terug
Versele Laga Lara

Versele Laga Lara

Versele Laga Lara kattenvoer is goedkope en toch complete, uitgebalanceerde, smakelijke voeding voor uw kat. Versele Laga Lara kattenvoer bestaat uit krokante, licht verteerbare brokjes in de verschillende smaakcombinaties: gevogelte, vlees of vis.
Lees meer ..
Versele Laga Lara

Versele Laga Lara kattenvoer

Versele Laga Lara kattenvoer is een lijn met uitsluitend complete kattenvoeding voor jonge, volwassen en oudere katten. De voeding bestaat uit lichtverteerbare krokante brokjes met zowel gevogelte, vlees als vis. Ontdek hieronder ons veelzijdige assortiment.

Assortiment voor volwassen katten

Voor volwassen katten is er onder andere voeding met rundvlees en veel eiwitten, calcium, vitaminen en mineralen. Voor actieve volwassen katten is er voeding met vis. Deze voeding geeft energie en is zeer smakelijk. Voor katten die van gevogelte houden is er een voeding met kippen- eenden- en kalkoensvlees die zorgt voor een goede lichamelijke conditie. Daarnaast is er een voeding met lamsvlees.

Assortiment speciale voeding 

Ook voor echte binnenkatten is er voeding met veel vitaminen en mineralen. Deze voorkomt het ontstaan van haarballen. Voor gesteriliseerde  katten is er voeding die gewichtsproblemen voorkomt door een beperkt vetgehalte en veel plantaardige vezels. Voor katten met nierproblemen is er een voeding die blaasgruis verhelpt. Voor kittens tot 1 jaar is er een voeding met kip die de botten en spieren versterkt. Voor oudere katten is er een voeding met veel vitaminen en mineralen die het gewicht en de conditie op peil houdt.
 

Andere kattenvoeding?

Bij Brekz kunt u ook verschillende andere merken kattenvoeding kopen. Bekijk ook eens de pagina's van Pro Plan met voeding voor zowel volwassen als oudere honden, Eukanuba met ook voeding voor kittens en Katz Menu met voor elke kat wat wils!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.