Pro Plan kattenvoer

Pro Plan kattenvoer is kwalitatief hoogwaardige voeding voor katten van alle leeftijden. In ons uitgebreide assortiment Pro Plan kattenvoer vindt u voer voor uw kitten, volwassen of oudere kat. Ons assortiment is ingedeeld in senior kattenvoer en volwassen kattenvoer.
Lees meer ..
Kies snel uw categorie
Junior
Adult
Senior

Junior

Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 14,95 (€ 9,97 /kg)

Adult

Pro Plan Adult Sterilised (Aftercare) Optirenal kattenvoer

Pro Plan Adult Sterilised (Aftercare) Optirenal kattenvoer

Pro Plan Adult Sterilised (Aftercare) Optirenal kattenvoer is een speciaal samengestelde voeding voor gesteriliseerde of gecastreerde volwassen katten. Doordat de hormoonhuishouding van een kat na de sterilisatie of castratie verandert, verandert ook de stofwisseling. Hierdoor bestaat de kans dat uw kat last krijgt van overgewicht. Uw kat heeft dus behoefte aan caloriearmere voeding. Ook hebben gesteriliseerde of gecastreerde katten meer kans op infecties aan de lage urinewegen. De voeding combineert alle essentiële voedingsstoffen – waaronder vitamine A, C en E, Omega 3- en Omega 6-vetzuren – in een eiwitrijke, vetarme kattenvoeding die de pH van de urine in evenwicht houdt.

Pro Plan Adult Sterilised (Aftercare) Optirenal kattenvoer bevat een unieke samenstelling van aminozuren, essentiële vetzuren en antioxidanten die de nieren ondersteuning biedt. Een evenwichtige formule helpt daarnaast de kans op niersteenvorming te beperken, waardoor de kans op infecties aan de lagere urinewegen beperkt wordt. Om ervoor te zorgen dat uw kat een gezond lichaamsgewicht kan behouden bevat de voeding een hoog eiwitgehalte (41%). Eiwitten zijn onder andere goed voor spieropbouw. Ook bevat het een laag vergehalte (12%) en een uitgebalanceerde hoeveelheid koolhydraten. Ten slotte zorgt de knapperige structuur van de brokjes ervoor dat de tanden worden beschermd tegen tandplak en tandsteen. Dus zoekt u voor uw gesteriliseerde of gecastreerde kat het lekerste en beste voer? Te koop: Pro Plan Adult Sterilised (Aftercare) Optirenal kattenvoer. Wordt thuisbezorgd.

De houdbaarheid van Pro Plan Adult Sterilised (Aftercare) Optirenal kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze veelgestelde vragen (FAQ).

Ingrediënten Pro Plan Adult Sterilised (Aftercare) Optirenal kattenvoer

Zalm (20%), maïsglutenmeel, rijst, gedehydreerd gevogelte-eiwit, maïs, gedehydreerd tonijneiwit, tarwevezel, erwt eiwit concentraat, tarweglutenmeel, gedroogd ei, mineralen, dierlijk vet, digest, gist.

Analytische bestanddelen:

Eiwit (41%), Vet (12%), Ruwe as (7,0%), Ruwe celstof (4,5%), Koolhydraten (30%), Omega 3-vetzuren (0,9%), Omega 6-vetzuren (1,69%).

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Vitamine A (21888 IE/kg), Vitamine D3 (1204 IE/kg), Vitamine E (782 IE/kg), Vitamine C (80 mg/kg), Vitamine B (314 mg/kg), Calcium (1,3%), Fosfor (1,1%), Natrium (0,4%), Chloride (0,7%), Kalium (0,8%), Magnesium (0,1%).

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.
 

Voedingsadvies Pro Plan Adult Sterilised (Aftercare) Optirenal kattenvoer
Volwassen gewicht (kg) Hoeveelheid voeding
Gram
2-4 30-60
4-6 60-90
6-8 90-120


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Pro Plan Adult Sterilised (Aftercare) Optirenal kattenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Pro Plan kattenvoer op onze website. We beschikken over een ruim aanbod kattenvoer voor volwassen en oudere katten.  

Pro Plan Adult Sterilised (Aftercare) kattenvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
10 kg OP is OP
€ 49,95 (€ 5,00 /kg)
€ 48,95 (€ 4,90 /kg)
2 x 10 kg
€ 95,95 (€ 4,80 /kg)
€ 93,95 (€ 4,70 /kg)
Pro Plan Adult Delicate Optidigest kattenvoer

Pro Plan Adult Delicate Optidigest kattenvoer

Pro Plan Adult Delicate Optidigest kattenvoer is hoogwaardig voer van Purina, dat speciaal ontwikkeld is voor volwassen katten (van alle rassen) die een gevoelige spijsvertering hebben of een kieskeurige eetlust. Dankzij een heerlijke smaak genieten zelfs de moeilijkste eters van hun maaltijd. Bovendien biedt Pro Plan Adult Delicate Optidigest kattenvoer een optimale ondersteuning aan de gezondheid van uw volwassen kat. Het voer bevat Optidigest, een unieke samenstelling die de nieren van uw kat ondersteunt. Ook onderhoudt het voer het immuunsysteem van uw kat, houdt het zijn spieren sterk en helpt het de opbouw van tandplak en tandsteen te verminderen. Dankzij de unieke combinatie van essentiële voedingsstoffen, zoals vitaminen en mineralen, hoogwaardige eiwitten en antioxidanten blijft uw kat gezond en voelt hij zich fit en gelukkig.

Bij Brekz is Pro Plan Adult Delicate Optidigest kattenvoer goedkoop te koop. Eenvoudig bestellen en comfortable thuisbezorgd. Ook voor Pro Plan Adult Delicate Optidigest kattenvoer hebben wij de beste acties!

De houdbaarheid van Pro Plan Adult Delicate Optidigest kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Belangrijkste eigenschappen Pro Plan Adult Delicate Optidigest kattenvoer

 • Compleet en smakelijk kattenvoer: Een complete voeding met een heerlijke smaak van kalkoen, ideaal voor katten met een gevoelige spijsvertering;
 • Helpt bij voedselintolerantie: Het voer bevat een beperkt aantal eiwitbronnen, waardoor de kans op allergische reacties aanzienlijk afneemt;
 • Ondersteunt de nieren: De unieke Optidigest samenstelling (aminzoren, essentiële vetzuren, antioxidanten) draagt bij aan het gezond houden van de nieren van uw kat;
 • Versterkt de natuurlijke afweer: Dankzij een hooggehalte aan vitamine C en E houdt uw kat een sterk immuunsysteem;
 • Gezond gebit: Speciaal ontworpen brokjes en toegevoegde mineralen helpen de opbouw van tandsteen te verminderen.

 

Ingrediënten Pro Plan Adult Delicate Optidigest kattenvoer

Kalkoen (18%), rijst, maïsglutenmeel, erwt-eiwit concentraat, gedehydreerd kalkoeneiwit, dierlijk vet, gedroogd ei, maïszetmeel, maïs, mineralen, visolie, digest, gist. 

Analytische bestandsdelen (in het voer):

Ruw eiwit (40.0%), Ruw vet (18%), Ruwe vezel (0.5%), Ruwe as (7.0%).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (35.000 IE/kg), vitamine D3 (1.100 IE/kg), vitamine E (680 IE/kg), vitamine C (140 mg/kg), ijzer (E1) (60 mg/kg), jodium (E2) (1,9 mg/kg), koper (E4) (11 mg/kg), mangaan (E5) (15 mg/kg), zink (E6) (140 mg/kg), selenium (E8) (0,12 mg/kg). Antioxidanten.


Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Voedingsdavies Pro Plan Adult Delicate Optidigest kattenvoer
Volwassen gewicht van de kat (in kilogram) Hoeveelheid droogvoer (in gram)
2-4 30-60
4-6 60-90
6-8 90-120


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ander voer?

Nieuwsgierig naar de andere Pro Plan kattenvoer producten die wij verkopen? Bekijk ook eens ons totaalaanbod Pro Plan kattenvoer! Of misschien bent u benieuwd naar de andere merken kattenvoer die wij verkopen?

Pro Plan Adult Delicate kattenvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 14,95 (€ 9,97 /kg)
3 kg
€ 19,95 (€ 6,65 /kg)
2 x 3 kg
€ 38,95 (€ 6,49 /kg)
10 kg
€ 49,95 (€ 5,00 /kg)
€ 48,95 (€ 4,90 /kg)
2 x 10 kg
€ 96,95 (€ 4,85 /kg)
€ 94,95 (€ 4,75 /kg)
Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 14,95 (€ 9,97 /kg)
2 x 1.5 kg
€ 28,95 (€ 9,65 /kg)
Pro Plan Sterilised Adult Kip Optidigest kattenvoer

Pro Plan Sterilised Adult Kip Optidigest kattenvoer

Pro Plan Sterilised Adult Kip Optidigest kattenvoer is een volledige droogvoeding voor gesteriliseerde of gecastreerde volwassen katten. Deze hoogwaardige voeding bevat alle voedingsstoffen die uw kat nodig heeft en heeft een speciale combinatie van ingrediënten om een groot verschil te maken in de gezondheid op lange termijn. De dierlijke eiwitten in de voeding zijn zeer licht verteerbaar waardoor het makkelijker wordt omgezet in energie in plaats van vet. 

Optidigest helpt om de gezonde spijsvertering te ondersteunen dankzij de natuurlijke prebiotica. Prebiotica helpt de groei van goede bacteriën in de dikke darm te stimuleren en draagt daarmee bij aan een gezonde darmflora. Ook zorgt deze voeding ervoor dat de nieren worden ondersteunt. Het vetgehalte in deze voeding is gereduceerd, waardoor deze maaltijd ideaal is voor gecastreerde katten of katten met overgewicht. De vorm en textuur van de brokjes helpt het gebit te beschermen en vermindert de vorming van tandplak en tandsteen aanzienlijk.

Bij Brekz kunt u Pro Plan kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Pro Plan Sterilised Adult Kip Optidigest kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Pro Plan Sterilised Adult Kip Optidigest kattenvoer

Analytische bestanddelen:
Eiwit   (40%)
Vetgehalte   (18%)
Ruwe As   (7.5%)
Ruwe Celstof   (1.5%)

Toevoegingsmiddelen:
Vitamine A   (35000 IE/kg)
Vitamine D3   (1100 IE/kg)
Vitamine E   (670 IE/kg)
Vitamine C   (140 mg/kg)
IJzer(II)sulfaat-monohydraat   (100 mg/kg)
Calciumjodaat, watervrij   (2.6 mg/kg)
Koper(II)sulfaat-pentahydraat   (15 mg/kg)
Mangaan(II)sulfaat-monohydraat   (47 mg/kg)
Zinksulfaat-monohydraat   (160 mg/kg)
Natriumseleniet   (0.14 mg/kg)

Voedingsadvies Pro Plan Sterilised Adult Kip Optidigest kattenvoer

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid:

Lichaamsgewicht in kg Gram per dag
2 - 4 kg 30 - 60 g
4 - 6 kg 60 - 90 g
6 - 8 kg 90 - 120 g


De juiste hoeveelheid voeding die nodig is om een ideale lichaamsconditie te behouden is afhankelijk van leeftijd, inspanning en omgeving. Houd het gewicht van uw kat in de gaten en pas de hoeveelheid voeding indien nodig aan. Zorg ervoor dat er altijd schoon en vers drinkwater klaarstaat. De houdbaarheid van Pro Plan Sterilised Adult Kip Optidigest kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Zoekt u een soortgelijk product met een andere smaak? Kijk eens naar Pro Plan Sterilised Adult Zalm Optisenses. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina van Pro Plan kattenvoer.

Pro Plan Sterilised Adult kattenvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 14,95 (€ 9,97 /kg)
3 kg
€ 19,95 (€ 6,65 /kg)
2 x 3 kg
€ 38,95 (€ 6,49 /kg)
10 kg
€ 49,95 (€ 5,00 /kg)
€ 48,95 (€ 4,90 /kg)
2 x 10 kg
€ 96,95 (€ 4,85 /kg)
€ 94,95 (€ 4,75 /kg)
Pro Plan Sterilised Adult Zalm Optisenses kattenvoer

Pro Plan Sterilised Adult Zalm Optisenses kattenvoer

Pro Plan Sterilised Adult Zalm Optisenses kattenvoer is een hoogwaardige droogvoeding voor gesteriliseerde of gecastreerde katten vanaf 1 jaar. Deze volledige kattenvoeding is wetenschappelijk samengesteld en bevat alle voedingsstoffen die uw kat nodig heeft voor de dagelijkse vitaliteit en gezondheid op lange termijn. Het bevat ook Optisenses, een voedingsmix die wetenschappelijk bewezen het brein voedt om de vitale zintuigen te ondersteunen.

De uitgebalanceerde samenstelling helpt gesteriliseerde en gecastreerde katten om gezond te blijven tijdens hun volwassen jaren. Het eiwitgehalte, vetgehalte en koolhydraatgehalte is speciaal aangepast om gesteriliseerde of gecastreerde katten te helpen het ideale lichaamsgewicht te behouden. De textuur van de knapperige brokjes helpt de tanden te beschermen tegen de opbouw van tandplak en tandsteen.

Bij Brekz kunt u Pro Plan kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Pro Plan Sterilised Adult Zalm Optisenses kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Pro Plan Sterilised Adult Zalm Optisenses kattenvoer

Samenstelling: Zalm (20%), maïsglutenmeel, rijst, gedehydreerd gevogelte-eiwit, maïs, gedehydreerd tonijneiwit, tarwevezel, erwt eiwit concentraat, tarweglutenmeel, gedroogd ei, mineralen, dierlijk vet, gist.

Analytische bestanddelen:
Eiwit (41%)
Vetgehalte (12%)
Ruwe As (7.5%)
Ruwe Celstof (4%)

Toevoegingsmiddelen:
Vitamine A (36000 IE/kg)
Vitamine D3 (1100 IE/kg)
Vitamine E (670 IE/kg)
Vitamine C (160 mg/kg)
IJzer(II)sulfaat-monohydraat (77 mg/kg)
Calciumjodaat, watervrij (1.9 mg/kg)
Koper(II)sulfaat-pentahydraat (12 mg/kg)
Mangaan(II)sulfaat-monohydraat (36 mg/kg)
Zinksulfaat-monohydraat (120 mg/kg)
Natriumseleniet (0.11 mg/kg)

Voedingsadvies Pro Plan Sterilised Adult Zalm Optisenses kattenvoer

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid:

Lichaamsgewicht in kg gram per dag
2 -4 kg 25 - 55 g
4 - 6 kg 55 - 80 g
6 - 8 kg 80 - 110 g


De correcte dagelijkse hoeveelheden die nodig zijn om het ideale gewicht te behouden zijn afhankelijk van leeftijd, inspanning en weersomstandigheden. Houd het gewicht van uw kat in de gaten en pas de hoeveelheid voeding indien nodig aan. Zorg ervoor dat uw kat altijd schoon en vers drinkwater heeft. De houdbaarheid van Pro Plan Sterilised Adult Zalm Optisenses kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een soortgelijke voeding met een andere smaak? Kijk dan eens naar Pro Plan Sterilised Adult Kip Optidigest. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina van Pro Plan kattenvoer.

Pro Plan Sterilised Adult Zalm Optisenses kattenvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 14,95 (€ 9,97 /kg)
3 kg
€ 19,95 (€ 6,65 /kg)
2 x 3 kg
€ 38,95 (€ 6,49 /kg)
10 kg
€ 49,95 (€ 5,00 /kg)
€ 48,95 (€ 4,90 /kg)
2 x 10 kg
€ 96,95 (€ 4,85 /kg)
€ 94,95 (€ 4,75 /kg)
Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 13,95 (€ 9,30 /kg)
3 kg
€ 18,95 (€ 6,32 /kg)
2 x 3 kg
€ 36,95 (€ 6,16 /kg)
10 kg
€ 47,95 (€ 4,80 /kg)
€ 46,95 (€ 4,70 /kg)
2 x 10 kg
€ 91,95 (€ 4,60 /kg)
€ 89,95 (€ 4,50 /kg)
Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 13,95 (€ 9,30 /kg)
10 kg
€ 47,95 (€ 4,80 /kg)
€ 46,95 (€ 4,70 /kg)
2 x 10 kg
€ 91,95 (€ 4,60 /kg)
€ 89,95 (€ 4,50 /kg)
Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 14,95 (€ 9,97 /kg)
2 x 1.5 kg
€ 28,95 (€ 9,65 /kg)

Senior

Pro Plan Original Senior 7+ Longevis kattenvoer

Pro Plan 7+ Senior Longevis

Pro Plan 7+ Senior Longevis is een hoogwaardige kattenvoeding voor katten vanaf 7 jaar. Het is rijk aan alle essentiële voedingsstoffen die uw huisdier nodig heeft voor langdurige, goede gezondheid. De samenstelling is deskundig uitgebalanceerd ter ondersteuning van senior katten. Het voer is een unieke voedingsmix met antioxidanten, prebioticum, en omega 3- en 6 vetzuren. Deze ingrediënten versterken het immuunsysteem en dragen bij aan een glanzende vacht en sterke botten en tanden. Prebioticum ondersteunt de natuurlijke groei van goede bacteriën in de darmflora. Dankzij het hoge gehalte aan vitamines en extra bètacaroteen wordt het immuunsysteem, de nieren en de spijsvertering optimaal ondersteund. Pro Pla Longevis heeft bewezen dat het de gezonde levenduur verlengt en de kwaliteit van leven verbetert bij katten vanaf 7 jaar.

Bij Brekz kunt u Pro Plan kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Pro Plan 7+ Senior Longevis tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Pro Plan 7+ Senior Longevis

Analytische bestanddelen:
Eiwit (37%), vetgehalte (18%), ruwe as (6.5%), ruwe celstof (2.5%)

Toevoegingsmiddelen: 
Vitamine A:    41000 IE/kg
Vitamine D3:    1300 IE/kg
Vitamine E:    480 IE/kg
Vitamine C:    160 mg/kg
IJzersulfaat-monohydraat:    84 mg/kg
Calciumjodaat watervrij:    2.1 mg/kg
Koper(II)sulfaat-pentahydraat:    13 mg/kg
 Mangaan(II)sulfaat-monohydraat:    39 mg/kg
 Zinksulfaat-monohydraat:    130 mg/kg
Natriumseleniet:    0.12 mg/kg

Voedingsadvies Pro Plan 7+ Senior Longevis


Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid in g/dag:

Gewicht kat Hoeveelheid 7 - 11 jaar Hoeveelheid vanaf 12 jaar
2 - 4 kg 25-50 g 30 - 55 g
4 - 6 kg 50 - 80 g 55 - 85 g
6 - 8 kg 80 - 105 g 85 - 115 g


De juiste aanbevolen hoeveelheden die nodig zijn om een ideale lichaamsconditie te behouden is afhankelijk van leeftijd, inspanning en omgeving. Houd het gewicht van uw kat in de gaten en pas de hoeveelheid indien nodig aan. Zorg ervoor dat er altijd schoon en vers drinkwater klaarstaat. De houdbaarheid van Pro Plan 7+ Senior Longevis staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een Adult kattenvoeding voor katten tussen de 1 - 7 jaar? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Pro Plan Original Adult Zalm Optisenses. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina van Pro Plan kattenvoer.

Pro Plan Original Senior 7+ Longevis kattenvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 14,95 (€ 9,97 /kg)
2 x 1.5 kg
€ 28,95 (€ 9,65 /kg)

Natvoer

Pro Plan Junior Kalkoen 85 gram zakjes kattenvoer

Pro Plan Junior Kalkoen (24x85 gr) zakjes kattenvoer

Pro Plan Junior Kalkoen (24x85 gr) zakjes kattenvoer is een natvoer in handige maaltijdzakjes en is geschikt voor kittens. Het smakelijke natvoer helpt uw kitten te ondersteunen in de snelle groeiperiode die hij doormaakt. De voeding richt zich daarom in het bijzonder op het ondersteunen van gezonde groei van botten en spieren. Ook beschikt zij over Omega vetzuren (DHA), die goed zijn voor de ontwikkeling van de hersenen en het zicht. En dankzij de basis van smakelijke kalkoen laat geen kitten het natvoer staan. Met dit product ondersteunt u uw kitten dan ook optimaal.

 • Smakelijk natvoer speciaal ontwikkeld voor kittens
 • Rijk aan Omega vetzuren, voor een gezonde ontwikkeling
 • Geleverd in handige maaltijdzakjes
 • Heerlijke maaltijd met kalkoen
 • Geschikt voor kittens

Bij Brekz kunt u het beste Pro Plan kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Pro Plan Junior Kalkoen (24x85 gr) zakjes kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Pro Plan Junior Kalkoen (24x85 gr) zakjes kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Pro Plan Junior Kalkoen (24x85 gr) zakjes kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen.

Voedingstabel Pro Plan Junior Kalkoen (24x85 gr) zakjes kattenvoer

Leeftijd van de kitten (in weken) Hoeveelheid pouches per dag
Aantal stuks
6-12 1-4
12-26 2-5
26-52 5-8


Ingrediënten Pro Plan Junior Kalkoen (24x85 gr) zakjes kattenvoer

Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan kalkoen 4%), plantaardige eiwitextracten, vis- en visderivaten, plantaardige bijproducten, mineralen, oliën en vetten, verschillende suikers. 

Analytische bestanddelen
Vocht (78%), eiwit (12,5%), vetgehalte (4%), koolhydraten (2,8%), ruwe vezels (0,3%), vitamine A (11 572 IU/kg), vitamine D3 (500 IU/kg), vitamine E (196 IU/kg), vitamine K (0,05 mg/kg), vitamine B1 (3 mg/kg), vitamine B2 (4,1 mg/kg), vitamine B3 (26 mg/kg), vitamine B5 (8,4 mg/kg), vitamine B6 (1,5 mg/kg), vitamine B8 (0,06 mg/kg), vitamine B9 (0,4 mg/kg), choline (764 mg/kg).

Mineralen: Calcium (0,3%), fosfor (0,3%), natrium (0,4%), chloride (0,1%), kalium (0,2%), magnesium (0,02%), ijzer (39 mg/kg), zink (94 mg/kg), koper (4,8 mg/kg), mangaan (6,8 mg/kg), jodium (0,7 mg/kg), selenium (0,06 mg/kg.

DHA (0,01%), Energie: 875,5 kcal/kg.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een natvoer van Pro Plan voor uw gesteriliseerde kat? Kijk dan eens bij ons Pro Plan Sterilised Kip 58 gram zakjes kattenvoer.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 10
€ 7,95
Per 20
€ 14,95
Per 40
€ 28,95
Pro Plan Sterilised Kip 85 gram zakjes kattenvoer

Pro Plan Sterilised Kip 85 gram zakjes

Pro Plan Sterilised Kip 85 gram zakjes is een zeer smakelijke en complete natvoeding voor katten. De formule is speciaal afgestemd op de voedingsbehoefte van gesteriliseerde en gecastreerde katten, omdat na een castratie het metabolisme kan veranderen en langzamer zal worden. Dit voer ondersteunt de urinewegen en het immuunsysteem en bevordert het behoud van een optimaal lichaamsgewicht. De voeding bevat alle essentiële voedingsstoffen die belangrijk zijn voor de gezondheid van uw kat.

Bij Brekz kunt u Pro Plan kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Pro Plan Sterilised Kip 85 gram zakjes tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
   

Pro Plan Sterilised Kip 85 gram zakjes Ingrediënten

Samenstelling: Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan kip 4%), plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten, plantaardige bijproducten, mineralen, oliën en vetten en suiker

Analytische bestanddelen: Vocht (78%), eiwitten (13)%, vetgehalte (3,3), ruwe as (2,0%), ruwe celstof (0,5%)
     

Voedingsadvies

Het wordt aanbevolen om de dagelijkse hoeveelheid over ten minste 2 maaltijden te verdelen. Zorg ervoor dat uw huisdier altijd toegang heeft tot vers drinkwater.
     
   
Ander product?
Bent u op zoek naar een goede natvoeding voor uw kitten? Kijk dan eens naar Pro Plan Junior Kalkoen. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina van Pro Plan kattenvoer.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 10
€ 7,95
Per 20
€ 14,95
Per 40
€ 28,95
Pro Plan Delicate Ocean Fish 85 gram zakjes kattenvoer

Pro Plan Delicate Ocean Fish (10x85 g) zakjes kattenvoer

Pro Plan Delicate Ocean Fish (10x85 g) zakjes kattenvoer is een smakelijk natvoer met malse stukjes met zeevis in handige zakjes en is geschikt voor iedere volwassen kat. De voeding brengt alle essentiële voedingsstoffen voor uw kat samen in 1 maaltijd. Zo bevat het alle vitaminen, mineralen, vetzuren en antioxidanten die uw kat nodig heeft. Dankzij het hoge gehalte aan antioxiderende vitaminen als vitamine C en E ondersteunt het tevens het immuunsysteem. En het beperkte aantal eiwitbronnen helpt de kans op voedselgevoeligheid verkleinen. Dankzij de zorgvuldige samenstelling met kwaliteitsingrediënten zoals kalkoen varen katten die kieskeurig zijn of last hebben van een gevoelige spijsvertering wel bij het natvoer.

 • Geschikt voor katten met een gevoelige spijsvertering
 • Helpt de kans op allergische reacties verkleinen dankzij hoogwaardige ingrediënten zoals vis
 • Ondersteunt het immuunsysteem
 • Ook geschikt voor de kieskeurige kat
 • Helpt de kans op allergische reacties verkleinen

Voedingsadvies Pro Plan Delicate Ocean Fish (10x85 g) zakjes kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen.

Ingrediënten Pro Plan Delicate Ocean Fis (10x85 g) zakjes kattenvoer

Vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwit extract, vis en visbijproducten (waarvan 4% oceaanvis), oliën en vetten, plantaardige bijproducten, mineralen, diverse suikers.

Analytische bestanddelen
Vocht (78%), eiwit (12,6%), vet (3,8%), KH (3%), vezels (0,3%), calcium (0,3%), fosfor (0,3%), magnesium (0,02%).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een natvoer van Pro Plan voor uw kitten? Kijk dan eens bij ons Pro Plan Junior Kalkoen 85 gram zakjes kattenvoer.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 10
€ 7,95
Per 20
€ 14,95
Per 40
€ 28,95
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Pro Plan kattenvoer

Pro Plan kattenvoer wordt geproduceerd door de fabrikant Purina, die zich al meer dan 80 jaar richt op het ontwikkelen van kwalitatief zeer hoogwaardige huisdiervoeding. Met een team van 350 toegewijde dierenartsen en voedingsdeskundigen ontwikkelt Purina kattenvoeding die is gebaseerd op haar eigen baanbrekende wetenschap. Elk 'recept' is een complete en evenwichtige mix van essentiële voedingsstoffen die hebben bewezen uw kats gezondheid in elke levensfase te kunnen ondersteunen. 

In ons assortiment Pro Plan kattenvoer vindt u voer voor uw volwassen of oudere kat vanaf 7 jaar. Daarnaast is er ook speciale voeding voor gecastreerde of gesteriliseerde katten, kieskeurige katten en katten met een gevoelige huid of spijsverteringsproblemen. Het belangrijkste bestanddeel in Pro Plan kattenvoer is echt vlees van kalkoen, lam, kip en rund. Pro Plan kattenvoer bevat geen vleesmeel, soja of dierlijke afvalproducten, waardoor dit voer een buitengewone smaak en voedingswaarde kent. Stuk voor stuk Pro Plan kattenvoer producten met de beste ingrediënten!

Pro Plan vindt u waarschijnlijk nergens voordeliger dan bij Brekz.nl .Let u bij uw bestelling ook op onze aanbiedingen. We hebben regelmatig gratis kilo acties. 

De houdbaarheidsduur van Pro Plan kattenvoer varieert meestal tussen de 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 


Assortiment Pro Plan kattenvoer

Ons assortiment is ingedeeld naar de leeftijd van uw kat. Zo hebben wij voer speciaal voor uw senior kat en voer voor uw volwassen kat. 

Senior

Pro Plan Adult 7+ (Senior) ondersteunt de voornaamste vitale functies van katten boven de 7 jaar. Het voer combineert essentiële voedingsstoffen zoals vitamine A, C en E met bètacaroteen, omega 3- en omega 6-vetzuren en een natuurlijk prebioticum tot een unieke voeding. Ook geschikt voor de gesteriliseerde of gecastreerde kat.
 

Adult

Pro Plan Adult kattenvoer is zeer smakelijk en kwalitatief hoogwaardige voeding voor de volwassen kat tot 7 jaar. Dit voer combineert een volwaardige samenstelling met onder andere Longevis dat heeft aangetoond de levensduur en kwaliteit van leven van uw kat te verbeteren. Andere producten bevatten Optirenal. Dit is een mix van ingrediënten die de nieren beschermen en het verouderingsproces vertragen. Verkrijgbaar in Pro Plan Adult Kip & Rijst en Pro Plan Adult Zalm & Rijst.


Pro Plan kattenvoer is er ook in een variant die is aangepast voor katten met een gevoelige huid en/of spijsvertering genaamd Pro Plan Adult Delicate. Voor de binnenshuis levende poes of kater is er Pro Plan Housecat en voor de gesteriliseerde/gecastreerde kat is er Pro Plan Adult Sterilised (aftercare) kattenvoer. 

Terug