 55 x 40 x 110 cm
  • Materiaal: Pluche en sisal
  • Kleur: Zwart of créme
  • Met hoogwaardig sisal en pluche

 
Ander product?

Zoekt u naar een soortgelijk product met een andere vorm? Kijk dan eens naar Krabpaal Trend Aspen, met leuke speelballetjes! Voor het complete aanbod kunt u kijken op onze pagina met krabpalen.