No Worm Diacur PetPaste tegen wormen hond en kat

Product Information
per verpakking
€ 12,25 (€ 12,25/ct)
€ 12,25 (€ 12,25/ct)
Per 2
€ 23,95 (€ 11,98/ct)
€ 23,95 (€ 11,98/ct)

No Worm Diacur PetPaste tegen wormen hond en kat is een ontwormingsmiddel ter behandeling van de meest voorkomende spoel-, zweep-, haak- en lintwormen bij honden en katten tot 6 kg. Daarnaast wordt de Giardiaparasiet bestreden.

• Complete ontworming
• Incl. bestrijding van de Giardiaparasiet
• Makkelijk toe te dienen


Meer informatie

Productinformatie No Worm Diacur PetPaste tegen wormen hond en kat

No Worm Diacur PetPaste tegen wormen hond en kat is een veelzijdig en effectief ontwormingsmiddel dat zowel voor honden en katten geschikt is. Dit product helpt met het bestrijden van lint-, haak-, spoel- en zweepwormen. Bovendien helpt het met het tegengaan van de Giardiaparasiet. Indien uw dier besmet is met de Giardiaparasiet, is het belangrijk een grondige ontwormingskuur te gebruiken om verdere infectie te voorkomen. 

Daardoor is No Worm Diacur PetPaste tegen wormen hond en kat een essentieel product. Het bevat namelijk de werzame stof Fenbendazol die helpt bij het bestrijden van de Giardiaparasiet. Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter of gebruiksaanwijzing aandachtig. 

Bij Brekz kunt u No Worm Diacur PetPaste tegen wormen hond en kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten No Worm Diacur PetPaste tegen wormen hond en kat

Samenstelling: 

Fenbendazol. 

Productadvies No Worm Diacur PetPaste tegen wormen hond en kat

Gebruiksaanwijzing: 

Elke injector bevat 4,8 gram pasta, overeenkomend met 900 mg fenbendazol. De zuiger heeft 18 instelbare eenheden die ieder overeenkomen met 50 mg fenbendazol. Het gewenste aantal eenheden wordt verkregen door de dosering op de zuiger te draaien. Het middel is geschikt voor dieren van iedere leeftijd met een lichaamsgewicht tot 6 kilogram. 

Voedingstabel: 

Lichaamsgewicht  Aantal eenheden 
Tot 2 kg 3 eenheden
2,1 - 4 kg 6 eenheden
4,1 - 6 kg 9 eenheden

Geef deze dosering gedurende twee dagen. De houdbaarheidsdatum van No Worm Diacur PetPaste tegen wormen hond en kat staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Dit ontwormingsmiddel is er ook in tabletvorm. Andere ontwormingsmiddelen voor uw hond kunt u vinden op onze overzichtspagina ontworming hond.Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mail adres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.