Royal Canin Adult Yorkshire Terriër natvoer

Product Information
12 x 85 gram
€ 10,49 (€ 10,28/kg)
€ 10,49 (€ 10,28/kg)
2 x (12 x 85 gram)
€ 20,25 (€ 9,93/kg)
€ 20,25 (€ 9,93/kg)
3 x (12 x 85 gram)
€ 29,95 (€ 9,79/kg)
€ 29,95 (€ 9,79/kg)
4 x (12 x 85 gram)
€ 38,95 (€ 9,55/kg)
Meest verkocht
€ 38,95 (€ 9,55/kg)

Royal Canin Adult Yorkshire Terriër natvoer is een hoogwaardige natvoeding en is speciaal afgestemd op de voedingsbehoeften van volwassen Yorkshire Terriërs.

  • Ondersteunt de gezonde vacht 
  • Stimuleert de eetlust
  • Bevordert de kwaliteit van de ontlasting

Meer informatie

Productinformatie Royal Canin Adult Yorkshire Terriër natvoer

Royal Canin Yorkshire Terriër Adult natvoer is geschikt voor Yorkshire Terriërs van 10 maanden en ouder. Het voer is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van uw Yorkshire Terriër in het achterhoofd. Yorkshire Terriër of ‘Yorkies’ zijn van nature gelijkmatige, actieve en intelligente honden, vol met energie en levenslust. De Yorkshire Terriër staat daarnaast bekend om zijn prominente vacht. Deze vacht is uitzonderlijk fijn en lang en blijft doorgroeien. De vacht ruit niet en heeft specifieke voedingsstoffen nodig om het zacht en glanzend te houden. Royal Canin Yorkshire Terriër natvoer draagt bij aan het behoud van de gezondheid van de huid en lange vacht van de Yorkshire Terriër, dankzij een exclusieve combinatie van voedingsstoffen. Deze voeding ondersteunt ook de spijsvertering en is specifiek aangepast aan de voedingsbehoeften van uw Yorkie. 

De aangepaste textuur verhoogt de smakelijkheid en stimuleert de eetlust. Door de geur en zachte textuur van deze smakelijke voeding, zal zelfs de meest kieskeurige Yorkshire Terriër deze maaltijd niet kunnen weerstaan. Royal Canin Yorkshire Terriër is ook beschikbaar als een overheerlijke krokante brok. Het wordt aangeraden om de voedingsrichtlijnen te volgen als u van plan bent om uw hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. 

Bij Brekz kunt u het beste Royal Canin hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel nu Royal Canin Yorkshire Terriër Adult natvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.    

Voedingsadvies Royal Canin Adult Yorkshire Terriër natvoer

Voedingstabel

Gewicht van de hond (kg) Enkel natvoeding Natvoeding + droogvoeding
2 kg 2 ¼ + 41 g
3 kg 3 ½ + 52 g
4 kg ½ + 67 g

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. De houdbaarheid van Royal Canin Yorkshire Terriër Adult natvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.     

Ingrediënten Royal Canin Adult Yorkshire Terriër natvoer

Samenstelling
Vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, granen, mineralen, oliën en vetten, suiker.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (8,5%), ruw vet (6%), zetmeel (3,4%), overige koolhydraten (4%), voedingsvezels (2,2%), mineralen (1,9%), ruwe celstof (1,6%), Omega-6 vetzuren (1,05%), Linolzuur (0,95%), Omega-3 vetzuren (0,2%), EPA/DHA (0,12%), arachidonzuur (0,05%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine D3 (189 IE/kg), E1 [ijzer] (27 mg), E2 [jodium] (0,15 mg), E4 [koper] (1,2 mg), E5 [mangaan] (8,4 mg), E6 [zink] (8,4 mg).
    

Ander product?

Bent u op zoek naar een complete droogvoeding voor uw Yorkshire Terriër? Kijk dan eens naar Royal Canin Adult Yorkshire Terriër hondenvoer. Voor uw Yorkie pup kijkt u naar Royal Canin Puppy Yorkshire Terriër hondenvoer.